ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח, אני מעונין לבנות מפרט למחשב דסקטופ לשימוש ביתי שעיקרו ויז'ואל סטודיו, פעם בשנה נגיד משחק (GTA למשל) ועריכות וידיאו ופוטושופ. לא ממש מחשב לגיימרים. התקציב הוא בסביבות 2500 שקל. חשוב גם שיהיה יחסית שקט בגל שהוא במרכז הבית. הצלחתי להתארגן על מעבד במחיר מוזל (100 דולר= 400 שקל) - intel i5 750 שהוא עם ארבע ליבות. רציתי להשלים את המפרט (קיבלתי בחנויות מפרט שהותאם ל-i3 כי למעשה הוא עונה על הצרכים שלי: הנה הפירוט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 כמובן שבמקומו יהיה לי את ה-i5. לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA,…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קניתי לפטופ ורוב הזמן הוא נמצא עלי כשאני במיטה וזה נדמה לי לא הכי בריא וגם לא הכי נוח אני מחפש המלצה למשטח קירור\הפרדה שיעשה את העבודה כמו שצריך. מיועד ללפטופ בגודל 13" ראיתי שהמחירים נעים סביב 100-300 ש"ח, אז התקציב המקסימלי שלי הוא 300. תודה נ.ב. אם זה לא הפורום המתאים אז סליחה מראש, אבל זה היה נדמה לי הכי נכון לרשום כאן....
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח בגודל מסך של 13." ורציתי לקבל המלצות המחשב הולך לשמש לצורך משחקים כמו SC2 ,DIABLO 3 וכד', וגם לתוכנות גרפיקה כמו 3DS MAX , PS וכו' וכמובן גם לאינטרנט, מוסיקה ודברים בסיסיים. יש הצעות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט למשחקים (בעיקר FS2004) בסכום של עד 6000 ש"ח. (ללא שום ציוד היקפי או מסך) את המחשב אני קונה בחנות שאין לה אתר אינטרנט אבל רמת המחירים שם היא בערך כמו בנועה מחשבים (טיפה יותר יקר), אז תקחו בחשבון את מחיר החלקים בנועה מחשבים.
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מפרט אחד שיהיה בו מעבד AMD מפרט אחד שיהיה ב מעבד INTEL חובה 1GB זיכרון הרדיסק גדול 160GB .. מארז איכותי עם ספק חזק ! קירור צורב DVD בכרטיס מסך לא להשתגע ולעשות לי עם 6800GT !..משו יותר הגיוני מקלדת עכבר כונן דיסקטים וזהו.. [בלי מסך ,] מיועד להכל הכל הכל קידוד עריכה פוטו שופ סרטים מוזיקה תיכנות ..!! ולא בעיקר משחקים !
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט בבקשה תגידו מה אתם חושבים ואם יש הערות והצעות לשיפור,תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1080 HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתו…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש אני מעוניין לרכוש מחשב נייד ויש מס' שאלות שאיני מצליח למצוא תשובה להן. האחת; האם יש טעם להמתין לשנת 2015(חודש כלשהו בהתאם לדגם בהנחה והוא ידוע) על-מנת שאוכל לרכוש דגם חדיש יותר של מחשב X(האם השינויים משמעותיים ביותר משנה לשנה), השנייה; האם זה יוזיל משמעותית דגם ישן של מחשב X, השלישית; האם ידוע למישהו תאריך יציאתן של תוכנות הווינדוס והאופיס? והאם כדאי לקנות מחשב עם התוכנות העדכניות ולשדרגן בהמשך.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מה שאני צריך זה לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך, יש תקציב גג 2000 ש"ח אם יצא פחות יותר טוב מחשב למשתמש בינוני, אינטרנט, משחקים(ילד בן 8-לא צריך כרטיס גראפי מפוצץ) עדיף לא לגלוש מהתקציב בגלל שצריך עוד לקנות מסך בנוסף לזה.. ואם אפשר המלצה למסך LCD 17 אינץ'- במחיר של 1200-1300 ש"ח אם יש חיה כזאת. * את חלקי המחשב רצוי מאוד שיהיו מKSP, החנות קרובה לבית ואני חושב שמשם ארכוש.
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי אני מחפש מעבד, לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך שיתאים לי לסכום הזה (אפשר גם לחרוג לטובה ולרעה) הכי חשוב שיהיה תומך במשחק CRYSIS שיוצא בקרוב מישהו יכול להמליץ???
