עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gfjhfhffbhchc,

כולל ה rtx 3070

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  2. שלום לכולם! לפני מספר שבועות מחשב ה-Acer Aspire 5740G הנאמן שלי שבק חיים. לאחר ביקור במעבדה המחשב חזר לחיים אך הובהר לי שהתיקון זמני, שיש סבירות גבוהה מאוד שהמחשב ימות בזמן הקרוב ושעלות תיקון מקיף (החלפת לוח אם במקרה שלי) היא פשוט לא כלכלית למחשב בן 4.5. בידיעה שימיו של המחשב ספורים החלטתי לחפש אלטרנטיבה. התקציב שלי הוא כאמור 4,500-4,800 ש"ח. אני יכול להתגמש עד ל-5,000 ש"ח אבל לא מעבר. כמובן שאם יימצא מחשב שיעמוד בדרישות בסכום נמוך יותר אשמח כפליים * מטרות המחשב? גלישה, סרטים באיכות גבוהה, Photoshop, Solid Works, MATLAB (לא מתכנן עבודות או הרצות כבדות אבל בכל זאת) ומשחקים פשוטים דוגמאת League of Legends. עם זאת הייתי מעוניין באפשרות לשחק גם במשחקים חדישים ותובעניים יות…

3. . מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המשימה העיקרית היא חזרה לשחק משחקים , אז צריך שיהיה טוב להריץ משחקים בצורה גבוהה כדי שההנאה שנעלמה לי לפני הצבא תחזור. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: צשחקים כגון מאפיה, GTA , MOH ובעצם כל משחק כבד וטוב. * לגבוהות -- רזולוציה שיא של המסך שלי 23 אינץ -1080*1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אולי רמקולים אם התקציב מאפשר אבל לא קריטי 4. צריך צורב וכונן דיסקטים. 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-5 אין בעיה שיהיה רעש אבל הוא…

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  4. Started by Moshiko50,

מחפש מחשב ברמה גבוהה ומבקש עזרה במפרט חלקים, לא של גיימרים... תקציב: 2000 ש״ח

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני בעיקרון מחפש פחות מ1000 ש"ח רק שיהיה עליו 7 ואופיס! תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ranbe,

אני מחפש לקנות מחשב חדש . תקציב - עד 4000 . עיקר השימוש הוא אינטרנט וסרטים יש למישהו רעיון למפרט טוב ?

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by VoDiC,

שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש עם עדיפות ב-KSP בחיפה אלא אם כן יש המלצה בטוחה למשהו הרבה יותר טוב בחיפה. המחשב מיועד למשחקים כבדים מאוד בגרפיקה 1080*1920 על מסך LED 24 אינץ' של LG כשהכל על ULTRA HIGH אין צורך במסך, אך יש צורך במקדלת ועכבר. המחשב מיועד לOC בינוני עד כבד כשהמטרה שבהתחלה בלי ה-OC יהיה מפלצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2 . מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטים באיכות גבוהה מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Itai Edri,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים (עד עכשיו שיחקתי ב PS4, מבסוט עליו לגמרי). היה לי קצת קשה למלא את הפורמט כי אני לא יודע כמה כדאי להשקיע ובמה. המחשב צריך לשמש גם לעבודה, אני מתכנן להתקין עליו 2 מערכות הפעלה: 1. ווינדוס למשחקים 2. אובונטו לעבודה המחשב שיש לי היום (Asus i5 8GB 256SSD) מספק אותי לגמרי עבור עבודה, אבל הוא יעבור הלאה ואני אשתדרג גם במחשב שישמש למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במקומות שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. * מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  10. מחפש לקנות מחשב מקצועי לאולפן הקלטות כולל תוכנות ואביזרים נילווים התקציב עד 11000 ש"ח תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הי אני מחפש לקנות מחשב נייד לעסקים באינטרנט וגם לעבודות משהו כמו בערך 1000 שח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חבר שלי ביקש שאני יחפש לו מחשב אנטיקה, משהו כמו: Intel pentium mmx 133-200mhz 32mb sdram ומעלה לוח אם לא משנה מארז הכי דראק הארד דיסק 2gb ומעלה כרטיס מסך אפילו 1mb לא צריך סידירום לא צריך פלופי ולא צריך מסך בקיצור רק המחשב עצמו הוא צריך את זה, בשביל לחבר דרך נתב או משהו כזה שתי מחשבים יותר חדשים. יש לו אחד פנטיום 4, 1400mhz, ואחד פנטיום 3, 1000mhz. המחשב הזה ישמש בתור הנתב או משהו כזה כדי לחבר בין שתי המחשבים. על מי שיכול למכור ב-100 עד 150ש"ח, זה יהיה טוב.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לא מכיר כולכך מה ילדים בגיל הזה אמורים להריץ על המחשב אבל נראה לי שכל הפרטים שכתבתי יענו על הציפיות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח חרגיה +-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים לילדים 6-8 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? הכול נחוץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. …

14. Started by Ohadya,

שלום, כמה נק' שבתקווה יעזרו 1- תקציב 4/5K ( גמיש לכאן ולכאן ) - כמו כן תמיד ניתן להציע נייד יותר טוב ( ממש לא מתחשק לי משהו " עגלה " ) - מאוד חשוב רכיבים טובים ולא משהו עלום שם ! 2- מטרת המחשב בעיקר לעבודה משרדית וגלישה. 3- HD - 150 GIGA 4- שהייה קל ( לא ממש קריטי ) 5- חשוב מאוד אחריות ( אם יש יותר משנה אפילו עם הוספת תשלום זה בסדר ) 6- גודל מסך לא ממש משנה מאוד אשמח אם תוכלו לרשום לי לפחות כמה לינקים של חניות באיטרנט ( לא בא לי ליפול... ) המון תודה אוהד

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. שלום לפורום, אני סטודנט שנה א' לאדריכלות ואני מחפש מחשב נייד. תקציב של כ- 5000 ש"ח (עם גמישות של עוד 1000 אך עדיף לחסוך) שימוש עיקרי: בניית מודלים ב Skethcup, הדמיות (Render) ב - Vray וגם פוטושופ שימוש משני: מחשב כללי לאינטרנט, סרטים, ומשחקים גודל רצוי: 15-16 אינטש + - הרבה מהזמן המחשב יהיה בנשיאה ולכן צריך לקחת בחשבון את המשקל והגודל. מסך: מסך LED עם רוזולוציה גבוהה (יש צורך בכמה שיותר שטח עבודה במסך) ביצועים כלליים: מעבד מהיר i7 ומקביל, זיכרון מטמון גבוהה, זיכרון RAM 6 ומעלה כרטיס גרפי: כרטיס תומך בהדמיות ובמשחקים חדשים ( BF3 לדוגמא, למרות שהעדיפות היא יותר לעבודה פחות למשחקים) *אני בטוח ששכחתי נתונים רבים אך בבקשה תתייחסו אל זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום…

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה בסרטים, אינטרנט, משחקים בינוניים * גודל המסך? 15-16 אינצ' בערך * משקל רצוי? עדיף כמובן כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני רוצה להיות מסוגל לראות סרט של שלוש שעות בHD בלי להטעין את המחשב. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 400 * כונן CD/DVD? צורב? עדיף, גם לא קריטי לבחירה * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? תלוי במחיר, לא ממש חשוב * האם יש לכם העד…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by yam102,

מחפש לקנות מחשב נייד 11.6 אינץ מקסימום תקציב 2000 חשבתי על מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס ואתם מכירים משהוא יותר טוב בדרישות האלה? [h=1][/h] - - - תגובה אוחדה: - - - ויש לי אפשרות לקנות מיד שתיים אהה והמחשב לא לגיימינג רק לאינטרנט ועבודות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. מישהו מוכר אולי? אין לי בעיה עם בעיות סוללה העיקר שכל השאר יעבוד אם מישהו מעוניין למכור במחיר סביר אשמח לשמוע פה או בה.פרטיות =]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. שלום! אני מחפש מחשב נייד איכותי בעיקר לעבודה (אינטרנט, בי"ס, ללא משחקים) בתקציב של עד 7,000 ש"ח, עם כמה שיותר תשלומים, שיכלול Windows VISTA, שני ג'יגהבייט זכרון, סוללה חזקה, Bluetooth, חיבור ל-WiFi וכל הדברים האלה. מומלץ שתהיה גם אחריות לאורך זמן. ועוד משהו, אם אפשר להכליל גם מסך 17". אגב, איך למשל המחשב הזה? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1107&scat=313&tcat= כמה צריך להוסיף כדי להרחיב ל-2 ג"ב זכרון? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות נייד בחו"ל עם אחריות בינלאומית (שתקפה בישראל) לצרכים סטודנטיאליים (כלומר בעיקר אינטרנט, וורד ותוכנות אופיס). יהיה נחמד אם יכול להריץ משחקים סבירים אבל לא חובה. הדרישות שלי הם מסך 15 אינץ' (רצוי מט) ומשקל עד 1.5 ק"ג. יש למישהו המלצה ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש לקנות מחשב שיעבוד לי כמו שצריך גם עם הורדתי תוכנות כמו תוכנת סרטים,תוכננת מוזיקה וכל זה סתם בשביל הכייף(למשתמש ביתי). חשבתי בהתחלה על מייקרוסופט אבל ידוע לי שהמערכת של אפל יותר אמינה. מה דעתכם?מה הפלוסים והמינוסים של אפל?אני לא מתכוון להוריד משחקים וכו...האם מחשבי אפל תומכים בתוכנות להורדת סרטים?תוכנות מוזיקה אני בטוח שכן מכיוון שדיג'יים משתמשים בהם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. שלום רב, אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לרגל יציאתו החגיגית של המשחק Diablo 3 ואני מתלבט בין Toshiba לHP. על Toshiba כתוב שיש רמקולים מתוצרת Harman/Kardon עם bass משופר. האם זה נכון ועד כמה זה מה שאני באמת חושב שזה? הדגם של HP קורץ לי בעיקר בבגלל הקורא טביעות אצבע שיחסוך לי להקליד ססמאות וכו'. על מה אתם ממליצים?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם אני סטודנט שנה א' במגמת תקשורת ואני מעוניין במחשב נייד חדש בתקציב של עד 4000 ש"ח. שימוש עיקרי: תוכנות לעריכת ווידיאו (adobe premiere), עריכת תמונות ושימוש שוטף באינטרנט שימוש משני: סרטים ומוזיקה. מסך: שיהיה כמה שיותר שטח עבודה ביצועים כלליים: מעבד מהיר , הרבה זיכרון כרטיס גרפי: כרטיס תומך בעריכת ווידיאו באיכות גבוהה *זה רק ככיוון כללי, כי אני לא ממש בקיע בתחום. אשמח לקבל שמות של דגמים כדי שאוכל להשוות ביניהם ולקבל הכוונה כללית בנושא. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. אשמח לקבל המלצות.

25. שלום. אני מחפש נייד בגודל 15.6 (לא קריטי קצת יותר או פחות) לאינטרנט ולאופיס בלבד. האינטרנט פועל רק על WIFI והראוטר לא צמוד למחשב ככה שחשוב לי שהקליטה תהיה כמה שיותר טובה. יש הבדל בקליטת WIFI בין דגמים שונים? המחשב מיועד לבית ככה שמשקל וזמן סוללה זה לא קריטי. ראיתי בזאפ שיש הרבה דגמים (בעיקר של לנובו) בטווח מחירים של 1350-1600. השאלה שלי היא איך אני בוחר מהם? מה התכונות שצריכות להיות הכי חשובות לי? חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע באינטרנט (למשל בפתיחת טאבים מרובים) או בעבודה בוורד. אני לא יודע אם זה אפשרי בטווח מחירים הזה אבל אשמח אם המחשב יבוא כבר עם ווינדוס ואופיס. אם לא אז לא אסון. כונן דיסקים-עדיף אבל לא חובה. אשמח לעצות לגבי התכונות במחשבים (למשל זיכרון פנימי וכו')…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים