עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש נייד עם מסך 12-13 אינץ' וזמן סוללה גבוה. כמובן שרצוי שיהיה לו מעבד, זיכרון וHD טובים כמה שאפשר במסגרת התקציב שעומד על 5000 ש"ח (אפשר לאחר מאמץ 6000 ש"ח). רצוי שיהיה מהחברות המוכרות (עדיפות פחות לDELL) וכמובן אחריות ארוכה ככל האפשר (רצוי 3 שנים). כמו כן, הייתי שמח אם לא היה לו כרטיס מסך סטנדרטי של Intel אלא משהו שבכל זאת יאפשר להעביר את הזמן באיזה משחקון (כמובן שלא באיכות של מחשב ביתי, ובכל זאת..). תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by slachmaster,

שלום, אני חדש בפורום והבנתי שאפשר לבקש פה עזרה בהרכבת מחשבים יש לי כרגע מחשב שהמפרט שלו הוא: Intel Core2 CPU 6300 1.86GHz 2.00GB RAM NVIDIA GeForce 8600 GT יש לי תקציב של 2000 שקל, האם שווה לי להרכיב מחשב חדש בסכום הזה? אם כן אני אשמח למפרט (ד"א כונן כשיח גדול לא כל כך נחוץ, יש לי TB חיצוני) תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by bora-aa,

המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by g-a-l,

שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 16:08:29 למחוק בבקשה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. שלום רב הנה מפרט שבניתי דומה למפרט אחר שראיתי באתר אבקש התייחסותכם ודעתכם למפרט זה שימוש עיקרי אינטרנט, אופיס צפייה בסרטים. משחקים קלים ביותר שלא דורשים גרפיקה גבוה. תודה מראש AMD Athlon 2 X2 215 2.7Ghz Dual Core AM3 Box, יחידות 1 ₪262 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1120 Gigabyte GA-MA78LM-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪321 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1541 Transcend 2GB DDR2 800Mhz , יחידות 1 ₪233 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=194 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?producti…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. אני לוחץ על לחצן הבלוטות' וזה פשוט אומר לי no device מה אני אמור לעשות? תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. המחשב נועד בעיקר לעבודה משרדית ולא יותר מזה. עדיף מסך גדול, בסיבות ה-15.4 אינץ'. אין צורך בהרבה מקום על ההארד דיסק. שתיהיה מצלמת אינטרנט מובנית וצורב DVD. חשוב שתיהיה לו יציאת VGA כי הוא יחובר הרבה למקרן במהלך הרצאות. המחיר הוא בסיבות ה-2500 ש"ח עם אפשרות לתוספת של עד 300 ש"ח אם זה הכרחי וכמובן שעדיף פחות אם זה אפשרי. בנוסף מצאתי את המפרט הבא ורציתי לשמוע אם לדעתכם הוא עונה על הדרישות בצורה האופטילית והוא באמת שווה את הכסף: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5354&CatCode מחשב נייד MSI CR500 מעבד Intel® Dual Core Processor T4500 2.3GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce 8200M G זכרון 2048MB DDR2 דיסק קשיח 320GB SATA 5400RPM מערכת הפע…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לאחרונה אני מנסה לבנות מפרט שיתאים למחשקים גיימר כמוני שאוהב לשחק, ולסרטים ותוכנות כבדות שירוצו חלק. צריך את עזרתכם מה מבים 2 מפרטים אלו טוב יותר והאם שווה להוסיף את ההפרש? האם בסכומים כאלו ניתן לבנות מחשב טוב יותר? אין צורך בהארד דיסק. כפי שהבנתם. יש לי מסך DELL U2410 [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 866 צפיות
  11. שלום, האם מישהו מכיר מקום בצפון שאפשר לעשות את חריטת העברית על אסוס 1201N? (עפולה\נצרת\טבריה\חיפה) ראיתי פה בפורומים שאמרו שחריטה מבטלת את האחריות או משהו בסגנון, האם מישהו יודע לגבי רונלייט והאם הם עושים בעיות על מחשבי אסוס שעברו חריטה?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 300 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא, אני רוצה DVD טוב 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win7 9. האם יש העדפה לרכ…

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by eyal4,

אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא לא בא עם אחריות, אפשר להוסיף למחשב אחריות בינלאומית או ארצית בקניית אחריות????

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  14. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD וגלישה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. נגן ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 768X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ישנים (ווארקראפט 3), אם תהיה תמיכה טובה יותר לא תהיה התנגדות * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בלי לחץ 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים,…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  15. אני צריך מחשב לעריכה גרפית, בעיקר בתוכנות 3D כמו 3D MAX וכאלה וגם 2D כמו פוטושופ. התקציב נע בסביבות ה-5500 ש"ח עם חריגה של עד 300 ש"ח וכמובן שאם אפשר משהו טוב בפחות אז עדיף. אחרי שחיפשתי מעט מצאתי את המחשב הזה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2082 מארז GIGABYTE TRITON מארז מקצועי ואיכותי ביותר מבית ג'יגהבייט עם 2 מאווררים 12CM שקטים !! ספק כוח OCZ 400W MODX ספק כוח מבית OCZ עם הספק 400W אמיתי למערכת יציבה ומאוורר 12 ס"מ שקט !! לוח אם GIGABYTE GA-X58-UD3R לוח אם איכותי ביותר מבית GIGABYTE למעבדי INTEL i7 וביצועי מערכת גבוהים וחזקים עם זכרון DDR3!! מבוסס צ'יפסט X58 של אינטל!! מעבד INTEL Core i7 920 2.66GHz 8MB מעבד INTEL עם ארבע ליבות איכותי, חזק ומהיר מותא…

• 8 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by omri44,

איזה כרטיס עדיף לי לצפייה בסרטי HD ולמשחקים{אני לא מצפה להריץ משחקים כבדים על HIGH}

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. חבר'ה אני לא ממש מבין במחשבים רציתי לדעת אם יעבוד לי GTA IV מעבד INTEL DUAL CORE E-6500 לוח אם GIGABYTE G41 DDR2 PCI-X זיכרון DDR2 2048MB 800MHZ צורב DVDRW DUALAYER 22 SATA מארז מקצועי SAMA כולל ספק מקצועי TRUEPOWER 550W כונן קשיח 500GB SATA2 7200 GEFORCE 220GT 1GB ?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. Started by gal_sh1,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב HTPC לסלון בתקציב של עד 3000 שקל לא כולל ציוד הקיפי ומסך. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ובעל כרטיס מסך חזק אשר יתחבר בחיבור HD fullלטלויזיה 32 אינץ . תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by haimova,

שלום, אחרי הרבה בעיות שהיו עם מחשב נייד MSI של איבורי, הרכיבו מחשב חדש כאשר מהמחשב הישן לקחו 3 דברים בלבד: מעבד זיכרונות הארד דיסק. כאשר המעבד שלקחו מהמחשב הישן , יותר חזק מהמעבד המקורי שהוציאו מהמחשב המורכב. האם מישהו יכול לחשוב על בעיות שיכולות להתעורר (אולי מאוורר של המעבד וכו) במחשב החדש? בנוסף מה ההבדל בין כרטיס מסך 8200M G ל 8400M G? תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. תודה על העזרה. ההודעה כבר לא רלוונטית..

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני עומד ממש לפני רכישה ומאוד מבולבל..הייתי שמח אם המבינים ביניכם ינסו לעזור.. אז ככה, אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול משהו באיזור ה 15.4 המחשב צריך לשמש לאינטרנט וראייה של סרטים באיכות וזה הכול בעיקרון. מתקבל גם יד שנייה במצב מצויין ולא פחות. התקציב עומד על 2000 שקלים וחריגה של לא יותר מ 300. אשמח מאוד אם חברי הפורום והמבינים מביניכם ינסו להמליץ ולכוון לנייד המושלם בשבילי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. שלום! המליצו לי כאן בפורום מפרט עם מסך DELL ULTRASHARP 22" 2209WA ובחנות שממנה אני קונה את המחשב המסך עולה כ 160 שקל יותר מאשר באייבורי והייתי מעדיף לנצל את זה. השאלה אם יש עניין לקנות את המסך באותו מקום עם המחשב או שזה לא קשור? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  23. מפרט משרדי High End, מעודכן למרץ 2010, ללא ציוד היקפי בעלות כוללת של 2385 ש"ח עדכון אחרון: 14/04/2010 << מפרט דומה במחיר נמוך יותר מפרט דומה במחיר גבוה יותר >> זהו מפרט המיועד לעבודה משרדית אינטנסיבית וריבוי משימות, המבוסס על מעבד מרובה ליבות העדכני ביותר עם hyperThreading ומנגנון TurboBoost המעלה אוטומטית את תדר המעבד בישומים שאינם תומכים בריבוי ליבות וכך משפר את הביצועים גם עבורם. בנוסף המעבד כולל ליבה גרפית מובנית עדכנית ותומך בתכני HD ובעבודה עם שני מסכים במקביל ללא צורך בכרטיס מסך נפרד. השילוב של ה-I5-650 עם לוח H55 מהווה את השילוב העדכני והחסכוני ביותר כיום מבחינת הספק ופליטת חום, בפער משמעותי מאוד מכל שאר המתחרים בקטגוריה. למפרט זה בחרנו לוח אם משתלם …

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  24. Started by honda0562,

היי אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמריקה איך הוא מבחינת החברה והחלקים שבו????? המפרט שלו: Intel® Core™ i5-520M Processor 2.40 GHz (2.93 GHz with Turbo Boost Technology), 3MB L3 Cache, 1066MHz DDR3 Genuine Windows® 7 Home Premium 64-bit 4GB DDR3 1066MHz SDRAM (2048MBx2) 500GB HDD (7200rpm, Serial-ATA) No Secondary Hard Drive Installed NVIDIA® GeForce® GT 330M with 1GB GDDR3 discrete graphics DVD SuperMulti (+/-R double layer) drive Fusion Finish™ Sonic Pattern in Black Onyx Glossy Black Keyboard No Bluetooth (No Antenna) Lithium Ion battery (6-Cell, 4000mAh) Integrated Modem Microsoft® Office Ready with Microsoft Office Professional 2007 60-day …

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by itzik_tab,

שלום ראיתי באשכול הדביק, שבמידת האפשר עדיף לעבוד על חשמל, ולא על סוללה. האם הכוונה הייתה שיש לנתק את הסוללה , או שאפשר להשאיר את הסוללה מחוברת , רק לחבר אותה לחשמל כל הזמן ? האם טעינת יתר מזיקה לסוללה ? האם כאשר הסולה מגיעה לרמת טעינה של 100 אחוז, המחשב אוטומטית, עובר לשימוש על חשמל בלבד ? -אם לא, יד אפשרות לתכנת את זה ב WIN 7 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.