ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה שתרכיבו לי מפרט מהחנות www.iqpc.co.il המחשב מיועד למשחקים כבדים, גלישה באינטרנט, שלא יתקע כל הזמן, ויתחמם מהר, שקט מאוד, אני רוצה מארז יפה ולא יקר, פשוט שהמארז לא יהיה מכוער, אני רוצה 4 ג'יגה זיכרון, ומעבד E8400 או E8500 אם התקציב יאפשר כמובן, ללא ציוד היקפי, תודה רבה. ועוד פעם אני אומר רק מהחנות www.iqpc.co.il
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? תקציב 8000 אפשר חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב: בעיקר משחקים כמו GTA / PUBG 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? כונן דיסק לא חייב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : שיגיע עם WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא... איפה שהכי אמין והכי זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אין תאריך סופי 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? לא 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב…
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
חברים יקרים מפעם לפעם אני רואה כי המחשבים שעולים לשאלת הקניה הם בדרך כלל DELL וLG (לא נחשב בגלל השירות HP) אני חייב פעם אחת ולתמיד לדעת מי מבין שיניהם טוב יותר מבחינת: 1. שירות ואחריות 2. איכות המחשב מי שרוצה להוסיף משהו מוזמן ברצון. !!!אנא הצביעו,כדי שהמון אנשים יוכלו ללמוד מין הסקר!!!
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך מפרט במחיר של בערך 3000 שקל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- עבודות משרדיות,משחקים מאוד קלים (פיפא מקסימום),סרטים,פוטושופ וקצת פלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- נסתפק בכרטיס קול מובנה, צורב יש, כונן דיסקטים יש, לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 64 BIT ש…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ 512 דידיראם הצעות יתקבלו בשמחה לרוב למשחקים אם אפשר מפרט עם און בורד ואחד בלי אונבורד (הכרטיס מסך)
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 +/- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - גלישה/אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? אין דרישות מיוחדות, שיהיה נוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות +WIN7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
רק עם כוננן דיסקים רגיל ופלופי בלי כל הצורבים ללא מסך המחשב נועד בעיקר למחשקים ותוכנות כבדות שהיה במפרט כרטיס מסך של רדאון ושהיה מבוסס אינטל תודה
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מפרט חלקי שאני שוקל לקנות אין צורך בהרדיסקים ציוד הקפי או מסך Intel® Core2 Quad Q6600 + OCZ Vendetta CPU Cooler ¤1540 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1016 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤675 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC2 512MB ¤1399 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=865 NZXT APOLLO + PCP&COOLING Silencer 470W ¤750 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=873 DFI LANPARTY DARK P35-T2RS ¤685 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=862 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5049 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ די אהבתי את כל מה ששמתי פה השגות למישהו ?
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני מעוניין להדגיש: כרטיס מסך(כמה שיותר חזק בתקציב הזה) מעבד(סביר) זיכרון(1G) כל היתר ממש לא משנה לי חוץ משהיה מאוברר. בבקשה על תגידו לי שהתקציב לא טוב כי אין לי יותר בבקשה תעזרו לי במה שיש.
-
- 12 תגובות
- 941 צפיות
-
-
השאלה היא לא האם ניתן לתקן אלא האם כדאי לתקן, אמרו לי שהתיקון יקר במיוחד והמחיר של המחשב כולו 2500 ש"ח המחשב חדש ויפה וכואב הלב לראות אותו סובל...
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
-
היי.. אז אני עם המחשב שלי בערך 5 שנים והוא כבר ממזמן לא סוחב כלום. עכשיו,הכרטיס מסך שלי דיי טוב כי קיבלתי אותו מהאחריות כי נהרס לי הכרטיס הקודם אז עכשיו יש לי geforce 560ti. מעבד: q6600 לוח אם : (גם משו ישן מאוד שאני לא זוכר עכשיו אבל אם זה נחוץ אני יכתוב את הדגם אבל באופן כללי אני צריך להחליף גם אותו) זיכרונות 4g ram אז בעיקרון אני לא צריך מחשב ממש חזק,אני רוצה לשפר מעבד ובגלל זה אני צריך להחליף לוח אם ואמרו לי שגם זכרונות . התקציב שלי זה 1300 כולל חריגה. תודה :>
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב ALL IN ONE למטרת לימודים וגלישה באינטרנט בלבד לא מתכנן לשחק משחקים איתו או משהו בסגנון. חשבתי לקנות מחשב עם מעבד INTEL I3 CORE אני חושב שזה יעמוד בצרכים האלה חשבתי על מחשב Lenovo 300-22 All-in-One F0BX003EIV זה המפרט מה אתם חושבים ? מעבד Intel® Core i3-6100U Processor 3M Cache, 2.3 GHz זיכרון 4GB DDR4 2133MHz Sodimm (1 x 4096 MB) כונן קשיח 500GB (7200RPM) Sata תצוגה 21.5 Inch FHD (1920 x 1080), IPS מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 520 כונן אופטי Integrated DVD reader/writer DVD (Dual Layer) תקשורת אלחוטית…
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב בעל המפרט להלן , הוא לא רוצה שיציעו לו מפרטים אחרים רק לחוות דעת על המפרט הנוכחי המתוכנן: מסך מחשב Chimei דגם 958D גודל ''19 מארז מחשב SilverStone סדרת Precision דגם SST-PS01B צבע שחור ספק כוח Thermaltake TR2 420W ATX 2.0 PFC 12CM FAN כונן קשיח Samsung HD160JJ 160G SATA II מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX כרטיס קול Auzentech X-Tension DIN לוח אם msi p6ngm-fd 775 1glan כרטיס מסך GeForce 8500GT 512MB ראם 3GB 667MH 3,071 ש"ח חוות דעת? =]
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין בלפטופ עד 3K, רצוי עם מסך טאצ' בגודל "14\"13.3, Windows 8, מעבד i5, וחשוב לי שיהיה חיי סוללה ארוכים וטובים (לפחות 5 שעות שימוש). הגעתי ל-2 המכשירים הללו: Asus R451LA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=865273 Asus VivoBook V301 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877542 משום מה קצת קשה למצוא עליהם מידע ברשת (שאני רושם את הדגמים הללו עולות רק תוצאות מישראל...) למישהו יש ניסיון עם אחד המחשבים הללו? האם מומלץ? שמתי לב שהסוללה לא נשלפת, האם זה קריטי? כי יש סיכוי שרוב הזמן המחשב יהיה בחשמל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי איזה מעבד עדיף למחשב נייד שימוש לבית הספר אבל גם משחקים אני יודע שיש משמעות ל Cores& Threads מה עדיף למשחקים המחשבים מגיעים עם כרטיס גרפי GEFORCE 930MX 2GB Mem. 1) I7 – 7500U 2.70 GHz Kaby Lake 4MB Cache up to 3.5Ghz 2Cores, 4 Threads 12GB Memory 1TB 7200RPM Disk 2.5” או 2) I7 – 8550U 1.80GHz Kaby Lake R 8MB Cache up to 4.0Ghz 4Cores, 8 Threads 16GB Memory 512MB SSD Disk 2.5” תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
* מטרות המחשב?:לימודים בעיקר,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 21.1 עד 14.1 * משקל רצוי: כמה שיותר קל לא יותר מ:1.5-2.0 * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI + HDMI לא עקרוני יותר מידי אבל יש חשיבות שיהיה לפחות DVI * בלוטות: לא עקרוני אבל לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח: 200+ * צורב DVD: לא יזיק שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, אני כנראה מתחיל עבודה בחול עוד חצי שנה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: חברה איכותית מהגדולות. תודה רבה חברה.
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
השימוש העיקרי של המחשב הוא תיכנות בjava/android עם מלא טאבים של גוגל כרום ברקע. אני מחפש מחשב שידע להתמודד עם העומס בקלות בלי להיתקע. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות די כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד ל גיימנינג אבל שיוכל להתמודד עם opengl בסיסי בתלת מימד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
Latitude 15 3550 - מסך גדול יותר, מעבד טוב יותר, חסרון זה משקל יותר גבוה. Latitude 14 E7450 Latitude 14 E5450 Lenovo Yoga 3 14 מה כדאי מבחינת אחריות, אמינות, ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים. התקציב הוא 4 אלף אבל זה ממש הגג של הגג, אין מצב להעלות מעל זה, וגם כי הצרכים לא דורשים יותר מדי - כמו שאמרתי בעיקר לסרטים, וגם כמובן מדי פעם אינטרנט או וורד, למשחקים או תוכנות גרפיקה כבדות הוא לא ישמש, לכן אין צורך בכרטיס גרפי טוב למשל. רק שיהיו בין כל הפונקציות החשובות אם אפשר (חיבורי USB, FIREWIRE וכו'). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום, נכנסתי היום לחנות מחשבים להתעניין על notebook. הציעו לי מחשב קטן (נדמה לי Asus), שלפי מה שאמר המוכר "הומר" למסך מגע. הוא נתן לי לשחק איתו ואכן המסך פעל. הוא אמר שההמרה נעשתה בחנות - בזכות כישורים מיוחדים שיש להם, בתור מעבדת מחשבים... נשמע לי מוזר כל הסיפור. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? הרעיון של notebook עם מסך מגע נשמע לי מאוד שימושי, והמחיר שהוא דיבר עליו היה נמוך יחסית (כמו ה-notebook'ים הזולים...) בלי קשר, מה ה-notebook הכי טוב היום בשוק? תודה.
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של 2000 ש"ח לצרכי משרד בלבד (כולל מערכת הפעלה). אפשרות חריגה ב-500 ש"ח. כלל השימוש במחשב הינו שימוש בתוכנות אופיס. משקל- עדיף כמה שיותר קל אבל במסגרת התקציב.. אני מניח שיהיה קשה. מסך- מינימום 14 אינטש. מאוד חשוב לי מהירות עבודה ומעבר בין מסמך למסמך במהירות. ראיתי בזאפ ניידים של סמסונג אבל לא ברור לי אם הם טובים (יש שם אחד עם 8G זיכרון אבל איך הגיוני שכ"כ זול?) אשמח להמלצה על מחשב בתקציב הזה שיכלול גם מערכת הפעלה והכל. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי ככה: מעבד: pentium dual-core cpu e5700 36hz RAM מותקן: 1GB מודל : hp 500b microtower סוג מערכת: מערכת הפעלה של 32 סיביות מספר ליבות : 2 גרפיקה: intel g41 expres chipset סה"כ זיכרון גרפי זמין: 270 MB המחשב כבר עומד 5 שנים והוא ניהיה מאוד מאוד איטי, אני ניקיתי אותו ועדיין איתי, השאלה אם אפשר להחליף כמה חלקים והוא יהיה סביר(לשימוש ביתי ) או שבגלל הזמן שעבר כבר לא שווה. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
הנה מפרט לדוגמא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice 2,050 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan 235 ש"ח A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 598 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA 615 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 385 ש"ח CoolerMaster Wave Master TAC-T01-EK Black 963 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 850 ש"ח Sapphire ATI Radeon X850 XT PCIe 256MB 2,820 ש"ח סה"כ 8,517 ש"ח המפרט לקוח מפנדה, והוא כולל באנדל של הלוח והמעבד ב2000 ש"ח בערך. ההתלבטויות: 1. X850XT או X800XL? 2. איזה ספק קצת יותר זול יתן לי תמורה טובה? חשוב שיהיה שק…
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב נייד, לצערי אני פחות מעודכן במחשבים ניידים (מחשבים נייחים קצת יותר מעניינים חח), בכל מקרה, התקציב שלי זה בסביבות ה4K, מה שאני מחפש: * מטרות המחשב? אינטרנט, גיימינג סטנדרטי ועבודה שוטפת * גודל המסך? לא משנה, מה שמשתלם. לא מפריע לי מסך קטן או גדול. * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד, שוב, סטנדרטי * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני עם חשמל, לא משנה לי בכלל הסוללה האמת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שוב, סטנדרטי, כמו VGA וכו' * Bluetooth? אין צורך, אבל לא אתנגד אם זה מתאים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, לא צריך יותר או פחות... * כונן אופטי? א…
-
- 3 תגובות
- 940 צפיות
-