עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בתקציב של כ-3500 ש"ח. המחשב אמור לשמש כעיקרון ליישומים אינטרנטיים בסייסים (קצת גלישה בפיירפוקס ו-IE,תוכנות מסרים כגון אייסיקיו ומסנג'ר ועיון במיילים) תוכנות הורדה פתוחות נון סטופ ברקע (בעיקר סבבהDC התובענית אך המעולה אך כנראה שגם הפרד ישמש אותי פה ושם) צפייה מרובה (חצי שעה-שעה ביום) בסרטים/תוכניות באמצעות BsPlayer והדבר החשוב מכולם - משחקים! מספר הערות : *המחיר הוא למחשב בלי מסך (שמעתי המון המלצות על ה-L721 של Nu Tech ואני מאמין שאני אקנה אותו אלא אם כן אקבל כאן המלצה למסך עם מחיר דומה שיפיק יותר) *אני לא צריך רמקולים (המחשב יחובר למערכת סטריאו) *המראה החיצוני של המחשב ממש אבל ממש לא משנה לי ולפיכך אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי במארז *גם עכבר ומקלדת ייקנו בנפרד *אני מאיז…

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  2. שלום לכולם לפני כשבוע שאלתי על מחשב לגיימינג בסכום של עד 3500, בסופו של דבר קרו דברים ולא קניתי את המחשב. עכשיו שיניתי קצת את התקציב ברצוני לרכוש מחשב חדש בסכום של 3000-3200 שקלים לא כולל ציוד היקפי/מסך חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מאוד אמין ויציב (עד כמה שאפשר) המחשב מיועד למשחקים בהגדרות בינוניות 1. מה התקציב המקסימלי? 3200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים/סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים, סרטים: תדיר מאוד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by Jesper,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים. התקציב - 3500 אבל גמיש. שימושים: בעיקר גלישה ועבודה על תוכנות כמו אופיס. לפעמים צפיה בסרטים. חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל להחזיק הרבה משימות בו זמנית. גודל המסך: 14" משקל: רצוי שיהיה די קל כי אני הולך להסתובב איתו הרבה זמן סוללה: שיחזיק לפחות 3 שעות בלוטות' וצורב DVD: רצוי אך לא חובה לא צריך יציאות מיוחדות HD: לפחות 500GB תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  4. אני כבר שנתיים מנסה ליבנות לי מיפרט מישתלם מבחינת מחיר ושיכלול את כל הדברים הבאים: איכות=אמינות. ביצועים ביחס למחיר. יוקרה פאר ואלגנטיות. ~~~~~~~~~~~~~~~ אז ככה זה מה שאני מתכנן ליקנות בשבועות הקרובים וחשוב שהכל יהיה כלול כלומר:חומרה ציוד הקפי ומסך. מעבד - Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 גוף קירור - Thermaltake Big Typhoon לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe/ASUS P5B Deluxe זיכרונות - 2G של GSKILL/OCZ/CORSAIR דיסק קשיח - Maxtor 250GB 16MB Buffer DiamondMax SATAII HDD Seagate 250GB 7200 rpm 16MB Buffer NCQ S-ATA II HDD כרטיס מסך - Radeon X1900GT X800GTO2 ציוד הקפי: מסך - SAMSUNG 19" 960BF 4MS עכבר - Logitech G5 מקלדת - Microsoft 4000 Natural Ergonomic או מקלדת +…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by הכי טוב,

ערב טוב אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה. התקציב שיש לי הוא 2800 שקל אני מחפש מחשב מחברה אמינה ואיכותית כמו hp/ Lenovo ןעוד סומך עליכם. ושהמחשב יכלול מערכת הפעלה. אני רוצה לקנות מוואלה ואשמח לקבל חוות דעת מהמחשבים מהאתר וואלה. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by garl,

אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב של כ-2000-3000 ש"ח. (גמיש). * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6 או יותר. אין העדפה למבריק או מאט. * רזולוציית המסך: לפי המלצתכם... * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מעדיף שתהיה מקלדת יחסית מרווחת (אתם יודעים, לא מהמקלדות של הניידים הצפופים האלו. משהו שיאפשר להקליד כמו בנאדם) * משקל רצוי: לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: מעדיף שתהיה סוללה חזקה יחסית. אני אגיד לדוג' 5 שעות, אבל בתכלס תלוי בהמלצות שלכם בהתאם למחיר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא. * Bluetooth: לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: מינימום 500 ג'יגה. לא חשוב סוג הכונן. * כונן אופטי: לא חובה. …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הדרישות הבאות מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , עבודה משרדית. גודל מסך: 15.6 אינטש מסך מבריק - לא טאצ' משקל רצוי: עדיפות למחשב קל משקל (ברור כי גודל המסך משפיע) סוללה: חיי סוללה ארוכים - חשוב. דיסק קשיח: עדיפות לSSD , במידה ולא קיים מחשב התואם את כלל הדרישות עם SSD אבחר ב HDD. כונן אופטי: יש צורך חיבור BLUETOOTH דרוש. בגדול המחשב צריך להיות מהיר , אז אני מניח שכמות מספקת של DDR ותוספת של SSD יעשו את העבודה.. *נדרשת תמיכה לצפייה בסרטי Full HD. בתודה והערכה! ארז

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Erezxz,

שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הדרישות הבאות מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , Microsoft Office. גודל מסך: 15.6 אינטש משקל רצוי: עדיפות למחשב קל משקל (ברור כי גודל המסך משפיע) סוללה: חיי סוללה ארוכים - חשוב. דיסק קשיח: אשמח לדעת על אופציה עם SSD ואופציה עם HDD. כונן אופטי: יש צורך העדפה לצבע אדום בגדול המחשב צריך להיות מהיר , אז אני מניח שכמות מספקת של DDR ותוספת של SSD יעשו את העבודה.. *נדרשת תמיכה לצפייה בסרטי Full HD. מכיוון שמדובר בדרישות סטנדרטיות , אני מניח שהתקציב גבוהה ממה שנדרש , אז אם אפשר לקנות מחשב בתקציב נמוך אעדיף... בתודה והערכה! ארז

• 21 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. Started by verynoti,

אני מחפש מחשב ניייד כדי לעבוד עם תוכנות גרפיות של AUTOCAD למיניהן ועוד כמה תוכנות של בניין אני יודע שאני צריך מסך גדול "16 אני חושב זה מספיק גם "17 זה הכי גדול שאני מרשה לעצמי וכמובן כ.מסך חזק מספיק שיעבוד טוב ולא יקרוס לי כמו אצל חבר שלי אין לי דגם ספציפי וגם לא מצאתי המון אשמח לקבל הצעות של כמה חברות ואיזה מהן אמינות יותר איך שכחתי כמובן גם אני אראה איתו סרטים אז אם אפשר שתהיה לו יציאת HDMI תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד והייתי רוצה לשמוע המלצות, אז הנה הפרטים - * מטרות המחשב? המחשב מיועד ללשמש אותי ללימודים, יישומי בידור (מוזיקה וסרטים), אינטרנט, לא למשחקים * גודל המסך? אני לא מחפש משהו מזערי, אני חושב לכיוון ה-15 אינץ' * משקל רצוי? המשקל הסטנדרטי יהיה בסדר בין 2.5-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני לא יודע בדיוק מה זה אומר ואם יש לי צורך בזה, אבל כן הייתי רוצה אופציה לחבר לטלוויזיה * בלוטות? בכיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? בהחלט * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אני לא בטוח כמה זה חשוב, זה לא מה שיכריע את הקנייה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בינתיים מה ששמעתי זה "רק דל!" …

11. יש כזה ? אבל בהכרחי שלא יהיה בו מעבד atom אם מישהו ראה מכיר ויכול להמליץ לי על מחשב כזה אני אשמח לשמוע בהקדם האפשרי ובבקשה בלי מחשבים מאייבורי. תודה על עזרתכם שבת שלום חברים

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  12. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לשימוש בתוכנות תלת-מימד ופוסט אפקטס כגון Maya, After effects וכו'. פוטושופ כמובן גם.. גודל ומשקל פחות קריטי - שיהיה מסך באיכות גבוהה כמובן, מעדיף מסך מאט. לא צריך מסך מגע וכל מיני פיטצ'רים. העיקר שיהיה חזק מאוד. אני גם גיימר על הדרך אם זה משנה אבל אני מאמין שזה מסתנכרן יפה עם התוכנות תלת מימד.. בכל מקרה, התקציב בסביבות ה6000? משהו כזה. אפשר לחרוג תאכלס, אבל לא להשתגע. נגיד עד 7000 אם זה באמת בצורה חריגה יותר שווה. אשמח גם המלצות מאיפה לקנות - בת"א עדיף. או לפחות באיזור המרכז. רב תודות!

