עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברה אני מתלבט בין 3 ניידים.... חייב עזרה דחוף , קונה ביום שלישי!! השימושים שלי בגדול זה אינטרנט, מוזיקה, משחקים פשוטים כמו פיפא מנג'ר וכאלה, בנוגע לסרטים אני לא מתכוון לראות את הHD באיכות הגבוהה המטורפת אולי סרטי HD באיכות רגילה.... זהו בגדול התקציב שלי זה עד 800 דולר. אני קונה את המחשב בארה"ב, אני צריך שהוא יגיע לניו יורק. ההתלבטות שלי היא בין 14 אינץ ל 15.5, בגדול אני די סגור על 14 אבל 15.5 משמעותית יותר זול, יש כזה הבדל משמעותי במסך ? מה דעיף לדעתעם מבין הבאים: הראשון זה סוני 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5664663&CatId=4938 השני זה אסוס 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Det…

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות במחשב נייד שאוכל לקחת איתי לבסיס. עיקר השימוש במחשב יהיה לשם תכנות ועריכת גרפיקה קלה (פוטושופ פלאש ואימג' רדי בעיקר). התקציב שלי הינו עד 3500 ש"ח בערך עם עדיפות שלא לחרוג מכיוון שבבסיס יש הרבה גנבים וחוליגנים שעלולים לגנוב או להרוס את המחשב אז עדיף כבר שיהרסו משהו פחות יקר (בעתיד לאחר השחרור כנראה שאקנה מחשב ברמה גבוהה יותר). אורך חיי הסוללה הינו בעדיפות הנמוכה ביותר משום שהשימוש במחשב יעשה בעיקר במקומות בהם הוא יכול להישאר מחובר לחשמל. כולי תקווה שתעזרו לי לבחור בגודל מסך אידיאלי עבור מחשב המיועד לעבודה הנ"ל, וכן למצוא מחשב שלא יקרטע ויאכזב ברמת הביצועים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. בס"ד שלום לכולם, אודה לכלם אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד שישמש בעיקר לתכנות ואופיס. * מטרות המחשב? Visual studio בעיקר WPF ,Silverlight אופיס * גודל המסך? 13 אינצ' (נראה לי... לא גדול מידי ולא קטן מידי, משהו בינוני) * משקל רצוי? עדיף לא כבד מידי, אבל מוכנה להתפשר בשביל איכות ומחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו שישרוד נסיעות של שעתיים שלוש. שוב, עדיף ארוך, אבל לא על חשבון איכות או מחיר * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *מחיר? אין לי ממש הגבלה. הדגש הוא על איכותי לא יקר מידי. זאת אומרת, אני צריכה את הזול ביותר שיית…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום. מעוניין במחשב משרדי שישמש לסרטים HD, עבודה עם תוכנות OFFICE, PHOTOSHOP מחשב זה יהיה המחשב המרכזי, ויעבוד 24 שעות ביממה. חשוב שיראה אסטתי (שחור ובלי קשקושים... קוים ישרים) ושקט (רמת שקט: בסביבות 7-9). אמינות חשובה גם כן - מחליף מחשב, אחת ל-5 שנים. המחיר המקסימלי הוא 3000 שח (ניתן לנצל את כל התקציב... ואם צריך אז לחרוג במעט) ולא מתוכנן שדרוג בשנים אלו... המפרט שחשבתי עליו הוא: 545 שח - מעבד Core i3 530 545 שח - לוח אם Gygabyte H55M-UD2H 340 שח - כרטיס מסך Gygabyte 5450 1GB DDR3 Silent 460 שח - זיכרון 3X1GB Kingston Triple Chanel 1333DDRIII 125 שח - כונן LG GH22NS X22 365 שח - דיסק קשיח 1TB 7200 RPM 32MB Sata II ST31000528AS 410 שח - מארז +ANTEC NSK4480B 380W 80 סה"…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום רב, בזמן האחרון התחלתי לחפש מחשב נייד. אחרי כמה וכמה עיונים בכמה וכמה אתרים, כגון KSP IVORY BUG OFFICE DEPOT וכו' אני קצת מבולבל. אני מחפש המלצה למחשב נייד רציני, מעבד חזק , זיכרון 4 ג'יגה , הארד דיסק 500 וכל התוספות שבאות עם כל מחשב נייד בסיס היום ( מצלמה, WIFI, BT וכו' ). לצערי כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי במה חדש בעולם המחשבים לכן אני כבר לא כל כך מבין בקטע של המעבדים והמחשבים אז אני מבקש ממכם עזרה. מחשב מחשב עד 6-7 אלף ש''ח מקסימום. מחשב רציני, יפה שיריץ לי משחקים למרות שאני לא משחק במידה ויתחשק לי פעם ב..להתקין משו ליום יומיים ולהעביר את הזמן. בעיקרון המחשב יהיה לעבודה, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. אין חברה מועדפת אך לא יודע למה אני חושב שמחשבים ניידים אמינים זה HP. אול…

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  6. Started by OgANDi_BoY,

היי חברים , אני מחשב מחשב לשימוש די כללי, אני לא מתכוון לשחק איתו רק גלישה אימיול וכו'. אני מעוניין במחשב מבוסס אינטל, ליבה כפולה , כי אני לא רואה צורך לליבה מרובעת קירור למעבד שיהיה שקט ובכללי . תודה רבה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. למה המחיר שלהם כזה זול ביחס לשאר המתחרים על אותם דגמים? אני יודע שלפני כמה שנים הניידים של דל נחשבו למאוד גרועים.

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz BOX Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET G.Skill RipJaws 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 Sapphire radeon HD 5770 1GB GDDR5 HDMI ANTEC Three Hundred 300 Gaming SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR 150 MCE Kit HD מהמחשב הישן וגם הצורבים מה דעתכם? שינויים אחרונים? מה שכן אני ממש שוקל לגבי קירור למעבד... איזה קירור מומלץ למערכת הזו? מטרות המחשב: תיכנות, עיצוב בתלת מימד, אינטרנט וכמובן משחקים לפרוק מתח דעתכם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by nirzx,

מה עדיף (למחשב נייד)? 802.11A/B/G/N Wireless Card Intel 6200 Wireless Advanced Card Intel 6300 Wireless Advanced Card ובקשר לזכרון: 8gb DDR3 1066MHZ (4x2gb) 4gb DDR3 1333mhz תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by Ghtm,

היי, ההורים רוצים לקנות לאחותי מחשב חדש וחשבתי שלשימושים שלה בטח לא צריך יותר מנייד... היא צריכה מחשב פשוט למסנג'ר, אינטרנט ומוזיקה, השימוש הכי כבד שאני מאמין שיהיה למחשב הזה זה סימס. הוא צריך להיות עם מסך ומקלדת בגודל שיאפשרו עבודה נורמלית, זה יהיה המחשב העיקרי שלה. רמת הניידות שלו לא קריטית, אני מאמין שהיא לא תצא איתו הרבה. אני לא מתמצא בתחום הניידים ולא יודע מה התקציבים אז אני מקווה שיש כזו חיה ב2000 שקל, ואם יש גם בפחות עדיף. תודה מראש, גיא

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  11. שבת שלום לכולם, את המחשב שלי קניתי בעזרת חברי הפורום ולכן אני בוטח שגם הפעם יעזרו לי בבחירה המתאימה. לאחותי החודש יש יומהולדת והיא בקרוב חוזרת לקבע, מחפש נייד ידידותי שהיא תוכל לקחת איתה בנסיעות הלוך חזור וכמובן להשתמש בו בבסיס. המטרות העיקריות זה גלישה באינטרנט, מוסיקה וסרטים. עדיפות לנייד שמגיע עם דיסק התקנה מקורי של מע' ההפעלה. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by maor6,

שלום אני רוצה השאווה בין השנים והמלצה מה לקחת.. אני רוצה שתסתכלו פרט פרט מבין השניים ותגידו לי חסרות ויתרנות תודה.. נקודה אחרונה מה לקחת מבין השניים? מחשב א': GIGABOOK T6500-GBK722 מעבד סוג:Intel Core2 Duo מהירות המעבד:2.16 GHz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T-6500 BUS SPEED 800MHZ • זכרון נפח:4096MB מהירות:800NHz סוג זכרון:DDR2 • נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול • מסך גודל המסך:15.4HD רזולוציה: 1280x1360 כרטיס מסך:GFORCE G105 זיכרון כ.מסך:1024MB T.C מסך: Fine Bright Technology משקל:2.85קג בלבד • כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:500GB חיבור ד.קשיח: S.ATA • מערכת הפעלה דגם:לל…

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. מעבד שאני קונה הוא CORE I7 920 2.66GHZ S1366 8MB TRAY אני רוצה שתמליצו לי על לוח אם טוב. כמה זכרון למחשב כדאי. הר דיסק של 500 GB לא יותר מיזה. יש לי פשוט כונן חיצוני של 2 טרה ביט מקלדת עכבר צורב לא צריך . והכי חשוב המלצה על כרטיס מסך הכי פופלארי לסרטים של 1080P שתומך ברזולציה של 1920*1080 שכמובן מפענח את סרט בצורה הטובה ביותר מה כדאי ללכת על GEFORCE או ati radeon hd איזה חברה כדאי ? אני יודע שנסחפתי עם מעבד אבל זה מחשב שאני רוצה שיחזיק לי לאורך זמן ארוך אז תבינו ..... )) אשמח לקבל מפרטים 8) 8)

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  14. צהריים טובים לכולם, אני מתכנן בקרוב להחליף את המחשב והרכבתי את המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪924 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪567 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪642 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 Vapor-X 1024MB DDR5 PCIe ₪923 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5770G1V מארז ללא ספק Antec Three Hundred ₪285 כמות:…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. נדרש הרבה זיכרון (מהיר ככל האפשר) וכמה שיותר ליבות. לא צריך כרטיס גרפי איכותי, כל on-board יהיה מספיק טוב. זיכרון - כמה שיותר מהיר, ורצוי עם ECC. מערכת הפעלה לא נדרשת, אני אתקין windows 7 64 bit. רצוי שיהיה שקט עד כמה שאפשר, ואני לא מתכוון לעשות OC (אלא אם כן אפשרי ללא תוספת קירור וללא הסתבכויות מיותרות). לא נראה לי שאשדרג את הזיכרון (אבל ארצה שתהיה לי אפשרות להוסיף, למקרה שאצטרך/ארצה). את המעבד כנראה לא אשדרג. לא מתוכנן שידרוג של כרטיס המסך. בעקרון אני רוצה שהמחשב יחזיק מעמד כמה שנים טובות, עד שאחליף אותו בשלמותו. אפשר לחרוג מהתקציב, אם הכרחי. אשמח גם להפניות לקניה לא רק בארץ. הבנתי שלעיתים קרובות זול יותר להזמין מחו"ל את החלקים, ולהרכיב. אין לי בעיה עם הרכבה עצמית, בתנ…

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  16. שלום לכולם ובוקר טוב, אני בזמן הקרוב מעוניין לקנות מחשב נייד HP Compaq Mini 311c 1110EJ VY270EA ראיתי שהוא מוציא ביצועים יחסית טובים במשחקים מצליח להריץ גם במשחקים כבדים כמו CRYSIS/COD4 וכו' על הגדרות בינוניות בליי שום בעייה. הנה סירטון שראיתי שהמחשב הזה מצליח להריץ את המשחק COD4 על הגדרות גבוהות ורזולציה 1280X720 של המסך על 65-30FPS בממוצע. אני מאוד אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הזה לדעת מה ההיתרונות שלו והחיסרונות, כמה זמן הסוללה שלו מחזיק וכו', המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומשחקים לא כבדים במיוחד ואמור להיות איתי במהלך כל השירות חובה שלי בצבא. אשמח לקבל גם עוד הצעות למחשבים ניידים אחרים שבטווח מחיר של עד 2500 שקל. תודה.!

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by oded6188,

מסך 13 אינצ' - מט (לא מבריק) עד 2 קילו זמן סוללה ארוך יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. בס"ד כרגע מותקן לי במחשב נייד WINDOWS 7, והוא יחסית דיי איטי. אם אני יתקיןWINDOWS XP המחשב יעבוד יותר מהר? תודה!

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. שלום לכולם, אשמח לדעת מה דעתכם על המחשב הבא במחיר 4000 ש"ח ואחריות ל-3 שנים נייד Dell Inspiron N5010 i5-430M HD 5470 מעבד * סוג: Intel Core i5 * מהירות המעבד: 2.26 GHz * זכרון מטמון cache: 3 MB * סדרה: M430 * BUS SPEED: 1066 MHz מסך * גודל המסך: 15.6 " * רזולוציה: 1366X768 * כרטיס מסך: ATI Radeon HD5470 * זכרון כרטיס מסך ייעודי (עצמאי): 512 MB * מסך: WXGA LED TrueLife זכרון * נפח: 4096 MB * הרכב: (4096MB (2048MB X 2 * מהירות: 1333 MHz * סוג זכרון: DDR 3 כוננים * כונן: צורב DVDRW DL * ד.קשיח נפח איחסון: 500 GB * ד.קשיח מהירות: 5400 RPM * חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע/מצלמה * כרטיס קול: כלול …

• 1 תגובה
    • 4.7k צפיות
  20. ניסיתי להרכיב מפרט מחשב לפי המלצות. המחשב מיועד לסטודנט, צריך להיות רב-שימושי: הרבה עבודה משרדית (תוכנות אופיס, אינטרנט וכו'), שאפשר יהיה לצפות בו בסרטים כמו שצריך, וקצת למשחקי אסטרטגיה וגוף ראשון. להלן המפרט: מעבדי AMD Price Units Total Athlon II x4 Quad Core 630 Socket AM3 2.8Ghz Box --- 540 NIS לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE Price Units Total MA785GMT-UD2H, AM3, 785G, DDR3 1666, VGA ATI HD4200, HDMI --- 460 NIS זכרונות DDR III 1333Mhz Price Units Total 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel --- 670 NIS כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total HD 5670 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E --- 625 NIS דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA …

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  21. שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש להחליף את הנייד הקיים שלי. השימוש הוא לצפייה ב HD 720\1080 mkv/bluray ועבודה יומיומית של אופיס\אינטרנט. חשוב לי מאוד השקט ואני מוכן להשקיע כסף בשביל זה. אני לא רוצה לשמוע את המחשב (עד כמה שאפשר כמובן). אין לי צורך במסך, מקלדת, עכבר , רמקולים או מערכת הפעלה. הארד דיסק מכיוון שיש לי NAS יכול להיות 500 ג'יגה למרות ש1TB לא עולים הרבה יותר. אני שוקל ללכת על מארז שטוח (HTPC) מכיוון שזה יכנס לי בדיוק במזנון שיש את הרסיבר וכו' שם. מארז קטן ככל האפשר יהיה עדיף. כרטיס מסך אני צריך עם יציאת HDMI כמובן ועדיפות לקירור פסיבי (שוב בשביל השקט) אשמח לעזרה במיוחד עם הלוח אם, זכרונות, מעבד (כולל קירור שקט למעבד) וספק כוח שקט כמובן. אין לי העדפה לחנות, מבחינת תקצ…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  22. האם המפרט הבא שהמליצו לי עליו בחנות הוא טוב או שאפשר להשיג משהו יותר טוב במחיר הזה? אם כן,אנא הביאו לי מפרט אחר אך בבקשה שלא יעבור את ה-2500 ש"ח. השימוש למחשב הוא למשחקים,אך קצת עבודה משרדית כמו וורד,סתם גלישה באינטרנט,מוזיקה וסרטים. מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪290 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪452 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, אני מושך את העניין הזה של המחשב כבר הרבה זמן ומחר כבר סיכמתי עם ההורים שלי שאני מזמין אותו. אז ככה הדרישות מהמחשב: *משחקים *צפייה בסרטים וסדרות איכות HD *שימוש בתוכנות כבדות *מחשב שקט *לא מתוכנן OC כמה שאלות לגבי המפרט: 1) שמתי שתי סלוטים של זכרון 2GB במקום סלוט של זכרון 4GB. זה יוצא יותר זול. רציתי לדעת מה ההבדל? 2) רציתי שתגידי אם יש תאימות טובה בין כל החלקים. 3) האם כל היצרנים של כל הרכיבים מומלצים? למשל המליצו לי על seagate שבחיים לא שמעתי עליה ורציתי לדעת אם הם טובים. 4) איזה מסך עליי לקחת שאוכל לקבל ניצול טוב של הכרטיס מסך וגם כמובן אפשרות לראות באיכות HD. 5)האם המארז שבחרתי והספק טובים? אני מפחד ששאר הרכיבים לא מתאימים למארז. נגיד האם יש תאימות של הלוח אם למא…

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

מה הנייד הטוב ביותר שאוכל למצוא במחיר הנל, 10 או 13 אינצ' ? עדיפות ל 2 ג'יגה זכרון ו250GB תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by Liavbak,

יש לי כ.מ gefroce 9300 וספק 300W שאותם ארכיב במפרט החדש. בבקשה תעזרו לי למצוא מפרט נורמלי למחשב בלי ספק וכרטיס מסך, תודה. המחשב מיועד בעיקר להורדת שירים ותוכנות כמו ICQ, MSN, skepy לא צריך יותר מדי זיכרון בדיסק קשיח. (בערך 150 GB) תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים