עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AOF,

1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ?משחקים, סרטים. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680x1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו?די הכול... * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?נופ. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?6-7 כזה.. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא.. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?אין צורך. 9. מאיזו חנות אתם מעדי…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by YuvalM,

מה העניינים אנשים? אני ממש זקוק לעזרה שלכם! אני מחפש מחשב 13.3 אינץ' שמבחינת ביצועים.. אני יכול לסכם את זה כך: וורד, אקסל, סקייפ ושלושה דפדפנים רצים במקביל והמחשב לא נתקע.. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה כמה שיותר קל! (בסביבות ה-1.5-1.7 קילו) ולכן גם לא אכפת לי אם יהיה במחשב צורב או לא. הסוללה צריכה להחזיק כמות זמן נכבדת (6 שעות לפחות) כי אני הרבה מחוץ לבית ושיהיה כרטיס רשת אלחוטי טוב, שלא תהיה לי בעיה להתחבר לרשתות בלוטוט' אלחוטיות. כמו שרשמתי בכותרת, התקציב הוא בסביבות ה-4K. חשבתי לקנות את ה-Asus Ul30 אבל הבנתי שכרטיס הרשת שלו לא משהו בכלל, וגם המצלמה שלו היא 0.3 מגה פיקסל (יש כזה הבדל מ-1.3??) הסתכלתי גם על ה-Dell Vostro V13.. אבל מבחינת רכיבים, הוא לא פחות טוב מהAsus? ???…

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  3. Started by noel,

אחותי שוקלת לקנות את הנייד Fujitsu Siemens Amilo Li3710-5 T4300. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=754497&orderby=price בכל האתרים מופיע זמן סוללה מקסימלי של 3 שעות ורציתי לדעת אם יש אפשרות (פיזית) לשדרג לבטריה יותר עמידה. כמו כן, האם זה זמן עבודה סביר ואני סתם מנסה? תודה מראש!!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. אין דרישות מיוחדות, שיהיה עם מצלמה ומיקרופון אבל לדעתי זה כבר סטנדרט. שימושים משרדיים-אנטרנט, אופיס, סקייפ רצוי מאוד שהוא יתמוך בלינוקס. אבקש גם המלצה לחנות בה יהיה ניתן לרכוש אותו (קרוב משפחה טס לארה"ב עוד שבוע)

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by ariel peretz,

תקשיבו זה משגע אותי כבר.. המאורר מוציא רעש כזה של מטוס וזה מפריע לי לשמוע שירים לשחק משחקים והכי הרבה זה מציק וחופרררררר מה לעשות?ניסייתי לעשות פו על המאורר וגם לנקות קצת וזה לא עוזר.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. אני מגבשת מפרט בתקציב של 4000-4500 שקל. המחשב ישמש למשחקים, צפייה בסרטים, גלישה ותוכנות חישוביות כגון Matlab. בנוסף, אשמח לקבל המלצות למסך 24 אינץ' בתקציב נוסף של 1000-1500 שקל (העדפה לפנל IPS אם קיים בטווח המחיר). אני מחפשת יחס עלות-תועלת יחסית גבוה: שיפור קל בביצועים כנראה לא יורגש. אני רוצה להיות מסוגלת להריץ באיכות סבירה משחקים חדשים שיוצאים כיום, ואת אלו שיצאו בשנתיים-שלוש הקרובות. הנה המפרט שחשבתי עליו: CPU – Intel Core i5 750 (tray) Motherboard – Asus P7P55D -- or -- Gigabyte GA-P55A-UD3R Graphic Card – Radeon HD 5770 -- or -- 5750 1GB Memory – 2x2GB 1333MHz DDR3 Hard Disk – 500GB Samsung HD502IJ (or any other well-known brand) CPU Cooler – Scythe…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by kissilev,

שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מחשב נייד toshiba L450 16L אני מחפש נייד לשימוש בייתי , לא למשחקים ,בעיקר אינטרנט , סביר להניח אימיול , סרטים .... הצבתי לעצמי סכום של עד 3000 ש"ח.......השאלה אם זה באמת רלוונטי בסכום הזה למצוא משהו טוב קיבלתי הצעה לדגם הנ"ל ( 2800 שח) אני לא מכיר את הדגם ואשמח לשמוע חוות דעת תודה וערב טוב

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  8. זו הצעה שקיבלתי ב4700, האם המפרט כדאי? MotherBoard - Intel Desktop Board WHITESBURG (DP55WB) Media. Intel P55 Chipset. Dual channel DDR3 1333/1066 MHz. 4 DIMMs, 16 GB max. CPU - Intel (Quad) Core i5-750 2.66GHz 2.5GT/sec 8MB Cache. Intel Turbo Mode CPU - Cooling Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. Memory -2X2GB DDR3 1333 CL 9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) CASE - MIDI Tower 1CP4FB 4 x 5.25inch and 7 x 3.5inch Drive Bays Vibration Proof Pads on 3.5inch Drive Cage 12 cm (34dBA) Fans with temperature flow control speed, Excellent EMI Protection Design. Power Supply - Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V v2.3, EPS 2.91 compliant. 12cm fan cool…

• 29 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. במחשב נייד של החברה lenovo G550 האח הקטן שלה תלש 6 מקשים שאי אפשר להחזיר אותם למקומם כפי שהיו (כלומר התופסן מאחורה נשבר חלקית/מלא). היכן ניתן להרכיב חמדש את המקשים הנ"ל באיזור באר שבע, ומה העלות? כמו כן, כמה עולה להחליף את כל המקלדת לאחת נוחה יותר באיזור באר שבע, ומה העלות?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  10. http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=16154&N=4294966502&Name=VAIO+Laptops#/overviewTab מה אומרים?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. Started by soika,

יש לי מחשב נייד של טוושיבה וצורב pioneer dvd-rw dvrkd08a לאחרונה אני מנסה לצרוב דיסק של שירים אבל כל צריבה הוא נתקע לי באמצע אחרי כ 60 אחוז אני צורב דרך ווינדוס מדיה פליר וניסתי גם תוכנות אחרות והוא אומר לי כי הצורב תפוס ואינו זמין הצריבה נעצרת אחרי 60 אחוז ואז מופיעה ההודעה מה ניתן לעשוצת? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. Started by ofridagan,

שלום, נכנסתי היום לחנות מחשבים להתעניין על notebook. הציעו לי מחשב קטן (נדמה לי Asus), שלפי מה שאמר המוכר "הומר" למסך מגע. הוא נתן לי לשחק איתו ואכן המסך פעל. הוא אמר שההמרה נעשתה בחנות - בזכות כישורים מיוחדים שיש להם, בתור מעבדת מחשבים... נשמע לי מוזר כל הסיפור. מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? הרעיון של notebook עם מסך מגע נשמע לי מאוד שימושי, והמחיר שהוא דיבר עליו היה נמוך יחסית (כמו ה-notebook'ים הזולים...) בלי קשר, מה ה-notebook הכי טוב היום בשוק? תודה.

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  13. משקל 815 גרם בלבד, SSD בנפח מכובד, מעבד ULV כפול ליבה עדכני עם ליבה גרפית מתקדמת, קישוריות מקסימלית ושני מסכי מולטי-טאצ' ברזולוציית 1024X600 כל אחד. והסקירות הראשוניות: http://www.slashgear.com/toshiba-libretto-w100-hands-on-video-2190636/ http://www.engadget.com/2010/06/21/toshiba-libretto-w100-resurrects-the-classic-umpc-brand-with-dua/ ההשקה בסביבות אוגוסט במחיר של כ~1100$ בתפוצה מצומצמת (לא מיועד ליצור המוני ככל הנראה). נתונים טכניים: רק לא הצלחתי לברר איך מחברים אותו למסך חיצוני. בטח עם מתאם כמו של ה-iPAD או משהו כזה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. המחשב הוא בשביל חבר קרוב לא מתוכנן OC רציני בשנה הקרובה זה בטוח,מקסימום רק את המעבד לאיזורGHZ3.4 כשיהיה זמן פנוי מסך: [..] SAMSUNG LCD 24" 2443BW PLUS 5ms FULL HD ₪1282 מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - "SLBKP" - BOX - זמין במלאי ₪1485 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EX58A-UD3R ₪1167 זיכרון: [..] G.SKILL 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL8 - RIPJAWS - F3-12800CL8T-6GBRM ₪971 כרטיס מסך: [..] XFX HD5850 1GB DDR5 - RETAIL ₪1529 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-7240S X24 - BLACK - SATA ₪120 מארז: [..] NZXT HADES w/o PSU ₪448 ספק כוח: [..] SEASONIC M12II 620W BRONZE - MODULAR - RETAIL ₪480 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 דיסק קשיח: [..] INTEL X25-V SATA 2.5" SOLID ST…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by nonamenonamenonamenoname,

t

16. Started by Dunul,

שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מחשב נייד, תקציב 2500, אולי אפשר להתגמש טיפה אם זה ממש שווה ואי אפשר למצוא משהו. המטרות הם בעיקר משרדיות, אבל גם משחקים קלילים. אני מעדיף לפחות 3GB RAM, וכל כרטיס מסך נורמלי שהוא לא הסטנדרטי של INTEL זה טוב. בקשר לגודל, אני לא רוצה, שיהיה מינימום 12-13 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  17. שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב עבודה חדש (לבית) בשבילי. אני זקוק למחשב שיוכל להריץ סימולציות וחישובים מתמטיים כבדים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחקר (פיזיקה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Mathematica , Matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט (NBA , …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by 1337Din,

אהלן ההורים שלי רוצים לפנק את אחי הקטן אז הם קונים לו מחשב חדש. התקציב הוא 3000 שקלים, אפשר חריגה קלה.. המפרט עצמו צריך לכלול מקלדת, עכבר וצורב. המחשב יחובר למסך ברזולוציה של 1280x1024. המחשב בעיקר למשחקים, אבל לא קריטי אם יריץ משחקים על איכות בינונית המלצות?

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  19. שלום אז כמו שכתבתי אני קונה היום מחשב נייד ואני השמח לקבל המלצה למחשב נייד המחשב הוא נייד אבל בא להחליף את הנייד עדיף שהיא לצורכי בידור מוסיקה וסרטים כמובן הורדות ( פחות משחקים ) דגש על מהירות ומסך . התקציב שלי הוא עד 1500 דולר מקסימום אני השמח לקבל המלצות כמה שיותר מהר מכיון שאני חייב להחזיר תשובה היום איזה מחשב לקחת . תודה רבה לכם מאוד מקווה שלא עברתי על אף חוק .

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by uh615,

הכוונה כמובן שהמחשב יהיה קל.... מה דעתכם מבין השלושה: 1. toshiba Satellite T115D-S1120 AMD-NEO , 2G 250G 2. Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G SU 2700, 3G 250G 3. MSI Slim X350 1.3GHz SU 4100, 2G 320G תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. לפני השאלות המוכרות דרישות מיוחדות, ואחריהן 2 הצעות מחיר שקיבלתי מLPC בקרית שמונה. א. קרור - המחשב פועל בסביבה חמה 24 שעות ביממה - עד 40 מעלות ודרוש אוורור טוב, (לא קרור מים). ב. כ. מסך - עבודה על שני מסכים (אחד קיים DELL 2209WA ב1650 על 1050) או חיבור במקביל לLCD HD. ג. כוננים - נפח אכסון גדול לסרטי וידאו מצולמים ומהנט (כבר רכשתי WD GREEN 2TB עדיין יכול להחזיר). ד. אני עוסק באומנות - ציור צילום ופיסול ולכך המסך של דל מעולה, הייתי רוצה המלצה למסך נוסף 24" זול וטוב עם HD.(איך ה2294LW של סמסונג?) ולשאלות: ------- 1.תקציב - 3000 ניתן לחרוג בכ-500. 2.שימושים - עריכה של צילומי וידאו וסטילס עד לרמת סרט כחובבן, צפייה בסרטים - מעט HD, גלישה, בניית אתרים בסיסית, FTP, בכלל לא משחק…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם. אני צריך מפרט למחשב שבעיקר מיועד לעבודות גרפיקה בתוכנות של ADOBE, התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח אבל אם אפשר להביא מפרט טוב ב 6000ש"ח זה עדיף. אז ככה:. מה התקציב המקסימלי? 7000 ש"ח ללא חריגות. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה בעיקר! א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).דגש על תוכנות של ADOBE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כן צריך מסך לפחות גודל…

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by RomanKr,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, אינטרנט, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15 - 17 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? כמה מאות גיגה לא יותר * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה לפי בחירתכם בעיקרון המחשב הוא לא לביצועים כבדים, אלא לגלישה סרטים ודברים בסגנון הזה. שהמחיר לא יעבור את ה 3000 ש"ח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  24. Started by jacob300,

אהלן yz101 ב 16.5.2010 התחלתי שירשור לגבי מפרט מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460724.0 השירשור הוא לפני כחודש אני מנסה לעזור לחבר ברכישת מחשב שלא כל כך היה פנוי לרכישה עקב פציעה, אין לו ממש שום ידע בחומרת מחשבים, והוא הצליח להגיע למצב של הצעת מחיר מול אחד מסניפי איבורי (הוא מעדיף סניף שקרוב לביתו, חשוב לו הנושא) עם אותם רכיבי חומרה שהמלצת עליהם בזמנו, חוץ מנושא המעבד, הנציג שם ממש מתעקש על המעבד, הוא טוען שהמעבד אינטל 2.93GHz 4MB CORE I3-530 1156 יותר טוב מהמעבד שהצעת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box אני לא יודע אלו מניעים יש לו לומר זאת, אולי עניין של מחיר, או נושא אחר. מה אתה חושב על הנושא ? בהתיחסות למפרט הכולל מעבד אינטל או AMD הנטיי…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקבל מושג ראשוני למפרט למחשב PC חזק מאוד, פלוס ציוד הקפי ושני מסכים גדולים, לצורך עבודה ומחקר מדעי. השימוש העיקרי יהיה תיכנות ועיבוד נתונים כבד, כולל הרבה הצגה גרפית של הנתונים. 1. תקציב: נדיב וגמיש. לצורך העניין ניתן להניח 11,000 ש"ח כסכום בסיס, ממנו ניתן לחרוג כלפי מעלה עד 3000 ש"ח למטרות טובות, או לחסוך במידה והמטרה מושגת באופן המיטבי. 2. שימושים צפויים: תיכנות, חישובים נומרים אינטנסיבים (כאלה שנמשכים בכיף ימים ואף שבועות...), עיבוד וכריית נתונים, ויזואליזציות כבדות של הנתונים כולל בניית אנימציות וקטוריות עם עשרות אלפי נקודות וקווים. האפליקציה העיקרית איתה אני עובד היא תוכנה מתמטית בשם Mathematica (לצורך העניין דומה ל-Matlab) אשר כבר מותאמת לריבוי ליב…

• 2 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.