עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , המחשב שאני בוחר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5010 הצרכים שלי למחשב (מועתק מאשכול ישן שכתבתי פה): אני לא מנייד אותו הרבה , ולכן חיי סוללה פחות קריטיים. חשוב שהוא יהיה עם מסך גדול יחסית... מה דעתכם על המחשב הזה?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by shaita,

רכשתי היום את הדגם הנ"ל מהתרשמות ראשונית מחשב מעוצב בצורה מדהימה התרשמות על ביצועים תגיע בהמשך אשמח לשמוע מאנשים שיש להם את הדגם חויות שימוש

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  3. אהלן , עברתי דירה והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1.אז התקציב הוא 3500 אפשר לחרוג ככה עד 3800 אבל אם אפשר לא אז עדיף. 2.המחשב ישמש בעיקר ללימודים וקצת למשחקים , פעם הייתי משחק די הרבה אבל עכשיו כבר פחות חשובה הרזולוציה ושאר הדברים ואני פשוט אסתפק שהמשחק ירוץ חלק יחסית. 3.אני צריך גם מסך , לא צריך משהו מיוחד אלא סתם מסך דק נחמד כזה. 4. רמת הרעש לא מפריעה לי במיוחד , העיקר שלא יהיה רועש מדי. 5 . המחשב צריך להחזיק לי כמה שנים טובות , אני לא יודע בדיוק מה ההבדל בין מעבד 4 ליבות ל2 אבל הבנתי ש4 ליבות עדיף לעתיד ככה שאולי עדיף מעבד כזה. 6. לא אכפת לי AMD או אינטל , הבנתי שAMD יהיו יותר זולים אז בכיף. 7. כרטיס מסך , צריך משהו Mid -End ולא יותר מזה. 8. לא זקוק לעוד ציוד הקפי ח…

4. אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולו…

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by MegaGuy,

היי, בגדול אני צריך מחשב נייד שישמש לפיתוח תוכנה וקצת משחקים לא חדשים. אם יש אופציה למסך גדול זה יהיה בונוס נחמד. הנה תשובות קצת יותר מפורטות לשאלון: * מטרות המחשב? הבסיס זה כמובן אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו (לא קריטי לי שיהיה סופר איכותי בגזרת הסרטים), וכאמור גם ישמש לצרכי פיתוח (visual studio וכ"ו) ומשחקים לא תובעניים (נניח torchlight) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? פה אני יהיה מוכן להשקיע כדי לקבל מסך כמה שיותר גדול. נדמה לי ש15" זה הסטדרנט, אז אם אפשר 17" ואפילו יותר, במסגרת התקציב, זה יהיה נחמד מאוד * רזולוציית המסך? עדיף שתיהיה כמה שיותר גבוהה, אבל לא יהרוג אותי אם לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא יהיה fn מצד שמאל של ה-ctrl כוס ע***. סתם... אבל…

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  6. Started by RazAz13,

I5 650 HD 5670 FUJITSU 300W MSI D2415 4GB RAM 1333MHZ (I don't know whats the brand) בלי מארז בנתיים

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by shayh,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב חדש, שימושים משרדיים. עד 2500 ש"ח, מוכן להתגמש עד 3000 אבל רצוי שלא. רצוי שיהיה שקט.לא מתכנן לבצע אובר קלוק בנוסף, האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? ואם יש לי win xp home ו office 2007 שמותקנים היום על המחשב. האם אני יכול להתקין אותם על המחשב החדש (ולהפסיק כמובן את השימוש במחשב הישן) או שאני חייב לקנות תוכנות חדשות (מבחינת הרישון). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  8. השאלה היא לא האם ניתן לתקן אלא האם כדאי לתקן, אמרו לי שהתיקון יקר במיוחד והמחיר של המחשב כולו 2500 ש"ח המחשב חדש ויפה וכואב הלב לראות אותו סובל...

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  9. Started by Menahemd,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינצ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ככל הניתן בגבולות התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם י…

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by ConRoe X Fire,

שלום חברים בגדול אני צריך מחשב כי אין לי בבית החדש. אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב, שאוכל לפתוח הרבה טאבים באינטרנט, הרבה דברים בו זמנית, מוזיקה, וידאו, סרטים, פוטושופ בסיסי ביותר לא דברים מטורפים. אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, אולי אולי איזה משחק מפעם כמו NFS Most Wanted או משהו כזה. מסך מחשב מחוץ לתקציב, מתלבט בין 24" ל-27" של דל אבל זה מחוץ לתקציב המחשב בכל מקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה קטנה תתקבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים ביתיים, קצת פוטושופ, סרטים, מוזיקה, תמונות. 3. האם יש צורך בצ…

11. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן כרייה, לעיתים רחוקות אנצל למשחקים, אולי OCULUS RIFT. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - רוב הזמן יכרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  12. Started by dani,

Athlon 64 3200+ (S-754) 1330 1 1330 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 450 1 450 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1290 1 1290 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 מארזים? Price Units Total ATX MIDI PFC, usb 160 1 160 רמקולים? Price Units Total CREATIVE SBS 370 sub + 2sp 200 1 200 ואני קונה את הלוח אם הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1045 מסך עכבר ומקלדת במקום אחר אבל איך המפרט בכללי? דרך אגב זה מפרט למשחקים

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  13. התקציב המקסימאלי? עד 4000 כולל מסך טוב לנסות ולחסוך- ברור! לא ניתן לחרוג... שימושי המחשב: גלישה, אופיס ומוסיקה ברגיל, שימוש תדיר בפוטושופ ומשחקי מחשב כמו HoMM (שיצא כבר 6!) לא צריך ציוד הקפי נוסף שקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי) ...8 כולל הרכבה ומערכת הפעלה של ווינדוז, לא קריטי אופק שדרוג. עמיד, חזק ושקט ככל האפשרי. תודה!

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  14. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב בעל המפרט להלן , הוא לא רוצה שיציעו לו מפרטים אחרים רק לחוות דעת על המפרט הנוכחי המתוכנן: מסך מחשב Chimei דגם 958D גודל ''19 מארז מחשב SilverStone סדרת Precision דגם SST-PS01B צבע שחור ספק כוח Thermaltake TR2 420W ATX 2.0 PFC 12CM FAN כונן קשיח Samsung HD160JJ 160G SATA II מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX כרטיס קול Auzentech X-Tension DIN לוח אם msi p6ngm-fd 775 1glan כרטיס מסך GeForce 8500GT 512MB ראם 3GB 667MH 3,071 ש"ח חוות דעת? =]

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by GTGAL,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרת משחקים,התקציב שלי הוא 5500+- ואני צריך רק מחשב ללא צורב וציוד היקפי(יש לי מסך 22'). הסיבה העיקרית שאני קונה בגללה את המחשב היא GTA IV,לכן אני מעוניין במחשב שיריץ את המשחק בצורה הטובה ביותר והיה חזק גם בעתיד. בגלל זה אני רוצה מעבד 4 ליבות(i7) כי קודם כל לפי מה ששמעתי הוא יריץ יותר טוב את המשחק והi7 היה גם יותר משתלם לעתיד מאשר Q9550 לגבי OC: אני לא כל כך מבין בזה אז שהיה לפי דעתכם. זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 ¤1233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39422 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333…

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  16. אהלן.... זה סיפור ארוך ומסובך אבל כנראה יקנו לי מחשב חדש ואני אתן את שלי לאבא שלי בשביל המשרד שלו קיצר קניתי לא מזמן 6800NU ויש לי מסך בסדר אז אני לא צריך מסך וכרטיס מסך... אז הנה מה שאני חשבתי עליו: AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1274 (זה ווינצ'סטר נכון?) A-DATA 512MB DDR PC3200/400 X 2 758 (זכרונות סבירים לא?) MSI K8N NEO2 PLATINUM -(nforce 3 ULTRA) -939 -ATX 931 (נפורס 3 בגלל שה6800NU שלי הוא AGP) Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 172 (קירור בשביל OC לכרטיס מסך) WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 614 (הארדיסק של WD זה טוב?) LITEON CD ROM X52 - Black 107 (כי זה שחור) LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 156 (זה שחור?) MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIV…

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  17. שלום חברים. מכיוון שאבא שלי החליט להתעדכן קצת במה שקורה סביבו הוא החליט לקנות מחשב חדש (אין סיכוי שהוא יתקרב לשלי ). פה אני מכניס אתכם לעניין. אני מבקש מכם ליצור לי מפרט מחשב חדש לעבודה משרדית. במחשב צריך להיות כל הציוד החומרתי בשביל מחשב חדש וכמו כן גם כל הציוד ההיקפי הנדרש. הסתכלתי במפרטים המומלצים אבל לא אהבתי מה שראיתי שם אז בבקשה לא להפנות אותי לשם תודה רבה מראש לכולכם. EranMor

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by lironh,

שלום לכולם , אני מחפש מפרט שידרוג(בעיקרון) למחשב הקיים שלי עם המפרט הבא ------------------------------------------------------------------------------------------------ Cpu - AMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+ Motherboard - Gigabyte GA-7VTXH (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) System Memory - 256 MB (Virtual Channel DDR SDRAM) Video Adapter - WinFast A340 (128 MB) *** VERY LOUD *** Monitor - Packard Bell A720 (951381) Disk Drive - Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive1 - AOPEN 16XDVD-ROM/AMH (16x DVD-ROM) Optical Drive2 - SAMSUNG CD-R/RW SW-252B (52x/24x/52x CD-RW) Chassis Properties: ANTEC 1020B (i think) [ M…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by tobul,

היי חשוב תקציב 2500-3000 (לא חשוב אם יש או אין מערכת הפעלה אני אשים לבד) שיהיה קצת לגיימינג ממש בקטנה חשוב לי שיהיה לפחות 500 GB ראיתי את המחשבים האלה ויש לידם מחירים ‎N5040-3804G64‎ DELL 2,790 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=khaim&uin=13265 Lenovo G570 4334-3FG 2,730 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5567&CatCode=315 M58EGIV‎ LENOVO 2990 http://www.ksp.co.il/facebook/part_uin.php?uin=13558 מה עדיף?תודה

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  20. Started by shirb,

* מטרות המחשב? ,תכנות בעיקר visual studio ,eclipse * גודל המסך? מאט, 13 אינטש * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לחבר אותו למסך גדול יותר בלי שזה יפגע ברזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD ועדיפות לאחד עם SSD( כCHACHE לפחות) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צרי…

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  21. קודם כל תודה, המחשב מיועד לשלושה ילדים עד גיל 10. ולשני הורים שלא מבינים במחשב יותר מדי. בגדול זה מחשב לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, לא למשחקים כבדים. מבחינת ציוד היקפי צריך רק צורב DVD. יש כבר מקלדת עכבר ומסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, משחקים פשוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גראפיקה בסיסית פוטשופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  23. מטרת המחשב: עבוד משרדית, גלישה ומשחקים קלים-בינוניים שירוצו בלי תקיעות (אפילו על low) גודל מסך: 10+ רזולוציה:-- יציאות מיוחדות: usb :0 גודל דיסק קשיח 250+ שיהיה עם ווינדוס מותקן * כל מה שלא כתבתי מהטופס של ההמלצות לא רלוונטי .. ** מספיק לי אפילו מחשב שיריץ משחקים על חרא איכות בלי תקיעות *** אין לי יותר תקציב

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  24. איך המפרט הזה? הבנתי שהMB לא מסתדר טוב או משהו(?) Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪811 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 GlacialTech IGLOO 1100CU PWM fan For Socket 1155/1156, יחידות 1 ₪46 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2736 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪440 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 HIS 6950 IceQ X Turbo 2GB GDDR5 ב…

25. Started by nirro01,

השימוש העיקרי של המחשב הוא תיכנות בjava/android עם מלא טאבים של גוגל כרום ברקע. אני מחפש מחשב שידע להתמודד עם העומס בקלות בלי להיתקע. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות די כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד ל גיימנינג אבל שיוכל להתמודד עם opengl בסיסי בתלת מימד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…

• 1 תגובה
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים