ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים, סרטים, סדרות .. סטנדרטי רזולציית מסך 1920x1080 , חשוב לי שיכלול GTX570 ומעבד i5 מומלץ שיהיה שקט, לא מתוכנן OC. תקציב 4000 ש"ח, אם אפשר בלי חריגות. (אם כן, אז בקטנה..) כמעט שכחתי לציין , אין צורך בציוד היקפי תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני רוצה למכור אני צריך הערכת מחיר.. Pentium 4 2800 MHz לוח אם של ASUS שכחתי איזה 512 DDR 333 MHz Samsung 160GB 8mb cahce 7200 rpm צורב DVD של LG כרטיס מסך Radeon 9200SE
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחשב לפעולות משרדיות כגון: עבודה בword וגלישה באינטרנט לא כולל מסך.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
קניתי כונן SSD חדש ואני מעוניינת למכור את כונן ה-SSD הקודם שלי - G.Skill Phoenix Pro 80gb מבוסס בקר SF. הכונן היה בשימוש שנה ו-7 חודשים. הוא בא עם אחריות לשלוש שנים כך שנשארה בערך שנה וחצי לאחריות. הציעו לי עליו 200 ש"ח אך אני חוששת שזה מחיר נמוך מדי. האם אכן כך? כמה כדאי לבקש? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה את נה שאין פה אני שם כמו 2G זיכרון הנה המפרט מארז כסוף Thermaltake VA8000SWA Armor 786.17 ש"ח לוח אם Asus Maximus Formula Intel® Core 2 Duo X381 1,128.74 ש"ח מעבד Intel Core 2 Duo Quad Q6600 2.4GHz 8MB 1066MHz Box 930.17 ש"ח מאוורר שקט למעבד Thermaltake CL-P0114 Big Typhoon 120mm 174.22 ש"ח כרטיס מסך Leadtek Geforce PX8800GT 256MB DDR3 PCIe 1,049.69 ש"ח סך הכל 4727.88 איך המפרט? איך המחיר? מה לשפר? את הכסף אני משיג ממכירת מחשב נייד ומחשב נייח
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
the zenbook UX31A caught my eye and seems as a good choice for gaming and working laptop. except it only consists 128g/256 SSD HD without regular HDD with more space? or maybe the S7 offers better things? what would u recommend guys? which one gives more and justifies it's price? or maybe there is something else i should consider? any recommendations?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום בניתי מפרט בבקשה תגידו מה אתם חושבים ואם יש הערות והצעות לשיפור,תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וצפייה בתכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 1080 HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתו…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי,, קיבלתי עצה על מפרט מחשב, רוצה לשמוע את דעתכם: מעבדים - Intel® Core™ i7-4770 - עם מאוורר לוחות אם - GA-H87-D3H זכרונות - Kingston 8GB DDR3 1600 (שניים) כרטיסי מסך - GV-R929OC-4GDnu דיסקים קשיחים - Samsung 840EVO 250GB SSD מארזי מחשב - Zalman Z3 ספקי כח - Antec 620W DVD צורבים תקליטורים - DVD +/-RW Drive והנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אפשר חריגה של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - מחשב משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
לוח אם-Gigabyte GA-990FXA-UD3 841 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3206 מעבד-AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz] 1,343 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3311 זכרון-G.Skill RipJaws-X 16GB Kit 8GBx2 988 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3326 ספק כוח-sEnermax REVOLUTION85+ 1250W 85Plus Silver 1,392 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2730 מארז- NZXT Phantom 700 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3433 קרור-Antec Kuhler H2O 620 367 ש"ח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3160 סה"כ5,362 ש"ח *כרגע אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך מכיוון שאני מחכה לראות מה יש ל NVIDIA להציע עם הכרטיסים החדשים אז אני אשתמש…
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
OK אז בהמשך לעזרה שכבר קיבלתי פה- אני מתלבט בין שני מפרטים לעריכת וידאו ואודיו. בגדול- עבודה עם אודיו אני כבר עושה על המחשב הנוכחי שלי בהצלחה מרובה, לעומת זאת עבודה עם HD וידאו- לא ממש. אני אעבוד עם ADOBE PREMIERE4/5, בפרויקטים של יותר מ-10 ערוצים של תוכן HD. מערכת WONDOWS 7 ULTIMATE 64BIT. בנוסף אני אקנה בעצמי כרטיס FW לחיבור עתידי של מצלמת DV ו\או כרטיס קול חיצוני מקצועי. מפרט ראשון: WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX^, יחידות 2 ₪1016 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2350 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2747 MSI Z68MA-G45 Z68 Chipset HDMI DVI VGA, יחידות 1 ₪…
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כידוע המחשב מגיע בלי דיסק והבנתי שניתן להכין ע"י הקבצים שעל המחשב כל מה שמצאתי תלוי בתוכנה ThinkVantage שלא מותקנת על המחשב יש דרך אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני עובד בתחום של עריכת סרטונים קצרים ויצירת סרטון קצר ללקוח... מי שממכם היה או ראה סרטון של "צניחה חופשית" או "צלילה" כאשר מצטרף צלם... אני מצלם קליפים קצרים ועושה מזה סרט קצר... אני עובד על סוני ווגאס (בגלל נוחות) נתקלתי ב Dell Inspiron n5110 - מחשב I7 עם 8גיגה זיכרון... http://www.notebookclub.co.il/products/dell%20sell%202012/sale-n5110-n2670qm.htm רצית לשאול חוות דעת או המלצות למחשב אחר ברמה טובה אך לא יקרה... אנ מחפש מחשב לעבודה ולא צריך להיות אלגנטי וסקסי (כמו סמסונג 9) תודה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי מחשב כבן שנתיים וחצי בערך שנגמר לו הסוס מזמן :-\ אופצייה של קניית מחשב חדש לא ננראת באופק הקרוב... השאלה שלי האם כדאי בכלל לשדרג אותו ? זה המפרט: AMD 3800X2 939 DFI LANPARTY ULTRA-D TWINMOS SPEED PRIMIUM 512*2 X800GTO2 ב OC ל X850XTPE אם כן אז מה אפשר לשדרג ? להוסיף זכרון ל 2GB ? קניית כרטיס מסך חזק יותר ? (המעבד לא יגביל?)
-
- 13 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הנייד שלי בן ה-5 מתפרק. לאורך השנים שדרגתי אותו עם דיסק SSD 1TB. החלטתי להשתדרג ולקנות מחשב חדש (מעבד דור 7 או 8) ולשים בו את הדיסק מהמחשב הישן. הבנתי שברגע שאפתח את המחשב החדש כדי להחליף בין הדיסקים, תתבטל האחריות. במעבדה הרשמית רוצים 300 ש"ח על ההחלפה. מתלבט בין כמה דגמים דומים, המחירים נעים בין 5 ל-7 אלף ש"ח. יוצא שאשלם סתם על דיסק שאחליף מיד אחרי הרכישה + אחריות שתתבטל + מערכת הפעלה שכבר יש לי על הדיסק הישן. מה האופציות שלי לגבי הרכישה? חשבתי כבר להזמין מחו"ל (אמזון בבלאק פריידיי, איביי, יד שניה בלי דיסק), לקנות ביותר זול באילת. אשמח לעוד רעיונות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של HP מדגם elitebook 2540P. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון ואת הארד דיסק. כרגע יש לו 2GB DDR3 1333MHZ בסלוט 1 והארד דיסק של 160GB בגודל 1.8". אני מעוניין להוסיף לו לפחות עוד 2GB בסלוט השני, השאלה עד כמה אני יכול לשדרג את המחשב מבחינת זיכרון? אני רוצה להחליף למחשב את הארד דיסק שלו, הבעיה שכמה שחיפשתי שום חנות לא מוכרת הארד דיסקים של 1.8", הנפח הכי גדול שראיתי זה 120GB וגם זה SSD. יש למחשב כונן דיסקים שהוא לא פעיל כרגע, יש אפשרות להוסיף הארד דיסק במקומו בגודל 2.5" סטנדרטי? אם כן, איזה כדאי? בגדול אני רוצה לשדרג את הכונן הקיים לפחות ל500GB שגם זה דיי הרבה בשבילי.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
ראשית הדבר ידוע שבניידים לצערנו אין אפשרות לבנות מפרט אישי כבנייחים, מה שמכריח את הקונים להכניס את עצמם לשבלונות קבועות של היצרנים, והגם שהשוק רחב ויש מבחר גדול עדין ההגבלה קיימת. והשאלה מעט מורכבת ומסתעפת לכמה נושאים: שלושת הפקטורים היותר חשובים למיטב הבנתי הם 1.מעבד 2.כרטיס מסך 3.ראם. בדגמי הגיימיניג של היצרניות השונות יש משחק מפרטי בין שלושת הפרמטרים הנ"ל, לפעמים לא בצורה כזאת קיצונית ואף על פי כן הדבר מתבטא בהבדל כספי בלתי מבוטל. לדומגא בסדרת ה- Asus Rog, ישנם מחשבים עם מחירים שווים יחסית כאשר אחד מהם בעל 32ראם, וכרטיס מסך 1050 4גיגה, וקיים אחר בעל 16 ראם, וכרטיס מסך 1060/70/80 בעלי יותר גיגה. וכן הבדל בסוגי וסדרות המעבדים. אם נבחר בכל אחד מהפרמטרים הנ"…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחפש notebook ליישומי אופיס וגלישה. הדרישה העיקרית נוחות ההקלדה והעבודה עם המסך. דרישה משנית משקל נמוך ככל הניתן. תקציב 2.5K ש"ח עם אפשרות לתוספת קלה. בשלב הראשון אני רואה עדיפות למסכי 10" שנותנים גם שטח מסך רחב יותר ובעקיפין מגדילים במקצת את שטח המקדלת ומשטחי העבודה. מבין הניידים בדרישות הנ"ל אני רואה מספר חלופות: MSI wind U100 - נותן לכאורה את יחס התמורה הטוב ביותר למחיר (2048MB ו-160GB) ב-2.3K ש"ח ובמשקל של 1.3 ק"ג (איבורי משווקים אותו עם 6 סוללות פנימיות). ASUS Eee 1000H - בעל מפרט דומה ל-MSI (אבל עם מחצית מגודל זכרון ה-RAM ומחצית גודל HD) במחיר זהה אבל במשקל של 1.45 ק"ג. LG x100 - המפרט דומה ל-MSI עם מחצית זכרון ה-RAM וHD בגודל 160 GB ומשקל 1.2 ק"ג. עפ"י ביקורת בנענע…
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אחרי 4 שנים פוריות ויפות, המחשב הנוכחי שלי לא סוחב, והגיע הזמן להחליפו, או ליתר דיוק- לקנות מעבד, לוח אם, זכרון, ומארז וספק חדשים, ואליהם לצרף את הכונן הקיים, הצורב, כונן הדיסקטים ( :-\), וכל הציוד ההיקפי הקיים. אחרי שעברתי על הפורום ובאתר בכלל, ובעוד הרבה מקומות, נדמה לי שיש לי כיוון מצד אחד, אבל גם הרבה שאלות שאשמח אם תוכלו כאן לענות עליהן. אה, כן. השימושים- אינטרנט, הורדות של תכנים חוקיים יותר או (הרבה) פחות, אופיס, אולי גם ניגון מדיה (לצרכי preview בעיקר, אבל גם preview של hd). משחקים לא צפויים באופק, נראה לי. אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות, אם כך: 1) האם יש עדיפות למעבד Phenom II x2 545 על פני Athlon II x2 250? ההפרש במחיר הוא 140 ש"ח. מה …
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
עדיף בפחות הנייד אמור להיות לשם עריכה של סרטים מצגות וכולי וכנראה יהיה מחובר גם למקרן כאלה 5500 שקל 6000 גג תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות יקרים זה עומד להיות הנייד הראשון שלי! בגדול, צרכים די בסיסיים: Office, סרטים בDVD, הורדת סרטים, מוזיקה, קצת פוטושופ ואינטרנט תקציב: גג 4000 מסך: 15.4 מעבד: Core2Due (אם כבר מחשב חדש, שיהיה מעבד חזק...) זכרון: 2GB (נראה לי מספיק לשימושים בסיסיים), דיסק 160GB עדיף מחשב שיהיה ללא מערכת הפעלה - לא רוצה להעמיס עליו ויסטה אלא XP עד עכשיו קראתי קצת ושמעתי ש Gigabyte עשויים לספק את הסחורה בשבילי. יש למישהו נסיון של קצת יותר מחודש עם החברה הזו? המלצה על דגם ספציפי? האם צריך התאמות מיוחדות להתקנת XP על המחשבים שלהם? יש עוד חברות שמספקות ניידים ללא מערכת הפעלה? תודה מקרב לב ושבוע נהדר
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
הי , אני מעוניין להרכיב מחשב לאולפן שלי של סאונד. בחרתי את הפרטים האלה . הרכבת מחשב - הרכיבו את המחשב שמתאים לכם עכשיו באתר | KS (ksp.co.il) רציתי לשאול האם מדובר במפרט טוב. אין לי צורך בכרטיס מסך כי יש לי כרטיס מסך כמו כן גם בווינדוס אין צורך יש לי 2 הרדיסקים לגיבוי חומר ( רק לגיבוי ושמירת חומרים ) של 4 טרה האם הקירור של המארז בתוספת הקירור הנוזלי מספיקים למעבד . ? תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר לסלון שלי (LCD 60') אני מוכן להשקיע לא מעט כסף אבל בסך הכל כל מה שאני רוצה זה את היכולת להריץ סרטים באיכות FHD\BLURAY סרטים של בין 4 ל20 GB בצורה חלקה לגמרי. אני לא מתכוון לשחק במשחקים או לעשות שימושים אחרים למעט uTorrent וסרטים וכמו כן אני צריך מארז שוכב עם כרטיס WIFI וכונן 2TB. על המחשב לא יבוצע אוברקלוק והוא לא זקוק לאופק שדרוגים, מה שירכש זה מה שישאר, כמו כן אין צורך במערכת הפעלה. אז מה אתם אומרים, כמה יעלה המפרט שכל השימוש שלו זה סרטים בFHD אמיתי (20GB) או בלו ריי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב ב7000 ש"ח לעבודה ומשחקים. אני מעונין במעבד core 2 duo E6600 לוח אם טוב שתומך בRAID ובשני PCI רגילים לפחות וFIREWIRE. כרטיס מסך 7600GT לפחות הוא שווה ערך של ATI. מארז וספק טובים. מעונין לקנות בKSP.
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני בונה מפרט לעבודה בתוכנות תלת מימד וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור לי להשלים את החסרים. התקציב הכללי בערך 8 אבל זה לא קריטי בדיוק - יותר חשוב לי לדעת איזה חלקים יהיו טובים למערכת שלי - תיכף זה יהיה יותר ברור איפה אני מתכוון לחסוך כרגע אני די עסוק אז אני מתכוון להשתמש במחשב כמו שהוא - אבל כשיהיה לי זמן לזה - כן הייתי רוצה לעשות לו OVERCLOCKING - אם כי לא היסטרי נגיד עד 2.5 גיגה אז אני צריך שהרכיבים יוכלו לעמוד בזה. מעבד - AMD X2 64 4400 זיכרון - 2GB עדיף שתי יחידות של 1. * כאן צריך המלצות - אני רוצה להגיע לסביבות 2000שח בקטגוריה זו (מקסימום - ברור שעדיף פחות עם אפשר) לוח - DFI\GIGABYTE\ASUS * המלצות? הבדלי המחירים פה לא קריטיים אז אני מעדיף ללכת על משהו טוב... NF4 כמובן…
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי צריך מחשב חדש ואין לא יותר מדי כסף אז לא לחרוג מהתקציב. המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר ואמצעי שמע. הקטע של המסך עוד לא בטוח, יש לו מסך אבל הוא מוכן לשכול אחד חדש (אח שלו ירה על המסך כדור BB ). הוא משחק בעיקר משחקי FPS אז הכרטיס מסך חשוב לו וגם המעבד (בשביל FPS ). תודה רבה מאוד מאוד!!! ;D
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-