עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Alexkmr,

אני לא צריך: מסך, צורב, הרדיסק. כרגע אני על 17 CRT אבל אני ישדרג ל24 אינצ'. עד הגבול 4 אלף צריך להיכנס המשחק CSS ועכבר MX518 logitech אני כעיקרון משחק במשחקים דיי ישנים אבל אני ישמח לשחק בCOD החדש, GTA4 וכו' - יהיה טוב אם הם גם יעבדו על ה24 אינצ'. בנוסף, אין לי ממש ניסיון עם OC אבל אם אפשר לבנות מפרט משתלם ולעשות לו OC אני יעשה.

• 11 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by R_G,

היי לפני שבוע וחצי בערך הצעתם לי מפרט למחשב שמיועד למשחקים.. לינק לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225438.0 הבעיה שהרכיבים שהוצעו, לא כולם זמינים. בנוסף, החלטתי כנראה לקנות מהחנות SKYPC.. אז ככה: א. השאלה הכי חשובה בשבילי - איך החנות הזאת? מה אתם אומרים עליה? איך הביקורות עליה? חנות טובה? אמינה? ב. המפרט שהציעו לי בסקאי, בהתבסס על מה שנתתי להם, הוא: מעבד: core 2 duo E6300 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 זיכרון: PQI 1024/667 X 2 כרטיס מסך: GCUBE X1950Pro 256MB GDDR3 H\ דיסק קשיח: WD 160JS 160GB SATA 2 צורב: DVD LG X18 מארז: מידי שחור/כחול HEC 6a21B + 1 Fan ספק כח HEC 400W TD סה"כ 5140 ש"ח. אז ככה.. קודם כל חשבתי להוריד 1 גיגה זיכרון.. להסתפק רק ב…

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  3. * מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים אונליין באיכות DVD ו-HD, עריכת תמונות בתוכנות פשוטות כמו פיקסה, סקייפ. * גודל המסך? 15.6'' * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? יחובר לשקע החשמלי בעת שימוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) חיבור לטלויזיה * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?לא יהיה בשימוש * כונן Bluray? לא נחוץ כלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, במידה וימליצו לרכוש את הנייד בחו"ל, שיהיה ניתן לשמש בארץ אחריות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? חובה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה ואופיס, עדיפות לוינדו…

4. Started by kvodi,

יש מצב של GTA V לא צריך SLI לכרטיס מסך.? ואפשר להסתפק ב GTX 980 בודד.? או שהסיכוי לא גבוה

5. אני משחק בעיקר במשחקים שצוואר הבקבוק בהם הוא ה CPU ולא כרטיס המסך כמו Football manager וכן Civilization 4 ככה שאני מעוניין במחשב חזק מהבחינה הזו. כמובן שאני בנוסף משחק משחקי 3D ומעוניין שמשחקים כמו BIOSHOCK ו CRYSIS (העתידי) יעבדו בביצועים מקסימליים במסגרת התקציב. כמו כן, אני מעוניין שהמחשב יתאים לקולנוע ביתי על כן חשוב שיהיה שקט. יש לי כבר מסך 19" ומערכת דולבי 5.1 שאני מעוניין שהמחשב יתחבר אליה בקבל אופטי/קואקסיאלי. המחשב לא מיועד לOC. אשמח אם במפרט המוצע ינתנו הסברים למה ללכת על חומרה זו או אחרת: איזו מעבד ללכת? 2 ליבות מספק? הבנתי שה 4 ליבות לא מנצל אותן כרגע. מה השיקול לקחת אינטל או AMD ? קיימים זכרונות מהירים, האם הם משפרים ביצועים משמעותית? מה לגבי תצורת דיסק…

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by Xardas,

שלום לכולם, אשמח אם תרכיבו לי מפרט מתאים לבקשות, אם זה אפשרי כמובן, ואם אפשר שיהיה לינק לכל חלק, תודה רבה! =] 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - מקסימום גרפיקה, מעט פוטושופ, סרטים בFHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מעודכן כ"כ, בעיקרון ננסה הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by most,

שלום, הנ"ל מיועד עבור חבר בעל עסק קטן, העבודה עליו תהיה בעסק ובבית - לא בדרכים כך שגודל מסך ומשקל פחות משמעותי כמובן ללא משחקים וכו' כך שכ.מסך מובנה יספיק רצוי עם מ"ה - לא שאלתי אותו איזה. אין צורך בתחנת עגינה זמן פעולת סוללה לא עקרוני אבל........ אחריות עסקית כמו שבדל (שרות עד הבית) - תהיה יתרון. אם יש פרטים נוספים חשובים אשמח להוסיף

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by Itaitg,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא יותר מ500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך של טלויזיה 32 אינץ׳ אבל לא יודע מה הרזולוציה ואם כדאי להשתמש בה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בניניות עד גבוהות 3. האם יש …

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  9. שלום, אבקש עזרתכם בהרכבת מפרט מינימליסטי ישומים קלים כאופיס וכדו' אציין שאין צורך בנפח איחסון כלל מעוניין בSSD בלבד (גם 60GB יספיק) תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיסק קשיח מכני 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב, 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הרוב אינטרנט, מעט משחקים כגון cod א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעט -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.call of duty ודומיו. הגדרות ממוצעות מספקות אותי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רגילות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by Msys,

מה לדעתכם כדאי יותר?: Lenovo X61 או Asus R1F בהנחה שהלנובו עולה 300 ש"ח יותר והאם יש לכם המלצות לטאבלטים אחרים בניתן למצוא ביד שניה במחיר הזה?(4500 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by ofir667,

תנו לי מפרט למחשב ב5500 - המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולכן צריך להיות חזק כרטיס מסך שיהיה של ATI

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by osher_co,

שלום לכולם , אני רוצה לקנות מחשב I3 אינטל הכי פשוט שיש הכל מובנה על הלוח מתרת המחשב היא אינטרנט. 4 זיכרון עדיפות 500 גיגה ארדיסק ללא מסך. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  14. Started by שלום2017,

לאחר ברורים רבים הצלחתי לסנן את בחירותי ל10 מחשבים שמתוכם קשה לי להחליט(אם יש מחשב שלא ברשימה ואתם חושבים שהוא מתאים תוסיפו המלצה)אשמח לעזרה מחלקכם המבינים והמנוסים ללא אינטרסים אשייםאני סטודנט למדעי המחשב חשוב לי מחשב חזק שישאר לאורך זמן מהיר עם ביצועים גבוהים ועם הרבה זכרון קשה לי לדעת על מה להתעקש ועל מה להתפשרמי שיוכל לעזור לי בכך-אודה לו על כך מאד(אני המון זמן בהתרוצצויות מאחד לשני וחייב כבר את המחשב)10 המחשבים:http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931774,925774,925775,925776http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931770,931777,925772,931809http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=931491,931771 …

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  15. Started by Farar,

שלום. צריך מפרט עד 3,500 ש"ח, מTMS. מה שיש בנתיים : http://www.tms.co.il/preview/spec/rnsl6j8m איך זה? האם הספק יחזיק את המערכת (כי ראיתי שהכ. מסך צורך המון חשמל)? האם כדאי ללכת על כ.מסך אחר בכלל בטווח המחירים הזה? צריך להזמין בשעות הקרובות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  16. לוח האם הישן התחיל לעשות בעיות וחשבתי שאם כבר צריך להחליף אז עדיף להשתדרג על הדרך. אני כרגע עם ATI 5970, ספק 750 של קורסייר ומסך 22 (כנראה שאשדרג בעתיד ל-FHD). על המחשב אני משחק יותר מהכל אז אשמח ללוח ולמעבד בהתאם. אני לא מתכנן OC. קירור שקט יבוא בברכה. הרבה זמן לא התעדכנתי אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  17. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 3200 בערך אני מעוניין לקנות או את הווסטרו 3360 או את הווסטרו V131 (דרך האוטלט של דל) השאלה שלי היא כזאת: באותו מחיר אני יכול לקבל או את הווסטרו הישן יותר ה 131 עם מעבד I5 מהיר מאוד אבל גם את הווסטרו החדש יותר ה 3360 אבל עם מעבד יותר חלש ה I3 2367 שיש לו רק 1.4 GHZ משום מה (?) האם כדאי לי ללכת על הדגם היותר חדיש ולהקריב את כח העיבוד?? האם הדגם החדש באמת יותר שווה את זה? האם כדאי לי להתפשר בשביל לקבל מחשב שאומרים שבנוי יותר טוב? או שכדאי לי ללכת על הדגם הישן יותר? תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by shimi 1,

שלום לכולם, הרכבתי מפרט בתקציב של 4.7K לבן דוד שלי, למחשב מתוכנן OC בינוני, גיימינג כמו METRO 2033 (למה כולם אוהבים את המשחק הזה?), BFBC2 על הגדרות הכי גבוהות, נא לא לחרוג יותר מ-100 שקל רזולוציית FHD (צריך לקנות גם מסך בתקציב) ,רמת שקט ~ 5 , עדיף לקנות מ-TMS מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-USB3 AMD880G+SB850 כמות: 1 - מחיר: ₪469 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1…

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  19. Started by MS-D,

שלום ! רציתי לבקש ממכם להרכיב לי מפרט שיכלולו את הדברים הבאים - R9800PRO , את העכבר והמקלדת האלחוטיים של genuis לא זכור לי השם הם עולים 317 , Viewsonic p70f (לנצל את הR9800PRO) ואת ה-ATP3 בגדול זה מה שדיי חשוב לי אבל אני זקוק למפרט מלא כולל הכל (ציוד הקפי וצורב) .. ד"א אני לא זקוק למארז אבל אני כן צריך ספק כח .. וכל זה צריך להיכנס לתקציב של כ-6000 ש"ח . מקווה שתעזרו , תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by AviadTe,

בע"ה אני יתחיל ללמוד באוניברסיטה בשנה הבאה וחשבתי לקנות מחשב. אחרי שיקולים רבים נותרתי עם שתי אפשרויות: Alienware m14x HP Envy 14 Beats Edition אשמח אם תייעצו לי איזה מבין שניהם יותר כדאי! תודה מראש! **השימושים שייעשו בו הם כמו של כל סטודנט רגיל...אולי משחקים וסרטים טיפה פה ושם אם יהיה זמן.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by Orrk,

אהלן, התייעצתי איתכם לפני כמה חודשים והחלטתי לדחות את הקנייה לפתיחת שנת הלימודים (שנפתחה..). אני לא יכול לחכות עוד וחייב לקנות את המחשב בימים הקרובים. אם יש צורך ממשי אפשר לחרוג מהתקציב (עד 500 שקל אבל כמובן שעדיף לחרוג כמה שפחות) * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אופיס, גלישה באינטרנט, עבודה בסוליד וורקס ומטלב, צפייה בסדרות לעיתים רחוקות. * גודל המסך? 14-15.6 (המחשב רוב הזמן יהיה בשימוש ביתי) * רזולוציית המסך? אין עדיפות מיוחדת. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אני מניח שעד 2.3 ק'ג זה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו חריג. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין. מעדיף SSD, ואם אין אופציה אז לפחות שתהיה את האפשרות לשדר…

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by A.j.23,

אני מתכוון לקנות כמה חלקים בעוד חודש בערך, כך שתעדכנו אותי אם כדי לחכות שהמחירים ירדו.... -אני צריך מעבד (אני מעדיף AMD) והאם כדאי לקנות 64 ביט -לוח אמ? -איזה זיכרון כדאי וכמה? (האם כדי לקנות DDR2?) -והכי חשוב, איזה כרטיס מסך ישתלם לי ויתן ביצועים גבוהים לאורך זמן. תקציב: בסביבות ב2700 שח. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  23. אני מתכוון להזמין את המחשב ביום ראשון מפנדה אז תגידו מה דעתכם: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX 1,390 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 705 Kingston 2GB 667MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM (Kit of 2) - KVR667D2N5K2/2G 739 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 415 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1,850 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Bulk 225 Antec P150EC Quiet PC Case 430W 1,115 הרכבת מחשב במעבדה 188 ש"ח סה"כ 6,776 ש"ח אני יודע שהמחיר קצת יקר אבל אני מעדיף חנות שקרובה לחיפה האם משתלם לשלם עוד 150 ש"ח ל-OC2 בכרטיס מסך הבנתי שאפשר להוסיף עוד שני מאו…

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  24. היי , מעוניין לקנות מחשב לתכנות גרפיות כבדות , התקציב מוגבל ל3500 ש"ח , חייב להיות בישראל ועם אחריות (עדיף3 שנים) תודה!!!

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  25. שלום לכולם, הגיע הזמן להחליף מחשב ואני מעוניינת במחשב מבוסס pentium 4, 2.8 עם צורב וdvd והרכבה. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי גם על חנויות נורמליות - כלומר יחסית זולות ולא עושים בעיות במידה ויש צורך לחזור אליהם. תודה

• 9 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים