עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מפרט של מחשב במחיר של 3000-3500 דחוף!!!!!!!!! בלי מסך בלי צורב או כוננן דיסקים בלי השקעה גדולה בכרטיס קול עכבר או מקלדת השקעה רק ברכיבם העיקריים מעבד לוח אם זיכרון וכרטיס מסך טוב עד טוב מאוד ודיסק קשיח של 120mb תודההההההההההההה!!!!!!

• 14 תגובות
    • 915 צפיות
  2. מחפש המלצה טווח מחירים עד 2000 ש"ח 24 -27 על הגודל של המסך אם אפשר המלצה מה הכי טוב לשימוש יום יומי לא משנה לי LED או LCD מה שחשוב לי שיראו ממש טוב במסך את המחשב (משחקים + סרטי HD) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד, ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים שיצאו בעתיד על הגדרות מקסימליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שלושה מסכי FHD 23 אינץ כל אחד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  4. המחשב זה בשביל ידידה שלי... התקציב: 2500 ¤. תשלום במזומן. חריגה מהתקציב: ניתן לחרוג ב-100 ¤ אבל רק אם זה ממש ממש שווה את החריגה! אבל עדיף שלא לחרוג. מטרות המחשב: עבודות משרדיות, קצת משחקים לא ממש כבדים...(בערך ברמה של פיפא 09 מבחינת דרישות מערכת), אינטרנט, מוזיקה וסרטים/סדרות. ציוד היקפי: לא צריך! האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, לא ממש... האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ברור שרצוי שהמחשב יהיה קריר עד כמה שאפשר...ולגבי העיצוב שלא יהיה מחשב מכוער חח... האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבה. לא צריך מערכת הפעלה והתקנה. האם יש צרכים מיוחדי…

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  5. שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (eclipse, visual studio, photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. אין צורך בהרדיסק ובכונן דיוידי. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. ועוד שאלה: האם יש היום לוחות אם שיש עליהם יותר מחיבור IDE אחד? תודה רבה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה סבבה כל עוד זה לא פגיעה משמעותית באיכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש חייבים אז 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: V -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החל בוורקראפט 3 דרך Total War ועד דברים כבדים ממש כמו Crysis וAC3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  7. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  8. אני צריך מפרט למחשב בעיקר למשחקים חדשים ביחד עם מסך 22 אינץ Wide screen עם HD אין צורך במקלדת \ עכבר . צורב DVD פשוט יספיק אני צריך מחשב יחסית שקט (לא צריך בידוד קול , אבל לא רועש מידי) אם אפשר כרטיס מסך ולוח אם שיאפשרו שדרוג ל-SLI או Crossfire בעוד כשנה שהכרטיס יהיה זול יותר ויציאה של HD מהכרטיס מסך ואפשר בלי כרטיס רשת (אני יעביר פשוט את הכרטיס רשת האלחוטי שמחובר במחשב הנוכחי שלי , אז רק צריך PCI פנוי) ללא מערכת הפעלה וללא צורך בהרכבה

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  9. ידידה שלי רוצה לקנות מחשב ויש לה תקציב דל מאוד 3000 ש"ח כולל מסך אז הנה מפרט שהצעתי לה מה דעתכם? (ההצעה נלקחה מגמא מחשבים www.gamapc.co.il) אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ולהזכירכם החנות צריכה להיות באיזור המרכז מעבד AMD sempron 2500 לוח אם גיגה בייט GA-7vm400m זכרונות kingston 512mb ddr 400 cl3 דיסק קשיח WD 40GB 7200 8MB buffer כונן תקליטורים Lite on X52 כונן 1.44 מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי PS2 רמקולים סטנדרטים מארז compucase 6a19 סה"כ 2805 כולל מע"מ המחשב למטרה של אופיס ואינטרנט (יענו למטרות משרדיות) אני חושב שזה כולל הרכבה אבל לא בטוח אשמח לשמוע דעות והצעות לשיפור (לקחתי את הלוח הזה כי הוא היה הכי זול שם ויש עליו כרטיס מסך) בתודה מראש ארז

