ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
1. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי בתקציב של 7000 עם אפשרויות חריגה. 2. השימושים הם עריכת ווידאו, קיבוץ, משחקים, תכני HD. משחקים כגון BFBC2 MW2 FARCRY2 SUPREME COMMANDER 2. במשחקים אני מעוניין שיריץ אותם על הגדרות הכי גבוהות כשנה לפחות מיום הקנייה ועל הגדרות בינוניות מינוס לזמן של כ- 3 שנים ומעלה. המחשב לא מיועד לשידרוגים עתידיים כי אני מעדיף להשקיע סכום נחמד על מנת שיחזיק מעמד לאורך זמן. רוב המידע והמחירים לקוחים מ אתר KSP.CO.IL 3. ניסיתי להרכיב מפרטים ונתקלתי במספר שאלות... ואשמח להרחיב את הידע על מנת לעשות קנייה יותר חכמה. מעבד ההתלבטות היא רבה בעיקר בגלל חוסר ידע בפרטים הקטנים שבין I5 I7. 1) אינטל I5 או I7 מה הבדלי ביצועים בסדרות האלה, בכל האספקטים? 2) מה ה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייד קטן קל אבל שיהיה בו מקום למוזיקה וסרטים בעיקר למטרות גלישה באינטרנט DELL Mini 1012(לקנות עם סוללה 8 תאים) HP Mini 210-1010EJ(מומלץ) Acer one D250-0DQK (סוללה חלשה-תצוגה מעולה) HP Mini 110-1100ej (יקר) ASUS N450 (סוללה מעולה והרבה מקום) Compaq Mini CQ10-110EJ VZ380EA(עיצוב לא משהו) GIGABOOK 2GB 250GB N450(מומלץ-בלי מערכת הפעלה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. …
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע את המפרט הזה: Phenom II X4 940BE DFI LANPARTY JR 790GX-M2RS G.SKILL PI Black 4GB 1066Mhz Radeon HD4890 VAPOR-X X2 (Crossfire) Corsair TX750W עכשיו השאלה אני רוצה לשדרג ל: Crosshair IV Formula AM3 AMD Phenom 2 X6 1090T 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel (1600Mhz) האם כדאי ? אני בטוח שתרגיש את שיפור בביצועים. הבעייה שהכרטיסים רצים במהירות של X8 במקום X16 והמעבד שלי הוא AM2+ עם DDR2 וברצוני להתקדם לDDR3 וכמובן לעשות OC תודה.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הייתי שמח להשאר בתקציב של עד 4K-5K ללא כרטיס מסך נכון לעכשיו. הייעוד הוא עריכת וידאו עם CS5 כמו פרמייר, אפטר אפקטס, אילוסטרייטור, פוטושופ וכו' (וכרטיס גרפי של NVIDIA שאני אקנה בנפרד, צריך לבדוק אם GTX470 תורם לי איכשהו, או שאני אסתפק בGTX260) המחשב הולך לעבוד על Win7 64bit, שעושה רושם כדבר הכי יציב שמייקרוסופט הביאו מאז ימי win 3.11... מעבד: Core i7 930, 2.8GHz או Phenom II X6 1090T שניהם אמורים לעלות בסביבות 1500ש"ח במבחנים באינטרנט הם פחות או יותר שווים, ומדי פעם AMD קצת מובילים, בגלל שהם עם 6 ליבות. לעומת זאת, במשחקים INTEL לוקחת... לוח-אם: פה תמיד אני אבוד, אבל אני לא מחפש משהו משוכלל מדי, לא בונה על OC או SLI. חשוב לי שיהיה חיבור פיירווייר. הבנתי שהלוחות של AMD זולי…
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה המפרט: לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2C G31 Chipset מעבד: Intel Pentium E5400 Dual Core 2.7Ghz מארז+ספק: Termaltake/Mustaf + 450W Delta זיכרון: 2GB DDR2-800 דיסק קשיח: 500GB Sata 2 7200RPM כרטיס מסך: NVIDIA 9500 כונן אופטי: צורב DVD-RW מהירות 22 השימוש במחשב הוא לשימושים קלים, word,אינטרנט, משחקים קלים והעיקר שיעבוד לי מהר המליצו לי להגדיל את הדיסק קשיח ל-750GB, כי ההבדל במחיר נמוך המליצו לי גם לקחת לוח אם חדיש יותר, בשביל לאפשר גלישה מהירה באינטרנט בעתיד אני אשמח גם לקבל המלצה על מארזים טובים, כי שמעתי שהטרמלטק בסדר והמוטאף גרוע, אשמח להמלצות וכמובן גם לחוות דעת על המפרט בכלליות שביקשתי למעלה תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם - Intel DP55WB מעבד Intel i5-750 זיכרון Kingston 2x2GB DDR 1333MHz דיסק קשיח WD 1 TB צורב LG x24 כרטיס מסך - ATI 5770 Saphire 1 GB ספק - OCZ 550W מארז של NZXT Windows 7 כל המפרט הזה - 4940 ש"ח. מה דעתכם? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, תוכנות, גרפיקה, תכנות, סרטים.. חשוב שיהיה חזק ומהיר. אני גרפיקאי - יוצא לי לעבוד הרבה עם פוטושופ (דברים כבדים) ועיצוב בכל מיני תוכנות, כמו כן ישמש גם למשחקים ברמה גבוהה אבל לא לגיימרים מכורים.
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, עוד מעט מתחיל הסימסטר, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי ללימודים. אני אשתמש בו בעיקר ללימודים ולסרטים. משחקים לא חשוב. תקציב - 5000-7000 גודל המסך - המסכים הקטנים של 10 אינץ' לא אופציה בשבילי. אני לא אצליח לעבוד על זה. אני חושב על סביבות ה13 אינץ'. אין לי בעיה גם עם 14-15. משקל רצוי - עדיף כמה שפחות. לא יותר מ2.5 קילו. חשוב לי שיהיה בנייד יציאת HDMI כמו כן חשוב לי שיהיה WIFI במחשב אין עדיפות לחברה מסויימת. רק שיהיה טוב תודה לכל מי שעוזר אם יש משהו ששכחתי לציין תזכירו לי בבקשה
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום חברים , חדש פה קורא פסיבי וזקוק לעזרת במפרט למחשב לגרפיקה - קראתי את האשכולות הנעוצים בנושא אך לחדש כמוני המונחים המקצועיים יצרו קצת בילבול :-\ כפי שצויין בכותרת מפרט לשימוש גרפיקה בעיקר דו מימד - ומעט תלת מימד לא מורכב מידי 1. מה התקציב המקסימלי? 10K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה עם גרפיקה דו מימד ותלת מימד - שימוש מספר תוכנת במקביל ואינטרנט . א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. , פוטושופ ,אילוסטרייטור ,פלאש,פיירוורק - גירסאות חדשות CS5 .פוזר ו3DS MAX ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה . עיקר העבודה 2D 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך בציוד…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) השימושים שלי הם יותר בסגנון של מחשב משרדי עם קצת משחקים, אבל לא משהו רציני (אני לא יתחיל להשקיע בכרטיס מסך מטורף בשביל זה) בנושא הקודם שפתחתי, כתבתי את המפרט שהמליצו לי עליו, אבל קיבלתי תגובה לא ממש טובה, אז אני אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בשביל השימושיים שלי התקציב שלי הוא 2000 שקל עם חריגה של 300 שקל לכל היותר העיקר שהמחשב יהיה מהיר ולא יעשה בעיות ושגיאות תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי המלצה ל2 מפרטים למחשב שקט לאינטרנט/סרטים/מוזיקה (על ידי tmpusr), רציתי לדעת למה בראשון אין ספק כח ובשני יש האם זה משמעותי? המפרט של האינטל קוסם לי יותר למרות שהוא עולה הרבה יותר ממה שחשבתי להוציא (התכנון היה להוציא 2.5K) האם יש דרך לחסוך עוד קצת למשל לרדת קצת ברמת השקט (אבל להישאר עם מעבד של אינטל)? משהו ברמת שקט של 8/10 לטעמי עם אופק שדרוג מקסימלי + HDMI מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX ₪386 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ₪433 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪296 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מארז: [..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU ₪402 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
בבקשה עצות והנחיות בנוגע למפרטי מחשב המיועד ליצירה/עריכה/הפקת מוזיקה אלקטרונית 2 הדרישות העיקריות- חזק ושקט, כלומר שירוץ ללא רעש מיותר כרטיס הקול מיועד בעיקר למוזיקה אלקטרונית ומעט מאד הקלטה חיה של כלי נגינה, תנו הצעות בבקשה הציעו מפרטים שיכללו מעבד טוב חזק ושקט, זיכרון RAM גדול, אוזניות LP איכותיות (-המחשב יהיה ללא רמקולים), קירור למעבד, ספק כוח חזק, מפסק וכו' כמובן שהרכיבים לא יזללו מתח ויעמיסו על המחשב, וסה"כ 5000 ש"ח... כרגע יש לי 2 מפרטים ללא כרטיס קול/ציוד היקפי/ אל-פסק/ מארז, אמרו דעתכם שפרו והציעו שונות: 1. שם המוצר מחיר ליחידה כמות סה"כ למוצר ENERMAX LIBERTY 400W ₪375.00 1 ₪375.00 GIGABYTE GA-P55-US3L ₪515.00 1 ₪515.00 INTEL Core i3 530 TRAY ₪534.00 1 …
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להזמין מחשב למשפחה אני מוכן להשקיע הרבה בשביל מחשב טוב שיחזיק הרבה זמן, יריץ את המשחקים החדשים ביותר בצורה הטובה ביותר ושיהיה לו מעבד טוב והכל.. קיבלתי הצעה למפרט מחשב ואני לא יודע אם הוא טוב ואם הוא שווה את המחיר אם אפשר לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של המחשב והאם כדאי לקנות אותו אם אני מחפש מחשב חזק מאוד מארז מחשב משופר + ספק כח SPIRE 550W לוח ראשיGIGABYTE P55A-UD3 CROSSFIRE USB3 SATA3: כרטיס זיכרון DDR3 1333 בנפח 4 גיגהבייט KINGSTON. מעבד INTEL CORE I5-750 דיסק קשיח 500GB SATA 7200RMP כ.מסך ATI HD5770 1GB PCI EXP DDR5 צורב DVD X24 מסך PHILIPS 241E1SB 5MS 1:25000 DVI FHD בגודל 23.6" סה"כ כולל מע"מ 5590 ₪
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו מכיר ויוכל להגיד לי איך הכרטיס קול:SoundMAX Integrated HD Audio . תודה רבה!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לבחור מחשב נייד מיני חדש מאופיס דיפו.. ראיתי שיש להם מחשבי מיני של הרבה חברות מוכרות כמו סאמסונג, האייר, אסוס, HP ועוד עם גדלי מסך בסביבות ה-10 אינץ' פלוס מינוס ובסביבות ה-1600-200 ש"ח. לפני שנה קניתי מחשב נייח ונהייתי די מבין בתחום אבל מחשב נייד זה קצת שונה אז אני צריך עזרה: קודם כל זה מחשב נייד לכל דבר נכון? כלומר אפשר להתקין עליו וורד ומשחקים והם יעבדו טוב? או שתהיה לו בעייה להריץ משחקים שרצים בקלות על מחשב רגיל? בקשר לאינטרנט..איך זה עובד במחשבים האלה? באיזה מצבים הם מתחברים לאינטרנט ובאיזה לא? יש דבר כזה שיש להם אינטרנט מובנה ככה שהם תמיד מתחברים? במידה והמחשב אמור לשמש אותי ללימודים כתיבת עבודות בוורד), גלישה באינטרנט וקצת לשחק בו משחקי מחשב מה התכונו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה הדגם 5738ZG-444G קניתי ב3100 ש"ח אתם יכולים להביע דעה? תודה
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אהלן..צריך ייעוץ לגבי הנטבוק שבכותרת.. המסך שלו 11.6 אינץ' וזה טוב לי..המחיר שלו באופיס דיפו 2500 ש"ח. איזה יתרונות יש לו על נטבוקים יותר זולים חוץ מהגודל? ראיתי שיש לו כרטיס מסך של NVIDIA..זה אומר שחלק מהמשחקי מחשב יעבדו עליו טוב? אני מבין שהמסך שלו מבריק..האם זה טוב או רע? סרטים באיכות HD יעלו עליו או רק רגילים? ראיתי שיש לו חיבור HDMI..זה אומר שהוא יכול להתחבר לטלוויזיה נכון? דרך איפה הוא מתחבר לטלוויזיה? דרך הAV-OUT? אני צריך לקנות נטבוק מאופיס דיפו..האלה של ה-10 אינץ' קצת קטנים לי..11.6 נשמע יותר טוב..מה דעתכם עליו?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עברו כבר כמה שנים טובות מאז קניתי מחשב, והנוכחי כבר מזמן לא מריץ משחקים, אז וחשבתי שהגיע הזמן להתחדש 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג. במקרה הצורך אפשר עד 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. קשה לי לחשוב על משחקים ספציפיים, אבל יהיו גם חדשים וגם כאלה מהשנתיים-שלוש האחרונות ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא בצורה כבדה במיוחד ג) במידה והמחשב מיועד גם/ב…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב - 2000 שקל עדיף לחסוך, אבל אפשר גם לחרוג בלא יותר מ 300 המחשב ישב בסלון ויהיה מחובר למערכת קולנוע ביתי ול LCD שעשוי להיות גם full hd. וישמש לשמיעת מוזיקה, סרטים, ואולי משחקים כמו PES או פיפא. אני לא חושב שצריך מקום רב לשדרוג - אולי של כרטיס מסך, אני גם לא רואה את עצמי עושה OC. יש ברשותי 4G DDR2 800MHz של Gskill שאני מעוניין לעשות בהם שימוש ולכן אין צורך בזכרון אם לוח האם תומך DDR2. אם יש הפרש ביצועים גדול (כזה ששווה את הכסף) במעבר ל DDR3 אני מוכן ללכת עליו. יש לי גם כרטיס טלוויזיה של Hauppauge PVR-150 עם שלט. אין חנות מועדפת במיוחד, אני גר ברמת גן. בניתי את המפרט הזה: AMD Athlon 2 X3 425 2.7Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪377 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עדיפות עם החלקים האלו: - מעבד 930 INTEL I7 - GTX 470 ואם אפשר אפילו לדחוף ה GTX 480 - 4GB RAM מינימום ( אני יתקין WINDOWS 7 64 ) - לפי רפרוף קל ראיתי שיש המצלות רבות לכונן קשיח של SAMSUNG F3 32 MB אבל ניתן לכם לבחור - קירור למעבד - זכרון של OCZ 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! רשום האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. - משחקים חדשים וכבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה - כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? FULL HD 1920 - אבל זה ל…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן..אני צריך לבחור מחשב מאופיס דיפו.. בהתחלה חשבתי על לקנות נטבוק..אבל הבנתי שנטבוק טוב עולה מעל 2000 ש"ח.. ראיתי בקטלוג של אופיס דיפו שיש להם גם מחשבים ניידים בערך ב-2500 ש"ח לדוגמה: Lenovo, G550 2958-6LG Lenovo, G550 2958-9AG Compaq , Presaio CQ61-220ej Lenovo, N500 4233-72G Lenovo ,G550 2958-RDG אלה נעים בין 2500-2700 ש"ח באופיס דיפו ויש להם מסך 15.6 אינץ' עכשיו השאלה שלי היא אם אני כבר מוציא מעל 2000 לא עדיף לקנות לפטופ על נטבוק? אני יודע שללפטופים מעבד יותר חזק ואפשר להריץ עליהם משחקים טובים וחדשים כמו במחשב רגיל וגם לראות עליהם סרטים באיכות HD (מה שאי אפשר בנטבוקים). מבחינת אינטרנט הם אותו דבר כמו הנטבוקים או שונים? כלומר אפשר להתחבר לאינטרנט רק אם יש אינטרנט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן רציתי לשמוע מה דעתכם על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133334§ion=293&target=משחקים אבא שלי שוקל לקנות עכשיו מחשב לאחותי, כנראה שלא יעשה בו שימוש רציני חוץ מסימס 3 וקצת פוטושופ, רציתי לדעת אם המפרט מסוגל להריץ משחקים בסגנון ביושוק ואססינס קריד בצורה טובה והאם יש תקווה שהוא יריץ גם משחקים חדשים יותר והאם הוא יעמוד בצרכים שנדרשים ממנו בצורה טובה תודה D:
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מפרט משרדי High End, מעודכן למרץ 2010, ללא ציוד היקפי בעלות כוללת של 2385 ש"ח עדכון אחרון: 14/04/2010 << מפרט דומה במחיר נמוך יותר מפרט דומה במחיר גבוה יותר >> זהו מפרט המיועד לעבודה משרדית אינטנסיבית וריבוי משימות, המבוסס על מעבד מרובה ליבות העדכני ביותר עם hyperThreading ומנגנון TurboBoost המעלה אוטומטית את תדר המעבד בישומים שאינם תומכים בריבוי ליבות וכך משפר את הביצועים גם עבורם. בנוסף המעבד כולל ליבה גרפית מובנית עדכנית ותומך בתכני HD ובעבודה עם שני מסכים במקביל ללא צורך בכרטיס מסך נפרד. השילוב של ה-I5-650 עם לוח H55 מהווה את השילוב העדכני והחסכוני ביותר כיום מבחינת הספק ופליטת חום, בפער משמעותי מאוד מכל שאר המתחרים בקטגוריה. למפרט זה בחרנו לוח אם משתלם …
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי לכולם. המפרט הנוכחי שלי בצד. אני נוטה להריץ הרבה יישומים במקביל והמעבד שלי מתחיל להראות את גילו. בכוונתי להתקין win7 בשולחני שלי ועל הדרך החלטתי לשדרג את המפרט תחת תקציב של כ3000 ש"ח. שימושים: - עבודה במקביל עם הרבה חלונות פתוחים. - הרבה עבודה משרדית. - תכנות java וdotNet בסביבות כבדות כמו visual studio - שימוש בהרבה תוכנות סטטיסטיות (Statistica, R, MATLAB ועוד) - הרבה מוזיקה (הסאונד חשוב לי) - Virtual Machine - עבודה עם בסיסי נתונים (SQL Server, Oracle, ACCESS) - משחקים בקטנה, מדי פעם להתפרק קצת עם Need for speed או Modern Warfare - סרטים בFHD (מדי פעם אני מחבר ל40 אינטצ'...) אני לא גיימר כבד, ולא עובד עם תוכנות גרפיות. לא היה וגם לא יהיה אוברקלוק. חשוב לי שהמחשב י…
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב מעוניין בהמלצה למחשב נייח כולל מסך בסכום 5000-6000 ש"ח . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך במידת האפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים העיקריים של המחשב יהיו אופיס, משחקים אינטרנט וסרטים Divx (לא FullHd) אולי אוטוקאד דו מימדי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקי תלת מימד כגון supreme comander c&c וכו'. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מי…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-