ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לבנות מחשב שישב בסלון בתור HTPC ויהייה גם מקור האחסון העיקרי בבית. חשוב לי שכמות דיסקים הקשיחים הנתמכים תיהיה לפחות עשרה, ותמיכה ברמת החומרה ב-RAID. תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור עמדת מדיה סנטר שמריצה XBMC, והמפרט שבפוסט הזה נראה לי מאוד רלוונטי לצרכים שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=539327.msg4601494#msg4601494 לנוחות אני אעתיק את רשימת הדרישות לכאן: 1 - הרצת 720P ו1080P 2 - הרצת XBMC (עדיין לא החלטתי איזו מערכת הפעלה להתקין - WIN7 או LINUX?) 3 - שקט בעל איוורור טוב - אני רוצה להכניס אותו למגרה עם חור איוורור למזנון בסלון 4 - שלט רחוק 5 - WIFI בתקן N - במקום זה חשוב לי שה-WIFI יתמוך בתקנים האחרונים. אם N עונה על הדרישה מה טוב. 6 - אין צורך בHD, אני מתכוון להריץ את מערכת ההפעלה מDOK, בהמשך אולי אעביר את הדיסק הפנימי 2.5" מהסטרימר 7 - אין צורך בתמיכה ב3D או בניגון בלוריי 8 - יש לי צורך ביציאת אודיו אופטית לחיבור לר…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בודק אפשרות לקנות מחשב HTPC שיחובר למסך FHD וישמש בעיקר להרצת תכני HD חשוב לי מאד נושא השקט ושהמארז יהיה קטן (mATX). אין צורך בכונן קשיח. התקציב הוא עד 2000 שקל אך עם גמישות בהתאם לצורך. תודה
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לפטופ חדש! מסוג IBM סידרה T 40 ומעלה... הכולל WIFI / BLUETOOTH וצורב DVD במחיר סביר. אולי מעודפי מלאי... תודה.
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרטים מינימאלים של 5 לפטופים לפי המפרט המינימאלי הבא. אשמח להמלצות screen size weight [kg] screen CPU GB RAM GB SSD Remarks 14 1.8~ 4k i7-8th 32GB 512 Nvidia 1050 14 1.8~ 4k i5 8GB 256 15 2 HD i7-7th 32GB 512 15 1.8-2+ HD i3 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי עכשיו בקטע שלכל המרצים שהיא מכירה יש לפטופ אז גם היא צריכה אחד. אני ממש לא מבין בזה הרבה..! אז אם מישהו יכול לתת לי ממש את הלינק לקניה שלו מאיזה אתר זה יהיה נחמד... בכל מקרה כל מה שהיא צריכה שם זה וורד פאוור פוינט וכדומה אבל שיעבוד בצורה חלקה הוא גם צריך ליהיות קל יחסית ומעוצב.. וזול יחסית! תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לאחר מספר סטרימרים טובים יותר או פחות, אני מעוניין להתחדש במחשב שיריץ ווינדוס. רצוי שהמחשב יהיה שקט. שיהיה מסוגל להריץ 1080P (כרגע הטלוויזיה לא מסוגלת ליותר,אולי בעתיד נשתדרג) אופיס, משחקים קלים -זה דבר בסיסי , כרגע אין צורך ביותר מזה. חשוב מאוד שחומרה תהיה מספיק בשלה, לא תרבה להתעדכן (מה שיעמיס על הזכרון) ושלא יצוצו באגים מוזרים כמו סאונד שפתאום נעלם או תקלות בסגנון. למחשב אחבר טלוויזיה עם HDMI. דיסק קשיח SSD. מקלדת אלחוטית ומדפסת. זיכרון RAM +SSD רכשתי בנפרד. חשוב שכרטיס הרשת יתמוך ב-1G (יש כבילה בבית). מחיפוש קצר הבנתי ש NUC די מובילים את השוק , חשוב לי שהמחשב יוכל לעמוד בעומס ולא יקרוס אחרי שנה\שנתיים , היה לי PIPO X7 סיני לפני…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש המלצות על 2 אופציות: Synology NAS DiskStation (DS216j) 1 QNAP TS-251 2 המחשיר ישב בבית ויגבה גם את העבודה דרך רשת. מי מהם מוצלח יותר. מה הקונפיגורציה הממומלצת ואילו דיסקים קדאי לקנות (חושב על הסיגגיט החדשים 4 טרה לנאס) תודה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה: רוצה לבנות NAS להמון סרטי HD שכבר תופסים לי 8TB במחשב הקיים וכבר נגמרו לי הסלוטים של SATA בלוח אם. בגלל שהמחשב הקיים הוא מאוד בעייתי לכל שינוי (מארז LIAN LI PC80 עם קירור מים יעודי לרוב החלקים) אני פשוט מעדיף לבנות מחשב חדש. מארז - מתאים שראיתי הוא P183, או כל אחד אחר עם 11+- סלוטים לדיסקים, כגון אנטק 1200 - אם יש הצעה יותר טובה, אני אשמח. רצוי מאוד מארז עם פילטרים נשלפים לניקוי אבק. אני לא ממש חסיד של מארזים עם גולגלות, נצנצים בכל הצבעים, לדים שמאירים את הבית באמצע הלילה כאילו זה יום העצמאות, אלא שחור סגור כמו ארון קבורה. לוח אם - היחיד שראיתי עם 10 SATA זה רק ג'יגהבייט. כל השאר הם עם 6 SATA. יש משהו יותר טוב? מערך - אני מאמין שזה יהיה RAID5. השאלה היא, האם הבקר…
-
- 29 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש netbook בעיקר לגלישה אולי סרטים (לא חייב HD) בתקציב של עד 1600 ש"ח תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרה של המחשב היא להריץ Remote Desktop דרישות מהמחשב: - מאוד עמיד ואמין - קל - סוללה חזקה - 2GB זיכרון
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
הי, חבר שלי שלומד בהונגריה הגיע לחופשת סמסטר בארץ והוא רוצה לקנות Netbook כדי שהוא יוכל לקחת אותו בקלות ללימודים. המחשב צריך למלא את כל התפקידים של Netbook נורמלי - קל, נייד, נוח, ולא יקר מדי. חשוב שהוא יהיה גם באיכות בניה גבוהה (שלא ישבר בקלות) וכדאי שגם תהיה לו אחריות בינלאומית כך שיוכל לממש אותה בהונגריה במקרה ותהיה לו תקלה. תקציב - טווח המחירים הנורמלי ל-Netbook טוב. (כמה שזה לא יהיה) ד"א - יכול להיות שעדיף לו לקנות את זה בארה"ב אם יש לו את האופציה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נטבוק איכותי בעל משקל נמוך ובטריה חזקה. כרגע אני מתלבט בין Asus Eee PC 1000HE לבין HP 2140. שיחזיק במדיה לפחות 6 שעות עבודה. מישהו יכול להמליץ? או לתת דגם אחר יותר מומלץ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מיני לפטופ עד 1800 ש"ח - הבנתי שהמחשבים הבסיסיים הם בסביבות ה- 1,500 ש"ח. היעוד של המחשב : גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות (Ofiice), שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט Youtube, Facebook, צפייה נאותה באתרי פלאש וכו'... חשוב שיהיה במחשב 2GB זכרון פנימי, מעבד אינטל, HD כמה שיותר גדול ואפשרי במסגרת המחיר. ומחשב כמה שיותר חזק ואפשרי במחיר הזה, חשוב שיהיה מחשב של חברה מוכרת, ואשמח להמלצות על חנויות באזור הדרום איפה ניתן ומומלץ לרכוש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב PC נייח, שימושים כבדים עיקריים הם גיימינג עריכת וידאו, והקלטת מוזיקה (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני אז זה לא קריטי). GPU אני רוצה רק nvidia. מבחינת ציוד היקפי, יש לי כרגע מסך 23 אינץ' 60Hz. אני רוצה לקנות מסך יותר גדול (ואולי יותר מהיר, אבל לא קריטי לי להוציא עוד הרבה כסף רק בשביל fps) ולהשתמש במסך הישן כמסך שני. אין צורך בציוד היקפי נוסף, אלא אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר/מקלדת (לא מקלדת מכנית). מינימום 8 גיגה RAM, עדיף 16+. אני מעוניין ב-SSD בשביל מערכת הפעלה וכונן אופטי גדול בשביל תוכן (עבודה עם מוזיקה/וידאו דורשת הרבה מקום). צריך התקנה של ווינדוז 10, לא צריך תוכנות נוספות. מעדיף הרכבה בחנות של ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היות ואני משדרג לכרטיס משולב WIFI+BT בחיבור mini-pcie , הסוקט וכרטיס הBT שבתמונה מתפנים. זו תמונה של הנייד שלי ! אמרו לי שזה USB אבל ..10 חוטים - מגעים ?? יש לי מה לעשות עם החיבור הזה שעל הלוח , ל USB , אבל תלוי ב PINOUTS מי יודע איזה חיבור זה שעל הלוח וה PINOUTS ? תודה לכל מידע !
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
ישמש לתוכנת עמוד ענן נטו מסך שיראו טוב בשמש בשימוש בגי'פ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש המלצות ? ראיתי את המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594525-DEMO/Lenovo_7767B7U_ThinkPad_X61_7767_B7U_Tablet.html המטרה של המחשב הזה היא לימודים ועבודה (תכנות בעיקר וקצת גרפיקה). אני חושב שהמעבד הזה יכל גם להחזיק סטודיו מקס בלי בעיה. המחיר שלו כולל משלוח ומע"מ הוא 4381 ש"ח, נגיד שאני מוסיף עוד בערך 500 ש"ח עמלות שונות ומשונות זה יוצא סה"כ בערך 4900 ש"ח. ראיתי בארץ דגמים באזור הזה שעולים 8500 ש"ח (המחשב הזה מחוץ לקופסא)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עבור אבא שלי. מבחינת החוזק של המחשב לא צריך משהו מיוחד, הצרכים הם הרבה אינטרנט, אופיס ודברים כאלה לא משהו מיוחד, לא פוטושופ או דברים כאלה, אבל כן חזק מספיק כדי לנגן קבצי 1080P. ככה שמבחינת עוצמת המחשב הוא לא צריך להיות משהו מיוחד. במקום זה מה שכן חשוב זה הנוחות והמהירות של המחשב. גודל המסך: נראה לי באזור ה 13-15, זאת אומרת לא קטן, אבל גם לא עצום אורך סוללה: שיהיה ארוך יחסית. לא מבין בדיוק מה זה אומר, אבל שיהיה מעל הממוצע משקל: שיהיה קל יחסית, נח לסחיבה שיהיה דק יחסית ומעוצב יפה. שיעבוד בצורה יעילה ומהירה. מבחינת נפח אחסון לא צריך המון, ברמה של 160 ג'יגה נראה לי ממש מספיק. אולי אופציה ל SSD כדי שהתוכנות תעלנה בצורה מהירה ויעילה יותר. …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה בסיסית באינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף עד 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי משהו שמחזיק משהו כמו 6-7 שעות בשימוש ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר למה לא. אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה ככל שאפשר, בעלת שם ונותנת שירות טוב בישראל. בדקתי קצת בפורום ובאתרים נוספים באינטרנט ומצאתי כמה אופציות. 1. Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812271 לא לשים לב למחיר בזאפ, מצאתי אותו ב3,500 ש"ח. 2. Lenovo IdeaPad U310 4375-62G …
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני). בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו: האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות? אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים. בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrab…
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 800-900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, סרטים, עריכת וודיאו ברמה חובבנית +, לא צריך משהו לעריכה מקצועית אבל משהו קצת יותר טוב מבסיסי. גיימינק פחות קורץ לי אבל חשוב שיהיה כרטיס מסך ומעבד שיוכלו לעמוד בעומס של הרבה חולנות ותכנות פתוחות במקביל. חשוב לי שיהיה מחשב קל, מסך טוב ( full hd לפחות עדיפות ל4K), ערכית וידאו -ברמה טובה. אני מתכנן לקנות את המחשב בחול אז תקציב בדולרים …
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ומעוניין שזה יהיה Ultrabook, ועם מסך מאט. אלה שני המשתנים החשובים לי, על השאר אני כנראה גמיש. אודה לכם אם תוכלו לרשום דגמים שמתאימים לכך.. זה יעזור לי מאד לבחור.. תודה רבה card
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי , אני מכין עבודה ללימודים בנושא מחשבים ניידים ואשמח ליצור קשר עם אנשים שממש מבינים במפרטים של לפטופים (כרטיס מסך, מעבד , זיכרון וכו') אז אשמח אם תפנו אלי לפרטי או למייל - תודה
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, תיכנות, עבודה גם עם לינוקס (לא חובה בדואל בוט מלא...) * גודל המסך? רצוי 13.3". לא קטן יותר. התפשרות על 15.6" רק במידה ותהיה הצדקה * משקל רצוי? קל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח אם תהיה יציאת HDMI, אבל גם mini DP זה בסדר נראה לי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, לפחות 256GB * זיכרון פנימי מינימלי? לפחות 8GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד טוב בגדול המצב הוא כזה: אני סטודנט שנה ד' להנדסת תוכנה ויש לי מחשב נייח חדש וחזק שעליו אני עושה את רוב העבודה המקצועית שלי (תיכנות) ומריץ משחקים. יש לי גם לפטופ מזדקן וכבד שהמסך שלו מתחיל לעשות בעיות ולכן החלטתי לקנות נייד חדש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-