ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
כמה דברים שחשובים לי במחשב זה 1- סרטים 2 - אינטרנט 3 - משחקים ישנים כמו וורקראפט 3 תודה מראש למגיבים!!!
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב עם מפרט שקיבלתי כאן בפורום וכשהגעתי לקחת אותו נאמר לי שהזכרונות היו תקולים והחליפו לי (על דעת עצמם) לדגם אחר בטענה שבדגם שרציתי יש המון בעיות. הדגם שרציתי היה: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE : OCZ3V10664GK וקיבלתי 2 יחדות של: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ הייתי צריך להוסיף בשביל זה עוד 35 שקל (למרות שהייתי צריך להוסיף יותר, עשו לי הנחה). השאלה אם זה לא פחות טוב ואם זה מתאים לי. נ.ב. הייתי צריך מפרט לגרפיקה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מעוניין במחשב למשחקים, איך המפרט שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 750 2.66Ghz 8MB Cache Tray כמות: 1 - מחיר: ₪919 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪111 לוח אם: Gigabyte P55A-UD3 כמות: 1 - מחיר: ₪711 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪310 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪478 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪269 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: ₪402 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 5850 1GB GDDR5 HDMI Retail…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב לשימוש ביתי ממוצע - אינטרנט, עבודה עם Office, מוזיקה, וצפייה בסרטים. קיבלתי הצעה למחשב Dell Inspiron 560s עם המפרט הבא: 1. מעבד אינטל סלרון 450 2. זכרון - 4GB Dual Channel DDR3 SDRAM at 1066MHxz - 4 DIMMs - מה זה אומר בכלל? 3. כרטיס מסך מובנה - Intel GMA X4500 4.דיסק קשיח - 500GB Serial ATA 7200RPM 5. צורב DVD 16x 6. מארז של Dell המחיר (כולל מקלדת, עכבר ומערכת הפעלה Win7 64bit) הוא 1500 ש"ח. אשמח לחוות דעת. תודה רבה, אילן
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קיבלתי תקציב של 1700 שקל לקניית מחשב נייח חדש , ראיתי מפרט באתר של אייבורי ורציתי לקבל עליו חוות דעת . http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode= כמובן שהכרטיס מסך ישודרג , לאיזה כדאי? במסגרת התקציב... תודה רבה . בנוסף , אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מחשב לשימוש במשחקים(לא כבדים , כמו PES , FIFA וכו' ) , במסגרת התקציב של 1700 שקלים , ללא כל ציוד נוסף . תודה .
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט למחשב שבעיקר יעבוד על אינטרנט וסרטי HD, אני לא חושב שאני אצטרך מעבר לכך. מה דעתכם על המפרט שקיבלתי (מפרט שכולל כמה אפשרויות של בחירת מעבד)? 1}- מעבד I7 מדגם 920 או 930 - ולכן צריך לוח אם שמתאים למעבד הזה הדגם שלו זה DG45 ומחירו 150 ד' - כרטיס מסך GF9600 1GB +HDMI +DVI מחירו 35 ד' - זיכרון DDR3 1033M+2 X3 מחירו 120 ד' - כונן קשיח של HITCHI 1TB מחירו 70 ד' - צורב DDRW של LG מחירו 30 ד' - ספק כוח 500W של MIDICOM מחירו 30 ד' בנוסף מצורפים 3 מאווררים בנוסף למאוורר של המעבד המחיר בשקלים: 1920 ש"ח לא כולל המעבד 2} מעבד Q9650 לוח אם DG55 שמחירו 90 ד' כל שאר המפרט זהה.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי מחשב מיני נייד של HP מפרט מצורף לגבי מערכת ההפעלה Windows 7 Starter כמה אפליקציות ניתן להריץ במידה והזיכרון RAM הוא 1024MB אנטי וירוס, מערכת ההפעלה עצמה, ואולי עוד אפליקציה, והמחשב איטי ? מה המלצתכם לגבי מחשבים מיני נייד, תכונות שאני מחפש: סוללה 6 תאים, זיכרון שניתן לשדרג ל 2GB לגבי מערכת ההפעלה, מה עדיף Windows 7 Starter או Windows xp Home ? מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנה, מקלדת נוחה. תודה ג'יקוב. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד 4500 שקלים אני רוצה שהמחשב יהיה טוב גם לעוד 3 שנים כי אני לא הולך לקנות מחשב לפנות ב3 שנים הקרובות, השימוש של המחשב הוא יותר לסרטים ולאינטרנט וגם לעבודות בנוסף אני רוצה שיהיה במחשב חיבוד לטלויזית LCD ושמסך המחשב יהיה בגודל של 15 לפחות, אני רוצה לקנות מחשב של חברת DELL ואני רוצה שהסוללה תספיק לי לפחות ל2 או 3 שעות ,אני לא יודע מה לקנות את הInspiron או את הStudio תודה.
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מחפש תוכנה למחשב נייד למצלמה שלו, לשלוט על שלל אופציות כולל זום.
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מחפש משטח קירור הכי פשוט שיש, אני עובד עם הלפטופ המון על המיטה+צופה בסרטי HD שהוא על המיטה ומחובר לטלוויזיה הוא לא נורא מתחמם, אבל זה גם לא הכי בריא, ראיתי את זה http://www.logitech.com/en-us/notebook_products/cooling_pads/devices/6073 זה מעולה! אבל לא מצאתי חנות בארץ שמוכרת את זה... יש לכם המלצות למשהו דומה? בלי שטיקים בלי מאווררים, משהו פשוט שמניחים עליו את המחשב, היש חיה כזאת בישראל? תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מחפש נייד בתקציב הנל... לפחות 250 גיגה אם אפשרי שיהיה לו יציאת HDMI בלוטוס זמן סוללה לפחות 6 שעות משקל עד קילו וחצי 12 אינץ אם אפשרי 13 לא צריך צורב עדיף כרטיס רשת אלחוטי בתקן N תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=1218150178397&type=product&_requestid=157207#tabbed-customerreviews חברים שלי מחפשים מחשב בעיקר לוורד ואינטרנט. הדרישות הן שלא יהיה כבד מידי ושיהיה לו מסך 15" (וכמובן לא יקר) אני טס לארה,ב וחשבתי להביא להם מחשב כמו שבקישור. יש משהו יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני חיפשתי מחשב מחו"ל שיחזיק לי משחקים כבדים כמו קרייסיס וGTA על מדיום-HIGH ואפילו על LOW, העיקר שיחזיק כמו שצריך. זה מה שמצאתי במסגרת התקציב שלי: http://www.buy.com/prod/asus-n61jq-a1-16-laptop-intel-quad-core-i7-720qm-1-60ghz-4gb-500gb-hdd/q/loc/101/213725107.html מה אתם אומרים? הוא שווה 1100 דולר?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, אני קורא כבר לא מעט זמן בפורום כדי להבין איזה מפרט אני רוצה להרכיב, ויחסית נסגרתי על משהו, בהתאם להמלצות בפורום. הייתי שמח לקבל חוות דעת כלליליות לתשובות לשאלות שעדיין פתוחות מבחינתי. באופן כללי המפרט מיועד לשימוש רחב (עבודה משרדית, משחקים וסרטים ב FHD,מכונות ווירטואליות..) ואמור להחזיק לזמן ארוך ללא שדרוגים. אני לא סגור לגבי האם אני מעוניין ב OC או לא, וגם אם כן זה יהיה OC קל-בינוני. דרישה חשובה נוספת במפרט היא שיהיה שקט ככל האפשר בגלל שהוא ממוקם בחדר שינה. המפרט: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-USB3 ₪694 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950240 כונן קשיח Samsung Spinpoin…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיצליח להריץ משחקים רציניים בצורה טובה, אבל לא צריך להשתגע. (במובן של לא צריך איזה CROSSFIRE\SLI, מספיק כרטיס מסך אחד) בין עוד שימושים זה עבודה באינטרנט, צפייה בסרטים באיכות 1080P, עריכה רצינית וארוכה בפוטושופ ועריכות וידאו וסאונד קלות, וגם הכל בו זמנית (מה לעשות אני אוהב multitasking ). התקציב הוא 6000 ש"ח, 7000 בלחץ. מעבד שייחשב לחזק עוד שנים ארוכות. של אינטל, עדיף מהדור הכי חדש (אין לי מושג מה הדור הנוכחי,אז תסלחו לי) זיכרון של 4 ג'יגה לפחות, ושיהיה מהיר. עדיף אפילו יותר מ4. דיסקשיח אפשר להגיע ל 1TB, לא צריך יותר. גם 500GB זה בסדר. גם אולי קורא כרטיסי זיכרון מובנה עם תמיכה ב MicroSD. (לא חייב אבל יהיה נחמד) כרטיס קול אפשר מובנה,אבל אם יש איזה חי…
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף כל סוף החלטנו להחליף לאחר את המחשב הזקן אצלנו בבית.. המחשב יהיה מיועד בעיקר לגלישה (רשת ביתית) , משחקי פלאש , עבודה משרדית ,ואולי קצת סרטי HD , גימינג קל (PES) בנוסף אם זה משנה יחובר אליו מסך 19 אינץ' רחב בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מרכיב את המחשב שבכותרת (צרפתי שוב את המפרט) מעבדIntel Core i5 - 750 - 2.66GHz1100 גוף קירור למעבדSCYTHE MUGEN II235 לוח-אםGIGABYTE GA-P55-UD3R 750 זכרונות4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3500 דיסק קשיחSAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ420 צורבDVD-RW - SATA125 כרטיס מסךATI HD5850 1GB GDDR51550 מארזANTEC NINE HUNDRED II580 ספק כחENERMAX ECO80 500W : EES500AWT470 אולם קניתי את ה5870 במקום ה5850. האם ספק כח של 500W עדיין יספיק או שכדאי ספק חזק יותר? כמו כן האם יש מקום על הלוח ובמארז לכרטיס הזה (עד כמה שידוע לי ה-5870 ארוך בעוד איזה 2 ס"מ). תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מחולל רק מחנויות באמריקה, אם אתם יכולים אז המדינה היא דנבר קולרדו... תקציב: עד 1500 דולר יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא, רק בממש מעט. יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא משנה, העיקר שיהיה בינלאומית, יענו גם בארץ חברת המחשב הניד המועדפת: הכל מערכת הפעלה רצויה: WIN 7 62 BIT כונן קשיח מועדף: 500GB+ משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה מהיר ולא יזוז כמו צב. מה מטרת שימוש המחשב? : הוא יהיה למשחקים כבדים, אבל לא חובה על מקסימום גרפיקה, משהו כמו קרייסיס במדיום יהיה טוב, הוא יהיה גם לתוכנות מוזיקה- יש לי תופים…
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש של דל. הוא הגיע עם מערכת הפעלה אבל אני לא יודעת כיצד להתקין עליו תוכנות אופיס ללא כונן דיסקים. יש לי דיסקט חוקי של אופיס, אשמח לקבל הדרכה איך להתקין. תודה ריקי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אמרתי למוכר אני רוצה ליבחור תוספות חלקים מחשב נייד שיהיה חזק מאוד. והוא אמר לי שלא בוחרים מה שאני רוצה.מחשב נייד בא ככה מוכן בלי תוספות ושידרוג. לדוגמא אם אני רוצה חלונות 7 אולטימייט והמוכר אמר לי שצריך לירכוש תוכנה בניפרד.כי במחשב נייד יש חלונות 7 הום פרימיום מוכן. וזה לא בסדר דברים כאלה. למה לא מוכרים מה שאני רוצה במחשב נייד? מיכאל חג שמח...
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני מתחיל ללמוד באוקטובר, ועובר מהבית ונייח ששימוש אותי בנאמנה שנים אני צריך מחשב שכמעט ויחליף אותו. * מטרות המחשב? מחשב חזק, אני עובד עם Firefox עם עד 40 טאבים פתוחים במקביל עכשיו הזכרון שלו עומד על 600MB~, מס' תוכנות במקביל, רצוי מאוד שיוכל להרית משחקי 3D (גם על Low, לא ממש מפריע לי) מידי פעם - כאן אני מוכן להתפשר. * גודל המסך? 13-14". * משקל רצוי? לא ממש קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שידע להחזיק 3-4 שעות בשימוש קליל (אופיס, גלישה קלילה), בשימוש "הרגיל" הוא יהיה מחובר לחשמל - אז לא ממש משנה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חשוב מאוד. * בלוטות? רצוי מאוד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. * צורב DVD? רצו…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מחשב שייעודו גלובלי, כלומר גם משחקים לא כבדים (PES וכו'), גם צפיה ב-HD (שימוש קבוע ב-XBMC) וגם שימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). בעקרון, המחשב יהיה פעיל כל הזמן, והוא מועד לשימושם של כמה אנשים בבית. התקציב הוא 1500. חלק מהחלקים קיימים: ספק 500 HEC, דיסק SATA, זכרון 2GB DDR3. נדרשת תוספת של עוד 2GB. לא נדרש כרטיס מסך נפרד, עדיף מובנה. בעתיד ייתכן ויוסיפו כרטיס. עדיפות למעבדי AMD. לא נדרש ציוד היקפי. השקט של המפרט די חשוב - 8, בסולם של 1 עד 10. ככל הנראה יבוצע OC למעבד, אבל לא מעבר לרמה שדורשת שינוי מתחים ושינוי קירור המעבד. לא נדרשת מערכת הפעלה. עדיף הרכבה בחנות אבל לא קריטי. תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
תקציב 1000 +200 שימושים מחשב לאחותי, שיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב, אין לו ייעוד מסויים חוץ מאופיס, איסיקיו וכד'... באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT שימושים מיוחדים לא ציוד היקפי מסך 17" (1024X1280) רמקולים של לוג'יטק 2.1 מצלמת מיקרופון של לוג'יטק ( USB) חומרה אופציונלית כונן אופטי - צורב (רק לא של LG) הרדיסק - מינימום 100GB אפשרויות רכישה שהמחיר יהיה כולל הרכבה! הערות נוספות אין!
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-