עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avivlevy,

שלום בגלל התגובות הלא נעימות שלכם(בצדק) הרכבתי מחשב חדש תגידו לי מה אתם חושבים בבקשה AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D Kingston 1024MB 400MHZ DDR * 2 OCZ PS 520W ATX POWERSTREAM SLI-READY -בישביל שיחזיק תSLI WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII eVGA 7800GTX KO 256MB Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum - VA1000BWA THERMALTAKE BIGTYPHOON / Zalman CNPS9500 LED(מה יותר טוב?) Logitech® Cordless Desktop® MX 3100 (עכבר+מקלדת) CREATIVE SBS VIVID 60 הכל 13000 ש"ח השמח לתשובות(גם חיוביות)

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by AmorphisM,

לא כולל ציוד היקפי - מסך, מקלדת ועכבר. זה לחבר. חשוב לו מאד שמשחקים ירוצו טוב, לא חייב בגרפיקה מקסימלית + פילטרים. וגם חובה 1 ג'יגה זכרון. X1950 PRO נראה לי המאיץ גרפי הכי המתאים (1200 ש"ח), חוץ מהרכיב הזה הכל פתוח.

• 12 תגובות
    • 952 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי שישאר בערך 4300 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17", אולי אשדרג בעתיד ל-22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? SC Conviction, AC2, POP Forgotten Sands וכל שאר המשחקים החדשים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב נייד hp דגם dv61340 15.6אינץ.ומספר דגם של המסך: claa156wb11a ולאחרונה הופיעו כמה פיקסלים שרופים במסך. ואני רוצה לקנות מסך חדש.. 1.האם הדגם של המסך שיש לי זה מט או מבריק? 2.מה איכותי יותר מט או מבריק? 3.אני רוצה לקנות באיביי. האם הדגם הזה יכול להתאים למחשב שלי? http://www.ebay.com/itm/CLAA156WB11A...312#vi-content או זה. http://www.ebay.com/itm/CHUNGHWA-CLA...p2054897.l4275 4.איזה עוד דגמים יכולים להתאים לדגם המחשב שלי?. תודה.

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  5. Started by MS-D,

שלום ! בימים אלו אני הולך לקנות מחשב חדש ;D , ואני נורא מתרגש . יש רק בעיה אחת עד לא החלטתי על מה ללכת .. :-\ ורציתי לתעזרו לי , אני מאוד ביקורתי (סליחה) ויש לי הרבה בקשות אז כחה .. התקציב שעומד ברשותי הוא 6000 ש"ח ואני צריך מחשב עם כל הציוד ההקפי (עכבר , רמקולים ,מקלדת ומסך). הייתי רוצה שהמחשב יהיה מבוסס AMD (בשביל לחסוך כסף לשאר המוצרים) , אפשר לקחת את ה-2500 עם לוח האם NF-7 , ואני דיי רוצה גם את ה - 9600XT (מחכה ל-HL2) .. המחשב הוא לצורך משחקים כבדים וסרטים (אני מזכיר אני צריך אם ציוד הקפי) . בתודה מראש ! *עריכה - הייתי רוצה גם צורב אם ניתן כמובן .

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  6. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? תכני HD משחקים ומשרדית א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. הכי רציני יהיה משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1024X1028 * באיזה סוג משחקים תשחקו? gta iv, assassins creed * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  7. יש לי מעבד 3 ג'יגה פרסקוט 775 דגם 530 J אני רוצה לקנות לו לוח חדש וכרטיס מסך וצריך את עזרתכם בעניין לא מתכנן לעשות OC אבל רוצה כרטיס ולוח שיחזיקו להרבה זמן ושיהיו סוסים לגבי מחיר עד 2000 שתיהם לגבי כרטיס מסך הסתכלתי על הכרטיס הזה תגידו לי מה אתם אומרים עליו http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3772

• 14 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by dorlevi551,

אני מתעניין ברכישת מחשב חדש שישמש בעיקר לאינטרנט(מוסיקה,סדרות),תוכנות של java,nootpad,blue j ועוד..,גימינג ממוצע ( רד אלרט, פוטבוול מנג'ר ).תקציב: עד 5000.מחשב אמין אם אפשר,ווינדוס 10. Core i7 אך אפשרי i5.אשמח לעזרכתם ולעוד הצעות! http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?priceoffer=103081&sw=G2460PF-PC!1&work=y&sn=S23E200B!1&products=BX80677I57500!1|PRIME-B250M-A!1|HMA81GU6AFR8N-UHN0x2-PC!1|GV-RX480G1-GAMING-8GD-PC!1|WD10EZEX!1|ASU800NS38-128GT-C-PC!1|ECB2020-NE650M!1|UCACO-AP110-GBB01-PC!1|SERVICEFORUM!1|G2460PF-PC!1| או מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel …

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  9. שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (eclipse, visual studio, photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. אין צורך בהרדיסק ובכונן דיוידי. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. ועוד שאלה: האם יש היום לוחות אם שיש עליהם יותר מחיבור IDE אחד? תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by liraney,

1.התקציב שלי הוא 7500 2.מטרת המחשב שלי היא למשחקים כבדים שיפעלו על ההגדרות הכי גבוהות כמו batman arkham asylum וגם לסרטי HD 3.אין צורך בציוד הקפי 4.אין צורך במקלדת עכבר מסך וצורב 5.אין לי מפרט חלקי 6. 6-5 7.לא 8.לא 9.FOX PC 10.חיבור HDMI בכרטיס מסך וCOAXIAL בכרטיס קול שימו לב למארז שזה חשוב ולהרבה אנשים קורס המחשב כי המחשב מתחמם מידי... ושאלה מה יותר מתאים לי למשחקים, מעבד Core i7 או Core 2 Duo ? ולגבי הספק אני לא בטוח כמה וואט צריך למפרט זה....תודה לעוזרים... מעבדים Intel Core i7 Processor i7-920 (D0) 2.66GHz 8MB LGA1366 BOX ₪1571 לוחות אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R Intel i7 Socket LGA 1366 DDR3 ₪1086 מארזים CoolerMaster CM HAF 932 ₪550 ספקי כח Co…

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  11. · סביב 6K כולל מע"מ · המחשב ישמש לעריכה גרפית - photoshop, Illustrator, indesign ועבודה משרדית אופיס אינטרנט וכו' · כרגע מסך LG – L200CP בעתיד אולי מסך נוסף חדש · שקט ב- 1-8 = 6-7 · לא 3D, לא OC, ללא תוכנות · אזור המרכז הגעתי למפרט הנ"ל. האם יש פה רכיבים שכדאי לשדרג? לדוגמא הספק? או רכיבים שאני יכול לחסוך בהם? תודה רבה [TABLE=align: right] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]1. [/TD] [TD]מארז[/TD] [TD]CM 690 II Advenced - RC-692A-KKN5[/TD] [/TR] [TR] [TD]2. [/TD] [TD]לוח אם[/TD] [TD]Gigabyte GA-Z97-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD]3. [/TD] [TD]מעבד[/TD] [TD]i7-4790[/TD] [/TR] [TR] [TD]4. [/TD] […

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by spear-head,

טוב אז המצב הוא ככה, לא התעסקתי עם כל נושא החומרה בערך שלוש שנים וכמו שאתם בוודאי מבינים אני לוט בערפל כרגע... אני צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי כולל מסך 22 אינץ ויש לי עד 7000 שקל להשקעה בנושא, המחשב צריך להיות חזק ולהתאים למשחקים בעיקר, אני באמת אעדיף מפרטים מלאים בלי אפשרויות בחירה מכיוון שאני מחפש קניה מהירה היות ואני עובר דירה בקרוב והתזמון של המחשב דיי קריטי בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  13. Started by moni147,

תקציב עד 3600 ש"ח מפרט לגיימינג כבד 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג מ3600 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?קיים חיבור בין מחשב לLCD 32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  14. היי , אז ככה אני כבר הרבה זמן שובר את הראש ובניתי כמה מפרטים שונים וזה ותמיד היה לאנשים דברים להגיד אז רציתי לשמוע מאנשים מבינים אז אני מבקש , רק מי שמבין באמת שיגיב לי ויגיד לי את הדעה שלו , תודה רבה המפרט הוא ב6500 שקלים ואני לא רוצה לחרוג מהתקציב הזה אפילו להוריד טיפה אם אפשרי . מצטער על אי הסדר שיש פה פשוט זה מה שיצא לי באתר .. ויש לי עוד שאלה אחת , אני יעשה OC למעבד ב100% והשאלה שלי אם אני צריך לשנות את הזיכרונות מ1333גיגה הרצ ל1600 ז"א האם מספיק את ה 4 גיגה עם ה1600גיגה הרצ או לקחת את ה6 גיגה בייט עם ה1600 גיגה הרצ? או שפשוט להשאיר את הזיכרון שיש לי במפרט? תודה רבה לעוזרים המסך שלי הוא 23 אינצ הוא רצ על 1280 על 768 והוא פול HDMI. אני לא הולך לעשות אוברקלוק של …

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  15. אהלן הגיע הזמן שאקנה לעצמי מחשב נייד חדש היות והנייד הישן (מאוד ישן יש לציין) אינו מספק אפילו את המינימום של גלישה באינטרנט. אז כמה דברים שחשובים לי 1 - 4GB של זכרון לעבודה שוטפת ואפליקציות כבדות 2 - מעבד ברמה של T6600 ומעלה יהיה מעולה 3 - כרטיס גרפי שהוא חלק מאוד חשוב אצלי, 9600M יהיה טוב, אבל אם אפשר להשיג מחשב עם כרטיס גרפי פשוט ואז לשדרג במסגרת התקציב גם יהיה טוב 4 - כונן קשיח עם דגש על מהירות, נפח מינימאלי מבחינתי 160GB (אבל באמת שהדגש שלי יהיה על מהירות) המשחקים שאשחק הם משחקים חדשים מכל בחינה וכן, אני מודע לעובדה של התפשרות בהגדות ואין לי שום בעיה עם זה כמו כן אכתוב הרבה באופיס תוך כדיי גלישה מרובה באינטרנט (מה שמצריך זכרון רב) המסך שאני רוצה למחשב הוא מ…

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  16. שלום רב, אני מחפש לבתי מחפש משומש / מחודש עבור שימוש בתוכנת Virtual Robotics Toolkit מהבנתי דרישות המערכת הם : מעבד I5 זיכרון 8GB וכרטיס מסך האם כל מעבד I5 יעשה את העבודה ?, האם כל כרטיס מסך יעשה את העבודה? חשבתי על אופציה נוספת של מחשב עם מעבד AMD שכולל בתוכו מעבד גרפי האם זה יוכל לעבוד כמו שצריך? אודה לעזרתם איזה מחשב לרכוש העדיפות היה לא להשקיע יותר מ 1500 ש"ח אין לנו צורך בציוד היקפי רק במחשב עצמו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ₪ עדיפות לכמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק א…

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  17. שלום לכולם אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר עבור פיתוח ויצירת מוזיקה (שימוש בתוכנות כבדות כגון, cuebase וכו') יש לי כבר כרטיס קול מתאים וHD חיצוני כך שאפשר להשמיטם המחשב לא מיועד למשחקים (אבל רצוי שיהיה לו כרטיס מסך דואלי) בנוסף, אני זקוק למסך - אין צורך במקלדת, עכבר, רמקולים וצורב מבחינת השקט, רצוי שיהיה שקט יחסית אבל לא הכרחי, אני מניח ש7/10 אין צורך בOC ובמערכת הפעלה תודה מראש:-)

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  18. Started by kobibo,

צריך המלצה למפרט עד הסכום הנ"ל כש... 1.העדפה למעבד AMD . 2. חובה 1GB זיכרון. 3.יש לי כרטיס מסך טוב מסוג Radean 9800 pro על סלוט AGP ,במידה והתקציב הנ"ל אינו מספיק גם לכרטיס חדיש יותר וסביר ,אודה להצעה עבור לוח התומך ב AGP . 4.אין צורך במסך,ציוד היקפי,פלופי וצורב DVD . תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  19. יש לי חבר שאני עוזר לו פחות או יותר עם להרכיב מחשב בחלקים זה מה שהצלחתי למצוא בזול, חוץ מSSD שאני לא בטוח לגביו אני חושב שהוא יהיה אחלה לגיימינג אני בחריגה של 200 אבל מרגיש לי שהם היו קריטים. מעבד: 649 ₪ - * חדש * - AMD Quad Core Ryzen 3 3300X Up To 4.3Ghz AM4 BOX לוח אם: 295 ₪ - * מבצע יום הולדת 13 * - ASUS Prime B450M-K USB-3.1 זכרון: 268 ₪ - * מבצע יום הולדת 13 * - XPG 16G DDR4 300r0Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK כרטיס מסך: 942 ₪ - * מבצע * - GALAX GeForce GTX1660 6G Up to 1815Mhz 1 Click OC Dual Fan דיסק קשיח: 149 ₪ - * מבצע * - SSD WD Green 240G M.2 Transfer up to 545MB/s ספק כוח: 220 ₪ - * מבצע * - ANTEC VP600P 600W 3 Years Warranty מארז: 17…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by orengol,

מחפש המלצה לשילוש משתלם להרכת שרת שיפעל 24/7 ויהיה אחרי על ניהול התכנים והפצתם למכשירים השונים ברשת הביתית. הדרישות העיקריות הן: 1. תאימות של החומרה ל unraid. 2. מערכת שקטה ככל שניתן. 3. חסכון בחשמל. 4. לפחות 6 חיבורי SATA ואפשרות הרחבה לחיבורים נוספים ע"י כרטיס pcie. 5. אין צורך ב OC. 6. תקציב מינימלי ככל שניתן. אם יש משהו סביר שיחזיק שנתיים שלוש בפחות מ 1000 ש"ח אז אני אלך על זה אם אין ברירה אז אפשרי חריגה של 100-200 ש"ח. תודה,

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by eladgold,

רכשתי לפני שבוע וחצי dell vostro 3500 מחשב ממש מעולה פרט לבעיה אחת הווליום של הרמקול ממש חלש, בצפייה ישירה באינטרנט זה הופך לבלתי אפשרי השאלה שלי היא מהן האופציות שלי? האם אני יכול להחליף את המחשב אחרי שהתקנתי מערכת הפעלה? האם ישנה אפשרות לשדרג לרמקולים טובים יותר? האם פשוט להתפשר למרות שרק קניתי ולשים רמקול ב usb? עוד רעיונות טובים יתקבלו בברכה תודה אלעד

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  22. Started by dorlevi551,

1.http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=58d7dca5c5f1d 2.http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=103259 זקוק לעזרה!!

23. Started by BuNKeR,

שלום לכולם דוד שלי ביקש ממני לבנות לו מחשב חדש בתקציב של 1500 שקל זה ישמש רק לעבודה משרדית וצפיה בסרטים דרך הטלויזיה סה"כ חלקים שצריך מעבד לוח אם כרטיס מסך וזיכרון (כרטיס קול ורשת על הלוח אם) הנה המפרט שמצאתי: AMD Sempron 2400 Mhz 333FSB 256k - 366 Nis Abit NF7 (nForce 2) + SB +Lan - 420 Nis RADEON 9200 ATI 128 - 420 Nis DDR KINGSTON 400Mhz 512Mb CL3A 3-3-3 - 480 Nis שיפורים הצעות וכל דבר אחר יתקבל בשמחה

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועדלשימוש ביתי וטיפה משחקים, אני אחבר כרטיס מסך Radeon HD4850 שכנראה צריך ספק חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין העדפה מיוחדת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים קלים(סטארקרפט 2) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סטארקרטפט 2 או משחקים בני שנה-שנתיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים