עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. אני מחפש ביקורת על מחשב נייד מסוג Vostro 1400 VM-RD09-2004 של DELL. מי שמכיר / שמע / יודע פרטים עליו.. איך הוא מתפקד. האם הוא כדאי מבחינת רכישה / מחיר. מה האלטרנטיבות מולו. מה לגבי סוללה / מתחממם / משקל / האם המסך מבריק או לא? תודה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  2. היי לכולם מבקש את התייחסותכם לגבי המפרט הבא שקיבלתי, שאמור לתפקד כמחשב קצת למשחקים, עבודה, סרטים, גלישה וכו.. קצת לכל דבר בעצם. מסך מחשב 20 אינץ' כרגע קיים. אין כוונה להתעסק באוברקלוקינג. מעבד: Intel Pentium E6500 2.93Ghz Penryn BOX קירור למעבד: EVERCOOL HPK-10025EA Direct core contact 10cm FAN 775/1366 לוח אם: MSI P45 Neo-FR מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included קירור למארז: EVERCOOL EC-EGF-9 90mm Case Fan ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: PowerColor HD4670 512MB DDR3 HDMI Reta…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  3. שלום אני חדש פה - אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקר יעודו יהיה למערכת קולנוע בייתית - המחשב יהיה מחובר למסך LCD של טושיבה 42 HD READY המפרט: ‏ מעבד: ‏INTEL Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ לוח אם: P5K PRO של ASUS זכרונות : ‏2x1GB OCZ EL Platinum XTC‎ כפול 2 כרטיס מסך: EN9600GT/HTDI/512M או EAH3870/G/HTDI/512M של ASUS דיסק קשיח: WD Caviar SE16 500 GB SATA Hard Drives ( WD5000AAKS כרטיס רשת (במידה ולוקח את הלוח אם בלי הWIFI): ‏Edimax EW-7128G 54Mbps PCI‎ ספק כוח: ‏Liberty ELT620AWT 620W‎ אל פסק: ‏Advice PRPC 750 USB‎ קרור למעבד: ZALMAN CNPS9700 אני חושב שזהו כפי שאמרתי היעוד העיקרי הוא חיבור לLCD ולרסיבר (לכן חשוב החיבור האופטי לאודיו) כמו…

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  4. הייתי רוצה לברר מספר דברים: 1. האם כל החלקים מתאימים אחד לשני ואין איזו בעיה של התנגשות מסויימת בין חלקים. 2. האם לוח האם יתאים למעבד? 3. עד כמה קירור המעבד והמארז קריטיים לתפקוד המחשב? אם אקח קירור ומארז זולים במאתיים שקל או יותר אז המחשב יתפקד מהותית פחות טוב? זה המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪870 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 מאוור Cooler Master Hyper N520 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪224 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1660 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET Socket 1156, יחידות 1 ₪627 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות …

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  5. אני קוצה לקנות מחשב בקרוב התקציב הוא 4500וזה מה שאני קונה תנו לי עצות או דעות לחלקים אחרים מעבד- barton 2500 plus mobile- 650 (אמרו לי בחנות זה מעבד שונה קצת שהוא מיועד לנידים ובגלל זה הוולט שלו הוא1.45 מה שאומר שאפשר לעשות עליו הרבה אוברקלוקינג זיכרון-geil golden dragon 2*256 -753 לוח אם-gigabyte ga zn400pro2- 690 דיסק קשיח-hitachi 80 gb sata- 460 כרטיס מסך-sapphire radeon 9800pro- 1299 קרור למעבד-volcano12- 160 dvd-lite on מקלדת+עכבר- silverline סה"כ 4500 אודה עם תתנו את דעתכם על המפרט והחלקים

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  6. שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי והיא צריכה לרכוש מחשב טוב. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 500 ג'. 2. מסך 19 אינצ' לפחות. 3. רצוי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט 4. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 5. מעבד חזק ויציב - 4 ליבות. 6. צורב DVD + כונן רגיל DVD. 7. קירור טוב למעבד, כרטיס מסך ולמארז. 8. מקלדת ועכבר איכותיים לא משנה החברה. 9. מארז שקט ואיכותי. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע !! בתודה, מורן.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  7. * קודם כל , אני יודע שיש פורום 'כמה המחשב שלי שווה' , אבל אני מניח שהנושא שלי מתאים יותר לכאן. אז ככה , יש לי את הנייד הזה ברשותי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12526 בגרסא שלי המעבד הוא דגם אחד מעל (i3-3120m ) , ובא בלי ווינדוס (Free DOS ). הבעייתיות היא שהמחשב הוא ללא קבלה. את המחשב קיבלתי מחבר בעל עסק אלקטרוניקה שהביא לי אותו כמתנה על עסקה גדולה שסידרתי לו. העניין בעייתי כי במחשבים ניידים עניין האחריות הוא חשוב ביותר , אולי איכשהו אני אשיג ממנו קבלה או תעודת אחריות. אבל בואו נניח שאני מוכר את המחשב בלי אחריות , כמה לדעתכם הוא שווה ? המחשב חדש וסגור באריזה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  8. שלום לכם! אני צריך מחשב חדש למשרד. שולחני. בעבר רכשתי מחשב בעל מעבד G530 מסדרת CELERON והייתי מאוד מרוצה ממנו. כעת מעניין אותי לדעת - מהו הדגם Celeron האחרון שנמצא היום בשוק? מאוד מבלבל אותי הסדר (סקייליק? ברודוול?). והכי חשוב - איזה סוקט מעבד דרוש עבור סדרה זאת? כמו כן - אני שוקל גם מעבד מסוג Pentium G4400 מסוג Skylake. האם שניהם "יושבים" על אותו סוקט (אותו לוח אם)? אשמח כמובן אפילו ללינק שיסדר עבורי הכל. סליחה על הבלגן. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  9. יש לי כיום מחשב עם I7 860 2.8. זיכרון של 16 ג'יגה ב4 סטיקים. כרטיס מסך ATI 4830 א םאני לא טועה. SSD של CRUSIAL M4 128GB. שימוש מרכזי למחשב הוא פוטושופ! אני עובד עם קבצים די גדולים אז אני חושב שהגיע זמן לשדרגת השאלה היא האם כדאי להמתין למעבדים החדשים של אינטל שיגיעו עם כרטיס מסך מובנה שיוזיל ויזרז את העבודה? (המחשב ממש לא צולע כיום,,,,,סתם בא לי להתחדש) אם לא אז מה אתם ממליצים כדי לעבוד עם מערכת הכי מהירה שרק אפשר לטובת פוטושופ בתקציב של 5K? אני גמיש אם זה יעשה את החיים קלים יותר. בברכה, אורי

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by benor,

עיקר השימוש הוא למשחקים אני צריך מפרט בלי מסך ובלי עכבר ומקלדת. תודה. עריכה: אני צריך את עזרתכם שוב התקציב בסוף ירד ל- 3000 עם חריגה עד 3300 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  11. מעבד: Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח אם: Intel Rocklake 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR400, AGP8X, S-ATA, 5.1 Sound, USB 2.0) זיכרון פנימי: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory הארד דיסק: Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD כרטיס מסך: Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Bulk Video Card כונן דיוידי: DVD-ROM Liteon 16/48 - Black כונן דיסקטים (מה זה משנה בכלל...): Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive רמקולים: Creative Inspire 5200 5.1 Speakers (יש לי אותם, אני פשוט לא מחליף...) מארז: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case מקלדת: Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black K…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  12. היי טוב אחרי שעות של קריאת הודעות בפורומים יצאתי קצת מבולבל לגבי מפרטים וכו' אשמח אם מי שמבין יוכל לעזור לי במפרט מאוד ספציפי שאני צריך: מחשב שעיקר תפקידו הוא- קופה רושמת-כלומר עליו תמיד תרוץ תוכנה מתאימה(לא כבדה במיוחד) -השמעת מוסיקה באופן רצוף כל היום -תקשורת pcanywhere XP -אנטיוירוס מסך LCD 15 2 מצלמות אבטחה מקליטות באופן רצוף-אם זה יותר מידי למחשב אחד אז אפשר את המצלמות לחבר למחשב אחר-שגם בשבילו צריך מפרט תודה BIZ

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  13. Started by IDAN AMRAM,

מחשב עתיד להרכש בארץ. שימושים עיקריים של סטודנטים, לצורך לימודים, גלישה, סרטים. צריך לקחת בחשבון שזה המחשב שישמש אותי בלבד. לא יהיה לי מחשב נייח בנוסף ככה שהוא צריך להיות מספיק לשמש כמחשב ראשי. * 14-15.6" אמרתי שזה אמור לשמש מחשב ראשי אז עדיף שיהיה מסך יחסית גדול. לא יודע מה ההבדל בין מבריק למאט. * גביי רזולוציה - כמה שאפשר במסגרת התקציב * שיהיה נוח להסתובב איתו תוך כדי הלימודים מבחינת משקל * זמן סוללה יחסית ארוך אם אפשר. לא 3 שעות אלא עדיף יותר * אין צורך ביציאות מיוחדות מלבד הרגילות: רשת, HDMI וכו' לא עולה לי משהו מיוחד בראש * Bluetooth? אם אפשר למה לא, לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? נראה לי שSSD קצת יומרני בתקציב כזה למרות שהייתי רוצה אז אם לא זה אז …

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by anon,

1. תקציב -אני לא רוצה להגביל, אבל השאיפה היא להיות כמה שיותר זול מבלי להתפשר על היכולת לבצע את העבודה 2. שימוש -גיימינג ועריכה גרפית בסיסית (ציור בעזרת טבלט בפוטושופ) המטרה העיקרית היא שהמחשב יהיה מסוגל להריץ את GUILDWARS2 על ההגדרות הכי גבוהות ללא מאמץ (ודיאבלו3+סדרת דרגון אייג' אבל אני מניח שהדרישות שלהם נמוכות יותר) מאחר והדרישות המדויקות של המשחק לא ידועות כרגע נגיד פשוט שאני צריך מחשב שיריץ משחקים כבדים יחסית על הגדרות גבוהות וברזולוציה גבוהה בנוגע לפוטושופ- החשיבות לא גבוהה במיוחד וגם המחשב הישן שלי הסתדר אז אני לא מעוניין לבזבז על זה יותר מידיי כסף אבל אם ישנה אלטרנטיבה זולה יחסית שתביא לשיפור משמעותי אני אשמח לשמוע 3. ציוד היקפי -אני זקוק למסך טוב בגודל "22 לפחו…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  15. הי חבר'ה, אני מתלבט בין שלושה מחשבים שעלותם זהה(4800). על ה-HP יש שנתיים אחריות בינואומית ועל ה-LG יש שנה אחריות בינלואמית ושנה מקומית ועל ה-Dell יש שנה אחת אחריות מקומית. אני קונה את המחשב היום על כן אודה לכם מאוד אם תוכלו לתת את חוות דעתכם. והם: 1. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819755.html 2. http://www.odafimcenter.co.il/Pages/Product.aspx?Product=2032 3. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCR510K.AP18E אין עליכם ותודה מראש, ישי

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, גרפיקה קלה (פוטושופ פה ושם, מצגות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?WIN10 עברית 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז …

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  17. היי שיפרתי לא מזמן את המחשב מה אתם אומרים היה שווה??? הישן שלי היה P4 1.6 Asus P133 512 SDRAM Radeon 9600SE

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by barak91990,

שלום אני חדש אני צריך מפרט למחשב לאחי הקטן : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב המקסימלי הוא עד 2300 ניתן לחרוג ב500 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השימושים העיקריים של המחשב הם…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  19. יש לאח שלי מחשב עם המפרט הבא: -מעבד:E6750 -לוח אם:P5K PRO -כ.מסך:8800GT OC2 -זכרונות:2GB 800MHZ אלה הם הרכיבים אותם ברצוני לשדרג לצורך משחקים כבדים בעיקר. הספק הוא: CORSAIR 520HX בתודה מראש לעוזרים! *****נ.ב המארז הוא THERMALTAKE SOPRAN!!!!******* יכול להיות שלא יכנסו בו כרטיסי מסך גדולים =\ במקרה ולא אני אשמח לקבל גם רעיונות למארזים גדולים, קרים, שקטים ויפים. המסך הוא DELL 2408WFP בעל רזולוציה של 1920*1200

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by EAD,

בהנחה שלא סתם רוצה לבזבז כסף אם יכול להשיג 16 ג'גה של DDR3 של חברה רצינית כמו קרוסיל ב 500 שקל בערך, האם שווה להשקיע יותר ולקבל DDR3 של 1866 או אפילו 2400? האם בכלל רואים שיפור? או שזאת השקעה מיותרת? האם שווה להוציא נניח עוד 300 שקל או אפילו 500 כדי לקבל עוד כמה MHZ בזכרונות? מדבר על שיפור במשחקים וכאלו.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf3 crisis 2 כל המשחקים החדשים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 - 23 אינץ ועדיף רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככול שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  22. היי, אשמח לקבל המלצה למפרט מחשב נייח עבור גיימינג שיתאים לעבודה משרדית עליו, משחקים וצפייה בסרטים (עם אפשרות לחריגה של 500 ש"ח). כמה דברים שחשובים לי: מארז קטן ונוח יחסית שיהיה אפשר לנקות אותו בלי קושי רב + עקב החום הגבוה בארץ אשמח להמלצה לאופן הטוב ביותר לקירור המחשב (האם מקובל לבקש להוסיף מאווררים?) המלצה למסך רחב וטוב שאפשר לכוונן את הגובה שלו (מעבר לתקציב של ה-3K). הייתי ממש שמח אילו הוא יכל להריץ משחק כמו Total War: Rome II שייצא בהמשך השנה. טוב אני רואה שיש לכם שאלון מסודר, אז אני אמלא אותו גם 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 תקציב בסיסי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 3,000 לנצל, מעבר לכך לחסוך …

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  23. כיעקרון זה לחבר שלי והוא צריך לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרונות... ושזה יהיה מחשב למשחקים כמו למוסט ואנדאט וכל מיני משחקים כאלה... יש מצב? יאללה תודה לעוזרים..!

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  24. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך- 15-16 * לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך- נורמלית ונוחה וסבירה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * לא משנה משקל. * זמן סוללה סביר. רוב הזמן המחשב ביתי. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * כדאי שיהיה Bluetooth. לא קריטי. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * רישיון למערכת הפעלה- עדיף, אבל אפשר גם בלי. * אין העדפה לחברה כלשהי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- HDD, טרה 1. * כונן אופטי- קורא דיסקים. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by avivlevy,

שלום בגלל התגובות הלא נעימות שלכם(בצדק) הרכבתי מחשב חדש תגידו לי מה אתם חושבים בבקשה AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Kingston 1024MB 400MHZ DDR * 2 OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SLI-READY -בישביל שיחזיק תSLI WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII eVGA 7800GTX KO 256MB Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000BWA THERMALTAKE BIGTYPHOON / Zalman CNPS9500 LED(מה יותר טוב?) Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 (עכבר+מקלדת) CREATIVE SBS VIVID 60 הכל 13000 ש"ח השמח לתשובות(גם חיוביות)

• 4 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים