ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
אז ככה: מעבד אינטל D.C 1.8GHZ E2160 775 800 NHZ מאוורר למעבד אינטל 775 לוח אם ASUS 775 P5B-V-VGA-L-S זיכרון פנימי איכותי MEMORY 1GB DDR2 667 דיסק קשיח מהיר 250GB SATA WD 16MB 7200 כונן צורב די וי די DVDRW X52 X32 X16 X48 כרטיס מסך VGA ATI X1550 SUPER 512MB מסך דק שטוח דגם SCREEN L.G. 17TFT 1719 סכ"ה כולל מע"מ : 4500 ש"ח העתקתי את זה בדיוק כמו שזה מופיע חוץ מהמארז מחשב אז האם זה שווה? מה שאני בעצם מחפש זה מחשב למשחקים די כבדים בזמן שאני מדבר בסקייפ או משתמש בעוד תוכנות ברקע ואני רוצה מעבר בין התוכנות לדוגמא בין האינטרנט למשחק כבד בצורה מהירה וגם עריכת וידאו בתוכנות הכבדות כלומר שיעבדו בצורה חלקה אבל זה רק פלוס לא צריך איזה פריט מיוחד בשביל זה . התקציב הוא בערך 4500 לא מעבר…
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב נייד ממש ישן של acer מדגם TravelMate 200T השאלי שלי היא האם אפשר עדיין לשדרג אותו ולקנות לו עוד זיכרון ואם כן מישהו יכול להגיד לי בסביבות כמה זה יעלה והאם כדאי להשקיעה בזה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבניית מחשב חדש לצורכי גיימינג. 3 שנים שלא הייתי ופספסתי מעולם הגיימינג. מעבר לכרטיסי מסך ומעבדים אני כבר לא מבין כלום בחומרה. אשמח לעזרה בבניית מחשב לגיימינג כמה שיותר עוצמתי. תודה מראש לכל העוזרים *בקשה* אם אפשרי לבנות את את המפרט סביב gtx 980 ti או TITAN X א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ARMA 3 BF4, GTA V, FALLOUT 4. וכל משחק חדש שיצא בשנה ה…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
תשבות לשאלות: 1. מה התקציב? 4500 ש"ח +- 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים כבדים, צפיה בסרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (פשוטים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא עריכה: החלטתי לרכוש את המחשב בארה"ב ( בחנות www.newegg.com) אי לכך בניתי מפרט חדש: AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB Socket 939 Processor…
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הנה המפרט שבניתי: ¤382 ¤382 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤357 ¤357 1 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤247 ¤247 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤120 ¤120 1 זיכרון Kingston 1024MB 667MHz DDR2 CL5 ¤262 ¤262 1 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 7600GS Extreme 256MB PCIe ¤165 ¤165 1 צורב Pioneer DVR-212 X18 DVD ¤251 ¤251 1 מארז כולל ספק HEC 6C28 300W ¤85 ¤85 1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-9PB ¤79 ¤79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤ ¤ 1 איסוף עצמי מהחנות. 10 :פריטים ¤ 1,949 סכום כולל מע``מ כפי ששמתם לב חרגתי ב-49 ש"ח אבל זה סביר. לקחתי זכרון של 1GB בסלוט אחד,כי בעתיד החבר יקנה עוד סלוט של 1GB…
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? יש הכל מעוניין לשדרג בעיקר מעבד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משמעותי אבל בעיקר שלא יהיה טרקטור. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מאזור חיפה, ללא העדפה לחנות מסוימת אבל אם מכירים חנות דרכה אפשר לצמצם מחיר על ידי מסירת המעבד המשומש אז מה רע. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? עד 7000. 2. מה שימושי המחשב? עריכה בפרימייר, אפטר אפקסט תוכנות אדובי, פוטושוף ואליסטריטור. יכול להיות בעתיד עוד תוכנות עריכה נוספות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? תחנת עגינה, אם יש במחיר סביר של חיבור שלוש מסכים אז מועלה, 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ממולץ, אך לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות למינומים 15.6 כי אני מעדיף שיכלול מקלדת צד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, הכל כו…
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים, ומישהו שמתעסק בתחום נתן לי את המפרט הזה: לא ראיתי את הצורך להוסיף תבנית למפרט מהלינקיה מכיוון שהמפרט קיים. אני רק רוצה חוות דעת עליו, והאם הוא מנצל את התמורה הכספית הטובה ביותר. המחשב למשחקים כמובן
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
https://www.geektime.co.il/asus-novago-handson/amp/ יש כאלה שזה יכול להתאים.
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Asus P7P55D Core I5 Intel CPU ¤1005 מארזים Antec Nine Hundred II No P/S Black ATX Case ¤643 ספקי כח Cooler Master 700W Silent Pro ¤699 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 260GTX XT 1792MB DDR3 216SP PCIe ¤1350 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5766 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מה אתם חושבים ? יש לי כמה שאלות : 1. לא מבין בספקים ומארזים - יש מארז או ספק שהוא בפירוש לא טוב וכדאי להתרחק ממנו ? המלצות ? 2. יש באמת צורך להשקיע בלוח כזה או שלוח זול …
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב קיים שאשמח להמלצה איך לשדרג אותו, מטרת המחשב הוא בעיקר גיימינג מצרף את המפרט הקיים, ואשמח להמלצות גם אם שווה לשדרג את הקיים או לחסוך ולרכוש חדש (הכוונה האם הציוד ישן/חלש מדי שכבר לא שווה להשקיע) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו gta,פורטנייט, call of duty וכו 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, צריך שדרוג רק עבור החשב עצמו ללא ציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כו…
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב6300 ש"ח, מבוסס אינטל עם מסך LCD. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים, תכנות, אינטרנט, וקצת קצת אוברקלוק. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נוטבוק 10" בשביל לחבר אותו ל TV , להריץ עליו סרטים HD ביציאה ל TV , יוטיוב והורדות... האם המעבדים בנטבוקים יסחבו את המעבר ל TV והרצת סרטים? פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה.. איזה נתונים לחפש? מה המעבד המינימלי שצריך?
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, בהתכתבות עם נציג מכירות של TMS יצרנו מפרט של מחשב שהמחיר הכולל שלו היה בערך 14 אלף שח. לאחר שבוע וחצי כשבאתי לבצע את הרכישה, המחיר הכולל של החלקים קפץ בערך 4 אלף שח למחיר כולל של 18k. TMS תענו שהקפיצה לגיטימית ולא התפשרו. לכן, אני מחפשת ספק מומלץ לבצע דרכו את הרכישה בהינתן מפרט קיים. תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא 6000 ש"ח אבל אם יש משהו יותר טוב בתוספת של עד כ-500 ש"ח אז מצויין הדרישות שלי הם: שיהיה זמן סוללה ארוך מסך 15'' מעבד חזק זיכרון לא פחות מ-2GB כרטיס מסך לא ממש מעניין ונפח כמובן כמה שיותר תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, עכשיו בצורה יותר מסודרת 1מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (COD כל הסידרה דגש על COD BO) וסרטי בלו ריי . גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ גירסה אחרונה. תחביב בלבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מפורט לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין כרגע נתונים על הפרטים האלו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אממ... השאלה שלי היא כזאת: מהו הדגם של lenovo המקביל ל-inspiron 6400 של DELL? רב תודות ;D
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום , אני זקוק להמלצה על נטבוק , להלן הפרמטרים: גודל 10" בעל יציאת HDMI מעבד חזק עדיף על ביצועי סוללה רב תודות !
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד LG R410, לאחרונה המסך החל לרצד באופן קבוע. הריצודים הם קווי לרוחב המסך, בצבעים וורודים ולבנים. כמו כן התקלה קיימת עוד לפני הכניסה ל WINDOWS. האם זה מחייב שזו תקלת חומרה? הייתי שמח לדעת אם יש עוד בדיקה, או דרך לנסות להתמודד עם התקלה לפני ששולחים אותו לטכנאי. בתודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מחשב חדש אני בוגר לימודים לאנימציה תלת מימד ועיצוב גרפי. אני כבר משתגע מרוב דעות לגבי כרטיסי מסך הבעיות העיקריות שלי מול תוכנה זה זמן חישוב בעיקר (רינדור .פוליגונים .תאורה ). אני עובד בתוכונות כמו שניתן להבין (3D MAX .MAYA. MEDBUX.AFTER AF] .מי שמבין לליבי יכול להבין כמה זה מתסכל לחכות לחישובי המחשב. אני מחפש סוס עבודה הבנתי שכרטיס מסך טוב יכול לעזור לי אז יש לי התלבטות בין שני כרטיסים. Quadro 2000 1GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort >< Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort ההבדל בינהם הוא 1600 שקל!!! האם זה שווה. כי תקציב יש רק החשש הוא אם זה מיותר והכרטיס הזול יעשה את אותה עבודה שתספק אותי . אני מבין שגם מעבד, דיסק קשיח…
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי חברה, זה המפרט שאני הולך לקנות: 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 525 ₪ - Gigabyte GA-H87-D3H S1150 330 ₪ - 8GB Crucial DDR3 1600Mhz 1550 ₪ - * חדש במלאי! * - Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 460 ₪ - SSD PLEXTOR 128G Sata3 M5 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=5299f0d9ac77f יש לי שאלה, איזה SLI יותר חזק? שניים של HD7970? או שניים של R9 280X? ל SLI של HD7970 או R9 280X אני צריך לשדרג ספק כוח? יש מצב שמי שעוזר לי מראה לי השוואות? או נתונים?…
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי מחפב LENOVO 3000 N100 יש מקשי שיחזור בביוס מישהו זכר איך אני מפעיל את השחזור רציתי להתקין מחדש וינדוס וראיתי שיש פרטישן אחד ש 4500 GB
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע חייל (צעיר) בסדיר שרואה רק בסופ"ש את הבית. החלטתי לקנות מחשב חדש, ומאחר ומשכורות צה"ל לא גבוהות במיוחד הקצתי לעצמי תקציב של 2000 ש"ח. אני בד"כ משתמש במחשב רק לצורכי גלישה באינטרנט\הורדה של סרטים\אייסיקיו. מדי פעם שיש לי זמן אני אוהב לערוך ולהשתמש בתוכנות כמו Photoshop, Dreamweaver, וכו',. אני לא משחק במשחקים בכלל. החלטתי לקנות את המפרט הבא של המחשב, בתמורה ל2000 ש"ח: מעבד INTEL CORE 2 DUO E4300 דיסק קשיח 200GB 7200 RPM SATA1&2 זיכרון 1024MB DDR II צורב LG\NEC X18 DVD Dual layer כרטיס מסך Nvidia GeForce 8400GS 256MB UPTO 512MB(תומך DX10) לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS (לא AGP) כרטיס קול 7.1 ( 8 ערוצים) (מובנה) כרטיס רשת 10/100 (מובנה) - כל זה ב…
-
- 16 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לסלון שלי (LCD 60') אני מוכן להשקיע לא מעט כסף אבל בסך הכל כל מה שאני רוצה זה את היכולת להריץ סרטים באיכות FHD\BLURAY סרטים של בין 4 ל20 GB בצורה חלקה לגמרי. אני לא מתכוון לשחק במשחקים או לעשות שימושים אחרים למעט uTorrent וסרטים וכמו כן אני צריך מארז שוכב עם כרטיס WIFI וכונן 2TB. על המחשב לא יבוצע אוברקלוק והוא לא זקוק לאופק שדרוגים, מה שירכש זה מה שישאר, כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. אז מה אתם אומרים, כמה יעלה המפרט שכל השימוש שלו זה סרטים בFHD אמיתי (20GB) או בלו ריי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בקנית מחשב חדש למטרת משחקים די כבדים. כמובן שהמחשב יהיה ללא ציוד הקפי. אינני מעוניין בביצוע OC. חשוב לי מאוד שהחנות תהיה בצפון כי אין לי אפשרות לנסוע למקומות אחרים... רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שבניתי מ-KSP, ואולי להמליץ לי על חנויות אחרות בצפון (איך noacomp?) הנה המפרט שבניתי: תודה רבה !
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-