עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ושאלה נוספת אם אני שם כרטיס מסך חדש על מחשב יחסית ישן (לפני 2 שנים) הכרטיס מסך יפעל טוב??? מדובר במחשב: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram הכרטיס שאני רוצה לשים הוא geforce 5900xt ולהחליף אותו עם שלי... במחשב החדש אני שם geforce 2 mx 200\100 המחשב החדש צריך להיות חזק כמה שיותר במחיר הזה הוא לאחותי. הוא יותר לאינטרנט, פחות למשחקים.ואם הכרטיס הישן שלי יפעל "בסדר" במחשב החדש?

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  2. שלום לכם!!! רציתי לדעת בידיוק כמה עולה המחשב נייד הזה?? והאם הוא טוב לארועים של מוזיקה djs. והאם שווה לעשות איתו ראש בראש mac book.???? אבל הכי חשוב כמה הוא עולה היום?? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=481633 בתודה מראש בר לוי!!!

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  3. אני רוצה מחשב לעבודה כללית, הורדות, מוסיקה, סרטים, פוטושופ בקטנה, IM וכו'... לי יש ספק חדש, HDD, וכמובן צורב. אני רוצה רק לוח-אם, מעבד, זיכרון וכ.מסך לא חזק מידי. הדגש הוא על כמות הזכרון, ככה שיוכלו לרוץ כמה שיותר תוכנות בוזמנית בלי להיתקע. תודה לכם מראש אנשים טובים :] נ.ב. בלי ציוד הקפי.

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  4. Started by GamePad,

שלום אנשים יקרים אני רוצה לשדרג פנטיום 3 כדי שיהיה מסוגל להריץ משחקים ברמה סבירה. חשבתי על המפרט הבא מעבד AMD 64 3200 לוח DFI INFINTY ULTRA זכרון 1G סמסונג 400 וכרטיס מסך גיגה בייט X1300X כמובן שהכוונה להיות כמה שיותר תקציבי. יצא לי בערך 2700 ש"ח . יש משהו שכדאי להחליף במסגרת אותו תקציב? והאם ספק ישן של P3 יתאים למפרט הזה?

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  5. מפרט מלא לוח אם ASUS מדגם P5S800-VM - תומך מעבדים בטכנולוגיית LGA775 - תומך SATA כולל RAID 1,0 - תומך מעבדים בטכנולוגיית HT - תומך 800FSB - תומך PRESCOT - תומך כרטיסי מסך AGP x8 - תומך 8 יציאות USB בתקן 2.0 מעבד Intel Pentium 4 LGA775 3.0Ghz 800FSB זיכרון 512MB DDR 400Mhz עם תמיכה בזיכרון עד לנפח של 2GB דיסק קשיח 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache מארז Super ATX מפואר עם 2 כניסות USB בחזית + 4 מאחור + 2 יציאות נוספות אופציונאליות צורב תקליטורים x52/x32/x52 של BENQ כרטיס קול לשמיעה הקיפית Realtek ALC655 6-channel CODEC S/PDIF out interface Jack-Sensing Technology כרטיס רשת Realtek 10/100 Mbps תוכנת אנטי וירוס PC-cillin כרטיס מסך לבחירה: - Geforce 5 FX5200 128MB + T…

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  6. נא לעזור! אני לא כל כך מבין במחשבים ואני מעוניין לקנות מחשב מצויין למשחקים... יש לי כבר מסך של Dell 22 2209WA eIPS ששמעתי עליו אחלה דברים אבל עם אני מעוניין במסך אחר זאת לא בעיה בגלל זה רשמתי 6000 שקל + מסך! (5000 בלי מסך) אני רוצה הכל חדש חוץ ממקלדת, עכבר ורמקולים! מקום מגורים - באר-שבע אשמח לתגובות!! דרך אגב אני גם חדש בכל הנושא הזה של הפורומים אז אם יש טענות - נא לירשום, תודה!

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  7. בעבר ניסיתי להתקין וינדוס XP על מחשב נייד של LENOVO (דגם אני לא זוכר) הגדרתי בביוס שיתמוך בIDE הוא עובר את השלב הראשון של ההתקנה מסיים את המאה אחוז ובשלב של אחר כך שהוא צריך להמשיך בהתקנה הוא עושה מסך כחול והפעלה מחדש לפני כשבוע חבר שלי ניסה להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד של MSI, הוא הגדיר בביוס שיתמוך בIDE עשה לו את ההתקנה סיים את השלב הראשון של האחוזים וכשהיה צריך להגיע לשלב השני של ההתקנה הוא עשה לו גם מסך כחול והפעלה מחדש וכל פעם חזר על עצמו מה הבעיה כאן ואיך אפשר לסדר אותה?

8. שלום, אני מתעניין לגבי קנית המחשב הנ"ל בעקבות המלצות של חבר. רציתי לשאול לגבי ההבדל בין הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db147729=1133427&db1634543=1763302&db1302178=1522153&db1634540=2875906 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  9. המחשב ישמש למשחקים בינוניים להמרות וידיאו ולתכנות. - לא כולל דיסק ומודם! (שאותם כבר יש לי) מעבד : AMD Athlon 64 3200+ 939 VINICE - (האם יש רק גירסא אחת בארץ?) לוח : Foxconn nForce 4 Ultra K8 (טוב - לא טוב?) זכרון : Lc3 Hynix 512MB DDR 400MHz (האם כדי לדרוש Lc2.5?) כרטיס מסך : Leadtec GeForce FX6200 128MB PCI-E (אני מודע לכך שזה לא למשחקים כבדים - אך האם הגזמתי בחסכון כאן?) מארז : SPL Big Midi ATX 400W USB (אני רציתי של Foxconn - האם להתעקש על כך?) כולל :הרכבה + התקנות מע' הפע' וכו' סה"כ - 2800 ש"ח

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  10. Started by avihu1,

שלום לכולם,ברשותי המחשב הנ"ל ויש לי בעיה שממש לא מובנת לי. למחשב יש Bluetooth מובנה, כשקניתי אותו הבלוטו'ט עבד כמו שצריך עם ווינדוס XP . לאחר כמה חודשים שידרגתי את המחשב לווינדוס 7 ומאז המחשב אינו מזהה את הבלוטו'ט. הורדתי כמה דרייברים מכמה אתרים והמחשב פשוט לא מזהה את ההתקן. למישהו הבעיה מוכרת? אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא,פשוט ניסיתי כל מה שאני לפחות יודע. תודה ושבת שלום לכולם

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  11. שלום לכולם, ברצוני לבקש מכם מפרט טוב למחשב ב-10000 ש"ח,כולל מסך. מוכן לחריגה של עד 12000,לא יותר (אני פותח תוכנית חיסכון בשביל המחשב) אני רוצה מפלצת בשביל עבודות תלת-מימד (אני קיבלתי עבודה כעת עם חברה בינלאומית שמתמחה ביצירת סימולציות תלת-מימדיות לצוותים כירורגיים ופורטלי בריאות) . אני הולך לעבוד עם 3D Max Studio,Maya,Bryce,Poser,Rhinoceros וייתכן שגם CINEMA,שלא לדבר על בניית אתרים ופרוטלים ,שבשבילם אצטרך PHOTOSHOP לפחות . אני מאוד מבקש את עזרתכם למחשב ממש טוב,עם מערך של SLI של שני כרטיסי מסך טובים (אם אפשר שני NVIDIA 8800) או כל דבר טוב יותר שתמליצו. מבקש מארז מאוורר היטב,עם קירור מים למעבד ולכרטיסי המסך(אם קיימת מפלצת שמסוגלת לקרר שני כרטיסי מסך). אני לא מתבדח או "מסתל…

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  12. אני מבקש קודם כל רק לתת למחיר ולא להגיד למה בזבוז תחליף...שקולים שלי תנו רק הצעות מחיר תודה לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 מארז a top gladiator

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by asafgolan,

אני צריך מפרט שיהיה טוב ומהיר בהפעלת תוכנות כמו C++, מטלב וכדו'. אין צורך בציוד היקפי ובכרטיס מסך (מוסיף לו GF2 ישן). חשוב שהמפרט יוכל להתמודד בצורה טובה בהפעלת כמה תוכנות במקביל (הכוונה היא שתוכנה כמו ביטורנט תעבוד ברקע, ועדיין יהיה אפשר לעבוד עם המחשב כמו שצריך) . התקציב די גמיש, כך שאם בתוספת של 100 ש"ח, לדוגמה, אפשר להציג ביצועים טובים בהרבה, תרגישו חופשיים להציע את זה. אין העדפה בין אינטל לAMD, אבל שמעתי שAMD מרעישים יותר, זה נכון? תודה ושכחתי להוסיף, נא לא לתת את המפרטים והמחירים מKSP, כי אין בכוונתי לקנות משם.

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  14. הינה, בניתי לעצמי מפרט למשחקים, אני קונה אותו אחרי החגים... עכשיו אני הרכבתי אותו מחנויות שונות, ואני רוצה לקנות אותו מחנות אחת באזור המרכז עם השרות הכי טוב והמחירים הכי אטקרטיביים.... הינה המפרט: CPU: Amd Athlone 64Bit 3000+ <s754>, 990 Nis. Motherboard: EPoX EP-8KDA3J NVIDIA nForce3 250GB, 680 Nis. Memory: A-Data 512 400Mh Pc3200, 460 Nis. Hard Disk: Western Digital 80 GB 8 Mb S-ATA. 430 Nis. Video Card: XFX/Albatron 6800GT 256MB DVI, TV?, Approx 2600 Nis. Floppy Disk: Teac 1.44, 40 Nis. Cd-Rom: LG 52x, 80 Nis. Case: Thermaltake Xaser Lanfire midi, 660 Nis. Power Supply: Thermaltake TT420AD 420 WATT 2 FAN, 330 Nis. ***Total: 6270 Nis. מה ניתן לשפר במפרט בלא העלה ב…

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  15. אחרי המון שיטוטים והתייעצויות פה באתר די גיבשתי עמדה לגבי איזה מחשב אני צריך. אני מחפש מחשב שיהיה אמין ויציב בלי קריסות ובעיות. אם אתם חושבים שצריך לשנות את התקציב קצת לאיזה כיוון אז אין בעיה. העיקר לא לחסוך יותר מדי ואז לקבל "מחשב סוג ב" שיעבוד לאט ולהרגי ששמתי כספי על קרן הצבי... (אגב, השימושים הם אופיס, אינטרנט וסרטים) אז לפי כל ההמלצות שקיבליתי זה המפרט הכללי שגיבשתי ואשמח לעזרתכם מכאן מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-73PVM-S2H (תודה רבה לנייק על ההמלצה) - אם אתם חושבים על לוח אחר אז תגידו לי כי אני ממש לא מבין בלוחות. רצוי שתהיה יציאת סאונד דיגיטלית (אופטית או קואקסיאלית), חובה יציאת HDMIאו DVI, רצוי יותר משני חריצים לזיכרון. זכרון פנימי 4GB הרד דיסק 3200AAKS של WD. (שו…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  16. שלום לכולם, אני צריך מפרט מלא למחשב פשוט פשוט, לאופיס, אינטרנט וסרטים, בלי קשקושים ושטויות. אני כן מעדיף מעבד כפול של אינטל. (האם זה באמת חשוב?) המסך אני רוצה 19-22 אינצ' LCD (ראיתי כאלה כבר ב-800 ש"ח) אני צריך צורב. אני צריך גם מקלדת, עכבר ורמקולים. 1. האם עדיף להרכיב לבד? או את המוכנים כבר שהחברות מציעות? 2. למה בפורום הרבה משתמשים בSKYPC? מה טוב בהם? 3. אם זה מותר כאן בפורום (אני חדש כאן), אשמח להמלצות על חנויות אמינות. 4. תוספת להשקטה כמה זה עולה? תודה על העזרה!!!

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  17. מה קורה אנשים? .. אני כבר 7 שנים עם אותו מחשב(חצי ג'יגה זיכרון.. כרטיס עלוב וכו'..), ואני מעוניין עכשיו להחליף למחשב חדש יותר. אני בצבא כרגע ובעבר הייתי מבין פחות או יותר בחומרה של אותה תקופה ויודע מה טוב ומה פחות, אבל כרגע אין לי מושג.. אז הייתי רוצה אם אפשר לקבל מפרט הכי טוב שאתם יכולים להשיג לי במחיר שרשמתי בכותרת(עם נטייה לרדת לכיוון ה-3000 אפילו). אני מעוניין לקנות מהחנות-k.s.p כי יש לי אותה ממש ליד הבית ויהיה לי נוח ככה מבחינת שירות וכו'.. אז אשמח אם המפרט יהיה משם ולא מ-r.s.m בעקבות העובדה שאני רוצה להגיע אליהם עם מפרט מוכן בהמלצותיכם.אם KSP משמעותית יקרים יותר אז כמובן שעדיף חנות אחרת לשיקולכם. אני מדגיש שהמחיר שרשמתי בכותרת הוא לא כולל מסך, מקלדת ועכבר. השאיפה …

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  18. Started by RUONXHEV50,

צריך מיפרט למחשב רב תחליטי כלומר שיעשה בו הכול. 1.עד 8000 ש"ח לא לחסוך חריגה עד:8500 ש"ח 2.למחשב שימושים כנגון: משחקים כבדים,סרטי HD,מוזיקה,גלישה באינטרנט,אופיס,פוטו שופ ועוד הרבה 3.אני צורך בציוד הקפי 4.לא רלונטי 5. לא רלונטי 6.לא רלונטי 7.האים החנות יכולה לבצע לי OC כי אני לי שמץ של מוסג איך עושים זאת אבל אני יודע מה זה יתן לי. 8.מערכת הפעלה windows 7 64 Bit 9.העדפה לקנות מסקאי פי סי את החלקים ולהרכיב לבד 10.שהיה למחשב 2 TB וכרטיס מסך שאפשר לחבר לו שתי מסכים אחד LCD 42 והשני מסך מחשב 21 12.חשוב לשמוק על אופק שידרוג למעבד ולזיכרון מיחר כולל רק את המחשב כולל מערכת הפעלה!!! תודה לכול המשיבים

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  19. Started by Isaac d,

אבי ביקש ממני לברר לו מחשב נייד מהיר שישרת אותו לטווח ארוך. הוא רוצה 15" ומעלה עם צורב DVD. איזו דגמים כדאי לבדוק לו בבקשה?

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  20. Started by K0sTa,

שלום אני מחפש מחשב למשחקים ב4 עד 4 וחצי אני צריך גם מסך אבל זה לא נכנס לתקציב כך שאשמח לקבל המלצות על מסכים ...

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by ronbubl,

טוב - אז ככה: את הרכיבים הבאים יש לי - הארדיסק(2) ספק (OCZ (600W כרטיס מסך ישן ATI X1950XT מעבד CORE I5 750 את הדברים הבאים אני מתכנן לקנות: : Gigabyte GA-P55A-UD3 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4575&CatCode=601 680 שקלים מארז מחשב: Cooler Master Sniper http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4735&CatCode=624 680 שקלים זכרונות: G.skill ECO DDR3 4GB Dual Channel 1600MHZ CL7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=9980 639 שקלים מאוורר: Scythe Mugen-2 Rev.B http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5370&CatCode=553 185 שקלים משחה תרמית: Arctic Cooling MX-2 4GRAM Thermal Grease http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?produ…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by KomAsaf,

שלום, קיבלתי כאן המלצה לא מזמן על המכשיר הזה והתרשמתי מאוד לטובה מהמפרט http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12338 אך כשהגעתי לחנות (ניידנייד) המוכר (שניכר עליו שלא הכיר כלל את המחשב וממש ניסה לדחוף מכשיר של Lenovo) הזהיר אותי שזמן הסוללה בSamsung מאוד קצר, או במילותיו: "כדי לחסוך במשקל חתכו את הסוללה מ6 תאים ל-3 תאים, אז היא לא תחזיק הרבה זמן". המחשב מיועד לגיימינג מזדמן אבל בעיקר לימודים - האם אני צריך לחשוש מזמן סוללה קצר שלא יחזיק לי הרצאה של שעתיים-שלוש? ומה לגביי עוד שנה-שנה וחצי, זמן הסוללה ייתקצר משמעותית עד כדי חוסר יכולת להשתמש במחשב מבלי שיהיה מחובר לחשמל? ראיתי דיון פה אבל לא כל כך הבנתי את השורה התחתונה - האם אפשר להחליף סוללה בקלות או לא? וקצת …

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  23. אז ככה יש לי מערכת מחשב די נחמדה שכרגע מורכבת מ MB: sapphire 780g AMD 5200+ brisbane (2.7 ghz) gigabye radeon hd3850/256mbit (running at about 10% overclock) 4 gb ram running on stock ddr 2 800 win 7 64-bit אני רוצה לדעת מה כדדאי לי לשדרג קודם: מעבד (ובתוך כך גם את הלוח אם היות וכבר לא מוכרים מעבדים לתושבת AM2+) או את הכרטיס מסך (התכנון הוא 5770) מה ההמלצה שלכם ואם תוכלו לענות לי כרגע מה יוצר לי בעצם את הצוואר בקבוק היותר גדול במערכת המעבד או הכרטיס מסך?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  24. לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש ???

• 10 תגובות
    • 882 צפיות
  25. כרטיס מסך - Leadtek WinFast PX7800GT TDH MyVIVO 256MB PCI Express מעבד- ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם- DFI INFINITY NF4 Ultra Motherboard זיכרון- Samsung 1024MB DDR 400MHz PC3200 X2 דיסק קשיח - Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD מארז - HEC COMPUCASE CI-6A21 BLACK 400W+ספק HEC 400WATT ATX 2 יש לי כמה התלבטויות: האם כדאי לקחת לקחת את הלוח של ASUS הA8N-SLI או את ASUS A8NE? לגבי המארז+ספק,הבנתי שהוא לא הכי טוב שיש אבל הוא כן יספיק לי לסחוב את כל המערכת ,זה נכון ? ולכמה זמן תספיק לי כל המערכת הזאת למשחקים? ושוב תודה לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.