עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mMmSaK,

מישהו מכיר חנויות אלקטרוניקה זולות בסין? KSP סיני כזה נניח יש הפרשי מחירים? ההורים שלי טסים לשם ואם זה זול משמעותית אז למה לא אם כבר הם שמה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by איב,

שלום לכולם! ראיתי שיש פה כמה דיעות שליליות על סדרת הסטודיו 155X שדווקא חשבתי לרכוש אחד מהם. אשמח אם תחוו לי את דעתכם על המפרט הבא: PROCESSOR New 2010 Intel® CoreTM i5-430M (2.26GHz base, up to 2.53GHz, 2C/4T, 3MB/L3) edit OPERATING SYSTEM Genuine Windows® 7 Home Premium, 32-bit, English edit WARRANTY & SERVICE 1 Year Basic Limited Warranty and 1 Year NBD On-Site Service edit ALSO INCLUDED WITH YOUR SYSTEM COLOR Aberdeen Silver CHOOSE YOUR COLOR Aberdeen Silver Display Back MEMORY 3GB DDR3 Shared Dual Channel at 1066MHZ, 2 DIMM HARD DRIVE 320GB 7200RPM SATA Hard Drive SECURITY HARDWARE Fingerprint Reader with DigitalPersona software LCD PANEL 15.6 inch High De…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  3. אני רוצה לחדש את המחשב הישן על בסיס רכיבים ישנים קיימים. מה שיש לי: 1. מארז: gigabyte triton http://uk.hardware.info/productinfo/1601/gigabyte-triton-black#tab:overview 2. ספק כוח: קרוסאיר 450 וואט http://www.amazon.co.uk/Corsair-Series-Supply-Version-CMPSU-450VXUK/dp/B0015RSM7A מה שצריך לקנות: לוח אם עם כרטיס מסך on board ועדיפות שיהיה עם יציאה לכבל אופטי למגבר , מעבד, זיכרון,דיסק קשיח. מחשב לשימוש ביתי, אינטרנט, אופיס, סרטים. תודה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום חברים מבקש את עזרתכם בסיוע בהרכבת מחשב לשימוש רב תכליתי בעיקר גיימינג ועריכת וידאו המחשב צריך להיות עם מעבד i7 , זכרונות מהירים,המארז חייב להיות שחור,שקט ובעל 3-4 מאווורים כיוון ויעבוד ברציפות ללא כיבוי בנוסף יציאות השמע מלוח האם חייבות להיות בתצורת 5.1 לחמישה רמקולים וחובה שמכרטיס המסך תהיה יציאת HDMI (כרגע ברשותי מסך מדגם Dell U2311) בנוסף מעוניין שמערכת ההפעלה תשב על כונן SSD 250 גיגה אין צורך כלל בציוד היקפי תודה! . מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכלתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות …

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. אהלן, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין לקנות מחשב נייד. ממה שראיתי גודל מסך של 14-15 אינץ' מתאים. השימושים יהיו בעיקר אינטרנט ואופיס (לא משחקים). אם אפשר בפחות כסף אז גם סבבה. יש לכם רעיונות? תודה, איתי

6. Started by eyalha,

התקציב שלי הוא 7000-7100 מקסימום 7150 ללא אפשרות לחריגה. הדרישות הם מחשב לשנתיים שלוש הקרובות, שאין סיכוי שיעשה בו OC, מקלדת ועכבר אלחוטיים זולים (לא למשחקים כי יש לי גיים פד), מסך LCD טוב, ואם אפשר לדחוף לתקציב אז רמקולים זולים. המחשב מיועד לויסטה למשחקים ולסרטים. תודה! ד"א אין בעיה לפצל חנויות אם צריך. יהיה מצויין אם יירכש בIQPC כי אני מאשדוד.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by snaek212,

ואם שניהם 512 האם יש הפרש גדול?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. Started by splspl,

אהלן זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: Pentium 4 3.GHZ זיכרון : 1GB DDR PC3200 - 400MHZ לוח אם: ASUS P5GDC-DELUZ כ מסך: 6600GT אני מעוניין לשדרג את הרכיבים הבאים: להוסיף הרד דיסק: ST3500320AS - Barracuda 7200.11 SATA 3Gb/s NCQ 500GB 32MB Cache Hard Drive להחליף צורב שמתחיל לעשות בעיות: בצורב הבא: Samsung SH-S203B להחליף את 1GB של הזיכרון האיטי ב 2GB של זכרון מהיר יותר: DDR2 1024MB 533MHZ CL4 (הלוח תומך ב 533MHZ DDR2) מבקש המלצות לחנות אמינה לקניית הרכיבים מה דעתכם על אייבורי או KSP? מה דעתכם על GIBOR COMPUTERS או על COM4U? מעוניין בחנות באזור השרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  9. שלום כולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, בהשקעה של עד 3250 שקל (כמעט ולא ניתן לחרוג) כאמור, הוא מיועד בעיקר לתכנות, עבודה משרדית וממש מעט משחקים. לא מתוכנן שום OC אין צורך בשום ציוד היקפי. דרישות שלי מהמפרט: - מעבד כפול ליבה - 2 ג'יגה זיכרון - HD 250 GB של WD - כ. מסך שלא עולה על 450 ש"ח - לוח אמ אמין, שהוא לא אחד מהזולים. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות עם הרבה וירטואליזציה, ועיצוב גרפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך לכלול כרטיס מסך - אני אשתמש ב-GTS450, והארד דיסק כבר יש - Intel SSD 730 Series 240GB. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא 12. הערות נוספות, פירוט מו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by darkquest,

שלום לכולם ראיתי הצעת מחשב באייבורי ב2200 שקל המחשב מיועד לצפייה בסרטים באיכות 720P עבודה משרדית עבודה על מסך בגודל 22-24" משחקים קצת ועבודה כללית זה המפרט המוצע http://ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 אני כנראה אשדרג את כרטיס המסך והזיכרונות בעוד חצי שנה כשיהיה לי כסף, אז אני רוצה מחשב עם בסיס חזק

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  12. שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בשיט על טכנולוגיות ולכן אני נאלץ לפנות לחכמים ממני אני מחפש מחשב לאחותי וגיסי לשימושים של אינטרנט משרד וסרטים כלומר הארדיסק 250 גיגה לפחות ו2 גיגה זיכרון [למרות שזו לא בעיה..המחירים היום ברצפה] אשמח לקבל הצעות מחנויות אמינות [sKYPC ודומיו] תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  13. יש לי מחשב APEL אמרו לי ברשת בייתית בבית ההגדרות בו הם שונות ממחשב אחר? זה נכון? אני רוצה לעשות רשת בייתית בבית ואמרו לי טכנאים שמחשב APEL מסובך בקטע הזה אמרתי להם שאני גם רוצה לפרמט אותו ולהשים בו ווינדוס מקורי אולי הם התכוונו שהתקת הווינדוס המחשב הזה שונה או שסתם אין להם מושג איך שמים רשת בייתית

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  14. עדיין לא יודע את המחיר כי עדיין לא יצא 690GTX אז כרגע זה סימן שאלה. המחשב הוא לעבודות כבדות + משחקים + מולטימדיה + יופי חיצוני לחדר מעוצב שיהיה בעתיד (המארז). חבר'ה פעם אחרונה שקניתי מחשב זה לפני 12 שנה אז מותר לי לפנק את עצמי. המסך עדיין לא ראיתי אותו מול העיניים כדי לסגור את הנושא צבעים וכו' אני ילך לחנות נראה אם יש להם פתוח. [table][tr][td] [table][tr][td]מארז [/td] [td]Thermaltake Chaser MK-1[/td] [/tr] [tr][td]לוח אם [/td] [td]GIGABYTE GA-Z77X-UD5H[/td] [/tr] [tr][td]מעבד [/td] [td]INTEL 3770K IVY BRIDGE S1155[/td] [/tr] [tr][td]זיכרון [/td] [td]KINGSTON 16 GB HYPER-X[/td] [/tr] [tr][td]כ.מסך [/td] [td]Nvidia 690 GTX[/td] [/tr] [tr][td]ספק כוח [/t…

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  15. ניורון מציעים מפרט מחשב חדש: INTEL PENTIUM 4 2.6GHz FSB 800MHz לוח אם MSI 865PE טכנולוגית OVER CLOCK מארז איכותי עם ספק 300 וואט כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול 6 ערוצים לצליל היקפי תמיכה ב 8 כניסות USB2 כרטיס מסך GEFORCE FX 5200 128 DDR זיכרון 512MB DDR400 דיסק קשיח 80GB 7200 כונן דיסקטים 1.44MB כונן CDRW X52 רמקולים SUB 2+1 2000 WATT מסך: "NEWRON 17 שטוח מערכת הפעלה: LINDOWS עם רשיון ותמיכה בעברית עכבר MICROSOFT OPTICAL מקלדת MICROSOFT FSB 533-800MHz מערכת אוורור איכותית המורכבת מ3 מאוררים אפשרות לעד 36 תשלומים סה"כ כולל מע"מ 5567.00 ש"ח האם כדאי בכלל לקנות אצלהם? האם המסך שלהם שווה? המפרט של המסך: מסך "NEWTON TRU…

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם, מאז שקניתי את המחשב שלי לא ביקרתי פה ואני מאוד הייתי מרוצה מהיחס והתגובות שלכם..אז הים דוד שלי התקשר אליי וביקש ממני לברר לו על מחשב בייתי/משפחתי כזה כולל מסך דק שישמש אותם לאינטרנט ומשחקים של הילדים שלהם (ילדים קטנים) ודוד שלי הוא לא כל כך מתמצא במחשבים אז כמובן שלא יעשה אוברקלוק או יריץ דברים כבדים על המחשב. אם אפשר מפרט תקציבי כזה לא יקר שישמש אותם לטווח הרחוק. ואם אפשר בניפרד מחיר למעבד ומסך דק טובים לאותם שימושים? תודה,אלעד

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by lidorkalfa,

מארז Cooler master Elite 370 מעבד AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz כ.מסך ATI Radeon HIS 6870 1GB זיכרון G.Skill 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 הארד דיסק Samsung 1TB 7200RPM 32MB Sata F3 לוח אם Gigabyte GA-870A-UD3 קירור Scythe Cooler Mugen 2 ספק ANTEC Truepower Trio 550W המחשב אצלי פלוס מינוס שנה, שמור כמו חדש.. מה השווי שלו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by uvbs,

שלום לכולם, רכשתי לאחרונה את הרכיבים הבאים: "ASUS LGA 1155 - Z68 - PCIe 3.0 and UEFI BIOS Intel Z68 ATX DDR3 2200 LGA 1155 Motherboards P8Z68-V PRO/GEN3" "EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked 1280 MB GDDR5 PCI Express 2.0 Dual DVI/HDMI/Display Port SLI Ready Limited Lifetime Warranty Graphics Card, 012-P" "Western Digital Caviar Green 2 TB Desktop Hard Drive WD20EARX" "Corsair Vengeance Blue 16 GB DDR3 SDRAM Dual Channel Memory Kit CMZ16GX3M4A1600C9B" "Intel Core i7-2600K Processor" אני מתלבט איזה מארז יהיה טוב מספק על מנת להכיל אותם. אני מעדיף לא להוציא על המארז והספק ביחד יותר מ 900 ש"ח יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by Mesatla,

טוב החנות TMS מוכרת את המוצרים שלה ממש בזול נדהמתי לראות כמה זולים הם אז אני רוצה אם מישהו יכול להביא לי ביקורת על החנות ויש לי שאלה בקשר למעבד במפרט האם הוא יגרום לצוואר בקבוק? מתוכנן OC לכרטיס מסך בעתיד ואולי עוד שנה SLI עם החלפת רכיבים כמובן --יקנה קירור לכ.מ בעתיד-- ------עוד שאלה : לקנות מIQPC או מTMS?-------- המפרט: מTMS כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ₪1611 1 אחלה חברה אחלה כרטיס מקבלים קונברטור ל VGA-DVI? מעבדים Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM AM238DCT ₪419 1 יכול לגרום לצוואר בקבוק? אין להם אותו בBOX לוחות אם Gigabyte M55SLI-S4 AM2 GM55SLIS4 ₪463 1 אני לא סגור עליו.. זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-667 DualKit (2x1GB) …

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. הי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד בקרוב ואני מתלבט בין שני דגמים המחשב הראשון של hp : http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000GMNoYV37BqbvPS9vXDMtCXL:12bbi68k5?id=sp5-4157004 והמחשב השני של Fujitsu: http://www.spm.co.il/product.aspx?p_id=7780 המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם office ופוטושופ, ושאלתי היא איזה מחשב מהנ"ל טוב יותר בשביל שהימושים הנ"ל. אם יש לכם הצעה למחשב טוב אחר בסכום שרשמתי בכותרת הביאו את הצעתכם אני לא סגור רק על שני אלו.. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by Asaf_l4,

קניתי מחשב בחברה ידועה שלא נציין את שמה (לא יודע אם מותר), אחרי הרבה תלאות ונסיעות למעבדות שלה (כן ניסיתי גם מעבדה בעיר אחרת), הם אמרו לי שיחליפו לי את המחשב כולו מחדש. אמרתי לעצמי, סופסוף הגיעה הישועה ונקווה שזו הפעם האחרונה שאני יוצר איתם קשר בכלל. רק להפתעתי כשפתחתי את המחשב גיליתי מפרט שונה ברובו. אז פה אני צריך את עזרתכם האדיבה, כדי שתגידו לי אם החליפו לי למפרט יותר טוב, או שדחפו לי מפרט פחות טוב כדי להשתיק אותי. המפרט שהיה לי: מארז: Silverstone ATX PS02B ספק כח: Spire 12cm Fan 550W Retail לוח אם: Asus P5QC P45 מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 4MB 2.5Ghz מאוורר למעבד: Heat-Pipe 775 AC זכרון: Geil Ultra 2X 2GB (4GB) DDR2 1066Mhz כ. מסך: Leadtek Nvidia GeForce 220GT 1GB ד…

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  22. מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤1011 לוח אם: ASUS M2N-E ¤524 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤218 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤686 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: A-TOP GLADIATOR SILVER + 500W PFC PSU ¤485 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4925 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  23. אהלן חבר'ה,אני עומד להשתחרר והחלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש אחרי 3 שנים בערך... לעניינו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג כבד ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3ds max,photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Diablo 3,Crysis 2,Battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 …

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  24. היי, ערב טוב .. דרוש מפרט מחשב למטרות משרדיות - אופיס, אינטרנט, מוזיקה. כמו כן, תמיכה במשחקים (לא כבדים במיוחד, אך חשוב שמשחקים יוכלו לעבוד חלק ככל האפשר), סרטי HD וכד' .. רכיבים חשובים - * זיכרון: 4GB חובה - לא מתוכנן שדרוג בעתיד, כמו שהוא נרכש כך הוא נשאר. * דיסק קשיח: אין צורך בדיסק ענק, ניתן להסתפק ב-320GB ואף פחות. * צורב DVD: יש צורך, נא לכלול במפרט. * עבודה שוטפת: חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר בטווח התקציב. * ציוד היקפי: המחשב מיועד למסך Samsung "22, מלבד מקלדת + עכבר אין צורך בציוד היקפי נוסף. * התקציב: 2.7K פלוס/מינוס, ניתן לחרוג עד לאיזור ה-3.2K אך רצוי להשאר בתקציב המקורי. תודה רבה, סופשבוע נעים.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by IlanF,

ללא דיסק קשיח וללא צורב. ללא ציוד היקפי. המחשב ישמש לאינטרנט, קצת פוטושופ ומשחקים.. מקסימום 2500-3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.