ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת די ממצה, תוך כמה זמן אתם חושבים שיגיעו ניידים המצויידים בUSB3, וגם במחיר שפוי? אני צריך לפטופ לשנת הלימודים הבאה (אוקטובר), ורציתי לדעת אם יש טעם לחכות עד סביבות ספטמבר, או שזה לגמרי מופרך לחכות לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי,אני מחפש מחשב כולל 3 שנות אחריות. יש בידי את המפרטים הבאים במחירים הבאים: קודם כל 1558DELL STUDIO Intel Core I7-720MQ (1.6GHZ) MOBILE CPU 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel 1GB ATI Mobility RADEON HD 5470 15.6in Widescreen Full High Definition (1920X1080) WLED with TrueLife 500GB SATA 7200rpm עם סוללת 9 תאים זה עולה לי 6190 עם 3 שנות אחריות ויש את HP Pavilion dv6-2110ea Intel® Core™ i5 Processor i5-520M 4096MB (2x2048) 500GB SATA 7200rpm 15.6 High Definition LED HP BrightView Display ברזולוציה של 1366x768 NVIDIA® GeForce® GT 320M 1GB סוללת 6 תאים זה עולה לי 5200 עם 3 שנות אחריות (אחרי הרחבה) 1.השאלה עד כמה ההבדל בין 4 ליבות פיזיות כדאי ל …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הוצע לי מחשב של DELL INSPIRATION 1764 מעבד I3 500 GB HD מחיר טוב מה דעתכם ומה מקביל אליו בחברות אחרות ? מה לגבי 3 שנים אחריות, מי נותן אחריות כזו? האם האחריות גם על הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
האם יש כבר מידע על מעבדים חסכוניים חדשים לסדרות I5 ו- I3 שהוכרזו ע"י אינטל לפני כמה שבועות? יעילות? מחיר? זמינות? יתרונות וחסרונות? כדאי לחכות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה דעתכם? Product Name Description מארז ATX CASE 2037 BLACK/SILVER CA-209 500W לוח GIGABYTE INTEL GA-G31M-S2C DDR2 800MHZ 1333FSB מעבד INTEL E5400 2.7 2M 800 + FAN AVC ALUMINUM 775 דיסק HITACHI 320GB 7200RPM 16MB CACHE זיכרון DDR2 2G 800MHz KINGSTON צורב DVD NEC DVDRW SATA X24 BLACK BULK AD-5240S ₪ 1,000
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקבל מכם המלצה על מחשב נייד לאמא שלי. תודה רבה: התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, קבלה ושליחה של קבצים גדולים * גודל המסך?[bמשהו נורמטיבי(אינני יודע את הגודל באינצ'ים) * משקל רצוי? צריך להיות קל ונוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, נדרש זמן סוללה ארוך! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?מה זה בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 ג'יגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר חיפושים מתמשכים כמעט בכל מקום אפשרי החלטתי להרשם ולבדוק אולי מישהו נתקל בבעיה כמו שלי. ברשותי מחשב נייד דל 1525 בסביבות השנה וחצי, עד לפני שבוע הייתי מרוצה וכל מי ששאל אותי המלצתי לו על המחשב הזה. לאחרונה השתדרגתי מויסטה לווינדוס 7, לפני שבוע תוך כדי עבודה הסוללה הגיעה לסוף שלה והמחשב התחיל בכניסה למצב היפרבנד, רצתי מיד למטען וחיברתי אותו תוך כדי שהמחשב עושה את הפעולה - זה לא עזר והמחשב נכבה. לאחר שהדלקתי אותו נתקלתי באיקס אדום (כמו מליוני משתמשי וינדוס 7) והודעה כי הסוללה אינה תקינה ויש צורך להחליף אותה- הבעיה ידועה ויש עליה פוסט של 10 עמודים (נכון לעכשיו) בפורום של מיקרוסופט. כרגע הסוללה מחזיקה בסביבות 30-40 דק'. התקנתי תוכנה בשם battery care היא הרא…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום חברים, הרכבתי בעזרתו האדיבה של yz101 מפרט. זה התחיל בתור מחשבים להורים ולאט לאט התגלגל למחשב לשימושים כלליים, שהוא בעיקר אמין, אחר כך זול, אחר כך שקט ורק אחר כך בעל ביצועים סבירים. קישור לדיון הראשוני (שם גם יש יותר פירוט של הדרישות) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463283.0 להלן המפרט: אשמח לשמוע חוות דעת סופית מכם, אני מתכוון לקפוץ לחנות בצהריים בשביל לרכוש את המערכת. מספר הערות: הספק הוא overkill, ידוע. יחד עם זאת יש לי ניסיון מצויין עם tt ואני חושב שזה שווה את ההשקעה (ספק ג'נרי גורע מהיציבות של המערכת ואני צריך סוס עבודה -- ככה שאני אקבל כמה שפחות טלפונים מאימא ) הלוח אם מכיל ATI HD4200 שאם אני מבין נכון הוא: א' כרטיס יחסית חזק שאמור לאפשר לי…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שאשתו גרפיקאית. לפני חצי שנה + הם קנו את המחשב הבא ב - 3500 ש"ח. דיברתי איתם ואמרו לי שמאד מרוצים מהמחשב והוא עובד מהר מאד. אילו חלקים בכל זאת כדאי לי לשדרג? (בטח חלק מהדברים כבר יצאו מהשוק) לוח אם P55-CD53 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 2.66GH 8MB CORE I5 QUAD I750 מאוורר למעבד SHURIKEN REV B SCSK-1100 SCYTHE זכרון CEON 2GB DDR3 1333MHZ כ.מסך Nvidia GeForce 9500GT 1G P.O.VIEW דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA2 32MB SEAGATE צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז EA003 IN WIN שחור כסוף ספק כח STEALTH XSTREAM 500SXS 500W OCZ
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה, המחשב הישן שלי שכבר אצלי איזה 5 שנים מתחיל לגסוס, ואני רוצה להחליף אותו... בעיקרון הדרישה זה: מחשב עבודה/אינטרט תמיכה ב-2 מסכים וTVOUT יכולת להריץ באופן סביר משחקים חדשים בלי OC אני מנהריה, משהו באיזור זה עדיף מבחינת רזולוציית מסך זה משתנה, כרגע אני עובד עם 2 מסכים במקביל 1 של 1280 על 960 והשני 1440 על 900 או 960 אני לא בדיוק זוכר. תודה רבה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
המפרט ישמש למשחקים אינטרנט וסרטים. PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 סכום כללי 4,432.00 1. כדאי להחליף מארז או ספק? 2. ההארדיסקים של סמסונג לא פחות אמינים משל WD או Seagate ? 3. איך הצורב של …
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד עד 2500 גג. * מטרות המחשב הן בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) זה לאחי הקטן בעיקר משתמש באינטרנט. * גודל המסך-רצוי כמה שיותר גדול,לא מהקטנים. * משקל רצוי-לא חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)-שיוכל להחזיק בין 2-3 שעות של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)-לא. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? מינימום 250. * צורב DVD?כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנוו או דל. אשמח לקבל הצעות שלכם בהקדם האפשרי. תודה,אורי.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן של בירורים החלטתי שאני מעוניין לרכוש את המחשב Lenovo Thinkpad Edge השאלה שלי האם המחשב הזה אמין. הדרישות שלי הם בעיקר ניידות משקל והכי חשוב לי נוחות שימוש ידוע לי שהמקלדות של Lenovo מאוד נוחות לעבודה ואני מעוניין לדעת האם הקו הזה נמשך גם בסדרת המחשבים הזו. חשוב לי גם מאוד שהמחשב יוכל לעבוד זמן ממושך ויוכל להריץ דברים בצורה יפה מאוד אני ישמח לחוות דעת בנושא הזה. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתעייץ אתכם לגבי קניית מחשב. אני מזמין מחשב חדש מהאתר של LENOVO. מפרט: Intel Pentium Dual-Core Processor T4400 Genuine Windows 7 Home Premium 64 Bit Intel GMA 4500M UMA graphic card 15.6 HD WLED Glossy, 1366*768 with 1.3M integrated Camera 4 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1066MHz SODIMM Memory (2 Dimms) 500GB Hard Disk Drive, 5400rpm SuperMulti DVD Recordable (Tray type) Intel WiFi Link 5100 1x2 (AGN) WLAN 6 Cell Lithium-Ion 2.6Ah 4186: 1Year Depot Warranty רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה מספיק טוב בשביל צפייה בסרטים HD כלומר 720P 1080. התכנון הוא צפייה בסרטים ולחבר בכבל VGA למסך LCD בסלון. האם הכרטיס מסך הזה אמור להספיק? וחשוב לי מאוד להבין אם צריך כר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי האתר. ראשית אני מודה על ההתיחסות הרצינית להודעתי כאן בפורום. כפי שתשימו לב קיבלתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461437.0 מפרט למחשב "ירוק"או ידידותי לסביבה(דבר שאני מאוד רוצה) אבל משיטוטים ברשת הבנתי שהוא לא מספיק ירוק ואפשר עוד לשפר ולמה אני מתכוון,כפי שראיתם המארז הוא של ANTEC SOLO אבל מחיפושי ברשת הבנתי שיש אלטרנטיבות לקופסת המתכת הזאת כמו מארז עץ ועוד חומרים אחרים. כל שינוי לשאר החלקים על מנת להשיג את המטרה יתקבלו בשמחה. אשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר את המחשב על מנת שהוא יהיה באמת ירוק,בהחלט מעוניין להחליף למארז מחומר ידידותי אחר. תודה. אהוד.
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
בעקרון זה המפרט הרצוי: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349§ion=293&target=רב%20תכליתי תוריד 1TB ל 500GB, במקום 4GB זכרון - 8. הוא מתוכנן בראש ובראשונה להפקת סאונד, עריכה, סינתזה, באופן מקצועי. וכן גיימינג בצד. האם ה i5 יהווה צוואר בקבוק? לא סתם זרקתי 8GB זכרון.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לשימושים ביתיים. זאת אומרת אינטרנט, תוכנות שונות, משחקים (שיריץ ברמה גרפית של פיפא נגיד) וכו'.. אין צורך בציוד היקפי, מסך או במערכת הפעלה, פרט לצורב סביר. תקציב עד 2000 ש"ח (זה כבר אחרי חריגה אז לא לחרוג יותר) אשמח גם אם אנשים יתנו חוות דעת על מפרטים שיציעו לי שאני לא אפול למפרט חובבני. תודה ויום טוב!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים ועריכת מוזיקה וסאונד באופן כבד גם כן. תקציב מקסימלי- 6000, בהחלט יהיה נחמד לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מהתקציב בכמה מאות. דוגמאות לתכנות: קיובייס 5, אבלטון לייב, reason, kontakt. דוגמאות למשחקים: קרייסיס, דיאבלו 3, סטארקרפט 2, modern warfare 2, dragon age, mass effect 2, batman arkham asylum, left 4 dead 2.... אני רוצה לשחק בהגדרות מקסימליות. מתכנן גם לקנות מסך, אך לא יודע בדיוק איזה. לא פחות מ- 19" בטוח, אבל נא לכלול את המסך במפרט אך ורק לצורכי חישוב עלות, אני לא מתכוון לקנות מסך בלי שאראה אותו בעצמי קודם בחנות. חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי. חשיבות השקט- 11 לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אם כי אם כרטיס המסך יגיע עם אפשר…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, HD ומשחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 24 full hd (1920*1080) * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, כבוד על הפורוםהוא מצויין. לנושא, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח. שימושי המחשב העיקרים הם: אינטרנט (כמובן), אופיס, ומשחקים. כאשר אני כותב משחקים הכוונה בעיקר ל- PES 2010 ול- NBA 2010. התקציב לרכישת הוא בסביבות 2000 ש"ח, ללא מסך (כבר יש). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? לא א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. שימושי המחשב העיקרים הם: אינטרנט (כמובן), אופיס, ומשחקים. כאשר אני כותב משחקים הכוונה בעיקר ל- PES 2010 ול- NBA 201…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב חדש אני מתחילה ללמוד קורס של ניהול רשתות אז אצטרך מחשב שישמש אותי ללימודים שיהיה ניתן גם להרים בו שרתים וירטואליים וגם לגלישה באינטרנט התעניינתי ב2 מחשבים http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3307&CatCode=1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 אשמח לשמוע את דעתכם על מפרטים אלו ולשמוע מה ההבדלים העיקריים בינהם וגם אם יש הצאות שיותר יתאימו לי התקציב הוא עד 3000 ש"ח ללא ציוד הקפי וללא מערכת הפעלה (יש לי וינדואוס 7) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט עם החומרה הבאה למחשב סלוני, עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים , מוזיקה, והקלטת תוכניות מה TV העניין הוא שיש לי מספר התלבטויות בחלק מהרכיבים, נראה לי שקצת הפרזתי ולקחתי משהו קצת יקר מידיי לעשות את העבודה ואני מנסה להוריד מהעלות, אשמח לקבל חו"ד אם להוריד או לשנות חלק מהמפרט. הבסיס: מארז: SilverStone Lascala SST-LC13S-E - מחיר: 590 ספק: Enermax ECO 80+ 500W Retail - מחיר: 390 , לשקול אולי מותג אחר? או לקחת 400W? מעבד: האםלהסתפק ב Core i3 530, 2.93GHz - מחיר:545, הוא יסחוב את כל קידודי הוידאו החדשים+תמיכה בהקלטת וידאו? לשקול שדרוג ל Core i5 650 ? קירור מעבד:Artic cooling Freezer 7 Pro Rev.2 - מחיר 120, חיפשתי משהו שקט לסלון לוח אם: GA-H55M-USB3 <- GIGABYTE …
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה והמלצות לנייד חזק במיוחד מערכת הפעלה לא חשובה לי זכרון אני מחפש לפחות 4GB כונן קשיח שיהיה מינימום 320GB כרטיס מסך עצמאי בנפח גדול 512-1GB אם יש למישהוא DELL XPS 16.? שיכול להגיד איך הם? רמת גימור? ביצועים? או SONY VAIO סליחה שחפרתי מצאתי את זה אם מישהוא מכיר יודע אם הוא טוב? http://www.trg.co.il/pl_product~40500~39~0.htm
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=frq0v88hk2b32k4m8tvhuihu25 מה אתם חושבים? מסך 1080P
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-