ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש לרכוש מסך עבור עבודות גרפיקה (בעיקר איורים בפוטושופ וגרפיקות שונות). אני כבר מבין את ההבדלים בין סוגי הפאנלים, אז אפשר להתקדם הלאה. המחיר לא בעייתי במיוחד, אבל אשמח למשהו בסביבות ה-1,500 ש"ח אם אפשרי בכלל. חיפשתי המון ובדקתי המון ביקורות על המון דגמים, וראיתי שבעיה שחוזרת שוב ושוב במסכים היא Light Bleeding מהצדדים, אז אם מישהו מכיר מסך שידוע שיש לו בליד נמוך ביותר אני אשמח. כמו כן, אם תביאו לי המלצה על סאמסונג או LG אתם תצאו מלאכים, למרות שיש לי L9000J של LG והוא אחד האיומים אז עדיף סאמסונג. תודה תודה תודה!
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחותי צריכה מסך מחשב LCD דיי סטנדרטי ופשוט בגודל 20\22", עדיפות למסך רחב השימוש שלו זה בעקרון גלישה באינטרנט, אופיס קצת.. לשמוע מוזיקה... המסך לא ישמש כדי לראות סרטים\לשחק משחקים וכו'.. פשוט מסך שיהיה אפשר לראות בו נורמלי ויעבוד ושיהיה אמין.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז, מקלדת, עכבר ורמקולים עבור שימושים משרדיים בסיסיים (וורד, אינטרנט, מוזיקה והורדות) אם אפשר מסך באיזור ה-23 אינץ' זה יהיה מצויין. תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חבר המליץ לי על האתר שלכם אז החלטתי ששווה לחפש עצה טובה. אני מחפש מחשב טוב ואיכותי כדי שיחזיק מעמד לשנים הקרובות. (<--- אופטימי) כאמור המחשב מיועד לעבודה משרדית, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. על המחשב להיות מבוסס אינטל, עם 4 ג'יגה זיכרון, מסך 22" איכותי מקלדת ועכבר (רמקולים כבר יש לי). אני גם מעוניין במארז טוב ומעוצב עם ספק כוח איכותי ואיוורור מתאים. המלצות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני רוצה לבנות htpc אבל לא סגור על החומרה לגמרי.. הדרישות: לוח אם קטן micro atx אם אפשר ותואם למעבד אינטל. כרטיס מסך + כרטיס קול HD מובנה. יציאת HDMI + DVI DDR2 תמליצו לי גם על ספק כוח. המחשב כולו לסרטים + הקלטה מהטלויזיה. את הקירור אני כבר אבחר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לסרטים/מוזיקה/שידורי ספורט מהאינטרנט וטורנטים. מעוניין גם בכונן יחסית גדול (סביבות ה 2 טרה יספיקו קרוב לוודאי). אשמח מאוד להמלצות
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מחפש המלצה של מפרט מלא בסביבות 10,000 ש"ח למחשב ביתי. אני לא מבין כמעט כלום במחירים,בחלקי מחשב. פשוט מחפש מחשב פנטיום 4 עם מעבד חזק ,זכרון פנימי גדול ,חיצוני בסביבות 40-80 מסך טוב,מקלדת,מדפסת ביתית,צורב,DVD טוב,רמקולים למחשב(לא משהו מטורף) ועוד כל מה שצריך בתקציב הזה. אני צריך להגיש את המפרט לאיזשהי עמותה אז מי שמבין יעזור לי מאוד מפרט מדויק. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם, תמליצו לי בבקשה על מחשב למעצב גרפי בסכום של כ-5000 ש"ח (אפשרי עם חריגה קטנה) כולל מסך. השימושים העיקריים הם: עריכה דו-מימדית, עריכה תלת-מימדית, עריכת וידיאו, אנימציה. עדיפות לכרטיס מסך מותאם לגרפיקאים. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
המחשב יחובר למסך סמסונג T220P FHD והמערכת הפעלה תהייה WIN64bit וכמו שכתבתי למעלה לא צריך ציוד הקפי תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט בסכום של 2000 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר ללימודים וגלישה באינטרנט לא למשחקים. חשוב לי שהכרטיס מסך וכרטיס הקול יהיו ONBOARD. והכרטיס מסך המובנה יהייה באיכות טובה(אפילו להתפשר על חשבון חלקים אחרים) יש לי מסך 19 אינץ CRT. תודה אסי
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש בבקשה מפרט ב4300 לא יותר, למשחקים. רק חשוב שיהיה מארז עם יציאת USB מקדימה, יש עדיפות למפרט מTMS. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש מפרט מבוסס AMD מרובע ליבה, בכ- 4000 ש"ח (ללא ציוד הקפי) לסימולציות מתמטיות מורכבות. כונן קשיח מסוג SSD, 64GB ללא גרפיקה, תלת מימד, משחקים וכיוצא באלו, ללא אוברקלוקינג. עדיף מארז עם מראה סולידי וקל לפתיחה ושדרוג. מערכת ההפעלה היא ג'נטו לינוקס, אז רצוי רכיבים עם דרייברים פתוחים. תודה מראש, סיבי
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בס"ד הרכבתי מפרט ב-KSP למחשב. הצורך הכללי שלי במחשב הוא סרטים, משחקים וקצת עריכה (תמונות/סרטים). התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, ואין לי צורך במסך. זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- WD5000AAKS כרטיסי מסך ASUS 9400GT 1GB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) …
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב 3000 ש"ח - המחשב הוא מחשב לצרכים משרדיים ( איטרנט , אופיס וכו' ) שיריץ ווינדוס Vista . אין לי צורך בהארד דיסק גדול 250 גיגה יספיק . אין צורך בציוד היקפי אבל אני כן צריך שירכיבו את המחשב בחנות . לדעתי גם כרטיס מסך על הלוח אם יספיק לצרכים שלי ולכן עדיף להשקיע בזכרונות ובמעבד - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ! כמו כן אני צריך חנות באזור תל אביב אז אם אפשר תבנו לי בבקשה את המפרט מהחנות שאתם ממליצים לקנות ממנה את המחשב . תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קודם כל מעוניין לציין כי בניתי מפרט ראשוני (אני לגמריי חסר ידע בכל הנוגע לבניית מפרטים, כאן מתבקשת עזרתכם :)) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אם חייב אז כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, CSGO, אבל פתוח להתאהב במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה ... החלטתי שאני לא רוצה להביא סתם איזה נגן דיוידי מעפן לסלוון אלה מחשב HPTC נחמד שאליו אני אחבר שני רמקולים וסאב ... וטלוויזה FULL HD של פיליפס 42 ' אז אם אפשר בבקשה המלצה לאחד כזה אבל שלא יעבור את התקציב 2000 ש"ח אני אשמח מאוד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחפש המלצה למפרט מפורט להרכבת מחשב HTPC לסלון. עד 2000 ש"ח. שימושים: 1. צפייה סרטים לפלזמה + מוסיקה. 2. כרטיס הקלטה מהכבלים. הקלטה של סדרות מהכבלים - שישמש כמו יס מקס. ( האם בכרטיסים של הPVR אפשר להקליט כמה סדרות במקביל כמו ביס מקס?) 3. משחקים עבור הילדים ( לא משחקים כבדים) 5. מארז כמה שיותר קטן ושקט ואלגנטי ( יישב על המזנון, אבל שיתן אפשרות לשדרוג המערכת בעתיד. אשמח למפרט המערכת, והמלצות אחרות. תודה על כל עזרה!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 2500-3000 כמחשב ראשוני לילד בן 10, משהו שישאיר לי אפשרות לשדרג בעוד שנה שנתיים כרטיס מסך למשהו טוב יותר אם אצטרך
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אבל לא על דברים סתמיים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ', יש מצב שאני יחבר את המחשב למסך 42 אינצ' FULL HD. * באיזה סוג משחקים תשחקו? AC2, מאפיה 2 וכו"…
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, לא מתאפשר חריגה ועדיף פחות אם אין הבדל מהותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה הע…
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-