עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shay82,

אני כמה ימים מחפש מחשב נייד באתרים ברשת מצאתי את זה ASUS X55C-SX150 http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=18436 שמחירו בתקציב שלי אשמח לקבל עליו חוות דעת ורעיונות למשחבים נוספים בתקציב של עד 2400 (100-+) * מטרות המחשב: עבודות משרדיות אינטרנט וצפיה בסרטים מהרשת * גודל המסך: 14, 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * Bluetooth : רצוי * אין צורך במערכת הפעלה * זיכרון: לפחות 4 Gb * מעבד: I3 לפחות תודה מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  2. Started by Barlerer,

אהלן, אני מתכנן לרכוש מחשב בימים הקרובים, ומישהו שמתעסק בתחום נתן לי את המפרט הזה: לא ראיתי את הצורך להוסיף תבנית למפרט מהלינקיה מכיוון שהמפרט קיים. אני רק רוצה חוות דעת עליו, והאם הוא מנצל את התמורה הכספית הטובה ביותר. המחשב למשחקים כמובן

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  3. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, סרטים. * גודל המסך? 15.6 או יותר * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין חשיבות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA,HDMIוכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (אלא אם כן זה מייקר משמעותית) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מה כן חשוב: 1. אמינות. דגם שאין אצלו בעיות ידועות ואחריות…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  4. 3000 זה לא המקסימום, אפשר להתגמש אם יהיה צורך. ייתכן שאאלץ להתקין במחשב את כל התוכנות הנדרשות: גם מטלב, גם מייפל, גם מתמטיקה, ועוד שפות תוכנה כמו C# וכאלה. אצטרך שהכל יעבוד בצורה אופטימלית. ייתכן שאצטרך לעסוק בעיבוד תמונות. לא מתכוון לשחק במשחקי מחשב. בכלל. כרטיס קול/רמקולים עדיפים להיות ברמת מערכת סטריאו, עם surround . אם זה מה שייגרום למחשב לעלות יותר מ-3000, אתגמש במחיר. מסך כבר יש. מצויין, 22 אינץ סאמסונג'. זה הרכיב היחידי שאני לא צריך. שקט לא חשוב. שום אוברקלוק כולל התקנה מערכת הפעלה ואנטיוירוס. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by Norris,

המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  6. Started by AShaker,

צריך את חוות דעתכם בקשר למפרט ובנוסף מחפש להוזיל את המפרט לאיזור ה4K מבלי לפגוע באיכות וברמת הביצועים.. המחירים הם מחירי חנות מחשבים באילת אז יש לקחת את זה בחשבון.. תודה לעוזרים. מעבד Intel Core i5-4570 Box ש"ח 864 קירור מעבד לוח אם Gigabyte GA-H87-D3H ש"ח 453 זכרונות Corsair 8GB DDR3 1600MHz CMY8GX3M2A1600C9R ש"ח 377 כונן קשיח Western Digital Caviar Black 1TB WD1002FAEX ש"ח 373 כונן אופטי Samsung SH-224BB DVDx24 OEM ש"ח 102 כרטיס מסך EVGA Nvidia GeForce GTX760 FTW 4GB GDDR5 ש"ח 1390 מארז Corsair Carbide 330R ש"ח 386 ספק כח Corsair CMPSU-650HXEU HX650 Retail ש"ח 508 סה"כ 4453

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  7. Started by b0nz,

בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב IBM T40 ובזמנו התקנתי עליו לינוקס. לאחר ההתקנה גיליתי שמחקתי את ה Partition הנסתר של IBM. התקשרתי לחברה וביקשתי שיביאו לי את הדיסק Restore שמחזי את המחשב לקדמותו ואת הPartition. שלשום קיבלתי את הדיסקים (מדובר ב 7 דיסקים ועוד אחד למי שמכיר ) כל הסוף שבוע ניסיתי להתקין בחזרה את המחשב לפי ההוראות שקיבלתי אך ללא הצלחה. מישהו פעם ביצע את התהליך ויכול לעזור? תודה רבה ויום טוב.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by Access Denied,

עקב השאלות האחרונות שהיו פה הנה ביקורות על שני מחשבים עסקיים בגודל 14 אינצ': T410 של לנובו 8440p של HP שני המחשבים הנ"ל נמכרים בארץ במחירים של 5500-6000 שח עם 3 שנים אחריות מדובר בניידים עסקיים, בעלי איכות בניה עדיפה על ניידים ביתיים לכל מי שמחפש נייד 14 חזק אלו אופציות ששווה לבדוק

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by arigo,

שלום, אני רוצה לרכוש מחשב עסקי שיהיה מן הסתם לשימושים של אינטרנט אופיס וכו מהסדרות פרמיום של לנובו או דל או HP (שם השירות טוב יותר) המחשב רצוי שיהיה 15" או 14" מינימום במשקל נמוך (עד 1.6 קילו) ומסך ברזולוציה יותר טובה מ 1920X1080 ואם אפשר גם 2-1 אשמח המלצות בבקשה, כאשר גם מאמזון אין בעיה כל עוד יש אחריות בינלאומית

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by rander1,

קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית אפורה בדיוק באמצע במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או להוציא אותה ולמרוח חדש משלי? תודה מראש כך נראה החדש [ATTACH=CONFIG]9775[/ATTACH]

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  11. שיקולים: רצון לשפר את ה-IO - המחשב הישן שלי נתקע לפעמים דקות מרובות (אפילו עשרות דקות) עם מנורת דיסק דולקת, בעבודה עם שלש ארבע VM-ים. בתכנון המחשב החדש לקחתי SSD לחלונות, SSD נוסף למכונות הוירטואליות, ודיסק 2TB לאכסון, וכן 12GB זיכרון בקונפיגורציה שאפשר להגדיל ל-24GB. מה דעתכם? מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - "SLBKP" - BOX - זמין במלאי ₪1485 לוח אם: [..] ASUS P6X58D-E ₪1472 זיכרון: [..] KINGSTON 12288MB (4096MBX3) DDR3 1333MHz CL9 ₪2980 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5850 VAPORX 1GB GDDR5 HDMI - RETAIL ₪1636 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪127 מארז: [..] ANTEC P183 w/o PSU - זמין במלאי ₪740 ספק כוח: [..] SEASONIC 750W - 80 PLUS GOL…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  12. אהלן, קונה מחשב בשבילי בחודש הבא. לבינתיים אני אוסף מידע לגבי המפרט והמחירים. המחשב יהווה גם רכיב פרנסה בשבילי. אשתמש בו בשביל עבודות גראפיקה. וכן לשימושים שוטפים. בשל השימוש הכבד במספר תוכנות במקביל, אני צריך מעבד מרובע ליבות או שמספיק 2? לפי הסטיקי: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גראפיקה בעיקר, מולטיטסקינג. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר + פרנסה. פוטושופ בעיקר…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  13. Started by RJ1,

אני מתלבט בין Asus Eee PC 1101HA, MSI Wind Black U100, HP Mini 1199 ו-Acer Aspire One 751. Acer = Z520 + 8Hr + 1.35Kg + 11.6" = 2,300 Asus = Z520 + 10Hr +1.4Kg + 11.6" = 2,500 MSI = N280 + 5Hr + 1.3Kg + 10.0" 1,900 HP = N270 + 3Hr + 1.01Kg + 10.1" = 1,500 הגורמים להתלבטות הם המעבד + חיי הסוללה + משקל + גודל מסך לעמות המחיר. שימושים: אינטרנט, וורד ותמונות... האם שווה להתפשר טיפה על המעבד ולקבל מסך יותר גדול עם יותר שעות עבודה? = האם עדיף Acer/Asus על MSI/HP? אם הלכתי על מעבדי N עדיף להתפשר על מעבד טיפה חלש יותר(270) ולשלם 400 ש"ח פחות? אם הלכתי על מעבדי Z עדיף לשלם עוד 300 ש"ח על מותג או שזה בכלל לא מותג והוא באמת יותר טוב? משך העבודה חשוב לי לכן האם תוספת המחיר באמת שווה?…

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by benshe,

הגיע הזמן להתחדש, לאחר נבירה הגעתי למפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪903 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: Gigabyte GA-Z87P-D3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪525 מארז: בנאדל מארז Ippon S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9B CL-9-9-9-24 Low profile כמות: 1 - מחיר: ₪424 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Cavi…

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  15. Started by Shaligan,

אהלן אני מתכנן לקנות מחשב כבר יותר משנה והיום לדעתי התקציב שלי מספיק למשהו פרוגרסיבי השימוש העיקרי הוא משחקים כבדים כמו Far Cry 2 ,Gears of warומשחקים שהולכים לצאת בעתיד אני מעוניין לקנות גם מסך , רצוי שיהיה 22" כמו כן צורב דיוידי , 4 ג'יגה ראם ומערכת הפעלה Windows Vista התקציב שלי הוא 8000 ש"ח עם חריגה של עד 400 ש"ח. איני מעוניין בOVERCLOCK ובאף ציוד נלווה חוץ ממסך וצורב. בתודה מיכאל

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית. עבודה מול דפדפנים עם המון טאבים, אופיס ואפליקציות (לאו דווקא כבדות) פתוחות בו״ז א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמצויין בסעיף למעלה, אין תוכנה יעודית כבדה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש …

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  17. שלום! אני מעוניין בקנית מחשב חדש למטרת משחקים די כבדים. כמובן שהמחשב יהיה ללא ציוד הקפי. אינני מעוניין בביצוע OC. חשוב לי מאוד שהחנות תהיה בצפון כי אין לי אפשרות לנסוע למקומות אחרים... רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט שבניתי מ-KSP, ואולי להמליץ לי על חנויות אחרות בצפון (איך noacomp?) הנה המפרט שבניתי: תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  18. אהלן הגיע הזמן שאקנה לעצמי מחשב נייד חדש היות והנייד הישן (מאוד ישן יש לציין) אינו מספק אפילו את המינימום של גלישה באינטרנט. אז כמה דברים שחשובים לי 1 - 4GB של זכרון לעבודה שוטפת ואפליקציות כבדות 2 - מעבד ברמה של T6600 ומעלה יהיה מעולה 3 - כרטיס גרפי שהוא חלק מאוד חשוב אצלי, 9600M יהיה טוב, אבל אם אפשר להשיג מחשב עם כרטיס גרפי פשוט ואז לשדרג במסגרת התקציב גם יהיה טוב 4 - כונן קשיח עם דגש על מהירות, נפח מינימאלי מבחינתי 160GB (אבל באמת שהדגש שלי יהיה על מהירות) המשחקים שאשחק הם משחקים חדשים מכל בחינה וכן, אני מודע לעובדה של התפשרות בהגדות ואין לי שום בעיה עם זה כמו כן אכתוב הרבה באופיס תוך כדיי גלישה מרובה באינטרנט (מה שמצריך זכרון רב) המסך שאני רוצה למחשב הוא מ…

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  19. Started by bykeking,

אז ככה, חבר שלי צריך מחשב חדש ואין לא יותר מדי כסף אז לא לחרוג מהתקציב. המפרט לא צריך לכלול מקלדת, עכבר ואמצעי שמע. הקטע של המסך עוד לא בטוח, יש לו מסך אבל הוא מוכן לשכול אחד חדש (אח שלו ירה על המסך כדור BB ). הוא משחק בעיקר משחקי FPS אז הכרטיס מסך חשוב לו וגם המעבד (בשביל FPS ). תודה רבה מאוד מאוד!!! ;D

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי רגיל לא משהו מיוחד קצת word קצת office גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי לא משהו רציני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במידה וכן אולי משהו בסיסי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD 23 אינצ' אם אפשר -לאילו הגדרות…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  21. Started by רז יחזקאל,

איך המפרט הבא: מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb TRAY 1080 ¤ 1 ASUS Commando 965P LGA775 1400 ¤ 1 CORSAIR 1024MB 800MHZ DDRII 1165 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 470 ¤ 1 ASUS GEFORCE 8800GTS 640MB PCI-E 2900 ¤ 1 LG GSA-H12N DVDRW X18 DUAL LAYER BLACK/WHITE 185 ¤ 1 THERMALTAKE MAMBO BLACK 370 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 500W 660 ¤ 1 Logitech Deluxe Keyboard Black OEM 60 ¤ 1 LOGITECH OPTICAL MOUSE PS2 55 ¤ 1 Thermaltake BigTyp 120 VX - heatpipe CPU cooler 285 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8160

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by idopo25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים maple story far cry 3 battlefield crysis3 cod.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23' 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אפילו עדיף אם אפשר בתקציב אולטרה 3. האם יש צור…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  23. אינטרנט, אופיס ושאר שטויות.... זה כמו שהוא: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21725 או זה + SSD 120/128 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21922&cf=zap

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by PuMbA,

לוח אם : Asus P5N32-SLI Deluxe Nvidia Nforce4 מעבד : Intel Pentium D 930 3.0Ghz Dual Core 2x2Mb Chache דיסק קשיח : Western Digital 160GB sata2 JS 8Mb Chache 7200RPM ספק כוח : ocZ PowerStream (SLI-READY) 520W כרטיס מסך : XFX GeForce 7800GT זכרונות : ocZ EL Dual Channel 2048Mb pc5400 DDR2 667Mhz Gold Memory צורב די וי די : LG GSA-4167B DVDRW Bulk איך הוא מחשב טוב ?? באם אני יצטרך מסך שתומך DVI בשביל הכרטיס מסך הזה ?? האם בכלל כל החלקים מתאימים ?? וכל דעה אחרת שיש לכם תודה מראש

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  25. יש ברשותי נייד Dell studio 1535 2.0 www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm כמו כן יש לי LCD 42" FULL HD 1920X1080 ברצוני לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד לLCD בחיבור HDMI ולהציג תכנים שהם FULL HD 1920X1080?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.