עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? 3,800 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Sony Vegas ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: במידה מועטה * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אסטרטגיה. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. הא…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  2. Started by RDS,

שלום, אני מעוניין בלפטופים, כאשר התקציב הוא 1300$, אבל המטרה היא למצוא מחשב זול יותר. הדרישות הן: זיכרון 2 GB הארד דיסק 320 GB מהירות של 7200 של דיסק הקשיח כולל PORT עם צורב DVD הכנה לדוקינג סטיישן מצלמה בטריה 9 CELL אחריות 3 שנים במעבדה של IBM/TOSHIB/DELL/HP בהתאמה

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by dnaveh,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב בעל מסך 13-15 אינץ שמסוגל להריץ סרטי HD (כולל שיהיה לו יציאת HDMI) שמשקלו לא יעלה על 2.5 ק"ג . כונן DVD אינו נחוץ. חשוב שיהיה דק ובעל זמן סוללה ארוך. תקציב עד 4000 ש"ח. יש מחשב כזה? נא עזרתכם. דורון

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)רק עבודות אינטרנט סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?כמה שפחות (אני לא מבין במשקל כמה זה סטנדרטי וכו') * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?הכיייי חשוב זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI ו4 USB * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?250 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ACER DELL TOSHIBA בנתיים חשבתי על זה:

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. טוב הנבחר הראשון הוא DELL STUDIO 1558 , מחיר 5200שח מעבד I5 430M, 4G RAM 1333 ATI READON 4570 512MB FULL HD WLED HD 7200RPM, 500GB בטרייה 9CELL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2679 הנבחר השני הוא TOSHIBA A500 1GH מחיר 6200שח מעבד I5 430M 6G RAM 1066 NVIDIA GFORCE GT 330M 1G מסך ברזולוציה נמוכה יחסית HD 5400RPM 500G בטרייה 6CELL http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2995 מה חשוב לי במחשב: איכות בנייה: תאימות בין המרכיבים, מע' קירור טובה. מהבחינה הזו נראה כי הטושיבה עמיד יותר. עשוי סגסוגות ואלומיניום בעוד הDELL עשוי פלסטיק ומתחמם מאוד. כרטיס מסך טוב: הכרטיס של הטושיבה חזק יותר, האם זה יבוא לידי ביטוי בעריכה (AVID FINAL CUT...) בהבדל משמ…

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  6. היי, חבר רוצה לקנות מחשב חדש ב-1800 ש"ח, על מה אתם ממליצים? המחשב ישמש לדברים בסיסיים כמו אינרטנט וכד'. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  7. Started by liran745,

שלום לכולם,אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני רוצה להציג את המפרט שלו בפניכם כדי לדעת מה דעתכם ואם המחיר והמחשב עצמו שווים משהו,קודם כל התקציב שהצבתי לעצמי הוא עד 3 אלף שקל,בגדול כשאני על המחשב אני באינטרנט ומשחק ב 2-3 משחקים גדולים ומדי פעם רואה סרטים המפרט הוא כזה : לוח- 1GB GAP55US3L מעבד- I5 750 2.66 4ג'יגה DDR3 +צורב DVD ומארז 3 שנים אחריות על הכל ללא כרטיס מסך כי כבר יש לי בישן 9600GT וללא זיכרון כי יש לי 500 ג'יגה סך הכל ביקשו ממני 2650 ש"ח ... מה דעתכם על המחיר והמחשב עצמו ? תודה ענקית לעונים

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  8. Started by Ofir786,

שלום! מחפש מיני נייד. מחפש בעיקר לסרטים, ראיתי את הסמסונג n-150 שמעתי שהוא ממש חדש מה ניראה לכם? האם הוא יכול להציג mkv? האם זה תלוי בתוכנה, או במחשב? אם למישהו יש משהו דומה ויכול להציע לי אני אשמח..

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. נ.ב. - זה לא בשבילי. לכן דרושה לי האפשרות להרכיב שם מפרט דרך אתר שלהם. המפגש בין הלקוח למפרט יתקים בחנות.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בטווח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?תכנות + גיימינג א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?22 אינץ 1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?modern warfare, starcraft2 * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מ…

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  11. Started by r0ckY,

שלום, אני מעוניין לרכוש נטבוק שלא יהיה איטי יותר מידי, כי זה דבר שמחפרן. התעניינתי מאוד ב Asus 1201N, ראיתי עליו ביקורות וכן ראיתי ביוטיוב אנשים שמפעילים משחקים כגון: Cod mw2, Gta iv וכו', והמחשב סוחב אותם דיי טוב. השאלה שלי, האם באמת שווה לרכוש את המחשב או לחכות עוד קצת (לא לחוץ לי) ויצאו עוד הברקות בסגנון של המחשב הזה או שזה רק בעתיד הרחוק יותר. כמו כן, האם יש אלטרנטיבה לנטבוק הזה , דגמים של יצרנים אחרים במחירים זולים יותר?; המחיר שלו שוחט כיסים. אשמח לקבל תשובה, תודה לעזורים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי אחרי חיפושים באינטרנט נסגרתי אל שתי אלו. אני צריך את העזרה שלהם, איזה מבין שתי המחשבים הניידים האלו לבחור? לרוב אני ישתמש במחשב לסרטים אינטרנת ומשחקים בגלל זה אני רוצה גם שיהיה כרטיס מסך טוב למחשב, כדי שאני יוכל להריץ משחקים חדשים (GTA.CRYSIS...) http://www.skypc.co.il/pl_product~71818~14~0.htm http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315 ממה שהבנתי הכרטיס של ג'יגאבייט יותר חזק משמעותית. או שיש להם המלצות אחרות למחשב נייד ב3000 שח אם אפשרוייות גיימינג?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. שלום כולם! בעקבות ההידלקות שלי על התלת מימד של nVidia, החלטתי ללכת על הכרטיס מסך שלהם 470 Geforce GTX ועל מעבד Intel Core i7-930. אני צריך בבקשה שתעזרו לי להשלים את שאר המפרט (לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק וכו') לא כולל מסך (אני חייב ללכת על Samsung LCD 2233RZ בשביל תלת מימד). בנוסף אני לא ממש יודע של איזה חברה לקנות את הכרטיס מסך: Asus, Gainward וכו'... (זה משנה בכלל?) התקציב הוא עד 7K (כולל הכרטיס מסך והמעבד שכבר נוגסים 3K לפי דעתי). אני מקווה שזה יספיק. גמיש טיפה. המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים בתלת מימד, אבל כל מחשב שמספיק טוב למשחקים יהיה מספיק טוב גם לתיכנות וצפיה בסרטים וכו'... הוא לא חייב להיות סופר שקט כי הוא נמצא בחדר עבודה ולא בחדר שינה. (אבל לא צריך רו…

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by jacob300,

שלום מעוניין לשדרג את זיכרון ה RAM מחשב נייד IBM כרגע 256MB ומעוניין לשדרג את ה HD האם אפשרי ? מצורף מפרט תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. Started by alexrta,

שלום לכולם. ההורים שלי טסים לארה"ב שבוע הבא והם מעוניינים לקנות שם מחשב נייד חדש, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ומולטימידה, ובשלב יותר מאוחר הוא ישמש אותי ללימודים. לגבי גודל מסך אז 15-16 זה יהיה מצויין לא יותר קטן ובטוח שלא יותר גדול. חשוב לי מאוד שיהיה שם מעבד די חזק לפחות I3 ו3GB של ראם, לגבי שאר הדברים אין שום דבר מיוחד (משקל וסוללה לא מעניינים לא אותי ולא אותם.) מה שכן עם יש אפשרות שיהיה כ"מ סביר שהוא לא INTEL GMA זה יהיה מצויין רק בתנאי שזה לא יבוא על חשבון איכות בנייה ואמינות. תודה מראש לעוזרים, ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. שלוםם.. אני מחפש מפרט בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים פה ושם. [יש לי גם XBOX] אני דיי סגור על הציוד היקפי, אשמח אם תוכלו לשנות את דעתי לטובה: עכבר: RAZER DAV2 מקלדת: RAZER LYCOSA פאד: QCK MINI רמקולים: תייעצו לי משו בקטנה כזה ..[2.1] בכל מקרה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט נאה ככה תודה רבה :]

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  17. שלום רב אני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הכותרת כמו שצרייך או שעברתי על החוקים ,אני דיי חדש כאן בפורם הזה אוקיי הנה השאלון שלכם שאענה בקצרה ומהר : * מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? : רצוי שיהיה 10 אינץ * משקל רצוי? : כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? : 5-10 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : אין צורך בשום דבר מיוחד * בלוטות? : לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? : לא משנה * צורב DVD? : אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : Dell ,Acer ,HP אוקי אלו 3 הדגמים שמצאתי טוב לטעמי : Dell Inspiron Mini 10 Acer one 532H HP Mini 210 לכל הדגמים הללו יש את המעבדים החדשים (ככה אנ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by haimovichi,

שלוםלכולם, אני מחפש נייד במחיר עד 3,000 ש"ח. המחשב נועד לאינטרנט, אופיס וצפייה בסרטי HD (חיבור ל-LCD) ולא נועד למשחקים. חשוב לי שיהיה מסך "15. זמן סוללה ומשקל לא קריטיים עבורי. אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל. ההבדלים העיקריים שמצאתי: שנה אחריות לאייסר מול שנתיים לטושיבה. כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 לאייסר מול INTEL GMA 4500M לטושיבה. אין לי מושג לגבי רמת הגימור של שתי החברות. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Loren,

עד כמה אפקטיבי משטח קירור למחשב נייד? איזה מהמשטחי קירור מומלץ? ראיתי של COOLER MASTER ושל MICROSOFT

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  20. לי יש מחשב בן שנתיים שאני מאוד מרוצה ממנו גם מבחינת משחקים (PES 2010/COD warfare/crysis warhead). cpu E4500 כרטיס מסך GT 8500 512MB 2GB זיכרון מאוורר וספק גנריים + מארז בסיסי. אני רוצה להרכיב מחשב לאחיין שלי שיהיה דומה כי זה מספיק לו מבחינת משחקים וגם כי התקציב לא משהו. הוא משחק בעיקר MANAGER 2010 משחקי כדורגל וכדורסל בטח ירצה GTA גם אבל אני לא מתכוון להגזים במחיר של המחשב. ראיתי שני מחשבים: E5400 / E7500 השאלה אם ההבדל כל כך גדול בין שני המעבדים? כרטיסי מסך: 9500GT 1GB GDDR2 DX10 HDTV HDMI DVI PCI-E 2.0 או GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? (הבדל של 20 ש"ח) חשוב לי 2GB זיכרון. כל השאר פחות מעניין (מארז/ספק/מאוורר) אלא אם כן יש פרטים חשובים שאני לא בקיא בהם. אם יש איזה משהו…

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by a-m-i-t,

הנה זה המפרט http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/CatalogDevices/HP_Pavilion/PlatformDevicePhone,132.aspx ואני מקבל עם זה גם את המודם של פלאפון שאני יוכל להתחבר מכל מקום לאינטרנט ב60 שקל לחודש למשך 36 חודשים כל החבילה הזאת.. הוא אמור להריץ משחקים חדשים כמו COD6 וכאלה? אם יש לכם הצעה טובה יותר למחשב תביאו לי בבקשה תודה לעוזרים (:

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. שלום.. אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד לא משנה גודל מסך אך עדיך כמה שיותר גדול(ואני מבין שרק נט בוקים נכנסים בתקציב..) אז על איזה מחשב אתם הכי ממליצים?? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by Dark Frizen,

שלום :] אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בבחירת מחשב נייד * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אופיס), גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים קלים, צפיה בסרטי HD * גודל המסך? 13" HD WIDESCREEN עם רזולוציה טובה * משקל רצוי? רצוי כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני לא כל כך מבין בזמני סוללה סטנדרטיים לניידים. רצוי זמן סוללה כמה שיותר ארוך, אבל לא על חשבון התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ורצוי גם eSata * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB. עדיף יותר * צורב DVD? כן * אחראיות? רצוי אחראיות של לפחות שנתיים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה שנחשבת טובה ואמינה בתחום הניידים * מערכת הפעלה? WINDOWS 7 כמובן שחשוב שתהיה עבודה חלקה על המחשב (בדגש על המעבד וזכרון) ושיה…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by pumiki1,

Lenovo T510 4349 4JG http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2293 Lenovo W510 4319 2NU http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1414 ההבדלים העיקריים הם במעבדים 620M לעומת 720QM ובכרטיסי המסך. מה עדיף? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by snird,

אני מתכוון לקנות את הנייד מחו"ל ולשלוח אותו לארץ.. הבנתי שבטווח מחירים של עד 800$ זה כבר משמעותי ההפרש במחירים בין הארץ לחו"ל. ניסיתי למצוא נייד ולא מצאתי משהוא שעונה לדרישות שלי.. הנייד חייב להיות מהדור החדש, כלומר למשל מעבדי אינטל i3. צריך לפחות 2GB DDR3. אני צריך מסך שלא יהיה יותר מ15". כלומר 15.6" אני לא אקנה. עדיף ל14.1" או משהוא כזה. ושהמשקל לא יעלה על 3 קילו... כלומר לא יותר מ6.6 פאונד. ושחיי סוללה לפי היצרן יהיה לפחות 4 שעות. כי מהניסיון שלי 4 שעות לפי היצרן אומר שעה לפי שימוש שלי. ו.. זהו. אגב, אם זה משנה משהוא, המטרה היא לאוניברסיטה. מתחיל ללמוד בתחיל שנה"ל הבאה וצריך נייד טוב להרצאות.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים