עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך חזק למחשבים ביחד עם לוח אם שיתאים לו.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by darko78,

שלום לכולם אני עובד עם adobe cs4 בעיקר עם premiere וAE ואני מחפש כרטיס מסך חזק שיכול לעמוד בסטנדרטים של התוכנות האלה. משחקים לא מעניינים אותי במיוחד. התקציב הכולל של המחשב הוא 5000 (כולל מסך 24 אינץ'), ככה שאני מעריך שיש לי משהו כמו 600 - 800 להוציא על כרטיס. תודה על העזרה ואם למישהו יש הצעה למפרט אני גם אשמח לשמוע [br]פורסם בתאריך: 7.09.2009 בשעה 11:55:49 זה המפרט שאני חושב ללכת עליו ... Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray, יחידות 1 ¤1188 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=231 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 ¤47 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=51 Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 CHIPSET, יחידות 1 ¤414 http://www.rsm.co.il/product.…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש,איזה כרטיס טוב אני אצטרך לקנות בכדי שיהיו לי ביצועים טובים במשחק? תודה רבה [לא משנה המחיר] אני מצטער שפתחתי פה את הנושא אני חדש פה ולא ידעתי.. סליחה כולם

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  4. שלום רב אני מחפש כרטיס מסך למחשב שלי : המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB -840 EVO עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק סיסוניק 620 (לא זוכר את הדגם המדוייק) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות להדמיות לאדריכלות? (אני יכול לקנות גם בחו"ל אם זה לא זמין בארץ) התקציב יעמוד על 1500 ש"ח (כמובן אם יש משהו זול יותר שיעיל אז אשמח לשמוע) וכן האם יש איזה שיפור שעלי לעשות למחשב בשביל ההדמיות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  5. אבל שיהיה AGP תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by israelistic,

אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקנות nvidia או radeon איזה כרטיס מסך אתם ממליצים בסכום של 2200 spec Microsoft Windows XP Home Edition intel pentuim 4 3.2ghz 1gig ddr ram asus p4p800se Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5900 (128 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce FX 5900 Monitor ADI MicroScan 5P/5P+ Audio Adapter SoundMax Integrated Digital Audio (Asus P4C800/P4P800) MAXTOR 6L040J2 (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive (52x CD-ROM) Optical Drive …

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  7. Started by m_g,

חשבתי ללכת על ה9800GTX אבל אז ראיתי שיש לו רק 512 מגה זיכרון אז חשבתי ללכת על ה8800GTX עם ה700 מגה אבל אז קראתי שATI מוציאים כרטיסי מסך עם 2 מעבדים ואחרי זה בכלל שמעתי שהולך לצאת דיירקט איקס 11 אז חשבתי לחכות בקיצור אני מבולבל, לחכות או לקנות? אם לקנות אז מה הכי כדאי לי באזור של ה2500 שקל אני מחפש כרטיס שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS וFAR CRY2 ואת GTA4 בצורה חלקה. בינתיים אני עם ה7800GTX של Evga

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. המערכת היא WIN7, אשמח להמלצות

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  9. Started by redead,

אני רוצה לחבר את הנייד בHDMI לLCD ולצפות בתכני HD.. איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה?

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  10. היי, אני רוכש מחר מחשב נייח: Intel I3 3220 Ivy Bridge DDR3 4GB ASUS P8H61-M LE ENERMAX 450W אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך עד 600 שח עבור משחקים לא כבדים במיוחד. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  11. עכשיו...זה בקשה של חבר שלי... הוא מחפש...מה שכתוב בנ"ל... כרטיס מסך...משהו בAGP זיכרון 1024 צורב..(הרגיל X16 דואל לייר..) ספק (לדעתי בין 450-550 איכותי.!) הבעיה זה...שאבא שלו מביא לו הכל מסין....אז אם אתם יודעים כמה בערך כל דבר עולה שם??. תביאו הצעות...(תקציב אין..אבל לא להגזים..!!)...ושההצעות יהיו שאם אין את זה אז משהו חלופי... רשימות של דברים...הלמעלה הכי עדיף...והלמטה הכי פחות... בתודה...ירון

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by Mandheling,

אני מחפש לאפטופ עבור החברה שלי, בעיקר ללימודים. חשוב לה שהוא יהיה קומפקטי וחשוב לי שהוא לא יהיה עם מעבד אטום, מה שמוביל אותי לדגמים הבאים: Toshiba Satellite T115D-S1120 Lenovo IdeaPad S205 1038-D9G לא מצאתי ביקורות ברשת שמשוות ישירות את שני הלאפטופים, אבל לפי ביקורות משתמשים נראה שהטושיבה כולל מסך טוב יותר והלנובו מקלדת טובה יותר. האמנם? אשמח לשמוע דיעות נוספות ורעיונות למחשבים דומים אחרים בתקציב. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by waizman,

אהלן אמא שלי רוצה לקנות לאפטופ, בעיקר לאינטרנט, מיילים וכו' - לא משהו רציני. חשוב מאוד גם שהוא לא יתחמם ולא יהיה רועש כי אני חוזה שהיא לא תכבה אותו יותר מדי אם בכלל. יש מצב טוב שהוא יחובר לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים אז אני צריך גם שיהיה לו יציאת DVI או HDMI, וכמובן BT ו- WIFI לצורך אינטרנט ורשת. משקל לא רלוונטי כי הוא הולך להיות בשימוש רק בבית כנראה, וגם סוללה לא כ"כ קריטית בדיוק מהסיבה הזאת. אין צורך במע' הפעלה. תודה!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. היי, אני מחפש לאפטופ ללימודים וקצת תכנות. * תקציב - בסביבות ה 3500 אפשר חריגה של כמה מאות שקלים * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, אינטרנט וכו' * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-6 שעות עבודה ניראה לי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI, USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) לא חובה SSD בין 250 ל 500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל …

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by noam_m,

אהלן חברה, ידידה מחפשת מחשב נייד ויש אפשרות לקנות בארה"ב ולבקש מחברים להחזירו לארץ. קראתי את המדריך: יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב אבל אם יש עצות נוספות בנושא אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 1500$ (כולל משלוח בתוך ארה"ב), והדרישות: * אחריות בינלאומית * מסך גדול (בתקווה באזור ה17") * כרטיס מסך שמאפשר להריץ סטרקרפט2 בצורה טובה * מערכת הפעלה מקורית (וינדוס7..) יציאת HDMI תהיה תוספת שימושית אך לא חובה. משקל וזמן סוללה פחות קריטיים אבל כמובן ככל שהראשון נמוך והשני גבוה אז יותר טוב אם יש לאפטופ מצויין שעולה מעל התקציב אבל שווה את זה אשמח לשמוע גם כן! ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500₪. חריגה תתאפשר, אם יש סיבה טובה, תגידו. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב. משחק בעיקר Dota 2 אך משחק לא מעט solo rpgs חדשים ובכל מקרה רוצה להשאיר אפשרויות פתוחות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ראו הערות (12) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, לא יודע כמה זה כבר יכול להיות רועש אך שלא יהיה מוגזם. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המ…

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  17. מחשב נייד טוב לא למשחקים (סרטים...אינטרנט ...מוסיקה וכו') שיחזיק כמה שיותר זמן בטיסות \ נסיעות ארוכות \ טיול משנו נוח לתיק ומשקל נמוך הייתי חושב יותר לכיוון ה 10-13 אינצ' . חשוב מאוד אחריות טובה !! ואם יש גם בין לאומית , מצויין ! בקיצור ... עזרתכם ? תודה !

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. ישמש 90 אחוז לגלישה , 10 אחוז צפיה בתוכן HD בעזרת חיבור HDMI לטלויזיה בסלון. המחשב ברמת העיקרון לא ממש מתוכנן לצאת מהבית אלא להיות נייד בתוך הבית לכן רצוי שיהיה עם מסך מאוד גדול והמשקל שלו לא ממש משנה. כמו כן אני עדיין לא יודע אם ירכש בארץ או דרך EBAY או משהו כזה(המע"מ לא בעיה רק הדמי משלוח). תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by danken,

הייי מחפש להחליף את ה DEL XPS שלי 12" במחשב חדש דגש על ניידות=קלות משקל ומעבד חזק

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  20. שלום לכולם! אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4-5 שנים, והגיע הזמן להחליף אותו. אני לא יודע כ"כ על מה ללכת, ואשמח להכוונה. בגדול, אני לא משחק יותר מידי במחשב (בגדול SC2 כשיצא, ושהCAMPAIGN הבא יצא אז אשחק בזה שוב). אבל חוצמזה, אני לא משחק. אני תוכניתן, אז יש לי את כל הvisual studios + אקליפס, נטבינז וכו'. וזהו, בעיקר גולש באינטרנט, ורואה/מוריד סרטים. לגבי אביזרים נלווים, לדעתי אני אחליף רק את המסך שלי, חוצמזה יש הכל. חשבתי גם אם כדאי לקנות לפטופ במקום, ושאני בבית לחבר אותו בתחנת עגינה. זה כדאי? התקציב נגיד עד 4,000. תודה! אריאל.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by kaldor01,

אני מחפש להחליף כרטיס רק מכיוון שאני כרגע די הרבה בבית והתקנתי את tomb raider והכרטיס מסך שלי לא עומד בזה. כרגע יש לי את ה radeon hd 4200 והייתי רוצה שתמליצו לי על כרטיס הגון אבל לא יקר מידי. סוג החיבור הוא pci experss

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by Biatch,

לא חשוב המשקל .. רק שלא יהיה טנק סוללה חזקה הנייד ישמש גם למשחקים אז כרטיס מסך טוב בלי חריגות מפנדה זה יהיה טוב או משו מאיזור הצפון ממש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  23. הדרישות שלי למחשב ממש ממש לא גבוהות, הדברים היחידים שאני מבקש שירוצו (מצידי על הגדרות מינימום) הם PRO EVOLUTION SOCCER 2009, וFOOTBALL MANAGER 2008 (שאגב, המנג'ר לא דורש כמעט כלום) מסך כבר יש לי, כנ"ל לגבי רמקולים מקלדת עכבר וכל הפריטים הנלווים (אינטרנט מודם והכל) התקציב הוא 1300, כאשר רק אם המחשב באמת שווה את זה, אוכל להתגמש ל1500 אבל לא יותר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. שלום, אז בהמשך לנושא הקודם, הנה הפירוט... 1. מה התקציב? 2500 ש"ח +/-, אין בעיה למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (לא גיימר מושבע, בעיקר אוהב לשחק משחקים שיצאו לפני 2-3 שנים), צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך, יש הכל מהמחשב הקודם. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא משהו שאני יכול לחשוב עליו... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא ממש. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם, האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא מחפש מחשב יפה ממש, אבל יהיה נחמד אם המארז לא יהיה נטו שחור חלק. רצוי שהמחשב יהיה שקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הר…

25. Started by דובי770,

יש לי אפשרות לקנות עם EPP מעבד 4930K ולוח אם 2011 האם שווה לקנות עכשיו או להמתין ל2011-3? האם יהיה הבדל ביצועים רציני? כמו כן, במידה וכן: איזה לוח אם מומלץ באיזור ה250-300דולר? לוח X79 אין דרישות מיוחדות. כרגע אני עם 4670K במפרט שבצד אך יש לי אפשרות לקנות את המעבד הנ"ל בEPP מאינטל. הלוח אם היחיד שיש להם שם זה ASUS X79 DELUXE והוא יקר (311 דולר), עדיף לי לקנות ROG מאמאזון או משהו כזה לא? האם לחכות ל2011-3 או לקנות עכשיו? לא נראה לי שDDR4 יהיה זול.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.