עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by solantel,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לסלון. במפרטים המומלצים ראיתי שמומלץ מעבד i5 בעוד שקיבלתי הצעה מזיג זג ל i3. מה ההבדל בין במעבדים ומה לדעתכם מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by blabla2002,

שלום אני נוסע לניו יורק עוד 3 חודשיים ואני רוצה לשדרג דברים במחשב (מחשב חדש אני יקנה בתחילת 2005) עכשיו יש לי עד 500$ להוציא על שידרוגים (250 ההורים 250 אני) ויש לי כמה דברים שאני רוצה 1 ספק של hec או Enemarx ל כ350 w (עכשיו שי לי גינריק של 300W) דבר שני זה עכבר ומקלדת של logitech ואני רוצה שילוב שיצא בקרוב של המקלדת עלית והעכבר 700mx אני מניח שזה יעלה כ120$ ואני רוצה גם כרטיס מסך nvidia fx5900 כעשיו אני יכול לקנות רק את ה value אז יש לי שעלה האם כדי לקנות אותו או לקנות את ה ultra לא לקנות יותר מזה כלום (אני הולך לשחק half life2 ו doom 3 ואנריל 2003 ) אבל כמה זמן הכרטיס יחזיק מעמד מעל 2 שנים? או אולי לכדי לי לקנות כרטיס חדש ב2005 שאני יקנה מחשב חדש אז אנה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  3. Started by ALE-XtaZi,

שיהיה מחשב חזק ללא מקלדת ועכבר, רמקולים, וכל זה עם מסך! עם קירור למעבד. יתקבלו בברכה גם על P4 וגם על A64 חשוב גם לציין אני רוצה מחשב חזק למשחקים גם ברשת וגם רגיל עם כרטיס מסך טוב מאוד רק תרשמו לי את שם החנות שמשם לקוח המפרט בתודה גדולה אלכס.

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 ניתן לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Warzone, Battlefield - משחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  5. זה המפרט שלי: מה אני יכול לשפר ב- 510 שקל שנותרו לי, בלי שקל אחד נוסף? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by ליאו,

שלום אני מעוניין לקנות לפ-טופ עם וינדוס 7 לצרכי גלישה (ולא משחקים) יש לי DELL inspiron כמעט 4 שנים...אני לא תותח מחשבים והרושם שלי שזאת חברה בינונית בתחום הלפ-טופים. 1. האם הרושם שלי לגבי DELL הוא נכון ? 2 . בין כל החברות הקיימות - מי מומלצות ואמינות בתקציב עד 3500 ש"ח ? תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  7. שלום חברים. מכיוון שאבא שלי החליט להתעדכן קצת במה שקורה סביבו הוא החליט לקנות מחשב חדש (אין סיכוי שהוא יתקרב לשלי ). פה אני מכניס אתכם לעניין. אני מבקש מכם ליצור לי מפרט מחשב חדש לעבודה משרדית. במחשב צריך להיות כל הציוד החומרתי בשביל מחשב חדש וכמו כן גם כל הציוד ההיקפי הנדרש. הסתכלתי במפרטים המומלצים אבל לא אהבתי מה שראיתי שם אז בבקשה לא להפנות אותי לשם תודה רבה מראש לכולכם. EranMor

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by hichcock,

היי. אני צריך מפרט למחשב נייד ב-7000 ש"ח. צריך לכלול: -WIFI (חובה) -בלוטוט' (רצוי) -מסך 19 אינץ' (מינימום) -מעבד חזק -כרטיס מסך חזק -זיכרון ראם - לפחות 2 ג'יגה (מינימום) -ווינדוז מובנה מקורי (כמובן) windows vista professional service pack 1 אני לא בטוח איך הגירסא הטובה נקראת, העיקר שזה לא יהיה home edition. -צורב משולב הכל בהכל... -כונן דיסקטים 1.44 אינץ' (חובה) -הארד דרייב של לפחות 250 ג'יגה (אם אפשר יותר אז יותר) -אחריות שלוש שנים (לפחות, חובה) אני לא כזה מבין גדול במחשבים ניידים... בלשון המעטה... אז לא אוכל להגיד יותר מזה... כל זה בתקציב של עד 7000 ש"ח, כמובן אם אפשר פחות אז פחות.

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  9. המפרט של הHP הוא: 1-year HP Accidental Damage Protection Covers any damage caused by spills, drops, falls, collisions, electrical surges, or any other accident. HARDWARE AMD Turion 64 X2 Mobile Duo Core TL-56 (1.80GHz/512KB) Advanced performance and multitasking with most software applications. 15.4" WXGA Widescreen (1280x800) 256MB NVIDIA® GeForce® Go 7200 HP IMPRINT Finish + Microphone + Webcam 2.0GB DDR2 SDRAM (2x1024MB) Top-level performance. 120 GB 5400 RPM SATA Hard Drive LightScribe Super Multi 8X DVDRW w/ Double Layer Label discs by burning silkscreen-quality graphics on them. HP Mobile Remote Control מחיר השוק שלו הוא כ- 1400 על 1500 דולר. מישהו התנסה עם מחשבי T…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by dorratz,

שלום אני צריך מחשב נייד ב-5000 ש"ח בשביל סטודנטית למשפטים. המחשב ישמש אותה לאופיס ולשמיעת שירים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים, אנא קחו את המפרט מ-KSP.

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  11. Started by blizzard20,

שלום לכולם. אני חושב לקנות כבר ביום שבת/ראשון את המחשב הנ"ל. אשמח לשמוע מאנשים שיש להם אותו או מחשב אחרים מאותה הסדרה (inspiron 1545 t6400/6500) קצת ביקורות עליו, חשוב כמה שיותר מהר על מנת שאוכל להחליט עד שהסופ"ש מסתיים. תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core™ 2 Duo Processor T6600 2.2GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® Gma 4500MHD זכרון 4096MB DDR II דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת LAN Bluetooth יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זכרון יציאת רשת ועכבר Touch

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם--------- למעבדי AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL זכרונות ----------DDR 400 1024Mb 400MHz Samsung ECC לא בטוח שאותם אני יקנה... זה עדיין בבירורים דיסקים קשיחים----------- MAXTOR 250GB (16MB) SATA כרטיסי מסך ----------Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY none כרטיסי קול none כוננים- -------------, CD-ROM, DVD DVD Recorders LG 4163B +x16 -X8 Dual x4 מארזים ET-7W GSMART SILVER מסכים SAMSUNG TFT 19'' 913B+DV בבקשה תגידו את דעתכם..... אני גם ככה לא בטוח לגבי זה שאני לא קונה אינטל.... ניראה בסדר המפרט?? הלוח אם והמעבד יתאימו בכלל לכרטיס מסך?? בבקשה תגידו לי על כל…

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  13. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שיריץ ברמה כמה שיותר טובה.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?כרגע המסך הוא 17 אינץ' אבל אני מתכוון לשדרג כנראה או ל22 או ל20(אשמח להמלצה על הדרך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אפשר המלצה למסך טוב בלי קשר לתקציב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב …

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  14. שלום לכולם, ראיתי שיש כאן חבר'ה טובים ומקצועיים - ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אני עובד היום עם מחשב מדהים Lenovo W520 i7 16GB RAM שעובד נהדר, אבל אני צריך להחזיר אותו למעסיק הקודם שלי. הוא עלה לפני שנה בחו"ל 16 אלף ש"ח, סכום שאין לי כרגע כמובן. כעת אני צריך לקנות מחשב חדש, מכספי שלי, ולכן אצטרך לצמצם עלויות כמה שאפשר. מצד שני, אני לא רוצה לרדת יותר מדי ברמה, ובנוסף יש לי כל מיני תוספות שחשוב לי שיהיו במחשב החדש שלא היו לי בישן. המחשב שלי עובד כל הזמן, יום ולילה, ואני משתמש בו לעריכת וידאו, עריכת סאונד, עריכה גרפית, סטרימינג באינטרנט ומה לא. ואני צריך שכל הדברים האלה יוכלו לקרות במקביל (למשל: שאוכל לערוך סאונד במקביל לרינדור קובץ וידאו שערכתי, במקביל להעלאת סרטון שגמרתי ליו…

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  15. היי, אני צריך הצעות למפרט למחשב שרוב העבודה איתו היא באינטרנט אבל הוא יהיה של סטודנטית לעיצוב מה שאומר שוא גם ישמש לתוכנות כמו: 3DMax, AutoCAD, Revit וכו' בכל אופן מסך יש וגם HD יש (ה-HD הוא 500GB חדש אבל IDE, כך שאני צריך שיהיה חיבור IDE על הלוח - מה שלא בעיה למיטב הבנתי). לא ממש אכפת לי intel או AMD מניסיון שלי עדיף intel לעבודות מסוג זה אבל אני לא מעודכן בנושא כבר יותר משנה. הבקשה דחופה כי אני רוצה להזמין אותו כבר הסופ"ש. תודה רבה רבה לכם על העזרה.

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  16. Started by yakir8,

שלום המפרט מיעד למשחקים חזקים.והוא לא מיעד ל OC זה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 640 1 640 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 2 490 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 310 1 310 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 1 420 מארזי…

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  17. את המפרט הציעה חברה ידועה לידידה שלי. הצורך שלה הוא במחשב בלבד (יש לה מסך וציוד היקפי) לשימושים משרדיים, אינטרנט, ועריכת וידאו חובבנית. רצוי להישאר בתקציב זה או לחסוך אם אפשר. לא צפוי OC. הרכישה תתבצע באזור תל אביב. אשמח להערות על טיב המפרט והצעות לשיפורים/החלפות אם יש. תודה ליאור מעבד Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz6MB L3 Cache s1150 –Tray מאוורר למעבד .Arctic Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA 1150, Intel B85, DDR 3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Western Digital Caviar …

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  18. Started by mikets,

אפשר בבקשה להשוות בין שני מחשבים האלה? נראה שאפשר למצוא שני המחשבים במפרטים דומים (יכול להיות, אני טועה כאן). אני יודע שאחד מיועד לשוק ביתי והשני לשוק עיסקי. אבל מה זה אומר תכלס? אמינות? אחריות? איכות חלקים, כגון מקלדת, מסך, פלסטיקים? תודה.

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by tracki,

שלום אני חדש פה וברצוני לדעת איזה משהו. עד לא מזמן החלטתי לרכוש מחשב נייד וברצוני לדעת מה אתם חושבים על המפרט של המחשב. מעבד: Intel® Core Duo processor T2300 1.66Ghz מסך: +15.4 WSXGA" Vibrant View TFT 1680 x 1050 + מצלמה מובנית כרטיס מסך: NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache 64MB זיכרון: 667Mhz 512MB דיסק קשיח:80GB Sata כונן: DVD -RW תקשורת: Bluetooth, Fax modem 56k ,10\100 Ethernet, Wireless LAN 802.11b/g חיבורים: VGA, IEEE, 4XUSB, S-Video, 4 in1 Multi card reader אבטחה: זיהוי ביומטרי FINGERPRINT סוללה: 6 CELL מערכת הפעלה: Windows XP Home משקל נשיאה: 2.87Kg . כעיקרון אני צריך את המחשב רק בשביל אינטרנט וצפיה בסרטים אשמח לקבל עליו סקירה בכללי

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  20. שלום, צריך חוות דעת לגבי מפרט לגיימינג שבניתי מ ksp כי משם אני קונה : דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9715 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11914 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מסך: Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11620 צורבי DVD: LG …

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  21. שלום לכולם במחשב נייד הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה של ati hd 6470, היות שיש למחשב הזה כרטיס קול hd של אינטל, יש צורך להתקין גם את הדרייבר של הכרטיס קול של אינטל, משום מה הדרייבר מתקין גם את התוכנה של הכרטיס מסך של אינטל, וב device manager בקטגוריה של כרטיס מסך מופיע כאילו יש שני כרטיסי מסך, אם לא מתקינים את הדרייבר של אינטל מופיע בקטגוריה של כרטיס מסך סימן שאלה, וגם הכרטיס קול לא מותקן, עכשיו הבעיה היא שרוצים לעשות rotate למסך ב 90 מעלות או יותר, האופציה totate display מופיעה באפור זאת אומרת שהיא ב disable , עברתי על כל האופציות שיש בתוכנה של הדרייבר של ati וגם של אינטל ולא הצלחתי לעשות אותה enable, האם למשהו יש פתרון לבעיה זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  22. אני מעוניין להחליף את ווינדוס 8 ב 7 ultimate בנייד חדש ideapad z500 , האם צפוייה בעיית דרייברים ?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  23. היי , אני חושב שהכותרת מסבירה את עצמה , מסך 15 , השאיפה זה כונן SSD גם במחיר כזה עם 8GB DDR , יש חיה כזו? התקציב נמוך אני מניח אבל אשמח להצעות ולברר , וגם הצעה של לקנות SSD בנפרד ולעשות את הקומבינה הזו . תודה

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  24. אהלן אנשים אשמח לקבל המלצה למחשב עד 2,500 ש"ח כאשר עדיף לא לחרוג מהתקציב.. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שמיעת מוסיקה, סרטי HD ומשחקים לא ברמה גבוה מדי, אינטרנט. האם יש צורך בציוד היקפי ? אין צורך האם מתוכנן אוברקלוק ? לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? אפשרי מצויד כנראה או במסך הזה: LG W2262TQ LCD או בזה: LCD דגם P2250 - מסך FULL HD SAMSUNG, אשמח אם תמצאו לי מסכים טובים יותר למחשב זה עד 1,000 ש"ח.. חובה שיהיה FULL HD וגודל המסך צריך להיות 22 אינץ (אפשר גם קצת יותר גדול). דיסק קשיח 500 יספיק זיכרון טוב של 4 GB יספיק למוסיקה. וכרטיס מסך של ATI תודה מראש

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  25. היי , קרוב משפחה שלי שגר בארה"ב מגיע לארץ ואיתו יבוא נייד בהזמנה שלי. המחשב לצרכים בייתים בעיקר. התאמתי באתר של לנובו מחשב T500 עם הפרטים הבאים: Intel Core 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz 1066MHz 3MBL2) 25W Intel Graphics Media Accelerator x4500HD with vPro 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM) 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm Intel WiFi Link 5100 (AGN) with My WiFi Technology 9 cell Li-Ion Battery CD-RW/DVD-ROM Combo 24X/24X/24X/8X Max, Ultrabay Slim (Serial ATA) Express Card Slot & PC Card Slot 15.4 WXGA TFT, w/ CCFL Backlight האם אפשר לקבל חוות דעת\הערות המלצות ושאר ירקות על המפרט הנ"ל? תודה, טל

• 8 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים