ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
חשוב לציין כי רוב הזמן אני בצבא, המחשב כמעט תמיד יעבוד וישמש אותי בהפעלת אופליקציות רבות. אין לי צורך במחשב למשחקים כבדים, אבל מדי פעם יהיה לי חשק לשחק. המחשב צריך להחזיק לשנתיים וחצי. בקשר לספק והמארז, רק חשוב לי שיחזיק את המערכת. יש סיכוי גדול לOC ולכן לקחתי 800MHZ. מחשב מבוסס מעבד INTEL מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box 1,074 1 לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 602 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 605 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 569 1 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe 830 1 מארז כולל ספק HEC 6A19 400W 401 1 סה"כ 4081 ¤
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
האם תוכלו לעזור לי בבניית מפרט של מחשב Barebone (של Shuttle) מבוסס על מערכת AMD. אני רוצה שהוא יכלול גם מסך LCD 17 (אם לא יכנס אז אפשר 15) וגם מקלדת ועכבר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים בעיקר עם הגדרות מקסימליות וגם כמוון שימוש יומיומי כמו גלישה באינטרנט וצפיית סרטים * גודל המסך? רצוי 15.6 * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהשימוש יהיה בעיקר משחקים כבדים לאורך שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיו HDMI ו-DVI * בלוטות? צריך בלוטות ו-WiFi * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500Gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עוד כמה דברים : כמו שכתבתי מ…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
תקציב 1000 +200 שימושים מחשב לאחותי, שיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב, אין לו ייעוד מסויים חוץ מאופיס, איסיקיו וכד'... באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT שימושים מיוחדים לא ציוד היקפי מסך 17" (1024X1280) רמקולים של לוג'יטק 2.1 מצלמת מיקרופון של לוג'יטק ( USB) חומרה אופציונלית כונן אופטי - צורב (רק לא של LG) הרדיסק - מינימום 100GB אפשרויות רכישה שהמחיר יהיה כולל הרכבה! הערות נוספות אין!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה אפשר לרכוש שנאי ללפטופ HP? וכמה זה צריך לעלות?
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום חברים. מבקש את עזרתכם במציאת מחשב "עסקי" (קל - עמיד - נוח לשימוש ) עבורי , גודל מסך 13.3 /14.1 בתקציב של עד 5000 שקל . עד עתה במסגרת התקציב עלו בגורל ה HP PROBOOK 4310 או ה LENOVO SL 300. אשמח לשמוע חוות דעת לכאן או לכאן בנושא (הנטייה שלי היא לכיון ה HP). אין ספק שאם התקציב היה גדול יותר (והוא לא) הייתי סוגר עניין על ה T400 של לLENOVO ....אבל. אשמח לכל קריאת כיוון , דרור.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי לקחתי סתם מארז בנתיים אבל תגידו לי איך שאר החלקים אם אפשר לחסוך ולקבל אותם ביצועים אשמח לדעות ואם יש לכם מפרט טוב יותר להציע אשמח מאוד דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus Z97-K LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11D-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך EVGA GTX970 Superclocked ACX 2.0 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 …
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם יש צורך לשנות משהו במפרט? המחשב מיועד לעריכת וידאו עם תוכנות כגון פרימייר. מחשב גרפיקה מבוסס מעבד INTEL CORE 2 DUO E6300 מעבד INTEL CORE 2 DUO CONROE E6300 1.86GHZ 2MB לוח אם: ASUS P5B-E PLUS CONROE RADEY 965+FIREWIRE זכרון: G.SKILL DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 1024MB 5-5-5-15X2 כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 7600GS 256MB DVI/HDTV PCI-E דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM SATAII דיסק קשיח 2: WD 250GB 7200RPM SATAII 8MB צורב DVD: NEC 3550 DL מארז: COMPUCASE CI-6A19 כולל ספק 400W אמיתי וחזק, יציאות USB וסאונד קדמיות בתודה מראש rocky3
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לתכנות מדעי - עבודה עם MATLAB ופייתון (עבודה עם מטריצות גדולות, חישובים נומריים וכד'). מוכן לשקול קנייה מחו"ל דרך האינטרנט, תקציב גמיש קצת. עריכה: למיטב הבנתי, המסך של ה HP 840, ששמתי עליו עין, לא בהיר מספיק. אני טועה? תודה רבה! *מעבד: i5 דור חמישי לפחות. * זכרון 8 GB לפחות. * מטרות המחשב: דגש על תכנות. אופיס ואינטרנט, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 13"-14", מסך טוב ושמיש (הבנתי שיש למחשבים מסוימים בעיות בהירות). * רזולוציית המסך? FHD לכל הפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף באיזור ה 1 ק"ג, לא יותר מ 1.7. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג …
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בחודש-חודשיים הקרובים בנתיים הייתי רוצה להשוות מפרטים שונות של AMD וINTEL אני כמובן אליך על AMD.. הייתי רוצה מפרט כולל מערכת בעלת HD 120GB לא פחות לא יותר 2X512MB RAM DDR GEFORCE 6600GT וציוד הקפי מסך שטוח.. לא דק ספק חזק ואכותי.. מחיר של כל מוצר ומחיר כולל אגב לא לשנות בכרטיס מסך הארדיס או זיכרון ובלי HD של 160GB עולה רק X ש"ח יותר הסכום של כל המפרט יהיה בין 4500 ל5000 אל יותר ולא פחות את הסכום שנישאר אחרי קנית הכרטיס מסך HD זיכרון מסך יש להשקיע במעבד.. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 888 צפיות
-
-
צריך בשביל חבר מפרט זול מאד (סביבות 2000 ש"ח) לעריכת סאונד, לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב, CD, כונן קשיח, כרטיס קול (ייקנה בעתיד.... כנראה חזק). המחשב אמור להריץ תוכנות בסגנון של CueBase, Maven3DPro, ודומיהן. כמו כן, זה צריך להיות גם לשימוש שוטף (כמובן), וגם למשחקים לא כבדים (עוד לא בטוח... עדיף לותר על האופציה הזאת.) תודה... :DJsmile:
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ע…
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מעבד pantium D 830 3.0 לוח ASUS P5LD2 זיכרון שתי סטיקים של 512 במהירות 533 חברה גנרית מארז 6a19 שחור +ספק גנרי הארד דיסק 120 גיגה WD IDE הכל כשנה אצלי אני מעונין למכור את כל זה לדודה שלי בכמה כדאי? אם אפשר תגידו לי כמה כל חלק שווה תודה רב ה שמואל
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 444.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 495.95 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake TR2 M3 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 59.62 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1183.21 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 891.7 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 143.82 ] 1 Cases : Compucase-HEC Mid…
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן! אני צריך מפרט במחיר של בערך 3000 שקל. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)- עבודות משרדיות,משחקים מאוד קלים (פיפא מקסימום),סרטים,פוטושופ וקצת פלאש. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-כלום. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- נסתפק בכרטיס קול מובנה, צורב יש, כונן דיסקטים יש, לא צריך DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 64 BIT ש…
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי לעשות אינטרנט אלחוטי למחשב נייד מה אני צריך חוץ מכרטיס רשת וראוטר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפשת מחשב נייד המתאים למשחקים (GTA, SIMS2, כדורגל) בבירור בחנות מחשבים קיבלתי דגמים של 8 מחשבים שונים מ 5 חברות שונות מה שלא ממש עזר. LG - 1. T1 EXPRESS DUAL 2. R1 DELL - 3. INSPIRON 6400 (הבנתי שנקרא גם E1505, יכול להיות?) HP - 4. PAVILLON DV 6160 EA IBM\LENOVO - 5. N100 TVDF KIM LENOVO (ממה שהבנתי מחיפושים באינטרנט זה לא ממש של IBM) 6. V100 7. SERIES Z MCINTOSH 8. MC BOOK PRO אני אשמח אם מישהו מכיר את אחד הדגמים ויכול להמליץ או לפסול, וכן אם יש למישהו הצעה לדגם אחר שיותר מתאים. הבעיה העיקרית הייתה להבין את המפרט של כל מחשב, ורציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר / מאמר / כתבה שמסבירה את כל הראשי תיבות שיש במפרטי מחשב, ועוד כמה שאלות קטנות.... - מה ההבדל בין 1.5G…
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי אנשים! אני צריך את העזרה שלכם. קבלתי הצעה למחשב נייד של Hp מדגם Nx510 ב 3000 שקל עם הרחבת זכרון ל 1 ג'יגה. המפרט הבסיסי שלו זה מעבד אינטל סנטרינו 2.26 מגה הרץ. מסך רחב 60 ג'יגה הרד דיסק צורב דיוידי WiFi וכו' היעוד העיקרי זה פיתוח תוכנה, אתם חושבים שזה טוב? אשמח אם תעזרו אני לא רוצה להוציא סתם כסף.. תודה רבה!!
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אממ.. משחקים כעיקר שיריץ משחקים בחלקם כבדים בחלקים קלים. אני מאמין שמחשב בתקציב הזה בערך מריץ כל משחק בשוק. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. יש הכל לא צריך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. דיוידי צוב וכונן דיסקטים יש.. כרטיס קול בא מובנה אני מאמין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא.. אתם המומחים…
-
- 14 תגובות
- 888 צפיות
-
-
לא כל המחשב הגיע, רק חצי מKSP השאר יגיע מהדובים :] אז בואו נתחיל: מעבד: AMD 2800+ Barton קירור למעבד: מה שהגיע מKSP, משהו של FOXCONN כמו שאתם רואים יש לו מדבקה טרמית. כדי להפטר ממנה ולשים משחה טרמים או שזה בסדר ואפשר להשאיר? לוח אם: ABIT NF7-S2 הבאנדל: תגידו, הS2 זה אותו דבר כמו הSL, כי הזמנתי את הSL וזה מה שקיבלתי (לא שאני מתלונן, נראה לוח טוב ) זיכרון: A-DATA 512MB DDR400 דיסק קשיח: Maxtor 120GB SATA 8MB בקשר לחיבור לחשמל, אני בספק אם לHEC יש יציאות חשמל של SATA וגם לא קיבלתי שום מתאם אבל מה כן, בצד ימין יש משהו שנראה כמו חיבור מולקס מוחבא, זה אומר שאני יכול להשתמש במולקס רגיל אם אני מוציא את הפלסטיק? עריכה: הצלחתי להוציא את הפלסטיק (היה קש…
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום!!! המחשב נועד לעבוד בתוכנה גרפית...(casmate)ועוד... Intel Pentium 4 2.8 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800 Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800 256MB A-DATA 400mhz *2 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATX MIDI 400W usb,p.stab.,silver תודה...
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
במסגרת המבצעים יש ב ksp את הדיל הבא: Samsung ATIV Book 9 NP940X3G יצרן: Samsung, גודל: 13.3'', מעבד: Intel Core i5, נפח: 128GB, כרטיס מסך: Intel, גודל זכרון: 4GB, רזולוציה: 3200x1800, כונן אופטי: ללא כונן אופטי, צבע: שחור, חיבורים: USB 2.0, USB 3.0, Micro HDMI, Mini VGA, מערכת הפעלה: Windows 8, שפה: עברית, אנגלית, רוסית, תכונות: SSD, מסך מגע, Full HD, UltraBook, מעבד Haswell, מקלדת מוארת, WiDi, Bluetooth, משך אחריות: 3 שנים. ניתן לשדרג לדגמים הללו את הכונן SSD בעתי…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על מחיר 450 שח למחשב נייח ,ללא מסך, דגם i3 540, 1tr, 4 זיכרון, בן 7 שנים שהספק הוחלף לחדש, לוח האם תקין. בשביל משחקים לילדים וצפייה בסרטים?לא מעוניין להוציא כסף על חדש. יעבוד חלק?שווה את המחיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן בקרוב אני נוסע לאמריקה (פילדלפיה - ניויורק ) לכמה שבועות, והחלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב נייד לעצמי. הצרכים שלי הם בעיקר עבודה משרדית, אני לא משחק כל כך משחקים, אך כמובן שאשמח גם לראות סרטים ותוכניות טלוויזיה באיכות טובה על המסך. דבר חשוב שנוסף לי - שהמחשב יהיה קל. לא מעוניין במחשב כבד שמעצבן להסתובב איתו. מכיוון שאני יודע שבארצות הברית המחירים הרבה יותר זולים, זאת נראה לי הזדמנות להשקיע במחשב מעולה לטווח ארוך. לפי מה שהבנתי, מחשב שבארץ עולה 6000 שקל, יעלה שם בסביבות ה4-4 וחצי. התקציב שלי (בשקלים) הוא בערך 4000-5000 שקל, ואפשר להיות גמישים. כמובן שאני מחפש מחיר בדולרים. כמו כן, אשמח לקבל הסבר לגבי האחראיות על מחשבים ניידים שקונים בארצות הברית - קיימת כזאת בארץ? זה עוב…
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, אינטרנט ועבודה אקדמית. המחשב חדש לגמרי אז אני צריך שהמפרט יכלול כרטיס קול, עכבר, מקלדת ומסך (אין צורך שהעכבר או המקלדת יהיו מיוחדים למשחקים). אני גר בתל אביב, אז הייתי שמח אם המפרט יבנה מתוך חנות מומלצת באזור המרכז (IQPC רחוק לי מדי). המון תודה, אמיר.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-