ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! האם טמפרטורת עבודה של 45~ מעלות (כאשר המחשב גולש באינטרנט בלבד!) זה סביר עבור לנובו g550 עם מעבד T6500 C2D? מישהו יודע אולי מה היחס הנורמאלי בין הטמפרטורה של הסביבה לבין המחשב הנייד?
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן, המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, מוסיקה, סרטים, ואופציה למשחקי מחשב - אבל לא צריך להשתגע. לאחר קריאת מס' דיונים דומים, ביקור באתרים וכו' - נשארתי עם אפשרויות מועטות: 1. Dell inspiron n3010 2. Dell Vostro 3300 3. ASUS u30jc לגבי אופציה 2 - נראה שאין יציאת HDMI - חסרון משמעותי עבורי, אבל לא כזה שפוסל חד משמעית את המחשב. לגבי u30jc - נראה כאופציה טובה, אבל במקביל גם נראה שלא הגיע לארץ. ה-Inspiron נראה כאופציה המובילה. וכאן מתחילות השאלות: 1. inspiron n3010 - האם יש פה מישהו שהוא הבעלים של מחשב כזה/יודע מספיק כדי להביע התרשמות? מאוד אשמח לקבל חו"ד, ולשמוע המלצות לכאן או לכאן. 2. u30jc - כנ"ל + למישהו יש מושג היכן ניתן לרכוש את המחשב/ומתי הוא יגיע לארץ? 3. לא פחות חשוב - במ…
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים וישנים, הרבה אינטרנט וצפיה בסרטים (לא HD בהכרח) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך 22 טוב ורמקולים 2.1. בנוסף מקלדת ועכבר נורמלים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב אבל לא על חשבון חלקים אחרים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ל…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
[מחפש] כמה יעלה לי ואיפה לקנות מקשים ל LG LS40 http://www.firingsquad.com/hw/2092/LG_LS40/ בתודה, טל
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני חושב אולי לרכוש מחשב חדש, ואני מעוניין בהמלצתכם כדי לראות מה אני יכול להשיג בתקציב הזה. כפי שכתוב בכותרת, התקציב הוא 4000 ש"ח, בלי זכרונות, דיסק קשיח, צורבים וציוד הקפי שיעברו מהמחשב הישן (כולם רכיבים חדשים שנקנו לא מזמן). גם הכרטיס מסך די חדש ואני לא יודע אם כדאי להעביר אותו למחשב החדש או לקנות כבר אחד חדש וחזק יותר (ניתן לראות את הדגם במפרט שמצורף מתחת ליוזר שלי). השימושים של המחשב כלליים: משחקים, אינטרנט, עבודה שוטפת במחשב וכו'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שתתנו לי מפרט למארז טוב בתקציב 2500-3500 לצורך גיימינג... ותודה..
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, אם למישהו יש נייד כזה אז אשמח לשמוע את דעתו עליו מומלץ שגם יוכל להרץ משחקים קלים. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? בסביבות ה 2 קילו ומטה אפשר לחרוג טיפה למעלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סביר למחשבים ניידים בגודל הזה, שלא יגמר אחרי שעה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לHDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? דרוש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כרגע לא תקציב: עד 4500 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע חוו"ד לגבי COMPAQ 610. אני צריך בעיקר ליישומים של OFFICE וכו' ולא למשחקים וחשוב לי מחשב אמין.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
ברשותי נייד של לנובו 3000 N100. הוא עובד עם ווינדוס7 כרגע. ללא התראה מוקדמת, הוא יכול להכבות. בעת העליה יוצג מסך רגיל של ווינדוס לא נכבה כראוי: מצב בטוח וכד'.. המערכת לא מציגה שום הודעות שגיאה אחרי העלייה של המערכת מחדש. אני אפילו לא יודע איפה להתחיל. אין לי שום רמז. חשבתי בהתחלה שיש אולי בעיה כלשהיא במערכת הפעלה ולכן פירמטתי והתקנתי מחדש. מלבד דרייברים ועוד תוכנה או שתיים - icq/messanger/youCam אין כלם על המחשב. דרייברים בלבד. אשמח אם תכוונו אותי מה אפשר לעשות בנידון. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד לתוכונת לגרפיקה וטיפה משחקים. התקציב שלי 4500 וראיתי את הנייד הבא ב אייבורי ו KSP ב 4390. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4851&CatCode=315 אשמח לשמוע חוות דעת אם הוא הכי משתלם או יש עוד דגם ששווה להסתכל עליו?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר קרוב ל5K אבל אם יש שיפורים משמעותיים בתוספת אני מעוניין לשמוע במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 6K אין לי אפשרות לחרוג מזה בכלל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -גיימיניג בFHD, בהגדרות משחק גבוהות, קרייסיס, מאס אפקט.. וצפייה בסרטי FHD מסך Samsung P2350 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? - לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - אני לא יודע לבצע אוברקלוק בנתיים, אבל חשבתי לעש…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב, שהוא מראה שהוא מלא ב100% אך כשאני מוציא את המטען מהמחשב המחשב פשוט נכבה ורק אחרי שאני מחזיר את המטען אני מסוגל להדליק אותו בחזרה.. יש למישהוא הצעות, למה זה קורה?
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד 4500 שקלים אני רוצה שהמחשב יהיה טוב גם לעוד 3 שנים כי אני לא הולך לקנות מחשב לפנות ב3 שנים הקרובות, השימוש של המחשב הוא יותר לסרטים ולאינטרנט וגם לעבודות בנוסף אני רוצה שיהיה במחשב חיבוד לטלויזית LCD ושמסך המחשב יהיה בגודל של 15 לפחות, אני רוצה לקנות מחשב של חברת DELL ואני רוצה שהסוללה תספיק לי לפחות ל2 או 3 שעות ,אני לא יודע מה לקנות את הInspiron או את הStudio תודה.
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'. ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט. מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם. בגדול אני כמעט סגור על ה3300. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392 מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים. הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות. קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע? לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים? אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו. אשמח לשמוע דעות על ההתלבט…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 14.05.2010 בשעה 16:08:29 למחוק בבקשה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני הולך ללמוד מערכות מידע ואני זקוק למחשב חדש ומסך. תקציב מקסימלי 2500 ש"ח הדרישה לעבודות משרדיות,כתיבת עבודות אינטרנט,תיכנות וכו' אין דרישה שיריץ משחקם. אם אפשר שיהיה מחנות מהצפון,לא אכפת לי לקנות מאייבורי או KSP. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש נייד לעבודה אני צריך נייד אמין חזק ועם זמן סוללה ארוך אני בונה אתרים מתכנת גרפיקה וכו' אני עובד אני חייל ואני צריך מחשב לבסיס אני רוצה מחשב חזק גם פיזית וגם חומרה מה שחשוב לי שיהיה בו: חיבור למודם סלולארי כמה שיותר זיכרון כרטיס מסך חמוד (לפעמים לשחק קצת) שיהיה קל שיהיה חזק פיזית הוא הולך להיות מנוייד מאוד ראיתי היום מחשבים עם GPS זה יכול להיות פלוס גדול מסך גדול לא מחפש נטבוק שיהיה טוב גם בשביל לראות סרטים תקציב : אני מעדיף שיעלה סביב ה 5 אבל אם יש אופציות ששוה להשקיע יותר אפשר עד 10 כמה מחשבים שחשבתי עליהם : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=751368 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755728 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748402 פתוח להצעות א…
-
- 4 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום מעוניין לרכוש מחשב טוב וחזק בתקציב של עד 4 אלף שח. מעדיף שהמערכת תיהיה מבוססת על מעבד של אינטל! אני גר באשדוד ומעדיף חנויות באזור שלי או באזור מרכז. מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצ…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד של DELL, XPS "13.3, ומשום מה בשבועות האחרונים שמתי לב שהמחשב אינו קורא את ה-DOK שלי (שניים של סאן דיסק- 2GB ו-8GB Contour). בשני חיבורי ה-USB המנורות של הDOK עובדות, אך התיקיה או משהו לא נפתחים או מופיעים ב"מחשב שלי" מה אפשר לעשות? *שני הDOKים עובדים במחשבים אחרים... עריכה: שמתי לב שגם קורא הכרטיסים (הפנימי) לא עובד. אך היציאות USB עובדות למכשירים אחרים...
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-
-
המחשב ישמש בשביל סרטים,עבודות עם האופיס. נכון לעכשיו לא חשוב לי כרטיס מסך. לא כולל מסך מחשב. הדברים שצריכים להיות זה 4 GB ראם ו 1TB מעבד. תקציב- 2000-2300 במידה וזה לא יספיק וצריך לחרוג,תפרסמו ואני אראה. אשמח לחנות במרכז. שבת שלום.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי מסך מבריק וזה ממש מעצבן שהוא משקף לי הכל אני לא מצליח למצוא אפילו באיביי לא מצאתי למישהו יש הצעות באיביי גם תופס???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים-בינוניים, צפיה בסרטים * גודל המסך?15.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?מה זה?? * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 500GB * צורב DVD?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אז הרבה זמן אני משנה את המפרט הזה במטרה לחסוך ולקבל מקסימום ביצועים למה שאני משלם. אז הזכרונות מהירים , המעבד סביר , הכרטיס מסך אחלה לגמרי , אני לא בטוח לגבי המארז והספק תאמת ... תנו דעה בונה , מה לשנות , מה כדאי , איך ולמה. תודה מראש D: כמובן שהמפרט ישמש לגיימינג כבד [GTA IV AC2 CRYSIS וכו'] ולצפייה בתכני HD רמת השקט לא הכי חשובה לי . ואני לא מתכוון לבצע OC מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA790XT-USB3 ₪646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~950713~10~0.htm כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרו…
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 200 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים, סרטי HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה, מערכת הפעלה יש לי. 9. האם יש העדפה לרכוש א…
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-