עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תאמינו לי, עד שהגעתי לאתר הזה ידעתי בדיוק מה אני רוצה ומה אני הולך לקנות. כבר כמעט קניתי. הייתי בטוח שאני מבין הרבה במחשבים, ויש לי את הידע הדרוש בשביל לקנות מחשב. מאז שהתחלתי לקרוא את הכתבות באתר, ואת ההודעות בפורום - הכל השתנה. נראה לי שככל שאני קורא יותר - אני מגלה שאני מבין פחות. לא יודע איך עושים אוברקלוקינג, מה היתרון של dual ddr, מה זה ה fsb ועוד כל מיני דברים שלכם זה נראה פשוט. טוב, לא אבלבל לכם את המוח יותר מדי. מה שאני צריך זה מפרט טוב למחשב, בהשקעה של עד 6000 ש"ח כשבידי נמצאים כבר החלקים הבאים: מסך (יש לי 17", לא נראה לי שאני צריך להחליף אותו...) עכבר שקניתי לאחרונה ומקלדת. דיוידי של טושיבה, וצורב של LG. כונן פלופי. מודם. את כל הדברים האלה כבר יש לי, ככה שאת ה …

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. צריך מפרט מפרטי למחשב מחשבי בתקציב 5500 ככה עד ככה 5800 אם ממש ממש צריך אבל וואלה אני אתבאס על ה300 שקל אקסטרה האלה חח ללא ציוד הקפי וכל שאר החמוצים, המשחב יהיה מיועד למשחקים "בעלי רזולוציות גבוהות\להגדרות גבוהות\פילטרים" חח איך שאתם רוצים לקרוא לזה אני אהבתי יותר מחשב למשחקים כבדים ;D בגלל המלצתכם שתבוא בהמשך ל D805 כמובן כמובן, אני רוצה אוברקלוקק טוב תודה לכם, אהה ואם צריך מכמה חנויות (סלאש) אתרים אז עד שתיים.. אני פה מחכה בצד למומחים שבינכם תודה, נשיקות

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה גרפית תוכנות תלת מימד(MAYA 3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3DMAX MAYA פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד כמה שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  4. שלום! אני כרגע בארה"ב ואני ממש רוצה לקנות נייד... אני כנראה קונה מסרקט סיטי ובטווח הזה אני יכול לקנות מחשב עם מעבד AMD מסדרות X-60 עם מעבד 2.0 או 2.2GHZ או אינטל בינוני עם מעבד 1.6... אני ממש מעוניין במסך 14 אינץ אבל לא יתנגד אם המחשב ממש טוב מסך 15.4.. בטווח הזה אני יכול רק HP ורציתי לדעת האם הם טובים? http://www.circuitcity.com/ssm/Laptop-computers/sem/rpsm/catOid/-12963/N/20012961+20012963+40001085/link/ref/rpem/ccd/categorylist.do אלו המחשבים שיש ל CIRCUTCITY של HP ואני צריך שתעזרו לי בבקשה לבחור את המחשב הטוב ביותר בפחות מ 1000$ או שפשוט תגידו לי מה עדיף AMD חזק או אינטל בינוני... בנוסף יש את המחשבים הבאים בBESTBUY של DELL עם מעבד AMD או אינטל מה אתם אומרים עליהם: h…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by shaybend,

אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים(פרו אבולושן, GTA החדש וכדומה), אינטרנט, סרטים. התקציב הוא בסביבות ה-2500 ש"ח פחות או יותר. על איזה מפרט אתם ממליצים. אני לא מתכוון לשדרג אותו בשנתיים הקרובות לפחות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by ran1809,

חבר שלי קנה מחשב ממישהוא שהביא אותו מחול המחשב הוא של חברת SONY וע"פ מיטב ידיעתי אין מחשבים של סוני בארץ.. עכשיו אמרו לו שיש עוד שנתיים אחריות על המחשב ושיביאו לו את האחריות, עכשיו השאלה שלי אם זה אפשרי מישהוא מכיר חברה שנותנת שירותי אחריות למחשבים ניידים של SONY אשמח לדעת תודה מראש רן

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לצרכי עבודה/לימודים , וירטואליזציה, אימולטורים וכו' .16GB RAM חובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?אין כל צורך בציוד הקפי ,גם לא במסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, די חשוב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?)? לא. רק ההמהרה האוטומטית של מעבד ה4790k. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות . הרכבת מחשב ע"י החנות 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין .אבל חשוב שיהיה באיזור המרכז 8. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבועיים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום! אז ככה חייב לבנות מפרט ב 1500 שקל עברתי פה על הודעות על המלצות דיברתי עם חברים וזה האידיאל שהגעתי אליו " זיכרון : TWINMOS 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 150 לוח אם : GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤ 297 מעבד : AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DOBOX- BOX ¤ 450 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 8400GS EXTREME 256MB DDR2 - RETAIL ¤ 237 דיסק קשיח : WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS/AAJS ¤ 251 מארז : COMPUCASE 6K31 + HEC 300AR-TF ¤ 233 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 1618 " אז ככה כמו ששמתם לב כבר עברתי ב100+ את הרף.. וזה לא כולל הרכבה ... אז הייתי שמח אם מישהו היה יכול עלזור לי אולי לראות איפה אפשר עוד לקצץ (בהנחה ש…

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  9. ניסיתי להרכיב מפרט. תגידו לי אם הוא טוב ואם אפשר להוריד קצת מהמחיר (אם זה כרוך בקניה דרך אתר אחר זה גם יהיה טוב). מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤937 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤594 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD501LJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤276 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 Toxic 1024MB DDR5 PCIe ¤1476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=S4871GD5T צורב Samsung SH-S223 X22 SATA D…

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by DuDsAn,

המפרט הוא ל GAMING + קצת תכנות עם רצון שהמפרט יחזיק 3 שנים לפחות בהגדרות גבוההות . ההתלבטות בין מפרט I7 4790K לבין I7 5820K עם DDR4 ו לוח אם תואם. כאשר ההבדל הכספי הוא 1000 שח בין מפרט למפרט. אני יודע שכיום הביצועים נוטים קצת יותר ל 4790K עקב GHZ גבוהה יותר ליחידה אך חשוב להדגיש כי ניתן להמהיר את ה5820 לאזור ה4 ועם ה DDR4 שאני מאמין בעתיד יהיה MUST אולי עדיך את ה5820. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 1929 ₪ - * מבצע * - Intel i7-5820K Six Core 3.3 GHz S2011-3 1350 ₪ - * מבצע * - MSI X99S-Gaming 7 S2011-3 1190 ₪ - 16G (4x4G) Kingston Hyper-X FURY DDR4 2400Mhz 2690 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX980 WF3 OC 4GB DDR5 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS9…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by BUNG,

אהלן, אני צריך שרת על, עדיף מבוסס שני אופטרונים 270. התקציב כמוש אמרתי הוא עד 20K ש"ח. אני צריך מסך מקלדת ועכבר. מסך אני מעדיף של EIZO או של NEC. עדיף סביב ה20 אינטש. תודה מראש.

• 50 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום אנשים טובים. קודם כל יצוין כי אני עוקב אחרי הפורום כבר כמה חודשים ונהנה לראות איך אתם עוזרים אחד לשני. מקווה שזה לא יותר מדי טרחה, אבל אני זקוק לשני מפרטים קצת שונים : א. מפרט באזור עד ה 10 אלף, כולל ציוד הקפי, למטרות משחקים, קולנוע ביתי, גלישה באינטרנט, פיתוח תוכנה ( אני עוסק בתחום ). כולל מסך ( רצוי באזור ה 20 אינץ ), ומקלדת ועכבר אל חוטי ( אני שונא חוטים...), ללא OC ( לא מבין בזה - לא עוסק בזה ). אני מניח שרצוי 4 GB זיכרון, מעבד QUAD וכו'. ב. מפרט שני - באזור עד ה 6 אלף, ללא ציוד היקפי - לא למשחקים, יותר לקולנוע ועריכת וידיאו, עבודה על כלי OFFICE, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה וכו'. כבר יש לי מסך , מקלדת ועכבר עבור המחשב הזה, אז לא הכרחי. שניהם רצוי שיהיו שק…

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  13. הנחשב ישמש להרבה תחומים- עבודה על תלת מימד, פוטושופ, visual studio, מכונות ווירטואליות, עבודה עם מנוע unity, ודוטה 2 אין העדפה לגודל מסך מסויים אבל יותר לכיוון של מסכים גדולים. רזולוציה fhd מבחינת דיסק קשיח אני אצטרך הרבה מקום, ולדעתי אני אצטרך להתפשר יותר מידי על ביצועים כדי לקבל גם ssd וגם hdd, תקנו אותי אם אני טועה אין צורך במסך מגע/מסתובב/כל גימיק כזה או אחר אין צורך בכונן אופטי סוללה נמצאת בתחתית סדר העדיפויות, אבל כמובן שאני אשמח לכמה שיותר. אני נתקלתי בלנובו y50-70, אבל הבנתי שכל הסדרה סובלת מכמה חסרונות מאוד משמעותיים- מסך זוועתי, וייפיי חלש והקשיח ההיברידי גורם לעיתים ללאגים. הדגם שהתמקדתי בו הוא 5944-0995 http://ksp.co.il/?uin=26532 אני מוכן להתפשר על מפרט חלש י…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. היי בעיקרון, אני רוצה לשדרג (שוב) את המחשב שלי.. אל תגידו לא כדאי ולא צריך.. זה העניין שלי. עכשיו.. מה שאני משאיר אצלי זה: Antec 1088AMG Antec True Power 2.0 480W ThermalTake Big Typhoon w/ AS5 MSI GeForce 6800GT 256MB Twinmos 1024MB (512MB *2) SoundBlaster Audigy 2 value Ceative Inspire 2.1 2500 LiteOn CD-ROM LTN-527T Samsung SyncMaster 955DF Hp DeskJet 930c Hp ScanJet 4400c Ventilation: Tt A1873 Fan Kit אני מעוניין רק במעבד, לוח אם, ו-2 דיסקים קשיחים. AMD Athlon 64 3800+ X2 2GHz Asus A8N32 Deluxe WD Raptor 36GB 10000RPM Maxtor MaxLine III 250GB אני מבין שסוקט 939 עוד ישאר איתנו הרבה זמן.. כי לא כולם ישדרגו ישר ל-AM2.. (היי, הרי 754 עוד כאן..) קראתי גם כמה בנ…

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  15. לסטודנט המתחיל לימודי הנדסאי תו"נ במגמת IT, שימוש כללי + אופיס כולל אקסס וכתיבה לאקסל + קצת לימודי תיכנות + קצת בסיסי נתונים וגם קצת תוכנות יעודיות כמו תוכנת ERP בתחנה בודדת (וגם כאמולציה למסוף למחשב מרוחק). קצת להנות מסרט מדי פעם. כהחלטה אין נטיה למשחקים עתירי גרפיקה וכד' . רצוי מקום קניה אחד לכל המערכת. אפשר RSM.CO.IL כי זה קרוב לבית. התקציב בכותרת רק לקופסה והתוכן שלה, בלי מקלדת/עכבר/מסך וכיוב"א. המחשב יהיה בחדר העבודה בבית כך שהשקט פחות קריטי כמו בחדר שינה או מחשב לקולנוע ביתי, שיקול ברמת עדיפות בינונית. צפי אורך חיים שימושי עד החלפה 4 שנים. חשבתי שאין לו צורך לרוץ למעבדי i וניתן להסתפק במעבד C2D או C2Q משיקולי עלות מול תמורה ועצם הצורך בהתחשבה ביישום הצפוי. מכא…

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  16. מיפרט לחבר עבור משחקים לא משחקים ברמה הכי גבוה באיכות הכי טובה, אבל עדיין משהו שאפשר להנות ממנו. כולל מסך 3500 גג. אשמח לקבל את הצעותכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Kirma,

MSI TwinFrozr III 6950 OC/PE 2G גירסאת ה OVERCLOCKED POWER EDITION מעבר לזה לא בוצע OC נוסף כרטיס בן שנה נקנה מ NewEgg (איך אני בודק אם האחריות ל3 שנים ?) לכרטיס יש DUAL-BIOS אבל הוא לא מפתח ל 6970 .. הערכת מחיר ?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  18. שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל אני לא בטוח מה עדיף מעבד Core i7 3770S או מעבד Core i5 3570K. אפילו שיש בין השתיים הבדל של350 ש"ח אני רוצה שהיה לי מחשב לכמה שיותר שנים. אז רציתי לבדוק מה אתם אומרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אז ככה כרגע יש לי מפרט די סביר, אבל לא מאפשר לי להנות ממשחקים ברמה בינונית+ משחקים כמו NFS-MW, GHOST RECON AW ועד כמה מהחדשים, פשוט רצים לאט ומקורטע. המפרט הוא כזה CPU: AMD AthlonXP-M 2500+ Barton (200x11 1.55v) CPU Cooling: Thermaltake BigTyphoon DRAM: A-DATA 1GB 500Mhz DDR (512x2) SPD: 400MHz VDIMM/: 2.90v Timing: 2-3-3-6 M.BOARD: ABIT NF7-S rev2.0 VGA(AGP): ATI Radeon 9800Pro 128MB DDR W.LAN(PCI): EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps TV CARD(PCI): LifeView FlyVideo98 BT878HK HDD S-ATA: MaXLine III 7B250F0 250GB 16MB S-ATA II DVD-R/WR/RAM: LG GSA-4167B(Black) Case: Compucase CI-6919(Black) PSU: HEC 300AR-T (300W) Fan Controller: Thermaltake Hardcano 13 Monitor:…

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  20. רק מחשב ללא מסך מקלדת עכברו וכו. מיועד למשחקים גלישה וסרטים. עד 5000 שקלים.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by chenrp,

שלום לכולם, חבר שלי הביא לי נייד של HP PAVILION 9700 כדי לבדוק אם ניתן לתקנו. המחשב לא נדלק כלל. כשלוחצים על POWER, נדלקים כל הנורות ונכבים לאחר שניה. ניסיתי הוצאה של סוללה וגם זה לא עזר. יש עצות נוספות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by roey1,

שלום , אני מחפש כרגע לקנות לעצמי מחשב נייד בגודל 14. ראיתי את 2 הסדרות האלה כאשר ה-Z41 היא הסדרה החדשה ואת ה-Z40 מפסיקים למכור. האם יש למישהו ניסיון איתם ויכול לתת לי חוות דעת? חשבתי להביא אותם מארה"ב שם המחיר כמובן הרבה יותר זול. יותר מאשמח לתגובתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by PassiveAgressive,

המחשב ישמש בעיקר למשחקים לא כבדים ,wow, וקצת פוטושופ. המפרט לא צריך מעבד אני מביא מעבד i5/i7 מחבר ותאמת שה wd 250gb די מספיק לי. אז כבר הורדתי הרבה כסף מהמפרט. וזהו סהכ.תודה רבה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. מחפש המלצות למחשב נייד לצורך עבודה משרדית שגרתית ותכנון מודלים בתכנת SOLIDWORKS 2013 מסך 13-14 אינטש ברזולוציה מתאימה ( מוכן להתפשר אבל מחפש לכיוון FHD ) משקל, עד 4.5 ק"ג עם בטריה, כמובן שמעדיף פחות מעבר לזה כונן קשיח סטנדרטי יספק אותי נדרשת אחריות בינ"ל מחפש המלצות למחשבים גם מארה"ב - נוסע לשם בעוד כחודש אז אם מכירים דגם שנמכר שם במחיר משתלם יותר אני אלך על זה מסך מגע יהיה נחמד אבל לא קריטי. ניתן לחרוג מעט מהתקציב. כרגע אני משתמש ב samsung N550JV והוא מריץ סוליד ומרנדר 3D בלי בעיה אבל הוא גדול ומסורבל להתנייד איתו אז אני מחפש משהו שישרת אותי גם בנסיעות תודה מראש ! יונתן

25. אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, יש לי חבר שמעוניין לקנות מחדש נייד חדש, המטרות כלליות: מוזיקה, סרטים, אופיס אבל הוא רוצה שהמחשב יהיה חזק מספיק למשחקים (לא ברור לי כ"כ איזה סוג משחקים והסברתי שעדיף נייח, הוא פשוט רוצה, אני מאמין שהסגנון יהיה כמו FIFA הכי חדש, PES הכי חדש, NBA, משחקי מרוצים חדשים כמו NFS וכו'). הוא מבקש: 4 ג'יגה זיכרון פנימי מעבד 4 ליבות 1TB נפח איחסון אני אומר שוב שאני לא מבין גדול בזה אבל אלה הדרישות שלו והתקציב הוא כ- 6K ש"ח. קיים דבר כזה? אפשר לקבל המלצות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.