ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט מחשב חזק ומתקדם לעבודה עם avid media composer 4 בתחום של עד כ-5000 ש"ח. עקב מצבי הכספי הירוד כרגע אשמח להמלצה על מקום אמין בו אוכל לקנות מחשב שכזה ומאפשר חלוקה להרבה תשלומים. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
הי היום ראיתי שיצאו מקינטוש חדשים רציתי לדעת האם הדגם הזה מספיק טוב לעריכות וידיאו עם תוכנות כמו AVID,FINAL CUT PRO,PRAMER CS5 http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro?mco=OTY2ODExMA איך הדגם הזול שעולה 1,199 של ה13 אינץ' ? והאם שווה להשקיע יותר ? תודה מאוד חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי, מבחינת המחיר עולה לי אותו דבר חשוב לי לדעת עד כמה זה רע שאין לך כ.מסך עצמאי במחשב. תודה לעוזרים נ.ב מה עם ההתחממות של ה DM3??
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
השימושים שלי במחשב סרטים באיכות HD , אינטרנט , אופיס אני כמעט סגור על קניית המחשב חשוב לי לשמוע את דעת חברי הפורום בשביל לדעת שאני מבצע קנייה טובה אז תודה רבה לעונים ! HP Pavilion dv6- 1310EJ מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit) סוג מעבד מעבד Intel® Pentium® processor T4300 • 2.10 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זיכרון זיכרון 2048 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR3 של עד 8 GB 250 GB כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive 7,200 סל"ד Lightscribe DVD Writer גודל תצוגה צג High Definition HP LED Brightview Display של 15.6 אינץ' באלכסון רזולוציית תצוגה 1,366 x 768 כרטיס גרפי ATI Radeon™ HD 4530 Graphics זיכרון גרפיקה כולל של עד 1278 MB עם …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב שמישהו מהפורום הזה המליץ לי, אז קודם כל תודה כי המחשב מצויין, עכשיו הבעיה שלי היא כזו, אני עובד במקום שיש לי המון זמן עם המחשב, אבל כשיש עבודה אני חייב לסגור אותו, כל סגירה של המחשב מעבירה אותו למצב שינה, השאלה שלי האם מעבר ממצב דלוק למצב שינה שלוש ארבע או חמש פעמים ביום יכול להרוס חומרה או תוכנה בו? תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום , אני צריך 2 מפרטים למחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה עריכה בפוטושופ(הרבה זכרון) וגלישה באינטרנט , אני רוצה את המקסימום שאפשרי כמובן בטווח מחירים הזה. כמו כן , התקציב אמור לכלול מסך 19" (ריבועי , לא רחב) שאני גם צריך שיהיה דיי טוב. תקציב ראשון : 4K תקציב שני : 5K חנות באיזור חיפה. תודה רבה רבה על העזרה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 2.66 8M LGA115 לוח אם asus P7H55-M PRO זיכרון 4096 MB DDR-3- 1333 MHZ- Kingston דיסק קשיח 500 GB 7200 RPM S-ATA II FSB150 - wd כרטיס מסך GV-R575D5-1GD- gigabyte מארז HEC 7328 DESKTOP ספק HEC-550TE מאוררים תוספת מאווררים למארז כונן צורב DVD X22 - LG כונן פלופי סהכ 3,747
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: א. משחקים ברמה גבוהה שדורשים ביצועים גרפיים איכותיים, ב. צפייה מרובה בסרטים (המחשב הוא תחליף עבורי לטלוויזיה), ג. גלישה באינטרנט (חשוב לי שהגלישה תהייה מהירה מאוד ופתיחת החלונות תהייה לפחות כמהירה כמו במקפרו הנייד). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה): יומיומי, בעיקר סרטים, משחקים ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין לימושג, אני צר…
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
חשבתי לייבא את ה-dell inspiron 15 ב-$400 אבל החלטתי שאני יותר צריך מאשר רוצה מחשב ביתי. המחשב שלי זה עגלה מלפני 6-7 שנים שנקנה ב-3 וחצי אלף אז אני מניח שבסכום הזה אפשר לקנות מפרט טוב פי כמה היום... התקציב זה 2.000 ₪ עם חריגה מקסימלית של 500 ₪ למטרת עבודה משרדית ועריכות קלות בפוטושופ בעיקר ובין היתר משחקים ברמה של GTA4, COD4, NFS, CRYSIS (לא מצפה שיעבוד חלק, אבל שיעבוד) ללא ציוד היקפי וללא מע' הפעלה
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי... רכשתי לפטופ מחברת SAGER בארה"ב. אני מעוניין למכור אותו עכשיו. העם זה המקום לרשום את המפרט שלו ולבקש עזרה בתמחור, או שיש מקום יעודי לכך?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חשבתי אולי לקנות את המחשב הזה: acer as5740g ראיתי את המבצע של בזק וגם ככה אני מתכנן לעשות NGN ואבא שלי עצמאי אז יש לי הנחת מע"מ כך שזה יוצא משהוא כמו 2000-3000 ש"ח. אני זקוק לזה בעיקר לצורכי גיימרים-משחק MW2 וBF:BC2. יש לו זמן סוללה טוב או יש לי בקושי שעת משחק? אבקש חוות דעת או ביקורת עליו.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, צריך המלצה למפרט מחשב, ללא הצורך בציוד היקפי, מסך. הצרכים למעלה בכותרת, תודה רבה רבה מראש לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב שישב בסלון וישמש להקרנת סרטים לטלויזיה FULLHD (כמובן ב HDMI). כ"כ המחשב יתחבר למערכת 5.1. המחשב יתחבר לרשת קווית, אין צורך בכרטיס רשת אלחוטי. המארז לא חייב להיות HTPC מכיוון שהמחשב ישב בתוך מזנון. חשוב שיריץ את כל סירטים חלק בלי הגבלות חומרה למינהם. כמה ששיותר שקט (כמובן במסגרת התקציב). הרדיסק 500GB. חשוב שיהיה שלט נוח לשימוש ל MC ו XBMC. ניתן לחרוג בכמה מאות בודדים אם זה רכיבים שמשתלמים בהרבה מבחינת עלות\תועלת. בנוסף יש לי שאלה לגבי כרטיס טלויזיה. כמה עולה בערך כרטיס טלויזיה סטנדרטי וכמה מסובכת הקלטה ממיר HOT בהשוואה לHOT מגג'יק? תודה רבה לעוזרים =)
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המדריך מתמקד בשיקולים של מחיר, גודל, בחירת מעבד, יחס ביצועים לחיי סוללה וערכת השבבים Nvidia Ion. http://yoni1z.blogspot.com/2010/04/netbook.html כמו כן מתארגנת קבוצת רכישה למחשב מיני נייד. הכוונה היא לפנות ישירות לאחד היבואנים הרשמיים ולקבל מחיר מיוחד ללא פערי תיווך, כולל אחריות מקורית של היבואן. מוקדם להתחייב על דגם ספציפי עקב השינויים המהירים בשוק זה, אך ההתמקדות היא על מעבד אינטל Atom N450, בעל מסך 10 אינטש לפחות וזמן סוללה ארוך. למעוניינים אפשר לשקול מחשב משולב עם Nvidia Ion2 המאפשר ניגון סרטים Full HD 1080p וחיבור HDMI. להרשמה היכנסו לבלוג שלי מצד שמאל למעלה. http://yoni1z.blogspot.com
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. יש חרם על מחשבי 14 אינצ'?? ה-15 נראה לי פשוט גדול מדי. משהו בדק עם הם מקבלים אחריות בארץ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום למומחים! אני כבר תקופה ארוכה מחפש מחשב בגודל של נטבוק, אבל מספיק חזק כדי שאוכל לבצע post-processing ב-lightroom, בשעה טובה נתקלתי ב-Acer Timeline 1810T הנהדר. אין לי ניסיון ברכישת מחשבים מחו"ל... אבל ראיתי שמחיר המחשב בארץ הוא באזור 3700 ש"ח, ואילו אם אני אזמין מחו"ל (לא ממקום קיקיוני) - זה יעלה לי באזור ה-2600 ש"ח (כולל משלוח ומסים). זה הבדל משמעותי. האחריות שהחנות מחו"ל מציעה היא - Limited International Traveler (לשנה), שהיא אחריות די מתאימה לי (אני יוצא איתו לטיול ארוך). מאחר ואין לי ניסיון, אני חושש שאני מפספס משהו - מה אתם אומרים ? יש ממה לחשוש (אני אזמין דרך USHOPS) ? יצא לכם להזמין מחו"ל ? תודה רבה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מחשב ניייד מבוסס SSD. הקשיח איטי להחריד ( אלא מה....) ולכן אני מעוניין להחליפו. ה-SSD מבוסס חיבור בשם ZIF ( מאין כבל לבן ושטוח) ומשיטוט ולמידה מהרשת הבנתי שיש שתי אופציות שדרוג/החלפה: 1) כרטיס CF עם תושבת מתאם אליה מתחבר כבל הZIF. 2) דיסק קשיח בעל חיבור PATA שכבל הZIF מתחבר ישירות אליו. אלו דיסקים בגודל 1.8' והם נמצאים בעיקר בIPOD-ים ( לא טאצ'). שאלתי: היכן ניתן לרכוש את הפריטים הללו? לא מצאתי ברשת אף מקום שמוכר דיסקים קשיחים לIPOD אלא רק את המכשיר עצמו. גם לא מצאתי מקום שמוכר את הכרטיס CF עם המתאם. אני מעדיף לשדרג לדיסק הקשיח 1.8 אבל בכל מקרה, למישהו יש מושג היכן ניתן לרכושאת את הפריטים הללו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המפרטים הבאים, איזה מהם עדיף? איזה זיכרון עדיף? מפרט 1 מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד:INTEL CORE i3 S1156 3.1GHz 540 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪705 לוח אם:ASUS P7H55-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪637 זיכרון:KINGSTON 1024MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪152 צורב DVD:SAMSUNG SH-S222ABLK x22 IDE BLACK כמות: 2 אחריות: שנה. מחיר: ₪140 מארז:ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪344 מערכות הפעלה:WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM למכירה עם מחשב חדש בלבד ! מחיר: ₪567 קרור למארז:GLACIALTECH 120mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT12025-HDLA1 אחריות: שנה. מחיר: ₪40 דיס…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחשב לחבר מהעבודה, המחשב צריך להיות מספיק חזק כך שיהיה רלוונטי לפחות 5 שנים עם עידכון של כרטיס מסך עוד שנתיים וחצי. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש ביתי עריכת וידאו ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? DRAGON AGE OR…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין WIN XP על Alienware m15x שהגיע עם WIN 7. הבעיה מתחילה עם עם שינוי BIOS מAHCI לATA לטובת התקנת XP ואז הDVD-ROM אינו מזוהה כלל. ועוד לא הגעתי לדריברים.... אם משהו התקין כבר או מכיר אשמח לעזרה. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. 2500 ש"ח גג 2. בעיקר משחקים וסרטי FHD רזולוציית מסך 1920X1200 בהגדרות בינוניות (אסטרטגיה בעיקר...) 3. ללא ציוד הקיפי 4. אין צורך בכרטיס מסך יקנה בהמשך בנפרד 6. 8 אמור להיות בחדר שינה אבל לא כזה מפריע 7. OC בינוני+ תלוי בצורך, כן 8. ללא מערכת הפעלה 9. איזור רחובות אבל אם זה זול משמעותית אפשר לקפוץ למרכז 10. נדרשת יציאה דיגיטאלית בלוח אם 11. כרטיס מסך יקנה בהמשך (כנראה ה5770...) בעוד כמה חודשים 12. עדיף שתהיה אפשרות לשדרוג תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אנו מחפשים מחשב נייד לאחותי הקטנה - שבשנת הלימודים הבאה ניכנסת לתיכון התקציב שלנו הוא בסביבות 2000 עד 2500 ש"ח חשוב לנו זמן סוללה! חשובה אמינות כמה שאפשר - צריך להחזיק לפחות שנתיים שלוש עד גמר הלימודים חשבנו על מחשב אסוס Eee ? - והשאלות הן : 1. ראינו כמה דגמים של 1005H מה ההבדל ואם יש דגם מועדף 2. מגיע עם מערכת הפעלה XP - האם לדעתכם המערכת תישרוד 3 שנים ? 3. האם כדאי לשדרג זיכרון ל 2G ? 4. גודל מסך יתאים לדעתכם ללימודים - 10.1" 5. אסוס הוא אופציה כי אמרו לנו חברים שהוא בעל זמן הסוללה הגבוהה ביותר - האם זה נכון ? 6. כל המלצה אחרת למחשב נייד תיתקבל בברכה ומעל הכל - האם כדאי לקנות עכשיו ? או ביולי או בתחילת שנת הלימודים.....? האם המחירים אמורים לרדת או מחשבים חדשים אחרים …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט וזקוק למחשב נייד, בזמן הקרוב אטוס לארה"ב ויש לי אפשרות לקנות אחד שם. לאור פערי המחירים בין ארה"ב לארץ חשבתי שזה יהיה הדבר הנבון לעשות. התקציב הוא כ 3000 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קלה, והצרכים הם כאלה: 1) שימוש תוכנות משרדיות. 2) נפח כונן קשיח גבוה - לאכסן סרטים ומוזיקה. עדיפות לאיזור החצי טרה. 3) מסך איכותי בגודל כ15". 4) חיישן ביומטרי קורא טביעות אצבע. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-