ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב אם יש שיפור משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף באיזור חיפה חשבתי על מפרט כזה: מפרט זה הורכב ב - http://…
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
היי חבר'ה תעזרו לי לבנות מחשב חזק למשחקים מבוסס על מעבד AMD64....
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני יודע שאני פותח שיחה חדשה, זה בגלל שהשיחה הקודמת נהייתה ארוכה ומסורבלת להבנה שלי. הנה כל סוגי המפרטים שהציעו לי עד עכשיו, בבקשה שכל אחד יגיד מה חושב ואיזה מהם כדאי לי לבחור. שוב: אני מחפש מחשב ב3000 ש"ח, עם אחריות על הרכיבים! מחפש למשפחה, לימודים, סרטים הורדות וכו'. דבר נוסף - אני גר באזור המרכז, איפה כדאי לקנות את המחשב? אייבורי? IQ PC? SKY PC? KSP? RSM? תודה לעוזרים! מפרט מספר 1: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪334 Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪360 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 ThermalTake V3 Plus Bl…
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה שאלה בנוגע לThinkPad T60, אבל היא בטח רלוונטית גם לשאר הניידים. הרזולוציה של הנייד היא 1024X768, והיא נהדרת כשמשתמשים בו ללא מסך (לדוגמה כשאני עובד בבית). אבל... כשמחברים את הנייד למסך LCD 17 דרך ה-docking station (בעבודה), אז התמונה נראית נורא (לא חדה וכו'). האם יש דרך להגדיר שהמסך של הנייד יעבוד ברזולוציה של 1024X768, והמסך דרך ה-DOCKING יעבוד ברזולוציה אחרת (1280x1024 או 1152×864)? האם יש למישהו פתרון אחר? (ועדיף לא הפתרון של שינוי רזולוציה כשמגיעים לעבודה ואז שוב כשחוזרים הביתה...) [יש אפשרות לשנות רזולוציה בנייד ל-1280X1024 ואז הLCD נראה סבבה אבל המסך בנייד גדול מדי ולא רואים את כולו] אהה, כרטיס המסך ב-T60 הוא ATI Mobility Radeon X1300 תודה
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייבים לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בוידאו (איכויות גבוהות), אופיס וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולכםאני חדש פה.באתי לפה כי אני מעוניין לקנות מקרוב מחשב חדיש ומחודש...הייעצתי עם כמה וחברים ואמרו לי שהמקום הכי טוב ללכת אליו ולשאול הוא פה.אז אם אתם יכולים לבנות לי מפרט טוב תודה....אז ככה, התקציב הוא 5500 שקלים אבל כמובן שאפשר לעלות אם באמת יהיה צריך.המחשב הוא בעיקר בשביל להריץ משחקים כבדים בעלי גראפיקה כבדה וכו'.יש לי שתי העדפות,1.nvidia אני מקווה שתעזרו לי^^ תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי בקרוב אני והקבוצה שלי טסים לאירוע בחול של משחקים (לאן) ואני צריך לקנות מחשב נייד לטיסה שיוכל להריץ את מנוע hl2 עם לפחות 300fps אני יכול להשיג את המחשבים של alienware במחירים מצויינים השאלה האם כדאי לרכוש את אחד המחשבים הניידים שלהם ואיזה או שיש מחשבים עדיפים שיריצו לי את המנוע הזה בצורה דומה או טובה יותר תודה מראש לעוזרים אני גם לא כל כך מבין במחשבים ניידים או לא ניידים בכללי אז אם אפשר טיפה הסברים ופירוט זה יעזור
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אז ככה אני מלחיט לקנות מחשב נייד ללימודים, עכשיו עקב סיבות מסוימות החלטתי ללכת על מחשב UMPC כמו הACER ONE הASUS EEE והMSI WIND. אז ככה סדר העדפות שלי למחשב: יכולת להריץ VISUEL STUDIO EXPRESS C++AND CSHARP. עמידות: המחשב הולך לעבור הרבה טלטלות ולכן חשוב לי שיהיה עמיד (לכן לדעתי רצוי לקחת מחשב בעל כונן SSD). זמן סוללה גבוהה. מעבד אינטל ATOM. מסך 8.9/10 אינץ.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד עם הביצועים הטובים ביותר ועם איכות הבניה והאמינות הטובה ביותר. צריך לעבודה עם BIGDATA , עיבוד תמונה, ותכנות. תקציב עד 17K, עדיף כמובן בפחות. נחוץ, מעבד מהיר מאוד, ראם 32-64 GB, רזולוציה גבוהה של 4K, כרטיס מסך עם לפחות 4GB, ו1T SSD. מתלבט בין Lenovo ThinkPad P50 לבין Dell Precision 7710. חשוב לי האמינות, והשירות. אשמח לקבל הצעות או המלצות נוספות. תודה,
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש עזרה בבחירת מחשב נייד חזק (לפחות 4GB ומעבד i5), לתכנות והרצה של אלגוריתמים כבדים, בעיקר בסביבת ווינדוז. החלק הטריקי הוא שאני צריך את היכולת להריץ גם ווינדוז וגם-mac OS כרגע עומדות בפני שלוש אפשרויות: * מאקבוק עם בוטקאמפ ווינדוז * PC נייד עם VM של מאק * PC נייד ומאק מיני נייח זול יחסית כרגע אני מנסה להבין איך לקבל את כל היכולות בתקציב המינימלי, ולכן אין עדיין הגבלה על התקציב. אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה רבה * מטרות המחשב? תכנות * גודל המסך? 13\14 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחר…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח אם תעזרו לי להינעל על דגם טוב של מחשב נייד לפי המפרט הבא: מעבד: I7 Quad Core זכרונות: 8GB DDR4 דיסק קשיח: SSD 256GB כרטיס מסך: אני לא גיימר, לכן אני לא צריך כרטיס מסך חזק. מספיק לי לדעתי כל כרטיס מסך חדש מסדרת Geforce. לפי הבנתי לרוב הם באים כברירת מחדל אם אני קונה מחשב נייד בסביבות ה 4K-5K(שזה בטווח התקציב שלי). גודל מסך: אני עדיין לא סגור על הגודל, אני לא גרפיקאי או גיימר, לכן כנראה אבחר במסך שהוא יחסית קטן(גם כי זה יותר נוח לסחיבה). יציאות: HDMI, USB 3.0 יצרנים מועדפים: Dell, Lenovo, Asus שימוש עיקרי: תוכנות(WireShark, Photoshop, Office, Media Capture Tools, Media Player וכו'..), אינטרנט, ואולי בהמשך אני אתקין…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם שמי אור ואני חדש כאן. קודם כל תודה רבה על העזרה מראש ואני מאוד מעריך ומוקיר את העבודה הידע והנכונות שלכם כאן לאחר קריאה ארוכה שלא הייתי רשום. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג,תוכנות עריכה סרטי בלו ריי וכל הטוב שעולם החומרה מציע(חשוב לי לציין שהוא יהיה מחובר למגבר של ימאה שיעביר לטלויזיה של פיליפס FH ולרמקולים של מוראל SP2 וC5 5.1 אם אפשרות לשדרוג עתידי. 1. מה התקציב המקסימלי? 9Kלנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?(עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן) תוכנות עריכה לא ברמת העבודה אלה חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד גם/…
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לרכוש מחשב נייד למטרת לימודים (אינטרנט, אופיס וכו') אין צורך בכרטיס מסך מעבר למובנה. עם זאת אני מחפש מחשב שיהיה מספיק חזק לשרוד את ה3 שנים הקרובות (ולכן חשבתי ללכת על מעבדי אינטל i3 או i5) גודל רלוונטי של מסך יהיה בין "13 לבין "14.4. התקציב למחשב הוא עד 3600 (כולל מערכת הפעלה). לאחרונה מצאתי בKSP שני מחשבים שאשמח אם בנוסף להמלצות שלכם תוכלו לחוות את דעתכם עליהם. הראשון: Samsung Q330-JA01IL השני: Asus A42F-VX059V אשמח לתגובתכם
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהQ6600 שלי די התעייף מחהריץ משחקים חדשים ואיתו הלוח והכ. מסך. אני מעוניין במחשב חדש. אני רוצה המלצה למחשב שיריץ לי טוב מאוד את כל המשחקים הכי כבדים שיש! יש לי מסך U2410 למדתי מהקנייה הקודמת שחשוב שיהיה מארז טוב, ספק טוב, ולוח מעולה, כך שתהיה לי גם אפשרות שדרוג ולא כמו הנוכחי P35DS3L של GIGABYTE. תודה ניתן להוסיף המלצה על סט מקלדת ועכבר איכותי. וזהו.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט אמין ומאוזן לעבודה משרדית (אינטרנט/אופיס) ומולטימדיה (בין היתר סרטי HD). חובה USB 3 ו- HDMI. מ-KSP/ZIGZAG. וכמובן ספק איכותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ע.מ תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות …
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר * גודל המסך: משהו שיהיה נוח לעבוד איתו (משרדי) * משקל רצוי: כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לפחות 3 שעות עבודה רצופות ללא הטענה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות: לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 גי'גה * כונן CD/DVD? צורב?: צורב * כונן Bluray: אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: אחריות של שלוש שנים עדיף * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא ממש העיקר האמינות ראיתי את המחשב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=128312 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני מבקש מפרט למחשב עד 9500 ש'ח ללא מסך מקלדת עכבר המחשב יהיה בשימוש בתוכנות כמו AUTOCAD + 3D , REVIT , BEAMD בעיקר תוכנות למהנדסי בניין בנוסך יהיה גם שימוש גיימינג טיפה לא למשחקים כבדים סגנון CALL OF DUTY, SQUAD וכ'ו... תודה לעוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש'ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לחרוג עד 10,000 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תוכנות שרוטו ותלת מימד, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מבוסס AMD PCI-E 80 ג'יגה הארד דיסק כונן DVD 1 ג'יגה ראם שום ציוד הקפי מארז למודינג מטרות אוברקלוק ומשחקים תודה מראש ואם אפשר תרשמו מאיזה חנות
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג אביב שמח (וחביב עם פרחים מסביב ) אני כרגע צועד לקראת מחשב חדש שישמש אותי לעבודה גרפית (פוטושופ... פריהנד.. אילוסטרייטור... כרגע אני *לא* משתמש בתוכנות תלת מימד.. אולי בעתיד) ולמשחקים - חשוב להבהיר לגבי המשחקים שאני לא גיימר כבד.. לא אכפת לי שלא כל ההגדרות יהיו מפוצצות.. אז שלא יראו הכי טוב בעולם.. העיקר שהמשחק ירוץ חלק (כמובן שלא היה אכפת לי פה ושהם לראות הגדרות גרפיקה על HIGH... ). מה שכן - חשוב שלכרטיס מסך יהיה VIVO כי אני מתכוון לחבר אליו את הממיר הדיגטלי ואת הטלוויזיה. מה שאני צריך במחשב זה: מעבד לוח אם זכרונות (לפחות 1024 MB) דיסק קשיח (עדיפות ל 160 GB) כרטיס מסך (שוב - עם VIVO) מארז צורב רגיל + נגן DVD (כלומר COMBO.... צורב DVD לא צריך כי …
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא שהציעו לי ב3150. מעבד e7200 דיסק קשיח WD 320GB 2GB mushkin DDR2 800mhz לוח אם MSI p6nGM כ.מסך Palit 9600GT Sonic 512mb DDR3 צורב LG GS22Ls30 lightscribe מקלדת + עכבר Logitech Creative SBS A31 מסךLG w2242T קירור למעבד AC pro 775 קירור למארז 2 מאווררים AC מארז ג'ינרי + Ezcool 450W
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב שדורש החלפת לוח מעבד וזכרון, מארז כולל צורב וכונן קשיח קיימים. המחשב מיועד לילדה בת 6 כמחשב נוסף בבית ודורש באמת מינימום השקעה, אשמח להמלצה כולל קישור לקנייה מיידית. תודה.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הוא לא משחק משחקים זה לעבודה יותר : AMD Sempron 3000 MSI K8MM-V (רציתי את ה NForce3 K8NSC אבל הם זיינו את השכל שאין להם) 512MB DDR 400MHZ CEON (לא מכיר את החברה הזו, רציתי Twinmos אבל לא היה לו..) MSI Geforce 5200 (הם תקעו את זה שם לדעתי זה חרא ממש אבל הוא לא משחק אז כדי לחסוך כסף) Maxtor 160GB SATA LG DVDx16 4165 מסך AOC HT750 משהו TCO03 תקן קרינה נראה לי.. 3300 שקל כולל מקלדת כונן 1.44 וכל השטויות מסביב.. בקיצור אני לא מרוצה מהמחיר בחנות כל כך, וחשוב לי שיהיה Nforce3 כי בדקתי את הלוח המסופק והוא חרא..
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב שאני מתלבט אם לשדרג או לקנות חדש, שימוש קצת תיכנות (כמחשב שני ולא מרכזי), עבודה משרדית (אינטרנט , הורדות וסרטים), מפרט: i3 2100 , 4gb ram , tb 1 drive 7200 כרגע הממחשב ממש מקרטע חח האם כדאי להוסיף לו ssd של איזה 250 + 8 gb ram נוספים?יתן שיפור מספיק? או שכבר לא שווה להשקיע בו ולמרות השימוש המועט לקנות מחשב חדש? יש לי מסך 23 אינץ' של דל , חשבתי אולי לשדרג גם אותו ל27 בתקציב של 1000 ? המלצות?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
טוב אז כמו ששאלתי בכותרת, מדובר בדגם: E500-S.AP4DE של חברת LG המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo T7250 2GHz (סנטה רוזה) זכרון: 1G DDR2 667mhz (2 סטיקים של 512, שזו המגבלה של הלוח, ישודרג בקנייה ל-2 סטיקים של ג'יגה, אולי סטיק אחד של 2 ג'יגה) דיסק קשיח: 120GB SATA (אולי ישודרג ל-160 ג'יגה) מסך: 15.4"WXGA Glare (1280x800) כרטיס מסך: Nvidia Geforce Go 8400M(128MB) צורב DVD: DVD-R/RW Super Multi Dual Layer יציאות תקשורת: 10/100+802.11bg+ Bluetooth אחריות: שנתיים (שנה אחריות בינלאומית ) משקל בק"ג כולל סוללה: 2.7 ק"ג מערכת הפעלה: VISTA Home Premium כל זה, מחיר בשקלים כולל מע"מ: ¤ 4,984 מה אתם אומרים על זה? שווה? שווה לחכות לראות מה עם הדור הבא של אינטל ו- AMD? תיהיה ירידת מחירים לא?…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה, בלי צורב, כרטיס מסך OB (מי הסתם), HD לא חייב להיות 500, כן צריך מארז עם ספק. בלי ציוד הקפי. חיפשתי אני לבד קצת ולא מצאתי הרבה, אשמח לעזרה מכם. תודה!
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-