עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 6000 אפשר לחרוג טיפה אם משתלם. (גם למטה) כן, גג 500 מתי מתוכננת רכישת המחשב? בשבועיים הקרובים מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): תכנות , עיצוב כתחביב (פוטושופ) , עבודה משרדית וגיימינג האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? לא מהו נפח איחסון שתרצה בכונן הקשיח ובSSD? 512 SSD 1T קשיח האם יש צורך בציוד היקפי? האם הציוד ההיקפי נכלל בתקציב המחשב? (מקלדת/עכבר/אוזניות/רמקולים/פד/מסך וכו'. פרט מהם הדרישות שלך מהציוד, לדוגמא מסך גדול/מקלדת מכנית...) שני מסכ…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by Overnet,

שלום, הפעם החלטתי להשקיע ולקנות תחנת עבודה לגרפיקה בתוכנות 3Ds Max 2011 ו AutroCAD 2011. מה שחשוב לי זה צמצום זמני הרינדור ולכן אני חושב שכדאי לי ללכת על מעבדי Xeon. ערכתי חיפוש ברשת ולא באמת הבנתי את ההבדלים ביניהם, ובטח שלא את התועלת לעומת מעבדי i7 שיש לי כרגע. לדוגמא Dell Precision T5500 workstation - מעבד אחד מרובע לעומת i7 860 שיש לי עכשיו עם 4 ליבות ועוד 4 וירטואליות. בכללי, האם יש טבלאות השוואה ביניהם? אני חיפשתי משווקים לתחנות עבודה למיניהן, אך לא מצאתי דבר. פניתי ישירות לאינטל וIBM אך אף אחד מהם לא יכול היה להפנות אותי למשווק. אשמח לקבל הכוונה או קישור למי שמסוגל למכור לי תחנת עבודה עם מעבדי Xeon. (בה"פ או בתגובה כאן, מה שלא עובר על חוקי הפורום) נ.ב. תחנת העבודה …

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by Sunny Jim,

בלפטופ שלי, hp 5269, אשר עם מסך 15.4 וכרטיס גרפי 7400 GO יש סוללת 6 תאים. האם על מסך בבהירות מקסימלית, ובכרטיס מסך על עומס כנראה מלא, שעה אחת זה לא מעט מדי? או שזה תקין?

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. mother: asus sk8v k8t800 64 fx,via chipset processor: amd athlon 64 fx-53 box 940 pin(לא היה 939) memo: crosair 2 ghz(512*4) 400 mhz pc-3200 DDR hard disk: hitachi 12 gb sata 7200 rpm 8 mb buffer graphics: nvidia winfast a400 6800 ultra 256mb ddr( לא היה את האקס טי) sound:audigy2 zs 7.1 (creative) speakers: inspire 7.1 t7700

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by ציפורים בניוטרל,

שנה טובה לכולם וחג שמח :] http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/computer_can_series.do?storeName=computer_store&category=notebooks&a1=Processor&v1=Intel&a2=Brand&v2=HP+Pavilion&series_name=dv6t_series&jumpid=in_R329_prodexp/hhoslp/psg/notebooks/Intel/dv6t_series אני מתלבט אם שווה לקנות את המחשב נייד הזה. איך הוא בהשוואה למחיר שלו ? כנסו ל Specs יש את ה Upgrade Free זה מטורף.. אפילו HD4650 נותנים. כעיקרון זה המפרט: Intel® Core2 Duo Processor T6500 4GB DDR2 System Memory 250GB 5400RPM SATA Hard Drive 1GB ATI Radeon HD 4650 Graphics זה בגדול.. 650$ רציתי לדעת אם במחיר הזה אפשר להשיג מחשבים יותר טובים.. אני על סף רכישה תודה לכ…

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  6. זו הצעה למחשב בעלות של 2800 ש"ח ( לא כולל מסך )לילד בן 16 שמשחק הרבה במחשב מעבד : intel conroe core2du e7500/1066 mhz/2.9g/775/3m זכרון : kingston 2g ddr3 133 2g/ddr3/1333mhz/cl9 לוח אם : gigabyte ep43c-ds3 i s775/d2/d3/pe/s2/l/1600 כרטיס מסך : gigabyte n98toc-512i 9800gt/512m/d3/256b דיסק קשיח : western digital 500g/7200rpm/sata/16 מארז : generic case 500w fa atx/500w/24pin צורב : lg gh22ns30 האם המארז מספיק מאוורר או שאני צריכה לבדוק כמה מאווררים יש ? יש משהו לשדרג שלא יעלה לי הרבה ? נא הערותיכם

• 11 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by elor16,

שלום לאחרונה המחשב שלי התחיל לעשות בעיות וכרגע הוא שבק חיים. אז אני פשוט רוצה לקנות מחשב חדש כי הקודם שרד כבר 6-7 שנים(!) התקציב הוא עד 3500 ש"ח. אני משתמש באופן אינטנסיבי במחשב,מתכנת,מפתח אפליקציות ככה שצריך משהו חזק... זיכרון זה דיי חשוב מבחינתי,לא בא לי שהמחשב יתחיל לזוז לאט(כמו כולם,לא?) ככה שצריך 4 גיגה,משהו כזה... הארד דיסק 500 גיגה יהיה טוב. בקיצור מחשב חזק בתקציב. לא שולל AMD,במחשב הנוכחי היה לי AMD,אך אני מחפש גם מעבד חדיש וחזק...שיהיה עדיין עדכני בעולם המחשבים גם עוד שנה. רצוי קירור טוב,יעיל ושקט...המחשב שהיה לי בזמן האחרון התחמם מאוד! גם ספק כוח...אני מאוד סובל מספקי כוח(יכול להיות שמבחירה לא טובה)שמאוד מרעישים...צריך ספק טוב ושקט לא צריך ציוד הקפי…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by ASTR4L,

Intel Core i5 750 2.6Ghz@ 4Ghz Corsair 2X2GB DDR3 1333Hz Shppire HD6850 1Gb ASUS P7P55D Nactua D14 WD 500Gb 2 DVDRW G500 RAZER Lycosa EN/He Roccat KAVE 5.1 Acer 19" WIDE Crosair 520HX

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  9. Started by RnG,

מדור מחשבים מומלצים שלנו עבר עדכון מאסיבי, והינו המתקדם ביותר שהיה עד כה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%95%d7%9e%d7%9c%d7%a6%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%93%d7%9b%d7%95%d7%9f-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/

10. אני הולך לקנות בקרוב מחשב חדש. יש לי בעיה שכל פעם שאני קונה מחשב, הוא מתחיל לדעוך עם הזמן ולהיות איטי, ואני לא מוסיף הרבה לזכרון ומוריד הרבה משחקים/סרטים/מוזיקה. זה מגיע למצב שאני לא יכול לראות סרטונים ביוטיוב עם גוגל כרום - יש דיליי וקטיעות לסרטון, ונורא איטי עד שהכל עולה. אני חייב אקספלורר בשביל יוטיוב. כל מה שאני עושה במחשב זה פייסבוק, מוזיקה, סרטים (שגם רצים עם קרטועים וקיטועים) ומשחקים קלים ופופולריים (league of legends, world of warcraft). וגם את המשחקים הפשוטים גרפית האלה אני חייב להריץ על ההגדרות תצוגה הכי נמוכות כדי שיעבדו לי בכלל - כרגע אין לי כרטיס מסך אפילו. תמיד קניתי מחשבים חלשים שלא הייתי מעורב בכלל בהרכבה שלהם, עכשיו אני זה שהרכיב אותם ושמתי דברים טובים לד…

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בתקציב של כ 4500 שח עם חריגה של 10% לכל כיוון. המחשב ישמש בעיקר לעבודה מאומצת באינטרנט וביישומי אופיס, צפייה בסרטים ומוזיקה וכן גם לעיתים למשחקים חדשים שיוצאים. המפרט שחשבתי עליו: מעבד I7 920/930 זכרונות 3*1 גיגה 1333 קינגטון - האם כדאי לקחת 2*3 ולעבור בשל כך למערכת הפעלה 64 ביט? דיסק קשיח 1 טרה WD לוח אם גיגהבייט GA-X58A-UD3R צורב LG כרטיס מסך גיגהבייט GT 240 - האם יש טעם לחכות ליציאת ה 450 החדש? מארז - THERMALTAKE ELEMENT T ספק - HEC 600W WIN600+ לגבי המארז והספק זה מאוד חשוב לי שהם ייצרו שילוב של שקט , כלומר שלא ייצא רעש כתוצאה מפעולת המחשב כ הוא דולק אצלי 24/7 אז אם יש המלצות לשילוב טוב יותר אשמח לשמוע תודה מראש לעונים

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  12. אני זקוק למפרט מחשב לצורך אינטרנט בתקציב עד 1000 ש''ח חריגה: 100-200 ש''ח חשוב לי שWIN7 אולטימייט יעבוד בצורה טובה!!!!! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש''ח לא יותר.... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא יש הכל... 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך את כל הרכיבים.... 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואי…

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  13. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כגון witcher 3 mafia 3 battlefield 1 ולמנייהם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

שלום. מבקש הצעה למפרט מחשב. שימוש: PHOTOSHOP 3DMAX (אין צורך בכרטיס מסך לגרפיקה, ני לא מרנדר בכמויות, רק שיהיה כרטיס מסך נורמאלי) מידי פעם משחקים. ציוד היקפי כולל: מסך טוב (חשוב לי מאוד) 23 אינץ לא יותר אולי פחות. מקלדת עכבר -אין צורך WIN חשוב שיהיה DDR3 שאני יכל לשדרג. רק חשוב לי צליין שהכרטיס מסך אני באמת צריך משהו מינמלי הרבה יותר חשוב לי 4G RAM ומעבד טוב מאשר כרטיס מסך) תודה

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by guypld,

חג שמח! התחדשתי לפני כמה ימים בDell Vostro. מכיוון שהוא הגיע ללא מערכת הפעלה, וההקצאה היחידה של רשיון חלונות שנשארה לי להוריד מהאוניברסיטה היא חלונות 8, התקנתי חלונות 8 : אני יודע שההשקה הרשמית היא עוד שבועיים, אבל מסתבר שלאוניברסיטאות נותנים להוריד את הגרסה הסופית, כולל מספר סריאלי תקף. הבעיה היחידה היא שבאתר הבית של Dell יש Drivers רק לחלונות 7. רציתי לשאול אם מישהו הצליח למצוא שם באתר drivers יותר עדכניים ולהתקין אותם אצלו? התקנתי את אלה של win7,64b אבל הם קצת מקרטעים בקטע של רשת אלחוטית, ובתמיכת העכבר. אשמח לשמוע מאנשים שעובדים כבר בחלונות 8 עם מחשבי DELL. תודה.

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  16. היי לכולם, אני מחפש נייד בתקציב עד 5000-5500 ש"ח. ישנם מספר דרישות: 1. כל נושא האחריות הינו דבר ממש חשוב לי. אני הולך להיות בטיול של שנה מסביב לעולם ואם ניתן אחריות בינלאומית זה יהיה דבר אדיר! 2. מטרת המחשב הינה לאינטרנט,אופיס,סרטים וגם משחקים! אך אינני הולך להריץ את המשחקים הכי חדשים ו"קשים להרצה".. 3. אם ניתן, שיריץ WINDOWS XP ולא ויסטה. אשמח לתגובות רבות ככל הניתן :-) יש 2 הצעות שנורא אהבתי. רוצה חוות דעת בבקשה: ‎Lenovo 3000 N500 NS73DIV‎ ‎RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz - Free dos‎ LG תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. Started by full_clip,

שלום מחפש המלצה למחשב נייד שישמש גם למשחקים חדשים המחשב מיועד להתחבר למסך Full HD השימוש שלו יהיה בעיקר בבית כך שמשקל וזמן בטריה צריכים להיות לא יותר מסבירים מה חייב להיות: כרטיס מסך חזק שכן המחשב צריך להריץ משחקים הארד דיסק 250G ומעלה מעבד כפול ליבה יציאת HDMI לפחות 4G זיכרון פנימי תודה חברים

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  18. Started by zur93,

שלום לכולם אני מחפש מחשב לצורך משרדי בלבד ראיתי את זה : כולל אחריות לשנה על המחשב והמסך מעבד: INTEL pentium P4 זיכרון: 1GB או 2GB דיסק קשיח: 80GB או 160GB מסך "LCD 17 של DELL\ HP כונן DVD כונן 1.44 מערכת הפעלה: Windows XP PRO אחריות לשנה המחשב הזה עולה 400 שקל. מה אתם אומרים זה טוב? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  19. אני קונה שיפור למחשב זוללללללללללל למשרד של אבא שלי יענו הכי בסיסי ואיטי יציב בלי גרפיקה מדהימה ובלי שטויות יש לי כבר הרדדיסק חדש סידירום וצורב מארז atx עם מאורר וספק כוח שכנראה שובק חיים כרגע יש שם פנטיום 3 400 מגההרץ אני קונה סמפרון 2600 (הכי זול) מksp (הכי זולים בי-ם וקניתי משם מחשב ואני מרוצה). אני צריך לוח 754 הכי זול ששם והכי יציב מה תמליצו (אני שוקל את האחד של הnforce3) של asrock איך הם. אני קונה זכרון 512 דים אחד (משתלם יחסית לכמות (מה שיהיה במלאי) עוד שאלה ספק כוח חדש איזה אחד או האם כדאי להשקיע 180 שקל לhec 400 לשים אותו במחשב שלי ולתת לו את הhec 300 שלי. או שעדיף מארז ג'נרי חדש במקום אחד של 8 שנים שיש עכשיו (compaq midi ג'נרי לא פחות עם מאורר מעפן מקדימה (האוו…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  20. Started by DimRah,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤634 מארז: Thermaltake Armor Plus Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤790 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤457 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤661 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 150Gb 10000rpm Sata 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤849 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 2 - מחיר: ¤368 כרטיס מסך: Sparkle 9800GTX 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1460 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe…

• 12 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by maxwell10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רחובות והסביבה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  22. Started by chaplin81,

טוב, אני מקווה שאסביר את עצמי מספיק טוב כדי שתעזרו לי : אני כמעט (עד בכלל לא) משחק במחשב, אז לא דרוש לי כ.מסך מטורף.. צופה בסרטים,אינטרנט ושאר ירקות..מה שכן, אני מריץ המון המון אפליקציות בו זמנית (כן..עולה לראש dual..) והכי שנוא עליי לחכות לעליית אפליקציה בין אם זה word או סרט או matlab או לא יודע מה.. כמו"כ אני שונא רעש מאווררים (אבל אין כסף לקירור אחר..) לדוג' ,בעבר הרחוק היה לי desktop עם amd barton 2500... היה נחמד, אבל רועש מדי בשבילי (אם אני לא טועה היה שם aerocooler7 או משהו כזה..) קיצר, ממש חשוב לי שלא יהיה רעש של טרקטור בחדר! ו.. אני מריץ אפליקציות שגוזלות הרבה משאבים כמו matlab , Mathematica ,spice... ואני מעדיף לסיים את זמן הריצה שלהם כמה שיותר מהר ובמקביל לעב…

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  23. אהלן. מחרתיים אני מזמין את המחשב. המחשב הוא למשחקים, סרטים, הורדות ומוזיקה. אם המפרט הוא טוב, ואין מה לשפר, אשמח לשמוע תגובות. אם יש מה לשפר, אשמח לשמוע הצעות. ----------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד-AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz 512KB Cache 939 PIN BOX WINCHESTER לוח אם- Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR400, PCIX 16, SATA, 1394, Sound דיסק קשיח- Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=133&osCsid=5d717a4c6169868bb326d69e146aea00 זיכרון- Geil Dual DDR Kit 1GB (2x512MB) PC3200 400MHz Value Series http://digma.co.il/shop/product_info.php?produc…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by Snir Ben Ami,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תלוי אם אלך על מפרט חזק או בינוני - אם אלך על המפרט החזק אז התקציב עד 4000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? תכנות - בעיקר ב python, javascript , וירטואליזציה - שיהיה מסוגל להריץ VM אחד באופן די קבוע ושאהיה מסוגל להריץ עוד VM בלי לחנוק את המחשב. ושימושים רגילים כמו סטרימינג, גלישה באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט, אבל זה לא דיל ברייקר 6. האם מתוכנן אוברק…

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  25. היי , מעוניין לקנות מחשב לתכנות גרפיות כבדות , התקציב מוגבל ל3500 ש"ח , חייב להיות בישראל ועם אחריות (עדיף3 שנים) תודה!!!

• 3 תגובות
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.