ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אוקי, בינתיים החלטתי שאני רוכש: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN MSI K8N Neo2 PLATINUM אני עדיין לא סגור על מארז (אני מחפש משהו שקט עם מאוררים שלא עושים בעיות ורצוי מסנן אבק פנימי אם יש) + ספק (500W גם משהו שקט), יש לכם המלצות לגבי פריטים אלו? (אני לא צריך זכרונות ודברים אחרים, תודה..) כמו כן, אתם מכירים חנויות באזור חיפה שמוכרות את ה NEO2 (לא NEO רגיל), וגם מכירים סבירים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך מבריק וזה ממש מעצבן שהוא משקף לי הכל אני לא מצליח למצוא אפילו באיביי לא מצאתי למישהו יש הצעות באיביי גם תופס???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אקווה שתוכלו לעזור. אני מחפש את המדריך למשתמש (USER MANUAL) למחשב נייד ישן HP EVO N1020V. כל ניסיונותי לחפש באינטרנט, כולל באתר של HP, הצלחתי למצוא את המדריך ותחזוקה ותיקון, לא את המדריך למשתמש. האם יש למישהו מחברי הפורום או מישהו יודע היכן ניתן למצוא? לעזרתכם אודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נפל לי המחשב, קיבל מכה קטנה ויש עכשיו בעיות עם כונן הCD. אני מחפש מדריך איך ניתן לפרק אותו, יש לי את הכלים המתאימים לדעתי והאחריות נגמרה מזמן. למישהו יש ניסיון בזה? המחשב המדובר הוא LG-LS50. כל מידע יתקבל בברכה, רצוי בהקדם...
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש נייד DELL XPS 15Z שהיו בו מלא וירוסים אז פירמטתי אותו והוא די ישן אבל עם חומרה חזקה. בקיצור אחרי הפרמוט המחשב מאוד איטי, וניסיתי לפרמט פעמיים וגם להתקין את כל הדרייברים והוא זוחל. מה גם שהמחשב משמיע צפצופים ותקתוקים שאני חושב שמגיעים מהקשיח אבל אני לא בטוח כי עשיתי בדיקות והקשיח תקין.. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! חיפשתי באתר ולא מצאתי הרבה מענה לשאלה הזו אז אני מעלה נושא חדש. * מטרות המחשב? צורכי עבודה למשרה מלאה - צריך משהו רציני ועמיד לתוכנה SolidWorks & AutoCad 2015 * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 ומעלה, לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחובר לחשמל רוב הזמן, אין צורך ליותר משעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב אבל אשמח לראות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, DELL, אבל פתוח להצעות * כל דרי…
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד מחיר 10000 ש"ח. אני רוצה שהיה בו שן כחולה, רשת אלחוטית, מעבד חזק, תואם ויסטא ומסך 12.1"
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, לאחותי נגנב המחשב. היה לה Dell Vostro 5470 עם: i5, 8gb ram, 128gb SSD, כרטיס מסך של Nvidia בנוסף לכרטיס מסך של אינטל. המסך הוא 14 אינץ' מן הסתם. היא הייתה מאד מאד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איזה דגם אפשר לקנות היום שיהיה תחליף ראוי לזה? ראיתי שיש במבצעי בלאק פריידי בארץ את האסוס UX305CA. האם הוא שווה במחיר הזה? האם יש דגמים טובים יותר במחירים דומים? אשמח לשמוע המלצות. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב נייד בעל מסך גדול 15.6" ומעלה. לא חייב להריץ משחקים כבדים. ורוב הזמן הוא יהיה שולחני. אשמח להצעות של עד 1500 ש"ח אלא אם חריגה של 100 שקל יעשו הרבה הבדל גדול במחשב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שימושים קלים - דפדפן, אופיס וכו'. מעט צפייה בסרטים.תקציב - כמה שפחות...לא רוצה להוציא הרבה כסף. מכוון לרמה הבסיסית ביותר אבל לא בהגזמה.חשבתי על i3 ולא סלרון, דואל-קור וכו' מצד אחד וגם לא i5 ומעלה מצד שני.האם יש איזשהו פרמטר שחשוב במיוחד להשקיע בו לשימושים שלי?הבנתי שעדיף זיכרון ram 8 ג'יגה. השאלה אם זה קריטי בשימושים שלי.אציין שרוב הזמן מחשב שלי הוא בבית ובבית יש גם מחשב נייח.הנייד אמור לשמש אותי קצת ללימודים (פעם-פעמיים בשבוע 5 שעות), קצת כשגם אני וגם אשתי צריכים את המחשב וכש... הילדים בבית ואני צריך נייד כדי לתפוס פינה שקטה...
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אני חושב שמסך 19 טוב(אם אפשר לא הכי יקר**) יספק אותי יותר חשוב לי התחולה של המארז..... אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מיועד לאינטרנט קצת משחקים קלים וקצת עבודות משרדיות מעבד למשל INTEL CORE 2 DUO E6300 לוח אם ?DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? כרטיס רשת 10/100 דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) זיכרון פנימי 1024MB DDRII כונן אופטי צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך PCI-E בנפרד מלוח האם !!! PCI-E בנפרד מלוח האם !!! . GFORCE 7300GS GeForce 7600GS 256M PCI-E !!!7900GT 7600GT מה ההבדל בין 7300GS ל7300GT איזה ספק כדאי תודה למשיבים . .
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
היי אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך שיתאים לי לסכום הזה (אפשר גם לחרוג לטובה ולרעה) הכי חשוב שיהיה תומך במשחק CRYSIS שיוצא בקרוב מישהו יכול להמליץ???
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי ביקשו ממני להכין להם מפרט למחשב, ומכיוון שעבר הרבה מאד זמן מאז שקניתי את המחשב שלי ודברים רבים השתנו בשוק, אולי תוכלו לעזור לי בבניה של המחשב? המחשב לא מיועד למשחקים, רוב העבודה על המחשב זה בעיקר אינטרנט, או משחקי קלפים שלא דורשים רזולוציות גבוהות, מה שכן אני זקוק שהמחשב יוכל לצרוב DVD. תודה לכולם מראש.
-
- 18 תגובות
- 998 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מטרה עיקרית היא צפייה בסרטי HD על טלוויזיה 32" full hd (מחשב שיעמוד בזה אני מניח שיעמוד גם במטרות האחרות: ישומיי אופיס, גלישה, מוזיקה, עבודת פוטושופ בסיסית) * גודל המסך? מתלבט עוד בין 14-15.6 נוטה יותר ל14, בכלליות השיקול של הביצועים חשוב יותר מגודל המסך * משקל רצוי? לא רלוונטי * זמן סוללה? בסביבות ה3 שעות לישומיי אופיס וגלישת אינטרנט בלבד * צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ורצוי יציאת אודיאו 5.1 * בלוטות? לא רלוונטי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? בסביבות ה700 (לפחות 500) * כונן CD/DVD? צורב? כן, כונן בסיסי * כונן Bluray? לא * אחריות בינלאומית ? כן, (מודע לבעייתיות שבדבר, לכן אני ארצה להתפשר על זה אם מחשב ללא אחריות עולה בביצועים על מחשב …
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, רצוי שיוכל להריץ גם משחקים מדי פעם (לא כבדים מדי - NBA וכאלו) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3-14 * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) נורמלי, לא משהו מטורף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB, כולל SSD... לא מבין כ"כ במשולבים האלו, אשמח להסבר * כונן אופטי? לא חייב, במקרה שאפשר להחליף את הCDROM בSSD אז רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אנחנו חברה של PHONE FARMS ואני מנסה להבין מה הפתרון האידאלי לחבר מעל 500 טלפונים למחשב בודד. עד כה אנחנו עובדים עם DESKTOP אבל הבעיה שלנו זה בעיקר כמות הכניסות הPCI בלוח אם.. אנחנו קונים PCI TO USB כדי לקבל עם CONTROLLERS למחשב. כל PCI מחזיק בערך 50 עד 100 טלפונים. יש משהו שיכול לתת לנו מענה יותר טוב ?הבנתי שהCPU אחראי גם לכמות הLANES שאפשר לחבר. אולי פשוט כדאי להמשיך עם המוצר הנוכחי DESKTOP ? או אולי הגיע הזמן לעבוד מקצועי עם שרת רציני שיכול לקבל הרבה PCI ? בכל מקרה אין תקציב. ראיתי את זה: Asus Pro WS X299 SAGE II אבל לא בטוח איפה יש בארץ
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי. היא רוצה מחשב קטן (10.1 אינג') שישמש אותה בעיקר לכתיבת מסמכים ושימוש באופיס. בין היתר צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה אבל לא ברמת איכות גבוהה, פשוט שהמחשב לא יתקע מכל שני תוכניות עליו. התקציב שלי הוא עד 2000 שח למרות שאני מעריך שזה יעלה בסביבות 1500 אם לא פחות. * HD בנפח 180GB אפילו יספיק, למרות שכבר לא נראה לי שמדברים על פחות מ 250GB אז מה המחשב המומלץ ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב קטן וקל לסטודנטית לצורך כתיבה וגלישה, מכיוון שלסטודנטים יש windows8 במחיר מוזל אז לא צריך מערכת הפעלה, מחיר - כמה שיותר זול, שום תוספת או רכיב מיוחד, בסה"כ מחשב לכתיבה, וגלישה באינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מצאתי כבר כמה מחשבים שאני מאד מאד רוצה, אבל הם נמצאים בחו"ל ואין לי דרך להעביר אותם לארץ, אז עברתי לאפשרות של קנית מחשב בארץ. אני מחפש מחשב עם מסך של 10.2" מינימום. מהירות מעבד רצויה של 1.6Ghz זכרון של 160GB מינימום וRAM של 1GB ורצוי יותר... אין לי בעיה גם יד שניה במצב טוב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב 13 אינטש באזור 2500 ש"ח. השימוש המרכזי שלי יהיה כתיבה ועריכה בוורד, אבל יש מצב שבאיזה שהוא שלב אשתמש בתוכנות כבדות יותר של עיצוב. אני גם מחפש מקום שייתן לי אחריות לכמה שנים טובות.. בנוסף, אשמח לדעת מה דעתכם על קנייה דרך האינטרנט בחנויות בחו"ל שישלחו לארץ (והמלצות, אם כן..). הם גם שולחים לפעמים מחשבים עם מערכות הפעלה בעברית? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
המחשב נועד להרצת תוכנות אופיס ודפדפן בלבד. צריך אותו לטיסות ארוכות לחו"ל בערך פעם בחודש, אז חובה שיהיה משהו במשקל נמוך ככל האפשר וסוללה טובה. כמו שכתבתי מסך מאט בלבד. אם יש משהו שמאוד שווה את זה אפשר לחרוג קצת בתקציב.
-
- 7 תגובות
- 985 צפיות
-
-
העבודה- משרדית לחלוטין. כמו כן המחשב יהיה מחובר לתחנת עבודה ודולק כל היום רצוף. המחשב צריך להיות נייד מאד ולכן גודל המסך חשוב. אני מביא מארה"ב והשאלה שלי היא האם יש איזה מחשב שכזה שנותן יחס מצויין בין מחיר לתמורה ובאמת שווה להתאמץ בשבילו מבחינת המחיר.
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר זמן רב מחשב נייד, ולא מצליח למצוא, חשוב לי שיהיה עם WINDOWS 7, שיהיה מהיר, קל ועם זמן בטריה ארוך, ומסך 13.3 או 12.1 * מטרות המחשב? - עבודה\לימודים לא למשחקים * גודל המסך - 13.3\12.1 * משקל רצוי - רצוי עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן חשוב כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 GB * צורב DVD - עדיפות בלי כונן אופטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - כן דל בעיקר או ASUS תודה למי שיכול לעזור
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-