ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,383 דיונים בפורום זה
-
אני מחפשת המלצה למחשב לשימוש יומיומי אז חשוב לי שיהיה נייד (דק, קל וכו'), התקציב הוא 3000 ש"ח עם אפשרות לסטייה של עד 15%. אשמח אם תוכלו לעזור לי * מטרות המחשב: גלישה מרובת טאבים (כ-50), אופיס ופוטושופ (בצורה מקצועית) * גודל המסך: 13" * משקל רצוי: כמה שיותר קל יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כן, כ-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב: אפשרי * כונן Bluray: לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא עד עכשיו ראיתי את המחשבים הבאים: dell …
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב אז הנה המפרט..... תנו את דעתכם עליו.... תגידו מה צריך לשנות/להוסיף וכל זה.... לא הוספתי למפרט קירור ומאווררים כי אין לי מושג מה לקחת אז תוסיפו חופשי! המפרט מ KSP וקניית המחשב תהיה משם אז אין אפשרות להביא רכיבים מחנויות אחרות..... יש אפשרות לחריגה קטנטנה...... תודה! AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1490¤ לוח אם של ASUS A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 590 ¤ 1Gb 400MHz Corsair (Value) CL3 ¤ 560 כ.מסך של eVGA 7900GT CO 256MB, DDR3, TV, 2xDVI, PCI-E 2050 ¤ דיסק קשיח של Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB 480 ¤ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 200 ¤ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 270 ¤ …
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. קצת עיבוד תמונה! פוטושופ על לייטרום על מספר תמונות * גודל המסך? עדיף 14 ומטה, יותר חשוב שיהיה כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * משקל רצוי? רצוי קל ופחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה סבבה, לא קריטי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכביד על המשקל הכללי! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה SAMSUNG * …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
* מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך- 15-16 * לא חשוב מסך מבריק או מאט. * רזולוציית המסך- נורמלית ונוחה וסבירה. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * לא משנה משקל. * זמן סוללה סביר. רוב הזמן המחשב ביתי. * אין צורך ביציאות מיוחדות. * כדאי שיהיה Bluetooth. לא קריטי. * לא נדרשת אחריות בינלאומית. * רישיון למערכת הפעלה- עדיף, אבל אפשר גם בלי. * אין העדפה לחברה כלשהי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- HDD, טרה 1. * כונן אופטי- קורא דיסקים. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית.
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה ההבדל בין הזכרונות של 3200 HyperX ל Corsair האם מדובר על איכות מוצר או על העדפה כי אני רואה שיש פה הרבה שממליצים על Corsair 3200 אשמח לשמוע חוות דעת תודה
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב6300 ש"ח, מבוסס אינטל עם מסך LCD. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, אינטרנט, וקצת קצת אוברקלוק. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חשוב לי לציין: *שהמחשב יהיה מהיר, שלא אצטרך לחכות זמן רב עד שהווינדוס עולה עד הסוף, כשאני פותח עוד חלון באקפלורר, כשאני פותח/נכנס לתיקיה... בקיצור שיעבוד חלק, שיהיה מהיר, אמין ונקי בלי בעיות.. *הארדיסק כמה שיותר גדול, נגיד עד 200 ג'יגה *כרטיס מסך הכי פשוט, מובנה -האם כדאי לי לחשוב על נושא ה 64 ביט? או שזה ממש לא רלוונטי לצרכים שלי? / האם סמפרון עדיף לי? או פנטיום? -איפה כדאי לקנות? מה דעתכם על KSP, אייבורי, או אולי האם כדאי לקנות בכלל מאחד שהוא קונה מ "מידיקום"?.. על מי אפשר לסמוך? על מי לא? מי נחשב להכי אמין? מי נחשב הכי לא? חשוב לי לציין שנית שהמחשב יהיה אמין ללא תקלות כפי שציינתי מקודם במידה וחלק מהמידע עלול (חלילה) לפגוע במישהו מכל סיבה שהיא, אשמח לקבל את התשובות בפרט…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מצטער שאני חופר, אבל זה הנושא האחרון שאני פותח על המחשב שאוטוטו אני קונה. אחרי עזרה מאנשים בפורום הזה, וקריאה פה ושם - הנה מה שהגעתי אליו: המפרט הראשון מSkyPC מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 לוח אם ASUS P5N32-E SLI PLUS ¤1086 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤408 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL3 ¤664 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1579 מארז ללא ספק NZXT Apollo ¤417 ספק כח ThermalTake TR2 550W ¤404 קרור למעבד Scythe Infinity ¤256 סה"כ מחיר לכל המוצרים:6275¤ עכשיו, נכון שהזיכרון נראה טיפה מוזר, אבל הנה הלינק http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2FX800C32GK~15~0.htm ומהביקורות שקראתי עליו, הוא אחד החזקים ש…
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? 8. ה…
-
- 10 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד hp יד שניה והמחשב לא נדלק לי אני לוחץ על כפתור ההלדקה הנורות נדלקות למספר שניות המאורר עובד ואז הוא צונח בהתחלה הייתה לו גם את הבעיה אבל אחרי 5-10 פעמיים הוא היה נדלק עכשיו הוא לא נדלק בכלל הדגם שלו הוא :compaq nc6000 תודה על העזרה..!
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1 x LITEON 48x 24x 48x CD-RW - (OEM) - BLACK 1 x ABIT IS7-E (865PE) - ATX 1 x COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black 1 x CREATIVE Modem Blaster 56K - PCI 1 x LITEON CD ROM X52 - Black 1 x WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 1 x MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 1 x XpertVision RADEON 8500LE - 64MB DDR 1 x INTEL Pentium 4 - 2.4 - 512K Cache, 800Mhz FSB 1 x 256MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50B) - original 4,117.75 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים חדשים ביחד עם מסך 22 אינץ Wide screen עם HD אין צורך במקלדת \ עכבר . צורב DVD פשוט יספיק אני צריך מחשב יחסית שקט (לא צריך בידוד קול , אבל לא רועש מידי) אם אפשר כרטיס מסך ולוח אם שיאפשרו שדרוג ל-SLI או Crossfire בעוד כשנה שהכרטיס יהיה זול יותר ויציאה של HD מהכרטיס מסך ואפשר בלי כרטיס רשת (אני יעביר פשוט את הכרטיס רשת האלחוטי שמחובר במחשב הנוכחי שלי , אז רק צריך PCI פנוי) ללא מערכת הפעלה וללא צורך בהרכבה
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי מתחילה ללמוד סיעוד וצריכה נייד די בסיסי עבור הלימודים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 רצוי שלא לחרוג, במידה וכן גג 500 ש"ח ואשמח לקבל גם את האופציה הזולה יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולימודים, צפייה בסרטים מידי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי, אני חייל משוחרר עוד רגע שמתכוון ללמוד ולעבוד, הצרכים שלי די בסיסיים - לא גרפיקאי או גיימר... הנה כמה מהדברים שאני חושב שדחופים לי יותר: 1. 500GB+ 2. 4GB+ RAM 3. 14-15.6 אינצ' 4. Windows 7+ 5. office 2007+ 6. I5+ המעבד 7. כמה שיותר כניסות ל-usb 8. מקלדת נוחה 9. אפשרות לחיבור רמקולים 10. זמן סוללה - 6 שעות ברצף, התחממות לא מהירה מדי התקציב - עד 3500 כולל הכל... תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, הגיע הזמן למחשב חדש, וכמו תמיד אשמח לקבל מפרט. למחשב ישודך מעבד Intel 2500K SB שיש ברשותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2400 אם באמת יש קפיצת מדרגה 2. מה שימושי המחשב ?שימושים כללים וסרטי HD עריכות גרפיות קלות משחקי פלאש בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש המחשב יריץ לינוקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אשמח לקבל המלצה על רמקולים (עדיף 2.0 משיקולי מקום וסוג מוסיקה) בתקציב. אין צורך במקלדת או עכבר. מסך יירכש בנפרד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מעבד. למפרט ישודך מעבד 2500K Tray כך שיש צורך בגוף קירור.5. עד כמה חשוב …
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,GTA 5 , dark souls 2 ,watchdogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חשבתי על Dell E2214H. אבל אני אשמח להמלצות גם לגבי המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מחשב יותר משבע שנים 04/2003 (ממש סוס - Gforce4MX;Intel Pentium4; 2.4GHz;H.D:80GB;RAM:768MB) והגיע הזמן להחליף גם אותו. כמו שהוא סחב כל כך הרבה שנים אני רוצה לבנות משהו חזק עד 4000 ₪ שיחזיק לשנים הבאות. חשוב לציין שאני משתמש במחשב בעיקר ל: צפייה בסרטים ובטלוויזיה, Office, עריכת מדיה ברמה חובבנית ומשחקים אבל לא יותר מידיי חדשים (CS, HL וכאלו..) הידע שלי הוא דיי בסיסי ולכן מהבוקר קראתי קצת והצלחתי לבנות מפרט כזה (מצוין לפי הדגם ואחריו הפרמטרים העיקריים): לוח אם של GIGABITE מדגם GA-P55A-UD3 P55;i5;4xDDR3;2xUSB3;2xSATA3;CrossfireX מעבד מדגם Intel® Core™ i5 2.8GHz;8MB;64Bit;i5-760;tray זיכרונות של OCZ מדגם OCZ3G1333LV4GK DDR3;2x2GB;1333MHz;Gold כונן קשיח של Weste…
-
- 8 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכם הייתי מעוניין בעצתכם לגבי מפרט ב2000 ש"ח לעריכת מוזיקה והקלטות (כבר יש כרטיס קול איכותי) צריך רק את המחשב עצמו ללא ציוד היקפי עדיפות למעבדי AMD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיכלול: מחשב עצמו - 2G זיכרון 667 , צורב DVD , מעבד E6300, לוח אם GA 965P S3 או אחר שיתאים ל OC בעתיד אבל לא יותר מדי יקר כרטיס מסך X1950PRO 256 או 512 אם נכנס...ומארז נורמלי+ספק שיחזיקו ומקלדת. (לא צריך פלופי, עכבר) אני רוצה את התמורה הטובה ביותר למחיר ככה שאם לדעתם יש לעלות או לרדת בחלקים כלשהם תגידו! מקס' מקס' 6500 ש"ח.(תשלום מזומן!) תודה.
-
- 12 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן כרייה, לעיתים רחוקות אנצל למשחקים, אולי OCULUS RIFT. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - רוב הזמן יכרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
המפרטלמשחקים בעיקר) CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, S-ATA, 1394, Dual LAN, USB 2) [ ¤ 611.1 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory [ ¤ 537.63 ] 1 CPU Cooling : Spire WhisperRock III CPU Cooler for AMD [ ¤ 67.5 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 C3 128MB DDR Retail Video Card [ ¤ 1619.9 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW…
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים בארה"ב (רוצה להזמין לבאינטרנט ולשלוח למישהו בארה"ב) מה אני מחפש: אני סטודנט לתכנות, קצת גיימר בזמני החופשי. אז אני רוצה מחשב חזק (עדיף מעבד haswell בכיוון i7) עם כרטיס גרפי כמה שיותר חזק. אני עורך מוסיקה ומשתמש הרבה בפוטושופ אז חשוב לי מסך איכותי (אני רוצה 15 אינץ'). אני צריך עצה גם בנוגע לאחריות אם אני קונה מחשב בארה"ב. בקיצור! אני צריך את עצתכם! חשבתי אולי על HP envy j000 עם ה nvidia gt 470M תודה לכולם ואני מקווה שאני אמצא עזרה ומהר! - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין מחיר... 800-1000 דולר. תודה
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤558 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤267 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤622 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV470 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤132 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤287…
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קודם כל תודה, המחשב מיועד לשלושה ילדים עד גיל 10. ולשני הורים שלא מבינים במחשב יותר מדי. בגדול זה מחשב לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, לא למשחקים כבדים. מבחינת ציוד היקפי צריך רק צורב DVD. יש כבר מקלדת עכבר ומסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, משחקים פשוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין מפרט ל HTPC שישמש לצפיה והקלטה של DVD. סרטי HD כרגע לא מענינים אותי ומקסימום אפשר תמיד לקנות כרטיס מסך מאוחר יותר, לכן אעדיף מפרט ללא כ.מסך. דגש חשוב מאוד: המארז חייב להיות דק, מקסימום 10 ס"מ, כי אין מקום לתקוע אותו. וגם איזה מערכת הפעלה להתקין, שתהיה הכי נוחה למשתמש הפשוט. תודה לעוזרים, ושבת שלום.
-
- 15 תגובות
- 890 צפיות
-