עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב להקלטה ועריכת מוזיקה בקיובייס , תוכנה שדורשת מעבד חזק, חשבתי על מעבד 860 או 930 אשמח להערכות מחיר המפרט לחבר תודה....

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by T-p-X,

לא משנה איזה מערכת הפעלה. צריך שיהיה עם רזולוציה נורמלית 1366 x 768, חיי סוללה גבוהים במיוחד- 8 שעות לפחות, מעבד חזק, זיכרון 2 ג'יגה, או אפשרות להרחבת זכרון. כונן קשיח לא כל כך משנה מכיוון שמתפקד כמחשב משני ללימודים בלבד. ללא כונן DVD. עדיפות למשהו עם אחריות בינלאומית. מסך 10-11 אינץ' והכי חשוב בסביבות ה400 דולר תודה.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. אהלן, אני מחפש מחשב נייד אמין , להלן הדרישות שלי: - סכום עד 4 אלף. - לא חובה שיהיה קל במיוחד. - יכולת הרצת סרטים טובה מאוד (כרטיס מסך חזק יחסית) - שיהיה מהיר מבחינת חישוב וזיכרון (להורדות..) - מקלדת נוחה. - מסך 15 אינץ' - יציאות USB, HDMI וכו'... אני חושב על DELL או HP, אשמח אם תמליצו לי עד דגמים ספציפים. תודה

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב למטרת קולנוע ביתי, ורציתי להתייעץ אם המפרט שבחרתי מתאים? או שאולי הוא חזק מדי למטרה? אשמח לקבל עצות לשינויים במפרט. שמתי לב גם שהמפרטים המומלצים באתר הם בעיקר AMD פרט למפרט החלש ביותר שהוא Intel. מה הסיבה לכך? מה היתרונות של AMD על Intel במערכות קולנוע ביתי? אני לא מתמצא כ"כ ב-AMD ולכן הכנתי מפרט עם מעבד של Intel. מעבד 530 ש"ח Core i3 530, s1156, 4MB, GPU Core, Tray לוח-אם 555 ש"ח H55M-UD2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI, DP זכרונות 520 = 260 X 2 ש"ח 2 כרטיסי 2GB Kingston במהירות 1333Mhz כונן קשיח 250 ש"ח 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS צורב 110 ש"ח DVD±RW GH22NS x22 Beige SA…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  5. שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים ועריכת מוזיקה וסאונד באופן כבד גם כן. תקציב מקסימלי- 6000, בהחלט יהיה נחמד לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מהתקציב בכמה מאות. דוגמאות לתכנות: קיובייס 5, אבלטון לייב, reason, kontakt. דוגמאות למשחקים: קרייסיס, דיאבלו 3, סטארקרפט 2, modern warfare 2, dragon age, mass effect 2, batman arkham asylum, left 4 dead 2.... אני רוצה לשחק בהגדרות מקסימליות. מתכנן גם לקנות מסך, אך לא יודע בדיוק איזה. לא פחות מ- 19" בטוח, אבל נא לכלול את המסך במפרט אך ורק לצורכי חישוב עלות, אני לא מתכוון לקנות מסך בלי שאראה אותו בעצמי קודם בחנות. חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי. חשיבות השקט- 11 לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אם כי אם כרטיס המסך יגיע עם אפשר…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by reshaleph,

אהלן. אני מקווה שמותר להתייעץ פה לגבי חנויות... אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, שיש לה את המארז NSK 2480 של Antec. הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל), ואלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. ויש כמה חנויות בצפון שלא באות בחשבון. וזהו. בקיצור, יש למישהו תובנות בנידון? יש חנויות שזאפ וגוגל פיספסו אולי? תודה!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  7. מתנצל מראש על אי התרגום HP Pavilion Slimline s5213w Desktop, 2.2 GHz Sempron LE-1250, 4GB,320GB, DVD+RW, GeForce 6150se, HD audio, Keyboard, Mouse, Microsoft Windows 7 Home Premium, Refurbished - NY646AAR#ABA Tech Specs Product number: NY646AA Base processor:Sempron LE-1250 (S) 2.2 GHz (45W) 1600 MT/s (mega transfers/second) Socket AM2 Chipset:GeForce 6150SE nForce 430 Motherboard: Manufacturer: Pegatron Motherboard Name: M2N68-LA HP/Compaq motherboard name: Narra5-GL6 Power supply: 220W (100V-240V) Hard drive: 320 GB SATA 3G (3.0 Gb/sec) 7200 rpm SuperMulti DVD Burner with LightScribe Technology drive: Interface: SATA Dat…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  8. מה המצב...רוצה לקנות 2 מחשבים אחד למשרד ואחד לבית...שיהיה אותו מפרט כי השימושים יהיו דומים... אחד בבית כנראה WIN 7 והשני במשרד WIN XP... תקציב של 2000 שקל ככה אבל אם חריגה של 200 שקל תשפר משמעותית את העניין אז אפשר לחרוג קצת... לא מתכנן OC, לא צריך שום ציוד היקפי... מעניין אותי על איזה מעבד צריך ללכת והאם עדיף ללכת על DDR3... אין צורך בכרטיס מסך... עדיפות למפרט שקט כמובן... תודה רבה

9. אני צריך המלצה למחשב נייד חזק ללימודים ומשחקים מסך 13.3-14.1 אינץ' מעבד Intel Core i7-720QM processor with 1.60GHz with Turbo Boost Technology up to 2.80GHz כרטיס מסך Nvidia GeForce GT זה הדברים החשובים שאני צריך... תודה!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by jambo7,

שלום אני רוצה לקנות נייד לילדה בחטיבת הבייים המחשב צריך לסחוב תוכנות כמו אופיס אקסל וכדומה חיבור לאינטרנט ומשחקים קלים המחיר כמה שיותר זול בסביבות ש"ח 2000 תודה

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. קנית נייד חדש עם ווינדוס 7. ברצוני להתקין בו XP ולהשתמש בכל מערכת הפעלה בנפרד לפי בחירתי. אני רוצה להשתמש ב-XP לצורך עבודה עם תוכנות עריכת סאונד. יצרתי פרטישן חדש לXP, התחלתי את ההתקנה מהדיסק ומיד כשההתקנה סיימה לטעון קיבלתי קראש והיה מסך דוס כחול עם הודעת a Serious error has occured או משהו כזה עם פירוט על לבדוק חומרה או תוכנות שהתקנתי לאחרונה ועוד דברים, לא זוכר כ"כ בקיצור... ניסיתי לחפש מידע באינטרנט והסתבכתי קצת, נדמה לי שהמסקנה שהעלו אנשים אחרים בפורומים שמצאתי דרך גוגל שזה לא כל כך אפשרי כשמדובר במחשב שמותקן בו 7 מלכתחילה. אולי מישהו פה יודע אם דבר כזה הוא אפשרי ואת הפרצדורה הנדרשת? * Acer Aspire 5738ZG ** שאלה קטנה בעניין לא קשור: האם לא אמורים לקבל את הדיסק של…

• 13 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. Started by krizZhe,

אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין במפרט שישמש נער בן 13 (ושאר המשפחה) בעיקר למטרת משחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך תמיד טוב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני מניח שמסך 20" הוא בעל רזולציה של 1600x900 * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל סוגי הג'נרים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  14. אוקיי מילאתי את הטופס: 1. התקציב המקסימלי - 4500 ש"ח ולא שקל יותר לנסות לחסוך רק במידה והשינוי בתועלת של המפרט לא יורדת באופן משמעותית. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. משחקים וגם צפייה בסרטים בHD (אבל אני כרגע עם מחשב לא משהו עם 9500GT שמריץ HD בלי בעיה ככה שאני מאמין שלמחשב גיימינג טוב לא תהיה בעיה להריץ HD, וגם לא חובה חיבור HD בכרטיס מסך, DVI מספיק). א) דוגמאות לאפליקציות: משחקים קלים יחסית: Heroes of Newerth ושאר משחקי אסטרטגיה "קלים" למיניהם כולל Starcraft 2 שיצא. משחקים כבדים יחסית: BFC2, Just Cuse 2 סרטי HD 1080p ~720p ב) לא אשתמש לרינדורים או דברים דומים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * הרזולוציה של המסך (22") היא 1680X1050 * מעדיף …

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  15. Started by Marax,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני חושב ש1280x800, אבל יהיה גם פעמים שאני אחבר את המחשב למסך LCD1366x768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? farcry 2 crysis left4dead gta IV בקיצור כל המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא…

• 6 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by psu,

המחשב מיועד לגיימינג הכי חזק שיכול לתת מחשב בסכומים כאלו..סטודנט..מסך 2209 של דל יירכש במקביל ( רזולוציה של 1680 ולא HD) המחשב יירכש מטק דטה (יבואנית WD) אחריות של שנה (חלק מהסיבה למחיר הנמוך ביחס לעלות) מעבד: AMD PHENOM X4 920 לוח: של ELITEGROUP צ'יפסט 790 מסדרת black edition ספק: של RECOM או TOPOWER של 550W עדיין אין לי דגם ספציפי, בכל מקרה כנראה אחליף אחרי שנגמרת האחריות כ.מסך: 4850 1GB של CLUB3D זיכרון: HYPERX קינגסון 1066 2GB קשיח: 500GB WD GREEN מארז: RAIDMAX NINJA צורב: סוני סך הכל: 2000 ש"ח קשיח ל1TERA : בערך 260 זיכרון עוד 2: 240 כ.מסך ל5770: 310 זיכרון וקשיח ישודרגו. השאלה היא עד כמה קריטי ההבדל בין ה5770 ל4850? למטרת גיימינג למשחקים כגון קרייסיס …

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by Satya4bs,

שלום ברצוני לרכוש מחשב מחשב נייד בתקציב של 2.5K ש"ח, השימוש שלי הוא משחקים וגלישה בעיקר, חיי סוללה לא קריטי אבל גם חשוב שיהיה לפחות 3 שעות, על גודל המסך אני לא נעול אבל משו כמו 12",13.3" עד 14" אני מחפש משהו עם כ.גרפי סביר פלוס. חשבתי על נטבוק של אסוס 1201N וגם המתחרה שלו MSI WIND U230 אך האם זה יריץ לי הכל בכבוד אני משתמש די אינטנסיבי וגם חשוב הענין של הכ.גרפי תודה. 8)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים לא למטרת משחקים מעדיף שהמסך יהיה 13.3 או 14 אם חייב אז ניתן לחרוג ל 15 חשוב שיהיה לו מעבד חזק ו4G זיכרון ושהסוללה תחזיק זמן סביר של 6 שעות וחשוב שלא ישקול הרבה ולא יהיה עבה! תקציב ב5000ש"ח גג! חשבתי על המחשב מה אתם אומרים? תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.04.2010 בשעה 17:08:26 ASUS UL30VT-A1 SU7300 1.3G 4GB 500GB Display 13.3" HD 16:9 (1366x768) LED backlight,Color-Shine (Glare-type) Processor & Chipset Intel® Core™2 Duo CULV Processor SU7300 : 1.3 GHz Intel® GS45 Express Chipset Storage & Drives 1 Detachable 2.5" 9.5mm (H) SATA Hard Disk Drives External Optical Disk Drive optional Memory 64-bit wide DDRIII dat…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של דל שעושה לי משהו מעצבן ברגע שהווינדוס עולה אחרי שהמסך של "ברוך הבא" הכחול מופיע, המחשב מראה לי רק את הרקע שעל שולחן העבודה ללא הסמלים וללא שורת המשימות אלא רק הרקע בלבד! ובמשך כל התהליך הזה המנורה של המחשב לא מראה שהוא חושב או מעלה משהו חוץ מלהראות לי את הרקע לחצי דקה למשך 20-30 שניות ואח"כ כל התוכנות והסמלים מופיעים חזרה ואפשר להתחיל לעבוד. אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by nirzx,

מישהו מכיר את המחשב הזה? http://www.qsys.co.il/pl_product~N61JQ-A1~12~62.htm המחשב מציג נתונים חזקים במחיר דיי נמוך. אני חושב שיש בוא הרבה פאקים כמו: התחממות יתר שתגרום לקריסה, הפכתה של היכולות של הכרטיס מסך, למניעת בעיות. ובעיות כאלו. אשמח לשמוע כל חוות דעת על המחשב.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  21. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד ללימודים באוניברסיטה. דוד שלי גר שארצות הברית והוא יכול להזמין לי מחשב מ newegg ולהביא לי אותו לארץ. נתחיל בשאלה הקטנה יותר: איך מסתדרים עם העניין של המקלדת? נראה לי שהפתרון של הדבקת מדבקות עם האותיות בעברית הוא קצת בעייתי מבחינתי, כי אני די בטוח שהן יתקלפו (+ זה פחות יפה). דבר שני, על איזה מחשב אתם ממליצים? מה שחשוב לי במחשב הוא: שיהיה בעל יכולת עיבוד טובה - אם אני הולך ללמוד הנדסת תוכנה אני אריץ עליו visual studio + sql server וכו'. שיהיה נייד - חשוב ביותר. לא בא לי לסחוב מחשב כבד שלא יהיה קטן מדי, ולא גדול מדי - נראה לי שלא יהיה לי נוח להסתדר עם מסך 12'', מצד שני, צריך שיהיה נייד. שהסוללה שלו תחזיק לאורך זמן - כדי שאני לא אצטרך להטעין אותו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום רב. אני מחפש נייד שימוש יום-יומי. ובנוסף יש לי שאלה. מה ההבדל בין vostro וinspiron? *מחיר? 3K עד חריגה ל3.2K * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תוכנות בסיסיות לכתיבה בשפות C,C++, * גודל המסך? 15.4 - 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כ4 שעות ויותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. יציאות סטנדרטיות מספיקות עם כבל לרשת. * בלוטות ו-wifi? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל אני יסתפק ב250 גם. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL *מצלמה? כן * שונות: **אם ישנה אפשרות למע' הפעלה windows 7. **נייד שקט ולא מתחמם מהר. ** נוח לשימוש **עמיד וקשיח ככל ה…

23. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680/1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? crysis,gta iv,metro 2033 בקיצור כול המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך הכול 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by owen10,

1.Dell - Studio XPS Laptop with Intel® Core™2 Duo Processor http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 2.Studio 14 Intel® Core™ i7-720QM Quad Core Processor 1.6GHz (2.8GHz Turbo Mode, 6MB Cache) Specifications - Processor http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/laptop-studio-1450/pd.aspx?refid=laptop-studio-1450&s=dhs&cs=19&~ck=mn מה ההבדל בין שני המעבדים? ומה ההבדל בין שני הכרטיסי מסך? תודה!

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  25. המחשב שלי הוא הLG RD580, שכולל את הג'יפורס 130M. הסרתי אתמול את הדרייבר הישן, השתמשתי בדרייבר Sweeper, והתקנתי את הדרייבר החדש, 197.16. הכל עבד כמו שצריך (בניגוד ל195 שלא הצליח לעבוד על המחשב שלי) חוץ מזה שאני לא יכול כעת לשנות את הבהירות - מקשי הfunction לא עובדים, וגם שינוי הבהירות דרך "אפשרויות צריכת חשמל" בלוח הבקרה לא עובד. ניתן לשנות דרך הדרייבר של nVidia אבל זה לא נותן את אותה התוצאה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.