עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BloodyW,

לעבודה משרדית רגילה בעיקר (אינטרנט, אימייל, אופיס וכו') וגם מידי פעם סרטים ומשחקים לא כבדים.[br]פורסם בתאריך: 13.06.2008 בשעה 20:47:38 אני רוצה שיהיה גם חיבור HDMI לחבר ל HDTVיש דבר כזה בלאפטופים?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. הנה מפרט שאני בניתי . אני יכול לקנות את המחשב הזה ב 3700 ההתלבטות שלי האם כדאי במקום המעבד הזה לשים QUAD? האם הלוח אם מספיק טוב? חשוב גם לציין שאני רוצה שהמחשב יהיה שקן ככול הניתן!!! זה ממש ממש חשוב!!! אני גם מחפש מסך 22' או 24' לקנות בנפרד. אני צריך המלצות. התקציב למסך מתחיל ב 3 אלף ויכול להיגמר ביותר תלוי אם זה באמת יהיה שווה את ההשקעה. המסך הזה יעבוד עם כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950XT PCI-e 256MB האם הכרטיס חזק מספיק בשביל לעבוד עם המסך או לא ? Compucase HEC 6A19 Black NO PSU מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L - במלאי ספק כוח: Enermax NoiseTaker 485W זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI Bla…

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  3. מחפש מחשב ב 6K בלי ציוד היקפי למשחקים אבל עם מסך. ליאור.

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Gal Sivan,

מהו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k מתי מתוכננת רכישת המחשב? סוף חודש אפריל מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): גיימינג כבד האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא. האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מסך מחשב 140 hz מהו נפח איחסון שתרצו בכונן הקשיח ובSSD? SSD 512gb קשיח2t האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? עדיף שהיה כלול אבל אפשר לחרוג האם יש העדפות ספיציפיות למארז? אם אפשר בלי בכלל rgb האם יש צורך בכונן דיסקים? כן צורב האם יש חשיבות לשמירה על שדרוג עתידי? כן האם אפשרי לבצ…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. חייב שיהיה 2 ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך סביר, שיהיה צורב DVD המחשב מיועד לאינטרנט עבודות WORD (הרבה) ומשחקים (לא ממש כבדים) התקציב הוא 3,000 אפשר טיפה לחרוג ממש טיפה! *האתר שממנו אני אקנה את המחשב - שיוכל גם להרכיב לי אותו ושיהיה משלוח עד הבית (כמו פנדה-אבל הוא יקר,אז משהו אחר) תודה רבה לעוזרים... !

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  7. שלום מקצוענים. אני מעוניין במחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים. 60% 2. לשמוע מוזיקה בצורה איכותית (כרטיס קול \ רמקולים). 20% 3. עיבוד תמונות בפוטושופ. 20%. ??? ??? ??? חוץ מהמחשב אני קונה גם מסך LCD שמתאים לעיבוד תמונה.(כנראה Viewsonic VP930, האם הוא מתאים גם למשחקים). אין אפשרות להעביר את התקציב מהמסך למחשב, בכל מקרה אני מעוניין לקנות מסך LCD איכותי בעלות שבערך 2500 - 2000ש"ח. השאלה היא איך "להרכיב" מחשב מהתקציב של 4000 ש"ח שיענה על הצרכים הנ"ל. המפרט הטכני המינימלי שאני מעוניין : * 2GB RAM (יהיה בעתיד ויסטה עליו) * דיסק קשיח 300GB ~ תודה מראש על עצתכם, אלון.

• 8 תגובות
    • 784 צפיות
  8. שלום מקצוענים. אני מעוניין במחשב לצרכים הבאים : 1. משחקים. 60% 2. לשמוע מוזיקה בצורה איכותית (כרטיס קול \ רמקולים). 20% 3. עיבוד תמונות בפוטושופ. 20%. המפרט הטכני המינימלי שאני מעוניין : * 2GB RAM (יהיה בעתיד ויסטה עליו) * דיסק קשיח 300GB ~ * מעבד אינטל לפחות E6300 והכל ב-4000 ש"ח אם אפשר בפחות (~3500 ש"ח) בלי לפגוע בצורה משמעותית בביצועים, עדיף. תודה מראש, אלון

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by black spider,

שלום לכולם, להיום יש לי מחשב פנטיום 4 1.8 וכרטיס גרפי 5900XT לוח אם ASUS יוקרתי וזיכרון 512 RDRAM, מהמחשב אני מפסוט אני הגיע הזמן להחליף ולשהו חדש. יש לי תקציב עד 5000 ש"ח שיכלול: מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס גרפי, דיסק קשיח, ומארז וספק פשוטים לא צריך יקרים. אם ישר כמה גרושים אז אפשר גם צורב SATA 2 DVD המחשב ישמש: אינטרנט ומשחקים חדשניים ו-WORD. אני לא הולך לבצע במחשב אוברקלוק, האופציה הזאת לא ממש חשובה לי. על מה שאני חשבתי זה זה: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P5KC s775 1333Mhz, Intel P35, 4xDDR2, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות‏ DDR II 800Mhz 2x2GB Corsair כרטיסי מסך‏ ASUS HD 3870 512MB GDDR4 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ASUS ד…

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  10. שלום. חבר שלי רוצה לרכוש מחשב נייח חדש לבית(הנוכחי שבק חיים אחרי עשור). הצרכים הם אינטרנט ועבודה משרדית, פה ושם אולי קצת סרטים. התקציב הוא 1500 ובמידת הצורך ניתן לעלות ל2000 ש"ח. NUC בא בחשבון אם יש המלצה כזו. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 1500 ש"ח ובמידת הצורך ניתן להגיע ל2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כגון אופיס ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה…

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by PrefaceAlumni,

ללא מסך(המסך יהיה 22"). שימושים: אינטרנט, עריכת מסמכים, MATLAB, צפייה בHD, וקצת משחקים(לא מצפה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם התקציב הזה). אין צורך במערכת הפעלה. תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by alord,

שלום דרוש מחשב ב-2000 ש"ח שיתחרה בהצאה הבאה" [glow=red,2,300]מארז[/glow] מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות אחריות לספק הכח ל-3 שנים מבחר מארזים בתצוגה בסניפים ניתן לרכישה עם כל מארז מכל יצרן זיכוי לספק 500W MAX פחות 50 ש"ח [glow=red,2,300]מעבד [/glow] AM2 5200 X2 DUAL CORE 64BIT 105ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 6000 250ש"ח-DUAL CORE AM2 תוספת ל 6400 ניתן לרכישה עם כל מעבד אחר [glow=red,2,300]לוח אם[/glow] MSI K9N NEO V3 FULL ATX FULL ATX 560 NVIDIA יתרון חשוב - צ'יפסט כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 1G או לוח GIGABYTE MA69VM-S2 או ASUS M2N זיכוי ללוח ASUS M2N-MXSE פחות 190 ש"ח ניתן לרכישה עם כל לוח אחר מכל דגם וכל חברה [glow=red,2,3…

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  13. אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים, יש צורך בכונן טרה ביט (המחשב מיועד לאחותי בת 21) ושיהיה מארז מתאים לבת ושתהיה אפשרות לחבר את המחשב למסך טלוויזיה LCD שתהיה אפשרות לראות בו סרטים תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by orbachkl,

. מה התקציב המקסימלי? 2500(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  15. Started by samiking,

ערב טוב! המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ושימוש בSkype. האם Acer Extensa 5630EZ יענה על הצרכים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  16. היי חברים, קיוויתי שאני אצליח לחכות עד שיגיעו ה-Haswell לארץ אבל נשברתי. המחשב ישמש אותי על בסיס יומיומי בנסיעות(וזה הקו המנחה בקנייה) אבל גם בסביבות של "בית" (אני חייל). אני לא באמת מכיר את הסצינה אז אני אולי לא יודע מה זה נורמטיבי או מה סביר לקבל במחיר הזה. לכן יש דרישות שרשומות בקטן כדי שתדעו היה האידיאל . להלן המחשב שאני מחפש: * מטרות המחשב? תכנות (על כל המשתמע מכך) , גלישה, קריאת ספרים, סרטים והרמת מכונה וירטואלית אחת לפחות ואולי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני מניח שבין 13 לבין 14. מבחינת סוג-כל דבר שאי אפשר לראות בו כשיש מקור אור/ שמש זה רע. אם אין סיכוי שאני אמצא מחשב עם הגודל הזה שעונה לדרישות - בואו נדבר על זה * רזולוציית המסך…

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  17. אני רוצה מחשב ב3-4 אלף חשוב לי שיהיה זיכרון גדול יחסית כי בדר"כ זה מה שצריך להחליף ראשון.. המחשב לא מיועד למטרה ספציפית כמו עריכת גראפיקה או משחקים כבדים אלא שיהיה סביר בכל הפעולות ולא יהיה אוברקלוקינג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  18. אני צריך מפרט ב3.5-4 אלף ש"ח למשחקים, אינטרנט וכו'. אין צורך בהארדיסק. מה שכן, אני צריך כרטיס מסך שיוכל לתת לי לשחק עם מסך 19" LCD ברזולוציות טבעיות(המסך לא כלול בתקציב!). אשמח לקבל מפרטים D: תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. Started by nir15,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב100, 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, הולך להתחבר לטלוויזית smart tv של סמסונג כך שהוא גם ישמש כמדיה סנטר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD משחקי יריות וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 46 אינץ. דגם f7500. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by valorien,

אהלן חבר'ה. אני מחפש לקנות מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט ולאופיס במחיר של 3000 ש"ח - מחשב נטו ללא מסך. אני יודע שמגבלת הכסף לא מאפשרת להיות "יצירתיים" כל כך, אבל אשמח אם מישהו יוכל להציע את המפרט הכי רלוונטי לדעתו לסכום כזה. תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by gjook,

אני יודע בקשה קצת קשה , מצאתי את הDell Inspiron n4030 עם כרטיס מסך :ATI RADEON 530V 512MB 2048MB זיכרון ראמ Intel i3-350M Mobile CPU http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=2378&pid=19372 מתאים למשחקים ? ואם ישנו דגם אחר אז אשמח להמלצה.

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas Pro 9 – תדיר, cubase 5 - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, The Witcher 3, בעיקר FPSים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  23. בלי OC, חשוב שהמארז יהיה בסדר+ העיקר שלא יהיה מכוער, הרעש לא מפריע, אין שום דרישות מיוחדות חוץ משיהיה אפשר להפעיל משחקים ברזולוציה מלאה על גרפיקה גבוהה על מסך 19", ואין צורך בציוד היקפי תודה :]

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  24. שלום, אני מחפש מחשב לצורך משחקים חזקים כגון:CRYSIS ומשחקי DX10 שיצאו בעתיד מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty לוח אם GA-M55SLI -S4 NFORCE 4 SLI Socket AM2 זכרון: DDR2 Corsair VALUE 667Mhz 1024X2 הארד דיסק: 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS - 3Y Warranty כרטיס מסך: GIGABYTE - GeForce 8800GTS 320MB 320bit.- 3 Year Warranty צורב די.וי.די: Nec AD-7170A 18X מארז: Case Type: SUPER MIDI TOWER Mother Board: ATX / microATX /Baby AT Dimensions: 400 (H) X 180 (W) X 460 (D) Drive Bays: 5.25" Exposed FDD X 4 3.5" Exposed FDD X 1 3.5" Hidden HDD X 5…

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  25. כמו שרשמתי בכותרת הוא מיועד ללימודים אינטרנט אופיס אימייל וקצת מישחקים ,וחשוב לי מאוד שיהיה קל שלא יעבור את ה2 קילו בהרבה מחברה טוה ומוכרת ואחריות 3 שנים,אפשר לחרוג מהתקציב אם המחשב יהיה פחות מ2 קילו, בעדיפות כמובן למעבד 2.0 או יותר וזיכרון 2 גיגה ולא פחות. תודה רבה למציעים ולעוזרים מראש.כל הצעה תיתקבל בברכה!!

• 7 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.