עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כאמור - התקציב הוא 2500-3000, עדיפות לחיסכון אך אפשרות לחריגה קלה במקרה הצורך. מחשב מיועד לקריאת מאמרים, SPSS, שמיעת מוזיקה + צפיה בסרטים בסטרימינג מדי פעם. גודל מסך - הייתי רוצה לשמוע על אפשרויות למסך 15' ולמסך 13.5'. משקל - לא קריטי שיהיה נמוך באופן יוצא מן הכלל, אבל יצויין שהמחשב צריך להיות עמיד לטלטולים לנשיאה בתיק. לא נדרש זמן סוללה ארוך, המחשב לרוב יהיה בקרבת שקעים. יש צורך בכונן DVD, אין צורך ביציאות מיוחדות או בלוטות'. העדפה לחברה - הומלץ לי על DELL ע"ר מדיניות שירות נוחה (בעיקר למשתמשים שלא בקיאים במחשבים), אבל אשמח לשמוע חוות דעת של חברה' פה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  2. Started by Syrex,

אהלן וסהלן . אני צריך המלצה לנייד ב5K. הוא צריך לכלול במינימל 2GB RAM 160 GB RAM ומסך קריסטלי (צ'ופר אם יהיה יפה וכסוף ;D) וחברה מוכרת שבמקרה הצורך יהיה לי למי לפנות (שהנציגות בארץ תהיה נורמלית,שמעתי רעות על הנציגות של HP אבל שמועות זה שמועות...) בעיקרון המחשב מיועד לגלישה ולעבודה רצופה. תודה...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. * מטרות המחשב? בעיקר יהיה מחובר ב-HDMI למסך 50' כדי להריץ סרטים באיכות של 720/1080 * גודל המסך? עדיפות למסך בגודל 14'. סוג המסך (מט/מבריק) לא קריטי אבל אם יש מסך מט - אז אשמח * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? איני סוחב אותו איתי הרבה אז המשקל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין צורך בזמן סוללה ארוך, שעתיים זה מספיק בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן HDD של 320GB יספיק * כונן אופטי? לא ממש קריטי, אבל אשמח שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כ…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום רב לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד אשר ישמש אותי לשימוש משרדי (אינטרנט, כתיבת מסמכים), שמיעת מוסיקה ואולי לראות סרט מפעם לפעם. הקנייה תתבצע בארה"ב והתקציב הוא עד 700$ (כמובן שלא חובה לנצל את כל התקציב). בעניין המפרט, אני לא הכי מתמצא אז אין לי יותר מידי בקשות ספציפיות.. הבנתי שמומלץ ללכת על ה Core 2 Duo ומסך רחב בגודל 15". בעניין המשקל, המחשב לא ינוע ממקום למקום יתר על המידה לכן אין חשיבות גדולה מידי למשקל, אבל כמובן רצוי שהוא גם לא יהיה בלוק. קיבלתי המון המלצות על HP ו Dell, ומבדיקה באתר שלהם שמתי לב שניתן לבחור את דגם הנייד ומשם פשוט לבנות אותו (בדומה ל Desktop). באתר של HP יש 5 דגמים שונים שמהם ניתן להתחיל את ההרכבה: Presario, G60t, Pavilion dv6z, G70t, Pav…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. הי, מחפש מחשב שלישי לבית בתקציב של בין 5 לעד 7 וחצי אלף. גודל מסך עד 15.6 עדיפות לקל משקל ומשמש לעבודות שיווק מוצרי איפור אז חשוב איכות הצבע במסך. ומשחקים כגון Forza Horzion 5, Stellais ועוד משחקים עם יותר דרישות מעבד מאשר כרטיס מסך. רכישה מאמזון אפשרית במידה ומשתלם כלכלית. אין צורך במצלמת רשת.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. מחפש לקנות נייד למשחקים, מדיה, אינטרנט וללימודים. לא חייב להריץ משחקים בהגדרות גבוהות אבל צריך להיות מסוגל להריץ משחקים חדשים. תקציב עד 5000 שקל. מסך 14 אינצ' ומעלה עם איכות תמונה סבירה. מוכן להתפשר על הרזולציה. חייב שיהיה לו חיבור רשת קווי. עדיפות לאחריות בינלאומית. אין העדפה מיוחדת במאפיינים האחרים. עד אכשיו מצאתי את שני אלה: Lenovo IdeaPad Y50-70 http://ksp.co.il/?uin=24621&brand=lenovo&cpu=i5&delfina=ron שהיה מתאים לי בול אילמלא איכות המסך שלו הייתה ירודה. Asus N56JK-CN028H http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=882309 האלטרנטיבה הכי טובה שהצלחתי למצוא בטווח המחירים, עוד לא קראתי ביקורות אליו. תגובות והצעות יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by baruch28,

אני צריך המלצה לנייד חזק ומהיר מסך 15.6 דיסק קשיח מינימום 500GB זכרון מינימום 4GB עיקר העבודה באופיס אינטרנט (ובשליטה מרחוק כשלא נמצאים במשרד) ויהיה אפשר לעבוד בלי תקיעות/שיעבוד חלק ומהיר האם מעבד i5 יהיה יתרון משמעותי על i3? אולי עדיף/צריך להשקיע ביותר זכרון במחשב? ולא חייבים להביא לי פה דגמים אלא במה כדאי להשקיע יותר ולמה לשים לב מקווה שתוכלו לעזור לי

8. שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב נייד חזק. חזק אני מתכוון בשני מובנים: 1. עמיד למכות ואמין 2. בעל כח עיבוד המצב הוא שיש לי כרגע תקציב גבוה לקניית המחשב, 4500$ (לא מהכיס שלי ), שלא יהיה עוד שנתיים. לכן אני מחפש מחשב שיוכל להחזיק כמה שיותר זמן. אני מעדיף מסך 14-13 אינצ', אולי אפשר גם 12, אבל חייב כונן DVD. עדיף משקל כמה שיותר נמוך (אני יודע שזה קצת בסתירה לחוזק פיזי), וגם זמן סוללה כמה שיותר ארוך. אני צריך גם בלוטות אם זה משנה. המחשב ישמש לעבודה משרדית בעיקר, לצפיה בסרטים ואולי גם קצת משחקים, אבל למרות שלא צפויות לו משימות עיבוד תובעניות חשוב לי שיהיה חזק כדי שיהיה רלוונטי לשנים הבאות. יש רעיונות??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by phmu,

אהלן, עקב אילוצים אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי כמחשב desktop לכל דבר. הדרישה היחידה היא שכרטיס המסך יהיה של nvidia [דרישות תוכנה]. המחשב מיועד לעבודה במשך רוב שעות היום, אז צריך מקלדת טובה ומסך כמה שיותר גדול. אין השפעה לגבי המשקל, מחיר, סוללה וכו'. זה יהיה הנייד הראשון השלי אז בנוסף כמה שאלות טפשיות: - ראיתי כמה ניידים שבאים ישר עם raid. אין בעיה לגשת לביוס ולבטל את זה? - בנוסף, האם אני אמור להתקל בבעיות מיוחדות בשימוש הצפנה מלאה (טרוקריפט) בגלל שזה נייד? באילו אתרים אפשר למצוא ביקורות על ניידים, עברתי על cnet ו newegg. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אז ככה אני מחפש מחשב נייד לבסיס שבעקרון ישמש לסרטים וקצת אופיס כמו כן יהיה מחשב בבית לאינטרנט ומשחקים ברמה קלה מאוד של pes ואולי nfs למרות שזה קורה רק לעיתים רחוקות אני לא גיימר. תקציב - עד 3K ואולי חריגה קלה מאוד. עכשיו השאלה היא בשביל לאפשר משחקים כמו pes יספיק מחשב עם מעבד T4200 וכרטיס מובנה או ששדרוג למחשב של מעבד T6500 וכרטיס NVIDIA G105M הכרחי ושווה את ה-1000 שקל הבדל בינהם. כמו כן חשוב מאוד יציאת HDMI. מה נראה לכם על הלפטופים האלה מה עדיף? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3920&CatCode=315 יש פה HDMI או אולי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4115&CatCode=315

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. שלום לכולם, ידידה שלי מעוניינת לקנות לפטופ בסכום של עד 8000 ש"ח. בשנת הלימודים הבאה היא תתחיל ללמוד אנימציה ולכן היא בטח תעבוד עם תוכנות כמו 3DMAX, Maya וכו'. האם יש דגם כלשהו שיסחוב יישומים כאלה בטווח המחיר הזה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. היי, ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים. עקב אילוצים כאלו ואחרים זה צריך להיות מחשב נייד. אני מוכן להשקיע סכום של בין 3K - 3.2K דולר ולא אכפת לי אם הקניה תתבצע בארץ או בחו"ל (דרך אתר מוכר או מולץ). בדקתי מספר מחשבים של Alienware אבל אינני יודע אם הם אכן שווים את הכסף. אשמח להמלצות, ר'

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by As-21,

מה המצב ? לא מזמן פירסמתי פה אשכול להמלצה למחשב נייד עקב חוסר אצל היבואן ב VOSTRO 1400 שהמלצתם לי אני נאלץ לפרסם אשכול נוסף בנושא. הובכן השימוש של הנייד יהיה ללימודים גלישה באינטרנט אולי סרטים מדי פעם. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שינסה לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ2000-2500 אם אפשר פחות אז עדיף 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, הרצת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא, יחובר למסך חיצוני רב הזמן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…

15. היי חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הנייד העכשווי שלי למשהו חדש יותר. חשוב לי שיהיה לי דיסק קשיח SSD 500gb ומחשב חזק ככל שניתן עם מסך בסביבות הגודל 15". חשבתי על המחשב הבא, מה אתם אומרים? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19204 ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית, office excel ומשחקים קלים כמו דיאבלו, lol, hearthstone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. http://www.bestbuy.com אני מעוניין לקנות פיזית מהחנות ולא באינטרנט. יש נטייה ל dell ,חשוב לי שיתאים לסרטים משחקים ועבודה ממושכת,רצוי כמה שיותר שעות פעילות. אם יש צורך להעלות את התקציב קצת,אפשר. מסך 15.6 או אפילו יותר גדול.. שישקול קצת,רצוי שתהיה מצלמת אינטרנט מובנית.. וזהו ממה שאני זוכר ... תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  17. אהלן אני מחפש לרכוש מחשב נייד חזק, שיריץ בעיקר cubase. התקציב שלי הוא 5000 שקל. יש לי כרטיס קול חיצוני איכותי שמתחבר ב-USB ועוד כמה יציאות. חשוב שהוא יהיה נח, יחסית קל (עד 2.2 קילו), מסך בגדלים של בין 13 ל-15. כל השאר - פחות חשוב (אלא אם כן תגידו ואז נחליט) תודה רבה

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  18. אהלן, אני מתחיל עוד מעט ללמוד הנדסת מכונות בבן גוריון ורציתי לכבוד המאורע להתחדש במחשב נייד שיהיה ללימודים, אני לא מכיר את עולם הניידים יותר מידי ולמרות אחרי קראה בה שעשיתי בנושא אני רוצה לשאול לעצתכם. השימושים הם דבר ראשון עבור לימודים, חוץ מזה המחשב גם יהווה לי כמחשב לסטודיו (אודיו) נחמד שיש לי בבית (חובבני אבל רציני) אך יתחברלכרטיס קול חיצני. תקציב: 3.5, לא חייבים לבזבז הכל ואי אפשר לעבור (בסדר חמישים מאה אפשר). חיבורים: חובה USB 3 , בלוטוס לא אכפת ליבכלל. סוללה: אממ אני לא יודעכמה צריך ללימודים אבלהבנתי שלהנדס השלוש שעותיספיקו כן?? כמה שיותר. ביצועים: לפחות 4 ראם לסטודיו, ואני רוצה כרטיס גרפי טוב שיהיה עליו למשחקים קטנים. מסך: 14-15.6. אם יש לכם רעיון אז גם מקלדת עם ת…

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  19. תקציב - מקסימום 2500 . אם יש ב-2000 או פחות, מה טוב מטרות המחשב - בעיקר אינטרנט ואופיס גודל המסך - 13-16 משקל רצוי - לא קריטי סוללה - שעתיים-שלוש זה בסדר אין צורך ביציאות מיוחדות או בכונן DVD נפח כונן קשיח גם לא קריטי במיוחד איו העדפה לחברה מיוחדת, אחריות עדיף ל-3 שנים (לא צריך בינלאומית) ממש לא חובה שיבוא עם מערכת הפעלה העדפה למחשב שלמישהו יצא להתנסות בו ... תודה רבה :-)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לנייד עד 2500 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קטנה). מטרה: משרדי, משחקים קלים, סרטים HD גודל מסך: 15.6" שיהיה FULL HD צורב DVD: כן לא כולל מערכת הפעלה עם אחריות לפחות לשנה HDD מעל 500GB (אם אין ברירה אתפשר על 500) במהירות 7200 זכרון מעל 4GB שיהיה עם מיקרופון, בלוטוס' ומצלמה מובנת. יציאת HDMIx1, העדפה לחיבורי USB 3.0 איך המחשב הבא? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by .AloN,

אהלן, ולהלן הפירוט: (אם אפשר בפחות מ2000 אז בכלל מגניב..) * מטרות המחשב? שימוש כללי (אינטרנט, אופיס, מוזיקה) כן חשוב שהוא יהיה אופטימילי כמה שניתן למולטי טאסק. * גודל המסך? 13-15, עדיפות למט אך לא קריטי. * רזולוציית המסך? לא חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? רצוי אך לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB, הסוג לא משנה. * כונן אופטי? יש צורך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא Acer. תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  22. Started by ihpozan,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. מחפש לקנות נייד עד 3500 ש"ח (עדיף פחות) עיקר השימוש הוא אינטרנט ואופיס, אבל אני רוצה שתהיה חווית שימוש חלקה גם עם הרבה חלונות וטאבים פתוחים. בנוסף משתמש לפעמים בתוכנות כבדות יותר כמו פוטושופ או spss לעיבודים סטטיסטיים. חשוב לי גם שיהיה נוח להסתובב איתו בתיק על בסיס יומיומי. תודה רבה! הערה: יש כאן מחשב ב3500 ש"ח שראיתי (האחרון בדף), אשמח לשמוע עליו האם כדאי. http://academonil.co.il/landing/

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  23. יש דבר כזה? על מה הייתם ממליצים? תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by kobx,

שלום אנשים אני צריך עזרה עם המלצה למחשב נייד בשביל חברה שלי.. אז ככה: בקשר למסך עדיף מסך סביבות ה15.6 משקל הוא לא כלכך בעיה כי אין צורך שיהיה יותר מידי נייד כי השימוש שלו הוא בחדר, אז עד 3 קילו זה סבבה ובקשר למפרט עדיף שיהיה כמה שיותר חזק עם דגש על מעבד וזיכרון ואם אפשר גם כרטיס מסך לא מובנה אז יותר טוב.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by esapir,

עיקר השימושים של המחשב הם משרדיים - office, אינטרנט, מוזיקה וכו. אין צורך בציוד היקפי כלשהו ורצוי שהמחשב יגיע עם הוינדוז. אשמח להמלצות ----- עריכה- תשובות לשאלות מחוקי הפורום: גודל המסך: 15" רזולוציית המסך: אין חשיבות דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. רצוי שיחזיק לפחות 3-4 שעות ללא טעינהֿ גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין באמת צורך ב SSD. כונן של 500GB או טרה יספיק. אני לא בטוח מה ההבדל במכירים היוםגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין באמת צורך ב SSD. כונן של 500GB או טרה יספיק. אני לא בטוח מה ההבדל במחירים היום האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן האם יש ל…

• 1 תגובה
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים