ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
מחפש מפרט מבוסס AMD מרובע ליבה, בכ- 4000 ש"ח (ללא ציוד הקפי) לסימולציות מתמטיות מורכבות. כונן קשיח מסוג SSD, 64GB ללא גרפיקה, תלת מימד, משחקים וכיוצא באלו, ללא אוברקלוקינג. עדיף מארז עם מראה סולידי וקל לפתיחה ושדרוג. מערכת ההפעלה היא ג'נטו לינוקס, אז רצוי רכיבים עם דרייברים פתוחים. תודה מראש, סיבי
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בס"ד הרכבתי מפרט ב-KSP למחשב. הצורך הכללי שלי במחשב הוא סרטים, משחקים וקצת עריכה (תמונות/סרטים). התקציב שלי הוא 2500 ש"ח, ואין לי צורך במסך. זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II- WD5000AAKS כרטיסי מסך ASUS 9400GT 1GB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) …
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב 3000 ש"ח - המחשב הוא מחשב לצרכים משרדיים ( איטרנט , אופיס וכו' ) שיריץ ווינדוס Vista . אין לי צורך בהארד דיסק גדול 250 גיגה יספיק . אין צורך בציוד היקפי אבל אני כן צריך שירכיבו את המחשב בחנות . לדעתי גם כרטיס מסך על הלוח אם יספיק לצרכים שלי ולכן עדיף להשקיע בזכרונות ובמעבד - חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר ! כמו כן אני צריך חנות באזור תל אביב אז אם אפשר תבנו לי בבקשה את המפרט מהחנות שאתם ממליצים לקנות ממנה את המחשב . תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אז ככה בגלל שאני מתלבט עם לקנות שדרוג או פשוט מחשב חדש אני צריך המלצה למה עדיף לי, אני חושב 5000 שקל יספיקו לי בהחלט ולא צריך להגזים מעבר, המפרט יהיה נטו לגיימינג ואולי גם עריכת 3D במנוע הSDK של CRYSIS 2 כמו כן המחשב מיועד לכל משחק חדשני שעומד לצאת ללא התפשרות על ההגדרות הכי גבוהות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק עד 100 שקל שיכלול גם הרכבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד במיוחד, סרטים וגם בFHD, עריכת 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם כל מעוניין לציין כי בניתי מפרט ראשוני (אני לגמריי חסר ידע בכל הנוגע לבניית מפרטים, כאן מתבקשת עזרתכם :)) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל את הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג, אם חייב אז כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LEAGUE, CSGO, אבל פתוח להתאהב במשחקים חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה ... החלטתי שאני לא רוצה להביא סתם איזה נגן דיוידי מעפן לסלוון אלה מחשב HPTC נחמד שאליו אני אחבר שני רמקולים וסאב ... וטלוויזה FULL HD של פיליפס 42 ' אז אם אפשר בבקשה המלצה לאחד כזה אבל שלא יעבור את התקציב 2000 ש"ח אני אשמח מאוד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מחפש המלצה למפרט מפורט להרכבת מחשב HTPC לסלון. עד 2000 ש"ח. שימושים: 1. צפייה סרטים לפלזמה + מוסיקה. 2. כרטיס הקלטה מהכבלים. הקלטה של סדרות מהכבלים - שישמש כמו יס מקס. ( האם בכרטיסים של הPVR אפשר להקליט כמה סדרות במקביל כמו ביס מקס?) 3. משחקים עבור הילדים ( לא משחקים כבדים) 5. מארז כמה שיותר קטן ושקט ואלגנטי ( יישב על המזנון, אבל שיתן אפשרות לשדרוג המערכת בעתיד. אשמח למפרט המערכת, והמלצות אחרות. תודה על כל עזרה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג נייח בתקציב של 2500-3000 כמחשב ראשוני לילד בן 10, משהו שישאיר לי אפשרות לשדרג בעוד שנה שנתיים כרטיס מסך למשהו טוב יותר אם אצטרך
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל אבל לא על דברים סתמיים. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-300 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ', יש מצב שאני יחבר את המחשב למסך 42 אינצ' FULL HD. * באיזה סוג משחקים תשחקו? AC2, מאפיה 2 וכו"…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, לא מתאפשר חריגה ועדיף פחות אם אין הבדל מהותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, יש צורך בהרכבה 8. האם ישנה הע…
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האתר: http://www.dragonpc.co.il אני מחפש מחשב בתקציב של עד 5.5K ללא מסך וציוד היקפי שיעמוד בדרישות הבאות: 1. יהיה מהיר ושקט מאוד 2. סאונד וגרפיקה מעולים בעיקר לסרטים מוסיקה 3. 200-250GB זכרון קשיח 4. תוכנות כבדות (למשל פוטושופ) יעבדו כמו שצריך בלי להתקע וכו' 5. יוכל להריץ בלי בעיות משחקים בינוניים-כבדים (למרות שאני לא מי יודע מה גיימר) 6. מיותר לציין כרטיס רשת, צורב די וי די שכבה כפולה, USB קדמי
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
כרגע המפרט המתוכנן עומד על : מעבד: AMD2500 לוח:ASUS A7V8X או GIGABYTE GA 7VA WD 80GB 8MB 7200RPM :HD זיכרון: MICRON 512MB כ.מסך: MX440 מארז: compucase ca 6a19 ATX, super midi tower case מחיר 2800~ ש"ח התוכנות שנעבוד איתן יהיו: 3DMAX, PHOTOSHOP,AUTOCAD,FREEHAND תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , לאחר שסחבתי חמש שנים עם אותו מחשב - אני מודיע בצער על פטירתו :-[ (ההלוויה התקיימה אתמול) . בכל אופן , אני מחפש מפרט למחשב ביתי ,טיפ'לה משחקים (ממש לא קריטי אבל מעדיף כרטיס מסך נורמלי ככל האפשר) , הרבה אופיס ואינטרנט , ללא מסך וללא ציוד היקפי , בתקציב של עד 1800 ש"ח. בנוסף עדיף שיהיה במחשב זכרון פנימי בנפח של 2 ג'יגה ומערכת מבוססת אינטל (למרות שאני מוכן גם ללכת על AMD). תודה מראש חבר'ה !
-
- 10 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים משרדיים וביתיים גלישה באינטרנט, Office ואם יש אפשר שיהיה בלוח אם שלו יציאה של hdmi אבל זה רק אם זה נכנס בטווח מחירים.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה. שיהיה בסביבות ה- 5000 ש"ח ולא יחרוג ממש. המחשב מיועד למשחקים בעיקר, שמיעת מוזיקה, סרטים, אינטרנט ושאר הדברים הרגילים. אבל בעיקר משחקים חדשים אז קחו בחשבון. ללא מסך. אם אפשר אחד מבוסס AMD ואחד מבוסס INTEL? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום , אני מעונין לקרות מחשב לילד בן 13 שמיועד למשחקים ואינטרנט וכן לחבר ממיר YES לצפיה בטלויזיה דרך מסך המחשב, המפרט שחשבתי עליו הוא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤672 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤664 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 512MB GDDR2 - DX10 - HEATPIPE - RETAIL ¤510 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤380 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤463 מארז: JSP-TECH H-550D - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤254 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤452 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת. אני מחפש רק מארז ב-2500 שקל, למטרת משחקים. בעיקר בכיוון סדרת COD, סדרת BF ושות', CNC4, וכל מה שיצא (כמו דיאבלו 3 שיבוא עלינו לטובה בעזרת השם). אני משתמש במסך עם רזולוציה 1600x1200. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג, כך שציוד קירור מתאים יהיה מצויין. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב 1500 שקל פלוס מינוס. לא כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולאוניברסיטה. לא זקוק לכרטיס גרפי משובח וכרטיס קול משובח אלא משהו ON BOARD שיעשה את העבודה. כולל צורב וללא כונן DVD. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1000ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים. הידע שלי דיי מועט בכל הנוגע למפרטי מחשבים, משתמש עד היום בלפטופ ממוצע, רוצה להשתמש בלפטופ רק ללימודים ולקנות נייח לצורך גיימינג (בעיקר League of legends, ולהשאיר אופציה למשחקים מעט יותר כבדים בהמשך.. תאכלס הדרישה העיקרית שיהיה חזק ואמין, בתקציב של בין 4500-5000 (5500~ עם מוניטור טוב) תודה רבה מראש. עריכה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (5500 עם מוניטור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך אבל אם מנצלים את הכל וזה ברמה גבוהה אז בכיף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 עם מוניטור זה הגג שלי (5000 בלי) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית…
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-