ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי! שאלה, התקנתי את המערכת הפעלה המדוברת על הדגם בנושא ויש לי שני DEVICES שלא מזוהים. (BASE SYSTEM DEVICE) לא מצאתי דרייבים למערכת באתר של לנובו. אשמח אם תוכלו לעזור. [br]פורסם בתאריך: 14.06.2010 בשעה 22:03:23 הסתדרתי ,תודה בכל אופן
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של LG מסוג E310 - קישור למפרט - http://www.gamaoffice.co.il/products/133582 הוא מתחמם מאוד (לא משנה מה פועל בו ברגע מסויים) גם מלמטה וגם מלמעלה באיזור הפד של העכבר. בדקתי טמפרטורות בתוכנה PC wizard 2009, וקיבלתי: ACPI Thermal Zone : 40 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 1) : 59 °C Intel Core 2 Duo Mobile (Core 2) : 58 °C GPU Diode : 54 °C Hard Disk TOSHIBA MK1652GSX : 49 °C האם זה גבוה מהרגיל? מה כדאי לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
המערכת לאחותי, המפרט הנוכחי שלה הוא Athlon XP 2600+ וכרטיס FX5200 1. גג 1700 שקלים, עדיפות לפחות מזה 2. עבודה משרדית, תכני HD (כרגיל), דו מימד (פוטושופ למשל) שימוש בכל יום לא לפרנסה אך גם לא כבד במיוחד נראה לי שבינתיים יהיה שימוש בכרטיס מובנה (אולי HD4200/HD3200) ובעתיד ירכש כרטיס מסך למשחקים 3. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בצורב. 6. שקט- בסולם של 5. לא צריך להיסחף עם מאווררי SFlex כי זה מפרט תקציבי אבל גם שלא יפריע לישון. 7. לא יהיה אוברקלוק רציני/בינוני, אולי משהו קל. 8. ללא מערכת הפעלה וללא הרכבה. 9. המערכת תירכש ב-TMS בלבד אלא אם כן יש לכם רעיון טוב יותר בנתניה מלבד KSP ו-Ivory כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ( זול) למחשב לשימוש יומי בגלישה, עבודת תמלילים, ושאר הדברים הקלילים. חשוב שיהיה אמין וטוב. צורב כבר יש לי. ובנוסף האם מומלץ לקנות מ KSP ? ואם לא אז האם יש המלצות על חניות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
לפי ההשוואה הזאת הI3 עדיף... http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=118 זאת המערכת: PowerColor ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 828.00 ₪ - 1 1 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 231.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit DDR3 1066Mhz Value PC3-8500 CL7 476.00 ₪ - 1 1 AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray 505.00 ₪ - 1 1 Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 475.00 ₪ - 1 1 מסך Dell UltraSharp 2209wa Rev A02 22" E-IPS Panel 1,278.00 ₪ - 1 1 ThermalTake V3 Plus Black Edition 2x120 mm + SeaSonic 500W 516.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER 123.00 ₪ - 1 1 מבחינת הלוח אם ההפרש בין האינטל לamd לא משמעותי הפרש של מאה ש"ח בערך …
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! עשיתי את זה לפי הפורמט, מקווה שעשיתי את זה נכון. 1. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח. ולמרות שתמיד יש עדיפות לחיסכון, אני רוצה מחשב שיהיה טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה ולכן ניתן להשתמש בכולו ואף לחרוג קצת במידת הצורך (עד 500 ש"ח) 2. א) השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים ותכני HD, אבל גם קצת שימוש ללימודים ושימוש בפוטושופ אם זה משנה משהו. ב) מסך הטלויזיה שלי, ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms, ישמש כמסך המחשב, לכן חשוב מאוד שיהיו יציאות HDMI למחשב. אני משחק בכל מיני משחקים ככה שאני לא יכול לרשום משהו מוגדר, ולגבי ההגדרות הגרפיות אני אשמח אם הם יהיו ברמה הטובה ביותר שאהיה אוכל להשיג במסגרת התקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שימושי המחשב הם: אינטרנט, אופיס, ומשחקים (PES 2010). התקציב לרכישת הוא בסביבות 2300 ש"ח, ללא מסך. תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מע' קולנוע ביתית וחשבתי לבסס אותה דווקא על HTPC. תחילה חשבתי על רסיבר אך לא מצאתי פיטרון לניגון מדיה מהרשת. וגם אם יתאפשר הדבר הרי שברגע שיצאו פורמטים חדשים אני אהיה בבעיה. streamerים למיניהם גם יורדים מהפרט מאותה הסיבה. קוסמת לי בHTPC הגמישות שלו. יצאה פורמט חדש - אין בעיה, מתקינית קודקים וסיימנו. וכמובן פשטות הגישה שלו לרשת - מאגר הסרטים/ מוזיקה. דרישות: 1. יכולת גישה לרשת (יחובר קווית לנתב), כניסה וניגון מדיה מתיקיות משותפות. לא סגור עדיין על הOS, אבל יתכן מאד שירוץ או XP או win7. 2. מרכזיה לכל המדיה שניתן לחבר לטלויזיה - ממיר, קונסולות משחק וכו'. חשוב שההאב יהיה פנימי וניתן יהיה לשלוט עליו ע"י שלט. לא אכפת לי שיהיה שלט הוסף לכך. היציאה צריכה להיו…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי מספיק זמן שיצא מחשב ע"פ הדרישות שלי אני חושב שמצאתי אותו http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a430m.htm מחשב של 13.3 אינץ' עם הגירסה החזקה שלו core I5 וכרטיס של hd5470 כמובן שאני אקח עם 4GB זכרון השאלות שלי הן אלו: 1. notebookclub הוא היחידי שמוכר את המחשב הזה עם זכרונות 1066Mhz בניגוד לשאר החנויות שמוכרות את זה עם 1333Mhz האם ישנו הבדל משמעותי בדבר? 2. אצל המחשבים של דל, מי בעצם נותן את האחריות? החנות או שבעצם דל ישראל ואליו אני צריך לפנות במקרה של תקלה? 3. מאחר ואין לי שמץ של מושג איפה כדאי לקנות אותו מבין הרשימה הבאה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756117 איפה כדאי, אם מישהו מכיר את החנויות שברשימה, לקנות את המחשב? הבנתי ש-notebo…
-
- 66 תגובות
- 14k צפיות
-
-
מחשב חדש עומד להיוולד , אבל אני עדיין עובד על ה"דנ"א" שלו ???. נתון שאשמח אם תקחו בחשבון קשור לעובדה שעיקר השימוש המשחקי שלי במחשב סובב סביב MMO בשם Eve Online. אחד הדברים הידועים ביותר לגביו הוא שהוא מאד אוהב לכתוב, והרבה, לזכרון, ולא רק לנדיף. למיטב הבנתי כונן SSD משפר מאד את הביצועים של הקליינט. אין ספק שכרטיס מסך אמור להיות אחד החלקים היקרים, אם לא היקר במפרט הזה, וזה בסדר. עם זאת, אם יש "פשרת" SLI אני מוכן להקשיב. למרות שהשמשחק אינו תומך ב-dual screen אני מתעתד לשחק על המחשב עם יותר מקליינט אחד (Dual accounting). לצורך העניין יש לי כבר מסך אחד שרכשתי לפני פחות מחודש - "24 של LG. עם זאת, אני מעוניין במסך נוסף בגודל דומה. למעשה, אני מעוניין בשני מפרטים - האחד הוא מע…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט משחקים כבדים על high כמו gta iv וBattlefield: Bad Company 2 , צפיה בסרטים * גודל המסך?16.4 Full HD * משקל רצוי?אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2+- שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB eSATA VGA HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?7,200 סל"ד 350GB * צורב DVD?כן שתומך LightScribe * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp עם יש בפחות מ 8000 זה גם טוב
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
התקציב המקסימלי - 2500, עדיף לנסות לחסוך, אבל במידת הצורך ניתן לחרוג מהתקציב 200-300 ש"ח השימושים הצפויים של המחשב - אינטרנט ומוזיקה התקציב כולל גם מסך 22" - 23", רמקולים, מקלדת ועכבר + צורב עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? - 5 יש צורך בהרכבת מחשב בחנות. אין צורך במערכת הפעלה. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - באזור תל אביב או ירושלים.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני מרגיש שבזמן האחרון יש בעיה כלשהי במחשב, הצד השמאלי שלו פשוט מתחמם מאוד יחסית לפעם... גם אם המחשב מכוון לשמירת אנרגיה, ואם הוא עומד על מקסימום ביצועים אז הוא בכלל רותח. השאלה היא מה אני יכול לעשות בקשר לזה? איך לטפל בזה? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולשמיעת מוזיקה. התקציב שיש לי הוא 2800 שקל אני מחפש מחשב מחברה אמינה ואיכותית כמו hp/ Lenovo ןעוד סומך עליכם. ושהמחשב יכלול מערכת הפעלה. אני רוצה לקנות מוואלה ואשמח לקבל חוות דעת מהמחשבים מהאתר וואלה. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש את המחשב הנל : HP Pavilion DV6-2130EJ רציתי לדעת אם במחיר שהוא מוצע בארץ,סביב ה 4500 שח הוא כדאי, אם לא מה כן יכול לעמוד בסטנדרטים,תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל ייעוץ בנוגע לרכישת מחשב נייד שישמש לטובת לימודים (office) ועריכה פלאש (לא HD) באמצעות תוכנת Adobe CS3. מצ"ב "דרישות המערכת" של תוכנת CS3 מתוך אתר חברת אדובי וכן מפרט של מחשב שנתקלתי בו ברשת ואשמח לקבל את דעתכם עליו. דרישות המערכת: http://store.adobe.com/store/en_us/popup/software/creativesuite/mastercollection/systemreqs.html מפרט שנתקלתי בו - HP Pavilion dv6-1410ej : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKDV61410ej&cfm=7E05AFD1 כעקרון מפרט המחשב והמחיר שצירפתי נראים לי טובים אך נאמר לי שמחשבי Pavilion הם לא סדרה אמינה במיוחד.... אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל והצעות נוספות. תקציב עד 4,000. תודה לעוזרים!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לפני חודש בערך משהו כזה והיו לו כמה תקלות אבל סידרתי אותם רציתי לשמוע מה אתם אומרים עליו עם הוא יחזיק את CRYSIS 2 כמו גדול ואת המשחקיים העתידיים לשנתיים הקרובות? המפרט של המחשב בחתימה רק החלפתי את הזכרונות ל-KINGSTON HYPERX 4GB 1333MHZ DUAL CHANNEL DDR3 CL9 __________________ מעבד:Intel Core I5 750 2.66GHZ LGA1156 8MB TRAY לוח אם:GIGABYTE GA-P55-US3L זכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 4GB Dual Channel 1333MHZ כרטיס מסך:SHPPHIRE RADEON HD5770 1GB GDDR5 DUAL DVI/DP/HDMI מארז:LANCOOL K56WB NPS ספק כוח:Thermaltake TR2 RX 550W :xyxthumbs:
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? גלישה באינטרנט, לימודים,עבודה על שרתים וירטואליים , סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. אופיס, גלישה באינטרנט, מכונות וירטואליות ו וינדואוס 7 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש בייתי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי…
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת די ממצה, תוך כמה זמן אתם חושבים שיגיעו ניידים המצויידים בUSB3, וגם במחיר שפוי? אני צריך לפטופ לשנת הלימודים הבאה (אוקטובר), ורציתי לדעת אם יש טעם לחכות עד סביבות ספטמבר, או שזה לגמרי מופרך לחכות לכזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי,אני מחפש מחשב כולל 3 שנות אחריות. יש בידי את המפרטים הבאים במחירים הבאים: קודם כל 1558DELL STUDIO Intel Core I7-720MQ (1.6GHZ) MOBILE CPU 4096MB (2x2048) 1333MHz DDR3 Dual Channel 1GB ATI Mobility RADEON HD 5470 15.6in Widescreen Full High Definition (1920X1080) WLED with TrueLife 500GB SATA 7200rpm עם סוללת 9 תאים זה עולה לי 6190 עם 3 שנות אחריות ויש את HP Pavilion dv6-2110ea Intel® Core™ i5 Processor i5-520M 4096MB (2x2048) 500GB SATA 7200rpm 15.6 High Definition LED HP BrightView Display ברזולוציה של 1366x768 NVIDIA® GeForce® GT 320M 1GB סוללת 6 תאים זה עולה לי 5200 עם 3 שנות אחריות (אחרי הרחבה) 1.השאלה עד כמה ההבדל בין 4 ליבות פיזיות כדאי ל …
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
הוצע לי מחשב של DELL INSPIRATION 1764 מעבד I3 500 GB HD מחיר טוב מה דעתכם ומה מקביל אליו בחברות אחרות ? מה לגבי 3 שנים אחריות, מי נותן אחריות כזו? האם האחריות גם על הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האם יש כבר מידע על מעבדים חסכוניים חדשים לסדרות I5 ו- I3 שהוכרזו ע"י אינטל לפני כמה שבועות? יעילות? מחיר? זמינות? יתרונות וחסרונות? כדאי לחכות?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה דעתכם? Product Name Description מארז ATX CASE 2037 BLACK/SILVER CA-209 500W לוח GIGABYTE INTEL GA-G31M-S2C DDR2 800MHZ 1333FSB מעבד INTEL E5400 2.7 2M 800 + FAN AVC ALUMINUM 775 דיסק HITACHI 320GB 7200RPM 16MB CACHE זיכרון DDR2 2G 800MHz KINGSTON צורב DVD NEC DVDRW SATA X24 BLACK BULK AD-5240S ₪ 1,000
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקבל מכם המלצה על מחשב נייד לאמא שלי. תודה רבה: התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, קבלה ושליחה של קבצים גדולים * גודל המסך?[bמשהו נורמטיבי(אינני יודע את הגודל באינצ'ים) * משקל רצוי? צריך להיות קל ונוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, נדרש זמן סוללה ארוך! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?מה זה בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 ג'יגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר חיפושים מתמשכים כמעט בכל מקום אפשרי החלטתי להרשם ולבדוק אולי מישהו נתקל בבעיה כמו שלי. ברשותי מחשב נייד דל 1525 בסביבות השנה וחצי, עד לפני שבוע הייתי מרוצה וכל מי ששאל אותי המלצתי לו על המחשב הזה. לאחרונה השתדרגתי מויסטה לווינדוס 7, לפני שבוע תוך כדי עבודה הסוללה הגיעה לסוף שלה והמחשב התחיל בכניסה למצב היפרבנד, רצתי מיד למטען וחיברתי אותו תוך כדי שהמחשב עושה את הפעולה - זה לא עזר והמחשב נכבה. לאחר שהדלקתי אותו נתקלתי באיקס אדום (כמו מליוני משתמשי וינדוס 7) והודעה כי הסוללה אינה תקינה ויש צורך להחליף אותה- הבעיה ידועה ויש עליה פוסט של 10 עמודים (נכון לעכשיו) בפורום של מיקרוסופט. כרגע הסוללה מחזיקה בסביבות 30-40 דק'. התקנתי תוכנה בשם battery care היא הרא…
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-