ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,382 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי לפני שבוע מחשב ונעזרתי בפורום מפרטי מחשב לפני הקנייה (המפרט רשום בצד ימין). יש לי את כל המשחקים הכי חדשים ועם הגרפיקה הכי טובה ויש משהו מוזר מאוד, יש לי כרטיס מסך GTX 680, והתקנתי את הדרייבר האחרון של NVIDIA (גרסא 310.70), יש לי את המשחקים Far Cry 3 ו-Battlefield 3, ואת שניהם אני מצליח להריץ על ULTRA וה-AA עד הסוף, בקיצור הכל על מקסימום ואני מצליח להריץ אותם על 60 FPS בלי דרופ אחד אפילו, עובדים מצוין וזה משחקים עם גרפיקה מצוינת. הורדתי את המשחק Batman Arkham City ואת Sleeping Dogs, שניהם גם על מקסימום (הבטמן כולל PhsyX עד הסוף גם) ואת שניהם אני לא מצליח להריץ על 60 FPS , יש המון דרופים וה-Sleeping dogs בקושי מצליח להגיע ל-60 גם שאי…
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום אני הדיוטת מחשב ומאד אשמח לעזרה. כרגע משתמשת בלפטופ עם מערכת סלרון בן שמןנה שמתחנן לפנסיה כבר... מחפשת מחשב עד 2000 שח עבור: גלישה, אופיס, מצגות, סרטים, בניית אתר בוויקס רמקולים טובים, קל, מסך טוב כל מה שאפשרי לבקש בסכום הצנוע שיש לי. קראתי סקירות טובות על ה lenovo ideapad yoga 300, אבל אחי אמר שקנה ואחרי שבועיים התקלקל לו ואחכ שמע שהתקלקל לעוד שני חבריו שקנו, אז לא יודעת. מאד אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
אהלן, אבקש מפרט למחשב גיבוי שיקושר לרשת מחשבים בחנות עסקית. על המחשב תותקן מערכת windows server 2008. לגבי התקציב עדיף לחסוך. אני לא יודע בדיוק איזה חלק במחשב חשוב\מומלץ\עדיף למחשב גיבוי, אבל אני מעריך שזה לוח-אם והארד דיסק. ציוד היקפי שצריך זה מקלדת ועכבר. השקט לא חשוב. ללא אוברקלוק. הקנייה תבוצע בעדיפות בRSM. תודה.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מחשב נייד של ASUS מדגם G73SW (כרטיס מסך של Nvidia) ורציתי לחבר אותו למסך טלוויזיה של LG בשביל לצפות בסרטים. עכשיו ברגע שחיברתי ביניהם באמצעות כבל HDMI ראיתי על הטלוויזיה שכל התמונה חתוכה. כאילו כל המסגרת של התמונה מחוץ למסך. בערך 2-3 ס"מ חתוך מכל צד ואז לא רואים את כל התמונה במלואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ושום דבר לא עזר. מה שכן הצלחתי זה להקטין את התמונה יותר מהמסגרת של המסך אבל שום זאת בדיוק הבעיה ההפוכה. איך אפשר להתאים שיראו סרטים בטלוויזיה על כל המסך ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שיהיה אמין, קל ויפה... כן זה סטודנטית אז זה גם שיקול רציני אצלה
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל
-
- 8 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכם, אני קורא כאן בפורומים כבר זמן רב במטרה לבנות לעצמי את המחשב האולטימטיבי לצרכים שלי. אני טס בflight simulator X של מיקרוסופט באופן מקצועי מה שאומר שמעבר לתוכנה עצמה יש תוספות כבדות של נופים מטוסים וכו' ולכן דרוש מחשב חזק. בנוסף לך שימושים רגילים של צפיה בסרטים הורדות ומשחקים חדשים שיוצאים מדי פעם. בנוסף אני רוצה לפתוח את האפשרות של OC בפני, אבל רק בשלב יותר מאוחר הצקציב שהצבתי לעצמי הוא 5.5K, מדובר על מחשב נטו בלי ציוד הקפי בלי מסך ובנוסף בלי כונן DVD שכבר יש ברשותי אחד טוב. אז המפרט שחשבתי עליו הוא כזה: ASUS P5Q pro intel E8400 OCZ reaper 2GB 1066MHZ 9800GX2 1GB thermaltake though power 600W thermaltake big water 735 WD SATA2 250GB thermaltake armor…
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך שתי מפרטים.... אחד שיהיה עם ליבה אחת והשני עם שתי ליבות (אני נותן לו אפשרות לבחור..) דרך אגב יש מצב לדחוף גם כפול ליבה וגם ג'יגה זיכרון ב5000 ש"ח ושאני לא אצתרך לבחור כרטיס מסך עלוב? תודה מראש לכל העוזרים.. אני מזכיר לא צריך ציוד הקפי בכלל!! כמה שיותר מהר יהיה יותר טוב... כי הוא עולה לי על העצבים כבר... כל שניה שולח הודעה.. תודה רבה לכל העוזרים... (שוב)!!
