עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש אחרי דיי הרבה זמן. והשאלה המתבקשת היא מה עדיף? השימושים העיקרים הם: משחקים ( לא צריך להיות ברזולוציה הכי גבוהה, אבל כן חשוב שיתמוך בכל מיני פיצ'יפקסים DX11 וכד') תכני HD וזהו בגדול. אני זקוק למעבד לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך השאלה הבאה היא מה עדיף? AMD או אינטל? באינטל הצלחתי לבנות מפרט דיי טוב אומנם קצת גבוהה מהתקציב שלי אבל זה בגלל שהעדפתי לקחת לוח אם שיש לו המון פיצ'רים (זה כבר סטיה שיש לי ;D) מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray זכרונות: 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel לוח אם: Asus Maximus III Extreme (יש גם את p7p55D-E Deluxe בתור אופציה) כרטיס מסך: Sapphire HD 5830 1GB GDDR5 DX11…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  2. ביקשתי מאייבורי את המפרט הזה ALL AROUND הכי זול והם החזירו לי שאין להם את כל הרכיבים וחליפו לכזה והעלו את המחיר ב 400 ש"ח מה דעתכים על ההצעה שלהם? אני יודע שהם חברה דפוקה אבל אני רוצה לקנות בירושלים

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  3. כמעת מלפני שבוע אני מחפש את הנייד המתאים לי, אני רוצה נייד ללימודים וגם משחקים כמו GTA IV, NFS SHIFT כלומר משחקים כבדים, אבל לא חייב שיריץ אותם באיכות גבוהה, מספיק איכות בינונית, אז מצאתי את הנייד הזה : HP PAVILION DV6 2130EJ הנייד החדש הזה שכולם מדברים עליו, יש לו מעבד חזק במיוחד, אבל את כרטיס המסך זה הדבר היחיד שאני לא בטוח ממנו, כי יש אלה שאומרים שהוא טוב ויש אלה אומרים שהוא גרוע, האם הנייד הזה יספיק לצרכותי? יש לי תקציב של 5000 ש"ח, אז מה אתם אומרים? האם כרטיס המסך יספיק למשחקים כבדים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by pumiki1,

אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי שני המחשבים הנ"ל: Lenovo T510 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2293 http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-Thinkpad-T510-4349-4JG-Notebook.25722.0.html לעומת Dell 1557 https://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2920 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1557-Notebook.23009.0.html מבעבר להבדל של בערך 1700 שקלים ביניהם, בדל יש יותר מקום בהארד דיסק (500 לעומת 320) וגם חיבור HDMI, אבל מצד שני בלנובו יש מעבד קצת יותר טוב. תודה מראש על התגובות

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by BLUE01,

היי חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מחשב ניייד מבוסס SSD. הקשיח איטי להחריד ( אלא מה....) ולכן אני מעוניין להחליפו. ה-SSD מבוסס חיבור בשם ZIF ( מאין כבל לבן ושטוח) ומשיטוט ולמידה מהרשת הבנתי שיש שתי אופציות שדרוג/החלפה: 1) כרטיס CF עם תושבת מתאם אליה מתחבר כבל הZIF. 2) דיסק קשיח בעל חיבור PATA שכבל הZIF מתחבר ישירות אליו. אלו דיסקים בגודל 1.8' והם נמצאים בעיקר בIPOD-ים ( לא טאצ'). שאלתי: היכן ניתן לרכוש את הפריטים הללו? לא מצאתי ברשת אף מקום שמוכר דיסקים קשיחים לIPOD אלא רק את המכשיר עצמו. גם לא מצאתי מקום שמוכר את הכרטיס CF עם המתאם. אני מעדיף לשדרג לדיסק הקשיח 1.8 אבל בכל מקרה, למישהו יש מושג היכן ניתן לרכושאת את הפריטים הללו? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by jungle-man,

אני מעוניין להתקין WIN XP על Alienware m15x שהגיע עם WIN 7. הבעיה מתחילה עם עם שינוי BIOS מAHCI לATA לטובת התקנת XP ואז הDVD-ROM אינו מזוהה כלל. ועוד לא הגעתי לדריברים.... אם משהו התקין כבר או מכיר אשמח לעזרה. תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. שלום לכם, אני צריך מפרט שרוב השימוש בו יהיה לאינטרנט/משחקים/צפיה בסרטי HD. אני יודע שאני אולי מבקש כאן יותר מאשר אני מציע מבחינה כספית, אבל אני אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט שיתאים לשימושים האלה. תקציב - 2000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי ובכונן CDROM. חנות - רק KSP. אני אמור לקנות את המחשב היום ליום הולדת של אחי הקטן =] המון תודה לכם!

8. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב (לא כולל אביזרים נלווים אותם ארכוש בנפרד) בסכום הנקוב למעלה. המחשב ישמש לשתי פעולות עיקריות: גיימינג ברמה בינונית גבוהה (nba2k10, pes, call of duty וכו') וכמחשב מולטמדיה ביתי. את המחשב אני מתכוון לחבר למסך LCD 37. רציתי גם לשאול בנוסף - האם כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה או שכבר עדיף לקנות את הממיר החדש ב-400 שאפשר לקלוט איתו ערוץ 10, 2 ו-1? תודע מראש על העזרה, רועי.

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  9. Started by PrefaceAlumni,

ללא מסך(המסך יהיה 22"). שימושים: אינטרנט, עריכת מסמכים, MATLAB, צפייה בHD, וקצת משחקים(לא מצפה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם התקציב הזה). אין צורך במערכת הפעלה. תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by stassik,

היי... רכשתי לפטופ מחברת SAGER בארה"ב. אני מעוניין למכור אותו עכשיו. העם זה המקום לרשום את המפרט שלו ולבקש עזרה בתמחור, או שיש מקום יעודי לכך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itsik1990,

השימושים שלי במחשב סרטים באיכות HD‏ , אינטרנט , אופיס אני כמעט סגור על קניית המחשב חשוב לי לשמוע את דעת חברי הפורום בשביל לדעת שאני מבצע קנייה טובה אז תודה רבה לעונים ! HP Pavilion dv6- 1310EJ מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit) סוג מעבד מעבד Intel® Pentium® processor T4300 • 2.10 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זיכרון זיכרון 2048 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR3 של עד 8 GB 250 GB כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive 7,200 סל"ד Lightscribe DVD Writer גודל תצוגה צג High Definition HP LED Brightview Display של 15.6 אינץ' באלכסון רזולוציית תצוגה 1,366 x 768 כרטיס גרפי ATI Radeon™ HD 4530 Graphics זיכרון גרפיקה כולל של עד 1278 MB עם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by owen10,

Intel Core i5-430M Processor 2.26 GHz with Turbo Boost Technology up to 2.53 GHz 4GB DDR3 1066MHz RAM, 2 SODIMM Slots; 8GB Max 500GB Hard Drive (7200 RPM); Super Multi Optical Disk Drive; Wi-Fi 802.11 bgn 15.6" Full HD 1920x1080 LED LCD Display; NVidia GTS 360M Graphics Engine with 1GB DDR5 dedicated VRAM Windows 7 Home Premium (64 bit) Operating System; Bluetooth; 2.0MP Webcam; Backlit Chiclet Keyboard והאם זה כרטיס מסך חזק למשחקים וגרפיקה? מה יותר טוב GTS או GT?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  13. מדובר במחשב בגודל 11.6 אינצ' במשקל של פחות מקילו וחצי של חברת לנובו. סדרה שיצאה לשוק לפני שחודשיים. מה שיפה במחשב הזה שיש לו מעבד מקביל ל-SU3500 לפי הדירוג של Notebookcheck וכרטיס מסך מובנה של AMD מסוג HD3200, בנוסף יש לו 2 גי'גה זכרון (מול 1 כסטנדרט בנטבוק) ומסך לא מבריק וכל זה במחיר של 2500 שח בלבד. משהו אמר שה-1201 של אסוס משתלם? ביקורת: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck.it%2FRecensione-del-subnotebook-Lenovo-Thinkpad-X100e.26553.0.html&sl=auto&tl=en מחיר לדוגמה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=35082DG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by idan1836,

שלום לכולם, אני חדש בעולם הניידים, אז מראש סליחה על הבורות בכל מה שקשור לנושא! לאחרונה אני שם לב שהמחשבים הקטנים נכנסו חזק וכמעט לכל אחד יש אחד כזה. התלהבתי מהרעיון ואני (כנראה) עומד לפני רכישה של NB. בגדול, כמו כל מחשב נייד, רק בקטן. עומדות כמה שאלות קטנות בפני, 1. למי מיועד המחשב הזה בכלל? לגיימרים בוודאי שלא, אז מי כן? 2. היתרונות שמצאתי הן משקל, ניידות ונוחות (בנשיאה) מירבית, מה עוד? 3. תקלות ידועות שמחשבים אלו סובלים? כמו חימום עד רמה של "טיגון" כמו מחשבים ניידים רגילים? 4. ראיתי שרובם אם לא כולם מגיעים ללא כוננים כלל, אלא חיצוניים. ניתן להרחיב בעתיד זכרונות/הארדיסק? *מה העדיפויות במחשבים אלו מבחינת חומרה? HD גדול יותר/ אולי זכרון מעל 1G? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  15. מחשב לחבר מהעבודה, המחשב צריך להיות מספיק חזק כך שיהיה רלוונטי לפחות 5 שנים עם עידכון של כרטיס מסך עוד שנתיים וחצי. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? שימוש ביתי עריכת וידאו ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? DRAGON AGE OR…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?סרטים ומשחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?GTA 4, פיפא, מנג'ר, פרו אבולושן וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by gabbay,

זקוק למפרט לסטודנט להנדסת חשמל ליישומי אינטרנט, סרטים, visual studio ו mathlab בתקציב 2-2.5K שקט ככל האפשר ללא ציוד הקיפי ומערכת הפעלה תודה

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  18. בכוונתי לקנות מספר מחשבים חדשים למשרד לעובדים מקצועיים בשרטוט בתוכנת אוטוקאד, אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט האופטימלי. להלן דרישות המערכת: 1. תקציב המקסימלי 3000 ש"ח ללא ציוד הקיפי (מסך, עכבר, מקלדת) אשמח אם אפשר יהיה לצמצם ל 2500 ש"ח 2. המחשב משמש אך ורק ליישומי אוטוקאד ב 2D באדריכלות נוף (ללא תלת מייד או פקודות כבדות) אך בגרסאות מתקדמות של 2009/2010 (העבודה עם קבצים גדולים בנפח של כ -30-20 מ"ב) 3. עדיפות למחשב שקט (שאלת התקציב) 4. לא מתוכנן אוברקלוק 5. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (המחשב מיועד לעבוד תחת XP פרו ) (או האם יש כבר נסיון עם מערכת ההפעלה חלונות 7 ביישומי אוטוקאד מהסוג שציינתי, ואם כן אז האם 32/64 ביט ?) 6. בעיקר חשוב לי האם יש חשיבות למעבד מהדור האחרון …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by parsi13,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל עד השקל האחרון במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. fifa10\[es10 gta iv, cod 6 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אין לי מושג אבל זה שם המסך : מסך מחשב LG L1900R LCD * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיעבוד חלק ברור…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. שלום רב לכולם, צריך המלצה למפרט מחשב, ללא הצורך בציוד היקפי, מסך. הצרכים למעלה בכותרת, תודה רבה רבה מראש לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום מה דעתכם על המפרטים הבאים, איזה מהם עדיף? איזה זיכרון עדיף? מפרט 1 מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד:INTEL CORE i3 S1156 3.1GHz 540 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪705 לוח אם:ASUS P7H55-M PRO אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪637 זיכרון:KINGSTON 1024MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪152 צורב DVD:SAMSUNG SH-S222ABLK x22 IDE BLACK כמות: 2 אחריות: שנה. מחיר: ₪140 מארז:ANTEC SONATA III w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪344 מערכות הפעלה:WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT - HEB - OEM למכירה עם מחשב חדש בלבד ! מחיר: ₪567 קרור למארז:GLACIALTECH 120mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT12025-HDLA1 אחריות: שנה. מחיר: ₪40 דיס…

22. איזה מהמחשבים הבאים מתאים לצרכים שלי יותר"? הצרכים שלי הם תכנות PHOTOSHOP משחקים קלים פתיחה של הרבה ישומים הדגמים שאני מתלבט הם http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2842&products_id=28380&PHPSESSID=ql1bno85u5dv3ojde2cp7ipqf5 לבין http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=2958-92G&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he המכירים הם אותו דבר בערך כמו באתר. מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. שלום לכולם, מחפש מחשב שישמש לי למטרות הבאות: צפייה בFHD, תוכנות סימולציה כמו ORCADE וMATLAB ומעט משחקי FPS. ניסיתי להרכיב משהו בעיקרון אשמח לקבל עזרה. מה שמפריע לי זה המאוורים, ומה שמצאתי שעובד בצורה יעילה בעומס מגיע 26DB אם יש משהו שמגיע 20DB אפילו אשמח הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : "SLBEJ" - BOX ₪1466 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58-UD5 ₪1484 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪706 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1478 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA ₪120 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU ₪577 ספק כוח: [..] HEC C…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. 1. 2500 ש"ח גג 2. בעיקר משחקים וסרטי FHD רזולוציית מסך 1920X1200 בהגדרות בינוניות (אסטרטגיה בעיקר...) 3. ללא ציוד הקיפי 4. אין צורך בכרטיס מסך יקנה בהמשך בנפרד 6. 8 אמור להיות בחדר שינה אבל לא כזה מפריע 7. OC בינוני+ תלוי בצורך, כן 8. ללא מערכת הפעלה 9. איזור רחובות אבל אם זה זול משמעותית אפשר לקפוץ למרכז 10. נדרשת יציאה דיגיטאלית בלוח אם 11. כרטיס מסך יקנה בהמשך (כנראה ה5770...) בעוד כמה חודשים 12. עדיף שתהיה אפשרות לשדרוג תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  25. קודם כל שתדעו, המחשב לא נועד במיוחד לגיימינג ולא נקנה בשביל שיריץ את המשחקים הכי חזקים, הוא נועד לצורכי יום יום, מדי פעם משחקים כמו פיפא או call of duty... אז המפרט כזה: מעבד יAMDAthlon II x4 Quad-Core 630 Socket AM3 2.8Ghz 45nm Box מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבד י ‏AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Mushkin SP Green Essential Series Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5450 512MB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On B…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.