עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב - 3500, מקסימום 3600 ללא צורך בציוד היקפי, בעל מסך 22", לא מתוכנן OC. ייעוד - משחקים מתלבט בין 2 המפרטים הבאים: AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪702 AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪429 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ, יחידות 1 ₪258 Samsung 750GB 7200RPM 32MB Sata2 HD753LJ Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Games, יחידות 1 ₪679 Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X צורב…

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  2. יש לי מחשב נייד של MSI דגם T5750 שמגיע ל70 מעלות במאמץ חלקי . כתוצאה מכך הוא קופא וניתקע איך אפשר לקרר אותו תוכנה של המאווררים שלו או ניקיון כלשהו .. יש בו כ.מ 8400 גם שגם הוא תורם לחום בכ70 מעלות ..

3. Started by Gal Kahana,

אשמח להמלצה על דגמי מחשב לסטונדנטית עד 4000 שח. חשוב שיתמוך בפוטושופ (ברמה בסיסית!). ביצועים מהירים, חיי סוללה טובים, זכרון סביר ומשקל קל אשמח לחוות דעת על החברות השונות (מתמקדת כרגע בחיפוש על לנובו, דל ואסוס) בעיקר מבחינת שירות, תקלות נפוצות (והמחיר לתיקונן...) ואמינות תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  4. Started by yaloner,

שלום לכולם, מחפש נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (הרבה אופיס ואינטרנט) אבל יוכל להתמודד טוב גם עם עריכת וידאו. מדובר על עריכת וידאו מאוד בסיסית ברמה חובבנית ובלי אפקטים מיוחדים, אבל חשוב לי שיזרום חלק. יש לי תקציב של 5,000 ש"ח למטרת הקנייה ואשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב זה. אבל , אם תשכנעו אותי שאלף שקל נוספים יעשו הבדל משמעותי, יש סיכוי טוב שאני יכול לגרד עוד אלפייה ולהגיע לתקציב של 6,000. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 954 צפיות
  5. Started by tttalz,

שלום אנחנו טסים לארהב לפני הלימודים ומעוניינים לקנות מחשב שם תקציב של עד 700$, ניתן לחרוג במעט. * מטרות המחשב? לימודים, מעט עריכת וידאו, סרטים על מסכים חיצוניים גדולים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15" עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD,FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא חובה מקלדת מלאה, שתהיה נוחה להקלדה מרובה, שהפאד של העכבר לא ילחץ בעת ההקלדה. * משקל רצוי? כמה שפחות, מיועד לבחורה להתניידות יום יומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל ל6 שעות(בידיעה שעוד שנתיים הזמן יקוצר בחצי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi or micro Hdmi. USB 3.0 * Bluetooth? יכול להיות נחמד לא חובה. * גודל מינימלי וסו…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  6. Started by Aviad6,

עדיף בפחות הנייד אמור להיות לשם עריכה של סרטים מצגות וכולי וכנראה יהיה מחובר גם למקרן כאלה 5500 שקל 6000 גג תודה

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

צריך שילוש קדוש יענו לוח אם זכרונות מעבד ב2500 אפשר לחגור קצת...

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי מחשב אסוס 100HE ואני רוצה לפצל את המסך שלו. תיאור הפיצול: משמאל מסך חיצוני. במרכז: המחשב עם המסך המקורי שלו. מימין: מסך חיצוני שני. נכון לעכשיו אני יכול לחבר רק מסך חיצוני אחד דרך הVGA שיש למחשב. איך אני יכול להוסיף עוד מסך אחד? שמעתי על ממירי USB ל VGA השאלה שלי היא האם הם יוצריך תוספת למסך אם שהם מפצלים אותו(שאני רואה את אותו המסך פעמיים)? מה אפשר לעשות?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  9. מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. רזולוציה מינימלית1366x768 רצוי כונן SSD אבל לא קריטי, לא דיל ברייקר אם לא SSD אז מינימום 1TB, לגבי SSD אני לא יודע מה הסטנדרט היום - בכל מקרה מסתדרים עם HD חיצוני מקסימום זמן סוללה 3 שעות אין צורך ביציאות מיוחדות , אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בכונן אופטי אז פתחתי פעם ט'רד מאוד דומה ובו CHEVY המליץ לי לחכות לאוקטובר לירידת מחירים יציאת דגמים אני ככה (!) קרוב ללגרד את הכסף אז רציתי לדעת אם יש חדש בשוק, המלצוץ חמות…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  10. אני מתכנן לרכוש את המחשב באילת השבוע, אני אשמח לדעת מה אתם חושבים עליו, האם יש מקום לשיפור קטן, האם יש צוואר בקבוק וכד' ואני לא מתכוון לעשות OC ודברים כאלו או אחרים למחשב. להלן המפרט מהאתר KSP(המחירים הם ללא מע"מ) : דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 4590 3.3Ghz - IR16 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Antec Bloody Tiger A40 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E,VGA, DVI, HDMI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 270X OC 2…

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מפרט לשני מחשבים שישמשו אולם תצוגה, הצרכים הם בסיסיים (אופיס ואינטרנט, WINDOWS 7), המשתמשים עם ידע די בסיסי במחשבים, ובגלל שזה מחשב שמשמש עסק, הדגש הוא על אמינות, האם יש דירוגי אמינות לרכיבים השונים. התקציב הוא 1500 עד 2000 (שוב לא ישוחקו משחקים או ינוגנו סרטי FHD). אם אפשר גם המלצה על מסך אמין (17-19 INCH). המסך לא כלול בתקציב. העסק נמצא בנצרת, לכן יש עדיפות ל KSP שיש לה סניף בנצרת עילית, אבל יש גם RSM בעפולה או חברה שיש לה סניף בחיפה אז גם בסדר אבל בעדיפות יותר נמוכה. מנסיון שלכם האם יש רשתות עם שירות לקוחות ידוע כטוב או ידוע כבעייתי?

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  12. Started by LIOR1994,

המפרט מעבד - processor 2.26GHz Intel® Core™ i3-350M מסך - "15.6 High-Definition LED HP BrightView Display כרטיס גרפי - ATI Mobility Radeon™ HD 5470 Graphics זיכרון ייעודי - MB512 זיכרון משותף MB 2202 זיכרון – 4GB DDR3 כונן קשיח – 500 GB 5400RPM מידות: משקל - 2.2 ק"ג צורב – Light Scribe SuperMulti DVD±R/RW תקשורת אלחוטית – Intel 802.11 b/g/n Bluetooth מצלמה ומיקרופון מובנית- HP TrueVision Webcam קורא מדיה דיגיטלית 5 ב - 1 Windows® 7 Home Premium 64-bit רמקולים - Altec Lansing יציאת HDMI רציתי חוות דעת על המחשב ועל HP כי הבנתי שהשירות שלהם לא משהו דרך אגב למחשב יש אחריות של 3 שנים

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  13. עריכה: בגלל שכולכם אמרתם שהמחיר שביקשתי לא מספיק, אז תורידו את ה GPU. נכון שאמרתי אימון של רשתות נוירונים אבל זה לא המטרה העיקרית ואם אני מאמן אז רשתות נוירונים לא עמוקות במיוחד. שלום לכולם, אני מחפש עזרה בבחירת מפרט למחשב חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עבור computational science, והוא כולל את התחומים הבאים: 1. Digital Signal Processing (DSP) 2. Optimization 3. Neural Network Training (כולל מודלים מבוססי Deep Learning) 4. Data Analysis (כולל עבודה עם מסדי נתונים גדולים וכלים כמו Python/Matlab) 5. סימולציות כבדות וחישובים מתמטיים מורכבים מה חשוב לי במחשב: • מעבד (CPU): ביצועים גבוהים עם כמה שיותר ליבות פיזיות (לריבוי משימות ו-parallel computing). • כרטיס גרפי (GPU): ביצועים …

14. Started by zidan32,

יש לי מחשב נייד ibm r60e עכשיו יש לי כמה שאלות 1- אני רוצה לקנות באיביי,כי שם זה 30 דולר לעומת 380 שקל בארץ,הבעיה שאני רוצה את הדגם שלי r60e ואז אני רואה כמה דגמים ככה זה ניראה IBM ThinkPad R60e Series ThinkPad R60e 0656, ThinkPad R60e 0657, ThinkPad R60e 0658, ThinkPad R60e 0659 ואני לא יודע מה הדגם שלי,יש מצב שיש לי דגם אחר מכל אלה או שכל אלה הדגמים של הr60e בלבד ואין עוד דגמים למחשב הזה? 2-על הבטריה שלי רשום 10.8v ובאיביי אני רואה 11.1v מה זה אומר,זה יעבוד לי או שזה ישרף או משהו? 3-יש סוללה 9 תאים ו8 תאים האם יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  15. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500, במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (עיבוד מידע בעיקר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Matlab,PhotoShop תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed, borderland -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23", 1920x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  16. אני בונה מפרט לעבודה בתוכנות תלת מימד וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור לי להשלים את החסרים. התקציב הכללי בערך 8 אבל זה לא קריטי בדיוק - יותר חשוב לי לדעת איזה חלקים יהיו טובים למערכת שלי - תיכף זה יהיה יותר ברור איפה אני מתכוון לחסוך כרגע אני די עסוק אז אני מתכוון להשתמש במחשב כמו שהוא - אבל כשיהיה לי זמן לזה - כן הייתי רוצה לעשות לו OVERCLOCKING - אם כי לא היסטרי נגיד עד 2.5 גיגה אז אני צריך שהרכיבים יוכלו לעמוד בזה. מעבד - AMD X2 64 4400 זיכרון - 2GB עדיף שתי יחידות של 1. * כאן צריך המלצות - אני רוצה להגיע לסביבות 2000שח בקטגוריה זו (מקסימום - ברור שעדיף פחות עם אפשר) לוח - DFI\GIGABYTE\ASUS * המלצות? הבדלי המחירים פה לא קריטיים אז אני מעדיף ללכת על משהו טוב... NF4 כמובן…

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  17. אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולו…

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by shgec,

שלום. מבקש שני המלצות. ראשונה זה חנות ושניה זה חלקים. כרגע יש לי חלקים הבאים: מעבד I7-4770S לוח אם INTEL DH87RL RAM: GSkill Ripjaws 8 gb (4gb x 2) RAM DDR3-1600 (מ-EBAY ב200 שח, ממליץ בחום לכולם) SSD של אינטל 128GB קירור סתוק של INTEL מסך DELL U2312HM אני גם סגור לגמרי לגבי כ.מסך. GTX-660 יותר ממספיק לי לכל הצרכים שלי בבקשה תעזרו לי לבחור ספק כוח, מארז, דיסק קשיח וכונן אופטי. הדרישה מספק כוח שהוא יספיק לשדרוג של כ.מסך למשהו יותר חזק בעוד שנה שנתיים. ואם יש אפשרות למודולרי אז אדיף כי כנראה הידיים שלי לא גדלות מהכתפיים, לקח לי שעה לחבק חשמל של קירור מעבד ללוח. ממארז הדרישה שיהיה לו שני מאווררים לפחות (יניקה מקדימה שיהיה מוגן במסנן ופליטה מאחור). הסיבה לכך פשוטה: מחשב …

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-500 ש"ח, אם יש הצדקה משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS, MMO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL2209WA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? (בתקווה) גבוהות 3. האם…

20. Started by InFecT[0]r,

משום מה שחכתי איך מפרמטים את הניידים של IBM עשיתי את זה בעבר אני זוכר שעושים ריסט משהו ולוחצים על אחד הFים שם אבל לא זוכר כל מה או שלוחצים על Access IBM?

21. שלום, אני לפני רכישה מחשב נייד (Lenovo X1 Carbon 7th Gen עם 16GB RAM) מתלבט לגבי מסך המחשב. מה ההבדלים בין שני סוגי המסך הבאים? האם אחד מהם נוח יותר לעבודה ממושכת? 14.0" FHD (1920 x 1080) 400 nits, IPS, low power, anti-glare או 14.0" WQHD (2560 x 1440) 300 nits, IPS, anti-glare יש לי לחילופין אפשרות להישאר עם המסך הראשון (FHD) ולשדרג את המעבד מi5 לi7 (העבודה שלי היא כתיבה, מחקר, הרבה טאבים). מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  22. עם סוללה שתספיק לחמש שש שעות

23. Started by רז יחזקאל,

איך המפרט הבא: מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 ASUS Commando 965P LGA775 1400 ¤ 1 CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII 1165 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 470 ¤ 1 ASUS GEFORCE 8800GTS 640MB PCI-E 2900 ¤ 1 LG GSA-H12N DVDRW X18 DUAL LAYER BLACK/WHITE 185 ¤ 1 THERMALTAKE MAMBO BLACK 370 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 660 ¤ 1 Logitech Deluxe Keyboard Black OEM 60 ¤ 1 LOGITECH OPTICAL MOUSE PS2 55 ¤ 1 Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler 285 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8160

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים/עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).autodesk maya תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.מיינקראפט,ואו,bf3/4,tp2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1:100,000,000 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר עם זה טוב אבל בעיקרון לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשיםםםםםם ושיעבודו חלק ומהר בגרפיקה בינונית עד טובה מאוד (high) תוכנות בקטנה.... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). המחשב מיעוד לבית. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אני צריך מסך אני שמח לראות שיש במפרט מספיק כסף בשביל מסך טוב בעל רזולוציה full hd עם אין מספיק כסף אפש…

• 1 תגובה
    • 954 צפיות

דיונים חדשים בפורומים