13. היי. המחשב הנייד של אימא שלי כבר ממש ישן, וממש ממש איטי. היא עובדת בעיקר עם מיילים (אאוטלוק), סקייפ, מסמכים, ורואה סרטים להנאתה. האם כרום בוק זה רעיון טוב? התקציב הוא כמה שפחות, כל עוד יש מצלמה לשיחות טובה יחסית ומהירות סבבה לעבוד איתה. היא גרה בלונדון. לדעתי היא יכולה לזרום על יד שניה אם צריך. מסך לא משנה איזה גודל. אבל עדיף מחשב קומפקטי וקטן. בעדיפות עם כונן דיוידי, אבל לא חייב. תודה רבה לעוזרים.⁦❤️⁩

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי אני מחפש לקנות מחשב נייד, אשמח לקבל עזרה מטרות המחשב?המטרה העיקרית היא,אינטרנט, skpe, אופיס * גודל המסך? 15.6 חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מחשב אמין ועמיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה הרבה (2-3) USB וגם Bluetooth כונן קשיח - 300-500 GB * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,אך חשוב שתהיה אחריות מהחנות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...)צבע אדום או וורוד יכול להיות נחמד - מחשב עבור האישה תודה.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  15. שלום, אני מחפש נייד שלרוב יהיה לו שימוש ביתי (למה נייד דווקא? כי רוצים משהו שלא יקח הרבה מקום) אז צריך נייד אם מסך כמה שיותר גדול (כמובן במחיר כזה לא נראה לי שאפשר למצוא עם מסך "17). ועוד דרישה זה שיהיה כרטיס מסך יותר טוב מאלה שבאים עם כרטיס מסך מובנה של Intel. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. אז ככה יש ברשותי מחשב נייד 15.4 ששוקל כמעט 3 ק"ג שאינני יכול להסתובב עימו גדול כבד וצורך המון סוללה אז בגדול הוא החליף את המחשב הנייח בתור מחשב שולחני. כרגע אני מעוניין במחשב קטן יותר קל יותר ובעל הספק סוללה טוב . התכונות הנדרשות הם: עד 1.5 ק"ג מסך 12-13 בעל חיבור שן כחולה, WI-FI, יכולת להתחבר לתחנת עגינה במידת הצורך , נפח דיסק קשיח גדול לפחות 160 , יכולת להתחבר למקרן בקלות חיבור HDMI אם קיים יהיה ממש טוב אני מעדיף מעבד של אינטל כמו כן אחריות לפחות ל3 שנים .( אפילו בתוספת תשלום). וכמובן מחברה אמינה כרגע יש לי HP ואני מאוד מרוצה ממנו כמו כן תקציב לא ידוע כרגע אני יודע שזה יהיה עד 10K שאלה נוספת האם כדאי לבדוק מקבוק ובמידת הצורך להתקין עליו חלונות לצורך שימוש שוטף.( יש ל…

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Jviega,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיוכל בעיקר להריץ סרטים (720,1080P) בצורה מעולה וגם שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה, כמו משחקי אונליין וכאלה למיניהם. שיהיה לו graphic card טוב-מעולה ושיהיה לו ווינדוס באנגלית והגודל מסך לא ממש חשוב לי אבל מעדיף בערך 15-17 וגם שלא יתחמם בצורה כזאת שאני אצטרך לקנות איזה משטח קירור. אין לי כרגע איזשהוא הגבלה בתקציב אבל אני מעדיף שזה יהיה כמה שפחות כסף אבל שיעמוד בתנאים שרציתי בצורה טובה מאוד. אשמח להמלצות!, תודה.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. שלום, (מקווה שזה הפורום המתאים לנושא) יש לי כיום מחשב עם 3 כוננים חיצונים (סה"כ 5T) המכילים סדרות וסרטים. המחשב מחובר לטלויזיה בחדר וכן משמש כשרת סרטים למחשב הנמצא בחדר אחר ע"י רשת אלחוטית. אני מעוניין במחשב נוסף לסלון שישמש כסטרימר ויוכל גם כן להתחבר למחשב הראשי באמצעות רשת אלחוטית. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - הצגת סרטים וסדרות באיכות HD. גם 1080P. וחיבור למערכת קולנוע ביתית 5.1 באמצעות רסיבר קיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום או…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by ביצה,

יום טוב אני מחפש מחשב נייד קטן עם מסך 10" לפחות, אפשר קצת להתגמש אבל רצוי יותר גדול אם אפשר התכונות העיקריות שאני מחפש הם: -זול, תקציב עד 2000 שקל לכל היותר אבל כמה שיותר זול -WIN7 -כמובן שיתאים לצרכי גלישה, סוללה סבירה, מוזיקה וסרטים -חשוב לי גם מצלמת אינטרנט ומיקרופון -מקלדת נורמלית שאפשר לכתוב איתה שורה בלי להתבלבל 10 פעמים אבקש גם המלצות מחברות מוכרות וגדולות כמו LG, HP וכו' כדי שיהיה למחשב אמא ואבא במקרה של תקלה לא עלינו תודה מראש ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. הי. אני במהלך רכישת מחשב חדש ומחפש כרגע מסך זו אבל איכותי. התקציב הוא בסביבות 800-1000, הגודל הוא לפחות סביב 24", רזולוציה לפחות 1080P, חיבורי HDMI או DP ורצוי גם USB. היעוד הוא בעיקר צפיה בסרטים/סדרות אבל גם משחקים. כרגע הכיוון הוא DELL U2414/P2417H או משהו דומה. הייתי שמח לקבל המלצות נוספות..

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by morpheus1234,

שעיקרי שימושיו יהיה שימוש מאסיבי בתוכנות AUTODESK, בעיקר AUTOCAD בשילוב תלת מימד של ADT שימושים נוספים: אינטרנט ואופיס... המטרה היא לבנות מפרט כמה שיותר חזק שיחזיק לאורך שנים עם אפשרויות שידרוג רבות במינימום תקציב מפרט המחשב צריך לכלול דברים מינימליים בלבד שהם:לוח,מעבד,זכרונות,מארז. כל שאר הציוד יש בידי ואני מתכוון להרכיבו בעצמי. אני צריך בעיקר המלצה לשילוב של לוח+מעבד(חומרת הליבה) שהאופטימלי לדרישותיי. לגבי תקציב אני מעדיף שלא לציין כי אין לי מושג מה המחירים. שוב, הדגשים העיקריים לשילוב של לוח+מעבד: 1.ביצועים מירביים בתוכנות אוטוקד,ADT, אך גם ביצועים טובים בשימוש שגרתי באינטרנט ומולטימדיה 2.אמינות לאורך זמן ואפשרויות שדרוג. למשל לפני כמה שנים קניתי מחשב פנטיום3 עם…

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  22. שלום לכולם... תקציב: 2500 ש"ח צורך: מפרט מחשב ללא אביזרים נלווים וללא כונן DVD. אמנם התקציב דל, אבל אני רוצה תמורה הולמת, לכן אני יכול להתפשר ואני מסתפק ברכיבים לא הכי חדשים שיש... כלומר, אסתפק בזיכרון DDR2 ומעבד ללא טכנולוגיית ה i7 החדשה וגם לא כרטיס מסך הכי טוב. מה שבאמת חשוב לי שבעוד שנה-שנתיים אוכל לשדרג לרכיבים הכי חדשים שיהיו, או כמעט הכי חדשים - כלומר הלוח אם צריך להוות תפקיד מרכזי במפרט הזה. לגבי השימוש, אני כן משתמש רציני, אני מריץ לפעמים מכונות וירטואליות, משחק משחקים, וכמובן ניגון סרטי HD. חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר. וזיכרון מספיק כרגע 2GB, אם אפשר לדחוף 3 מה טוב. לגבי חומרה ספציפית, אני אישית ממש בקטע של intel ו - nvidia בכל הנודע למעבד ולכרטיס מסך, אבל אתם מ…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה מחשב כמה שיותר חזק למשחקים והמחיר לא כולל מסך. תודה :][br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 22:08:07 אה ושכחתי לציין שאני קונה עם המחשב מסך 24 לד של LG אם זה משנה משהו מבחינת הנתונים[br]פורסם בתאריך: 19.01.2010 בשעה 22:25:20זאת הצעה שקיבלתי מה אתם אומרים? אם יש לכם הצעות טובות יותר אני פתוח להצעות :] מ.דולר אחריות כמות פריט קוד שורה 1 מחשב C2Q i7 דגם 1 425.86 425.86 113.56 1 1 מארז איכותי HUNTKEY 550W מארז 2 655.17 655.17 174.71 3 1 INTEL-DP55WG i5 C2Q-1600/DDR3/2C לוח אם 3 1385.34 1385.34 369.42 3 1 Core i7-860 2.8GHz 8Mb LGA 1156 DDR3 מעבד 4 250.86 250.86 66.90 1 1 KINGSTON DDR-3 2GB 1333MHZ זיכרון 5 250.86 250.86 66.90 1 1 KIN…

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  24. אז ככה מפרט למשחקים עד 6000 ש"ח ( ללא מסך ללא צורב וללא רמקולים) גמיש במחיר 500 ש"ח פלוס\מינוס !!! תודה מראש למגיבים דימטרי.

• 31 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500¤ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל להגיע לכיוון ה 6000. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין גמישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית/עריכת וידיאו מתקדמת, עבודה במקביל על התוכנות הנ"ל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד & פרנסה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא! 4. האם יש …

• 4 תגובות
    • 996 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.