ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לאחרונה הmain computer שהוא נייח החליט לזייף, ובגלל שהייתי רוצה להיות יותר נייד בתוך הבית החלטתי שיהיה לי טוב יותר עם אולטרה בוק. * מטרות המחשב? - אני צריך המלצה לאוטרה בוק שיהיה חיית עבודה, יעבוד אינטנסיבית יום שלם ויגלה אמינות חזקה. כוח עיבוד וזכרון שיאפשרו הרצת מספר יישומי על במקביל כגון CS6, דפדפן, אופיס, אייטונס, ותוכנת כתיבת קוד, כולם במקביל. לעיתים יעבוד עם מסך נוסף, אם זה משנה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? -חשוב לי שהמסך יהיה מאוד מאוד איכותי וברזולוציה גבוה מאוד, 15 אינצ', אם יש 17 מה טוב. * רזולוציית המסך? - FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - nope * משקל רצוי? - לא רלוו…
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכל המעוניינים בצער רב אני מודיע על פטירתו של הנייד הישן שלי... הוא היה אהוב על חבריו, מנהיג חברתי, תלמיד מצטיין... ההלוויה היום. בינתיים, אני מחפש אחד חדש. צרכים: לא הרבה, בעיקר מוזיקה ועבודה משרדית (AKA לימודים), אינטרנט... טיפה טיפה עריכה של וידאו (ברמה מאוד בסיסית - אנחנו מדברים על Windows Movie Maker)... זהו בערך. צריך קיבולת גבוהה לרוקנרול. יש הבדל משמעותי בין המפרט הזה למפרט הזה (הוא נמצא שם למטה, גם כן וואלה האלה...), מלבד גודל ההארד דיסק, והאם יש למישהו כאן ניסיון עם המחשבים האלו, והאם הבדל משמעותי זה מצדיק הפרש של יותר מ1000 שקל? תודה לעונים ולמעוניינים
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב אם יש שיפור משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6.5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדיף באיזור חיפה חשבתי על מפרט כזה: מפרט זה הורכב ב - http://…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולכםאני חדש פה.באתי לפה כי אני מעוניין לקנות מקרוב מחשב חדיש ומחודש...הייעצתי עם כמה וחברים ואמרו לי שהמקום הכי טוב ללכת אליו ולשאול הוא פה.אז אם אתם יכולים לבנות לי מפרט טוב תודה....אז ככה, התקציב הוא 5500 שקלים אבל כמובן שאפשר לעלות אם באמת יהיה צריך.המחשב הוא בעיקר בשביל להריץ משחקים כבדים בעלי גראפיקה כבדה וכו'.יש לי שתי העדפות,1.nvidia אני מקווה שתעזרו לי^^ תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברה, אני זקוק למפרט שמיועד בעיקר למשחקי מחשב כבדים. התקציב שלי זה 4.5 אם מסך 20 או 19. מחשב שקט אבל שלא ישפיע כל כך על המחיר, אם משפיע אז לא. ללא OC. ללא ציוד הקפי. נ.ב אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך 1. ATI והשני של Geforec
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי (radeon 9800 HD) ודי מתלבט על איזה כרטיס לקנות. המערכת שלי די יציבה ואני חושב כרגע רק על שידרוג כרטיס המסך (בעלויות של עד 2000 ש"ח) בהתחשב בכך שיש לי intel core i7 16GB ram מה הייתם ממליצים? חשבתי משהו בסגנון של gtx 1060 8gb GDDR5 המטרה, להריץ משחקים כמו skyrim ו star citizen על high או אם יהיה אפשרי על ultra high (למרות שלאחרון אני מאמין שאצטרך כרטיס שעולה הרבה יותר). תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
הציעו לי על המפרט הבא: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מחיר: ¤1046 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤547 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1310 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤337 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤228 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤551 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU מחיר: ¤316 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤426 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4589 (שווי ההנחה: ¤172) המחיר כולל…
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כולו,אם אפשר באותו מחיר ביצועים יותר טובים אז בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כל המשחקים הכבדים כיום והכבדים שעתידים לצאת GTA V BF 4 וכו'. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980:1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?12500 ולא שקל יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?וידאו עריכת ועיבוד סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)אין תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם כל ציוד היקפי ישנו ר…
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג אביב שמח (וחביב עם פרחים מסביב ) אני כרגע צועד לקראת מחשב חדש שישמש אותי לעבודה גרפית (פוטושופ... פריהנד.. אילוסטרייטור... כרגע אני *לא* משתמש בתוכנות תלת מימד.. אולי בעתיד) ולמשחקים - חשוב להבהיר לגבי המשחקים שאני לא גיימר כבד.. לא אכפת לי שלא כל ההגדרות יהיו מפוצצות.. אז שלא יראו הכי טוב בעולם.. העיקר שהמשחק ירוץ חלק (כמובן שלא היה אכפת לי פה ושהם לראות הגדרות גרפיקה על HIGH... ). מה שכן - חשוב שלכרטיס מסך יהיה VIVO כי אני מתכוון לחבר אליו את הממיר הדיגטלי ואת הטלוויזיה. מה שאני צריך במחשב זה: מעבד לוח אם זכרונות (לפחות 1024 MB) דיסק קשיח (עדיפות ל 160 GB) כרטיס מסך (שוב - עם VIVO) מארז צורב רגיל + נגן DVD (כלומר COMBO.... צורב DVD לא צריך כי …
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. לפי מה שאני יודע הרבה מאוד זמן אנשים השתמשו באינטל, ואז נכנס לתמונה amd. קראתי הרבה דברים על שני המעבדים חלק אומרים שאינטל יותר טוב וחלק ש-amd יותר טוב עד שבילבלו אותי לגמרי. הייתי רוצה לקבל קצת מידע יודע מעמיק על ההבדל ומה יותר נחשב יותר טוב. מה ההיתרונות והחסרונות של שני המעבדים? מה אתם מציעים לי לקנות? אמרו לי שamd טוב למשחקים וככה לא ממש, אז אני לא משחק כל כך הרבה רק פה ושם שיוצא משהו ממש יפה אבל בכל זאת אני מבולבל. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני מחפש לבנות מחשב חדש בתקציב של בערך 2800 שקל מיועד בעיקר למשחקים (כמו NBA,FIFA,PES), לא צריך כונן קשיח גדול ולא צריך רמקולים, צורב, מקלדת, עכבר או מסך. עדיף מחנות סקיי פי סי. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב לכם. הייתי רוצה שתתנו לי מפרט עד 4500 שקל ללא ציוד היקפי .אבל יש לי כמה בקשות....הכרטיס מסך שיהיה X800GTO2 של ספיר...ושזה יהיה מחשב מבוסס מעבד AMD 3200 VENICE CORE. לא צריך צורב ואם אפשר שהכונן יהיה DVD . ועוד אני ממש רוצה שזה יהיה מפרט מKSP.אם זה בלתי אפשרי אז מקסימום מנועה מחשבים.המחשב לא מיועד לOC אבל הכרטיס מסך הולך לעבור פתיחת צינורות וOC קל..(לא ישר לרמה של X850XTPTE )........ תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הרכבתי להורים שלי מפרט לפי הדרישות בכותרת, רציתי לדעת אם זה נראה לכם בסדר AMD Sempron 2800+ Gigabye GA-K8NS (nForce 3 250) Samasung/Twinmos 512MB 400MHz WD 80GB S-ATA Gigabye Raedon 9550 NEC CD-ROM X52 Compucase CI-6A19+Its PSU Floppy יוצא פחות או יותר בטווח, רק יש לי כמה שאלות: 1. סמסונג או טווינמוס? שתיהן חברות מצויינות לטעמי, זה משנה איזו מהן? 2. ראיתי הבדלי מחירים גדולים במחירי הסמפרונים בין חנויות, השאלה אם זה סתם או שיש ליבות שונות שנמכרות בארץ (או שרק פלרמו)? 3. כדאי להחליף את הלוח והכרטיס מסך ב Gigabyte GA-K8VM800M? 4. הערות נוספות? אה, ומה שלא מצויין (ציוד היקפי וצורב) זה כי לא צריך. תודה
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)בעיקר משחקים בנוסף לשימוש רגיל (אינטרנט, שמיעת מוסיקה) ותיכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?שלא יהיה רועש במיוחד 7. האם …
-
- 13 תגובות
- 906 צפיות
-
-
כרטיס המסך הנייד העוצמתי ביותר בעולם עושה את העבודה ומציע יכולות שקרובות מאוד לאלו של התאום הנייח שלו לכתבה: http://hwzone.co.il/מבחני-ביצועים-ראשונים-ל-mobile-gtx-980-מעידים-על-ע/
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Thermaltake Armor Plus Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤790 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤661 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 150Gb 10000rpm Sata 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤849 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 2 - מחיר: ¤368 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1460 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe…
-
- 12 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע נמצא בברצולנה, השבוע החלטתי שאני צריך לקנות נייד משהו פשוט לצורכי גלישה באינטרנט,מוזיקה בעיקר ושימוש מינימלי בPS בכל אופן הגיע לנו לדואר מבצע בנוגע למחשב של lenovo G575 8GB RAM 750 GB WIN7 בטריית 6cel מעבד amd e350 מעבד גרפי לא רשום כנראה משהו מובנה.. במחיר של 200 יורו אשמח לשמוע את לדעתכם בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, חבר צריך מחשב נייד, לא משנה איזה חברה, עם 3-5 שנות אחריות , עדיף בבית הלקוח מסך 17 אינצ, צריך שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של תוכנות כמו autocad וזהו תקציב כרגע לא ידוע, רוצה לדעת טווח מחירים, הוא חשב על משהו בסביבות ה5K תודה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רחובות והסביבה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי בעוד כמה ימים אני קונה מחשב חדש ב6000 בערך מfoxpc רציתי לדעת איזה מעבד כדי לי לקחת כרגע 8600 דואל קור או 9550 קווארד קור המחשב מיועד למשחקים והוא חשוב לי לעוד שנה וחצי כי אני הולך להשאר ללימודים אקדמיים בבית ספר שלי ורציתי שיהיה לי מחשב שאני יוכל להנות ממנו בזמן הזה עד שאני יגוייס אז זה המפרט (בבקשה לא לשנות אותו רק להגיד איזה מעבד כדי לקחת ) זה המפרט: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤1649 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 Gigabyte GAX48DQ6 X48 Chipset DDR2 LGA775 Intel CPU, יחידות 1 ¤1330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1129 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤390 http://www.foxpc.co.il/produ…
-
- 10 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב שישמש למגוון רחב של שימושים. מרבית הסיכויים שלא למשחקים. אחרי התייעצות קודמת בפורום, אני חושב לקנות את הרכיבים הבאים: שני זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Samsung Value 140 2 280 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 280 1 280 צורבים Samsung Price Units Total SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 115 1 115 מארזים CoolerMaster Price Units Total Elite 335 Black (No PSU) 190 1 190 Total price 865 ¤ שאר הכסף מיועד למעבד ולוח אם. מאחר ואין לי שאיפות משחקיות אני מסתפק בכרטיס מסך ONBOARD אבל רוצה שיהיה עם nforce (Gigabyte?) למקרה שיתחשק לי בכל זאת לטעום קצת מאיזה משחק. שאלותי: א. איזה צירוף ש…
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להוסיף ל E6400 שלי SSD, עכשיו שמתי לב שבהרבה מקומות (EBAY, NEWEGG וכו') ישנם SSDים בחיבור mini-pcie ויש לי אחד כזה פנוי (הסלוט שאמור לאכלס את כרטיס ה WWAN) אם אני דוחף לשם SSD כזה הוא יזוהה? הוא יוכל לשמש ככונן שיתבצע ממנו boot? תודה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-