עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by teddy85,

אני רוצה לקנות נייד באתר כל שהוא בארהב אבל אני גם רוצה אפשרות להוסיף זיכרון מה שאין באמזון

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by Koby,

מישהו מכיר חנות כזאת שהיא אמינה גם? והאם זה ישתלם לי בכלל? תודה

3. אני מחפש את החנות הכי זולה לקניית מחשבים ניידים בארה"ב, אני לא צריך שתעשה משלוח לארץ(מספיק לי בארה"ב) ומיצידי שהמחשב יהיה של חברות לא מוכרות(חברות סיניות וכדומה) העיקר שיהיה זול! עם מפרט חזק! מכירים חנות כזאת(אגם אם יש חנות כזאת ממש משתלמת במדינה אחרת אני אשמח גם)??

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by tal_levi1000,

לא יודע אם זה המקום המתאים אז סליחה מראש אני מחפש חנות טובה עם מחירים טובים אני לא מכיר כמעט חנויות בארץ תשלחו לי בפרטי אם פרסום חנויות זה לא חוקי תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  5. מי שמכיר אני אשמח לשם / כתובת / אתר. כמובן שאני מחפש חנות אמינה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kamal_,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL מסדרת Latitude. מישהו יכול להמליץ על חנות טובה\אמינה\זולה.. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. שלום לכולם! אני מתכנן לקנות מחשב נייד ואני מרגיש צורך (טבעי) לראות בעין ולהרגיש ביד את המחשב לפני הרכישה. השאלה שלי היא - איפה בחיפה יש חנות שמציגה לראווה כמות מגוונת של מחשבים ניידים של מגוון החברות (DELL, HP...) כך שאוכל לראות ממש האם יש איזה סיבה לפסול אותו על הסף - מבחינת מסך מבריק/מקשים לא נוחים/חוסר בעכבר touchpad וכו'... וחוץ מזה האם החנות מומלצת... תודה!

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  8. המחשב של חבר שלי התקלקל(משהו ממש מוזר - המחשב היה מחובר לחשמל ופתאום קרס. גם המטען הפסיק לעבוד, הוא ניסה לחבר את המטען לשקע אחר והמטען עבד(האור שלו נדלק) אבל ברגע שמחברים למחשב המטען נכבה) בכל מקרה אשמח להמלצה על חנות טובה ואמינה באזור ירושלים. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מחשב לעריכת וידאו עם המפרט הנ"ל :מעבד Intel E6600 :זכרון 2GB DDR2 800 CL4 Kingston/Corsair/Gskill/Geil :כ.מסך Nvidia Quadro® FX 1500 PVE Pro Video Edition של PNY :לוח אם Intel D975XBX2 :מארז Antec P180Black :ספק Antec Neo HC 550 :אל פסק Advice PRPC 750 :כונן קשיח Western Digital WD3200YS :כונן קשיח Western Digital WD3200YS :כונן קשיח Western Digital WD1600YS :כונן אופטי DVDRW 16x + Dual Layer Black Sony/LG :מקלדת Logitech UltraX Cordless Desktop :מסך Samsung 971P Black :מסך Samsung 971P Black כמובן שאשמח לחוות דעת לגבי המפרט, לפי זאפ מפרט כזה = 16000 בערך בכל מקרה אשמח לשמוע על חנויות מומלצות באיזור תל אביב שמספקות חלקים ללא הרכבה וכמובן עם א…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by moranhoresh,

אני מחפש חנות באזור המרכז עם מבחר גדול של ניידים בתצוגה. אני מעוניין לבדוק את המסך ונוחות הקלדה. תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  11. הי, אני רוצה לקנות נייד חדש ומחפש מקום עם תצוגה גדולה של מחשבים כדי לנסות אותם, להרגיש את המקלדת ולשחק איתם לפני הקנייה. מכירים חנויות כאלה?

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש, בחנות טובה אך הם לא הצליחו להתמודד עם התצורה הלא שגרתית הזאת. אני מחשב מישהו שנחמד שיש לו סבלנות לזה, תודה

13. Started by roeesnir,

איפה אפשר להשיג בארץ טאבלט עם מקלדת נשלפת שמריץ ווינדווס? ובכלל - יש המלצות לדגם מסויים?

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by barakmitz,

שלום רב, אני מחפש טאבלט עם מערכת ההפעלה ווינדוס 7, דוגמת הICONIA. הבעיה שבICONIA הדיסק הוא נורא קטן. האם יש טאבלט עם נפח דיסק גדול? בנוסף, אני מחפש אחד שאפשר לשים בו כרטיס SIM. האם זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני צריך טאבלט טוב לעבודה איזה מעבד אני צריך לבקש דור או כל דבר אחר פשוט אני לא מבין בזה אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. אוקיי אז הטאבלט היחיד שמצא חן בעיני הוא Archos 9 מצאתי יותר חזקים אבל הכי אהבתי אותו אני מחפש משהו דומה ולא לא אפל לא תודה משהו כזה נחמד ולא ממש מוצא וחוץ מבאג נראה שאין את הארקוס הזה בשום מקום מודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מחפש מחליף ל-ASUS R2H הישן והטוב שלי (מבוסס סלרון 900). ראיתי את ה-Asus Eee Slate EP121 למשל: http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=EP121-1A011M&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he חייב להיות בסביבות ה-1KG עם מסך מגע טוב ויציאת VGA (אפשר דרך מתאם). מה דעת המומחים?

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום לכולם! אני מחפש טבלה שתשווה בין המעבדים של AMD (כמו שיש בסטיקי אבל שם יש רק של INTEL). אם אפשר גם הסברים כי אני ממש לא יודע הרבה על ההבדלים במעבדים של AMD..לדוגמא:TURION 64...מה זה? זה סלרון עם 64 ביט? בקיצור אם יש מישהו שמבין ויכול לבאר את העניין אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי אני לא מכיר את עולם המושגים של החומרה במחשבים הניידים למשל כרטיס מסך Intel GMA 900 up to 128MB לא יודע למה להשוות אותו או ה950 ....כנ"ל ולעומתם יש את הרדיאונים = כרטיסים ניפרדים שאינם בילד אין בלוח האם = X300 או X600 מישהו ניתקל באיזו טבלה שעושה סדר מיבחינת רמות ביצוע והקבלה לכל השמות המוכרים בעולם הנייחים חושב שזה יכול לעזור ליקראת קנייה ובכלל תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש סוף סוף. מלבד מפרט שלם, אשמח אם תוכלו לציין גם טווח מחירים סביר לכל רכיב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500~4000. מעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: המשחקים העיקריים שאני מעוניין לשחק בהם הם Spiderman: Web of Shadows וSonic Generation. למרות זאת אני רוצה שתיהיה לי אפשרות להריץ ברמה סבירה משחקים מודרנים במידה ואהיה מעוניין בהם (כגון משחקים עם דרישות כמו של Watch Dogs). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6~8 כל עוד זה עומד בתקציב. 6. האם מת…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ccc,

מה המצב ? שיו שנים לא הייתי כאן... בכל מקרה, אני רוצה לקנות איזה מחשב נייד משהו שיעשה את הדברים הבאים: 1. יאפשר לי לדפדף בנוחיות באתרי אינטרנט 2. לקרוא אימיילים זה הכל ! אני קונה את המחשב מאיביי, אסור שזה יעלה יותר מ250 דולר.. ככה שזה או פנטיום 3 או פנטיום 4 כזה מהישנים יותר.. מאיזה חברות להמנע ? מאיזה מעבדים להמנע ? מה מומלץ מהמחשבים היותר פשוטים ? כמה זכרון צריך להיות מינימום ? ואם יש לכם המלצות ספציפיות גם טוב תודה [br]פורסם בתאריך: 31.10.2007 בשעה 01:01:42 אופסססססססס להעביר לניידים בבקשה לא ראיתי.. סורי

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  24. צריך לתקן את ההטענה.

25. Started by ramivei,

שלום לכולם, אני צריך מחשב נייד ללימודים וחשבתי שאולי שווה לי ללכת על יד שניה, לקנות מחשב מתאגיד\חברה שהרי מחליפים את המחשבים שלהם די הרבה ומצבם טוב והם שמורים יחסית (במידה ויש תקלה אז בניגוד למשתמש ביתי מחליפים וגם יש שירותי מעבדה בד"כ). רציתי לשאול אם יש למישהו מושג למי לפנות. בברכה רמי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים