ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בסכום של 4-5 אלף שקל המחשב הוא בעיקר למשחקים ודברים כאלה. אני צריך שיחזיק לי להרבה זמן. תגיד אתם יכולים להמליץ לי על חלקים? לא כולל מסך. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מנסה להרכיב מפרט מחשב שפוי ( אבל לא מקרטע! ) - לבן של אחי. ההגדרה היא " לשחק BF4 ....בצורה מצויינת מראש אני יודע שאני לא מבין כאן כמו התותחים. פעם הבנתי יותר....ולמדתי להשתדל לקנות 95% ...ולא 300% שתכלס...לא ממש ניתן להבחין בהבדל שובר שווין. בננקודה מסויימת התקציב הוא לא ביחס לנייארי לחוויה....אני מנסה למצוא את הנקודה הזו הנה השאלון = אחריו המפרט שהרכבתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר (+ אינטרנט אופיס ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ו…
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים כבדים ככל שניתן, בעיקר wow אבל גם פרוטוטייפ ופיפא 2010 וכאלה.. מסך 22 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב. 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 5, שיהיה קצת רועש אבל לא בהגזמה. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת ה…
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב נייד מארה"ב ואביא אותו איתי לארץ. הצרכים: בעיקר אינטרנט, אופיס. הדרישות שלי: - תקציב עד 1000 דולר - קל. כמה שיותר קל. - סוללה שמחזיקה זמן רב יחסית - אחריות בינלאומית - שיהיו בו יציאות/כניסות משמעותיות. האם יש לכם דגם שאת ממליצים? האם לרכוש את האולטרא בוק עם מסכי המגע? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500, 4700 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - call of duty, fortite, far cry, witcher עריכת סרטים , פרימייר, פילמורה תכנות עובדה משרדית תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך, קיים כרטיס מסוג 1070 GTX 6GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6-7 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשק…
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפטופ של Asus, עם דיסק קשיח 750 ג'יגה. הוא מגיע עם 2 כוננים, C, בנפח של 350 ג'יגה, ו-D, בנפח של 400 ג'יגה. יש לי 2 שאלות, איך אני מפצל את כונן C? בעיקרון יש כבר 50 ג'יגה תפוסים ככה שאני רוצה שהוא יהיה 100 ג'יגה גג, יותר מזה אני לא צריך. עם איזו תוכנה אני עושה את זה? השאלךה השנייה היא איך אני מגבה את כונן C? יש תוכנה שמגיעה עם הלפטופ (ASUS RECOVERY), של גיבוי מחיצות עם תמיכה של הלפטופ בBOOT, כדאי להשתמש בה? אם אני משתמש בתוכנה אחרת (שאתם תמליצו לי עליה) הלפטופ יידע להשתמש בקובץ שייווצר על מנת לבצע שחזור?
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי.. מה קורה אנשים..? אני חדש פה... אז קודם כול.. קישור למחשב הנייד... (תחשיבו אותו ל-2G כי יש שם אפשרות להרחבת זיכרון ואני מרחיב אותו ל-2G...) http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=7387729 עכשיו.. השאלה שלי האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו...? אני צריך אותו גם בשביל לשחק משחקים כבדים וגם בשביל עבודה רגילה.. (גלישה ברשת... מסמכי אופיס תיכנות וכ'ו..) אז מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות אותו? או שאני יכול להשיג מחשב יותר טוב באותו מחיר? תגובות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה טובה למחשב נייד טוב ... עד סכום של 4 וחצי אלף ש"ח מעבד אינטל כפול ... (עדיף) דיסק קשיח מעל 80 GB ... זיכרון 1 GB ומעלה * המטרה היא קצת משחקים , פוטושופ וגלישה באינטרנט ... תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המחשב? שווה את המחיר? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=473131 5269 HP כבר לא מביאים לפחות לא בבאג ... תודה!
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הסוללה שלי במצב שהיא מחזיקה בסביבות 10 דקות, אז הגיע הזמן להחליף אותה. אני מעוניין לקנות 9 תאים, וקצת מבולבל אחרי מחקר קצר בנושא. האתר של דל ישראל מפנה למוצר הזה באירופה, מאוד יקר ולא ברור איך קונים את זה בישראל: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=451-10411&baynote_bnrank=0&baynote_irrank=8&~ck=dellSearch#Overview בזאפ לעומת זאת יש רשימה של סוללות "חליפיות" במחירים קצת יותר שפויים (http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-replaptopbattery&keyword=d830&orderby=price ). יש למישהו ניסיון עם סוללות חליפיות למחשב הזה? בכל חנות יש נתונים שונים לגמרי, מה מומלץ מבין החלופיים?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חריגה של 500+- עכשיו אני רוצה מעבד בסגנון AMD Athlon64bit 3200+, אממ.. לוח אם נורמלי, זיכרון ג'יגה, וכרטיס מסך טוב. עכשיו אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי Counter Strike Source על 100 FPS מתי שאני יעשה FPS_max 100 (פקודה שעושה שהFPS המקסימלי יהיה 100) ולא ירד מ100, ואני ישחק על רזולוציה 800*600 והכל על HIGH. עכשיו הכנתי לי משהו נחמד מwww.memorypc.com, תגידו לי מה דעתכם. אתם יכולים גם להכין לי מפרט אם אתם רוצים, אני יראה איך הוא אז הכנתי בלי מארז וספק, כי אני לא יודע מה לשים. תציעו לי 8) דרך אגב, אני חדש בקהילה, אז שלום שלום ועוד משהו, אני לא כל כך סגור על הכרטיס מסך, אני רוצה לקחת כרטיס מסך מקסימום ב1400 שקל, אבל אני רוצה שהוא יהיה ח-י-ה... :bunny: שם מוצר מחיר כמות ב…
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
https://www.ashmoret-itu.co.il/product.aspx?ite_item=249089 לאחר הנחה של אשמורת המחיר יוצא 1100. כולל: 1. סט מקלדת עכבר חוטי של חברת Gold Touch. (שלושה חודשי אחריות) 2. מסך 22 *חדש* (שנה אחריות) 3. מצלמת רשת של חברת Dell (שנה אחריות) 4. מערכת הפעלה Windown 10. 3 שנות אחריות איסוף והחזרה מבית הלקוח בשנה הראשונה בלבד ושנתיים נוספות במעבדה מפרט טכני כללי: מעבד: Intel i3 זיכרון ראם: 8GB דיסק קשיח: 240GB SSD מערכת הפעלה : Windows 10 כרטיס רשת : 1GB כרטיס מסך: INTEL HD GRAPHIC 3000 כרטיס קול מובנה יציאות USB 2.0 יציאת מסך: VGA אודיו: רמקולים ומיקרופון מובנים
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
- 1 follower
-
-
מטרותמחשב? גלישה באינטרנט עבודות משרדיות , הורדות וצפיות בסרטים * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * Bluetooth? רצוי לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-750 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כו עדיפות לחברה: ASUS , HP , Dell , Acer דרישות מיוחדות: חשוב שהמחשב יהיה בעיצוב יפה תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום ! אז ככה אני לא מחפש מחשב נייד לגיימר כי אני לא כזה מחפש מחשב חזק ומהיר, השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט צפייה בסרטים ועבודות מחשב הייתי רוצה שגם תהיה לי אפשרות לחיבור רשת אלחוטית חיבור בלוטוס וחיבור למסך lcd כחיבור רגיל או HDMI כולל צורב dvd עריכה: מצאתי את המחשב הזה,האם הוא יתאים לצרכיי ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720588 תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת 1400*900 . מסך "מאג" 19. (שוקל להחליף). -לאי…
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, שוב אני נעזר בכם על מנת לרכוש מחשב נייד. הפעם לאחי הקטן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. תתאפשר חריגה רק במידה והיא לא גדולה (באזור ה100-200 ש"ח ומעט יותר) ובמידה והיא משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, עבודה משרדית ולימודים, צפייה ישירה. משחקי מחשב. חשוב מאוד שיוכל להריץ FORTNITE בצורה טובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא במסגרת התקציב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1075 מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD 1080 זיכרון 2x2GB Kingston HyperX Triple Channel III 1600Mhz 595 לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL 780 דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 485 כרטיס מסך GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 צורב DVD DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 150 מארז CoolerMaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) 580 ספק כח Chieftec 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (24pin) 550 נתב אלחוטי תקן N WIRELESS A/P + ROUTER nMAX EDIMAX BR6424 802.11N 230 1 כרטיסי רשת אלחוטי תקן N 2 * WIRELE…
