עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דוד שלי קנה מחשב נייד ב 3500 שקל עכשיו ראיתי אותו זה המפרט שלו IBMאינטל סינטרנו 1.5GHZ 512DDR 40GB כרטיס רשת\אלחוטי\ DVD+CDRW כרטיס מסך לא יודע איזה ראיתי בבאג מחשבים אותו המחשב רק עם 256 ב 6100 שווה לקנות אותו ולמכור אותו ב 5?

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  2. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית,ולהביא אותו לארץ. המחשב ישמש כמחשב ראשי וכמעט ולא יתנייד,אז לא חשוב לי זמן סוללה טוב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=444788 אני לא כל כך מבין בנתונים אבל על פי הבנתי מדובר במחשב חזק,נכון? איך המעבד? והכרטיס מסך? חשוב לי שאני אוכל גם להריץ משחקים טוב. זיכרון 4 ג'יגה מספיק? השימושים הם בעיקר מוזיקה,סרטים,אינטרנט,וקצת משחקים. בקשר לאחריות,ניסיתי להביא מה הם רשמו אבל לא הצלחתי להבין אם האחריות שנה שהם נותנים היא אחריות בנלאומית,ואוכל לקבל את האחריות גם בארץ? בקשר למחיר,נראה משתלם לא? או שיש הצעות אחרות בערך בטווח מחירים הזה. לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת על המחשב ברשת,כנראה הוא חדש מי…

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by Shaligan,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב כבר יותר משנה והיום לדעתי התקציב שלי מספיק למשהו פרוגרסיבי השימוש העיקרי הוא משחקים כבדים כמו Far Cry 2 ,Gears of warומשחקים שהולכים לצאת בעתיד אני מעוניין לקנות גם מסך , רצוי שיהיה 22" כמו כן צורב דיוידי , 4 ג'יגה ראם ומערכת הפעלה Windows Vista התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם חריגה של עד 400 ש"ח. איני מעוניין בOVERCLOCK ובאף ציוד נלווה חוץ ממסך וצורב. בתודה מיכאל

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  4. Started by rubiliani,

היי אנשים! אני צריך את העזרה שלכם. קבלתי הצעה למחשב נייד של Hp מדגם Nx510 ב 3000 שקל עם הרחבת זכרון ל 1 ג'יגה. המפרט הבסיסי שלו זה מעבד אינטל סנטרינו 2.26 מגה הרץ. מסך רחב 60 ג'יגה הרד דיסק צורב דיוידי WiFi וכו' היעוד העיקרי זה פיתוח תוכנה, אתם חושבים שזה טוב? אשמח אם תעזרו אני לא רוצה להוציא סתם כסף.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by RazAz13,

I5 650 HD 5670 FUJITSU 300W MSI D2415 4GB RAM 1333MHZ (I don't know whats the brand) בלי מארז בנתיים

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  6. Started by manenbu,

לא הצלחתי למצוא ניידים שמבוססים על AMD A10 החדש. זה כי אני לא יודע לחפש או כי באמת אין בארץ?

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by shayh,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב חדש, שימושים משרדיים. עד 2500 ש"ח, מוכן להתגמש עד 3000 אבל רצוי שלא. רצוי שיהיה שקט.לא מתכנן לבצע אובר קלוק בנוסף, האם מומלץ להשתמש במחשב כזה בהארד דיסק SSD או שזה לא מצדיק את התמורה בשימושים האלו? ואם יש לי win xp home ו office 2007 שמותקנים היום על המחשב. האם אני יכול להתקין אותם על המחשב החדש (ולהפסיק כמובן את השימוש במחשב הישן) או שאני חייב לקנות תוכנות חדשות (מבחינת הרישון). תודה רבה

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן כרייה, לעיתים רחוקות אנצל למשחקים, אולי OCULUS RIFT. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - רוב הזמן יכרה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד …

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  9. יש לי מחשב LG R405 חדש. קיימת אפשרות להקצות חלק מהזיכרון הפנימי של המחשב לטובת כרטיס המסך. חיפשתי את האפשרות הזו ב BIOS וכן בהגדרות כרטיס המסך ולא מצאתי אותה. יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת או שמא המערכת עושה זאת באופן אוטומטי בעת הצורך? תודה!

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  10. היי, שוב אני נעזר בכם על מנת לרכוש מחשב נייד. הפעם לאחי הקטן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח. תתאפשר חריגה רק במידה והיא לא גדולה (באזור ה100-200 ש"ח ומעט יותר) ובמידה והיא משתלמת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, עבודה משרדית ולימודים, צפייה ישירה. משחקי מחשב. חשוב מאוד שיוכל להריץ FORTNITE בצורה טובה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא במסגרת התקציב 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by Shay2111,

https://ksp.co.il/t/qoYO65 https://ksp.co.il/t/12QkGh https://ksp.co.il/t/RkK7x4 המחשבים האלה מיועדים בעיקר לישומים משרד כגון אופיס אינטרנט מידי פעם לסרטים לילדים עם יש למשהוא משהוא להציע השמח לקבל כל דעה הקנייה תתבצע בKSP שזה יותר קרוב לבית תודה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by mosh131,

מעבד Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray 1075 מסך SAMSUNG 23" LCD P2350 DVI 2MS 1:50000 FHD 1080 זיכרון 2x2GB Kingston HyperX Triple Channel III 1600Mhz 595 לוח אם P5Q3 s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR3 1600, 2xPCI-E 2.0, HDAudio, 1394a, GBL 780 דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS 485 כרטיס מסך GIGABYTE GTS 250 1GB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 760 צורב DVD DVD±RW GH22LS40 x22 Black LightScribe Sata Retail 150 מארז CoolerMaster HAF922 ATX Black Case (No PSU) 580 ספק כח Chieftec 750W Modular 14cm fan, Active PFC, (24pin) 550 נתב אלחוטי תקן N WIRELESS A/P + ROUTER nMAX EDIMAX BR6424 802.11N 230 1 כרטיסי רשת אלחוטי תקן N 2 * WIRELE…

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  13. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב בעל המפרט להלן , הוא לא רוצה שיציעו לו מפרטים אחרים רק לחוות דעת על המפרט הנוכחי המתוכנן: מסך מחשב Chimei דגם 958D גודל ''19 מארז מחשב SilverStone סדרת Precision דגם SST-PS01B צבע שחור ספק כוח Thermaltake TR2 420W ATX 2.0 PFC 12CM FAN כונן קשיח Samsung HD160JJ 160G SATA II מעבד Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066MHz BOX כרטיס קול Auzentech X-Tension DIN לוח אם msi p6ngm-fd 775 1glan כרטיס מסך GeForce 8500GT 512MB ראם 3GB 667MH 3,071 ש"ח חוות דעת? =]

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  14. Started by Sting,

אני צריך המלצה למפרט מחשב בסביבות ה 5-6k שאמור לכלול מסך LCD19 ומדפסת, המחשב מיועד בעיקרון לילדים ביסודי כל שלא צריך משהו מפוצץ אלה סטאנדרטי עם כרטיס מסך בינוני כדי להריץ משחקים פשוטים יחסית כמו Fifa/GTA למינהם תודה מראש (עדיפות לחנות כגון KSP או אחרת באזור רשל"צ)

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  15. שלום לכולם אני מתעניין בלפטופ עד 3K, רצוי עם מסך טאצ' בגודל "14\"13.3, Windows 8, מעבד i5, וחשוב לי שיהיה חיי סוללה ארוכים וטובים (לפחות 5 שעות שימוש). הגעתי ל-2 המכשירים הללו: Asus R451LA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=865273 Asus VivoBook V301 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=877542 משום מה קצת קשה למצוא עליהם מידע ברשת (שאני רושם את הדגמים הללו עולות רק תוצאות מישראל...) למישהו יש ניסיון עם אחד המחשבים הללו? האם מומלץ? שמתי לב שהסוללה לא נשלפת, האם זה קריטי? כי יש סיכוי שרוב הזמן המחשב יהיה בחשמל. תודה!

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by GTGAL,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למטרת משחקים,התקציב שלי הוא 5500+- ואני צריך רק מחשב ללא צורב וציוד היקפי(יש לי מסך 22'). הסיבה העיקרית שאני קונה בגללה את המחשב היא GTA IV,לכן אני מעוניין במחשב שיריץ את המשחק בצורה הטובה ביותר והיה חזק גם בעתיד. בגלל זה אני רוצה מעבד 4 ליבות(i7) כי קודם כל לפי מה ששמעתי הוא יריץ יותר טוב את המשחק והi7 היה גם יותר משתלם לעתיד מאשר Q9550 לגבי OC: אני לא כל כך מבין בזה אז שהיה לפי דעתכם. זה המפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 ¤1233 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39422 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤333…

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  17. שלום לעוזרים מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אינטרנט * גודל המסך? 13.3-14 * משקל רצוי? פחות ככל שניתן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 250 לפחות * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח אפשר לחרוג בעוד 500-700 ש"ח במידת הצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גראפיקה בסיסית פוטשופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  20. טוב חברה אז אחי הקטן קיבל את הלונבו G546 שלו רק שלא מבטים את זה לונבו אלה לינובו -לא שזה משנה המחשב תוצרת סין -מגיע בדגם שקניתי 0679 עם מעבד I5 של אינטל 2 גיגה זיכרון -שהורחבו ל4 גיגה וכרטיס מסך די חלש של הנווידה 310M -אבל זה עדיף על הכרטיסים שיש היום של אינטל ואותם כרטיסים כמו שיש בהרבה מחשבי מקינטוש - למרות שאני לא מתכנן להתקין אליו OSX-כי זה המחשבה של אחי -אז יכולת השיחוק מוגבלת בגדול המחשב ניראה יפה ובנוי טוב יחסית למחשב תקציבי אחריות מגיע עם שנה אחת -הרחבתי לשלוש שנים וזה מגיע עם WIN אום פרימיום כבר מותקן וכל מיני תוכנות של לינבו מותקנות בכל מיקרה היה לי להעביר הרבה קבצים של אחי מהמחשב הישן שלו לחדש -וכרגע שלב ההתקנת תוכנות "חובה" וחוץ מזה אני בשבוע …

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by x-cutioner,

שלום רציתי לדעת איזה חברות חוץ מIBM נותנות אחריות בינלאומית לניידים?

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by UHU,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם יש הבדל בביצועים, אם ההבדל קטן אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח, אבל אני מאמין ש7000 באמת יספיקו לצרכים שלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים, FULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שיריץ 3D, FULLHD, WIN 7 64BIT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Starcraft 2 ,crysis 2 MW3 כל השיט החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מצויין למטה …

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by nirro01,

השימוש העיקרי של המחשב הוא תיכנות בjava/android עם מלא טאבים של גוגל כרום ברקע. אני מחפש מחשב שידע להתמודד עם העומס בקלות בלי להיתקע. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות די כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse/Visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד ל גיימנינג אבל שיוכל להתמודד עם opengl בסיסי בתלת מימד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צ…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  24. mother: asus sk8v k8t800 64 fx,via chipset processor: amd athlon 64 fx-53 box 940 pin(לא היה 939) memo: crosair 2 ghz(512*4) 400 mhz pc-3200 DDR hard disk: hitachi 12 gb sata 7200 rpm 8 mb buffer graphics: nvidia winfast a400 6800 ultra 256mb ddr( לא היה את האקס טי) sound:audigy2 zs 7.1 (creative) speakers: inspire 7.1 t7700

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  25. Started by slimshady21,

שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד, שישמש בעיקר לצפייה בסרטים. התקציב הוא 4 אלף אבל זה ממש הגג של הגג, אין מצב להעלות מעל זה, וגם כי הצרכים לא דורשים יותר מדי - כמו שאמרתי בעיקר לסרטים, וגם כמובן מדי פעם אינטרנט או וורד, למשחקים או תוכנות גרפיקה כבדות הוא לא ישמש, לכן אין צורך בכרטיס גרפי טוב למשל. רק שיהיו בין כל הפונקציות החשובות אם אפשר (חיבורי USB, FIREWIRE וכו'). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים