עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש מחשב למשחקים אפשר להגיד כבדים התקציב שלי הוא 6000+/- ואני באזור צפון (חיפה קריות). לא כולל מסך לא כולל מקלדת עכבר לא כולל צורב דיוידי.... אני מודה לכם מאוד!

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  2. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 3,500 ש"ח. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מחשב למשחקים, סרטים, הורדות וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? שירכיבו את המחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב במיוחד אבל שלא יהיה רועש מדי. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחק…

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  3. Started by DaNiEL191,

מחפש לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי,ושיהיה טוב למשחקים חדשים+כרטיס קול טוב (לא חייב משהו מצויין) שיהיה לתוכנות עריכה/יצירת מוזיקה.. תקציב- 4000 ש"ח+ מסך תודה מראש לעוזרים!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  4. 1. מה התקציב? 1K לא נראה לי שצריך יותר 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנה של רופאים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: ממתג שאליו יחוברו מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך ושני מחשבים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כרטיס קול, כרטיס מסך יותר מבסיסי מובנה על הלוח, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 1GB ראם הממתג זה מאוד חשוב כי היא צריכה לחבר שני מחשבים למסך, לעכבר, למקל…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. אני מחפש מחשב נייד לסביבת אופיס (פייסבוק מיילים) אבל הכי חשוב שכן ייתן לי יכולת טובה להזרים חלק דרך ה HDMI לטלווזיית 37 שלי סרטי 1080 היינוגנו דרך תוכנת POPCORN TIME (זה יהיה עיקר יעודו רוב הזמן, ניגון סרטים דרך התוכנה) שאלות \ יעוץ : 1. האם מחשב נייד זול יעשה עבודה זו טוב או שייקרטע תחת 1080 + POPCORN ? 2. דגם מומלץ ?המחיר הכי זול שאפשר אך שיעשה את העבודה (ווינדוס אני יכול להתקין לבד וכך לחסוך) 3.יד שניה אולי ? 4. אולי עדיף בכלל HTPC ? ואיזה ? 5. ישנה דרך להזרים את המדיה דרך האוויר ? כי הטלווזיה תהיה מאוד רחוקה מהמחשב כך שכבל יהווה פה בעיה .. תודה !!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by banai2010,

שלום כולם, אני מחפש מחשב לסטודנט כבר זמן מה ולא הצלחתי למצוא בשוק מחשב העונה על רוב דרישותיי. אני מחפש מחשב 13.3 אינץ', שמשקלו לא יעלה על 2kg, סוללה ארוכה, מעבד Inte core i3 ומעלה ומומלץ בסביבות 4GB RAM. המחשבים היחידים שענו על רוב הדרישות הם: [list type=decimal] [*]Asus X301A [*]Lenovo ThinkPad Edge 330 חשוב לציין שמחיר במקסימום של המחשב הוא 3200 ש"ח. אשמח לעזרה. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by benz89,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בגדול אינטרנט ואופיס, כי זה בעיקר מה שצריך ללימודים אבל חוץ מזה צפיה בסרטים וספורט, ומשחקים קלים יחסית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני לא יודע בדיוק עדיפות שלא יהיה גדול מדי או קטן מדי קשה לי להגדיר ממש * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? שלא יהיה כב…

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  8. שלום וברכה. אני מחפש מחשב שישמש אותי לשנים הקרובות, התקציב הוא בעיקרון עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה, אך אני אשמח לא לנצל את כולו. גודל המסך חייב להיות 15.6. המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס וצפיה בסרטים. אני צריך הרד דיסק שיהיה גדול - כלומר לפחות יותר מ1 ג'יגה. המחשב יהיה הרבה בתנועה, אז אני צריך זמן סוללה טוב, ומשקל לא כבד במיוחד. אני מקווה לקנות מחשב שישרת אותי לאורך זמן, כך שאני מוכן לחרוג מהתקציב אם אני אוכל להבטיח זאת. אני גם מעדיף שהוא יגיע ללא מערכת הפעלה, אם זה יוזיל את מחירו. תודה מראש, ושבת שלום. אנשים יקרים שלי.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבו…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב לבית בתקציב של עד 2000 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לצרכי אינטרנט, שימוש בתוכנות אופיס שונות ואולי פה ושם איזה סרט. מדובר בגדול על מחשב לצרכי סטודנט לשימוש בסופ"ש כאשר אני חוזר הבייתה. קיימת אפשרות שאצטרך לעבוד עם תוכנת Matalab שקצת מעמיסה על המחשב לדעתי. הייתי שמח לקבל מפרט למחשב אשר יהיה מספיק טוב לצרכים הללו ואם ניתן אשמח אם תמליצו לי על חנות בה אוכל לקנות אותו. תודה רבה, ניר

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  11. שלום אני מחפש המלצות למחשב נייד שיתאים לסטודנט להנדסת מכונות ויכול להריץ סולידוורק מחפש מפרט מעבד i7 דור שמיני 16 ג'יגה ביט ראם כונן sdd 512GB לפי מה שהבנתי אני צריך כרטיס מסך של nvidia מסדרת Quadro גודל 15.6 אינץ' תקציב: 5000+- תודה מראש

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  12. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל עדיפות לאם יש יציאות HDMI וכו' * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר, יותר טוב... כעיקרון 300 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני יודע ש-DELL מאוד טובים במחשבים ניידים אבל אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מכם :-) תודה רבה!

13. Started by olmert,

היוש! אני מחפש מחשב שישמש אותי באונברסיטה ואני די אבוד עצות.. מצד אחד אני צריך שהוא יהיה 13.3 אינץ' וקל. מצד שני אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק כדי שישרוד לפחות 3 שנים... לא צריך להריץ משחקים. בעיקר אופיס וסדרות. ומצד שלישי אני חייב שיהיה בו כונן אופטי. (אחרת זה סרטן לפרמט ולהתקין דברים) אני חיפשתי קצת בזאפ ולא ככ מצאתי... כל שאר הדברים (גודל של ההארד דיסק, תחינת עגינה רצולוציית מסך גובהה וכ'ו וכ'ו) פחות קריטים לי. יש לכם אולי איזו הצעה? ותודה רבה!

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  14. Started by IG,

שלום לכולם, בדקתי במומלצים ובעמודים הראשונים ולא מצאתי משהו מעניין. אני מחפש מחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס. מעבד i3 וHD של 500GB יספיקו לחלוטין בתאכלס. מסך 15'' מקלדת לא חייב מלאה אבל שתהיה נוחה (יש כאלה שדוחפים יותר מידי כפתורים ולא נוח לעבוד איתם) משקל - לא חייב אולטראלייט אבל לא כבד מאוד. 2 קילו גג. סוללה - הסטאנדרט מספיק לגמרי. לא שולח אותו לתפקד 15 שנה בחלל. מערכת הפעלה - עדיף 7, אם לא אז 8. ממש לא רוצה 10 אבל לצערי בטח אין משהו אחר כל השאר פחות מעניין. חשוב אמינות ואיכות בניה. יש לי אפשרות לקנות עם כרטיס של "חבר" (א.ל.מ או שקם אלקטריק) אבל לא חייב. 2500 ש"ח נראה לי מספיק בשביל משהו איכותי ועם המפרט…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  15. מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? 2-2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi הכי חשוב * גודל מינימלי וסוג של כומן קשיח - לפחות 320 (פחות קריטי מעל כי המחשב מיועד לסטודנט) * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, קונה את המחשב בארץ אבל שיהיה אחריות של 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, עדיף שלא אם זה מוריד את המחיר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell אבל זה פחות קריטי אם יש משהו טוב אחר חשבתי גם על המחשב הזה http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by no_way,

אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מעוניין לקנות מחשב. מה שחשוב לי: SSD ULTRABOOK (דק וקל) ללא כונן אופטי ללא ווינדוס מסך טוב לעין (אני לא רואה משהו) מקלדת זוהרת חובה. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום, אני לומד על מערכות הפעלה, וצריך מחשב חזק מבחינת מעבד, ולא כבד, בסביות 2.5 קילו. אני צריך זיכרון גדול ויכולת להריץ מכונות וירטואליות של מערכות הפעה, שרתים וכו' ע"ג המחשב כפי שרשמתי למעלה, התקציב הוא בסביבות ה-4K ש"ח אפשר גם 4.5K המפרט: * גודל המסך: רצוי "14 (כי גדול יותר זה כבד יותר), אפשר גם גדול יותר אך לא ממש רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : סוללה שתחזיק בערך 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: מחשב עם יציאות עדכניות כגון usb3.0 וכו' * בלוטות: כנ"ל (לפי הסעיף הקודם). * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן של לפחות 1GB * כונן CD/DVD: צורב DVD * כונן Bluray:לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : windows xp/…

18. * מטרות המחשב? בעיקר כמחשב לסטודנט הנדסת תוכנה, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת ולא תהיה לו בעיה עם ישומים גרפיים. * גודל המסך? איזור ה15'' * משקל רצוי? אין העדפה של ממש, למרות שאני לא רוצה לבנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר זמן סוללה של 6+ שעות יהיה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI זה תמיד טוב. * בלוטות? רצוי, אך לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? זה לא סטנדרט בימינו? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, אלא אם זה עולה יותר מדי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איך Alienware? אני חרמן עליהם שנים, אבל אין לי מושג אם באמת כדאי להשקיע במחשב שלהם..

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by Ido87,

שלום אני מעוניין להציב בסלון מחשב שגודלו המקסימלי הוא 40 רוחב, 15 גובה לאיזו קטוגריה המחשב שאני מחפש משתייך? (ראיתי גדלים מתאימים של "מדיה סנטר" ו"מיני PC") האם למחשב שכזה אוכל לקנות חלפים רגילים כמו אלה הקיימים במחשבים שולחניים? התקציב הוא עד 2500 שקלים השימושים הם חיבור לטלוויזיה (HDMI) לצורך סרטים ומשחקים (לא צריך מחשב גיימרים עצבני, רק משהו שיעשה את העבודה למשחקים שיצאו בשנים האחרונות) אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  20. שלום וחג שמח לכולם! אני מחפש מחשב לסלון שיתחבר למסך טלוויזיה 55' (HDMI) למען אימי. השימושים יהיו סטדנטיים לחלוטין ויכללו גלישה באתרים, יו טיוב, קודי על שלל הרחבותיו (ABEKSIS WIZARD בגדול). בנוסף, אני רוצה שתהיה לי את האופצייה להורדת טורנטים וצפייה בסרטים וסדרות (לא בלו ריי וכו', 720P מספיק). פרט לכך, אני אשתמש בו לצפייה ישירה בתוכנות כמו SOPCAST ו-ACEPLAYER בספורט. יש אפשרות בתקציב הנ"ל לשלב גם כנן SSD בשביל המהירות? לא נצטרך כונן קשיח בנפח גדול בכל מקרה. גם אופציית מארז יחסית שקט די רלוונטית משום שהוא יהיה בסלון. אשמח להמלצות או מפרטים מומלצים וגם אתרים מומלצים להשוות מחירים וביקורת על מוצרים. תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. שלום. אני מחפש מחשב לסלון שיהיה להצגת סרטים וסדרות ואינטרנט בעיקר התקציב שלי הוא 1700-1500 על המחשב עצמו ולמקלדת ועכבר עוד 200 שקל גג לא יותר חשבתי ללכת על המחשבים של ה giada יש מניעה או המלצה? אשמח לקבל מפרט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  22. חשוב מאד שהמארז יהיה כמה שיותר סלוני וקרוב לגודל של DVD כמה שיותר, שהמחשב יהיה מסוגל להריץ חלק 720P X256 1080I וכל מה שנועד ל BLUERAY דיסק קשייח פחות חשוב כי כל הזמן הסרטים עליו יתחלפו, אבל שיהיה את ה 120G ככה לפחות

23. Started by HL_HL,

אהלן חברה,אני חדש פה. אני מחפש מחשב שישמש לסרטים ומוזיקה. המחשב לא צריך לכלול מסך,מקלדת ועכבר.אלא רק את המחשב עצמו. אולי חשוב לציין שאני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה ולסוג של מערכת קולנוע ביתית. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  24. אני מתכוון לעבוד עם המחשבים בעיקר בתוכנות משרדיות, וכפי שכתבתי בכותרת בעיקר עם Sap Business One שעובדת במקביל עם SQL Server 2005/2008. אני עובד עם מספר גדול של תוכנות במקביל, ולכן חשוב שהוא גם יוכל לעמוד בכך ולא יתחיל לגמגם. דרישות: מסך: "13.3. משקל: עד 2 ק"ג. יציאות: שתהיה יציאת HDMI, עדיפות למספר גדול של כניסות USB. בלוטות': הכרחי. גודל מינימלי של כונן קשיח: לא רלוונטי. צורב DVD: לא הכרחי. לא נדרשת אחריות בינלאומית, אך רצוי שתהיה ל-3 שנים. אשמח לשמוע המלצות, תודה.

25. Started by צוב!,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד טוב לעבודה (בונה ומעצב אתרים) וללימודים (מדעי המחשב), המחשב שאני מחפש צריך להיות מחשב טוב ומהיר (אני יודע שזה משהו ברור אבל עדיין). אני עובד עם המון תוכנות במקביל וחשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ויגיב בלי תקיעות, אני מאוד חסר סלבנות בדברים כאלו.... חחחח.... דברים שחשובים לי: 1. לא HP ולא ACER (ניסיון קודם). 2. זיכרון של לפחות 16GB 3. עדיפות ל-SSD בנפח של לפחות 256GB ואם לא אז 1TB + 8SHDD. 4. מסך 15.6 אינץ' עם רזולוציית FHD או 4K. 5. סוללה שתחזיק כמה שיותר (עדיפות ל-4 שעות ומעלה) 6. בנייה איכותית עם אפשר 7. חובה מקלדת מוארת. 8. יציאת HDMI או mDP. 9. אין צורך בצורב, אני חושב שזה די מיותר היום. 10. משקל שלא יעבור את ה-2.5 ק"ג התקציב שלי הוא …

• 31 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.