ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
אני צריך זכרון 2 ג'גיה שתואם למה שיש לי כבר (הועתק מeverest) Module Size 2 GB (2 ranks, 8 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-800 (400 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh וכרטיס מסך בשווי 400-500 ש"ח אשר יכול לתמוך במשחקים בינוניים-כבדים
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים ועריכה גרפית עד 12,000 עם אפשרות לOC יש העדפה לMSI אני מתכוון להשתמש בפונקצייה של הSLI או הCROSSFIRE אז כמובן אני צריך כרטיס שלא יגמור לי את התקציב משהו כמו 1800 לאחד תודה מראש חשוב שקט, עדיף חנות בצפון
-
- 12 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעדכן את הדרייבר של המחשב הנייד שלי אך לשווא. באתר הבית של nVidia לאחר סריקת החומרה האתר מפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא את עדכון החומרה. וכאשר אני מוריד את העדכון מהאתר ע"י בחירה עצמאית - Gefore 8400M GS ההתקנה לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא ממשיכה.. יש הצעות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
E6400 Gigabyte 965 s3 rev 3.3 G.skill 2GB 4-4-3-5 800Mhz LG H30 DVDRW BFG oc 8800GTS 320MB Antec Sonata2 + 450W W.D 250GB 16MB buffer Artic cooling Freezer pr0 מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור?
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בסיסי (ללא מסך) לאישה מבוגרת במקום מחשב ישן השימוש העקרי הוא לגלישה ראיתי שלושה מפרטים בסיסים וזולים יחסית אשמח להמלצה על אחד מהם: HASEE Intel® E6600 הם מתגאים שזה מחשב מותג: האם יש לכך יתרון מבחינתי? המחיר http://www.electra-computers.co.il/Product.aspx?productid=856 באותו מחיר (1150) אני יכול לקבל מעבד G620 אבל זה לא מחשב מותג. מה עדיף? בIVORY אפשר לקנות Intel® Dual Core E6700 לוח Asus דגם P5G41T-M LX ב1185 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 ואחרון חביב בעולם הקולנוע הם מציאים I3 ב1100 שח בקישור כאן אשמח לכל חווד דעת או המלצה אלון
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש. יש לי בעיה שכל פעם שאני קונה מחשב, הוא מתחיל לדעוך עם הזמן ולהיות איטי, ואני לא מוסיף הרבה לזכרון ומוריד הרבה משחקים/סרטים/מוזיקה. זה מגיע למצב שאני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב עם גוגל כרום - יש דיליי וקטיעות לסרטון, ונורא איטי עד שהכל עולה. אני חייב אקספלורר בשביל יוטיוב. כל מה שאני עושה במחשב זה פייסבוק, מוזיקה, סרטים (שגם רצים עם קרטועים וקיטועים) ומשחקים קלים ופופולריים (league of legends, world of warcraft). וגם את המשחקים הפשוטים גרפית האלה אני חייב להריץ על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות כדי שיעבדו לי בכלל - כרגע אין לי כרטיס מסך אפילו. תמיד קניתי מחשבים חלשים שלא הייתי מעורב בכלל בהרכבה שלהם, עכשיו אני זה שהרכיב אותם ושמתי דברים טובים לד…
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט מחשב לצורך אינטרנט בתקציב עד 1000 ש''ח חריגה: 100-200 ש''ח חשוב לי שWIN7 אולטימייט יעבוד בצורה טובה!!!!! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש''ח לא יותר.... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא יש הכל... 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך את כל הרכיבים.... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואי…
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד עבוד תוכנה ספציפית שאנחנו מריצים בעסק שצורכת המון משאבי מעבד, זיכרון ובעיקר דיסק קשיח, בגלל מגבלות של הפלטפורמה שעליה בנויה התוכנה אנחנו מריצים עם תוכנת וירטואליזציה (VMware) ואני מחפש מחשב נייד שייתן לי בצועים טובים בקונפיגורציה הזו של התוכנה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: מעבד T9xxx / T8xxx (השאיפה היא ל-T9 כי התוכנה לא תעשה שימוש ביותר מליבה אחת, וב- T9 ליבה בודדת חזקה יותר). זיכרון 2Gb דיסק קשיח 7,200rpm (וזה רק כי לא מצתי איזשהו WD raptor או SCSI לנייד). כל השאר במחשב באמת שלא חשוב.... הבעיה היא שהלכתי לאיבוד עם כל הדגמים וכמה פשוט שזה נשמע לא הצלחתי למצוא מחשב מתאים... :-\ אגב, התקציב גמיש לפי מה שייעשה את העבודה ובשאיפה למה שיותר זול, בער…
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שעובד כמתכנת ביקש ממני המלצה למחשב נייד. הדרישות שלו הן כאלה: שיחזיק הרבה שעות (אני מניח סוללת 8 תאים תספיק ל8 שעות) מסך 14-15 אינטצ' מט שתהיה ראות טובה יותר בחוץ הרדיסק גדול אני מניח 500-750 ג'יגה זה טוב עם העדפה לגבוה יותר 8 ג'יגה זכרון לקימפול מהיר אם זה גם בא עם מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה לא דרוש למשחקים אבל סרטים אני מניח שמחשב ברף הזה לא תהיה בעיה להריץ וכמובן שתיהיה לו יציאת hdmi. התקציב לא מוגבל בסכום כלשהו אבל כמובן שאנחנו מחפשים משהו משתלם וטוב ולא סתם מחשב יקר ומפוצץ בדברים. תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש את המפרט הבא בימים הקרובים: זה מה שהרכבתי : Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Tray 1,199 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,055 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 Twinmos DDR2 667 512MB 630 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt 475 סה"כ 3,959 ש"ח החלטתי ללכת על הכרטיס הבא: CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1580 ¤ 1 האם כדאי לי ללכת אולי על כרטיס אחר? (7900gt אולי) או להשאר עם המפרט הנוכחי?.. תודה לעוזרים....
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
לאחר שגם המחשב שלי נגנב (וד"א tamir245 - צירוף מקרים מוזר, גם הוא היה 6282. יכול להיות שמישהו אוסף אותם ?! ) חיפשתי מחשב שיתפוס את מקומו. גם אני הרגשתי את כובד משקלה של ויסטה על GB1 והחלטתי שזה יהיה מחשב עם GB2. כרגע אני מתלבט בין שני המחשבים האלה כאשר ההפרש הכספי ביניהם (לאחר שידרוג הזיכרון של ה-6515 ל-2GB) הוא באזור ה-500 ¤. הבדלי החומרה ביניהם (שוב, מתוך הנחה שה-6515 הוא משודרג ל-2GB) מסתכמים ל- : ה-6515 מגיע עם מעבד T7300 2.0Ghz ודיסק קשיח של 160GB במהירות RPM 5400 ה-6514 מגיע עם מעבד T7500 2.2Ghz ודיסק קשיח של 200GB במהירות 4200 RPM מה הפגיעה בביצועים והאם אני ארגיש אותה ב-6514 בגלל מהירות הדיסק הקשיח ? האם בגללה כדאי ללכת על ה-6515 המשודרג ? (נניח כי ההפר…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
עבר בדיוק שנה ושבועיים לכן אין לי אחריות דרך אגב אזהרה לקונים בארה"ב קניתי בJ&R בניו יורק וביקשתי אחריות מורחבת ל3 שנים הביאו לי פוליסת אחריות של REPAIR MASTER ל3 שנים ומתברר שזה חרטא אני מתקשר אליהם וכל פעם מסבנים אותי שאני לא רשום במחשב אני נרשם וחוזר חלילה. קיצור תיזהרו קיצור לעניין המחשב עובד אבל המסך נהרס, רואים ממש חלש מה אפשר לעשות איפה מתקנים? כמה זה יעלה? ועדיף שיהיה זול אני סטודנט
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
היי, ייעוד המחשב היא עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט, אופיס, עובד עם המון חלונות פתוחים במקביל. חשוב גם שהמחשב יכלול מערכת הפעלה (לא מעוניין להתקין בנפרד וזה בסדר תוספת ה-400-500 ש"ח במקרה הזה). כך שנראה לי הכיוון הוא זיכרון 16GB (שיחזיק גם לטווח ארוך, בחלק מהדגמים לא ניתן לשדרג מ-8 ל-16), מעבד i5 מסדרה 11, לפחות 512 SSD ושיהיה מסך טוב לאחר בדיקות נראה לי שאלו 2 דגמים שיכולים להתאים לי (התקציב הוא באזור 3500-3800 כולל מע"מ): דגם 1 - https://www.orpc.co.il/items/3809283 כאן מדובר בדגם עם מסך מגע שהופך גם לטאבלט אחריות לשנה https://www.orpc.co.il/items/3809283? דגם 2 - Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 20TA00…
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
- 1 follower
-
-
מסך המחשב נשבר. קניתי חדש, החלפתי והכל היה בסדר. אחרי 3 ימים המסך הפך להיות לבן, מייד כשמדליקים את המחשב. כמשחברים את המחשב למסך חיצוני - רואים מצויין. הבעיה היא לא במסך, כי החלפתי שוב לשבור, וגם בו רואים לבן. אני לא חושב שזה הכבל. מה זה עוד יכול להיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
ושאלה נוספת אם אני שם כרטיס מסך חדש על מחשב יחסית ישן (לפני 2 שנים) הכרטיס מסך יפעל טוב??? מדובר במחשב: p4 1.5 jetway 401i 128+128+256 sdram הכרטיס שאני רוצה לשים הוא geforce 5900xt ולהחליף אותו עם שלי... במחשב החדש אני שם geforce 2 mx 200\100 המחשב החדש צריך להיות חזק כמה שיותר במחיר הזה הוא לאחותי. הוא יותר לאינטרנט, פחות למשחקים.ואם הכרטיס הישן שלי יפעל "בסדר" במחשב החדש?
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה , אני צריך מחשב , ז"א מארז , זכרונות כרטיס מסך מעפן , כרטיס קול...HD וכו'... ד"א אם אפשר שיהיה רק עם כרטיסים מובנים על הלוח יהיה יותר טוב. בלי ציוד נלווה , לא מסך , לא מדפסת , לא עכבר , לא מצלמה... רק את המארז עצמו. עד 1K באיזור המרכז עדיף שיהיה. *** המחשב יהיה רק לגלישה באינטרנט , איסיקיו מסנג'ר וכו'. ***
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני למכור את המחשב הישן שלי והייתי רוצה לדעת מחיר ריאלי לחלקים שלו מדובר על מעבד E8400 לוח אם P5Q http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5Q/ שני זכרונות של קינגסטון DDR2 2G 800 מארז M9 של Thermaltake http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1316&ID=1496 וספק של chieftec 550w כרטיס מסך GV-N98TZL-512H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2882#ov תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבטת לגבי כל מיני דברים- אני משחקת, אבל אי אפשר להגיד שאני גיימרית כבדה. אני מתעסקת הרבה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אפטר אפקט..), אבל לא תלת כבד (אני כן מקווה להתפתח בתחום, אז צריך לחשוב על זה), בנוסף לכל השימושים הרגילים (בעיקר סרטים וכו'). ככה שאני קצת מתקשה להחליט לאיזה כיוון לקחת את המחשב. בכל מקרה, התקציב שלי הוא עד 5000, ובתכל'ס לשימושים הנוכחיים שלי אני יכולה לקנות מחשב שיהיה לי מצויין בהרבה הרבה פחות. הרי אני לא צריכה להשקיע במעבד מטורף, וגם לוח אם אני מניחה שאני צריכה את המינימום שיתמוך בדברים שאני רוצה. פשוט נראה לי שאם אני משקיעה, אני רוצה להשקיע במשהו באמת טוב שיחזיק. כי אין לי כוונה להחליף מחשב עוד שנתיים. ממש יעזור לי אם…
-
- 10 תגובות
- 904 צפיות
-
-
בעקרון אני לא משתמש כבד במחשב יחסית, רוב השימוש שלי בו מסתכם בגלישה באינטרנט, קצת פוטושופ ולראות סרטים, אבל אני בכל זאת רוצה שהוא יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה. Core 2 Duo E7200 2.53 Ghz GIGABYTE P31 DSL3 Kingston 2GB 800Mhz SeaGate 320gb 16mb 7200rpm NEC DVD +/- RW Sata x20 GeForce 9600 GT DDR3 512mb כמה אמור לעלות לי כזה דבר כולל מערכת הפעלה, מארז, רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 19"? תודה.
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני עורך וידיאו/אודיו חובב שחושב להתמקצע חיפשתי ומצאתי את החנות הזאת http://www.gamapc.co.il/pl_products~3.htm והבנתי שהיא גם טובה וגם זולה יחסית עכשיו אני צריך שתעזרו לבחור מפרט מבין המפרטים המומלצים שלהם שהם טוענים שנבדקו ונמצאו מתאימים לשימושים אלו כמו שאמרתי אני אעסוק גם באודיו וגם בוידיאו ככה שאני אזדקק גם ליכולות וידיאו (avid premiere וכו') וגם יכולת לעבוד עם cubase ו reason אני עובד עם המון VSTi ככה ששני ג'יגה זיכרון זה המינימום וכמובן אני אזדקק לכ. מסך חזק אולי quadro אני עוד לא בטוח כמו כן רצוי שהמע' לא תיהיה יקרה יתר על המידה כי אני עדיין בין לבין בתודה מראש ירון
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בתקציב של עד 4K. מעבד i5 עם 8RAM, מסך 15.6'. מבחינת זכרון אני מחפש שילוב של SSD עם כונן קשיח "רגיל" - האם קיימים מחשבים מהסוג הזה, בתקציב הקיים? אם לא, כמה יכול לעלות דבר כזה? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מבקש עזרה במפרט מחשב בחנות שנמצאת בראשון. עדיף מKSP. עדיפות להכי זול שיש, רק למטרת אינטרנט וסרטים. עדיפות למחשב שיכיל טכנולוגיות חדשות ולא ישנות. SATA2, DDR2, PCI-EXPRESS, למטרת שידרוג עתידי.. (אם ישדרגו אי פעם). וכמובן עדיף מעבד כפול ליבה. כרטיס זיכרון לא צריך יותר מ512. חשוב צורב DVD. אפשר כרטיס מסך משולב. תקציב: 1000 שקל, פלוס מינוס - ללא מסך, מקלדת עכבר ורמקולים. וגם לא צריך הארדיסק! צירפתי תמונה עם המפרט שבניתי באתר שלהם אתם יכולים לשנות\להוסיף [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 904 צפיות
-
-
המחשב ישמש למשחקים בינוניים להמרות וידיאו ולתכנות. - לא כולל דיסק ומודם! (שאותם כבר יש לי) מעבד : AMD Athlon 64 3200+ 939 VINICE - (האם יש רק גירסא אחת בארץ?) לוח : Foxconn nForce 4 Ultra K8 (טוב - לא טוב?) זכרון : Lc3 Hynix 512MB DDR 400MHz (האם כדי לדרוש Lc2.5?) כרטיס מסך : Leadtec GeForce FX6200 128MB PCI-E (אני מודע לכך שזה לא למשחקים כבדים - אך האם הגזמתי בחסכון כאן?) מארז : SPL Big Midi ATX 400W USB (אני רציתי של Foxconn - האם להתעקש על כך?) כולל :הרכבה + התקנות מע' הפע' וכו' סה"כ - 2800 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לגלישה וסרטים בסביבות ה2500 שקלים מה דעתכם על המחשב הזה?: http://ksp.co.il/?uin=22018 תודה
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבקש מכם מפרט טוב למחשב ב-10000 ש"ח,כולל מסך. מוכן לחריגה של עד 12000,לא יותר (אני פותח תוכנית חיסכון בשביל המחשב) אני רוצה מפלצת בשביל עבודות תלת-מימד (אני קיבלתי עבודה כעת עם חברה בינלאומית שמתמחה ביצירת סימולציות תלת-מימדיות לצוותים כירורגיים ופורטלי בריאות) . אני הולך לעבוד עם 3D Max Studio,Maya,Bryce,Poser,Rhinoceros וייתכן שגם CINEMA,שלא לדבר על בניית אתרים ופרוטלים ,שבשבילם אצטרך PHOTOSHOP לפחות . אני מאוד מבקש את עזרתכם למחשב ממש טוב,עם מערך של SLI של שני כרטיסי מסך טובים (אם אפשר שני NVIDIA 8800) או כל דבר טוב יותר שתמליצו. מבקש מארז מאוורר היטב,עם קירור מים למעבד ולכרטיסי המסך(אם קיימת מפלצת שמסוגלת לקרר שני כרטיסי מסך). אני לא מתבדח או "מסתל…
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-