ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות מחשב שקט ואני רוצה ציוד היקפי כגון: אוזניות, מסך, מקלדת ועכבר. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל ולא מוארת. אני רוצה שיהיה עמיד במצבים של חום (אני גר באיזור חם) ואני צריך קירור טוב. אני רוצה מעבד וכרטיס מסך שיהיו עמידים למשחקים שעומדים או יגיעו בעתיד.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי מחפש מחשב גיימינג בגלל שזה תקציב נצחך אז מי יד 2 זה בסדר גמור אני לא מבין בזה אז תסבירו לי בבקשה ותודה
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הי אני לא מבין במחשבים אז אשמח שתעזרו לי למצוא מחשב נייח עד 3000 שח גיימינג הכי טוב במחיר אפשר גם מיד 2 אשמח שתסבירו לי תודה
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים! החלטתי לנצל את הבלאק פריידיי כדי לפנק את עצמי במחשב גיימרים שווה, עליו אני חולם כבר שנים! הבעיה היא שאין לי מושג מה ממה שהחנויות מציעות משתלם ומה נועד לנקות להם את המדפים. חשוב לי כונן SSD משתלם של 128 ג'יגה לקיצור זמני טעינה וזכרון של לפחות 750 ג'יגה. המחשב נועד להוציא את ההנאה המקסימלית מהמשחקים החדשים ביותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן ממש ממש משתלם. חשוב לי שיהיה איכותי ויחזיק לשנים הקרובות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD א) במי…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אז ככה, אני האמת דיי מבולבל, יש לי ידע בחומרה אבל עדיין השוק מטורף ואני רוצה לבחור נכון בתקציב שיש לי. כמובן שאני רוצה לקבל יותר בפחות, אבל אני רוצה מחשב חזק שייתן לו מענה גם בעתיד. אז השאלה הראשונה, האם מעבד של אינטל I9 או AMD? איזה כרטיס מסך לקנות? זיכרון RAM 32 GB? זיכרון קשיח 1TB או 2TB? אני רוצה לרכוש את המחשב באילת, וחשבתי על רשתות מוכרות כגון: באג, אייבורי, קי.אס.פי צריך גם מסך של 27 אינץ תסבירו לי את נושא ההרצים במסך ובמחשב, איך אני מגיע ל-FPS גבוה? האם פיספסתי משהו? והתקציב הוא עד 6,000 ש"ח מודה מראש לעונים, חג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למחשב ב4k והוא נראה לי די מכובד: מעבד: 809 ₪ - Six Core i5 8500 3.0Ghz Coffee Lake S1151 Tray קירור אוויר למעבד: 49 ₪ -Antec A30 Silent 92mm Blue LED Fan לוח אם: 392 ₪ - Gigabyte GA-B360M D3H זכרון: 670 ₪ -Silicon Power 16G (2x8G) DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1529 ₪ - MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC DualFan דיסק קשיח: 152 ₪ - A-DATA 120G ULTIMATE SU650 R/W UP TO 520 / 450MB/S דיסק קשיח: 193 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty מארז: 289 ₪ -- CoolerMaster CMP 501 ATX 2x120mm + MWE 500W 80+ 2xPCI-E מחיר סופי: למזומן / העברה בנקאית: 4083 האם ה-ram מספיק? האם אני אוכל לשדרג אותו? ו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?4000-6000 שקל, אעדיף שלא לחרוג אבל תלוי בהצעה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימיניג לפנאי. מחפש להריץ גם משחקים שעשו העברה מPS5, כמו God of war החדש (לא קריטי בכלל להריץ משחקים כבדים כאלו על הגרפיקה הכי גבוהה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך אבל עדיף לא רועש ברמה מוגזמת 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
שלום, פתחתי דיון בחודש שעבר ובו נאמר לי לחכות להשקת המעבדים החדשים(בעיקר אני מאמין כדי לראות האם יורידו מחירים למעבדים הקיימים ולא דווקא כדי להכניס אותם למפרט). כרגע ראיתי שיש את המעבדים הללו רק בTMS ולצורך העניין מעבד i5 7400 מתומחר בכ100 שקלים פחות מבKSP/IVORY בכל מקרה אשמח למפרט רלוונטי מכל חנות שהיא,לגיימינג עד 3000 שח 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 5,500₪. הצרכים שלי הם להריץ משחקי מחשב העדכניים ביותר ברזולוציה של 1080 (פיפא 17,call of duty, assasian creed וכאלה...) ולכתוב קוד תוכנה על המחשב (זו העבודה שלי). מה חשוב שיהיה בו? מעבד i-5 או i-7? 16gb או 8gb זכרון? ספק כח 600w? או יותר/פחות? איזה מערכת קירור? והכי חשוב איזה כרטיס מסך במחיר שפוי? קיבלתי הצעת מחיר מ-ivory, מצורפת כקובץ בסך של 5,460₪. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500 , לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על איכות גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה , הרכבת המחשב בחנות המחשבים 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה המפרט המומלץ ביותר למחשב חזק שנחשב כמחשב גיימרים ועורכי וידיאו. אני מחפש מחשב שאני יוכל להריץ עליו משחקי מחשב בצורה חלקה, כולל המשחקים החדשים שיוצאים השנה. אבל בנוסף לזה אני צריך שהמחשב הזה יהיה גם חזק מספיק כדי שאני יוכל להשתמש בתוכנות עריכת וידיאו מקצועיות כדי לעבוד בצורה חלקה ונכונה. טווח המחירים שאני מוכן לו הוא בין ה-4000 ל-6000, כשאני מוכן לשלם קצת יותר מזה, אם יהיה צורך. מה שחשוב לי שהמחשב יהיה מחשב חזק שמריץ משחקים בצורה חלקה, אבל גם יהיה מספיק טוב בשביל תוכנות עריכה כמו AVID. תודה.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מעצב גראפי שנכנס עכשיו חזק לעריכת וידאו. מה אני צריך מבחינת מפרט מחשב? האם יש מערכת מחשב מומלצת? (בבקשה לא מק - אני בתחום האינטרנט) האם יש ציוד עריכה נוסף שאני צריך להכיר? תודה אביב
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום בימים אלו אני עוסק בעבודת כתיבה אך אני מתנייד הרבה ולא יכול להיות מול המחשב בבית כל הזמן לכן אני מחפש מחשב נייד ככל הניראה אולטרהבוק,קטן וזול שמספק לכל צרכיי: ש-WORD יעבוד מעולה גלישה אינטרנטית קלה-מיילים,סרטונים ביוטיוב ב-1080 זה הכי רחוק שאגיע סוללה טובה ושלא יהיה מהמתפרקים,2-1 הופכים לטבאלטים כול זה, פשוט מחשב נייד זול כמה שאפשר אין לי בעיה שזה יהיה מחשב עם מעבדי סלרון/אטו/קור-מ כל הוא כל הצרכים יענו. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יד שניה אפילו מהאתר ebay.co.ik או מישהו יכול להמליץ על דגם כלשהו שישמש אותי פה לדברים בסיסיים כמו אנטרנט (WIFI) מסמכים וסרטים. מסך בגודל 10 או 12 רצוי , מספיק זיכרון ומעבד נורמלי שהמחשב יעבוד טוב בסה"כ וחשוב בטרייה שנמשכת הרבה זמן. אגב, אני חושב לקחת אותו לטיול אחרי אנגליה בדרום אמריקה ככה שאני מחפש משהו זול ודי אמין מבחינת חוזק. רעיונות ?
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב זול יחסית בשביל שימושים בסיסיים בשביל סבתא שלי. אני מוסיף כאן את המפרטים שהציעו לי (בקובץ מצורף באקסל) בחנות מחשבים כלשהי אם אתם מוצאים משהו טוב יותר או חושבים שכדאי לקחת את אחד המחשבים אנא אמרו כאן.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אז החלטתי סוף סוף שהמחשב הבא שלי יהיה נייד ולא נייח, ורק נשאר לבחור את הדגם. * מטרת המחשב היא להרצת משחקים סבירים+, צפייה בסרטים ושימוש יומיומי כמובן *גודל המסך חשוב שיהיה גדול (17.3" או קצת קצת יותר קטן) *מעבד i5 טוב שייכנס בתקציב. * יציאת HDMI - חובה *גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB *כולל צורב DVD *מערכת הפעלה windows 7 *העדפה לחברות השולטות בשוק (hp,acer,dell וכו'). הדברים החשובים הם גודל המסך, hdmi ומעבד טוב. מחיר מקסימלי: 4250 ש"ח תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שאוכל להתקין עליו LINUX חייב CPU BIG ENDIAN ( לצורך בדיקת תוכנה שצריכה לרוץ על BIG ENDIAN ) כמו POWERPC האם מישהו יכול להמליץ איזה מחשב לקנות והיכן להשיג אין לי דרישות גרפיות או אחרות (רק מחשב בסיסי )
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - האם 5000 ש"ח יספיקו? אם מומלץ להשקיע יותר, אשקיע יותר אם לדעתכם זה כדאי. 2. שימוש: תוכנות adobe Creative suite, ותוכנות autodesk (כמו autocad ו revit) צריכות לפעול במקביל על מסכים שונים, עם קבצים גדולים. חשוב מאוד שהכל ירוץ מהר מהר מהר. 3. ללא ציוד הקפי. ללא מסך. 4. מניח שצריך כונן SSD אחד למערכת וכונן SSD נוסף לנתונים שצריך להיות יותר מTB אחד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. ללא תוכנות ללא מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בגדול אני מחפש מחשב נייד 14', חזק שיעבוד בעבודה מאומצת, המחשב משמש כמחשב עבודה + מחשב אישי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך מעט (לא חובה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה אינטנסיבית עם תוכנות סימולציה וורטואליזציה כגון VM GNS וכו, עבודה משרדית ישמש גם לשימוש כללי ומשחקים ולסרטים. 3. משקל? רצוי עד 2 קילו (הוא יהיה עלי כל היום) מעט יותר גם יתקבל. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . -גודל/רזולוצית המחשב: 14'. 5. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כרטיס SSD עבור מער…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך בשביל אבא שלי מחשב חדש, הוא רוצה גם לנסות לשחק ב Wolfenstein החדשים עד the colossus, לא כולל את המשחק החדש שעומד לצאת, הוא בעיקר רוצה שהוא לא יעשה לו בעיות ויחזיק הרבה זמן, והעניין המוזר פה שהוא יעדיף את מעבדי אינטל, אבל מפרטים של amd יתקבלו בברכה, בעיקרון זה כסף שלו, עניין אחרון, אני מעדיף שלא להחליף לו מסך כך שבלי display port. התקציב צריך להיות כמה שיותר קרוב לארבע אלף אבל גם 5 יתקבל תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לשימוש משרדי - אינטרנט ואופיס בעיקר,קצת מוסיקה וסרטים און ליין. תקציב של 3K כמה דברים עיקריים: 1. מעבד אינטל - כפול ליבה מהדור החדש (i3,i5). 2. מסך 22" LED. 3. זכרון של 2 GB לפחות. כל השאר לא ממש משנה. אין צורך בציוד היקפי . אשמח לקבל מפרט שיעמוד בדרישות הנ"ל גם אם יחרוג מעט מהתקציב... תודה, חיים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד ביולי ומחפש מחשב חדש * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר לימודים אבל גם שימוש יומיומי באינטרנט, צפייה בסרטים, פוטושופ ומדי פעם משחקים ישנים (heroes 3, red alert 2 לא יותר מזה). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 2 ק"ג…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 4000 ש"ח. לא חייב להשתמש בכל התקציב ואם צריך לחרוג מעט אז גם אין בעיה. המחשב ישמש לפיתוח אפליקציות ושימוש כללי לכל דבר. אין צורך בציוק היקפי. אני רוצה דיסק קשיח לא גדול 500GB יספיק לי....(אני מעדיף להשקיע את הכסף במקום אחר) אני צריך מספיק זיכרון 4-8gb. אין צורך במערכת הפעלה. אין חשיבות מיוחדת לשקט של המחשב. אני רוצה קירור איכותי שלא יעשה לי בעיות. אין צורך לכלול שום תוכנה עם המחשב. ומבחינת הרכבה... אין צורך אני רק רוצה את המפרט. אין לי צורך בחנות ספציפית. או בעיר ספציפית. אני רוצה שכל כניסות הusb יהיו usb3. ולפחות כניסה אחת של esata. יש העדפה למעבדי אינטל ולא amd. לא נראה כאילו יהיה שדרוג מאסיבי בעתיד לא הקרוב ולא נראה כ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב סנטרינו מסך 14-15 לשימוש אינטרנטי ביתי רצוי חדש האם לדעתכם ניתן למצוא בארץ בסכום עד 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וקצת עריכה גרפית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות(מספיק מעבד עם ליבה גרפיתINTEL HD 530 ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן HDD מסך 5. עד כמה חשוב …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-