ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אני גר באשדוד , אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני לא יודע מאיפה לקנות ואיזה מחשב לקנות כי אני לא כל כך מבין במחשבים. אני קונה מחשב בעיקר למשחקים חזקים וסרטים
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אם מישהו יכול למצוא לי איזה מחשב טוב ויחסית זול אם התנאים שיהיה לו כרטיס מסך GFORCE (לא ATI אל תשאלו גם למה) מעבד DUEL 2 CORE נורמלי מסך 15.4 לפחות 1K זיכרון DDR2 אני הסתכלתי על כמה לפני... וראיתי שניים שהם בסדר תגידו לי אם שווה Acer Aspire 5520G -אבל יש לו AMD 64X2 (זה בסדר?) או Dell Inspirion 1520 הם טובים? או שמישהו יכול להמליץ לי על משהו? (רק שלא יעבור את ה6.5K) עוד שתי שאלות 1) האם שווה לקנות מחשב כמו שתמליצו לי משומש בשביל להוזיל את המחיר? 2)האם יש פער עצום בין ה8400 לבין ה8600 (GFORCE)?
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך אבל חייב להיות מחשב נייד על מסך של 10+ שיריץ משחקים כמו battlefield 3 ו-dayz אפילו על low ללא תקיעות קנייה רק מהארץ תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
בדקתי המון מחפש משהו עם מעבד חזק מאוד מינימום 4 GB זכרון כרטיס מסך חזק ושיהיה 17" ומעלה חיפשתי המון ואני לא מצליח למצוא מחשב עם כרטיס מסך חזק מ 9600M GT
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אני צריך מחשב, הכי פצצתי שיש עדיף שיש קנייה בארץ דרך האינטרנט נראה לי, כו וכו אין הגבלת תקציב כי אני קונה לחבר עם אבא עשיר אז שיהיה הכי טוב מבחינת משחקים והכולללל נוו בקיצור מחשב הכי טוב שיש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר שלי טס לארה"ב שבוע הבא והוא רוצה לקנות לעצמו מחשב. הוא טס הרבה והוא מחפש מחשב שיהיה לו בעיקר לאינטרנט משחקים כמו פיפה וסרטים. הבעיה כמו שראיתי זה עם אחריות ברוב המקרים , קראתי שמישהו קנה את המחשב שלו ברשת best buy ועשה שם אחריות של החנות ב-150 $ הוא רשם שבמקרה של תקלה הוא הולך לכל חנות מתקן ופשוט שולח חשבונית, מישהו מכיר את זה יותר לעומק? אם לא איזה מחשב מישהו מכיר שבטוח יש לו אחריות ויכול להמליץ עליו? יש שם עכשיו הרבה מבצעים טובים בטח גם בגלל זה נפתחו בזמן האחרון הרבה הודעות מישהו כבר נתקל במשהו מעניין? לגבי גודל המסך הוא דיבר איתי על 15.4 אבל נראה לי שאני ימליץ לו על 14 שהוא יותר נוח וקל. איך הסוללות של ה14" הם מחזיקים יותר זמן בדר"כ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד שישמש אותי לכתיבת מסמכים וגלישה באינטרנט (פה ושם לשמוע מוזיקה) בלבד. מסך 15". התקציב הוא כ2500 ש"ח, ניתן לחרוג קצת.. ואם ממש חייבים אז עד 3000. אני מודע לזה שבתקציב הנ"ל אין יותר מידי אפשרויות.. אז אודה לכם על כך מידע שתוכלו לתת לי. תודה מראש לכולם !
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום אני חדש, ואני רוצה להרכיב מפרט בסביבות 4000 ש"ח (לא יותר מחריגה של 500 ש"ח) אבל אני פשוט לא מתמצא בכל החלקים שבמפרט.. המחשב שאני רוצה נועד למשחקים כמו unreal tournomment, call of duty, enemey territory: quake wars וכדומה. פרט חשוב נוסף: אני רוצה שלמחשב תהיה יכולת להחזיק server במשחק ממכר שכל מחשב ב400 ש"ח יכול להחזיק (tibia חחח).. איפה אני צריך להשקיע? להלן המפרט שחשבתי שאולי יהיה טוב: Proccecor: Core 2 Duo 2.66GHz-3.00GHz לוח אם--->לא מבין באלה כלום... מעדיף לא כולל כרטיס מסך, לא כולל כרטיס רשת, אבל כולל כרטיס קול איכותי. HARD DISK 320GB (האם יש עוד פרטים חשובים לגביי ה hard disk??) (פה הפצצתי כי קראתי שלסרבר צריך הרבה ראם) RAM: 4GB+2GB=6GB//4GBX2=8GB Graphics Ca…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפשמחשב לשימוש ביתי ,מטרות המחשב בעלות עד 2000 ש"ח ללא מסך)המפרט מעט יקר עקב מקלדת ועכבר(: אינטרנט, צפיה בסרטים עם אופציה לחיבור ל LCD או פלזמה)לא חייב אם זה ייקר את העלות( עבודות OFFICE שונות)סטודנט( ,ומשחקים בסיסים )כגון SIM CITY4, כדורגל PRO) במקביל קיבלתי את המפרט הבא אשמח לשמוע ולקבל המלצות על המפרט או הצעות חדשות. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800 Box ¤383 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1205 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 ¤123 כמות:2 http:…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב ללא ציוד הקפי לטובת עריכת/יצירת מוזיקה עם תוכנת Qbase התקציב הוא מקסימום 4000 ש"ח חשוב מאוד שיהיה כרטיס קול ברמה, וספק איכותי. תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בגדול הדרישה של המחשב היא בעיקר לתוגנות גרפיות כבדות כמו SolidWork, Cad מעבד: i5/i7, צריך משהו שמשתווה ל i5-3230 או יותר חזק, לא פחות. כרטיס מסך: כמעט כל דבר יהיה טוב חוץ מהכרטיסה המובנה של אינטל גודל מסך: 14-15 רצוי מאוד מקלדת מלאה משקל: אני מעריך עד 2.5 כי מעבר לזה זה כבר כבד מידי כונן אופטי: אפשר לותר סוללה: רצוי כמובן כמה שיותר זמן עבודה. אחריות: חובה שיהיה ל 3 שנים (אני יכול אולי להסתפק רק בשנתיים אבל לא פחות) תקציב: בגדול עד 3500 אבל אם המחשב הראשון שרשמתי למעלה יהיה מעולה אני מוכן לחרוג עד 3800. היו 2 מחשבים שחשבתי עליהם: http://www.hvr-plus.co.il/Product/64641/Dell-Inspiron-N3537-I7-4500-%D7%93%D7%95%D7%A8-4!!-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-15-6- http://www.ivory.co.il/catal…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
הומלץ לי על Toshiba Satellite C850-197 ואני רוצה לדעת האם הוא באמת טוב ללימודים, חוץ מזה אני לא צריך מחשב חזק אחרת אני יותר אשחק מאשר אלמד, אני גר בירושלים ומבחינת חנויות לאחרונה החנויות היחידות שנשארו אצלנו הן הפרטיות באג ואיבורי וKSP ואני צריך חנות עם פריסה ארצית ומה לעשות איבורי וKSP תמיד עשו לי בעיות במוצרים שקניתי, אז אני מתכוון לקנות בבאג שיש להם מחיר ממוצע למחשב הזה מבחינה ארצית
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן אנשים ! ;D אני מחפש מחשב ללימודים שיהיה פעיל באזור ה-8-10 שעות ביום וצריך שיהיה לו קירור טוב (כלומר לא נטבוק נכון ?!)... מה מומלץ? אני נוטה לכיון לנובו אבל אין לי מושג כי זה עבור מישהי ולא בא לי לפשל אחרת ...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, משחקים לעיתים רחוקות, צפייה בסרטים, אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר, יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) בסביבות 5 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) צריך HDMI, לא נראה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: שנתיים ביטוח לפחות 15-16 אינץ' מחשב נוח. מפרט מספיק טוב בשביל להריץ אינטרנט, סרט, וורד ומוסיקה תוך כדי... תקציב: 2500 רצוי: נאמפד (מספרים בצד) מראה טוב (זה בשביל אחותי). צבע ורוד יעשה אותה שמחה חח. מחשב עמיד i3 לפחות. רצוי מאוד שהמחשב יהיה זמין באתר של http://www.compil.org.il/scripts/ תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הצרכים שלי מהמחשב הם אינטרנט ,אופיס, משחקים קלים ( NBA2K14 ן FM14), צפייה בסדרות בצפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט עדיף למסך קצת יותר גדול מהרגיל - 13 יהיה לי קצת קטן אבל אפשר להסתדר, עדיף 14-15+. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיף רזולוציה כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpa…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד התקציב המקסימלי הוא 6K אבל רק אם זה באמת שווה. רציתי חוות דעת על הVOSTRO ראיתי שיש בו כל מה שצריך + חזק מהיר וזול... האם הוא איכותי כי זה מה שהכי חשוב לי. תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחר שבאשכול הקודם שלי גרמתם לי להבין שWIND הוא לא בחירה טובה לסטודנטים, ולאחר שראיתי שאני לא מוצא שום מחשב קטן מ15' ב2500+-, החלטתי להגדיל את התקציב לסביבות 3-3.5. שימושים : מחשב לסטודנט, אופיס, אינטרנט, כלים הנדסיים (matlab וכדומה). פוטושופ בצורה קלילה ביותר (לא קריטי לי הפוטושופ) מוזיקה, לא מיועד למשחקים אבל שלא יהיה מוגבל מידיי בנושא הגרפיקה. אשמח להצעות יעילות תודה רבה אריאל
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני סטודנט להנדסת אלקטרוניקה, מתחיל שנה שלישית בקרוב. אני מחפש מחשב שיתאים ללימודים וכן לטיסות תכופות לחו"ל. אני מניח שיהיו עליו תוכנות כבדות בהמשך. חשוב לי זמן סוללה וניידות, אך גם ביצועים. ראיתי את הדל vostro 3350 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm ולפי הביקורות, הוא נראה דיי טוב, ועושה רושם שבמחשב הזה אפשר להנות משני העולמות. http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Vostro-3350-Subnotebook.54680.0.html האם יש מחשב בטווח המחיר (ומטה), שיתן תמורה טובה יותר למחיר?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות קניתי מחשב של דל inspiron 7570 עם מעבד i7 דור 8 ולצערי הבנתי שהוא לא בשבילי אז החזרתי אותו...(הייתה בעיה במסך אז דל החזירו לי את הכסף, מזל של מתחילים...) בכל אופן...הבנתי שמה שחשוב לי זה מחשב עם מעבד שלא יתאמץ כל כך בזמן שאני עורך עליו תמונות וסרטונים...גם המעבד גרפי 940mx שהיה לי, היה פשוט מיותר, אז גרסת מעבדי ה-U לא באה בחשבון. מצד שני לא הצלחתי למצוא מחשב עם i7 7700HQ בלי מעבד גרפי יעודי שטוחן סוללה, אז אשמח להצעות ועדיף שיהיה למחשב thunderbolt 3 בתצורה המלאה שלו כדיי שאם בעתיד ארצה לשדרג את המחשב, לא אצטרך לקנות מחשב שמן וגדול או לחלופין לקנות נייח ולהתעסק עם שני מערכות מחשב, ולהוסיף לו מעבד גרפי חיצוני(אולי razer core m). המטרה זה ניידות לאו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני כבר לא גיימר מטורף, כבעברי, אבל אני כן מעוניין שתהיה לי האפשרות לשחק במשחקים באיכות טובה. אני חושב שהדבר היחידי שאני יכול לקחת מה- P4 3.00ghz עם הלוח ASUS p4s800d זה את הצורב ואולי את הקופסא והספק כוח שלי שאם אני זוכר נכון הוא 400 או 500 וואט , אין לי מושג. מצ"ב לינק של הקופסא. http://www.thg.ru/howto/20030829/images/xspider_p.jpg אציין שאין לי מושג מה קורה היום בתחום החומרה וכל המספרים למיניהם די זרים לי. לכן אודה לעזרתכם.
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-סרטים,עיצוב גרפי,תקשורת,משחקים(לא מהסוג הכבד ביותר זה לא שאני הולך להרביץ FPSים , בשביל זה יש מחשב בבית...),אופיס,עיבוד נתונים מהיר -רזולוציה גבוהה אם נכנס (ראיתי 17' עם 1900) -בטריה נורמלית. -עמיד יחסית לזעזועים. -פיזור חום נאות. -כמה שפחות להתעסק עם אחריות ולהתרוצץ בין מעבדות שירות.... -משקל, אנאערף אני משוכנע שמחשבים ניידים לא עולים על 5KG או שמא הם? -אחריות: עם הנסיון שלי על איך שאחריות עובדת על מחשבים ניידים אם כבר צריך לשלם ללקוח, עושה רושם שהוא מתרוצץ ומתאמץ יותר מאנשי השירות.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי... אשמח לעזרה בייעוץ עבור קניית מחשב נייד. אני לא בקיא בתחום ולא מכיר את המושגים הטכניים. הדרישות: - יכולת צפייה בסרטי FULL HD. - מסך גדול (שיהיה נוח לקרוא מסמכים). איכות המסך לא חשובה (המחשב יחובר למקרן). - זיכרון קשיח בסביבות ה250G או יותר. - לצורכי תכנות, לימודים, אינטרנט והורדות סרטי HD. - מחשב אמין לטווח הרחוק. - אחריות ארוכה. - חיבורים: VGA, S-Video , (עדיף גם עם HDMI, אבל פחות הכרחי). - כונן צורב DVD. - מקלדת נוחה. - המשקל לא קריטי. כרגע אין הגדרה למחיר, אני מחפש לדעת כמה יעלה המחשב האופטימאלי לצרכים אלו. אשמח לשמועה המלצות. בתודה מראש, יועד
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-