עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים אני רוצה לקנות מחשב גימינג למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ל 4000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים הכי חדשים שיש ולעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מומלץ גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  2. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך- 15-16 * לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך- נורמלית ונוחה וסבירה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * לא משנה משקל. * זמן סוללה סביר. רוב הזמן המחשב ביתי. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * כדאי שיהיה Bluetooth. לא קריטי. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * רישיון למערכת הפעלה- עדיף, אבל אפשר גם בלי. * אין העדפה לחברה כלשהי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- HDD, טרה 1. * כונן אופטי- קורא דיסקים. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by SyndromE,

המפרט בשביל חבר, בלי מסך. יקר אבל זה מה שהוא מחפש. חשבתי להעזר בכם קצת אם לא איכפת לכם ההתלבטות שלי היא בעיקר לוח אם ומארז... והוא לא ממש בענייני ה-O/C. תודה מראש. עוד דבר : אני רואה שהרוב פה לוקחים לוח של Gigabyte עם צ'יפסט P35. מה כל כך מיוחד בו מלבד תמיכה עתידית ל-DDR3 ? אני הייתי לוקח 6 Nforce לתקציב כזה ... לא ?

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  4. קניתי מחשב.. אתמול ומעוניין לדעת אם כדאי לשנות משהו בהצעה או שהיא בסדר כמו שהיא.. לפני ששולחים לי את החלקים.. זה המפרט: המפרט בוצע ונקה בחנות TMS.... קטגוריות מוצרים מחיר כמות זיכרון: יצרן Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤653 1 האר דיסק: יצרן Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤369 1 צורב: יצרן LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black ¤128 1 כרטיס מסך: יצרן Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail - In Stock! ¤1423 1 לוח אם: יצרן Gigabyte GA-X48-DS4 ¤1080 1 מארז: יצרן Thermaltake Armor Plus Black + Window ¤809 1 מעבד: יצרן Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX ¤1532 1 ספק כוח: יצרן Thermaltake Though Power 650W 52A/12V 4XRails SLI ¤581 …

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by anatzilber,

היי מישהו יודע איך מוסיפים אותיות למקלדת של המחשב שהגיע מחו"ל?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  6. חשוב לי לציין: *שהמחשב יהיה מהיר, שלא אצטרך לחכות זמן רב עד שהווינדוס עולה עד הסוף, כשאני פותח עוד חלון באקפלורר, כשאני פותח/נכנס לתיקיה... בקיצור שיעבוד חלק, שיהיה מהיר, אמין ונקי בלי בעיות.. *הארדיסק כמה שיותר גדול, נגיד עד 200 ג'יגה *כרטיס מסך הכי פשוט, מובנה -האם כדאי לי לחשוב על נושא ה 64 ביט? או שזה ממש לא רלוונטי לצרכים שלי? / האם סמפרון עדיף לי? או פנטיום? -איפה כדאי לקנות? מה דעתכם על KSP, אייבורי, או אולי האם כדאי לקנות בכלל מאחד שהוא קונה מ "מידיקום"?.. על מי אפשר לסמוך? על מי לא? מי נחשב להכי אמין? מי נחשב הכי לא? חשוב לי לציין שנית שהמחשב יהיה אמין ללא תקלות כפי שציינתי מקודם במידה וחלק מהמידע עלול (חלילה) לפגוע במישהו מכל סיבה שהיא, אשמח לקבל את התשובות בפרט…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by ShoVaLK,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כמו GTA שיעלו טוב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של 17 אינץ' 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?GTA ומשחקים לא הכי כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  8. אז ככה אחרי חיפושים מאוד מאוד אורכים ושיחות עם מספר חנויות הומלץ לי לקנות תמחשב הנ"ל: נייד "17.3 Dell Inspiron N7110 i7-2630QM אחריות 3 שנים מלאות מסך 17.3 סוללה 6 תאים רגילה רמקולים באיכות טובה הרדיסק 640 גיגה 6 גיגה זיכרון 1333 כרטיס מסך 1 GB גיפורס 525M הוא עולה 4450 שקל ויש את המחשב השני: "15.6 Dell Inspiron N5110 i7-2630M מסך 15.6 סוללה 6 תאים רגילה כרטיס מסך 1GB גיפורס 525M הרדיסק 640 גיגה 8 גיגה זיכרון 1333 3 שנות אחריות מלאות הוא עולה 4390 שקל! שמעתי ממספר לא קטן של חנויות שעדיף להתרחק מ-MSI לנובו וHP ויש בהם הכי הרבה תקלות ביחס לחברה DELL כל אחד שראה תמפרטים אמר שיותר עדיף ללכת על המסך 17.3 כי זה יותר כייף במשחקים...אבל המסך 15.6 יותר קל מבחינת המשקל... אני רוצ…

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by wow,

אני מעוניין לשדרג את המעבד,לוח אם וכ.מסך שלי,מה אתם אומרים על זה: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Asus A7N8X Deluxe nVidia nForce 2 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S.ATA,1394,LANx2,USB 2.0) Asus Geforce FX 5600 V9560 VS DVI VIVO 128MB DDR Retail Video Card איך הכרטיס מסך הזה והאם אני אוכל לחבר אותו לטלויזיה(הוא ישמש אותי קצת למשחקים ויותר סרטים )?,איך המעבד הזה לעריכה? סה"כ 2730 ש"ח. או שכדאי לי לקחת את הכרטיס מסך הזה:Hercules 3D Prophet 9000 PRO All-In-Wonder 128MB Retail Video Card מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  10. Started by wrecker,

שלום, אשמח לעזרה בבנית מפרט למשחקים. החלקים הרצויים: מעבד אינטל לוח אם זכרונות כרטיס מסך נוידיה ספק כח מארז דיסק קשיח 1TB ומעלה אפשרות לחריגה קלה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  11. Started by AboveBeyond,

שלום , האם סוללה במחשב בעל כרטיס מסך חיצוני תחזיק יותר זמן או פחות זמן מאשר מחשב ללא כרטיס מסך חיצוני תודה!

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  12. אז ככה בעקרון הרכבתי כבר והתייעצתי והכל ואני רק רוצה הצעות לשיפור ודברים כאלה. אני לא צריך ציוד הפקי כלל - רק הקופסא מה שנקרא. התקציב בגדול הוא עד 5500 שח. וההתלבטויות שלי הן: 1. האם לקנות כרטיס מסך או לחכות שיגיע הדור החדש ואז לקנות xt בזול. הכרטיס הנוכחי שלי הוא r9000 pro2 128mb 2. intel או amd. אבל החלטתי על amd 64 3000 ואם יהיה תקציב אז ה3200 אפילו. כי ה3000 משתווה בביצועים ל3.2 והוא יותר זול ממנו. ואני לא מתכנן oc אז אין מה להשקיע באינטל. 3. לוח אם. אני לא בטוח בעקרון זה הgigabye אבל אני לא יודע האם כדאי להשקיע עוד 00 - 300 שח בשביל התותח של אלברטון. מה בדיוק ההבדל בביצועים? 4. מארז. בעקרון אני הולך על הsuper talent שבא עם 5 מאווררים אבל הציעו לי גם מארז מpch של raid…

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אחרי 4 שנים פוריות ויפות, המחשב הנוכחי שלי לא סוחב, והגיע הזמן להחליפו, או ליתר דיוק- לקנות מעבד, לוח אם, זכרון, ומארז וספק חדשים, ואליהם לצרף את הכונן הקיים, הצורב, כונן הדיסקטים ( :-\), וכל הציוד ההיקפי הקיים. אחרי שעברתי על הפורום ובאתר בכלל, ובעוד הרבה מקומות, נדמה לי שיש לי כיוון מצד אחד, אבל גם הרבה שאלות שאשמח אם תוכלו כאן לענות עליהן. אה, כן. השימושים- אינטרנט, הורדות של תכנים חוקיים יותר או (הרבה) פחות, אופיס, אולי גם ניגון מדיה (לצרכי preview בעיקר, אבל גם preview של hd). משחקים לא צפויים באופק, נראה לי. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות, אם כך: 1) האם יש עדיפות למעבד Phenom II x2 545 על פני Athlon II x2 250? ההפרש במחיר הוא 140 ש"ח. מה …

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  14. Started by sam1441,

כל מי שאני מדבר איתו אומר לי "אל תתקרב לזה". יש דברים בגו לדעתכם? קראתי כמה סקירות וביקורות בYNET וגם http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=453&PID=30012 כאן. כולם משבחים. מה דעתכם המקור לרתיעה מהסדרה הזו?

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  15. בעיקרון אני לא סגור על המעבד, על הרזולוציית מסך ואני אשמח ליעוץ בנוגע לכל מה שבחרתי, לצערי אין עדיין את האופציה לשדרוג לWIN7 בחינם, באסה. עם קופון 35% הנחה המחשב יוצא בסביבות ה-3.8K-4K ש"ח. אולי יש דברים שכדאי לי להחליף, בעיקרון המחשב הוא לשימוש ביתי - משרדי, משתמש אינטרנט דיי כבד, עובדות בדר"כ עם 10-12 טאבים פתוחים ב FF וכמה תוכנות נוספות פתוחות במקביל, סרטים פה ושם, סרטונים ברשת,עבודות משרדיות בעתיד ישמש ללימודים, אני רוכש את המחשב עם הסתכלות לעתיד. מבחינת המעבד, עדיף לקחת את ה P9600 או לקחת משהו מסדרת הT? בכוונה לקחתי סוללת 9 תאים, שתחזיק לי כמה שיותר זמן. אני לא ממש מבין במסכים אז פשוט לקחתי את המסך שהם ממליצים עליו (והוא גם המסך הכי יקר). אני אשמח להמלצות, אולי לבחון…

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  16. שלום לכולם אני כרגע חייל (צעיר) בסדיר שרואה רק בסופ"ש את הבית. החלטתי לקנות מחשב חדש, ומאחר ומשכורות צה"ל לא גבוהות במיוחד הקצתי לעצמי תקציב של 2000 ש"ח. אני בד"כ משתמש במחשב רק לצורכי גלישה באינטרנט\הורדה של סרטים\אייסיקיו. מדי פעם שיש לי זמן אני אוהב לערוך ולהשתמש בתוכנות כמו Photoshop, Dreamweaver, וכו',. אני לא משחק במשחקים בכלל. החלטתי לקנות את המפרט הבא של המחשב, בתמורה ל2000 ש"ח: מעבד INTEL CORE 2 DUO E4300 דיסק קשיח 200GB 7200 RPM SATA1&2 זיכרון 1024MB DDR II צורב LG\NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 8400GS 256MB UPTO 512MB(תומך DX10) לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS (לא AGP) כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) (מובנה) כרטיס רשת 10/100 (מובנה) - כל זה ב…

• 16 תגובות
    • 907 צפיות
  17. היי, הסתכלתי במפרטים המומלצים ואני רוצה כרגע מחשב שיהיה מעולה עבור עבודה משרדית(אינטרנט ואוניברסיטה), עם אפשרות בעתיד להוסיף לו כרטיס מסך טוב ואולי אף אפשרות למשחקים. בנוסף , אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ VISTA. התקציב : 5000 שח +-. מתלבט בין אינטל ו AMD , בעקר לאחר ששמעתי ש AMD הורידו את המחירים בצורה דרסטית(האם זה נכון?) ושהם מעולים. בכל מקרה חשוב לי שHD יהיה לפחות 120GB. הכרטיס רשת ,כרטיס מסך וכרטיס קול יכולים להיות ONBOARD. אין צורך במסך, יש לי אחלה של מסך בבית כבר. אין צורך בצורב מקלדת ועכבר. חשוב שהמארז יהיה יפה ושאוכל "להיכנס" אליו בקלות. אנא עזרתכם המומחים! אני מתכנת וקצת מבין בתחום , אם תוכלו לפרט מדוע בחרתם בכל רכיב אשמח, תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  18. אני דורש: AMD 64 כרטיס מסך איכותי. בלי רמקולים. מארז איכותי + ספק איכותי. 2 כרטיסי רשת המחשב למשחקים+אינטרנט.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש מחשב שני לבית. שימוש עיקרי וכמעט יחידי, יהיה גלישה באינטרנט ושימוש בוורד. אין צורך בצורב/כונן. דיסק קשיח 500GB. קירור שקט ולא יקר למעבד. תודה, חן

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  20. שלום לכם הייתי מעוניין בעצתכם לגבי מפרט ב2000 ש"ח לעריכת מוזיקה והקלטות (כבר יש כרטיס קול איכותי) צריך רק את המחשב עצמו ללא ציוד היקפי עדיפות למעבדי AMD תודה רבה

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by kobibo,

צריך המלצה למפרט עד הסכום הנ"ל כש... 1.העדפה למעבד AMD . 2. חובה 1GB זיכרון. 3.יש לי כרטיס מסך טוב מסוג Radean 9800 pro על סלוט AGP ,במידה והתקציב הנ"ל אינו מספיק גם לכרטיס חדיש יותר וסביר ,אודה להצעה עבור לוח התומך ב AGP . 4.אין צורך במסך,ציוד היקפי,פלופי וצורב DVD . תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  22. Started by oriel10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2.8-2.7. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לראות סרטים, גלישה באינטרנט וגימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אני רוצה שהמחשב יריץ לי את המשחקים בצורה טובה גם בעוד כמה שנים, בגלל זה אני פונה אליכם כדי שתפנו אותי למפרט טוב: Far Cry 3, Call Of duty. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1…

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by אמיר_ה,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, אינטרנט ועבודה אקדמית. המחשב חדש לגמרי אז אני צריך שהמפרט יכלול כרטיס קול, עכבר, מקלדת ומסך (אין צורך שהעכבר או המקלדת יהיו מיוחדים למשחקים). אני גר בתל אביב, אז הייתי שמח אם המפרט יבנה מתוך חנות מומלצת באזור המרכז (IQPC רחוק לי מדי). המון תודה, אמיר.

• 9 תגובות
    • 907 צפיות
  24. Started by shayh,

שלום רב, לאחר שהשלמתי עם העובדה שהמחשב שלי התישן מאד ושאין טעם לשדרג אותו (זה יהיה בזבוז כסף) החלטתי לבדוק אופציה של רכישת מחשב חדש. 1. התקציב נע בין 3500 ל4500 ש"ח (עדיף שזה יהיה משהו טוב באמצע) במזומן 2. המחשב הוא מחשב משפחתי ומשתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, שיתופי קבצים, מעט מאד משחקים קלים, שמיעת שירים וצפיה בסרטים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו ICQ ומסנג'ר פתוחות יותר מפעם אחת]. 3. אני לא צריך ציוד היקפי בכלל. 4. יש לי העדפה לרכיבים מהדור החדש (הארדיסק SATAII של WD או משהו מוכר אחר, מעבד כפול ליבה [לא סמפרון, סלרון ודומיהם] וכו'..), צורב DVD, הרבה יציאות USB (משהו כמו 4 קדמיות ולפחות 6 אחוריות), כמות מספיקה של זיכרון RAM (שלא יהיה …

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  25. תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 907 צפיות

דיונים חדשים בפורומים