עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ברצוני לקנות מחשב חדש לבית שיחליף את המחשב שלי שהוא כבר דיי זקן (פנטיום 4 ו512 מגה זכרון...) לאחרונה ראיתי הרבה מהמחשבים MiniATX שהם ממש קטנים וזה דיי קרץ לי דוגמא לאחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur=1&t=1 עוד ראיתי של לנובו http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?ProdID=2137433150 רציתי לשאול אם מחשב כזה יכול גם להריץ משחקים עדכניים בכבוד ? (המסך שלי syncmaster t260hd 26') שזה אפילו קצת יותר מפול הייץ' די ובכללי העצה שלכם אם כדאי לקנות מחשב כזה או שאם יש מקום פשוט להביא מחשב רגיל וזהו ?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  2. שלום בניתי מפרט בבקשה תגידו מה אתם חושבים ואם יש הערות והצעות לשיפור,תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1080 HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתו…

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by Zoe,

הי, אני בחיפוש אחר נטבוק 10 אינץ' איכותי, רזולוציית מסך גבוהה (רוצה יותר שטח מסך) וחריץ Express Card (למודם סלולרי). סוללה שתתן לי לפחות 5 שעות עבודה - חובה! תיאורטית, כבר מצאתי באתר HP את המועמד המושלם: דגם FM904UT http://h10010.www1.hp.com/wwpc/us/en/sm/WF06b/321957-321957-64295-3841267-3955550-3872994-3872996-3972855.html?jumpid=reg_R1002_USEN זה דגם שלא קיים בארץ, ולא בטוח שאכן יביאו אותו. מפרט מאתר HP בארה"ב: System features Operating system: Genuine Windows Vista® Business with downgrade to Windows® XP Professional custom installed Specialized Design: HP 3D DriveGuard Processors available: Intel® Atom Processor N270 (1.60 GHz, 512 KB L2 cache, 533 MH…

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by taimor,

המחשב הולך להתחבר לLCD 42 אינץ' שתומך ב1080P בעיקרון השימושים שלו יהיו : הצגת תוכן באיכות 720P ו1080i/p הצגת תמונות גלישה באינטרנט משחקים קלילים כמו - פרו אבולושין הדרישות בעיקרון הם: מארז שוכב מומלץ שיהיה בעל כונן של טרה ביט חיבור HDMI אין צורך בכרטיס טלוויזיה, מכיוון שיש לי כבר אחד דיי טוב כונן DVD סביר שיעמוד בדרישות שלי ממנו התקציב הוא : 2500 אחרי שקצת קראתי בפורום הרכבתי את המפרט הנ"ל : מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤364 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4650 SUPER 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤541…

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  5. Started by Access Denied,

עקב השאלות האחרונות שהיו פה הנה ביקורות על שני מחשבים עסקיים בגודל 14 אינצ': T410 של לנובו 8440p של HP שני המחשבים הנ"ל נמכרים בארץ במחירים של 5500-6000 שח עם 3 שנים אחריות מדובר בניידים עסקיים, בעלי איכות בניה עדיפה על ניידים ביתיים לכל מי שמחפש נייד 14 חזק אלו אופציות ששווה לבדוק

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  6. Started by g1zey,

טוב אז אני צריך מחשב חדש סוף סוף . הדרישות הבסיסיות הם : מסך LCD 19 inch .. וזהו בגדול , לא צריך רמקולים מקלדת עכבר ושטויות כאלה , תודה מראש . חשוב מאוד לא לעבור את גבול 8500 .

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  7. אני מחפש מחשב עם מסך 12-14 אינץ' שיהיה כמה שיותר קל משקל התקציב פחות חשוב. עד 700 גרם יש חיה כזאת ?

8. צרכים משרדיים בעיקר, סקייפ. חשוב שיהיה לו מסך מגע, שיהיה לו סאונד סבבה ואיכות וידאו טובה (אבל לא צריך משהו מדהים) המחשב שלא יהיה רגיש מדי לנפילות וטלטלות

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  9. Started by psybrain,

אשמח לקבל חוות דעת על מפרט מחשב לצורך גיימינג, עריכת וידאו, תמונות ומולטימדיה http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=24468

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולא לחרוג אבל אפשר איזה מאה-מאתיים פה ושם אם זה ממש יעשה הבדל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני, משחקים עדכניים כמו far cry 3 וmetro last light -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920-1080 23' + מסך משנה 1280-1024 -לאילו הג…

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  11. המחשב הוא לבן אדם שבחיים לא השתמש במחשב, והוא רוצה "to catch up with the enviorment" אני מאד בספק שהוא הולך לשחק במשחקים, כי הבן אדם בן 35 ככה , ואם הוא לא שיחק עד עכשיו אז... אז אפשר לתקוע לו כרטיס מסך LOW END ולהתעמק בדברים אחרים. לגבי מסך, לא נראה לי שצריך LCD...

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by ehudtr,

שלום לכל חברי האתר. אני חדש כאן ואשמח לעזרה מהמומחים כאן. בשנה האחרונה גדלה מודעותי לאיכות הסביבה ואני מנסה לעשות כל שניתן לצמצום הזיהום ולסביבה ירוקה יותר,החל מחומרי ניקוי אקולוגיים,מיחזור ואף מתלבט לאיזה נייד ידידותי לעבור בעתיד וכו... במקרה נתקלתי בכתבה זו : http://www.ifeel.co.il/page/5627 פשוט נדלקתי ממה שנכתב והייתי רוצה לעצמי מחשב חדש כזה. החל מספק חסכוני שלא צורך הרבה חשמל (ספק כוח התואם את התקן של 80 Plus אולי?),מרכיבים שאין בהם עופרת כולל מארז "ירוק",כונן קשיח עם צלחת אחת שכנראה צורך פחות אנרגיה. חשוב לי לציין שהמחשב שאני רוצה לא צריך להיות משוכלל אלא פשוט,מחשב בו אוכל לגלוש באינטרנט,לצרוב בכונן די וי די(ירוק כמובן) ולהוריד מוזיקה וסרטים. אני לא מאלה שמורידים מש…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  13. כיום רואים שלכל סדרת המעבדים יש יכולת גרפית עצמאית מובנית בתוך המעבד. חוץ מהכרטיס מסך החיצוני. השאלה אם הפעלת היכולת הזו היא אוט' עי המחשב (למשל בעת שימוש בסוללה מיד עובר המחשב לשבב הגרפי הפנימי ?) או שהיא ניתנת לשליטה על ידי המשתמש ועל ידי כך מאפשרת לו לחסוך בחשמל או להאיץ ביצועים תוך שימוש בכרטיס מסך חיצוני, לפי בחירתו ?

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  14. שימושי המחשב הם: אינטרנט, תוכנות כבדות (לא גרפיקה), משחקים סרטים ומוזיקה. המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤455 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe ¤719 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W ¤299 סה"כ 2063¤ (לא צריך שום רכיבים נוספים, כל השאר כבר יישנו). המליצו לי ללכת כבר על ATi Radeon HD4850, השאלה שלי האם לא יהיה לי צוואר בקבוק ? ומה דעתכם כללית על המפרט? האם יש צורך בשינויים \ שידרוגים? נא לא לחרוג מהמחיר בהרבה. תודה ושבוע נעים.

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  15. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב(יש לציין מזומן/אשראי/אחר): מזומן- 6,000. • חריגה מקסימלית מהתקציב: 7,000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. שימושים: • מהם השימושים במחשב? עבודה משרדית, גיימינג, עריכה גראפית ועריכת וידאו בסיסית. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: PUBG • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: Photoshop, Sony Vegas Pro. ציין את רמת השליטה שלך בתוכנות שציינת (מתחיל,מתקדם,מקצוען): מתחיל • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב?: לא דרישות מיוחדות: • האם יש העדפה לגודל\צורה של המארז? אין חשיבות • האם תבצע Overclock למחשב (כן או לא): לא • האם תרצה לבצע מערך מרובה כרט…

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by LiavH,

אני צריך מפרט למחשב למשחקים כבדים, אין עדיפות לחנות מסויימת, אבל אני גר ירושלים כך שעדיף חנות באיזור. התקציב הוא כ4500 שקל לא צריך שום ציוד היקפי.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  17. רוצה לקנות נייד לשימוש ביתי אופיס אינטרנט קצת משחקים ושמירת תמונות וסרטים של הילדים. תקציב 2500-3000 שח מוכן לחרוג במידה וכדאי מחפש מחשב יחסית מהיר ומתקדם . אמין שמחזיק מעמד לטווח ארוך עםסך גדול וזיכרון לפחות 8GB. אשמח לקבל כמה אופציות....אם אפשר. תודה.

18. Started by kalda01,

קיבלתי אתמול לנובו EDGE 11 חדש. האם יש דרך אוטומטית לבדוק שכל הדרייברים במחשב מעודכנים ?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  19. Started by Natan_Rozen,

היי שלום אני צריך מפרט בשביל בן דוד שלי בן ה-13. המפרט למשחקים, וצריך את כל הציוד ההיקפי עבורו. (מסך, מקלדת, רמקולים, עכבר...) חשוב מאוד שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג בעתיד, ז"א 4 סלוטים של זכרון בלוח אם, Socket 939 (מעבד AMD כמובן), ממשק גרפי PCIe. המחשב לא מיועד ל-OverClocking, כמובן שאולי בעתיד ישנו סיכוי שאני אבצע בו OverClock, אבל זאת לא המטרה שאליה הוא מיועד. זהו כעיקרון, אם אני אזכר בדברים נוספים אני אערוך את הת'ארד. שכחתי לציין, אין צורך בצורב DVD, במקום כונן CD ROM וצורב DVD, אני אלך רק על כונן COMBO תודה רבה לעוזרים. :-*

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by עידו נ,

שלום לחברי הפורום, מחפש המלצה לקניית מחשב עבור אדריכל. מטעמי אסטתיקה ונוחות פונקציונלית, הייתי שמח למחשב all in one, אבל הבנתי שכנראה עוד אין חיה כזו שגם מצליחה לתת ביצועים טובים וכנראה שיש בעיה גם עם מערכת הקירור בגלל השטח המצומצם בתוך במסך. בכל מקרה, אשמח למארז כמה שיותר יעיל/צר אבל שעדיין נותן מספיק מקום למערכות הקירור הנדרשות. אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? כמובן שכמה שפחות. עדיף עד 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות cad (אוטוקאד/רוויט) הדמיות תלת מימד, רינדור בס…

21. Started by VortexD,

מסך אני מתכנן על 2007WFP כרטיס מסך 8800GTS אוברקלוק קטנטן אם אפשר שהמפרטים יורכבו מחנויות באזור הצפון תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב שבו לעיתים אני מבצע עבודות תלת מימד ובד"כ שימוש משרדי ללא גיימינג. לעת עתה אני לא צריך כרטיס גרפי, אבל בעתיד אשים אחד. אני צריך אותו עם מאיץ גרפי מובנה במעבד, 8ג"ב זיכרון, ללא הרדיסק, ללא כונן אופטי, ללא ציוד היקפי כלומר תכל'ס - מעבד, לוח אם, זיכרון, קירור, מארז, וספק כוח. אפשר גם לרדת במחיר אם תוספת המחיר לא משפרת במיוחד את הביצועים. תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  23. שלום, אני צריך מפרט מחשב ב-3000 ש"ח למחשב, כולל ציוד היקפי, בעל מסך שטוח ודק, לעבודה ב- Office בעיקר. (מסך דק חובה). ומפרט שני למחשב ב- 4000 ש"ח למטרות משחקים, כולל מסך וציוד היקפי. (מסך לא חייב דק). עדיפות למעבדי אינטל בשני המחשבים. תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N200 TY2B5IV מפרט בקצרה Processor T5250 1.5GHz, 1 GB ram 667Mhz), 160GB, 15.4" WXGA TFT (1280x800) VibrantView,, Intel Graphics Accelerator X3100 128MB Shared, 6-cell 2.2Hr Li-ION, DVD Combo, Camera, BT, FP, Intel PRO 3945ABG, 1YR הבעיה: אחים שלי משחקים במשחקים לא עתירי גרפיקה כמו פיפא 2008 ויורו 2008 בכל מקרה אחרי 10-15 דקות של משחק ולפעמים פחות (אחרי שהמשחק עובד דיי חלק) פתאום המסך פשוט קופא-נתקע מחכים כמה שניות יש איזה הודעת שגיאה עם מסך כחול מוזר ומיד המחשב עושה לעצמו ריסטרט... מערכת הפעלה על המחשב-XP התקנתי את כל הדרייברים הדרושים של הכרטיס מסך ובכלל אני לא מאמין שאלה דרייברים ניסיתי לעשות ריפייר לווינדוס גם לא עזר... יכול לה…

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

אני לא צריך: מסך, צורב, הרדיסק. כרגע אני על 17 CRT אבל אני ישדרג ל24 אינצ'. עד הגבול 4 אלף צריך להיכנס המשחק CSS ועכבר MX518 logitech אני כעיקרון משחק במשחקים דיי ישנים אבל אני ישמח לשחק בCOD החדש, GTA4 וכו' - יהיה טוב אם הם גם יעבדו על ה24 אינצ'. בנוסף, אין לי ממש ניסיון עם OC אבל אם אפשר לבנות מפרט משתלם ולעשות לו OC אני יעשה.

• 11 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים