עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות המחשב - בעיקר ללימודים באוניברסיטה ושימוש ביתי רגיל, אם יש אפשרות שהוא ישמש כסטרימר ולא יקפיץ את המחיר אז סבבה גודל המסך הוא 15.6 אני לא מבין ברזולוציות מספיק כדי להגיד מה אני רוצה, בתכלס FULL HD נשמע לי כמו סטנדרט בכל מחשב נייד חדש אז אין משקל ספציפי, עדיפות לקל סוללה חזקה בהתאם למשקל ולגודל, לא מפלצת כי בסופו של דבר רוב השימוש הוא בבית יציאת HD זה חשוב ובנוגע לבלוטות' זה פחות הייתי רוצה שיהיה לו מעבד חזק שישאר טוב גם לעוד 3 שנים, זכרון ראם בהתאמה וזכרון קשיח שיהיה הרבה, לפי מה שאני יודע הסטנדרט היום הוא הרבה מעבר למה שאני יכול לנצל אחריות זה דבר די חשוב אצלי כי יש לי נטיה להרוס אשמח שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מקורית ועדיפות לוינדוס 8, אין סיכוי שאני אתחיל להתעס…

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  2. אשמח להמלצות...אינני מבין הרבה במחשבים.אני מוסיקאי וצריך מחשב שישמש לשימושים הרגילים- אופיס ,אינטרנט כולל הורדות מוסיקה וכו', אבל גם לתוכנות הקלטת מוסיקה "קיובאייס"-הקלטת אודיו ומידי. וכן לכתיבת מוסיקה -"סיבליוס". המשקל לא מטריד אותי יותר מידי. חשוב שהמחשב יעבוד מהר ככל הניתן, שלא "יתקע", שיהיה אמין , חזק, ושיעבוד מס' שנים, עם מינימום תקלות. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש במקום מחשב נייד שנניגנב לי לצערי. עשיתי כמה בדיקות והשוואות והגעתי לשני דגמים שניראים לי טובים מאוד..אחד של HP והשני של DELL אני רק צריך המלצה את מי לקנות מבינהם או שבכלל לקנות דגם אחר השימושים שלי הם בעיקר גרפיקה, מוזיקה שתיהייה ברמה גבוה אם אני מחבר את המחשב למגבר, שיעבוד חלק עם מקרן. שני הדגמים שראיתי הם HP Pavilion dv6-6030ej LL054EA או Dell Inspiron N5010 i7-740QM HD5650 זה גם די דחוף כי המחשב זה רוב העבודה שלי. תודה רבה למי שעוזר לי בהחלטה!!

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  4. יש לי היום E8400 עם כרטיס מסך HD6950. אני רוצה להיות מסוגל לשחק את המשחק על ULTRA SETTINGS ההתלבטות שלי היא AMD או אינטל האם מספיק להחליף את המעבד והלוח ל : מעבד - AMD 970 Phenom II X4 לוח אם - GA-970A-UD3 או לשדרג בעלות יקרה יותר של כ 500 שקל ל : מעבד i5-2500K INTEL לוח אם - GA-Z68X-UD3H-B3 גם ככה הכרטיס מסך עושה את רוב העבודה , לא ?! בנוסף 2 שאלות : 1. אילו זכרונות מומלץ לקנות ? 2. איזה ספק ? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המפרט הנוכחי: אתלון XP 1800+ 256 מגה זכרון DDR 333 ג'יפורס 6600GT 128 מגה AGP לוח אם epox 8k9a ספק 400W מחברה לא ידועה האילוץ היחיד מלבד המחיר הוא שמירה על כרטיס המסך כ-AGP ואם קיים לוח אם שיאפשר PCI-e במקביל ל-AGP מה טוב... הכיוון כרגע הוא AMD בשל הורדת המחירים אבל מעבדי אינטל יתקבלו בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  6. שלום לכולם אני חדש בתחום ואין לי מושג בהבדלים השונים אני רוצה לקנות ולשדרג כרטיס מסך וכרטיס זיכרון בעיקר למשחקים וגם עבודה שוטפת, רצוי עם TVIOUT NVIDIA או של ATI ? שנהם תומכים בשני ההתקנים ? HD ו DirectX 10 ? עד 1000 ש'ח וכרטיס זיכרון של 2 ג'יגה DDR3 או DDR2 ? איזה חברה מומלצת ? עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני קונה ??? שאלה אחרונה : זיגזג או SKYPC או חברה אחרת ? המלצות שלכם בבקשה זה המפרט של המחשב שלי Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Memory 511MB NVIDIA GeForce FX 5200 128MB בקשר ללוח אם אין לי מושג איך בודקים ,הצעות ? תודה מראש נ.ב.מתנצל מראש עם עברתי על חוקי הפורום

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by VoliSuS,

טוב החלטתי לשדרג את המחשב שלי לאט לאט ואני מתחיל עם הכרטיס מסך יש לי סכום של 700 ש"ח אני צריך המלצה לשידרוג אני צריך את הכרטיס מסך לעיצוב גרפי לעבודות עם 3D ובכלל פוטושופ ופלאש כמעט ולא זזים אצלי במיוחד שאם אני פותח קבצי FLA,PSD ששוקלים מעל 10 מ"ב כל המחשב קורס זה המפרט הקיים: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 7200 RPM hard drive SATA 3.0 provides 2X the bandwidth of SATA wi…

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by Syrex,

שלום לכולם אני צריך את השילוש בעיקר לעבודה אינטנסיבית ועריכה. 4 GB אם אפשר. חשבתי על המעבד הזה AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.6Ghz 2Mb BOX AM2 65Watt אפשר להשתמש בקירור של המעבד או הכרחי להביא חדש ? נכון לעכשיו אני מרוצה ממה שיש על ATHLON 3000 שלי. האם זה כ"כ התזמון של הזיכרונות? אם יש אפשרות למען החסיכה להביא חלקים מחו"ל אני סוחר בEBAY (פשוט אין מע"מ על חלקי מחשב ).

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by orengol,

מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  10. לקראת שנת הלימודים האוניברסיטאית המתקרב מחפש מחשב נייד. הדרישות- ניידות לסטודנט, כלומר לא מסך 15, אבל עם זאת שהמחשב יהיה חזק- כלומר מעבד core2duo 2 , שני ג'יגה זיכרון פנימי לפחות ועוד דבר חשוב- כרטיס מסך חזק. פה הנקודה הבעייתית, כי מחשבי ה- 14.1 בתקציב 4,000 ש"ח באים עם כרטיס מובנה של אינטל ( ה- GMA45000 ), ששמעתי שחלש מאוד בהרצת משחקים וסרטים. כמה קריטית הנקודה הזו? אילו דגמים מומלצים יש במחיר הזה? עזרה תתקבל בברכה...

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  11. שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש עיקרי של אופיס וכו' עבור חברה שלי שהיא סטודנטית. שישמש אותה בספריה, בבית המשפט (עוזרת שופטת) וכו'. תקציב - איזור ה- 2500+/- דרישות: משקל נמוך, רצוי 2 קילו ומטה אני מניח. שהמסך לא יהיה קטן מידי (13 אינטש ומעלה) אך אם זאת שהמחשב יתפוס כמה שפחות מקום ויהיה נוח לנשיאה. מקלדת לא רכה מידי (היא שונאת). יפה ואסטטי - יתרון. עד כה המועמד העיקרי שלי הוא: Dell Inspiron n3010 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-380m.htm השיקולים היחידים שלי כנגדו הם שהוא נראה יחסית עבה (אך יפה מאוד עם זאת) שהמסך לא גדול יותר, אבל לא נורא. ושאין כונן DVD, למרות שגם ככה לא ראיתי אותה משתמשת בו מעולם, אלא ב דיסק-אונ-קי. אשמח להמלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by pomba,

אני עובר לארה"ב עוד מספר חודשים אבל אני יהיה שם בקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי ללימודים בקולג\שיחות ווידיאו\סרטים\גלישה. אני מחפש מחשב עם עדיפות למשקל נמוך כי הוא רוב היום על הגב שלי. התקציב שלי הוא 1100-1200 דולר. הייתי מעדיף מחשב עם אחראיות בינלאומית עקב זה שאני בהרבה נסיעות מארה"ב לישראל. בנוסף חשוב לי שיהיה במחשב מצלמה מובנית לשיחות ווידאו. תודה רבה על העזרה שלכם חברה זה ממש חשוב לי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by esam76,

מחפש נייד עד 2800 ש"ח מקסימום !! שימוש עיקרי אנטרנט אופיס וצפייה בסרטים HD משחקים קלים המחשב אמור להחליף מחשב נייח ישן (פנטיוום 4) כך שמשקל לא מפריע לי מעדיף מעבד CORE I3 לא פחות גודל מסך : רק 15-15.6 אינץ' לא יותר ולא פחות זמן סוללה : 3 שעות מאד היגיוני חיבורים : HDMI חשוב שיהיה USB 3 ו ESATA ובלוטות' אם יש זה בונוס כונן קשיח : 500 GB לפחות כונן : CD/DVD צורב מקלדת : עדיף מלאה לא חובה אחריות בינלאומית : לא צריך אחריות : שנה טוב שלוש שנים מעולה מערכת הפעלה : חובה מאד חשוב לי פעולת מחשב שקטה !!! לצפייה בסרטים !! חשבתי על 2 דגמים 1. https://www.ynetshops.co.il/Product/9449/ 2. או זה http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1NJ1JG אמנם זה חורג מהתקציב אבל כרטיס מ…

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. מה שיש לי עד עכשיו - מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 Box לוח אם: GigaByte GA-965P-DS4 זכרון: DDR2 1GB 667MHz CL5 Kingston דיסק: Westren Digital WD2500KS צורב: LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 ספק: HEC 550W HEC-win550 ביחד - 4700 (הגיוני ?) אני צריך להשלים את המפרט עם כרטיס מסך טוב בסביבות ה1000ש"ח מה אתם ממליצים ?

• 21 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by קובידון,

שלום רב, הנני סטודנט אשר מחפש נייד במחיר של עד 3500 ש"ח השימושים הם : אופיס, אינטרנט, קצת משחקים (לא גיימר רציני (למי יש זמן ?) אבל חשוב שיהיה את האופציה למשחקים כמו pro-evolution וכאלה) לא מעוניין במעבד i3 אלא i5 ומעלה. אשמח לקבל המלצות על מחשב מסויים. אגב, איך המחשבים של lenovo ? קצת חושש לגעת בהם בגלל השם...

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  16. אקדים ואומר שאין לי מושג במחשבים (בקושי יודע מזה SSD או זיכרון פנימי וכו'). אני מחפש מחשב לשימוש משרדי בלבד, מחפש מחשב שיידע להפעיל במקביל כמה קבצי אופיס (בעיקר וורד) וגלישה באינטרנט. רוב המסמכים עליהם אני עובד נשמרים בכונן חיצוני, חלק מועט מהמסכים נשמרים על המחשב עצמו. אין לי צורך בגרפיקה או תוכנות פוטושופ. לא מתכוון לראות סרטים או לשחק משחקים במחשב. מחפש מחשב טוב אבל במחיר סביר - עד 2,000 ש"ח. מסך מחשב+מקלדת+עכבר כבר יש לי. ווינדוס 7 ואופיס גם כן יש לי כבר. אשמח לקבל המלצה על מפרט/מחשב יחד עם מחיר משוער ואיפה אפשר/כדאי לקנות את אותו מחשב. אקדים ואומר תודה.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  17. Started by Avi Nazarov,

* מטרות המחשב?: גיימיניג ועריכה גרפית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?: לא מבין בזה, מה עדיף ? * רזולוציית המסך?: מממ לא מבין בזה .. מה אתם ממליצים ? * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?: כן כמה שאפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: צריך היציאות הבסיסיות רק * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה המחשב הכי טוב לגיימינג ועריכה גרפית לתק…

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  18. Started by Godmoney,

אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אין לה הרבה דרישות. המחשב לא יצטרך להעלות משחקים וגם כנראה לא לנגן סרטים. רוב העבודה שלו תהיה התחברות ל Gmail ועבודה עם Office. כמו כן חשוב מאד שתהיה לו אפשרות להתחבר לרשת בחיבור אלחוטי. התקציב שניתן לי הוא 800 שקל אבל אני מאמין שיהיה אפשר גם לעלות מעל במקרה הצורך. למישהו יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  19. אינטרנט , אופיס, וכו'... תקציב עד 4000 ש"ח תקנו אותי אם אני טועה אבל רצוי משהו עם מעבד intel core i5 תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי היום מחשב נייד חשוב לי שיהיה מחשב איכותי ומעוצב, שקט, מסך 15.6, סוללה לאורך זמן, לא מתחמם, מקלדת מלאה נומרית ואחריות יצרן. השימושים שלי הם רק אופיס ואינטרנט. אין לי מגבלת תקציב. 1) איזה מחשב יכול להתאים לי ? 2) יש המלצות לחנות \ אתר אינטרנט לרכישה ? (רק משווק מורשה ולא ייבוא מקביל). תודה תודה תודה גיל

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by תומר ל,

לעבודה משרדית (כולל תוכנות גראפיות), עם מסך מט 12-13". עדיפות לחברה מוכרת וסוחר אמין, שמאפשר פריסה לתשלומים. תודה, תומר

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום חברים צריך את עזרתכם , אני מחפש המלצה על מחשב נייד חדש וזה הראשון שאני קונה אז אני לא רוצה להתפשר , הסכום שאני מוכן להוציא עד 10 אלף אני רוצה מחשב עם הנתונים הבאים : חיית עבודה - שיהיה מעבד חזק וכמה שיותר יותר טוב אני רוצה להריצ עליו תוכנות גרפיות ובמקביל כמו כן לשים עליו VPC עם מערכת הפעלה SNOW LEPORD של MAC בשביל לפתח על IPHONE ( אני יודע שבשביל זה צריך ממש לפטופ חזק ) שיהיה 15 אינצ מסך מקלדת נוחה מאוד לעבודה . תודה תודה !!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  23. תודה מראש לעוזרים. התקציב באיזור ה5000, יכול להיות יותר בשביל מחשב טוב מטרות המחשב: בעיקר עבודה משרדית וצפייה בסרטים, אך שתהיה גם אפשרות לגיימינג (מעבר למשחקי פלאש כמובן...) * גודל המסך: 15, מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך: full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad): אין * משקל רצוי: עדיפות לפחות מ2.5, אבל אסתדר גם עם יותר מזה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ברור שעדיף כמה שיותר אבל זה שיקול פחות חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): HDMI * Bluetooth: לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לפחות 256 ג'יגה, עדיפות ל512 * כונן אופטי: אין צור…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית. חשוב שלא יהיה כבד אך שהמסך יהיה כמה שיותר גדול, ושישמש לכ-3 שנים ומעלה. הנה עוד כמה פרטים: * מטרות המחשב - בעיקר עבודה משרדית, גלישה, צפיה בסרטים וכו׳ * גודל המסך - חשוב שלא יהיה גלוסי ושלא יהיה קטן - עדיף סביב ה-15. * משקל - חשוב שלא יהיה כבד - המטרה היא לקחת אותו ללימודים והעבודה באופן יומיומי. * זמן סוללה - שיהיה סביר אבל לא על חשבון המשקל. * כונ ן קשיח - אין דרישות מיוחדות. אם אפשר SSDלכונן הראשי - מצוין. * כונן אופטי - עדיף, אבל אולי כדאי להתרפשר כאן בשביל משקל נמוך. * חברה - אין העדפה לחברה מסויימת, אבל השירות חשוב מאוד. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. משתמש רשום 0 30 דווח תקציב 2400 עם חריגה של 100שח. השימוש יהיה לאופיס+אינטרנט (עבודה משרדית). מסך לפחות 14 אינצ רצוי מאוד מהחנות באג כי יש לי שם זיכוי כספי תודה!! לדוגמה חשבתי על זה https://www.bug.co.il/brand/asus/color/silver/laptop/x409fa/ek277t/i5 או https://www.bug.co.il/brand/hp/color/gold/pavilion/14/ce3008nj/i3

• 11 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.