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by Bori4ka,

1. מה התקציב המקסימלי? 2000 אם ניתן אפשר לחסוך, עדיף לא לחרוג אבל עם כן אז עד 100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: סרטים משחקים אינטרנט אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מסך 22, משחקים כמו קול אוף דיוטי להגדרות בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא4. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 57. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. רק מ IQPC10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דריש…

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  11. Started by arieltan,

שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  12. שימושי המחשב הם: אינטרנט, תוכנות כבדות (לא גרפיקה), משחקים סרטים ומוזיקה. המפרט : מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤590 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L ¤455 כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3870 512MB PCIe ¤719 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W ¤299 סה"כ 2063¤ (לא צריך שום רכיבים נוספים, כל השאר כבר יישנו). המליצו לי ללכת כבר על ATi Radeon HD4850, השאלה שלי האם לא יהיה לי צוואר בקבוק ? ומה דעתכם כללית על המפרט? האם יש צורך בשינויים \ שידרוגים? נא לא לחרוג מהמחיר בהרבה. תודה ושבוע נעים.

• 11 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by SoulMaster,

שלום (: אני צריך עזרה קטנה בקניית מחשב נייד. - תקציב: 6,000 ש"ח - מטרות: משחקים [כבדים], אינטרנט, מוזיקה וסרטים - מערכת הפעלה: Windows 7 - הארד-דיסק: 500GB - זיכרון: 4GB - גודל מסך: עדיפות ל- 15.6" - כונן: צורב DVD - סוללה: זמן סוללה ארוך - כרטיס מסך: לא מובנה * עדיפות לקנייה מחנויות באג או KSP

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  14. Started by MotherShip,

ההשערה שלי היא משהו כמו 400~450, אני קרוב? :

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by DTW,

היי לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים בתואר מדעי המחשב. אשמח להמלצות איזה מחשב נייד מתאים, מחשב נטו ללימודים לא צריך גיימינג(והאם כרטיס מסך נחוץ ללימודים?), שיהיה מסך 14 אינץ והכי חשוב חיי סוללה ארוכים ועם אחריות 3 שנים,(גם אם נותנים שנה אחריות וניתן להרחיב ל3 אני אשמח לשמוע עליהם כל עוד המחשב טוב). מתכנן לקנות בבלאק פריידי ככל הנראה ב KSP באילת.(אם יש המלצות אחרות היכן לקנות אשמח לשמוע). תקציב בערך עד 5 אלף. תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  16. אבקש את הצעתכם למחשב ב5000 בלי כרטיס מסך מסך וציוד הקפי חלק מ NOACOMP חלק מIQPC חלק 6600E -1780 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 4 4 12 - 1520 GIGABYTE GA-965G-DS4 - 999 \-ASUS P5B DELUXE 1105 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - 579 סה"כ 4878 איך זה ? יש לי גם כמה הרד דיסקים של 160-120 כרטיס מסך יש לי 1950PRO של HIS מארז אני יביא משהו לבד ספק כח יש לי 680 וואט מסך יש 2 חח רק צורב DVD אני צריך שתציעו לי בבקשה אם חסר משהו אז תאמרו לי ווקשה תודה

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by cfirc,

שלום , מה אתם אומרים על המפרט הבא : דגם מחשב: i0000 מעבדי אינטל: Core i3 530, 2.93GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9499 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-S2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9517 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9424 כרטיסי מס…

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  18. זה המפרט שלי: מה אני יכול לשפר ב- 510 שקל שנותרו לי, בלי שקל אחד נוסף? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  19. INTEL Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB GIGABYTE 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI 1GB Kingston HyperX CL5 X2 GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E Western Digital 160GB 7200RPM, 16MB, SATA II, Raid Edition Enermax Liberty ELT500AWT 500W * מארז פשוט בסביבות ה300 עד 450 שקל שאר הדברים כמו צורב עוד כונן קשיח ושטויות יעברו מהמארז הישן .. :] סה"כ מחיר : 5220 מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  20. חבר ביקש ממני עזרה ואני ממש לא מבין בנושא הוא צריך מחשב לעבודה ב AUTOCAD ו SolidWorks. אני לא יודע להגיד לכם מה בדיוק הוא עושה עם זה אבל הוא מהנדס מכונות אם זה עוזר. ניסתי קצת לחפש בפורום אבל רק יצאתי יותר מבולבל. ראיתי כל מיני המלצות על מעבדים,כמות זכרון,כמות של כוננים קשיחים,כרטיסי קוואדרו לעומת כרטסי מסךרגילים בקיצור זה לא התחום שלי ומחשבים זה לא התחום שלו ככה שכל אחד מנסה למכור לו איזה בוליש אחר. אין ממש תקציב מוגדר , השאיפה היא להוציא כמה שפחות אבל למיטב הבנתי אי אפשר להגיע למחשב נורמאלי אם מפרט בסיסי. בו נגיד שהקציב הוא סביב ה 3000 ואפשר לחרוג עד 4000 שקל כדי לקבל ביצועים נורמאלים/טובים תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  21. שלום וערב טוב! אני מעוניין לקנות לפטופ חדש,הייתי רוצה מסך קטן זכרון של 2 ג'יגה כונן קשיח של סביבות 100-120 ג'יגה עדיפות שיהיה מעבד ליבה כפולה אבל חייב להיות לפטופ קטן למשל מסך 10.1'(בסגנון הזה) התקציב שלי הוא 2500 ש"ח השימוש שלי: אני לומד תכנות C#,אז חייב לסחוב סבבה את ה- visual studio 2008 כמוכן שימוש רגיל של תוכנות,אינטרנט וקצת סרטים אני מדגיש-זה לא יהיה מחשב למשחקים או גרפיקה כבדה תודה רבה והמשך שבוע נעים ליאור

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  22. משחקים חדשים וכבדים, צפייה בסרטים (בעיקר HD) . חשוב לציין שיש לי כבר כונן קשיח אז לא צריך במפרט. בעיקרון יש לי 4000 שקל להוציא, אבל אפשר לחרוג עד 4500 אם ה500 שקל יהיו מועילים. תודה רבה

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  23. היי, יש לאחותי לפטופ של IBM Thinkpad T60. המהירות שלו היא 1.66 GHZ והוא עובד רק על 980 MHZ (לפי מה שרשום ב-MY COMPUTER וגם המחשב עובד לאט). ניסיתי לשחק עם האפשרויות ב-BIOS וגם לשנות את ה-POWER SETTINGS ל-MAXIMUM PERFORMANCE וזה לא עזר. אודה לכל עצה/רעיון איך אפשר לגרום למעבד לעבוד במהירות המקסימלית שלו.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  24. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שיריץ ברמה כמה שיותר טובה.. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?כרגע המסך הוא 17 אינץ' אבל אני מתכוון לשדרג כנראה או ל22 או ל20(אשמח להמלצה על הדרך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אפשר המלצה למסך טוב בלי קשר לתקציב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב …

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין בחוות דעת על שני מפרטים. המחשב הוא להורים שלי, שימושים עיקריים: אופיס, אינטרנט, קצת סרטים ומשחקים קלים. אני מודע שהמפרט הראשון יעמוד בדרישות, אך הוספתי את המפרט השני, במקרה ואחפוץ במשחקים תובעניים יותר כשאני בבית. נ.ב. בבקשה מפרטים מחנויות בצפון. (חיפה וצפונה) מפרט 1: שימושים כללים 3K Intel Core Duo E5200 2.5GHz 2Mb 800mhz BOX, יחידות 1 ¤390 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3941 XFX nForce® 630i Intel LGA775, יחידות 1 ¤385 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4592 G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5, יחידות 1 ¤275 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4902 Samsung SATA2 640GB 16MB 7200RPM, יחידות…

• 8 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.