ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אני צריך בבקשה חוות דעת על המפרט הזה של acer.. האם החברה הזאת אמינה עם המחשבים שלה..? או להוסיף עוד כסף וללכת על חברה יותר מוכרת..? תודה! מחשב נייד "15.6 Acer Aspire 5740G i3-330M 500GB מעבד Intel® Core™ i3-330M Processor 2.13GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Radeon HD 5470 זכרון 4096MB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA 5400RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן מערכת הפעלה (Windows 7 Home Premium (64bit עברית או אנגלית תקשורת כרטיס רשת אלחוטי IEEE 802.11b/g כרטיס רשת LAN כונן אופטי צורב DVD Multi Burner יציאות USB 2.0 x 4, D-Sub, HDMI, Audio קורא כרטיסי זכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות בינלאומית במעבדות Acer או כל מעבדה אחרת מטעם Acer. (אחריות ע…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב טוב שיהיה להכל.. מעדיף מעבד אינטל כי זה מה שהיה לי תמיד ויש לי עכשיו. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? פוטושופ, אינטרנט ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אין משהו ספציפי. תוכנות עריכה גרפית ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אין משהו ספציפי…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המפרט: מעבד AMD Phenom II X4 920 2.8Ghz 8MB זכרון 2GB DDR2 1066Mhz דיסק קשיח 500GB SATA2 7200rpm צורב DVD תוצרת NEC/SONY לוח אם EliteGroup A790GXM-A כרטיס מסך משולב בלוח אם ATI Radeon HD3300 כרטיס מסך נוסף (לא משולב) Club3D ATI Radeon HD4850 512MB מארז Raidmax Ninja Blackdraft Blue-LED ספק כוח Raidmax Recom 550W True אחריות 3 שנים על כל הרכיבים חוץ מהספק שהוא שנה ועל ה-DVD שזה שנתיים. בעלות כוללת של 2250 ש"ח האם מבחינת עלות-תועלת זה משתלם ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, אשמח לעזרה בבחירת מפרט לHTPC - השימוש שלו יהיה לסרטים נטו - למרות שבמחשבה לעתיד אני אוכל לחבר אליו NV 8800 או 275 (אם המארז בכלל יתאים). אני מתלבט אם יש טעם להשקיע בהארד דיסק גדול - כי לי במחשב יש גם ככה 1.25 TB (עם 150 גיגה פנויים). חשוב מאוד שיהיה לו כרטיס רשת N (יש לי DLINK DIR 655). וחשוב לא פחות שהגובה של המארז יהיה 12 ס"מ - במידה ואין ברירה אפשר לחרוג לעד 15 ס"מ. ורוחב של עד 43 ס"מ. אגב , במידה ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה - אני ארצה לשים מתאם לHDMI - השאלה אם הוא יוציא גם סאונד ?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש למשפחה שלי מחשב זול ואני מתכוון להכי זול שניתן למצוא בשוק. עיקר השימוש במחשב הוא לצורך גלישה וoffice ללא OC אין חנות מועדפת - אני גר בעפולה אז חנות באיזור. 250 GB זכרון קשיח,ניתן להתפשר על 160 1-2GB זכרון פנימי אין צורך בצורב או כל קורא דיסקים אחר. מארז זול ושקט. ולא יתחמם יותר מדי. אין צורך בשום ציוד הקפי. נ.ב המחשב הקודם שהיה..מת. אבל המארז לא נפגע בשום צורה שהיא. אז זה יתכן לבוא לחנות ולבקש מהם פשוט לשים אתה מפרט במארז שקיים?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך בבקשה את עזרתכם בבניית מפרט, שימושיים משרדיים+ (אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בקטנה ואולי משחקים ממש קלים). תקציב עד 2K, שזה ממש הגג של הגג ועדיף בפחות. בבקשה מפרטים רק מסקיי.פי.סי, שם אני ארכוש את המחשב (ניסיון טוב איתם, רכשתי שם כבר מס' מחשבים בעבר). משנה לאיזה מסך המחשב יחובר? אין צורך בציוד היקפי (מסך/רמקולים/מקלדת/עכבר).. לא מתוכנן OC, אין דרישה לשקט באופן מיוחד.. ("רגיל".. אבל לא טרקטור..) אממ זהו נראה לי.. תודה רבה (:
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יום טוב אני מחפש מחשב נייד קטן עם מסך 10" לפחות, אפשר קצת להתגמש אבל רצוי יותר גדול אם אפשר התכונות העיקריות שאני מחפש הם: -זול, תקציב עד 2000 שקל לכל היותר אבל כמה שיותר זול -WIN7 -כמובן שיתאים לצרכי גלישה, סוללה סבירה, מוזיקה וסרטים -חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון -מקלדת נורמלית שאפשר לכתוב איתה שורה בלי להתבלבל 10 פעמים אבקש גם המלצות מחברות מוכרות וגדולות כמו LG, HP וכו' כדי שיהיה למחשב אמא ואבא במקרה של תקלה לא עלינו תודה מראש ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח לחוות דעת בנוגע לשדרוג מחשב ע"י הSETUP הבא בתקציב של 4.5 אלף ש"ח. המפרט נבנה באתר של זיגזאג2000. תודה! Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb - BOX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12421 מחיר: 1,489*ש"ח ASUS P6T Deluxe V2 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=10112 מחיר: 1,544*ש"ח OCZ Reaper DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ 7-7-7-24 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12370 מחיר: 1,150*ש"ח COOLERMASTER V8 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9734 כמות: 1 מחיר: 290*ש"ח התקנת מעבד+זכרון וקריאת POST (למערכת שנרכשת כחלקים)…
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט ב2500 ש"ח החריגה המקסימלית היא עוד 200 ש"ח השימושים העיקריים הם שימוש רגיל באינטרנט ומדי פעם משחקים ככה שהוא אמור ליהיות מסוגל גם משחקים חדשים יחסית (cod6, gta4) מה שדרוש הוא המחשב עצמו ללא שום ציוד היקפי. ואני גר באזור המרכז ככה שעדיף שזאת לא תיהיה חנות מאילת. הרכבתי את המפרט הבא אשמח לדעת מה דעתכם: http://img687.imageshack.us/img687/2589/82963053.jpg
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להחליט בין שני ספקי כוח מודולרים ואשמח לקבל את דעתכם בנושא. הספק הראשון הוא Enermax MODU82+ 625w במחיר 650 שקל (KSP) הספק השני הוא Corsair HX620W במחיר 630 (KSP) זה המפרט של המחשב: מעבד Intel Core i7-920 D0 Tray ₪1322 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1091 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כרטיס מסך BFG GeForce 9800 GX2 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ₪291 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-24 Gold ₪1053 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3602K מארז ללא ספק NZXT Tempes…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בשבוע האחרון רכשתי לפטופ של דל מדגם STUDIO 1558 החדש (אחריות באתר הלקוח ל3 שנים). בחרתי בדגם הזה מכיוון שהוא המחשב הכי משתלם עם המפרט הכי מוצלח (אני גרפיקאית ועורכת) לתקציב שלי, ומכיוון שקיבלתי המלצות על הניידים של דל מחברים. להלן המפרט: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4477#prodtop מהרגע שקיבלתי את המחשב, לא הפסיקו לצוץ בעיות. דבר ראשון ספק הכוח קיצר ונשרף. דל ישראל החליפה אותו בספק תקין (השירות שלהם אדיב, אמנם לקח כמעט שבוע להחליף עקב מדיניות השירות- שאומרת שהם פותחים קריאה לתקלה, זה עובר למעבדת יעל מחשבים ואז הם שולחים את החלק עם UPS). הדבר השני שקרה הוא בעיות תוכנה: המחשב נותן הודעת שגיאה this is not a valid win 32 application כשמנסים להתקין עליו את הדריב…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם קיים דבר כזה, הדבר הכי קרוב שמצאתי זה מקלדת חיצונית (וקצת ענקית) עם TRACKPOINT באתר של IBM בארץ לא מצאתי איזה משהו. אז מישהו נתקל בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך לבנות מפרט להורי. עיקר השימוש במחשב: אינטרנט, סקייפ, אופיס, תמונות נכדים וזהו! לא מתוכנן OC. המחשב יריץ xp. אפשר לחרוג מהתקציב למעלה או למטה... זה לא משנה ממש תודה לכל העוזר חג שמח!
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, דבר ראשון לביוקרטיה: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - בFHD!, תכנות * גודל המסך - בין 13.3 ל14.1 * משקל רצוי - לא קריטי..אבל בגבולות הסביר, אני חושב שהממוצע הוא בערך 2.3~2.5 (כולל סוללה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה סביר- שוב הממוצע שיש היום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - הייתי רוצה DVI או HDMI, אבל מוכן להתפשר ללא, חשוב שיהיו יותר מ2 USB. ESATA זה גם יתרון (אפילו כקומבו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לא מעניין * צורב DVD? - נחמד, אבל מוכן לקנות בנפרד * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - קונה רק בארץ ורק מחנויות מוכרות (יבואנים רשמיים!) * האם יש לכם העדפ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עד 3.5K. עיקר השימוש של המחשב יהיה אינטרנט, מסנג'ר, אופיס, סרטים וקצת משחקים כמו פיפא, ניד פור ספיד ודומיהם, בעיקרון לא משחקים כבדים כמו CALL OF DUTY אבל גם לא משחקים קלים.. מחבינת גודל מסך, אני מעדיף 15.4. זיכרון אני רוצה 4 גיגה. דיסק קשיח 500 גיגה לפחות. משקל, לא חייב להיות קל מאוד, כמובן שגם לא מאוד כבד אבל בעקרון לא חייב להיות קל מידי...הוא לא הולך לטייל כל היום...גם 3 קילו ואפילו 3וחצי קילו זה סביר. תודה רבה, ניצן נ.ב. אם זה מאוד בעייתי אפשר לרדת קצת בגודל המסך...
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
עד 4000 - 4500 שקל (רוצה להזמין מחו"ל, אז לא חייב להיות דגם שנמכר בארץ) עם מעבד i5 מעדיף את HP (אני טכנאי מחשבים ומהנסיון הלא הכי גדול שלי עם ניידים HP די יציבים) אם למישהו יש המלצה לדגם טוב של חברה אחרת שתיתן אחריות בינלאומית בארץ אני אשמח לשמוע גם. תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום לם אני עובד בגרפיקה של וידיאו עם ערוצי טלוויזיה משתמש בתוכנות עיקריות של AVID (AVID.XPRESS.PRO.V5.8) ו Adobe.Premiere.Pro.CS4 של אדופי המחשב צריך להכיל 4 גיגה זיכרון ו 1 טרה בית דיסק קשיח וכרטיס מסך חזק עם 2 יציאות מסך כי אני מחבר 2 לא צריך מסכים כי יש לי כבר תודה על העזרה וההמלצה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. כיום, עיקר השימוש שלי הוא בהורדות וצפיה באמצעות סטרימר (כמובן שכולל תכני HD). בנוסף שימושים קלים כגון אופיס / אינטרנט וכו' כשעברתי על הודעות בפורום ראיתי שלרוב ממליצים על מערכות מבוססי AMD ולא INTEL לטווח המחירים הזה ואשמח לדעת את הסיבה. האם באמת ה AMD עדיף? 1. מה התקציב המקסימלי? = 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? = מעט מאוד : ) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב = ציינתי בהתחלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש = המחשב יעבוד 24/7 . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימל…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש הצעה למחשב הכי חזק שיש היום תקציב לא מוגבל, מעוניין לעשות שימוש בתוכנות עריכה של תמונות תלת מימד כדוגמאת: כל תוכנות הADOBE למיניהן, כל תוכנות הAUTODESK למיניהן, MAYA, ועוד... חשוב לי שתהיה למחשב בארץ שירות אחריות ברמה גבוהה, ושמשקל המחשב יהיה קל עד כמה שניתן תודה
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מחפש מחשב נייד סביב ה3000 ש"ח . בדקתי כמה סוגי מחשבים של כמה חברות שונות, ועד עכשיו מצאתי כי המחשב הזה מגיע עם המפרט הטוב ביותר והביצועים הטובים ביותר עבורי . היה חשוב לי שתהיה יציאת HDMI במחשב, וכמובן שהמחשב יהיה של בחרה אמינה .. ASUS לפי הבנתי היא חברה דיי אמינה . המפרט של המחשב : Processor 2.26GHz Intel Core i3 M350 Memory 4GB, 1066MHz DDR3 Hard drive 320GB 5,400rpm Chipset Intel GM965 Graphics Nvidia GeForce 310M + Intel GMA 4500MHD Operating System Windows 7 Home Premium Dimensions (WD) 13.1x9.5 inches Height 0.8-1.2 inches Screen size (diagonal) 13.3 inches System weight / Weight with AC adapter 4.8/5.8 pounds Category Thin-and-light המח…
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש ורציתי לדעת בכדי שאני אוכל להתקין עליו WIN 7 64 BIT למה צריך לשים לב במפרט שלו ?
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש מימני שאני יבנה לו מפרט (רק מTMS). זה המפרט שבניתי לו: http://tms.co.il/preview/spec/2dz4lv68 אני קצת לא בטוח בכל מה שנוגע לקירור, כונן אופטי וזכרונות.. כי לא היה שם מבחר שמוכר לי.. אז אשמח אם תעזרו ותיתנו ביקורות. תודה רבה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-ניתן לחרוג ב-300 ש"ח -מיועד למשחקים וגלישה בעיקר ( משחקים כמו call of duty modern warfare 2 ) -לכלול מסך/עכבר/מקלדת -מערכת הפעלה ווינדוס 7 בעברית והרכבה בחנות. -רצוי מ-KSP (ב"ש)
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-