ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפש מחשב ב3500 ש"ח כולל מסך 17 עם יציאת DVI כולל כרטיס מסך עם DVI עדיפות שיהיה מבוסס אינטל תודה למשיבים
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכם. אני סטודנט להנדסה ואני מחפש מחשב. הדרישות: 1. עובד בלי בעיות בתוכנות של גרפיקה הנדסית כמו SolidWorks. 2. עובד בלי בעיות בתוכנות מתמטיקה כמו Matlab. 3. גלישה ואופיס. 4. שקט ככל האפשר. מה קיים? כלום. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי.
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני אציין שבעבר ביקשתי הצעת מחשב, אך התמקדתי ברכישה מחנות שבזכותכם הבנתי שאינה מתאימה (שוב תודה לכל המעורבים בשכנועים ). דחיתי את רכישת המחשב מסיבות שונות, אך כרגע שוב התעורר הצורך ורציתי מפרט מעודכן והפעם כולל מסך מחנות שאתם ממליצים (רצוי כזאת שנותנת שירות באיזור קריות-חיפה). התקציב הינו בערך 3500 מינוס-פלוס עם מסך. רמקולים לא בהכרח חשובים היות ואני מתכנן לחבר את המחשב למערכת סטריאו ישנה שיש לי (עד עכשיו עבד טוב), ואני אשקול לרכוש מגבר/רמקולים רק אם לא יחרוג (יותר מדי) מהתקציב. המחשב נועד בעיקרו לראיית סרטי HD באיכות גבוהה אך גם לעבודה/לימודים (תוכנות אופיס) ומעט MATLAB. אני לא גיימר - רוב המשחקים שאני משחק, אם בכלל - בד"כ כמה דורות אחורה אבל הייתי רוצה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיאה לכל סטודנט ממוצע החלטתי לקנות מחשב ואני די מתעכב בהחלטה סופית. : :s05: אבקש עזרה במפרטים למחשב שבעיקרון ישמש אותי ללימודים,אינטרנט סרטים אבל שיהיה כרטיס מסך טוב שיעלה משחקים כבדים ברמה טובה. דרישות מזעריות: H.D גדול,מחשב שקט בפעולה,מעבד ולוח אם חזקים,צורב DVD. התקציב הוא עד 5K ואשמח לשמוע גם על דברים יותר זולים (כבר שנים שאני לא בתחום המחשבים ואולי המחיר שהקצבתי גבוה מדי למחשב בדרישות כאלו...)
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחיר עד 3000 שקל, עדיף פחות. * מטרות המחשב? עריכת סאונד, יצירת מוזיקה, מחשב לסטודנט. * גודל המסך? לא כזה חשוב, 15.6" לרוב זולים יותר. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? לא חשוב. * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף 500G ומעלה. * צורב DVD? עדיף שיהיה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב הכי מתאים שראיתי במחיר הזה זה ה IdeaPad G570 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspjerusalems&uin=12401 מחיר נוח, מעבד חזק יחסית למחיר, דיסק קשיח גדול ו 4G זיכרון. יש אפשרויות שקרובות למחיר הזה וכוללות גם כרטיס קול טוב יותר מהפשוט שיש ב…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד:שימושים עיקריים: לימודים, מיילים, צפייה בסרטים...גודל מסך 13 עד 15.6משקל: עד קילו וחציכונן אופטי לא צריך כונן קשיח: 500GB זיכרון לפחות 6GB אחריות מעל שנה (רצוי 3) תקציב 3000 + גמיש אזור מגורים: חיפה והקריות תודה
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לאחותי הגדולה נמאס מהמחשב הרועש שלה הדרישות שלה לא גבוהות במיוחד: קטן יחסית: היא כנראה תקח אותו מדי פעם אבל רוב הזמן הוא יישאר בבית 14.1 אינץ ומטה. מעבד: דרישה לכפול ליבה שיהיה מהיר באופן משמעותי מהפנטיום 4 הנוכחי שלה. כרטיס זכרון: משהו בסיסי שלא ייקטע בהצגת תכני hd או fhd. אחריות: עדיפות לשלוש שנים אם ישנו דגם מומלץ הנותן אחריות בינלאומית ישנה אפשרות לקנייה בארה"ב במהלך חודש יולי. מערכת הפעלה: win 7 המחשב יחליף לחלוטין טת המחשב הנוכחי שלה. יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לקנות לסבא שלי מחשב חדש לשימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. ראיתי את המפרטים באתר וחשבתי לשאול גם פה. חשוב שהמסך יהיה LCD ואם אפשר גם 19". שיהיה מחשב להרבה שנים. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:אינטרנט ומשחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. הכל חוץ ממסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7. האם מתוכ…
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
במידה ועניין התקציב הוא נמוך מידי לדרישות אני מוכן להתגמש כלפי מעלה אין לי צורך בהכי חדש, רק במה שיעבוד ויתאים לצרכיי תודה מראש לכל העונים, תומר
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לפני שנתיים קניתי מחשב נייד, 1525 DELL INSPIRON. בבואי לבחון היום את עולם הניידים - הכל השתנה, לכן אני צריך מעט עזרה. אימי קצת מוזרה, כל שמעניין אותה הוא העיצוב, היא נתנה לי רשימה של מחשבים אותם היא אהבה, וכל שהיא צריכה זה שימלאו את התפקידים הבאים: שימוש אופיס ואינטרנט בצורה מלאה ומהירה. קל משקל יחסית - בערך שני קילו גודל המסך - בערך 13 אינץ. וזהו. הנה הרשימה: Dell XPS M1330 T8300 8400M GS HP Pavilion dm3-1010ej VJ265EA LG T380-L.ARB1E 1.3GHz HP Pavilion dm3-1110ej VX987EAHP Pavilion dm3-1110ej VX987EA Lenovo ThinkPad Edge 0197-2MG NetBook Dell Vostro 3300 i5-430M GMA HD מחשב נייד Toshiba Satellite T130-11U טושיבה נייד Asus W7SG T7500 אסוס נייד Asus UX30V SU9400 אסוס…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קיבלתי את המפרט הבא ב-2550 ש"ח האם זה נראה בסדר האם יש לכם הצעה יותר טובה: פרטים: אחריות: מחיר: מארז midi atx 1119 500w 12 לוח אם gigabyte 945gcmx s2 1066 video o/b midi 36 מעבד intel pentiumE e2140 1.8ghz 800 36 זיכרון Supertalent 1024mb ddr2 667 s.clocked 36 כרטיס מסך 36 כרטיס קול 6.1 36 דיסק קשיח Seagate/ hitachi 160gb sata2 8mb 36 כונן תקליטורים 12 צורב Asus dvd rw x18 sata retail box 12 מקלדת MULTIMEDIA 12 עכבר OPTY 12 רמקולים 12 כונן פלופי 12 תוספות: מסך nu-19"-w922a-8ms-lcd 36 מדפסת סו…
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג עד 3500 ש"ח, חשבתי על כרטיס מסך +nVIDIA GeForce 9800GTX או לפחות 9800GT (אני משתמש במסך "19 WIDESCREE 1680X1080,האם יהיה הבדל בין שתי הכרטיסים במסך זה?) קראתי בפורומים שלגיימינג לא צריך מעבד חזק במיוחד, אבל לדעתי המחשב יתקע לפעמים אם יהיה לו מעבד 2.5 GHz לא? בקיצור אני גיימר רציני (CoD, Unreal tournomment, ET Quake Wars, Roller coaster, Sims) ואני לא רוצה שהמחשב יתקע לי אפשר המלצות??
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מחפש מחשב טוב עם אחריות שייקנה בארץ בתקציב של 4500 שקל. מטרת המחשב היא לגיימינג ולכן עדיף שיהיה חזק עם כרטיס מסך טוב. מטרת המחשב:גיימינג גודל המסך:15 אינץ' אך מוכן להתפשר על גודל מסך קטן יותר לטובת ביצועים גבוהים יותר. משקל רצוי: לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא בלוטות': לא גודל מינימלי של כונן קשיח: 600GB כונן CD\DVD צורב : נדרש כונן בלוריי : לא אחריות בינלאומית : לא האם בתקציב צריך להכנס רישיון למערכת הפעלה : לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי : ASUS אבל לא כל כך משנה כל עוד המחשב טוב
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן חברים אני מחפש מחשב לשימוש של גיימינג בינוני+ וגלישה באינרנט,יוטיוב סרטים וכאלה. אני לא גיימר כבד או משהו אבל אני רוצה שאם אני ארצה לשחק משחקים חדשים אז המחשב יריץ אותם יפה. התקציב הוא 3 אלף אבל אני מוכן לחרוג בקצת אם זה ממש ממש שווה את זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך רק אם זה לא יפגע בביצועים משמעותית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, גיימינג בינוני,אולי קצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב ראשון לבן 10 שאוהב גיימינג ויוטיוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים , משחקים כבדים , עריכת וידאו ליוטיוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת עריכה כמו " פריימר ואפטר אפקט" ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, סליים ריינג'ר פלאנט קואוסטר 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב שאני יוכל להשתמש בו לגיימיניג וטיפה עריכת וידאו עם תוכנת avid אבל בעיקר לגיימינג וצפייה בסרטיםֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿֿ/סדרות ורצוי שיהיה מסך מגע חשבתי על המחשב הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14802 אני מתכוון לרכוש את המחשב באילת תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. יעד עיקרי גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD , GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 22inc -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות אבל אם זה שווה את זה אפשר לחרוג טיפה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר,אבל גם גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mafia3 bf1 cod gta -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 24inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4k ש''ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ללא צורך במערכת הפעלה …
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אם צריך אפשר להגיע גם ל6000 ש"ח במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. משחקים כמו COD ודומיהם. בגדול צריך מחשב שלא יהיה מטורף ביותר ולא חלש מצד שני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? באופן בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. עדיף בלי אורות. מעבר לזה אין העדפות …
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield 1 ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=pd3&Cat2Cat1ID=2853&Cat2ID=3685 ואיזה חנויות אתם ממליצים לקניה ברשת
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,gta, need for speed, rollercoaster (החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות, אם זה מייקר מידי אז בינוניות ובתגובות אשמח אם תגידו לי עם אילו הגדרות גרפי…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-