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום אני נוסע לניו יורק עוד 3 חודשיים ואני רוצה לשדרג דברים במחשב (מחשב חדש אני יקנה בתחילת 2005) עכשיו יש לי עד 500$ להוציא על שידרוגים (250 ההורים 250 אני) ויש לי כמה דברים שאני רוצה 1 ספק של hec או Enemarx ל כ350 w (עכשיו שי לי גינריק של 300W) דבר שני זה עכבר ומקלדת של logitech ואני רוצה שילוב שיצא בקרוב של המקלדת עלית והעכבר 700mx אני מניח שזה יעלה כ120$ ואני רוצה גם כרטיס מסך nvidia fx5900 כעשיו אני יכול לקנות רק את ה value אז יש לי שעלה האם כדי לקנות אותו או לקנות את ה ultra לא לקנות יותר מזה כלום (אני הולך לשחק half life2 ו doom 3 ואנריל 2003 ) אבל כמה זמן הכרטיס יחזיק מעמד מעל 2 שנים? או אולי לכדי לי לקנות כרטיס חדש ב2005 שאני יקנה מחשב חדש אז אנה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
אהלן חברים אני קונה מחשב dell studio xps 13.3 inch באתר של דל, ועושה לו קוסטומיזציה. שמתי לב שהמעבד החזק יותר של אינטל P9700 לא הולך ביחד עם כרטיס הוידאו של NVIDIA 9500M (כנראה בגלל שהמעבד של אינטל הוא 6MB Cache). לכן אני נאלץ לבחור בין לקחת כרטיס מסך חזק יותר עם מעבד חלש יותר או לחילופין מעבד חזק יותר עם כרטיס מסך חלש יותר השאלה מה הייתם מעדיפים, את המעבד החזק יותר של אינטל שקיבל ביקורות טובות לפי מה שידוע לי עם הכרטיס וידאו הנ"ל או להשקיע יותר בכרטיס מסך המחשב ישמש אותי לעבודות משרדיות וגם לניגון וידאו ברזולוציה HD של 720p ו 1080p וכו'. תודה מראש מיכאל
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
אני כבר דיי סגור על המפרט, מחכה לאישור של המומחים. כאמור משמש לגיימינג, ועריכת סאונד. לא מתוכנן OC. אולי הקל שבקלים, וגם דרך החנות, אם הם עושים. מסך 22' המפרט+כמה שאלות: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1060 לוח אם: [..] INTEL WHITESBURG : DP55WB ₪494 יספיק לOC קל למעבד? זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - RIPJAWS - F3-12800CL7D-4GBRH ₪568 הם תואמים למערכת I5? יש להם בחנות עוד 2 דגמים, אחד זול יותר מדגם RM. (?!), ואחד יקר יותר, שהוא CL9. כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5850 1GB GDDR5 - GV-R585D5-1GD-B - RETAIL ₪1548 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] ENERMAX PHOENIX ECA3160 (BLACK) +25cm FAN …
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי. אני צריך מפרט למחשב נייד ב-7000 ש"ח. צריך לכלול: -WIFI (חובה) -בלוטוט' (רצוי) -מסך 19 אינץ' (מינימום) -מעבד חזק -כרטיס מסך חזק -זיכרון ראם - לפחות 2 ג'יגה (מינימום) -ווינדוז מובנה מקורי (כמובן) windows vista professional service pack 1 אני לא בטוח איך הגירסא הטובה נקראת, העיקר שזה לא יהיה home edition. -צורב משולב הכל בהכל... -כונן דיסקטים 1.44 אינץ' (חובה) -הארד דרייב של לפחות 250 ג'יגה (אם אפשר יותר אז יותר) -אחריות שלוש שנים (לפחות, חובה) אני לא כזה מבין גדול במחשבים ניידים... בלשון המעטה... אז לא אוכל להגיד יותר מזה... כל זה בתקציב של עד 7000 ש"ח, כמובן אם אפשר פחות אז פחות.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לייעץ להרכיב מחשב בסיסי לידל בן 4 משחקים ממש פשוטים ושימושי אינטרנט - לא משהו בעננים. אשמח אם תוכלו לבנות משהו אמין מ KSP בלבד (ולמרות שאני יודע שהם בעייתיים הם מטר מהעבודה שלי ואני לא בונה פה משהו גרנדיוזי). תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד Lenovo 3000 N200 TY2B5IV מפרט בקצרה Processor T5250 1.5GHz, 1 GB ram 667Mhz), 160GB, 15.4" WXGA TFT (1280x800) VibrantView,, Intel Graphics Accelerator X3100 128MB Shared, 6-cell 2.2Hr Li-ION, DVD Combo, Camera, BT, FP, Intel PRO 3945ABG, 1YR הבעיה: אחים שלי משחקים במשחקים לא עתירי גרפיקה כמו פיפא 2008 ויורו 2008 בכל מקרה אחרי 10-15 דקות של משחק ולפעמים פחות (אחרי שהמשחק עובד דיי חלק) פתאום המסך פשוט קופא-נתקע מחכים כמה שניות יש איזה הודעת שגיאה עם מסך כחול מוזר ומיד המחשב עושה לעצמו ריסטרט... מערכת הפעלה על המחשב-XP התקנתי את כל הדרייברים הדרושים של הכרטיס מסך ובכלל אני לא מאמין שאלה דרייברים ניסיתי לעשות ריפייר לווינדוס גם לא עזר... יכול לה…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-