עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה שיש לי עד עכשיו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם: GigaByte GA-965P-DS4 זכרון: DDR2 1GB 667MHz CL5 Kingston דיסק: Westren Digital WD2500KS צורב: LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 ספק: HEC 550W HEC-win550 ביחד - 4700 (הגיוני ?) אני צריך להשלים את המפרט עם כרטיס מסך טוב בסביבות ה1000ש"ח מה אתם ממליצים ?

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by קובידון,

שלום רב, הנני סטודנט אשר מחפש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח השימושים הם : אופיס, אינטרנט, קצת משחקים (לא גיימר רציני (למי יש זמן ?) אבל חשוב שיהיה את האופציה למשחקים כמו pro-evolution וכאלה) לא מעוניין במעבד i3 אלא i5 ומעלה. אשמח לקבל המלצות על מחשב מסויים. אגב, איך המחשבים של lenovo ? קצת חושש לגעת בהם בגלל השם...

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  3. אקדים ואומר שאין לי מושג במחשבים (בקושי יודע מזה SSD או זיכרון פנימי וכו'). אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בלבד, מחפש מחשב שיידע להפעיל במקביל כמה קבצי אופיס (בעיקר וורד) וגלישה באינטרנט. רוב המסמכים עליהם אני עובד נשמרים בכונן חיצוני, חלק מועט מהמסכים נשמרים על המחשב עצמו. אין לי צורך בגרפיקה או תוכנות פוטושופ. לא מתכוון לראות סרטים או לשחק משחקים במחשב. מחפש מחשב טוב אבל במחיר סביר - עד 2,000 ש"ח. מסך מחשב+מקלדת+עכבר כבר יש לי. ווינדוס 7 ואופיס גם כן יש לי כבר. אשמח לקבל המלצה על מפרט/מחשב יחד עם מחיר משוער ואיפה אפשר/כדאי לקנות את אותו מחשב. אקדים ואומר תודה.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by Avi Nazarov,

* מטרות המחשב?: גיימיניג ועריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: לא מבין בזה, מה עדיף ? * רזולוציית המסך?: מממ לא מבין בזה .. מה אתם ממליצים ? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: צריך היציאות הבסיסיות רק * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה המחשב הכי טוב לגיימינג ועריכה גרפית לתק…

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  5. Started by Godmoney,

אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אין לה הרבה דרישות. המחשב לא יצטרך להעלות משחקים וגם כנראה לא לנגן סרטים. רוב העבודה שלו תהיה התחברות ל Gmail ועבודה עם Office. כמו כן חשוב מאד שתהיה לו אפשרות להתחבר לרשת בחיבור אלחוטי. התקציב שניתן לי הוא 800 שקל אבל אני מאמין שיהיה אפשר גם לעלות מעל במקרה הצורך. למישהו יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  6. אינטרנט , אופיס, וכו'... תקציב עד 4000 ש"ח תקנו אותי אם אני טועה אבל רצוי משהו עם מעבד intel core i5 תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי היום מחשב נייד חשוב לי שיהיה מחשב איכותי ומעוצב, שקט, מסך 15.6, סוללה לאורך זמן, לא מתחמם, מקלדת מלאה נומרית ואחריות יצרן. השימושים שלי הם רק אופיס ואינטרנט. אין לי מגבלת תקציב. 1) איזה מחשב יכול להתאים לי ? 2) יש המלצות לחנות \ אתר אינטרנט לרכישה ? (רק משווק מורשה ולא ייבוא מקביל). תודה תודה תודה גיל

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  8. Started by תומר ל,

לעבודה משרדית (כולל תוכנות גראפיות), עם מסך מט 12-13". עדיפות לחברה מוכרת וסוחר אמין, שמאפשר פריסה לתשלומים. תודה, תומר

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום חברים צריך את עזרתכם , אני מחפש המלצה על מחשב נייד חדש וזה הראשון שאני קונה אז אני לא רוצה להתפשר , הסכום שאני מוכן להוציא עד 10 אלף אני רוצה מחשב עם הנתונים הבאים : חיית עבודה - שיהיה מעבד חזק וכמה שיותר יותר טוב אני רוצה להריצ עליו תוכנות גרפיות ובמקביל כמו כן לשים עליו VPC עם מערכת הפעלה SNOW LEPORD של MAC בשביל לפתח על IPHONE ( אני יודע שבשביל זה צריך ממש לפטופ חזק ) שיהיה 15 אינצ מסך מקלדת נוחה מאוד לעבודה . תודה תודה !!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. תודה מראש לעוזרים. התקציב באיזור ה5000, יכול להיות יותר בשביל מחשב טוב מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים, אך שתהיה גם אפשרות לגיימינג (מעבר למשחקי פלאש כמובן...) * גודל המסך: 15, מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך: full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad): אין * משקל רצוי: עדיפות לפחות מ2.5, אבל אסתדר גם עם יותר מזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ברור שעדיף כמה שיותר אבל זה שיקול פחות חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): HDMI * Bluetooth: לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לפחות 256 ג'יגה, עדיפות ל512 * כונן אופטי: אין צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית. חשוב שלא יהיה כבד אך שהמסך יהיה כמה שיותר גדול, ושישמש לכ-3 שנים ומעלה. הנה עוד כמה פרטים: * מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וכו׳ * גודל המסך - חשוב שלא יהיה גלוסי ושלא יהיה קטן - עדיף סביב ה-15. * משקל - חשוב שלא יהיה כבד - המטרה היא לקחת אותו ללימודים והעבודה באופן יומיומי. * זמן סוללה - שיהיה סביר אבל לא על חשבון המשקל. * כונ ן קשיח - אין דרישות מיוחדות. אם אפשר SSDלכונן הראשי - מצוין. * כונן אופטי - עדיף, אבל אולי כדאי להתרפשר כאן בשביל משקל נמוך. * חברה - אין העדפה לחברה מסויימת, אבל השירות חשוב מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. משתמש רשום 0 30 דווח תקציב 2400 עם חריגה של 100שח. השימוש יהיה לאופיס+אינטרנט (עבודה משרדית). מסך לפחות 14 אינצ רצוי מאוד מהחנות באג כי יש לי שם זיכוי כספי תודה!! לדוגמה חשבתי על זה https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/laptop/x409fa/ek277t/i5 או https://www.bug.co.il/brand/hp/color/gold/pavilion/14/ce3008nj/i3

• 11 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. שלום לכולם, מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (בעיקר אינטרנט, סרטים, אופיס, מוזיקה וכד') בתקציב של עד 3500 ש"ח. גודל מסך 14-15.6. סוללה שתחזיק מעמד לפחות לכמה שעות. עדיפות למקלדת מוארת. עדיפות לאחריות מורחבת ושיבוא עם מערכת הפעלה. חובב DELL, אז מעדיף כמובן. מצאתי את המחשב הבא: http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=1237 שתי שאלות לגבי המחשב הזה: 1. מה זה אומר מחשב מוחדש? אני יכול להיות בטוח שזה באמת עודף מלאי ושהמחשב באמת באריזה ואף אחד לא נגע בו? 2. זה המחשב הראשון שאני מוצא שמגיע עם זיכרון פנימי של 12GB... מישהו פעם שמע על זה? זה הגיוני? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות מאומצת -הרבה קבצים פתוחים במקביל, עבודה עם מערכות משרדיות כבדות וכו' * גודל המסך: 13 -? אני לא סגור על זה.. מחפש מסך גדול שאפשר יהיה לעבוד עליו בנוחות, או לחלופין מחשב שמגיע עם עמדת עגינה שאפשר לחבר אליה מסך רגיל. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נראה לי. * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן. * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רצוי דגם של חברה כמו dell, HP, Lenovo וכו'. יש משהו שמשלב מסך רגיל ומסך…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ajl,

היי, אני מחפש לחבר (מרצה שלא ממש מבין במחשבים) לצרכי מצגות, גלישה וכתיבת מאמרים. הוא מחפש מחשב שיהיה אמין ושלא יצטרך להיטרטר לתיקונים. אני לעומת זאת אוהב את DELL מה דעתכם על הבאים? כולל הרחבת זכרון ל 2GB http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2130-80gb.htm או http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250-120.htm או http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=68 תודה.

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by canonnn,

היי חברים אודה לעזרה מחפש מחשב נייד בעל המאפיינים הבאים לטובת עריכת תמונות ועריכת וידאו לעיתים רחוקות (AVID AND PHOTOSHOP) 1.. מסך 15.6 - על מנת שלא יהיה גדול מידי לנסיעות לחו"ל 2. 8 גיגה זיכרון עדיפות ל 16 3. מעבד I7 לכל הפחות, עדיפות למעבד חזק לטובת עריכה 4. כרטיס מסך חזק יחסית (לא למשחקים אלא לעריכה) עדיפות ל4 ליבות או 2 ליבות עם 2 גיגה 5. הרדיסק SSD אין לי צורך בכמויות אכסון גדולות זה בעיקר מחשב עבודה לשטח, ככה שכל הרדיסק מעל 32 גיגה יעשה את העבודה, העיקר שהיה מהיר SSD 6.עדיפות לבעלי מקלדת מוארת לעבודה בחושך מודה מראש

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by miim17,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני זקוק למחשב נייד פשוט- בשביל אינטרנט אלחוטיו אופיס וקצת לראות סרטים מידי פעם. לפי זה חשבתי שכל פנטיום מעל ג'יגה, 256 מגה זיכרון יספיקו לי. (איכות המסך לא קריטית) את המחשבים של קומפאק/HP אני לא אוהב, אז נשארתי עם IBM / DELL שיצא לי קצת להכיר אותם. ואני די מחבב אותם. עכשיו לכמה שאלות: בנושא IBM - יש את הדגם R50E שאחריו יש כל מיני שמות, כמו UR0BYIM , UR0BZUK, ur0tuk וכו'. מחיפוש בגוגל כל השמות האלה מביאים אותי רק לאתרים ישראלים , ככה שאני לא כלכך מצליח להבין מה הם מסמלים. פרט לזה יש למישהוא להגיד משהוא רק על הדגם R50E ? בנושא DELL - אני מדבר על ה L110 שאפשר לקנות אותו באופיס דיפו ממש בזול - 3600 ש"ח - מישהוא מכיר אותו? יש למישהוא הא…

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  18. שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב שיגיע עד למחיר של 3,3 וחצי אלף. אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה תודה:]

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  19. Started by balon007,

חשוב שיריץ משחקים וסרטי HD... I5 יספיק או שכדאי I7? ההבדל בביצועים הוא משמעותי? איך המחשב הזה של DELL? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 שווה את המחיר? תודה

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי מחשב נייד זקן שאני לא מתכוון להחליף בשנה הקרובה. לאחרונה הוא התחיל להתחמם יתר על המידה (אפילו בהשוואה לקיץ הקודם). אשמח לקבל המלצות על משטח קירור טוב וזול יחסית (גבול עליון למחיר - 150 ש"ח). אם יש איזה משטח קירור סופר-מיוחד שעולה יותר, אז אני אשמח לשמוע למה שווה להשקיע יותר בשבילו. תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shaygutman,

תקציב 9000 ש"ח המחשב מיועד לשימוש יומיומי של הרצת תוכנות גרפיקה ותלת מימד , תוכנות כבדות מאוד שמצריכות כ.מסך איכותי ובכלל חומרה חזקה. אני כבר די נעול לגבי לפטופ מסויים אבל הייתי רוצה לקבל חוות דעת נוספת על ניידים נוספים ומומלצים. עד לפני מס' ימים היה בשימושי NOTEBOOK של MAC שרכשתי לפני מס' שנים , והאמת הוא שימש אותי בצורה נפלאה רק שכרגע הוא מושבת עקב נפילה משולחן. בקיצור אם אתם מכירים איזה MAC בתקציב הנ"ל אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  22. אז ככה, אני מעוניין בנייד בתקציב של עד 1500$, העניין הוא שיש לי אפשרות לרכוש אותו רק בניו יורק (מנהטן) כיוון שחבר שלי היה שם חודש הבא, אני אישית תכננתי לרכוש נייד בארץ רק בסוף השנה (בתחילת הלימודים) כי אין לי ממש צורך בנייד ב-4 החודשים הקרובים (חופש), האם כדאי להמתין לסוף השנה ולרכוש בארץ או שעדיף לרכוש בחול בחודש הבאה? בנוגע לנייד, השימוש העיקרי הוא בתוכנות כבדות כגון: 3DMAX, After Effects, Illustrator... כך שאני הצטרך מחשב חזק שיוכל להריץ אותם מהר. מה חשוב לי? 1)חומרה חזקה! 2)אחריות בינלאומית. 3)מסך 14". (אין לי עדפה למסך מבריק או מט). כמובן שהייתי רוצה סוללה חזקה, איכות בנייה טובה, משקל נמוך... אבל אני מודע שאי אפשר לקבל הכול לכן מה שחשוב לי באמת זה שהנייד יוכל, כפי …

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. היה Laptop של חברת DELL מדגם C540 שנשבר לו המסך, ורצו 3,000 ש"ח תיקון. עדיף כבר לרכוש מחשב חדש וטוב יותר. לכן, אשמח מאוד לקבל המלצה למחשב נייד (Laptop). תקציב : 5,000 - 6,000 ש"ח מטרות : בעיקר אינטרנט, עבודה עם אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה לפחות חצי ג'יגה זכרון, צורב (אם אפשר צורב DVD, בהחלט עדיף) ומהיר. תודה !

24. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עם מסך גדול (17" לפחות), שיוכל להריץ יישומי אופיס מרובים בקלות, עם אפשרות לצפייה בסרטים ועם אפשרות להרצת משחקים (או לחילופין ללא אפשרות כזו אך עם אפשרות לשדרוג כ.גרפי שתעניק למחשב יכולת הרצת משחקים). המשקל אינו פקטור, מצידי שישקול 5 קילו : בתודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. תקציב: כ-6000 ש"ח (בארץ). השימוש העיקרי: אני מתכוון להשתמש בו למחקר, ויהיה עליו לטחון הרבה מספרים והרבה DATA. שימוש משני: לחבר לטלוויזיה על מנת לראות סרטים, וכמובן עבודה "משרדית" (מסמכים ומאמרים וכו'). * גודל המסך? אני צריך ניידות בסיסית ולכן משהו באזור 15 אינצ' נראה לי נכון. עדיין צריך רזולוציה טובה (לא צריך 1900X1080, מספיק באזור 1600 וכו'). המסך ישמש הרבה לקריאה וכתיבת מסמכים (מאמרים) וצריך איכות טובה. עריכה: ממה שראתי עד עכשיו, נראה שכל המסכים בגודל 15 אינצ' הם בזולומציה של 1366X768 אז אם אין ברירה, אין ברירה * משקל רצוי? 2 עד 3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא צריך זמן סוללה ארוך, רוב הזמן הוא יהיה בחשמל. 4 שעות נ…

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים