ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש נטבוק איכותי בעל משקל נמוך ובטריה חזקה. כרגע אני מתלבט בין Asus Eee PC 1000HE לבין HP 2140. שיחזיק במדיה לפחות 6 שעות עבודה. מישהו יכול להמליץ? או לתת דגם אחר יותר מומלץ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מיני לפטופ עד 1800 ש"ח - הבנתי שהמחשבים הבסיסיים הם בסביבות ה- 1,500 ש"ח. היעוד של המחשב : גלישה באינטרנט, כתיבת עבודות (Ofiice), שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט Youtube, Facebook, צפייה נאותה באתרי פלאש וכו'... חשוב שיהיה במחשב 2GB זכרון פנימי, מעבד אינטל, HD כמה שיותר גדול ואפשרי במסגרת המחיר. ומחשב כמה שיותר חזק ואפשרי במחיר הזה, חשוב שיהיה מחשב של חברה מוכרת, ואשמח להמלצות על חנויות באזור הדרום איפה ניתן ומומלץ לרכוש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב PC נייח, שימושים כבדים עיקריים הם גיימינג עריכת וידאו, והקלטת מוזיקה (יש לי כבר כרטיס קול חיצוני אז זה לא קריטי). GPU אני רוצה רק nvidia. מבחינת ציוד היקפי, יש לי כרגע מסך 23 אינץ' 60Hz. אני רוצה לקנות מסך יותר גדול (ואולי יותר מהיר, אבל לא קריטי לי להוציא עוד הרבה כסף רק בשביל fps) ולהשתמש במסך הישן כמסך שני. אין צורך בציוד היקפי נוסף, אלא אם יש איזה מבצע מטורף על עכבר/מקלדת (לא מקלדת מכנית). מינימום 8 גיגה RAM, עדיף 16+. אני מעוניין ב-SSD בשביל מערכת הפעלה וכונן אופטי גדול בשביל תוכן (עבודה עם מוזיקה/וידאו דורשת הרבה מקום). צריך התקנה של ווינדוז 10, לא צריך תוכנות נוספות. מעדיף הרכבה בחנות של ה…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היות ואני משדרג לכרטיס משולב WIFI+BT בחיבור mini-pcie , הסוקט וכרטיס הBT שבתמונה מתפנים. זו תמונה של הנייד שלי ! אמרו לי שזה USB אבל ..10 חוטים - מגעים ?? יש לי מה לעשות עם החיבור הזה שעל הלוח , ל USB , אבל תלוי ב PINOUTS מי יודע איזה חיבור זה שעל הלוח וה PINOUTS ? תודה לכל מידע !
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ישמש לתוכנת עמוד ענן נטו מסך שיראו טוב בשמש בשימוש בגי'פ
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש המלצות ? ראיתי את המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594525-DEMO/Lenovo_7767B7U_ThinkPad_X61_7767_B7U_Tablet.html המטרה של המחשב הזה היא לימודים ועבודה (תכנות בעיקר וקצת גרפיקה). אני חושב שהמעבד הזה יכל גם להחזיק סטודיו מקס בלי בעיה. המחיר שלו כולל משלוח ומע"מ הוא 4381 ש"ח, נגיד שאני מוסיף עוד בערך 500 ש"ח עמלות שונות ומשונות זה יוצא סה"כ בערך 4900 ש"ח. ראיתי בארץ דגמים באזור הזה שעולים 8500 ש"ח (המחשב הזה מחוץ לקופסא)
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש מחשב נייד לעבודה משרדית עבור אבא שלי. מבחינת החוזק של המחשב לא צריך משהו מיוחד, הצרכים הם הרבה אינטרנט, אופיס ודברים כאלה לא משהו מיוחד, לא פוטושופ או דברים כאלה, אבל כן חזק מספיק כדי לנגן קבצי 1080P. ככה שמבחינת עוצמת המחשב הוא לא צריך להיות משהו מיוחד. במקום זה מה שכן חשוב זה הנוחות והמהירות של המחשב. גודל המסך: נראה לי באזור ה 13-15, זאת אומרת לא קטן, אבל גם לא עצום אורך סוללה: שיהיה ארוך יחסית. לא מבין בדיוק מה זה אומר, אבל שיהיה מעל הממוצע משקל: שיהיה קל יחסית, נח לסחיבה שיהיה דק יחסית ומעוצב יפה. שיעבוד בצורה יעילה ומהירה. מבחינת נפח אחסון לא צריך המון, ברמה של 160 ג'יגה נראה לי ממש מספיק. אולי אופציה ל SSD כדי שהתוכנות תעלנה בצורה מהירה ויעילה יותר. …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה בסיסית באינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך?13.3 * משקל רצוי? כמה שיותר קל. עדיף עד 1.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי משהו שמחזיק משהו כמו 6-7 שעות בשימוש ממוצע. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כדאי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם אפשר למה לא. אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה ככל שאפשר, בעלת שם ונותנת שירות טוב בישראל. בדקתי קצת בפורום ובאתרים נוספים באינטרנט ומצאתי כמה אופציות. 1. Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=812271 לא לשים לב למחיר בזאפ, מצאתי אותו ב3,500 ש"ח. 2. Lenovo IdeaPad U310 4375-62G …
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך ultrabook כמה שיותר נייד וקל (בערך 13"). שימושים משרדיים, סרטים, מוזיקה ומשחקים כמה שאפשר (שיהיה כ.גרפי מובנה טוב או עדיף חיצוני). בגדול אני צריך אותו לעוד 3 חודשים בערך וההתלבטות שלי היא זו: האם לחכות לדור ה- haswell של ultrabooks כדי להנות מגרפי מובנה חזק משמעותית מ- IB הנוכחי. או לחילופין לחכות שיהיה ultrabook עם haswell אבל לקנות את הנוכחיים עם ה- IB שמחירם ירד ובכך לקבל ביצועים דומים(?) ולחסוך עלויות? אופציה שלישית היא ultrabooks של AMD שאין לי מושג מה הם..אבל אני מניח שיש להם כרטיס מובנה חזק יותר מאינטל(?) ובכך לקבל נייד מתאים יותר למשחקים. בגדול חשוב לי מסך FHD ויציאת סאונד טובה לאוזניות איכותיות. כמו כן כפי שאמרתי כמה יכולות גיימינג שאפשר לסחוט מ- ultrab…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 800-900$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי, אינטרנט, סרטים, עריכת וודיאו ברמה חובבנית +, לא צריך משהו לעריכה מקצועית אבל משהו קצת יותר טוב מבסיסי. גיימינק פחות קורץ לי אבל חשוב שיהיה כרטיס מסך ומעבד שיוכלו לעמוד בעומס של הרבה חולנות ותכנות פתוחות במקביל. חשוב לי שיהיה מחשב קל, מסך טוב ( full hd לפחות עדיפות ל4K), ערכית וידאו -ברמה טובה. אני מתכנן לקנות את המחשב בחול אז תקציב בדולרים …
-
- 0 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ומעוניין שזה יהיה Ultrabook, ועם מסך מאט. אלה שני המשתנים החשובים לי, על השאר אני כנראה גמיש. אודה לכם אם תוכלו לרשום דגמים שמתאימים לכך.. זה יעזור לי מאד לבחור.. תודה רבה card
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי , אני מכין עבודה ללימודים בנושא מחשבים ניידים ואשמח ליצור קשר עם אנשים שממש מבינים במפרטים של לפטופים (כרטיס מסך, מעבד , זיכרון וכו') אז אשמח אם תפנו אלי לפרטי או למייל - תודה
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, תיכנות, עבודה גם עם לינוקס (לא חובה בדואל בוט מלא...) * גודל המסך? רצוי 13.3". לא קטן יותר. התפשרות על 15.6" רק במידה ותהיה הצדקה * משקל רצוי? קל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח אם תהיה יציאת HDMI, אבל גם mini DP זה בסדר נראה לי. * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, לפחות 256GB * זיכרון פנימי מינימלי? לפחות 8GB * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? תמיד טוב בגדול המצב הוא כזה: אני סטודנט שנה ד' להנדסת תוכנה ויש לי מחשב נייח חדש וחזק שעליו אני עושה את רוב העבודה המקצועית שלי (תיכנות) ומריץ משחקים. יש לי גם לפטופ מזדקן וכבד שהמסך שלו מתחיל לעשות בעיות ולכן החלטתי לקנות נייד חדש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
(מקווה שאני בפורום הנכון) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד עם הרבה תוכנות שעובדות…
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
(מקווה שאני בפורום הנכון - הודעה ראשונה שלי פה) חבר נוסע לארצות הברית עוד שבועיים ואני שוקל להגיד לו איזה מחשב לקנות לי נתחיל עם הגודל חייב להיות 13.3' ולא כבד מידי. בנוסף SSD - מאוד חשוב לי , 128 או 256 , תלוי אם יכנס בתקציב. נמשיך עם מעבד, חייב שיהיה HASWELL כי זמן סוללה מאוד קריטי עבורי, לגבי I5 או I7, מעדיף כמובן I7, אך בתכלס האם ההבדלים גדולים? זיכרון פנימי - 8GB . שימושים - הכל מהכל כולל שימוש בתוכנות גרפיות הכי כבדות (משחקים מעט מאוד... מספיק את הצ'יפים ON BOARD שיש על המעבדי HASWELL )מחיפוש קצר ראיתי שMACBOOK AIR עונה על הדרישות שלי ואפשר להרכיב אותו באפל ב1300 דולר , שזה המקסימום של המקסימום תקציב שלי (עם I7 ו8GB זיכרון, ו128 GIGABYE SSD). הפחד שלי , שאני עובד …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש אולטרה בוק עד 3 אלף, במקרה הכי גרוע אני יכול להתפשר על עוד 500 שקל. חשוב שיהיה מהיר וחזק למשחקים, וכמובן שיחזיק הרבה זמן סוללה. חשוב שיהיה מחברה שיש לה אחריות טובה וארוכה. המחשב הוא לעבודה משרדית, אבל גם יריץ משחקים... תודה משחקים לדוגמא: CS:GO , COD
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אז לפני שאני קונה את ה-yoga 2 pro מאילת, יש המלצה אחרת (אפשר להזמין מחו"ל)? דרישות: -ניידות גבוהה מאוד -זמן סוללה ארוך -רזולוציה גבוהה -8GB זיכרון -כונן SSD -מקלדת מוארת
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, קוראים לי עמית. אני רוצה לקנות מחשב חדש איפשהו בסביבות אמצע ספטמבר(החודש הבא), ואמרו לי שכאן זה המקום לשאול ולהציג את כל ההתלבטויות ולקבל תשובה מקצועית. הצצתי בעמוד המפרטים, אבל לפי התאריך, הפעם האחרונה שהם עודכנו הייתה די מזמן. אז לכיוון כללי של המפרט שאני רוצה: התקציב: בין ה6,000 שקל ל7,000 שקל. יעוד: משחקים. והכבדים שבהם - דום 3, האלף לייף 2 שיצא בקרוב, ובכללי, משהו שיריץ את כל המשחקים שיצאו באזור השלוש השנים הקרובות(אמנם בעתיד לא באותה רמה). אני לא מתכוון לעשות מודינג, אוברקלוקינג או כל מיני טובין שכאלה - כי פשוט אני יודע שאני אשרוף את המחשב וגם בקרוב לא יהיה לי זמן להתעסק בזה(נראה מישהו מכם חוזר מת אחרי שבוע בצבא, סוף סוף הוא רואה את הבית ל48 שעות, ובזמן שהו…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייד lenovo 3000 c200, כרטיס מסך 945GM של INTEL מובנה בלוח אם. הבעיה היא שהקצב רענון של המסך עומד רק על 60HERTZ וזה לא בריא לעיניים ולראש ובזמן האחרון התחילו לי כאבי ראש בעקבות שימוש ממושך במחשב. מה שאני מחפש זה איך אפשר לא דרך התפריטים הרגילים(כי דרך שם אין אפשרות), אלא דרך דוס או תוכנה אחרת שפשוט תכריח את המחשב לעבוד בקצב רענון יותר גבוה (השאיפה בין 85-100HERTZ), ולא אכפת לי אם זה לא הכי בריא לחיי המסך וכדומה.... בתודה מראש לעוזרים. (אם יהיו כאלה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנא עזרו לי לקצץ את הסכום של מפרט החלומות שלי (נבנה בעזרת המומלצים שלכם!) תודה! אני צריך להוריד בערך 600 ש"ח, מעדיף להוריד את איכות המסך, רמקולים, עכבר וכ"ד ולא חלקים פנימיים חשובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד במיוחד. -אילו משחקי…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זקוק למחשב למשחקים כמו: World of warcraft, splinter cell-conviction, assian creed 2 ועוד ברמה זו. התקציב הוא 4000 שח בלי מסך או כל תוספת אחרת ואין אפשרות לעבור את התקציב, אנימחפש מחשב מוכן ומחפש את המוצר המתאים.
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
** עדכון ** הזמנתי את הנייד Samsung NP370R5E, נאמר לי שחסר אותו במלאי ולא ידוע מתי יחודש המלאי. במקומו הציעו לי את ה-HP 250 (כולל הרחבת אחריות באותו מחיר של הסמסונג). מה דעתכם? לפי בדיקה שלי חוץ מסוללת 6 תאים אין לו שום יתרון על הסמסונג. אני מחפש אלטרנטיבה לסמסונג באתר שלהם במטרה לקבל אותו במחיר של הסמסונג כולל הרחבת אחריות, מה דעתכם על הניידים שמצאתי? 1. Lenovo U310 * יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, 24GB SSD חסרונות: 4GB (מספיק לשימושים שלי) 2. Samsung NP 300V3A יתרונות: Win 7, גודל, משקל, סוללה 6 תאים חסרונות: 6GB זיכרון (מספיק+ לשימושים שלי) 3. Pavilion 14 B150EJ יתרונות: גודל, משקל, צריכת חשמל משופרת, סוללה 4 תאים. חסרונות: מסך לא מט (באסה), 6GB זיכרון (מספיק…
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי יש לי dell latitude d820 עם 1 גיגה זיכרון ואני מריץ XP התקנתי אנטיוירוס AVD והמחשב שלי ממש איטי. אני צריך המלצה לאנטיוירוס חינמי קל מאוד. כזה שלא יצרוך הרבה מעבד וזיכרון בזמן עבודה שוטפת. אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ויום טוב. ברצוני לבנות מחשב שישמש אותי כשרת איחסון ברשת הביתית שיש לי. הכוונה שלי לבנות מחשב שיהיו בו כל ההרדיסקים הרבים שיש לי + חדשים. אין צורך במערכת לגיבוי המידע כדוגמת RAID בשל חוסר תקציב. כמו כן ברצוני שתהיה למחשב לפחות 2 מגירות של הרדדיסקים אחד של SATA ושל ATA התקציב כאמור 2500 ש"ח. מחכה לדעתכם המקצועית.
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המחשב ישמש לגלישה באינטרנט בלבד ( ברשת, לא חובה שיהיה כרטיס רשת ) [אולי גם לצפיה בסרטים, לא משהו מיוחד] כפי שכתבתי בכותרת, אני מחפש את המפרט הכי זול אני לא חושב שתקציב מעל 1200 ש"ח יעבור
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-