עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אם אני קונה מחשב נייד של יצרן כלשהו, האם כל יצרן יאפשר לי לקנות בנוסף למחשב, גם מאוורר ספייר למעבד? הסיבה שאני רוצה לקנות אחד כבר על ההתחלה, היא כדי שלא יקרה מצב שאחרי כמה שנים המאוורר נדפק, ואז לא אוכל למצוא מאוורר שבדיוק מתאים לצורה הפנימית של המחשב(כי הרי כל דגם של מחשב נייד מיוצר בצורה קצת אחרת, בניגוד למחשבי Desktop שם יש סטנדרטים של גודל וצורה), לכן עדיף שיהיה לי מאוורר אחד נוסף מראש, ולא אחרי כמה שנים להתחיל לחפש או לשלם מחיר מופקע. אודה לכם אם אתם יודעים האם כל יצרן של מחשב נייד מאפשר לקנות חלק כזה ספייר. (ספציפית אני שוקל את Dell, אבל יש סיכוי גם ל-Acer או ל-Samsung) תודה רבה card

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  2. Started by gidonro,

1. מה התקציב המקסימאלי? 15000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה חישובית אינטנסיבית הכוללת חישוביים מקביליים (CPU וGPU) הדורשים זיכרון רב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?2 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם י…

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  3. בנוסף אני מחבר לו 1TB של WD מהסדרה הירוקה מהמחשב הישן + 500GB של סיגייט שיושב לי בצד הרבה זמן ללא שימוש. מה דעתכם ?? יצא לא זול העסק אבל מקווה להנות ממנו.

• 8 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by SUPERby,

יש לי כונן קשיח שאני לוכח מהמחשב הישן 300GB בערך ... מה אתם אומרים על המפרט- לגימיינג קל / בינוני - (משחקים כמו CS:S / CS / TF2 / MW3) [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]AMD Athlon X3 455 3.3Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪378[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-78LMT-S2P[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪282[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז[/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone…

5. לשימוש במשחקים..... מעבד: CORE I5 2300 2.8 לוח אם: GIGABYTE P67A-UA3-B3 S1155 זיכרון: DDR3 1333 2X4 MUSHKIN BLACKLINE EDITION כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6950 2GB GDDR5 DX11 ספק: SEASONIC 600W ACTIVE PFC 80+ 12CM כל שאר החלקים כמו מארז, דיסק קשיח וכדומה, לא צריך כי יש לי כבר. מחיר כולל עבודה ומע"מ 3750 שח ועוד שאלה. האם במערכת הזאת הביצועים יהיו משמעותיים בהרבה ממערכת הישנה העכשווית שלי? והאם שווה להכנס לזה בכלל? E8400 MSI P43 DDR2 4 GB RADEON 4870

• 14 תגובות
    • 946 צפיות
  6. Started by yarin.levy2,

אהלן, צריך להרכיב מחשב חזק שיהיה עמדה מרכזית במשרד 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב להיות ישראלי ולחסוך אבל לא להתפשר על איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עמדה מרכזית לעבודה במשרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשחשבת, אופיס, גלישה באינטנט וקצת שליטה מרחוק. בכל זאת רוצה שהמחשב ממש מהיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  7. אז ככה, המחשב האהוב והישן שלי התפגר אחרי שש ומשהו שנים (P4 2000MHZ) ואני צריך מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ותוכנות וגם קצת קצת משחקים (אני לא גיימר מטורף ולא צריך כרטיס מסך ב1500 שקל, אבל כן משחק מידי פעם מעט) רציתי לדעת מה המקסימום שאני יכול להוציא מבערך 3000 שקל (ללא מסך כמו שציינתי וגם ללא כל הציוד הנלווה כמו עכבר,מקלדת,רמקולים,צורב DVD). חשוב לי לקנות כרטיסים של חברות נורמליות ואיכותיות (GIGABYTE/ASUS) ולא דרעק ושהמחשב ישרת אותי כמה שנים טובות (בערך כמו המחשב שהתפגר לי עכשיו) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  8. Started by xtineR,

AMD Phenom II X4 945 Gainward nVIDIA 460GTX 1GB GS G.Skill DDR3 4096MB (2048MBX2) 1333Mhz Gigabyte GA-MA770-UD3 CoolerMaster CM 690 II Advanced CoolerMaster GX 550W Artic Cooling Freezer Xtreme Rev.2

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  9. שלום לכם. אני משתמש במחשב ישן (בן 5 בערך) והגיע הזמן לשדרג ולהתחדש. אשמח לקבל עזרה. 1.מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ אם זה עוזר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית וסרטים (בעיקר HD). א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: nba2k14,fifa14,GTA5,Call of Duty, Medal of Honor, Battlefield וכיו"ב.…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  10. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב עד 1400 שקל אין חריגה במחיר,אני מעוניין במחשב בשביל הצרכים המינימלים של כול מחשב ובשביל הרצה של משחקים עם גראפיקה לא בשמיים כמו guild wars ,guitar hero ובסיגנון. עכשיו מצאתי מIVORY את המחשב הבא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 הוא עולה 1100 שקל ויש אפשרות להרחבה לכרטיס מסך PCIe ATI HD4350 512MB ב200 שקל האם שווה לי להשקיע 1300 שקל על המחשב הנ"ל? אם לא אז האם אתם יכולים לבנות לי מפרט עם מאוורר שקט ושיפעיל משחקים עם גראפיקה סבירה,סה"כ אני צריך את המחשב יותר לעבודה מאשר למשחקים אבל בשביל הפנאי (אני משחק בGW) אני רוצה שיהיה לי כיף לשחק כי כרגע אני על 10 FPS שתאמינו לי זה לא כיף =]. שאלה לידע כללי :על מה משפיע לוח …

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by eli_xXx,

שלום לכולם! יש לי לפטופ של LG דגם LE50 5LSE. קניתי אותו לפני שנתיים וחצי, הכל היה טוב ויפה אבל בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל להיות רותח ממש רותח שאפשר להכין עליו ביצה!. אני לא צוחק.. במחשב יש 3 אפשרויות של המאוורר normal,silents וcool כמובן שאצלי זה בcool. בקיצור החלטתי לבדוק טמפ' של המחשב דרך התוכנה Everest והיה רשום 40 מעלות. אבל הקטע הוא שהחלטתי לעבור סתם לאפשרות אחרת במאוור ותוך שנייה היה רשום 60 מעלות כך היה רשום באפשרות norma ו-silents ואיך שהחזרתי לcool היה רשום 40 ככה שזה לא נותן את הטמפרטורה תאכלס. חשבתי אולי זה רק בתוכנה הזו אבל השתמשתי בspeed fan וגם שם היה רשום אותו דבר. אז איך אני יכול לדעת מה הטמפ' של המחשב? (ד"א בביוס לא רשום באף מקום את הטמפ') ואיך אפשר…

• 3 תגובות
    • 946 צפיות
  12. היי מערכת ההפעלה היא ויסטה בייסיק ואני לא מצליח להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת האלחוטי. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר זה כותב לי שהתוכנה לא תואמת את מע' ההפעלה מרות שהדרייבר הוא לויסטה

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by eitan770,

ב"ה שלום. אני עורך וידיאו שחזר לתחום אחרי כמה שנות הפסקה. היתי רוצה לקבל המלצות למחשב עריכת וידיאו. אני עורך בעיקר בפרמייר קצת אפטר וצריך מחשב שתומך בצילומי hd עם יכולת רינדור גבוהה

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  14. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? Chaintech Price Units Total SK8T800 (S-754) 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800 128MB DVI,TV 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) Price Units Total 80GB SATA 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total SONY 52 x 32 x 52 (kit) 180 1 180 צורבים? DVD Recorders Price Units Total Samsung 552A x16 Dual x2 480 1 480 מארזים? Price Units Total 2209 ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 מקלדות? Price Units Total 2/3 …

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  15. שלום, אבקש עזרתכם בהרכבת מפרט מינימליסטי ישומים קלים כאופיס וכדו' אציין שאין צורך בנפח איחסון כלל מעוניין בSSD בלבד (גם 60GB יספיק) תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח מכני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרוב אינטרנט, מעט משחקים כגון cod א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ודומיו. הגדרות ממוצעות מספקות אותי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רגילות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by osher_co,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב I3 אינטל הכי פשוט שיש הכל מובנה על הלוח מתרת המחשב היא אינטרנט. 4 זיכרון עדיפות 500 גיגה ארדיסק ללא מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  18. Started by Yuval Schlosser,

j

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיחזיק מעמד הרבה זמן, התקציב שלי כמו שכתוב, 8500 הדבר היחיד שאני רוצה שיהיה זה מעבד אינטל. ועוד שאלה: האם להתקין ויסטה על המחשב או לא? ועוד דבר לא צריך ציוד היקפי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  20. Started by JohnnyBravo,

המפרט שבחתימה.יש לו שנה וחצי אני חושב(מתי יצא הSB? אז חודש מאז שהוא יצא).הכרטיס מסך חדש,אין לו 1/2 שנה.כולל המסך. 5K יהיה הגיוני? SB i5 2500K 4 Ghz,OC ASrock P67 Pro 3 B3 Gigabyte 680GTX OC Nine Hundred II Noctua NH-D14 Samsung F3 1TB+WD 4TB Crucial/Micron M4 SSD 128GB SeaSonic 750W-SS750JS Crucial Rendiyion 8GB 1333Mhz DDR3 Asus 22"-MW221C Dell 27u11 Logitech Keyboard G15+G9x Mouse

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  21. Started by MS-D,

שלום ! רציתי לבקש ממכם להרכיב לי מפרט שיכלולו את הדברים הבאים - R9800PRO , את העכבר והמקלדת האלחוטיים של genuis לא זכור לי השם הם עולים 317 , Viewsonic p70f (לנצל את הR9800PRO) ואת ה-ATP3 בגדול זה מה שדיי חשוב לי אבל אני זקוק למפרט מלא כולל הכל (ציוד הקפי וצורב) .. ד"א אני לא זקוק למארז אבל אני כן צריך ספק כח .. וכל זה צריך להיכנס לתקציב של כ-6000 ש"ח . מקווה שתעזרו , תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  22. שלום לכולם.. שאלתי לפני חודש בערך, ובהחלט עזרו לי, והרכיבו לי מפרט מבוסס מעבד של AMD.. אך כמה דברים השתנו מאז, ואני מבקש המלצה נוספת.... 1. לאחר חקירה קצרה בנושא הפרמייר, הבנתי שמעדיפים לעבוד איתם עם מעבדי אינטל (מסיבה כלשהיא), וגם באתר שלהם הם ממליצים על מעבדי אינטל -> לכן אני מבקש.. אם אפשר.. מפרט מבוסס אינטל. 2. מההמלצה של של אדובי.. : Adobe recommended graphics card for GPU-accelerated playback ומהאתר של סוליד וורקס. : A certified OpenGL workstation graphics card and driver. הדרישות שלהם לא אומרות לי הרבה... אבל אני מנחש שאני צריך כרטיס מסך שעונה על שניהם.... 3. זיכרון - אני רוצה לפחות 1G, עדיף כבר 2G.. 4. לגבי לוח אם, הבעיה היחידה שלי היא שיש לי כרגע היא שיש …

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  23. שבוע טוב! מתכנן לקנות את הנייד Lenovo IdeaPad 320S-14 האם הוא יריץ סבבה את המשחקים הבאים.... Fortnite Overwatch League of legends Maple story זה המחשב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22525 הכרטיס מסך הוא: Intel HD Graphics 620

• 1 תגובה
    • 946 צפיות
  24. Started by mastercod,

אני צריך מחשב טוב למשחקים וטוב לעריכת סרטים תמונות... בלי מסך ובלי ציוד נלווה ובלי כרטיס מסך יש לי כרטיס מסך חדש יחסית gigabyte 7600GT 256 silnce על המחשב אני מוכן לשים עד 4500 שקל אני רוצה שהכרטיס מסך ילך טוב עם הלוח שהתן לי את הביצועים הכי טובים תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 946 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ולא לעבור ת-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רשום במספר 1 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 FSX TEAM FORTRESS CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" 1440X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים