עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני זקוק למפרט למחשב פשוט ביותר, לצורכי אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב הוא כמובן כמה שפחות, אך חשוב לא לבלות בנסיעות למעבדה :-) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. אשמח לקבל המלצה למחשב all around שישמש לצרכים הבאים: office heavy internet/browsing media server כולל העברת תכני HD לקונסולת ps3 gaming קל בלבד לילדים תודה!

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייח עבור בת זוגי, המחשב הוא למטרות גרפיקה והדמיות של אדריכלים כאלה ואחרות, צריך להריץ vray 3dmax, autocad וכן בין היתר את שלל תוכנות adobe כמו photoshop, illustraiotr וכו' 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח, עדיף ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה אדריכלית (הדמיות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת ועכבר אין צורך במשהו מפוצץ, מסך עדיף שיהיה מסך מט אם קיים או שכולם היום ככה? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

4. Started by Evilized,

המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס,ללא מסך, הייתי רוצה שיהיה זכרון של 4GB אינטל או AMD לא משנה לי. ומחנות באיזור חיפה והקריות. תודה!

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  5. Started by bardans,

בלי מסך מחשב חזק בשביל משחקים רצוי כרטיס של NVIDIA זיכרון גיגה שיחולק ל 2 250 גיגה וכל מה שצריך ליהות במחשב מחשב חזק למשחקים

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  6. כרגע יש לי מעבד Q6600 4 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך של 8800 GT. *אם אפשר להביא מפרט מעולה גם ב4000 ש"ח זה יהיה מעולה! כמובן לחסוך זה חשוב אני מחפש מחשב חדש הרבה יותר מזה כמובן,ניתן להוריד את הכונן קשיח מכיוון שקניתי לאחרונה 640 ג'יגה חדש של WD. כמובן ללא מסך מחשב. תודה רבה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? לכל היותר 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה יבוא לידי ביטוי באיכות/מהירות המחשב, לא לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, סרטים HD, מוסיקה, תכנות, בעתיד עבודה עם גרפים של שוק ההון וריבוי מסכים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio/ NetBeans - כבד Office - תדיר Bitorrent - כבד Dropbox - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SC2 MW2 על הגדרות בינוניות + -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני מעוניין שיהיה בתוך התקציב את המסך 23 DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by yairnee,

נא למלא בדגש על איזור מגורים.. רחובות\באר שבע 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר (זה אחרי החריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, וקצת מוזיקה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחפש גם מסך. ובנוגע למשחקים אני רוצה שיריץ בצורה סבירה + את המשחקים הכבדים שיש בשוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רק מסך ורמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. Started by azmerald,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אין אפשרות חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מרבית העבודה היא עריכה גרפית 90% מהשימושים הגרפיים הם בפוטושופ. שימוש משני בניית אתרים ואפליקציות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

11. Started by tenta,

אהלן אני מחפש המלצה למפרט עד 4000 ש"ח. המחשב יעבוד עם התוכנות קיובייס, פוטושופ, אביד ו3dmax מכיוון שאני רק מתחיל בכל התוכנות האלו ויכול להיות שאתחיל ולא אתחבר אליהם. ואני לא רוצה לזרוק כסף סתם על דברים שאני לא צריך אני רוצה מחשב שהבסיס שלו חזק (מעבד לוח אם זכרונות) ושאת שאר הדברים אני אוסיף בהמשך במידת הצורך (כרטיס קול/כרטיס מסך מקצועי). התקציב לא כולל ציוד הקיפי ותוכנות, רק מחשב. קיבלתי המלצה לקחת רק לוח אם של אינטל עם יציאת פייר ווייר לאקסס אינסטרומנט. אמרו לי שהלוחות של אינטל יעבדו הכי טוב עם הקיובייס. הכרטיס מסך הישן שלי הוא asus geforce 210 כדאי להעביר אותו למחשב החדש או שזה יוריד משמעותית מהביצועים? אני רוצה 8GRAM בשני סטיקים של 4 וטרה זיכרון פנימי על כונן אחד, כשהמ…

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  12. אהלן אני מעוניין לקנות מחשב חדש, רק הקופסא. לא צריך הארד דיסק, צורב וכרטיס מסך (כבר יש, ואעביר למחשב החדש) חשוב שהמחשב יהיה בעל נטיה טובה לאוברקלוק. אשמח לשמוע מכם, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  13. הי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח כאשר השימושים העיקריים (מעבר לגלישה סטנדרטית וכ'ו) הם עבודה עם תוכנות Adobe (פוטושופ ולייטרום בעיקר אך לא רק) וצפייה בסרטי HD (המחשב מחובר ישירות לטלויזיה). כמה תשובות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה באמת שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ציינתי למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בשום ציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?קניתי לפני שנה בערך כרטיס מסך nVidia GeForce 210 עם יציאות HDMI ו-DVI כדי שאוכל לחב…

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  14. Started by efialon,

השימושים העיקריים יהיו אופיס ואינטרנט, מעט מאוד משחקים, מי שיעבור בעיקר על המחשב תיהייה סבתא שלי. יש צורך בציוד היקפי ובמסך. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. שלום לכם שוב. לפני כשבוע המלצתם לי כאן על מחשב לעסק, קניתי אותו ואני מרוצה מאוד, תודה רבה שוב! כעת אני מחפש מחשב לבית. דרישות: 1. הפעלת סרטי HD+DTS בלוריי מלאים. 2. הפעלת משחקים שיוצאים כיום+שייצאו בעתיד+הפעלת משחקים שיש להם סראונד 5.1 . 3. כרטיס קול שמוציא 7.1 עם חיבורים דיגטלים: COAX ו-OPTICAL (שתהיה לו אופציה גם ל5.1 עם החיבורים הללו) כדי שיתחבר לרמקולים לוג'יטקZ-5500 4. מעבד Intel i7 (לא יודע איזה בדיוק) 5. מאווררים וגופי קירור חזקים, הבנתי שזה דבר ממש חשוב. 6. שהמחשב יהיה שקט ולא יעשה רעשים. 7. מארז טוב אבל בלי הרבה אורות (כדי שלא יפריע כשרואים סרט וכו' ), ושיהיה כמה שיותר קטן (לא אם זה בא על חשבון האיוורור והקירור). 8. חיבור HDMI לטלוויזיה 26/32 אינטש ב…

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. שלום , אני רוצה לקנות מחשב נייח לטובת עבודות עיצוב, שימוש בעיכר בתוכנות כמו: photoshop ,Solidworks ,Blender ,illustrator,keyshot בתקציב של עד 6000 שח אולי טיפה גמיש. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  17. Started by Lunatic,

שלום ברשותי מחשב ניידcq61-140ej עם מסך בגודל של 15.6" (לא שיא הטכנולוגיה אבל אני מרוצה ממנו ) ואני מחפש לו משטח קירור אני מוכן להשקיע על משטח קירור רציני עד 300 שקל,כל עוד אני עובד איתו אז הטמפרטורות לא עוברות את ה65 מעלות(וגם לטמפרטורות האלה זה מגיע אחרי הרבה שעות עבודה) אבל הבעיה מתחילה ברגע שאני מריץ משחקים עליו(לא משהו כבד) אז הוא ישר מזנק לי למעל ל75 מעלות ומעלה וזה לא ממש מוצא חן בעיני,על המחשב מותקן XP(כן זה אפשרי למי ששואל) ככה שמערכת ההפעלה עצמה לא מכבידה מבחינת הביצועים,זקוק להמלצות תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. Started by shay_el,

התלבטתי אם לפתוח את הנושא פה או ב"ציוד היקפי" אז אם לא טוב תעבירו... יש לי מחשב בגודל 15.6 הדגם A53S-i7 2630QM למרות שזה לא כזה משנה אני מחפש משטח קירור עדיף עם הגבהה, זול ושקט. מי שמבין בזה ויכול לעזור לי אני אודה לו

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  19. שלום אני מחפש המלצה למשטח קירור זול ללא שיפוע ורעש שיוריד לי את הטמפרטורה של הלפטופ תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  20. אני מתלבט בין Zalman ZM-NC2000 לthermaltake Massive23 CS מה יותר יתאים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Shtupel,

מה דעתכם על זה? http://www.belkin.com/us/p/P-F5L001/ לא מחפש רמקולים ותוספות. עד 200. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, משום מה אני מגלה שרוב הנטבוקים המשווקים בארץ הם עם מסך מבריק. אני בכלל לא יכול להבין מדוע מישהו ירצה לקנות נטבוק עם מסך מבריק כשהייעוד של הנטבוקים הוא להסתובב מחוץ לקופסא עם המחשב; עם מסך מבריק כמעט בלתי אפשרי לעבוד מחוץ לבית... פשוט דבילי. שמתי לב שכמעט כל המחשבים המשווקים בארץ אל מול הדגמים המדוייקים בארה"ב משווקים עם מסך מבריק לעומת אותו דגם מט בארה"ב, תהייה גדולה שלי למה בישראל תמיד מנסים להוזיל מחירים על חשבון נוחות או ביצועים. אשמח אם מישהו יכול להמליץ על מחשב עם מסך מט.. אם יש כאלו בכלל, רצוי עם N550 ומעלה שהוא כפול ליבה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אהלן, אני מחפש נטבוק לסטודנטית בתקציב של עד 1500 ש"ח. חשוב שיכלול: - מקלדת נוחה: השימוש העיקרי הוא כתיבת עבודות / סיכומים. - כרטיס רשת אלחוטי. - מסך: כנראה עדיף 10" משיקולי גודל / כובד / סוללה, אלא אם יש לכם תובנות אחרות בנושא. השאר: פחות חשוב. מה שנכנס בתקציב - מה טוב. אם ניתן להוזיל קצת את העלות במקרה ואין דברים שווים להוסיף - זה עדיף. תודה.

24. Started by talisman,

בדקתי ומצאתי שמבחינת המקלדת, הניידים של דל הם הנוחים ביותר. יש לכם המצלה לנייד של דל (עד 10 אינצ')?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. שלום לכולם, ההורים שלי מעוניינים לרכוש נטבוק למטרת קריאת מיילים, אינטרנט ומצגות (קלות ). התקציב הוא גמיש אבל זה בעיקר כי גם אני לא ממש סגור על מה הסטנדרט היום בתחום הזה וכי כל עוד המחיר סביר הם מוכנים לשלם עבור מוצר שהם יהיו מרוצים ממנו. אז ככה, הדרישות הם על פי סדר החשיבות לפי ההורים שלי (יש צורך לציין דברים כמו צורב DVD או ויירלס מובנה ? ) 1) משקל נמוך - לא יותר מ 1.4 ואם אפשר פחות אז עוד יותר טוב , הם מבוגרים ולא אוהבים לסחוב תיק כבד. 2) צג גדול - אמנם זה גורר עלייה במשקל אבל הם בכל זאת צריכים לראות את המסך, אני לא יודע אם יש נטבוק של 13 אבל אם לא אז נראה לי ש 11.5 או 12 ולא פחות מזה. 3) 2 GB זכרון לפחות (לא יודע אם היום נהוג להתקין XP או 7, אבל לפחות שתהיה אפשרות לעת…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.