עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה עדיף ‏ Dell inspiron 1564 i3 330 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2159 המפרט הזה משום מה לא מופיע באתר חברת Dell או HP Pavilion dv6-1310EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2033 השימוש שלי במחשב בגדול - אינטרנט, סרטים, תקציב 3000-3500 ‎ הסיבה שאני מתלבט עם הhp ‎‏ למרות שהמעבד יותר חלש מבdell‏ היא שיש לו שנתיים אחריות ולדל שנה אחת ואם הבנתי נכון יש להם שירות יותר טוב מdell‏ , וגם יש לו כרטיס מסך יעודי , תודה רבה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by עופר זוסמן,

קניתי מחשב שמישהו מהפורום הזה המליץ לי, אז קודם כל תודה כי המחשב מצויין, עכשיו הבעיה שלי היא כזו, אני עובד במקום שיש לי המון זמן עם המחשב, אבל כשיש עבודה אני חייב לסגור אותו, כל סגירה של המחשב מעבירה אותו למצב שינה, השאלה שלי האם מעבר ממצב דלוק למצב שינה שלוש ארבע או חמש פעמים ביום יכול להרוס חומרה או תוכנה בו? תודה

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by kshahar,

שלום לכולם, אני מחפש מפרט רב-תכליתי שיחזיק לכמה שנים. הנה הדרישות שלי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר ב500, עדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בסדר הבא: עבודה משרדית, תכנות, צפייה בסרטים, משחק מזדמן. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. למעט אפליקציות אינטרנט וסרטים, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למ…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  4. מחפש לוח אם תומך bluetooth וכרטיס מסך מובנה טוב לצרכי קולנוע ביתי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום ברצוני לרכוש מפרט מחשב בתקציב של כ2600 שקלים. המפרט צריך להיות חזק למשחקים (גם לטווח הרחוק) על מסך 23'' שברשותי וגם לצפייה בסרטי HD על אותו מסך. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה.חשבתי על המפרט הבא(קרדיט לJUCIED לשימושים שלי: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪400 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 2 ₪432 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 PowerColor ATI Radeon 5770 1GB …

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by Marokai,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כולו עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ללא חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - בעיקר משחקים כבדים, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - לא צריך מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - כמה שיותר גב…

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  7. אהלן... יש לי נייד ישן של IBM T42 שהיה מלא בשטויות אז פירמטתי אותו,ההארדיסק מחולק לשני מחיצות אחד למערכת ואחד לאיחסון. שמתי לב שבכונן האחסון יש תיקייה שנקראת BACKUP ובתוכה קבצים של נורטון גוסט,אני מאמין שהטכנאי שמכר את המחשב לחברה שלי יצא את הגיבוי הזה כי משום מה אני לא מוצא דרייברים באתר של איי בי אם,רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל לעשות שיחזור למערכת הפעלה בעזרת גוסט. צריך להכין דיסק הפעלה ? ואם כן אז איך ? אני צריך להתקין את התוכנה במחשב שבו אני רוצה לעשות את האתחול ? או שאת הדיסק אפשר לעשות במחשב הנייח ופשוט לעשות בוט מהדיסק בנייד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by or1020,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: א. משחקים ברמה גבוהה שדורשים ביצועים גרפיים איכותיים, ב. צפייה מרובה בסרטים (המחשב הוא תחליף עבורי לטלוויזיה), ג. גלישה באינטרנט (חשוב לי שהגלישה תהייה מהירה מאוד ופתיחת החלונות תהייה לפחות כמהירה כמו במקפרו הנייד). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה): יומיומי, בעיקר סרטים, משחקים ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין לימושג, אני צר…

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  9. השאלה בכותרת.. יש חרם על מחשבי 14 אינצ'?? ה-15 נראה לי פשוט גדול מדי. משהו בדק עם הם מקבלים אחריות בארץ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני סטודנט וזקוק למחשב נייד, בזמן הקרוב אטוס לארה"ב ויש לי אפשרות לקנות אחד שם. לאור פערי המחירים בין ארה"ב לארץ חשבתי שזה יהיה הדבר הנבון לעשות. התקציב הוא כ 3000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה, והצרכים הם כאלה: 1) שימוש תוכנות משרדיות. 2) נפח כונן קשיח גבוה - לאכסן סרטים ומוזיקה. עדיפות לאיזור החצי טרה. 3) מסך איכותי בגודל כ15". 4) חיישן ביומטרי קורא טביעות אצבע. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לקבל מכם חוות דעת על מפרט ראשוני שהרכבתי ב-IQPC. המחשב ישמש כמחשב משני בבית וישמש בעיקר לשימושים משרדיים, צפייה בסרטים, וקצת משחקים לא כבדים. אם יש רכיבים מיותרים\רכיבים שדורשים שדרוג בבקשה תציעו לי.. כמו-כן, לא שמתי כרטיס מסך, אם לדעתכם מומלץ להוסיף אודה לכם אם תמליצו לי. המפרט: מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE S775 2.7GHz E5400 : "SLGTK " - BOX ₪332 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-G41M-ES2H ₪322 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪286 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA ₪120 מארז: [..] COMPUCASE 6A19-NPS w/o PSU ₪207 ספק כוח: [..] ANTEC EARTHWATTS 380W : EA-380 ₪286 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ ₪25…

12. Started by udist,

יש לאחי מחשב HP DV6620 מלפני שנה וחצי בערך, מעבד T5250 וג'יגה זיכרון. כמובן שהוא הגיע עם ויסטה וכבר מיומו הראשון לא עבד הכי חלק, אני מנחש בגלל ויסטה והזיכרון המועט... האם מעבר לחלונות 7 יטיב עימו או שזה יהיה אותה הגברת בשינוי אדרת??

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  13. היי אני צריך המלצות לגבי שני מחשבים ניידים מחו''ל. המפרט הראשון , התקציב שלו הוא בין 1000 ל1400 דולר עם אופצייב של חריגה. שיהיה בין 14 ל15.6 אינץ' ושיהיה חזק לעריכות וידיאו שכמובן מומלץ שיהיה פיירוויאר ושהבטרייה תוכל להחזיק איזה 4-5 שעות . ועם יש אופצייה שלא יהיה כבד מדי. עם יש אז אשמח לנגן בלו ריי. והמפרט השני התקציב שלו הוא בין 700 ל800 דולר עם אופצייה קטנה לחריגה שיתאים לעבודות אופיס אינטרנט ,סרטים ואולי בקטנה קצת פוטו שופ לא חובה. חשוב שיהיה חיי סוללה טובים ושהיה בין 14 ל15 אינץ' ושלא יהיה כבד מדי. כמובן שחייב שיהיה אחריות בינלאומית כולל את ישראל עם שירות טוב לשתי המחשבים. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  14. Started by RapToR350,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ברמה גבוהה כגון כרייסיס אססין קריד וכו' ימוש יומיומי של גלישה ושימוש בתכני המחשב הבסיסיים (אופיס וכו') א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך "17 1024X768 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פירטתי למעלה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by tomz10,

אני צריך מחשב חזק. שיכול להריץ כמה ישומים כבדים במקביל עם הרבה הרד דיסק. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L505-141 איך הוא? ביצועיסט? לא יתקע לי? או שכדאי לחשוב על משהו אחר. מבחינת תקציבית, עד 6וחצי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום. ביקשתי מחבר שלי שירכיב לי מפרט למחשב בסביבות ה-10,000 שקלים, והנה המפרט שהוא הרכיב לי: מעבד Intel Core i7-860 Box ₪1504 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80605I7860 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1145 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR3 6144MB (2048MBx3) 2000MHz CL 8-8-8-24 Dominator-GT ₪2271 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C6G2000C8 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5970 2048MB DDR5 PCIe ₪3381 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5970G2 צורב Sony Op…

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק בדברים לקנות אותם זה סתם בזבוז כמו i7 לדוגמא (ממה שהבנתי פה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך אבל אין בעיית חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים, הרבה תכני HD ושימוש יומיומי באינטרנט וMP3 וכאלו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר בעיקר בנגני סרטים ושירים לכן איכות הסאונד חשובה לי אם זה אומר שיש צורך להוסיף כרטיס קול אז להוסיף... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרז…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, אני בודק אופציות למחשב נייד קל עבור חברה שלי ללימודים, מדובר על 13.3 או 12.1 בלבד הדבר החשוב ביותר הוא המשקל, ורצוי מאוד שהוא יהיה מתחת ל-1.7 קילו, כמה שפחות יותר טוב בהתחלה חשבתי שהאסוס 1201N יהיה מומעד טוב, אבל נראה לי שהוא לא מספיק חזק, ועם חלונות7 הוא לא יציג ביצועים סבירים לעבודה ממושכת בגלל המעבד החלש, ורק 2 ג'יגה זיכרון, אני ישמח לדעת מאנשים שרכשו אותו איך הביצועים בחלונות 7 והם מרגישים שהוא "כבד" בעבודה ממושכת. בכל אופן, אחרי שחרשתי קצת על הפורום והרשת מצאתי כמה מועמדים שנראים לי: Dell Vostro 3300 עם שדרוג ל4 ג'יגה זיכרון, 3 שנים אחריות, מעבד יחסית טוב, סדרה עסקית איכותית.. החסרונות: משקל (מעדיף קל יותר למרות שהוא דיי קל), חסר HDMI בגלל שזה עסקי וזה קצ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. תקציב: עד 4000 שח. עדיף פחות. :-\ מסך: 15 אינטש לא מבריק. שימושים: * גלישה ואופיס * צפיה בסרטים * VMWare (מעט מאוד) * פוטושופ * Google Sketchup (זה עריכת 3D) * משחקים קלים מעדיף Lenovo או-Dell, ומעדיף לא toshiba או-HP. ...ותודה על כל עצה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד טוב אבל לא להוציא הברה מאוד כסף. מצאתי מחשב ASUS 1000H מחודש עם 80GB כונן קשיח ב1000 ש"ח עם חצי שנה אחריות. מצאתי גם מחשב ASUS 1000HA מחודש עם 160GB כונן קשיח ב1100 ש"ח עם חצי שנה אחריות. לסיום מצאתי מחשב Acer travel Mate 4310 יד שנייה עם מעבד AMD Sempron 3500 1.8Ghz, עם 512MB RAM, כונן 80GB, מסך 14.1 אינץ' וכרטיס מסך ATI Radeon Xpress 1100 והכל ב1250 ש"ח אבל ללא אחריות. המערכת הפעלה לא חשובה בשבילי, כי יש לי אחת שרכשתי להתקין בבית, וחשוב לי שהמחשב יהיה נייד אבל שיהיה נוח לעבוד איתו מבחינת המסך. במחשב שארכוש ארצה לגלוש, לכתוב מסמכים ורוב הזמן הוא יהיה בחדרי כדי שאוכל לחבר אותו לטלסקופ שלי. האם מסך 10 אינץ' יספיק לעבודה כזו? (…

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by yik,

שלום, לאחרונה קניתי את הנייד הראשון שלי, רציתי לשאול על הסוללה. - מה אורך חיים ממוצע של סוללה? - האם יש המלצות על אופן הטעינה? כלומר האם להטעין רק שהסוללה עומדת להסתיים? או שזה בסדר להטעין כל הזמן(כל עוד קרובים לשקע) - האם יש פעולות שיקצרו את החיים של הסוללה? בתודה, איציק

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. Started by yik,

שלום, אני מנסה לחבר נייד של לנובו לטלווזיית LCD באמצעות חיבור HDMI. יש לי שתי בעיות: 1. אני שומע את הקול דרך הנייד במקום מה LCD. 2. התמונה נחתכת במעט בכל 4 הקצוות של המסך (כאילו המסך קטן מידי). אשמח לעזרה, בתודה מראש, איציק

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. Started by BoOoM2008,

1. מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 2200גג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מוכן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכנות, משחקים (RTS, RPG, וכד'), לא משנה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). למשחקים כבדים (כמה שאפשר בתקציב) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:משחקים,אינטרנט,ועוד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? CRISYS,BBC,ועוד.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי?[glow=red,2,300] עד 3K ניתן לחרוג בשביל שינוי חריג.[/glow] האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? [glow=red,2,300]לנצל[/glow] במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]300 ש"ח[/glow] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: [glow=red,2,300]ערצת תוכנות, סרטי HD ומשחקים[/glow] א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). [glow=red,2,300]יומיומי[/glow] ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: [glow=red,2,300]תקציב בנפרד למסך - 19" לא אוהב גדול מידי.[/glow] * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? [glow=red,2,300]המסך כלול במפרט אבל בכסף נפרד מהסכום המוגדר[…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by AlonSe,

אני מדליק את המחשב עושה רעש של נדלק מאוור עובד יש עוד איזה רעש שחוזר על עצמו 4-5 פעמים ואז הכל נשאר "כאילו" דלוק אבל המאוור לא ואין שום רעש מהמחשב רק אורות. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.