עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by psyco,

שלום לכולם!! צריך עזרה למפרט לחבר. תקציב בכותרת ושימושים עיקריים מה צריך: מארז , ספק, כ.מסך, מעבד, זכרונות, לוח אם, קרור למעבד. מה הצעתי לו: CM690, HX520 , 8800GT, 2*1GB, P35DS3L, נינג'ה, עם עוד 2 מאווררי למארז 120MM יוצא 5500~. הוא מעוניין לצמצם. אני חושב שאפשר לרדת בספק ל NEO HE 430W (הוא רוצה מודולרי) לגבי קרור שיעשה עבודה טובה הOC בינוני. אשמח להצעות ייעול. תודה, יוסי.

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  2. שלום מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4063 או שכדאי לקנות את המחשב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 המחשב מיועד למשחקים GTA , call of dute , משחקי ספורט EA ... pro evolution soccer מוסיקה סרטים וישומי אופיס תודה מראש אלון

3. היי, אני מתלבט בין שדרוג כרטיס המסך בלבד, לבין שדרוג כל המערכת. מטרת השדרוג היא משחקים בלבד. אני מעוניין להוציא כמה שפחות, ונראה לי שאוכל להשיג אחוזי שיפור גדולים משדרוג כרטיס המסך בלבד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי האם החלפת הכרטיס בלבד תגרום להרצה חלקה יותר של משחקים כגון BATTLEFIELD3 או באטמן החדש. המערכת שלי היא: INTEL E8200 2.66G CORE2DUO OC 3.2Ghz ABIT IP35P INTEL P35 DDR2 1066 DDR2 4GB 800MHZ HEATSINK PATRIOT GIGABYTE 8800GTS 512MB OC 425w enermax modu82+ תודה רבה! [table] [tr][td] [table] [tr] [td] [/td][/tr][/table] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/t…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  4. מפרט לשימוש ביתי (בלי משחקים, כנראה - חלונות xp, לינוקס, ויזואל סטודיו, אופיס, אינטרנט, מסנג'ר, אייטונס וכו'), עם מסך 19" או 22". צריך גם עכבר ומקלדת.. העדפות (לא קשיחות) - מעבד אינטל, 1gb זיכרון או יותר, צריכת חשמל נמוכה, מארז שקט (אפשר להוריד מאווררים). בונוס למארז אסתטי וקטן (המחשב הוא עבור בחורה). תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 04:58:10 שכחתי לכתוב - חנות באיזור רעננה או רמת גן.[br]פורסם בתאריך: 7.12.2007 בשעה 04:59:26מפרט מksp:מעבדי אינטל Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Micron דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB כרטיס…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. שלום לכולם! אני בלי המון ניסיון בהרכבה עצמית וכדו'. אני מעוניין במחשב שיפעיל את המשחקים הכי חדשים ברמה כיפית לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות אבל בהחלט שיהיה יפה ומהנה. אשמח להמלצות לשילוב של הרכיבים הבאים: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס גרפי (שהכל ביחד יעלה בערך עד 1,500 ש"ח, אפילו עד 2,000) יש לי כבר ואצרף ולכן לא ארכוש : כונן קשיח, 4 ג'יגה זכרון פנימי, מסך HD, כונן תקליטורים, מערכת הפעלה תודה מראש! רונן

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים שיצאו מ2013 - למשל Ac black flag או משחקים הצפויים לצאת כמו witcher 3 ו Farcry 4 , אך אם חלקם תוכנתו בצורה לא אופטימלית שתפגום בביצועים אין זה משמעותי , כלומר אינני מתכוון להריץ משחק שדורש הרבה יותר מדי על האיכויות הכי גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eL!RaN,

Ultra Graphics _eL!RaN_DaDoN מה אומרים? המפרט בוידאו יש פירוט

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  8. היי. במחשב תשתמש אדריכלית בעיקר על אוטוקאד 2010 ועל עוד כמה תוכנות קטנות יותר, אך המרכזית תהיה אוטוקאד. הנה אתגר קטן - היא מעדיפה מארז Micro ATX וגם שיהיה שקט. הרכישה תתבצע בפנדה או בנועה, אז אני אשמח לקבל מפרט משם אם אפשר. תודה מראש.

9. Started by ronen874,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות לאחותי מחשב בתקציב שבכותרת (אפשר קצת יותר אם יש פואנטה) אין כוונה שזה יריץ משחקים חזקים או יעשה משהו כבד כמו גרפיקה מחשב סתם לסבבה אני יודע שיש כל מיני מט לא מט ודברים אחרים שמיוחדים לניידים ואני לא מבין בזה כלום אם אפשר הסבר בסיסי בכל מקרה אני מתכנן לקנות באייבורי כי זה ליד הבית יש שם בערך 10 מחשבים בתקציב הזה חלק איי3 חלק איי5 אם מישהו יכול להכנס ולבחור אחד שהוא מהיותר טובים יש לי הרגשה שאם אני הולך לבד אני בוחר את ההכי רע מכל החבורה תבורכו אאה רוצה ווינדוס מקורי ורוצה לדעת אם יש אפשרות לשים משהו יפה חיצונית על המעטפת כמו איזה תמונה או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  10. amd 64 3000 939+מאוורר m.board-msi neo2platinum 939 radeon 9600 256 או שעדיף 128? 2*512 ddr 400 lg dvd rw lg cdrom floppy 80g sata mag 17" lcd 16ms מארז עם איוורור צדדי+ספק 5500 מזומן

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  11. אז ככה אני מחפש מפרט למחשב למשחקים לא ל-OC ללא ציוד הקפי כרגע יש לי מסך 17 LCD תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. שבוע טוב חברים, הגיע זמן שדרוג המחשב, ואיתו בקשה לסיוע למפרט למחשב PC המיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ופוטושופ בעיקר, קבצי RAW גדולים. אשמח לעזרתכם בהרכבת מחשב חזק מהיר שיוכל לשרת אותי בנאמנות ומהירות לפחות שנתיים שלוש וכמובן אם התקנים המאפשרים שדרוג או הגדלה בהמשך. בעבר קיבלתי כאן הצעה עם מפרט אבל מאז דברים השתנו דברים ומוצרים נכנסו... וכמובן- משווק או חנות ידידותיים למשתמש ולכיס תודה רבה ושבוע קר ומצויין

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. שלום, תקציב מזומן של עד 1200 שח, מטרת המחשב: הורדות, צפיה בסרטים, משחקים קלים ביותר (FIFA 2005) ואופיס\אינטרנט. אין צורך בDVD. אין צורך בHD (מתבסס על כך שלא קריטי להישאר עם IDE ולא לעבור לSATA2). אין צורך במסך, כרטיס קול, כונן דיסקטים. כלומר רק: מארז+פסק,לוח,מעבד,זיכרון וHD רק אם אתם ממש חולקים על להישאר עם הישן. לא מחפש שידרוגים עתידיים- עד שאחליף כבר הכל יהיה שונה (לפחות 3 שנים...). אעדיף שלא להרכיב לבד, למרות שזה אפשרי. מעדיף להישאר עם הכ. מסך הבסיסי שמגיע עם הלוח, בהנחה שזה מספיק לפיפא 05 ודברים מאותה תקופה. נמשך מאוד להצעות של איבורי וKSP ורק מפני שכל הדעות השליליות עליהם (כאן, בגוגל וכו') ישנות ואין תלונות מהשנה האחרונה- אני מניח שהשתפרו. ההצעות שלהם זולות מהגג שלי …

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by myjunkmail0000,

טוב ממש לפני קנייה... מחשב שיהיה יחסית מהיר, יריץ וינדוס 7 64 ביט, יחסית שקט. יחובר למסך 24 אינץ ועוד 32 אינץ טלוויזיה לסרטים/סדרות ב 720P כמעט ולא מתכוון להריץ משחקים... רק גלישה באינטרנט ומדי פעם אופיס... אבל כמו שאמרתי שיהיה מהיר! מתכוון לעשות אוברקלוג של איזה 25%... תמיד לכל המחשבים שהיו לי הגדלתי באיזה 10% דרך הביוס ועם המאוור הרגיל של אינטל אז עם מאוורר כזה ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ועוד מאוורים למארז אני מאמין שיהיה טוב. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1015 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪594 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK אחריות: …

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. שלום פורום מפרטים, תנו לי בבקשה מפרט, לעבודה משרדית בלבד, בתקציב 5000 (חריגה 500 ש"ח). צריך: מקלדת ועכבר סט אלחוטי רצוי לוגיטק, מסך LCD שהניגודיות יותר חשובה מכל דבר אחר, בייחוד זמן תגובה לא מעניין, 1GB RAM. בקשר לכרטיס מסך, אני רוצה משהו מסידרה טובה אבל דגם הכי חלש, לא מובנה, אפשר 7150, 6200, 7200, שלושתם נראים לי הכי טובים. אני רוצה את הכרטיסים האלו בשביל התמיכה בויסטה, אז לא מובנה. נמרוד.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, אני זקוק למפרט למשחקים ב-3000 ש"ח, אין צורך לחסוך, אני רוצה להשיג כמה שאפשר בתקציב הזה, חריגה עד 150 ש"ח. אני אשתמש במחשב בעיקר בשביל משחקים. משחקים כמו CALL OF DUTY, WORLD OF WARCRAFT, GTA IV אני צריך מסך חדש. אין צורך ברמקולים, בעכבר, במקלדת, בצורב וכונן קשיח. השקט לא הדבר החשוב ביותר (5 מתוך 10). לא יהיה אוברקלוק בכלל ואין צורך לכלול מערכת הפעלה.עדיף חנות באיזור המרכז, אין לי כוונה לשדרג שום חלק של המחשב בעתיד הקרוב. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר שמעוניין לקנות מחשב, הוא נמצא כרגע בארה"ב ולכן למה שראלי ומשתלם להביא משם אשמח אם תתנו קישורים לאמזון, כל השאר מחנויות בארץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך אבל ללא התפשרות גדולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן ב1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט, משחקים פשוטים יחסית (פרו לדוג'), מוזיקה (Ableton) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אבלטון (Ableton) - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: פרו, פיפא, SON…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אהלן שוב! לחברה שלי נשרף הלוח אם במחשב הישן והיא רוצה לקנות חדש. במילים שלה היא רוצה משהו שיריץ את המשחקים "טוב". כי היא כן מעוניינת במשחקים, אבל התקציב שלה יחסית דל 2000-2400, במילים שלי אני חושב שיספיק מחשב שיכול להריץ את המשחקים החדשים ב40FPS, פלוס מינוס, ועם הישנים יותר כמובן שלא תהיה לו בעיה. רק תגידו לי אם 40FPS זה מוגזם כי אני כבר לא בקיא כמו פעם. אז בבקשה מפרט חביב, אין לה העדפה ל-AMD או Intel, אבל מסך כבר יש אז רק מפרט מחשב בבקשה. תודה!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by p1nHas,

http://img148.imageshack.us/img148/5237/1198436440jm5.jpg לא צריך ציוד הקפי , השימושים הם משחקים כמו COD4 איך המחשב הנ"ל יריץ אותו ?? מה ניתן לשפר\להוסיף\לשנות במסגרת התקציב ? 3500שקל תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. זהו המיפרט הסופי: מפרט מחשב: מעבד - INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 - 800 ¤ לוח אם- Gigabyte GA-EP43-DS3L 475 ¤ דיסק קשיח - Western Digital WD5000AAKS - 306 ¤ זיכרון פנימי G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK 206 ¤ כרטיס מסך - Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB PCIe 830 ¤ מסך - LG W2042T 790 ¤ ספק כוח - EZCool 450W Retail 210 ¤ מארז - RAIDMAX APEX w/o PSU 166 ¤ מחיר כולל 3800 ¤

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by roadrunner,

המחשב ישמש גם למשחקים החלק הקשה הוא שצריך להכניס גם מסך בלי לחרוג מהתקציב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מעדיך יותר קרוב ל4000 אבל אני לא ממש מבין בכרטיסי קול ומה מומלץ אז אם צריך אפשר עד 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים יום יומיים, זום, קצת עריכת תמונות אז צריך כרטיס מסך אבל לא משהו מטורף, והדבר העיקרי זה שידור ברדיו אינטרנטי אז צריך כרטיס קול. פה אני גם אשמח לשמוע אם מישהו חושב שעדיף לקנות את המחשב בלי כרטיס קול ואז לקנות אחד חיצוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אם יש המלצה על מיקרופון ומצלמת רשת אני אשמח (לא כלול בתקציב, אשמח להצע…

23. שלום, אשמח לעזרתכם: המחשב מיועד לילד בן 12, לא HIGH END.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב : Gaming, משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : Minecraft, לא משחקים כבדים מדי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? Medium 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק…

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  24. Started by mrish,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד ודיי טובע ולא מבין בכל המפרטים שאני רואה באינטרנט... כעקרון אני רוצה מחשב שניתן לחבר לטלויזיה כמדייה סנטר והכי חשוב יאפשר עבודה ארוכה ורציפה מול המחשב - על אופיס , תכנות וכד'. הכי חשוב לי זה מסך שמתאים לשעות רבות מול המחשב בלי לצאת עם עיניים כואבות ואדומות ראיתי שמות כמו WXGA , Fine Bright , Vibant View ואין לי מושג מה זה אומר...ובטח לא אפשרות לבדוק במשך שעות. על מה אתם ממליצים - מידע או ניסיון אישי - להקפיד בקנייה ( בעיקר המסך)? האם יש מותגים שאתם ממליצים עליהם? מתרחקים מהם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. שלום כולם, אחרי חיפושים רבים אני חושב שהצלחתי להרכיב מפרט, כאמור מחשב לגרפיקאים כולל שימוש בתוכנות בסיסיות כגון Photoshop ומתקדמות כגון: Revit, 3DMax, AutoCAD ולהפעיל כמה מהן מקביל. הנה המפרט אשמח לקבל חוות דעת: מעבדי אינטל‏ Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1295 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI 500 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 2GB Kingston X 2 520 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB GDDR2 DX10.1 HDTV 2xDVI HDMI PCI-E 310 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD5000AAKS 250 צורבים‏ Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 130 מארזים‏ HJA-6000 MIDI Beige (No PSU) 95 ס…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.