עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tom123p,

שלום, מחפש נטבוק עד 2K לשימושים פשוטים - אופיס, אינטרנט (יציאה לטולוויזיה - פלוס). אשמח לסיוע ועצה טובה במה להתמקד ובמה לא. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מחשב שמיועד למשחקים עם מסך אשמח אם תוכלו להביא מפרט אחד עם מעבד של אינטל ואחת עם מעבד של AMD 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צורך במסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?לא 5.עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך במערכת הפעלה אבל שיכלול …

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by DorM,

אני לא מבין במחשבים ניידים אבל עוד חודשיים משתחרר ומתכוון לקנות. צרכים : עבודה משרדית, לפעמים עם מספר ישומים פועלים בו זמנית. לימודים באוניברסיטה. פוטבול מנג׳ר דרישות : מסך 15 משקל לא יותר מ3 קילו. 4 - 5 שעות עבודה רצוף לפחות ללא טעינה. מסך לד ושלא יהיה עליו השתקפויות מהאור. 320G לפחות דיסק קשיח. תמיכה ברשת אלחוטית תקן N. אין צורך שיתאים למשחקים כבדים. אין בעיה עם כרטיס גרפי מובנה כל עוד לא יעשה בעיות עם התלת מימד שך המהג׳ר. כרגע אין לי עוד דרישות או רצונות שעולים לי בראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי DV3-2150 הבעיה היא כזו אם אני עובד עם חיבור לחשמל הכל בסדר.. שאני עובר למצב סוללה המחשב עובד מצויין על ביצועים מירביים אבל אם אני עובר למצב מאוזן או צריכת חשמל המחשב נכנס ל 100% ניצול מעבד. ואם אני חוזר לביצועים גבוהים זה שוב יורד למצב רגיל וניתן לעבוד. מה יכול לגרום לבעיה..? הרצתי סריקות וירוסים...אהל למה דווקא במאוזן..!?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by aoferx,

שלום לכולם, אני קונה מחשב ומתלבט באיזה לוח אם לבחור. האופציות הם : GA-H55M-USB3 או GA-P55-USB3 . המעבד הוא I5 750 וכרטיס מסך GT 220 1GB. אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין שני הלוחות ומה כדאי לבחור. תודה רבה על הייעוץ אמיר

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by ShoVaLK,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כמו GTA שיעלו טוב א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.קצת משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?מסך של 17 אינץ' 1280X1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו?GTA ומשחקים לא הכי כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?רצוי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,…

• 11 תגובות
    • 885 צפיות
  7. אהלן, מעוניין לקבל המלצה ללפטופ למתכנת. על המחשב להיות חזק בעל יכולת להריץ VS2010 בצורה חלקה ומהירה. על המפרט לכלול יציאת rs-232 או לחילופין אופציה לכרטיס הרחבה. מסך בגודל קטן 12-14" וקל ככל האפשר כדי שיהיה נייד אמיתי. עדיפות לאחד עם אופציה ל-docking station. הפיתוח יעשה על המחשב אך רובו דרך מסך, מקלדת ועכבר שיחוברו לדוקינג שלו. המחשב ינויד לצורך בדיקות באתר הלקוח בלבד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי אני קונה עכשיו מחשב שהמטרה שלו זה בעיקר משחקים, מבקש חוות דעת על המפרט הזה: רק הערה, אני יודע שאין HD ואין מארז, אני לא צריך אחד. Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E DVD±RW GH22NP20 x22 Beige IDE (Oem) HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular סה"כ יצא לי 5165 אני לא מפרט את החנות כי זה לא רלוונטי (אני לא קונה בארץ במילא ככה שגם החלקים עצמם, יכול להיות שהחברה לא תשאר אותה החברה). האם מבחינת מפרט זה בסדר? האם אפשר להוציא בהשקעה קטנה יותר ביצועים יותר גבוהים? או שלא כדאי להשקיע בחלק כלשהו כאן? בנוגע לספק, …

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  9. בשל הירידה התלולה במחירי הנוטבוקים חשבתי להחליף את הנייד הכבד שברשותי, אך ממה שהבנתי בקרוב יוצאים לשוק מעבדי atom חדשים ( אטום הוא המעבד השולט כרגע בשוק לא?), שיציגו שיפורים בביצועים ובזמן הסוללה. לכן לפני שאני רץ לקנות אחד, האם שווה לחכות עוד כמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by alergic,

קניתי את הLENOVO U550 דרך סלקום ואני לא מרוצה מהביצועים השותפים. ידוע לי שאפשר לעדכן את המעבד SU7300 ל SU9600, וזה יעלה כ 800ש"ח עם עבודה. השאלה שלי האם זה שווה את השדרוג והאם ארגיש הבדל בביצועים?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד i3 530, והמחשב עובד טוב מאד. הספק של המחשב הוא Seasonic - מאד שקט, והמאורר למעבד הוא Arctic Cooling Alpine 11 Pro, גם כן מאד שקט. יש רק בעיה אחת. המאורר של המעבד, על אף שהוא שקט, מייצר רעד במחשב. הויברציות האלה גורמות למארז לייצר רעש קל ועמום. צריך לציין שוב, שהמאורר עצמו (של המעבד) לא עושה רעש, פשוט הרעידות שהוא מייצר, גורמות לייצור רעש מהמארז. כמו כן, וידאתי שהרעד מגיע משם, מהמאוורר של המעבד, ולא ממקום אחר כגון הספק כוח, או מאוררים של המארז(שלא פועלים אצלי, אין בהם צורך). האם זה בסדר שהמאורר של המעבד מייצר רעידות? זה לא ידפוק לי את שאר הרכיבים? והאם זו בעיה כללית של Arctic Cooling? כלומר אני צריך לעבור ליצרן אחר? האם יש מאורר אחר למעבד,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום שלום אז ככה, אני מעוניין במחשב לצורך עבודה עם תוכנות של גרפיקה avid, and the master collection of cs5 מה גם שאני משחק מידי פעם במשחקים בתקציב של כ- 5000 ש"ח החלקים במפרט שאני כבר יודע עליהם זה i7 920 hdd ‏1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI‎ sumbsung מארז כלשהו של antec בסביבות ה- 400 שח ספק כוח של 500 או של אנרמקס או S12II של חברת Seasonic עכשיו לגבי זכרונות אני לא הבנתי מה הכי טוב... ולגבי לוח אם אני בכלל לא יודע מה עדיף יש כל כך הרבה סוגים, בעקרון אבל אני מעדיף של חברת ג'יגה בייט לא הבנתי רק מה עדיף מהסוגים של x58, p55, H55 כרטיס מסך בסביבות 1000 שח לא יודע אם של ati or nvidia תודה

13. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWMB95 איך זה? אם הוא טוב אני יכול להתגמש בתקציב . ניסיתי לבנות לבד את אותו מפרט בסקיפיסייצא 3000 שקל.. יש לכם המלצה למפרט טוב שיריץ אוטוקאד ,אוטודאסק ,פוטושופ ,סקאצ'אפ, ועוד כמה תוכנות גרפיות לעיצוב ואדריכלות. כרטיס מסך יש לי ג'יפורס 9500GT 512 GB שאני יתקין על המחשב החדש. יש לי גם מארז ריק אבל זה יוסיף עלות הרכבה ונראה לי שעדיף חדש מורכב עם אחריות ,לא?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  14. המחשב מיועד לעבודה עם פרמייר, אפטר אפקטס וקיובייס. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 6.06.2010 בשעה 14:46:00 חידוד:המחשב הזה עולה בסביבות 9000 ש"ח. ניתן להסתפק במשהו בסביבות 6000-7000 למטרות שציינתי? יש מפרט להציע? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by oshri8,

שלום לכולם, אני אודה למי שיוכל להציע לי מפרט ל HTPC למטרת צפייה בסרטים באיכות 1080p. אני מתלבט לגבי בלו ריי, האם כבר יש מבחר בארץ כמו בחו"ל או שעדיין לא? התקציב צריך לכלול גם מקלדת אלחוטית ושלט. המחשב לא יחובר לממיר או לכבלים ואין צורך בכרטיס לכידה. אנילא משחק משחקים אז אין צורך גם בתמיכה לזה. הכי חשוב לי שהסרטים ירוצו חלק ולא יתקעו + קצת גלישה. תודה רבה מראש אושרי

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  16. היי לכולם החלטתי להעביר את השילוש במפרט הנכחי שלי + חומרה נוספת למארז וספק שארכוש ולשדרג באופן רציני את ה- HTPC + משרדי מולטי טסקינג שלי. אשמח לדעתכם בנושא. הרכיבים הקיימים amd athlon 2*64 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 Corsair VX450W Power Supply Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler G.SKILL 800 4-4-4 2 x 1gb ddr2 2* WD 500GB 16MB IDE 7200 RPM - 5000AAKS Samsung SH-S203B DVD Burner Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT Fax/ Modems GM-LM56PCI/S HDS728080PLA380 WD 2500L ABYS L250GB SATA2 16 MB OPTIC DVD RW AD 7240S NVIDIA GEFORCE 7300 SE 7200 GS המחשבים שיבנו השחורים רכיבים קיימים, הירוקים רכיבים שהוחלט לגביהם לאחר מחשבה עמוקה אדומים- יש לי ספקות מסויימות לגביהם אשמח לייעוץ …

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. אני מחפש מפרט עד 2000 ש"ח, ישמש לעבודה באופיס ובאינטרנט, ולמשחקים. האם i3 משתלם במחיר כזה? או שעדיף ללכת בכלל על AMD? תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  18. אני מעוניין לקבל מפרט למחשב למתכנת עד 3.5K בערך ללא ציוד הקפי שגם יוכל להציג HD בלי בעיה. אני אפרט טיפה יותר לפי התבנית שניתנה בפורום: 1. תקציב מקסימלי: 3.5K (לנסות לחסוך). 2. שימושים צפויים למחשב: הרצת מכונות וירטואליות, Visual Studio, פוטושופ, עריכת סרטים, צפייה בסרטים (לרוב לא HD אבל יהיה נחמד שתהיה את האפשרות), לעיתים נדירות משחקי מחשב אבל לא משהו רציני שדורש יכולות מדהימות בעניין זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא. 4. האם יש רכיב שבו אין צורך במפרט: לא. 5. לא רלוונטי 6. עד כמה השקט חשוב מ-1 עד 10: 5. 7. האם מתכונן אוברקלוק? בינוני. אני מכיר את זה פחות או יותר אבל אני לא רוצה להרוג את המחשב יותר מדי כי אני רוצה שהוא יחזיק להרבה שנים אז בינוני נשמע לי הכי טוב. 8. מערכת …

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתבלט לגבי הכרטיס מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1GB GDDR5 HDMI או PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI הבדלי הביצועים שלהם משמעותיים? אני רוצה לקנות גם מסך 22", שתי הכרטיסי מסך יעבדו איתו טוב? תודה!

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  20. אבקש מפרט מחשב עד 3-4K דרוש מסך ,צורב ומערכת הפעלה לשימושי אופיס, אינטרנט וסרטים מחפשת אמינות של המרכיבים תודה!!

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  21. Started by PrefaceAlumni,

ואם כן, איך עושים שחזור? תודה!!

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  22. 1שלום, מחר אני הולך לפנדס מחשבים על מנת לקנות מחשב חדש. אני צריך את העצה שלכם, אני רוצה מחשב חזק. אין צורך בכרטיס מסך כי כבר יש לי HD5870. התקציב שלי הוא 4 אלף עם חריגה קטנה. חשבתי על 6 ג'יגה זיכרון, קור איי 7 כולשהו, 1 טרה הארד דיסק וכו. כמובן אני רוצה תמחשב ל OC ככה שאני רוצה מחשב קריר טוב ומהיר הכל למטרת גיימינג שהתקציב יהיה מנוצל הייטב. . מה התקציב המקסימלי? 4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200~4300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מ…

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by moranhoresh,

אני מחפש חנות באזור המרכז עם מבחר גדול של ניידים בתצוגה. אני מעוניין לבדוק את המסך ונוחות הקלדה. תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by psu,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עם יכולות שידור HD לטלויזיה בעלות הנמוכה האפשרית. מחשב שנתקלתי בו שעושה רושם טוב הוא הCR500 של MSI עם 8200 GF http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5518&CatCode= ההתלבטות היא אם לקחת את המחשב הזה, או ללכת לכיוון של מחשב עם כרטיס מסך מובנה של אינטל ה4500, מה ייתן ביצועים טובים יותר בשביל ניגון HD?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  25. Started by natysoz,

hello , im working with 3ds max + zbrush, and im looking to Replace my 4GB E6600 Tank Pc First i think of Dual Xeon With 16 Buckets (HT) + 48GB ram but as i start to look for 2X Xeon with 8 Threads...i found they very expensive for me they are like 1000$ each i need help to build a pc for RENDERING(prossesor) + VFX(ram) + LOT OF PARTICALS there is Any motherBoard that have 2 1366 Sockets that i can put 2 I7 920/960 on them ? and if there is....that Dual Sockets of i7 will support more then 24GB of RAM ? i need new pc Badly.....my old Pc is about to die if someone can help me with 1.motherBoard 2.Prossesors 3.HD 4.CG Card (not Quadro i still play Games) 5.Case

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים