עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sapits1,

סוף סוף, אחרי המון שכנועים ומאיות במבחנים, ההורים שלי קונים לי מחשב חדש... התקציב הוא עד 3000 שקל, וזה כבר אחרי חריגה, אז אני מבקש שלא תציעו לי מפרטים יותר יקרים, אלא אם זה ממש כדאי... ההתלבטות הכי גדולה שלי היא בכרטיס מסך, אז הרכבתי שני מפרטים עם כרטיסים שונים. רק תענו לי על השאלה, X1950PRO תומך בDX10? דרך אגב, השימושים הם עבודות משרדיות, קידוד וידאו פשוט, ומשחקים קלים-בינוניים. חשוב מאוד לציין שהמפרט צריך להיות מבוסס אינטל, ורצוי E6550 מפרט 1 : מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤839 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6550 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤387 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤239 כמות:1 http://s…

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  2. Started by gil2abir,

תוכן ההודעה נמחק

3. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש (בתקציב לא גבוה), ועלתה שאלה: האם ניתן וכדאי להשתמש ברכיבים קיימים (מהמחשב הנוכחי) במחשב החדש? כמובן שאשמח לחסוך כסף אם אפשר, אבל אני לא מעוניין שזה יבוא על חשבון פגיעה ממשית בביצועים / אמינות המערכת החדשה. המחשב הנוכחי הוא די ישן - נרכש לפני כמעט חמש וחצי שנים (Athlon 3200+, אם זה משנה). אני אשמח לדעת האם כדאי להשתמש ברכיבים הקיימים מבחינת: חסכון כספי (בכמה מדובר?), האם מבחינת אמינות אין בעיה? (עלולה להיות בעיה אם מדובר ברכיבים בעלי זמן חיים מוגבל), האם תהיה פגיעה בביצועים? האם הרכיבים איכותיים מספיק בשביל שיהיה כדאי להשתמש בהם? (אם למשל המארז נחשב רועש או שהספק יגרום לבעיות טמפ' וכו'), וכל הערה אחרת שתהיה לכם בנושא. ספציפית, אני מעוניין …

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  4. עדיין לא הזמנתי שום דבר ואני רוצה להתיעץ עם חברי הפורום. טוף... לפי החוקים. 1. כפי שצויין, המחיר הוא 5500 ש"ח כשבפועל אמורה להיות הנחה(אני קונה מרשת KSP). מזומן. 2. מטרות המחשב הן עבודה(Access2k ,Office וכ"ב), משחקים כבדים וקלים, קולנוע ביתי(בעיקר צפיה בסרטים ולפעמים חיבור לטלויזיה), עריכה גרפית(בעיקר בפוטושופ ויצירת מוסיקה(Fruity Loops במקרה שלי). 3. יש לי מסך CRT מצויין מבית Proview 787 Pure Flat. עכבר אופטי רגיל, מקלדת(צולעת, שאני מתכוון לקנות בנפרד) ורמקולים בינוניים מבית GPT. אני מעוניין לקנות צורב DVD-Combo, אך בעוד מספר חודשים כדי לחסוך בעלויות(המפרט לא בדיוק זול). 4. כונן דיסקטים אני לא מתכוון לקנות(פרימיטיבי ), כנ"ל לגביי כרטיס טלויזיה. 5. העדפה לחברות בעלו…

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  5. שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  6. אהלן, אז כפי שכתוב בכותרת ההתלבטות בין שני המחשבים הנ"ל.. השימושים במחשב הם כללים מאוד והכוונה שיחזיקו תקופה כמה שיותר ארוכה. המפרט בשניהם כמעט תואם, למעט הכונן הSSD שמגיע עם ה S56CA, לפי הבנתי.. מבלי להתחשב במחיר, איזה מהנ"ל לדעתכם ממולץ יותר? תודה גדולה מראש

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  7. ראיתי פה מפרט שאהבתי ומחיר סבבה לגמרי ועכשיו איך בדיוק אני קונה אותו?? מאיפה בדיוק?? כל הפרטים תעזרו לי בקשה אני חדש פה תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  8. שלום לכולם, הלפטופ שלי (t43 ישן וטוב) מת ואני מחפש לו מחליף בגדול, הצורך שלי הוא מחשב לימודים (לאישתי) שיוכל להריץ קצת משחקים (בשבילי) ושיהיה נוח לקחת ללימודים - כך שלא יהיה כבד מידי... מחיר - עד 700$ (אין לי בעיה לרכוש באיביי) גודל - העדפה למשהו בין "13 ל-"14 אלו שתי האלטרנטיבות שמצאתי: Lenovo IBM ThinkPad Edge 14" - i5, 4gb ddr3 - כ-500$ Samsung SF310-S01 13.3" - i5, 4gb ddr3 - כ-700$ היתרון של לנובו - הגולה האדומה! אה, והמחיר היתרון של הסמסונג - המסך, וכרטיס מסך nvidia אפשר עזרה?

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  9. אני מחפש לקנות נייד בעקבות החלפה למסך 4K שהנייד הנוכחי שלי לא תומך בו. יש לי תקציב של 3K וניתן לחרוג במידת הצורך, הנייד ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. המחשב יחובר למסך 4K, לכן חייב להיות לו HDMI v2.0 או DP. (אני מעוניין לעבוד ב60Hz, לכן HDMI 1.4 לא יספיק לי) הייתי רוצה שלנייד עצמו יהיה מסך FHD בגודל 13"-15", כונן SSD (לא כונן היברידי), ו-8GB RAM לפחות. אין צורך במערכת הפעלה. הסתכלתי על הנייד הזה https://ksp.co.il/?uin=48555&select=.268..271..211..447..580..378..685..347..442..432. אבל אין לו DP, ולא הצלחתי למצוא איזה גרסה פורט ה-HDMI שלו. גם הסתכלתי על https://ksp.co.il/?uin=45306&select=.268..271..132…

10. לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש ???

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  11. מי יכול לעזור לי או להמליץ היכן ניתן לרכוש מחשב זה? http://www1.euro.dell.com/content/topics/segtopic.aspx/popup_advertised?c=il&l=en&s=dhs&~lt=popup

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב רב תכליתי ראשי לבית. השימושים העיקריים שלו יהיו אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים אונליין או מההארד דיסק. מעבר לזה הוא אולי ישמש גם לתכנות של web development. יהיו לו אולי עוד שימושים אבל מה שבטוח שהוא לא ישמש לתוכנות עריכת גרפיקה ולא למשחקים עדכניים. חשוב לי שהוא יהיה עמיד לשנים רבות ולא ייחשב מיושן בעוד מספר שנים מועטות. חשוב לי שהוא גם יכלול חיבור HDMI, כניסות USB 3.0 מהצד הקדמי העליון של המארז, כרטיס WIFI. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח לחוות דעת והצעות ייעול. המחיר של כל רכיב מצוין לידו. האם ניתן להחליף למארז קטן יותר ואולי משתלם יותר? האם הספק כוח מספיק? כרגע אני כפי הנראה אוריד את הSSD הארד דיסק כדי לעמוד פחות או יותר בתקציב המקורי שלי שהיה 2…

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  13. Started by EVGI,

בוקר אור לכולם יש לי מחשב נייד dell inspiron 15r se 7520 הייתי רוצה לשים לו כונן ssd אחרי חיפושים קצת בפורום הבנתי שאני יכול פשוט להוציא את הכונן hdd הקיים ולהחליף אותו בssd, האם זה באמת ככה פשוט? כי לי אין שום ידע בזה, פשוט אני טכני ומאמין שאני אסתדר אם זה ככה ואם זה באמת ככה פשוט, הייתי רוצה לקבל המלצה לכונן של לפחות 512gb לגבי המחיר, אני לא יודע מה המחירים שלהם אז אשמח גם לדעת. ואם הכל ילך כמו שצריך, אחרי החלפת הssd אני פשוט צריך להתקין ווינדוס דרך הדוס בהדלקה הראשונה וזהו? תודה רבה לכולםםםם

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  14. Started by zvkel,

צריך לבחור לאמא שלי מחשב נייד הדרישות הן דיי מינמליות היא מפעילה אקספלורר ו אוטלוק ופסגת הדרישות שלה זה שהמחשב יריץ word ו power point הדבר היחיד שבאמת חשוב שיהיה במחשב זה רשת אלחוטית מובנית ויציאת טלויזיה יכולה להוות בונוס אני פשוט מתחיל להשתגע מכל הדגמים האלו שאני רואה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  15. Started by agam360,

או ישראל או ארה"ב(אני יהיה שם בערך חודשיים, אבל אני לא יודע אם יהיה ביטוח וזה הרבה בעיות). * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ממש מהיר, קליטת אינטרנט טובה), משחקים (קלים )warcraft3~, צפיה בסרטים. *סטית מחיר יכולה לנועה עד כ 250ש"ח~ * גודל המסך?10-13'(מקסיומום 14.1') * משקל רצוי?עד 2.5 ק"ג . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אם יש משהו שיתאים למחיר אז זה היה נהדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)אם אפשר HDMI * בלוטות?-? * גודל מינימלי של כונן קשיח?250G"B 5,400 סל"ד ויותר אם זה אפשרי. * צורב DVD?לא ממש צריך אבל יהיה נחמד(כי אני יודע שבמחשבים קטנים בדר"כ אין כוננים). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן אם אפשר בישראל. *…

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  16. המחשב נועד לפיתוח מערכות "כבדות" - אפליקציות Web משולבות עם Database. הסביבה העיקרית תהיה Window 7 64bit ועליה יהיו סביבות הפיתוח זללניות בזיכרון (Visual Studio, Eclipse וכו') ויהיו לי עוד 2-3 מכונות וירטואליות שעליהן יפעלו מערכות Linux ו-Windows. צריך מחשב מהיר עם נפח זיכרון גדול וגישה מהירה לדיסקים מכיוון שהמערכות והסביבות פיתוח עולות ויורדות כל הזמן. המחשב יישב אצלי בחדר ככה שצריך שיהיה שקט מאוד. התקציב הוא בערך 6K, לא כולל מסך. המחשב לא מיועד להריץ משחקים או יישומי גרפיקה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by roy_1990,

מחפש מפרט למחשב שבו יהיה הכרטיס הגרפי הזה: ATI ALL IN WONDER RADEON 8500 DV 64mb הסכום לקניה הינו:3500 ש"ח ללא מסך וללא עלות כרטיס המסך [אני מקבל אותו במתנה] תודה מראש על כל הצעה.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  18. טוב אני אני קונה מחשב תקציב של 6200 שקל אני רוצה מחשב סוף עכשיו אני צריך את העזרה שלכם ... *טוב אז מעבד אני שוקל לקנות את המעבד אי אם די 64 ביט ...שווה לקחת את הטכנולוגיה הזאת היא שווה? אם כן אני צריך שתביאו לי לוח אם מתאים כי אין לי מושג על לוחות אם אני לא מבין בזה כלום.....עדיף שהכרטיס קול וכל זה יהיה מובנה..... *דיסק קשיח 120 גיגה חשבתי על S-ATA.... *זכרון פנימי יש לי פה בעיה כי אני לא יודע אם 512 יספיק אולי אני יקח כפול אבל אין מי מספיק כסף.....החברה שחשבתי עליה היא KINGSTON... * כרטיס מסך RADEON 9800 128MB 256 BIT .......זה אני בטוח לוקח.... אני גם רוצה מסך עדיף 19 אינ'ץ....אבל לא נעול על זה אין לי בעיה עם 17 אם זה יקצץ את המחיר... *מארז נחמד לא יקר מידי..... *צריך ג…

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by nbucky1995,

מעבד: AMD Phenom II X4 925 2.8GHzלוח אם: Gigabyte GA-770-USB3 כרטיס מסך: NVIDIA Ge-Force GTX 460 728MB צורב: הכי רגיל מארז: Termaltake V3 Black Edition דיסק קשיח: 500 GB ספק כוח: Seasonic 500 Watt זיכרון ראם: 2X2 GB 1333 MHz זה המפרט שלי עכשיו אני משתמש במחשב לגיימינג כבד. ויש לי 1500 שקל לשדרג. מה אפשר לשדרג? ומה הכי דחוף?

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  20. שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15.5" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? ממוצע 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by RDS,

אוקי... אז אחרי שהייתי פה, והציעו לי מפרט... עשיתי לו כמה תיקונים שאני מעדיף... אז תגידו מה אתם חושבים... כמו שאתם רואים זה מ-KSP: כרטיס מסך: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 מה אתם חושבים??

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  22. מחשב נייד: acer 5740g מערכת ההפעלה: windows 7 64 bit סוג הדפדפן: internet explorer 8 סוג כרטיס המסך: ati radeon 5470-516m הבעיה: זה מסך led ומשום מה אין חדות לצבעים במסך כביכול כל חלון או תמונה ניראים חיוורים ניסיתי לשחק עם הבהירות אבל זה לא עוזר זה כנראה משהו בצבעים..איך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by quilby,

I am going to buy this pc soon from skypc. I am mainly going to use it for gaming (cod4 , crysis, ac) My budget is 3.5k but I am willing to add 100 , 200 shekels if it will improve the system by a lot. please give me advice on what i should buy and what i should not thanks Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤992 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤440 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤298 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤219 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForc…

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  24. תקציב 1000 +200 שימושים מחשב לאחותי, שיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב, אין לו ייעוד מסויים חוץ מאופיס, איסיקיו וכד'... באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT שימושים מיוחדים לא ציוד היקפי מסך 17" (1024X1280) רמקולים של לוג'יטק 2.1 מצלמת מיקרופון של לוג'יטק ( USB) חומרה אופציונלית כונן אופטי - צורב (רק לא של LG) הרדיסק - מינימום 100GB אפשרויות רכישה שהמחיר יהיה כולל הרכבה! הערות נוספות אין!

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 של א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים , מטלב ותוכנות תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : דיאבלו 3, סטארקרפט 2 , cod.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 7 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.