עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by D.Apsentel,

הומלץ לי על Toshiba Satellite C850-197 ואני רוצה לדעת האם הוא באמת טוב ללימודים, חוץ מזה אני לא צריך מחשב חזק אחרת אני יותר אשחק מאשר אלמד, אני גר בירושלים ומבחינת חנויות לאחרונה החנויות היחידות שנשארו אצלנו הן הפרטיות באג ואיבורי וKSP ואני צריך חנות עם פריסה ארצית ומה לעשות איבורי וKSP תמיד עשו לי בעיות במוצרים שקניתי, אז אני מתכוון לקנות בבאג שיש להם מחיר ממוצע למחשב הזה מבחינה ארצית

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by iem,

אהלן אנשים ! ;D אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה פעיל באזור ה-8-10 שעות ביום וצריך שיהיה לו קירור טוב (כלומר לא נטבוק נכון ?!)... מה מומלץ? אני נוטה לכיון לנובו אבל אין לי מושג כי זה עבור מישהי ולא בא לי לפשל אחרת ...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. * מטרות המחשב? לימודים, משחקים לעיתים רחוקות, צפייה בסרטים, אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר, יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) צריך HDMI, לא נראה …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. דרישות: שנתיים ביטוח לפחות 15-16 אינץ' מחשב נוח. מפרט מספיק טוב בשביל להריץ אינטרנט, סרט, וורד ומוסיקה תוך כדי... תקציב: 2500 רצוי: נאמפד (מספרים בצד) מראה טוב (זה בשביל אחותי). צבע ורוד יעשה אותה שמחה חח. מחשב עמיד i3 לפחות. רצוי מאוד שהמחשב יהיה זמין באתר של http://www.compil.org.il/scripts/ תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הצרכים שלי מהמחשב הם אינטרנט ,אופיס, משחקים קלים ( NBA2K14 ן FM14), צפייה בסדרות בצפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיף למסך קצת יותר גדול מהרגיל - 13 יהיה לי קצת קטן אבל אפשר להסתדר, עדיף 14-15+. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף רזולוציה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpa…

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  6. צריך מחשב נייד התקציב המקסימלי הוא 6K אבל רק אם זה באמת שווה. רציתי חוות דעת על הVOSTRO ראיתי שיש בו כל מה שצריך + חזק מהיר וזול... האם הוא איכותי כי זה מה שהכי חשוב לי. תודה מראש =]

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. לאחר שבאשכול הקודם שלי גרמתם לי להבין שWIND הוא לא בחירה טובה לסטודנטים, ולאחר שראיתי שאני לא מוצא שום מחשב קטן מ15' ב2500+-, החלטתי להגדיל את התקציב לסביבות 3-3.5. שימושים : מחשב לסטודנט, אופיס, אינטרנט, כלים הנדסיים (matlab וכדומה). פוטושופ בצורה קלילה ביותר (לא קריטי לי הפוטושופ) מוזיקה, לא מיועד למשחקים אבל שלא יהיה מוגבל מידיי בנושא הגרפיקה. אשמח להצעות יעילות תודה רבה אריאל

8. Started by sabosal,

אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה, מתחיל שנה שלישית בקרוב. אני מחפש מחשב שיתאים ללימודים וכן לטיסות תכופות לחו"ל. אני מניח שיהיו עליו תוכנות כבדות בהמשך. חשוב לי זמן סוללה וניידות, אך גם ביצועים. ראיתי את הדל vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm ולפי הביקורות, הוא נראה דיי טוב, ועושה רושם שבמחשב הזה אפשר להנות משני העולמות. http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3350-Subnotebook.54680.0.html האם יש מחשב בטווח המחיר (ומטה), שיתן תמורה טובה יותר למחיר?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. לפני כמה שבועות קניתי מחשב של דל inspiron 7570 עם מעבד i7 דור 8 ולצערי הבנתי שהוא לא בשבילי אז החזרתי אותו...(הייתה בעיה במסך אז דל החזירו לי את הכסף, מזל של מתחילים...) בכל אופן...הבנתי שמה שחשוב לי זה מחשב עם מעבד שלא יתאמץ כל כך בזמן שאני עורך עליו תמונות וסרטונים...גם המעבד גרפי 940mx שהיה לי, היה פשוט מיותר, אז גרסת מעבדי ה-U לא באה בחשבון. מצד שני לא הצלחתי למצוא מחשב עם i7 7700HQ בלי מעבד גרפי יעודי שטוחן סוללה, אז אשמח להצעות ועדיף שיהיה למחשב thunderbolt 3 בתצורה המלאה שלו כדיי שאם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב, לא אצטרך לקנות מחשב שמן וגדול או לחלופין לקנות נייח ולהתעסק עם שני מערכות מחשב, ולהוסיף לו מעבד גרפי חיצוני(אולי razer core m). המטרה זה ניידות לאו…

10. אני כבר לא גיימר מטורף, כבעברי, אבל אני כן מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים באיכות טובה. אני חושב שהדבר היחידי שאני יכול לקחת מה- P4 3.00ghz עם הלוח ASUS p4s800d זה את הצורב ואולי את הקופסא והספק כוח שלי שאם אני זוכר נכון הוא 400 או 500 וואט , אין לי מושג. מצ"ב לינק של הקופסא. http://www.thg.ru/howto/20030829/images/xspider_p.jpg אציין שאין לי מושג מה קורה היום בתחום החומרה וכל המספרים למיניהם די זרים לי. לכן אודה לעזרתכם.

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by SharKiMaN,

-סרטים,עיצוב גרפי,תקשורת,משחקים(לא מהסוג הכבד ביותר זה לא שאני הולך להרביץ FPSים , בשביל זה יש מחשב בבית...),אופיס,עיבוד נתונים מהיר -רזולוציה גבוהה אם נכנס (ראיתי 17' עם 1900) -בטריה נורמלית. -עמיד יחסית לזעזועים. -פיזור חום נאות. -כמה שפחות להתעסק עם אחריות ולהתרוצץ בין מעבדות שירות.... -משקל, אנאערף אני משוכנע שמחשבים ניידים לא עולים על 5KG או שמא הם? -אחריות: עם הנסיון שלי על איך שאחריות עובדת על מחשבים ניידים אם כבר צריך לשלם ללקוח, עושה רושם שהוא מתרוצץ ומתאמץ יותר מאנשי השירות.... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by yd,

היי... אשמח לעזרה בייעוץ עבור קניית מחשב נייד. אני לא בקיא בתחום ולא מכיר את המושגים הטכניים. הדרישות: - יכולת צפייה בסרטי FULL HD. - מסך גדול (שיהיה נוח לקרוא מסמכים). איכות המסך לא חשובה (המחשב יחובר למקרן). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - אחריות ארוכה. - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - המשקל לא קריטי. כרגע אין הגדרה למחיר, אני מחפש לדעת כמה יעלה המחשב האופטימאלי לצרכים אלו. אשמח לשמועה המלצות. בתודה מראש, יועד

13. 1) רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין לי מושג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מה שיהיה יהיה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) ושיהיה USB 2.0 X 2 ומעלה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני רוצה מחשב למשחקים נטו! , שיפעיל לי את המשחקים החדשים כמו COD:MW3 , …

14. * מטרות המחשב? אני מחפש מחשב בעיקר למטרת לימודים. אך אני אצטרך שהוא יריץ באופן טוב תוכנות גרפיות כגון פוטושופ ותוכנות עריכה שונות. בנוסף הייתי רוצה להריץ כותרי משחקים חדשים כמובן לא באיכות מדהימה או מקסימלית אך שתהיה סבירה. * גודל המסך? לא יותר מ-15.6 לא פחות מ-14 אינץ'. * משקל רצוי? לא כזה רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא כזה רלוונטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? רצוי, לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. *תקציב? לא מעל 4000.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  15. שלום ע"פ המלצות באתר ניסיתי להרכיב משהו לבד הדרישות צנועות אינטרנט ,סרטים תמיכה ב TV OUT כניסת RCA רגילה ותמיכה ב HDMI HD של 160 ציוד היקפי מקלדת ועכבר אלחוטי לא למשחקים המלצה לרמקולים עד 300 ש"ח(לא להחשיב בעלות המפרט) ספק ומארז סבירים ולא לשכוח להוסיף גם את מחיר ההרכבה. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ , אינדיזיין וכו' (2D) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  17. Started by aviv__1235,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר (GTA IV, NEED FOR SPEED וכאלה..) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא.4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, רצוי במרכז. 9. …

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. מה חשוב לי: 1.דיסק קשיח הכי מהיר שאפשר (לא SSD יקרים מידיי), שזה כנראה F3 של סמסונג או דגם עם SATA 3 של WD. 2.כרטיס מסך עדיף של NVIDIA,עוד מעט יוצא 580GTX אז אני אחכה אבל בכ"ז תביאו. 3.מעבד i7 לא I5 + קירור ל-OC , כנראה 950. 4.זכרונות מהירים. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by ep-120,

בלי כלום!!! רק מיקלדת וזהו אני רוצה מחשב חזק שיחזיק לפחות 3 שנים ככה בלי להחליף כלום ואני לא עושה OC אז לא צריך קירור מסיבי ואם אפשר המלצות למסך עד 6000 ש"ח שישמש גם לTV (אם אפשר שזה יכלול גם רמקולים עם שלט באיכות סבירה)

• 10 תגובות
    • 955 צפיות
  20. שלום אני מחפש מחשב למשחקים, אני רוצה שהוא יהיה שקט, ומהיר גם לאחר מאמץ. המשחקים הבאים: CoD world in war, Enemy territory Quake Wars, Unreal tournnoment, The sims 3, GTA IV, Flight simulator 2007.) אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים ברזולוציה גבוהה מאוד, ואני משתמש במסך LCD 19" WIDESCREEN. אני מתלבט איפה להשקיע: כרטיס גרפי 9800GTX+ ומעבד חלש יותר, או כרטיס גרפי 9800GT ומעבד Q6600 או בכלל כרטיס HD4850??

• 13 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Sorensen,

אהלן, הלוח אם+הכרטיס מסך של המחשב הקודם נשרפו אז אני מחשב מחשב חדש. המשחקים שאני בעיקר מפעיל עם : Foootball manager 2013\fifa 2013,MOH : ,borderlands תקציב מקסימלי 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח אין צורך בציוד היקפי,גם יש לי כונן DVD אז אין צורך להוסיף 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 = 6 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אך יש צורך לכלול הרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כנראה TMS תודה מראש,

22. Started by LIOR42,

כמה שווה כזה ערכה מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: Intel P-D 925 מהירות מעבד: 3.0GHz מהירות FSB: 800MHz זכרון מטמון cache: 4MB לוח אם דגם: ASUS P5LD2-SE סוג ציפסט: INTEL 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: ADI1986A 6-ch Audio CODEC כרטיס רשת: RTL8111B PCI-E Gb LAN יציאת S.ATA 2: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI Express X1: שתי יציאות יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE חיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 DUAL CHANNEL מהירות: 667 MHz כרטיס מסך טכנולוגיה: GeForce דגם: 7300GT 256MB DDR-2 PCI-Expre…

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by TheLordBoiko,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 1; Mafia 3; CoH 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 / 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שידור בסטרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, sc2hots, shootmania -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? hopefully high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפי הפרטים הבאים: 1. התקציב שלי הוא עד 4000 ש"ח 2. מטרות המחשב הם בעיקר משחקים אבל גם עבודה וגלישה, מה שכן, חשוב לי שכל המשחקים ה"כבדים" שיש היום יעבדו עליו ובצורה טובה ושהוא יוכל עוד לשרוד בתחרות לתקופה לא קטנה... 3. לגבי ציוד היקפי, מסך יש 19 אינטש חדש אז אין צורך, לגבי מקלדת ועכבר, עקרונית יש אבל זה יכול להיות נחמד חדשים לא במחירים מוגזמים... 4. אין צורך בצורב DVD וגם לא בכרטיס קול מפוצץ... משהו פשוט.... 5. אין לי ממש העדפות לחברה ספציפית... מה שחשוב זה שזו תהיה חברה אמינה ועם אחריות טובה... 6. אני מעדיף מחשב שיהיה לא רועש מדי... ושיראה טוב זה בונוס מעולה 7. אין צורך במערכת הפעלה אבל כן בהרכבה במעבדה תודה רבה לעוזרים ושבת שלום!

• 11 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים