עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MegaGuy,

היי, בגדול אני צריך מחשב נייד שישמש לפיתוח תוכנה וקצת משחקים לא חדשים. אם יש אופציה למסך גדול זה יהיה בונוס נחמד. הנה תשובות קצת יותר מפורטות לשאלון: * מטרות המחשב? הבסיס זה כמובן אינטרנט, אופיס, סרטים וכ"ו (לא קריטי לי שיהיה סופר איכותי בגזרת הסרטים), וכאמור גם ישמש לצרכי פיתוח (visual studio וכ"ו) ומשחקים לא תובעניים (נניח torchlight) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? פה אני יהיה מוכן להשקיע כדי לקבל מסך כמה שיותר גדול. נדמה לי ש15" זה הסטדרנט, אז אם אפשר 17" ואפילו יותר, במסגרת התקציב, זה יהיה נחמד מאוד * רזולוציית המסך? עדיף שתיהיה כמה שיותר גבוהה, אבל לא יהרוג אותי אם לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שלא יהיה fn מצד שמאל של ה-ctrl כוס ע***. סתם... אבל…

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי רגיל לא משהו מיוחד קצת word קצת office גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי לא משהו רציני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במידה וכן אולי משהו בסיסי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD 23 אינצ' אם אפשר -לאילו הגדרות…

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  3. Started by bigbosf,

אז ככה חברים מה עדיף מבחינת תנאי שימוש נכונים ? לכבות את המחשב אחרי שימוש או להכניס אותו למצב שינה ? מדובר בערך ביום ללא שימוש - ז"א משעות הערב עד שעות הערב למחרת תודה

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  4. הסר מוצר/מוצרים כמות סה"כ מפרט לא כולל ציוד היקפי וכרטיס מסך Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ₪764 Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ₪625 Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪1450 Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪458 Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ₪706 Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ₪670 Samsung S184M External DVD-RW LightScribe S184M ₪327 Thermaltake V1 CL-P0401 ₪288 סך הכל 5288 כבר יש 8800gtx שיותקן בפנים...אני רוצא לשים לו עוד 120 מ"מ מקדימה כי לא יהיה שום דבר בפאנל הקידמי(הdvdחיצוני)ועוד 1…

• 11 תגובות
    • 914 צפיות
  5. השאלה היא לא האם ניתן לתקן אלא האם כדאי לתקן, אמרו לי שהתיקון יקר במיוחד והמחיר של המחשב כולו 2500 ש"ח המחשב חדש ויפה וכואב הלב לראות אותו סובל...

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  6. Started by G.H.O.S.T,

יש לי תקציב מאוד קטן יחסית לדרישות שלי...בערך 3700 ש"ח אני צריך מחשב, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקים ו\או כונן דיסקטים. בעיקרון, אני צריך כרטיס מסך עם 256 MB דיסק קשיח עם 300 GB בערך (מינימום, אני צריך הרבה מקום) זיכרון של 1GB מינימום ומעבד של 2.0GHz מינימום... אני יודע שזה תקציב קטן, אבל זה מה שיש, אני צריך חלקים טובים ואמינים, ואני מאמין שהדרישות שלי יספיקו למפרט בינוני בסכום הזה. (כרטיס הקול יכול להיות OB, והמחשב ישמש למשחקים, לא כבדים מדי)

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by ConRoe X Fire,

שלום חברים בגדול אני צריך מחשב כי אין לי בבית החדש. אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב, שאוכל לפתוח הרבה טאבים באינטרנט, הרבה דברים בו זמנית, מוזיקה, וידאו, סרטים, פוטושופ בסיסי ביותר לא דברים מטורפים. אני לא הולך כל כך לשחק במחשב, אולי אולי איזה משחק מפעם כמו NFS Most Wanted או משהו כזה. מסך מחשב מחוץ לתקציב, מתלבט בין 24" ל-27" של דל אבל זה מחוץ לתקציב המחשב בכל מקרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? חריגה קטנה תתקבל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימושים ביתיים, קצת פוטושופ, סרטים, מוזיקה, תמונות. 3. האם יש צורך בצ…

8. שלום, אני לפני רכישה מחשב נייד (Lenovo X1 Carbon 7th Gen עם 16GB RAM) מתלבט לגבי מסך המחשב. מה ההבדלים בין שני סוגי המסך הבאים? האם אחד מהם נוח יותר לעבודה ממושכת? 14.0" FHD (1920 x 1080) 400 nits, IPS, low power, anti-glare או 14.0" WQHD (2560 x 1440) 300 nits, IPS, anti-glare יש לי לחילופין אפשרות להישאר עם המסך הראשון (FHD) ולשדרג את המעבד מi5 לi7 (העבודה שלי היא כתיבה, מחקר, הרבה טאבים). מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  9. היי. החלטתי לשדרג (היתה התלבטות אם לקנות חדש, אבל נאלצתי לרדת מזה בשלב הזה) מצב מפרט המחשב הקיים. הצרכים שלי - תוכנות תלת מימד - סולידוורקס (לא הרכבות גדולות ומורכבות במיוחד), וסטודיו מקס (מס' פוליגונים ממוצע, ורינדורים) תוכנות גרפיות - תוכנות אדובי - פוטושופ, פרימייר, אילוסטרטור תכנות - unity חשבתי לשרדג זכרון וכרטיס מסך, אבל לא יודעת מה עובד עם מה ואם המעבד מאפשר את זה וכולי.. בקיצור - אשמח להמלצות. תודה!!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  10. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש -אופיס ,פוטו שופ, לא משהו מעבר למשתמש הרגיל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: משחקים של גרפיקה גבוה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הרזולוציה של המסך 1920X1080 והמסך לא צריך להיות כלול במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים של גרפיקה גבוה לדוגמא Crysis 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  11. Started by guyby,

שלום, יש לי מחשב דיי ישן בן 6 Fujitsu Amilo Pro V2000 נגמרה לו סוללת ה-CMOS/BIOS ואני צריך להחליף אותה. הבעיה היא שאני לא מוצא איפה היא (פתחתי רק מלמטה - יש זיכרונות HD ומתחתיהם כלום) מישהו יודע איפה זה?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית מעט תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  13. יש ברשותי נייד Dell studio 1535 2.0 www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm כמו כן יש לי LCD 42" FULL HD 1920X1080 ברצוני לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד לLCD בחיבור HDMI ולהציג תכנים שהם FULL HD 1920X1080?

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  14. אהלן.... זה סיפור ארוך ומסובך אבל כנראה יקנו לי מחשב חדש ואני אתן את שלי לאבא שלי בשביל המשרד שלו קיצר קניתי לא מזמן 6800NU ויש לי מסך בסדר אז אני לא צריך מסך וכרטיס מסך... אז הנה מה שאני חשבתי עליו: AMD Athlon 64 (3200+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1274 (זה ווינצ'סטר נכון?) A-DATA 512MB DDR PC3200/400 X 2 758 (זכרונות סבירים לא?) MSI K8N NEO2 PLATINUM -(nforce 3 ULTRA) -939 -ATX 931 (נפורס 3 בגלל שה6800NU שלי הוא AGP) Arctic-Cooling NV Silencer 5 - rev.2 172 (קירור בשביל OC לכרטיס מסך) WD 160GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 614 (הארדיסק של WD זה טוב?) LITEON CD ROM X52 - Black 107 (כי זה שחור) LITEON 52x 32x 52x CD-RW Drive - RETAIL 156 (זה שחור?) MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIV…

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by lironh,

שלום לכולם , אני מחפש מפרט שידרוג(בעיקרון) למחשב הקיים שלי עם המפרט הבא ------------------------------------------------------------------------------------------------ Cpu - AMD Athlon XP, 1466 MHz (5.5 x 267) 1700+ Motherboard - Gigabyte GA-7VTXH (5 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 3 DIMM, Audio, LAN) System Memory - 256 MB (Virtual Channel DDR SDRAM) Video Adapter - WinFast A340 (128 MB) *** VERY LOUD *** Monitor - Packard Bell A720 (951381) Disk Drive - Maxtor 6Y060L0 (60 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) Optical Drive1 - AOPEN 16XDVD-ROM/AMH (16x DVD-ROM) Optical Drive2 - SAMSUNG CD-R/RW SW-252B (52x/24x/52x CD-RW) Chassis Properties: ANTEC 1020B (i think) [ M…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, [גם תכני HD] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד, פשוט ש'ירוץ' ולא ייתקע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19" HDMI -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  17. אני כרגע עם המפרט שבצד ואני רוצה מחשב חדש צריך ש BF3 יעבוד חלק על מקסימום על 1680X1050 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 אם זה ממש שווה2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מקסימליות 3. האם…

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by Glitch,

מישהו יודע מה הניידים הכי נמכרים בארץ? יכולים לנחש? תודה!

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  19. Started by The-Magician,

יש לי כמה הצעות.. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH6630855#top http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHDA2D510 אני רוצה שיהיה 4 גיגה זיכרון מעבד אינטל דואל קור וכרטיס מסך חזק אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח במחיר של גג עד 3300 ש"ח

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין במחשב נייד לשימוש של אינטרנט, אופיס ומדיה (סרטים מוסיקה וכדו') בעיקר. המחשב ישמש אותי גם ללימודים, והייתי רוצה שיהיה לו "רזרבה" של יכולות (לתוכנות שונות אם יהיו). אני מחפש בעיקר אמינות, אחריות ותמורה טובה יחסית למחיר. מבחינת המפרט חשוב לי דיסק קשיח של לפחות 320 GB. זיכרון עבודה של 2 GB לפחות, עדיף DDR3 מעבד- שיהיה טוב. מע' הפעלה- עדיפות ל- 64 bit. מסך: 13.3 - 15.6 אינץ', עם נטייה ל14 אינץ' ומעלה. האפשרויות שחשבתי עליהן הן: Dell vostro 3300: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755726 Dell vostro 3500: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755727 Dell vostro 1014: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753961 הדגמים הנ"ל הם כלליים, אפשר להציע משהו א…

21. Started by דודיפלצת,

ה-14 אינץ' הוא כדי שהנייד לא יהיה כבד מדי. כרטיס מסך - לא OB. זהו בערך. מצאתי 3 דגמים בינתיים שיתאימו לדרישות: http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=3950 http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=4040 http://yardenpc.co.il/Product.asp?productid=4080 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  22. Started by Slix,

אני השבוע הולך לקנות מחשב לפי המפרט הזה . אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה לשיפור : הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]Intel[/TD] [TD]CM8064601710501[/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601710501 - Intel - i7-4790K Quad core CPU - LGA1150 - 4.0 GHz - 8MB cache - 22nm - 88W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1250Mhz - Devil’s Canyon Series - Tray... שלוש שנים אחריות[/TD] [TD]₪1726/1691[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD]1[/TD] [TD]MSI[/TD] [TD]Z97-GAMING-5[/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 Z97-GAMING-5 - MSI - Socket LGA1150 CPU - Intel Z97 chipset - Dual channel DDR3 up t…

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  23. Started by GALITT2000,

מארז: מהודר עם USB קדמי ואחורי לוח אם לפנטיום 4: Chipset Intel 915P של MSI או ASUS מעבד: Intel Pentium 4 3GHz HT800 LGA775 2MB 64BIT דגם 630 מסדרה 6XX עם 2MB Cache זכרון: 512MB DUAL DDR 533MHz כרטיס מסך: PCI-X: Ati Radeon X300HM-128MB GeForce NX6200TC upto 256mb דיסק קשיח: 80GB SATA 7200RPM 8MB Cache כונן אופטי צורב: DVDX16 תומך Dual Layer כרטיס קול: שמונה ערוצים (7.1) כרטיס רשת: LAN 10/100 מסך: 17 שטוח של MAG או AOC ציוד היקפי: עכבר ארגונומי+גלילה מקלדת מולטימדיה ואינטרנט 125 מקשים זוג רמקולים עגולים עם כפתור 3D כמה זה אמור לעלות והאם החלקים שווים? תודה.

24. Started by ofridagan,

שלום, נכנסתי היום לחנות מחשבים להתעניין על notebook. הציעו לי מחשב קטן (נדמה לי Asus), שלפי מה שאמר המוכר "הומר" למסך מגע. הוא נתן לי לשחק איתו ואכן המסך פעל. הוא אמר שההמרה נעשתה בחנות - בזכות כישורים מיוחדים שיש להם, בתור מעבדת מחשבים... נשמע לי מוזר כל הסיפור. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? הרעיון של notebook עם מסך מגע נשמע לי מאוד שימושי, והמחיר שהוא דיבר עליו היה נמוך יחסית (כמו ה-notebook'ים הזולים...) בלי קשר, מה ה-notebook הכי טוב היום בשוק? תודה.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  25. Started by darko101,

הי לכולם, אני רוצה לקנות לפטופ חדש בימים הקרובים, כנראה של DELL. השימושים - גלישה, עבודה על מסמכים בבית, חיבור לטלויזיה וצפייה בסרטים - לרוב divx. האם יש טעם לקנות מעבד i5, או שמספיק לי i3? כמו כן, האם יש טעם להשקיע במחשב שמגיע עם מעבד גרפי טוב או להסתפק במשהו גנרי? תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים