עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שימושים: אינטרנט (ראיית הרצאות, פייסבוק, פורומים וכו.. ) לימודים (לרבות תיכנות בעיקר בJAVA - bluej) חשבתי על המק בוק אייר, מה דעתכם עליו? או לחילופין sony vaio תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  2. גודל מסך- הכל בין 13 עד 15.6 מבנה- אולטרה\סליק בוק בדגש על דק וקל רזולוציה-FULL HD מעבד- I7 SSD- חובה כרטיס מסך אפשר גם מובנה. זיכרון- 16gb תקציב- 3 עד 6 אשמח להצעות!!!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, איזה שילוב ניתן להשיג בסביבות 2k? ואולי קצת יותר חשוב לי שיהיה לוח אם מתקדם עם המון יציאות sata ופיצ'רים עדכניים ושימושיים. זיכרונות 16GB ומעבד אינטל עם אופציה ל oc. המחשב מיועד למשחקים ב 1440p עם 1070 שכבר יש לי. תודה רבה לכל העונים

4. כמו שכתוב בכותרת.. מה חוות דעתכם על המחשב מדגם ‏Acer Aspire 5740G-624G‎ הנה קישור למפרט: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10035 לפי מה שאני רואה המחיר שלו זול יחסית למפרט הטוב שלו, וזה נראה לי קצת מוזר. אז יש למישהו דעה על המחשב הזה, או יותר טוב ניסיון אישי.. תודה רבה חברים

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by spedi,

שלום אני מחפש אתר שבו אני יכול לבחור מחשב נייד בחר עפ"י העדפות אישיות הם משהו מכיר אתר כזה בארץ (בשפה עברית) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  6. אתר לניידים שנמכרים בארה"ב.

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  7. מישהו מכיר?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  8. שלום, אני אצטרך 2 סקינים (מדבקות לגב המסך) ללפטופ 13.3" ובגיגול מהיר לא התרשמתי מהאתרים שמציעים סקינים. אני צריך שתהיה אפשרות להעלות תמונה אישית לייצור הסקין. אשמח לכמה הצעות לאתרים כאלה.

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by avivlevy,

מחפש אתר שאני יוכל להרכיב מפרט של מחשב נייד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לעבודה בתוכנות אופיס, אינטרנט, תוכנות שעושות חישובים כבדים. לא לעריכת וידאו, לא לגיימינג, חשוב מאד - המשקל. כמה שפחות יותר טוב בלי להתפשר על הביצועים ועל כן התקציב הגבוה. בכלל לא חובה מסך מגע. דוגמה לכיוון: ראיתי את HP SPECTRE 360 ואהבתי, אבל נפסל על המשקל 1.45. כיום אני עם סמסונג ATIV-9 מ-2013, מאד אוהב אבל רוצה להשתדרג.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ שאוכל לשחק בו ושיתחבר לתחנת עגינה. התקציב הוא 1400$ (גמיש ב100$ אם יש משהו ממש שווה). התקציב כולל את המחשב ואת התחנה. מעבד I7 סדרה 7, לפחות 16 ג'יגה ראם DDR4, לפחות 256 ג'יגה SSD. מעבר לזה כל פיצ'ר יהיה בונוס (תאורה אחורית למקלדת, מסך מט, 4K, סוללה חזקה, עוד זיכרון וכו'). יש משהו שעונה לצרכים האלו? תודה, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  12. Started by skyfire,

שלום לכולם, אחרי שמוצו כל האפשרויות שלי להשיג את המחשב בארה"ב חיפשתי בארץ את הלנובו x220 עם מסך IPS למרבה ההפתעה לא מצאתי את המחשב עם הקונפיגורציה הזו בארץ, למעט חנות אחת במחיר לא שפוי. די הזוי בהתחשב בכך שקיימות לא מעט גרסאות של המחשב בחנויות בארץ. אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הדגם עם הפאנל הנ"ל אשמח לדעת. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by quad-core,

אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב המוזכר לעיל, מסך 19 + מדפסת משולבת + מקלדת ועכבר אלחוטיים + WINTV PVR150 לעבודה במדיה סנטר. כולל גימיקים כמו ג'ויסטיק הגה + קורא כרטיסים SM/SD/MMS. השאר להמלצות שלכם, המחשב לגלישה באינטרנט, VISTA, ומדיה סנטר. תודה רבה רבה על הטירחה.

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  14. ברשותי מחשב לנובו מדגם w510. אחרי הרבה זמן עם בעיות ביצועים גיליתי שהבעיה היא בכבל הטעינה, שההספק שלו הוא 90w בלבד, ומכניס את המחשב למצב של ביצועים נמוכים כשמחברים אותו (בעיה ידועה של הדגמים הללו). מצאתי פתרון זמני דרך קונפיגורציה, אבל בשביל פתרון קבוע אני זקוק לכבל בהספק גבוה יותר (למשל, מק"ט 55Y9317, שהוא 135w). אפשר לרכוש את הכבל הזה בארץ בכ-380 ש"ח, או להזמין מחו"ל ולחכות זמן ארוך יחסית, אבל אני בטוח שיש המון כאלו שמסתובבים חסרי שימוש אצל אנשים. אם יש לכם כבל כזה שאתם מעוניינים למסור/למכור (או יודעים על חנות שמוכרת משומשים/חליפיים במחיר זול מהמחיר של החדש/מקורי) אשמח להפניות. תודה! נמרוד

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. היי, אני זקוק למחשב נייד שישמש אותי בשנת הלימודים הנוכחית ואח"כ יעבור לשימוש שאר המשפחה ללימודים/שימושים אחרים... התקציב הוא 5.5K, הדרישות שלי הן: משקל סביר - לא צריך את הקלילים ביותר, אבל לא משקל מוגזם. מהירות סבירה-טובה - צריך להריץ XP (או אולי בעתיד ויסטה?) במהירות סבירה+ וללא בעיות מיוחדות. אני הולך לעבוד על המחשב הנ"ל כמה שעות ביום בתוכנות כגון וורד וכו'. בקשר לזמן הסוללה, אני יודע שהסיכוי הכי טוב שלי להשיג זמני סוללה טובים הם לקנות סוללה חזקה יותר מהמקורית שכן רוב הניידים מגיעים עם סוללות חלשות, סוללה ארכוש בהמשך. הנושא ממש דחוף לי שכן שנת הלימודים כבר החלה ואני זקוק לנייד בהקדם האפשרי תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 5.09.2007 בשעה 16:25:08 מה אתם א…

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by dv6282,

מישהו יודע איזו בטריה מתאימה לדגם הזה?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  17. מישהו יכול לעזור בבקשה ולהמליץ על חנות שמוכרת את הציוד הזה? מחפש בטרייה CMOS / BIOS של Sony Vaio VGN-CR490. מצאתי כל מיני דברים באי ביי אבל אני מעדיף לקנות בארץ - יעלה עוד כמה שקלים אבל תהיה אחריות. http://www.genuine-cmos-battery.com/sony-vaio-vgn-cr490-cmos-battery.html http://www.ebay.com.sg/itm/Sony-VAIO-PCG-5K1L-VGN-CR490-CMOS-PRAM-Backup-Battery-800-/291112415332?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43c7a6f064 תודה ושבוע טוב, אפי

18. Started by chenrp,

שלום, ראיתי מבצע על המחשב הנייד הזה עם מעבד T4400, זיכרון 2GB וHD של 250GB ומערכת הפעלה. לדעתי זה מעל ומעבר לשימור אופיס ואינטרנט (זה השימוש היחידי שיהיה לו). המבצע הוא 1700 שח. אני רוצה לקנותו אותו להורי אך חושש מאמינותו של המחשב הזה. אשמח לשמוע ביקורות כמו סוללה, אמינות חומרה (שמעתי שיש בעיות עם מאווררים??) וכו'. והאם כדאי להוסיף על מנת לקבל 3 שנים אחריות במקום שנה. (מהניסיון אישי שלי, LENOVO לא משהו בכלל מבחינת אמינות, אבל אולי המחשב הזה סביר?) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב. אני מחפש ביקורת על מחשב נייד מסוג Vostro 1400 VM-RD09-2004 של DELL. מי שמכיר / שמע / יודע פרטים עליו.. איך הוא מתפקד. האם הוא כדאי מבחינת רכישה / מחיר. מה האלטרנטיבות מולו. מה לגבי סוללה / מתחממם / משקל / האם המסך מבריק או לא? תודה.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  20. איך המחשב הזה לסטודנטית אינטרנט סרטים וכו מישהו שמע עליו ? HP G62--a10EJ ומה ההבדל בין הדגמים של החברה זה אותו מפרט HP G62-a30SJ פה הכרטיס מסך של אינטל והמחשב הזה יותר יקר HP G62-a40SJ בדיוק אותו מפרט אבל יותר יקר בהרבה לא הבנתי את זה המחשב קל שזה מצויין בערך 2.2kg

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Shlompy,

שלום אנשים. הצלחתי להחיות בחזרה את ה DV6000 של HP (אחרי חימום של הצ'יפסט של NVIDIA עם מצית), אבל מאחר ולא חשבתי שאני אחיה אותו אי פעם, לקחתי את הדיסק הקשיח שלו לעשיתי אותו חיצוני, ואיןכשהו העריסה והמתאם הלכו לפח. מצאתי רק באתר אחד באינטרנט בארץ ב LAPTOPEXPERTS, גנבים רוצים בערך 140 שקל רק על העריסה, אין להם אפילו את המתאם. באיביי יש ב 4$ אבל אני מעדיף שלא להזמין מחו"ל. מישהו מכיר מקום בירושלים שמוכר חלקי חילוף למחשבים ניידים של HP?? אפילו יד 2 אם למישהו יש במקרה.. (במחירים שפויים כמובן) מצורפת תמונה של שני החלקים שחסרים לי. תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by Maor Zvi,

מחשב משרדי ביתי לחדר שלי, אני בן 21, רוב השימוש של המחשב יהיה לגלישה באינטרנט, פייסבוק, יוטיוב, סרטים. שימש מדי פעם להורדת משחקת כבד, (כמעט ולא יהיו הורדות של משחקים) אבל מדי פעם מתחשק. ושהמחשב יהיה זריז בגלישה עצמה ללא תקיעות . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יהיה בוא נגיד 90 אחוז גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, שירים מהיוטיוב, פייסבוק ומדי פעם בגלל שזה מחשב חדש…

23. מחפש במחשב נייד גיימניג בארץ או בחו''ל עד 5000 שקל מה הכי טוב שיש היום או בתקופה הקרובה שאפשר לקנות אמזון בסט ביי מה המחשב הכי טוב למשחקים שיש היום

24. הי, אני משתעשע ברעיון של קניה של Alienware M11x ואני מחפש ללא הצלחה בנצים שלו כאשר הוא מחובר למסך חיצוני ועובד ברזולוציה גבוהה. המסך שיש לי הוא 2408WFP כך שאני מחפש בעיקר תוצאות עם רזולוציה דומה. לינקים יתקבלו בברכה

25. אורח Golan Bachar
    Started by אורח Golan Bachar,

ברשותי מחשב נייח מדהים בן כ-10 שנים, מתפקד מעולה. לפתע המסך הפסיק להגיב למחשב ולאחר התייעצות עם מסר מומחים בתחום נמסר לי שעליי להחליף את המעבד, ברשותי מעבד (שכנראה שלא עובד) am2 phenom (משהו כזה). אשמח לקבל פניות מאנשים שיש ברשותם מחשב עם מעבד מהסוג הנ"ל למכירה סוג המעבד שאני צריך ישן ולא קיים למכירה בחנויות. תודה רבה לעוזרים, גם לאלה שלא

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.