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מיועד למשחקים ברמת רזולציה הכי גבוהה במסך 22 אינטצ' אין תוכנות יעודיות. רמת השקט איננה חשובה כלל אין צורך בציוד הקפי לא מתוכנן אוברקלוק ללא מערכת הפעלה מהירות שוטפת + מהירות הפעלת המחשב ברמת חשיבות גבוהה מאוד לכן שמתי שני דיסקים SSD שברצוני לחבר בRAID0 למערכת הפעלה וvirtual memory Intel Core i5-760 - 205$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115067 GIGABYTE GA-H55-USB3 - 110$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813128437 G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) - 50$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231277 MSI R6850-PM2D1GD5 Radeon HD 6850 1GB - 190$ http://www.newegg.com/Pr…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
ראיתי אתה נייד הזה ב אופיס דיפו ורציתי לדעת עם אפשר לשחק בו בGTA4 ו במשחקים חדשים בכללי ברמה טובה
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
https://www.geektime.co.il/asus-novago-handson/amp/ יש כאלה שזה יכול להתאים.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על דגמי מחשב לסטונדנטית עד 4000 שח. חשוב שיתמוך בפוטושופ (ברמה בסיסית!). ביצועים מהירים, חיי סוללה טובים, זכרון סביר ומשקל קל אשמח לחוות דעת על החברות השונות (מתמקדת כרגע בחיפוש על לנובו, דל ואסוס) בעיקר מבחינת שירות, תקלות נפוצות (והמחיר לתיקונן...) ואמינות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
כידוע המחשב מגיע בלי דיסק והבנתי שניתן להכין ע"י הקבצים שעל המחשב כל מה שמצאתי תלוי בתוכנה ThinkVantage שלא מותקנת על המחשב יש דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי עד 6500 א) לנצל את כל התקציב ב) גג 6500 2. מה שימושי המחשב הרצה של MAC OSX כמ. הפעלה ראשית, אם אין ברירה כוירטואלי א) רוצה להריץ PRO TOOLS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יכול לשמש פחות לגיימינג פחות חשוב 3. ציוד הקפי פשוט... מסך מקלדת עכבר - רמקולים להשקיע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספ…
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , אני זקוק להמלצה על נטבוק , להלן הפרמטרים: גודל 10" בעל יציאת HDMI מעבד חזק עדיף על ביצועי סוללה רב תודות !
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי מחשב כבן שנתיים וחצי בערך שנגמר לו הסוס מזמן :-\ אופצייה של קניית מחשב חדש לא ננראת באופק הקרוב... השאלה שלי האם כדאי בכלל לשדרג אותו ? זה המפרט: AMD 3800X2 939 DFI LANPARTY ULTRA-D TWINMOS SPEED PRIMIUM 512*2 X800GTO2 ב OC ל X850XTPE אם כן אז מה אפשר לשדרג ? להוסיף זכרון ל 2GB ? קניית כרטיס מסך חזק יותר ? (המעבד לא יגביל?)
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 Box 4096Kb, LGA775, 64bit, Conroe לוח אם: EVGA nForce 680i SLI, Sockel 775 nForce680i SLI, ATX זיכרון: 2048MB DDR2 Corsair TwinX Pro CL 4, PC6400/800 כרטיס מסך: XFX GeForce 8800GTX 768MB DDR3, PCI-Express כונן דיסקטים: Laufwerk 1.44 MB,3.5" beige צורב DVD חדש: Samsung SH-S182M Retail כונן סידי-רום: Samsung SH-D162C 16x/48x Retail דיסק קשיח: שתי דיסקים קשיחים של Seagate Barracuda 7200.10 SATA II NCQ 250GB 16MB ST3250620AS במערך RAID0 כרטיס קול: Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Gamer עכבר עם מקלדת אלחוטית: Logitech Cordless Desktop LX 710 רמקולים: Teac XP-20 Subwoofer System 2.1 אוזניות: Plantronics .Audio 350 משחה טרמית: Arctic S…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540P. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון ואת הארד דיסק. כרגע יש לו 2GB DDR3 1333MHZ בסלוט 1 והארד דיסק של 160GB בגודל 1.8". אני מעוניין להוסיף לו לפחות עוד 2GB בסלוט השני, השאלה עד כמה אני יכול לשדרג את המחשב מבחינת זיכרון? אני רוצה להחליף למחשב את הארד דיסק שלו, הבעיה שכמה שחיפשתי שום חנות לא מוכרת הארד דיסקים של 1.8", הנפח הכי גדול שראיתי זה 120GB וגם זה SSD. יש למחשב כונן דיסקים שהוא לא פעיל כרגע, יש אפשרות להוסיף הארד דיסק במקומו בגודל 2.5" סטנדרטי? אם כן, איזה כדאי? בגדול אני רוצה לשדרג את הכונן הקיים לפחות ל500GB שגם זה דיי הרבה בשבילי.
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
היי חברים, קיוויתי שאני אצליח לחכות עד שיגיעו ה-Haswell לארץ אבל נשברתי. המחשב ישמש אותי על בסיס יומיומי בנסיעות(וזה הקו המנחה בקנייה) אבל גם בסביבות של "בית" (אני חייל). אני לא באמת מכיר את הסצינה אז אני אולי לא יודע מה זה נורמטיבי או מה סביר לקבל במחיר הזה. לכן יש דרישות שרשומות בקטן כדי שתדעו היה האידיאל . להלן המחשב שאני מחפש: * מטרות המחשב? תכנות (על כל המשתמע מכך) , גלישה, קריאת ספרים, סרטים והרמת מכונה וירטואלית אחת לפחות ואולי משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני מניח שבין 13 לבין 14. מבחינת סוג-כל דבר שאי אפשר לראות בו כשיש מקור אור/ שמש זה רע. אם אין סיכוי שאני אמצא מחשב עם הגודל הזה שעונה לדרישות - בואו נדבר על זה * רזולוציית המסך…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי פשוט( אינטרנט אופיס,הורדות) עד למחיר 1.5K **עריכה** 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10 % 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי, סרטים, הורדות, בנוסף תכני וידיאו בHD. ו OFFICE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? מעל 7-8.6. האם מתוכנן אוברקלוק (…
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב עד 3700 ש"ח גג. המפרט צריך לכלול הכל- מחשב, מסך דק, מקלדת ,עכבר,ואולי רמקולים עם אפשר. אני מתלבט העיקר במעבד, אם כדאי להכניס כפול ליבה בתקציב הזה... ורק אל תציעו לי להגדיל את התקציב, או ללכת על מסך CRT, כי זה לא ניתן לשינוי, אז זה יהיה חסר תועלת. המחשב הוא גם למשחקים (לילד בן 11), אני יודע שאי אפשר להכניס בקתציב הזה איזה מחשב על, אבל מה לעשות זה התקציב אז שימו רק מה שאפשר... תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני משחק על מסך טלויזיה 26' ובקרוב אני קונה אחד גדול יותר (עד 42 לא יותר). בהתחלה רציתי לחכות לI7 אבל עכשיו החלטתי לנצל את המחירים של הדור הזה שהוא גם מעולה. יש לי 2 מפרטים אחד ב 3800 ואחד ב4800. את השני אני הרכבתי והראשון הוא מפרט מוכן מZED מחשבים. אני לא יודע מה יותר משתלם לי, כעקרון ההתלבטות הגדולה שלי היא בכרטיס מסך שיאפשר לי בעצם לקנות מעבד טוב יותר. אגב בשניהם בא לי לעשות OC בשביל המשחקים. ה4 ליבות זה כמובן בשביל תוכנות העריכה שאני עובד איתן. תעזרו לי בבקשה(: הראשון: מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-intel P45/1600MHZ/FIRE WIRE/HDMI-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q-9550/12MB/1333fsb -לביצועים מעולם אחר זיכרו…
-
- 13 תגובות
- 905 צפיות
-
-
חברים יקרים מפעם לפעם אני רואה כי המחשבים שעולים לשאלת הקניה הם בדרך כלל DELL וLG (לא נחשב בגלל השירות HP) אני חייב פעם אחת ולתמיד לדעת מי מבין שיניהם טוב יותר מבחינת: 1. שירות ואחריות 2. איכות המחשב מי שרוצה להוסיף משהו מוזמן ברצון. !!!אנא הצביעו,כדי שהמון אנשים יוכלו ללמוד מין הסקר!!!
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי חברה, זה המפרט שאני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 525 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * חדש במלאי! * - Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 460 ₪ - SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5299f0d9ac77f יש לי שאלה, איזה SLI יותר חזק? שניים של HD7970? או שניים של R9 280X? ל SLI של HD7970 או R9 280X אני צריך לשדרג ספק כוח? יש מצב שמי שעוזר לי מראה לי השוואות? או נתונים?…
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-