עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כאמור בכותרת, אני מחפש מחשב לפטופ, גודל לא חשוב (קטן, גדול, לא קריטי) מה שחשוב זה שיהיה בעל חיי בטריה מכובדים, כונן CD (צורב יהיה מבורך, אלא אם הדבר יקר) ודיסקטים (אם יש ללפטופים סטנדטים דיסקטים, אני לא הכי מבין בנוגע ללפטופים :\ ) כמובן שכונן DVD מבורך - אבל מייקר (אני מניח) את המחשב יתר על המידה התקציב הוא בגדר הסביר, מה הכוונה? אני בעצמי לא יודע, כי אני לא יודע מה הם מחירים של לפטופים בימינו, אבל כמו שאמרתי, מחיר לא משוגע, אין דרישות גבוהות, שיהיה מקביל אפילו לסלרון 2.4 עם 256DDR ו40 גיגה בייט תודה!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  2. אהלן כולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב די גמיש, לא משהו זול מדי וגם לא יקר מדי, אני חושב ש 5/6 K זה התקציב, חשוב שהמסך יהיה גדול, סוללה חזקה (ממה שאני פחות או יותר מבין אז 12 תאים יותר חזק בהרבה מה 6 תאים, אבל אם ה 6 תאים מקבל ביקורות מעולות ומחזיק כ 6 שעות בלי הטענה אז גם טוב), ובגדול זה בשביל לימודי רפואה, אז ממה שאתם מבינים מה חשוב יותר ומה פחות, אני סומך עליכם. כמובן חשוב נפח דיסק סביר (250 ג'יגה לפחות), שיהיה איכותי, וטוב. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  3. שלום שמי אבי. אני מתחיל עוד מעט ללמוד ניהול רשת ואני מעוניין במחשב נייד עם 8GB ועם מעבד I7 שיריץ היטב כמה תחנות ושרתי VMעם סרבר 2008. אני מקווה אגב ש8GB יספיקו. ראיתי כמה דגמים ואני מתלבט בין DELL 7110 או DELL 5110 או ASUS K53C האם יש למישהו רעיון לדגם יותר טוב שיתמוך במה שאני צריך או בכלל לוותר על רעיון מחשב ניייד ולקנות מחשב נייח למרות שאני מעדיף נייד.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך עד כמה שניתן אך אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר, יתמוך בBIT 64 כך שיתמוך בכל הדפדפנים כולל IE11 ווינדוס 8 תוך חווית גלישה מהירה ונוחה. המחשב לא עבור משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך פרט לווינדוס 8 שמותקן על גבי המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם הא…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ברצוני לנצל את כל התקציב וניתן לחרוג ממנו עד 500 שקל המחשב ישמש בעיקר למשחקים ולעבודה משרדית הייתי רוצה שהמחשב יתמוך בכל המשחקים החדשים ושמאפייני הגרפיקה שלו יהיו מהשורה הראשונה, במידת האפשר משום שהמחשב ישמש למשחקים בעיקר. יש צורך בכל הערכה : מסך רמקולים מקלדת ועכבר אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב. אין חשיבות לדרגת השקט של המפרט. לא יבוצע אוברקלוק יש צורך במערכת הפעלה ורצוי ווינדואס 7 ועדיף שהמחשב יהיה מורכב כבר. אין חנות ספציפית , איזור המגורים הוא ירושלים. אין צורך לשמור אופק לשיפור המערכת . תודה רבה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב עם מפרט טכני אשר מיועד עבור תכנות , גיימינג קל ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו , אשמח להמלצות לגבי מחשב נייח . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עיקר העבודה על המחשב היא תכנות , גיימינג קל (כמו לדוגמא CSGO)ועריכת אודיו להקלטות ועריכת אודיו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. …

• 0 תגובות
    • 381 צפיות
  7. מה האופציות? אני רוצה שיחזיק לפחות 9 שעות ושיהיה מחברה אמינה מה הכי מומלץ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  8. אם מישו ממכם מוכר מעבד inte l דואל קור מגרסא t אני מחפש אימייל klemberg@gmail.com

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by manga05,

נשמע קצת נדוש אם מתחשבים בשם הפורום, אבל זה באמת מה שאני מחפש מעבד כנראה אני אקח E6300 לאחר הירידת מחירים (מישהו יודע בעובדה מתי הירידה תהיה בארץ וכמה היא תהיה על המעבד הספציפי הזה?) לוח אם אני לא יודע לבחור. זה נראה לי כאילו ההבדל היחידי בין כל הלוחות זה רק פיצרים, וקשה לי להאמין שההבדל של BLUETOOTH או לא עולה כזה סכום, כנראה יש משהו שאני לא יודע עליו/לא יודע לחפש (אפילו באותה חברה יש הבדלי מחיר ענק) אשמח לשמוע רשימת פיצרים שיכולים להיות כדי לראות אם יש משהו שבכל זאת חשוב לי ושווה להשקיע כסף עבורו. אה, וגם - האם המארז שיש לי כרגע יחזיק את הלוח אם והמעבד החדש? (נשרף הלוח אם או המעבד - אני עדיין לא יודע איזה מהם, אני אשאל על זה בטרד אחר) יש כרגע במארז לוח אם MSI 845PE M…

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. אני רוצה לקנות משהו למחשב ב400 שקל משו למחשב אני יודע שזה מועט אבל מה שהכי כדאי לשפר תגידו לי -מפרט- MS WINDO2S XP SP2 INTEL PENTIU, 4 CPU 3.00GHZ 512 MB RAM NVIDIA GEFORCE FX 5500 לפי דעתי אתה כרטיס מסך אבל איפה אני ימצא כרטיס מסך טוב ב400 שקל = \

11. יש לי חבר במיאמי עדיף שהוא יקנה לי שם או לקנות בארץ? ואיזה מחשב אתם ממליצים ב-500$ (כ-2000 ש"ח) מה אתם אומרים על זה? http://www.tigerdirect.com/applications/category/category_tlc.asp?CatId=17

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  12. שלום ! מחפש לפטופ לסטונדט מדעי המחשב גודל מסך 15¨ אינץ זמני סוללה פחות קריטי ללא משחקים - מתאים לצפיה בסרטים לקנייה בארה¨ב - ניו יורק 700-900 דולר בעל אחריות בארץ

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  13. Started by שי.א,

שלום חברים, התקציב שלי הוא בסביבות ה- 3,500 ש"ח. חשוב לי שהמחשב יהיה : 1. בגודל 14 אינץ (13.3 קטן מדיי ו- 15.6 גדול מדיי) 2. מסך מט ולא מבריק + FHD 3. מקלדת מוארת 4. שלא יחחמם יתר על המידה אלה פחות או יותר הדרישו שלי. האם יש בכלל מחשב שהוא בגודל 14 עם מסך מט FHD בעל פאנל IPS? תודה, שי.

• 17 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בשביל סטודנט עם מסך 14", המחשב ישמש בשביל עבודה משרדית (אופיס וגלישה באינטרנט). כמו כן חשוב לי שזמן הסוללה יהיה ארוך ככל האפשר (כדי שיהיה ניתן לעבוד עליו גם בזמן נסיעות). התקציב הוא עד 3,000 ש"ח אבל עדיף פחות במידה ואפשר. תודה מראש לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לסרטים מוזיקה ואינטרנט וטיפה משחקים(לא כבדים) התקציב המקסימלי הוא נע בין 3500-4000 שח... עכשיו מצאתי כמה ורציתי לדעת מה אתם חושבים: Dell Inspiron 1501 http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=1501&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he או HP Pavilion dv6102ea http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3494 או HP Pavillion DV6102EU http://www.gamaoffice.co.il/products/64652 מה אתם אומרים? על מה הכי כיד ללכת ולמה... תודה לכול העוזר!

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעיקר לסרטים מוזיקה ואינטרנט וטיפה משחקים(לא כבדים) התקציב המקסימלי הוא נע בין 3500-4000 שח... עכשיו מצאתי כמה ורציתי לדעת מה אתם חושבים: Dell Inspiron 1501 http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=1501&Cat2Cat1ID=26&Cat2ID=100&aff=Zap〈=he או HP Pavilion dv6102ea http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3494 או HP Pavillion DV6102EU http://www.gamaoffice.co.il/products/64652 מה אתם אומרים? על מה הכי כיד ללכת ולמה... תודה לכול העוזר! אם יש לכם משהו אחר להציע אני מקשיב

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  17. שלום חברה שלי מחפש לקנות מחשב נייד כדי להחליף את הנייח שיש לה בחדר הטווח מחירים זה עד 6000 שקל בנתיים היא סגורה על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825843 בגלל שהוא יפה... עכשיו אני מנסה לשכנע אותה לקנות משו אחר במחיר הזה שיהיה פחות יפה אבל עם חומרה הרבה יותר טובה אז ניסיתי לחפש קצת מה כדי אבל פשוט טבעתי יש כל כך הרבה דגמים שפשוט אני לא מצליח לא מבין איך אפשר להתמצא בניידים האלה במיוחד שאני עכשיו בצבא ואין לי הרבה זמן מה שהיא מחפשת במחשב זה מסך בערך 14-16" ושיהיה כרטיס מסך גם כמה שיותר טוב למשחקים כמו LEFT4DEAD.. בעתיד אולי משחקים אחרים.. תודה רבה על העזרה !

18. אמא שלי צריכה מחשב נייד, ומה שחשוב לה שהוא יהיה קל, ושהמסך יהיה גדול (~15 אינץ' זה בסדר). לא חייב להיות חזק (צריך להריץ Windows 7 ו-Office ו-Chrome בעיקר), עדיף שהסוללה כן תחזיק לפחות 4 שעות. התקציב הוא בסביבות 3000-4000, אבל גמיש אם יש משהו ממש טוב. יש למישהו הצעות טובות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. יש מצב למצוא ככה משהו טוב? באותה הזדמנות אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אז אשמח לשמוע כמה המלצות לגבי ספק שילך טוב עם כרטיס מסך, כנראה 9800 PRO אז קיצר אני צריך כמה המלצות לגבי ספק כוח חזק וטוב..

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שלום חברים, מחפש המלצה למחשב נייד לסטודנט, חשוב זמן סוללה גדול ככל הניתן. שימו לב הרכישה תהיה באילת לכן אני מניח שיש אופציות מעולות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, כתיבה במהלך הרצאות, גלישה ותפקוד טוב עם אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי. (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות ל-14 אינץ' ומעלה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by palin,

מחפש לקנות מחשב נייח חדש שיהיה טוב גם לעוד מספר שנים, שיריץ משחקים חדשים בלי להיתקע וכו', בסביבות ה3000 ש"ח +- מפרט שהוצא לי באתר אחר: מעבד: Intel Core i3 540 3.06Ghz 4MB Cache Tray ₪532 קירור למעבד: EVERCOOL BUFFALO 2X COPPER HEATPIPE, 10cm FAN ₪66 לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L ₪489 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm + Seasonic 500W ET 34A @ 12V ₪510 זיכרון: Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select ₪199 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 ₪229 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI ₪918 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה ₪75 סך הכל: ₪3217 מה אתם אומרים? יש אפשרויות לשינוי? ה…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. יש לי את הדגם הבא- [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]http://il.packardbell.com/pb/en/IL/content/model/LU.BUN0D.038 הוא מגיע עם 1 ג'יגה זכרון ואני מחפש לרכוש כרטיס של 2 ג'יגה המתאים לדגם. כמובן אם אפשר חנויות גם בחו"ל. תודה רבה [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 שקל מקסימום של המקסימום, התחלתי 4,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב שיחליף את הנייח, אינטרנט (בדרך כלל משתמש בין 8 -10 לשוניות) תכנות קל מאוד(מפתח אתרים) ולכן משתמש בהרבה באינטרנט דפדפנים סימניות ומעבר מהיר צפייה בסרטים, שימוש במחשב כסטרימר על גבי הטלויזייה. לפעמים משחקים קלילים בינוניים חשוב שיהיה מהיר ולא איטי, שיגיב מהר לכל דבר 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? יש צורך במערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא …

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  24. מה אתם יודעים על מחשבים ללא מותג כגון Clevo ו Cnab ? המפרטים שלהם גבוהים מאד והמחיר הוא בסביבות 6,000 והם מתאימים בול לצרכים שלי. החשש הכי גדול שלי זה האחריות. מי באמת נותן לי שירות (מבטיחים 3 שנים אבל לכו תדעו) לעומת זאת יש את ACER Travel mate או DELL שמציעים מפרט פחות טוב אבל זהו מחשב עם מותג ועם אחריות. בנוסף האם יש הבדל קריטי בין Chipset 910 לבין 915 ? תודה !

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית , גלישה ביתית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר כנראה לטלוויזיה 37' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.