-
- 10 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אהלן חברים. אנחנו קונים מחשב לסבתא, שתוכל לגלוש בו באינטרנט בנוחות. לא משחקים, לא תוכנות מיוחדות, רק שיהיה יציב, בלי בעיות, ומהיר במידה מספקת. אה - וצפויות בו גם הרבה שיחות סקייפ לחו"ל עם מצלמה. כמובן שהיא צריכה את כל הציוד ההקפי הרגיל כולל מקלדת, עכבר, מצלמה ומסך 19 רגיל (לא דק).... מה אתם אומרים?
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי רגיל לא משהו מיוחד קצת word קצת office גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אולי לא משהו רציני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. במידה וכן אולי משהו בסיסי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LCD 23 אינצ' אם אפשר -לאילו הגדרות…
-
- 7 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הקדמה: מעוניין לקנות מחשב שישמש לעבודה כאשר אני מחוץ למשרד או עובד מהבית, מחפש מחשב חזק פיסית (אני לא כל כך שומר על מוצרים), מחשב שילווה אותי ב-5 שנים הקרובות- (מתלבט לגבי מסך מגע היות ומחשבים אלו הינם חדשים יחסית מצד אחד, מצד שני אני לא מתכוון להחליף את המחשב ב- 5 שנים הקרובות) 1. תקציב – 3,000 ₪ -4,000 ₪ 2. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה סרטים ביתית, עבודה מרחוק. 3. גודל המסך ? עד 14" 4. משקל רצוי? עד 2 ק"ג 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך – 5 שעות 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI שיהיה אפשר להתחבר למסך גדול , וכל חיבור שעשוי להיות שימושי ( הכוונה להישאר עם המחשב לפחות 5 שנים) 7. בלוטות:? כנ"ל בסעיף 6 8. גודל מ…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
ההשערה שלי היא משהו כמו 400~450, אני קרוב? :
-
- 4 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב עד 5000 עם סטייה עד 5500 לעבודה בפוטושופ לייטרום אינדיזיין וכו' תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי תקציב מאוד קטן יחסית לדרישות שלי...בערך 3700 ש"ח אני צריך מחשב, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקים ו\או כונן דיסקטים. בעיקרון, אני צריך כרטיס מסך עם 256 MB דיסק קשיח עם 300 GB בערך (מינימום, אני צריך הרבה מקום) זיכרון של 1GB מינימום ומעבד של 2.0GHz מינימום... אני יודע שזה תקציב קטן, אבל זה מה שיש, אני צריך חלקים טובים ואמינים, ואני מאמין שהדרישות שלי יספיקו למפרט בינוני בסכום הזה. (כרטיס הקול יכול להיות OB, והמחשב ישמש למשחקים, לא כבדים מדי)
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת 1400*900 . מסך "מאג" 19. (שוקל להחליף). -לאי…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט המחשב המצ"ב. המחשב מיועד פחות או יותר לעבודות גרפיקה (פוטושופ וקצת תלת מימד - 3dsmax) וגם קצת לעבודות וידאו (after effects). התקציב הוא לא מאד גדול יחסית לשימושים (5000 ש"ח) אבל זה מה שיש. מעבד: core 2 duo E6750 2.66MHZ 4MB מחיר: 1,010 ש"ח לוח: Asus P5KC או Gigabyte GA-N650SLI-DS4 (nForce 650i SLI) - ATX מחיר: 770 ש"ח זיכרון: Twinmos 1024Mb DDR-II 800Mhz x2 מחיר: 220 דיסק: WD 3200AAKS SATA2 320Mb 16Mb buffer מחיר: 395 מארז: Thermaltake SopranoDX VE7000BWS או Antec SONATA II with 450Watt PSU מחיר: 595ש"ח או 729ש"ח ספק (במידה ולוקחים את ה-thermaltake): כ Thermaltake Power W0101 550W silent, 24pin מחיר: 39…
-
- 12 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש ברשותי נייד Dell studio 1535 2.0 www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm כמו כן יש לי LCD 42" FULL HD 1920X1080 ברצוני לדעת אם יש אפשרות לחבר את הנייד לLCD בחיבור HDMI ולהציג תכנים שהם FULL HD 1920X1080?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האם זה נכון שמעבד n270 לא יכול לתמוך ב 2G זכרון? בשביל זה צריך n280 לפחות או n450 ?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? ,תכנות בעיקר visual studio ,eclipse * גודל המסך? מאט, 13 אינטש * רזולוציית המסך? שיהיה אפשר לחבר אותו למסך גדול יותר בלי שזה יפגע ברזולוציה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 1.5KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות נשמע סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB HDD ועדיפות לאחד עם SSD( כCHACHE לפחות) * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צרי…
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבנית מפרט AMD. אני זקוק למחשב טוב, יציב ושקט, שישמש לעבודה ב-Office, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים מדי פעם ומשחקים של ילדים קטנים מאד. אני לא זקוק למסך, מקלדת, עכבר וכונן CD; אבל זקוק לצורב (LITEON?). בעניין הפונקציות של לוח האם, אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני מעוניין בארבע, או שש יציאות USB, תמיכה ב-FireWire וכמובן אשמח אם נכנס בתקציב SATA. דבר נוסף, אני רוצה 512 MB זיכרון. עד כמה משמעותי ההבדל בין מודול אחד לשניים? ואם כבר 512, אז ניתן להסתפק בכרטיס מסך OB? בעניין קירור, שוב, כיוון שלא אעשה OC, אני לא זקוק למשהו מפלצתי, אבל מוכן להשקיע בשביל שקט מופתי! התקציב שלי עומד על 3,000 - 3,500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח אפשר לחרוג בעוד 500-700 ש"ח במידת הצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-700 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
היי לפני שבוע וחצי בערך הצעתם לי מפרט למחשב שמיועד למשחקים.. לינק לדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=225438.0 הבעיה שהרכיבים שהוצעו, לא כולם זמינים. בנוסף, החלטתי כנראה לקנות מהחנות SKYPC.. אז ככה: א. השאלה הכי חשובה בשבילי - איך החנות הזאת? מה אתם אומרים עליה? איך הביקורות עליה? חנות טובה? אמינה? ב. המפרט שהציעו לי בסקאי, בהתבסס על מה שנתתי להם, הוא: מעבד: core 2 duo E6300 Box Intel לוח אם: Gigabyte GA-965P-S3 זיכרון: PQI 1024/667 X 2 כרטיס מסך: GCUBE X1950Pro 256MB GDDR3 H\ דיסק קשיח: WD 160JS 160GB SATA 2 צורב: DVD LG X18 מארז: מידי שחור/כחול HEC 6a21B + 1 Fan ספק כח HEC 400W TD סה"כ 5140 ש"ח. אז ככה.. קודם כל חשבתי להוריד 1 גיגה זיכרון.. להסתפק רק ב…
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי אני בונה מחשב לצורכי אינטרנט קצת משחקים ואני צריך שהוא יאפשר לי עריכת וידאו בצורה נוחה ושיהיה די מותאם לכך עכשיו בניתי מפרט ואני צריך יעול מחיר לפחות ב1000 שקלים אם אפשר אם לא לא נורא אבל אני בכל זאת ומעדיף ובכלל חוות דעת כללית תודה הבעיה העיקרית שלי היתנה בכרטיס מסך שאיני יודע במדויק עד כמה הוא משפיעי לעריכת וידאו וכדומה, מפני שבעיקר חיפשתי אחד עם VIVO. מעבדי אינטל Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 610 1 610 זכרונות DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingston 340 2 680 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RE…
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
את המפרט הציעה חברה ידועה לידידה שלי. הצורך שלה הוא במחשב בלבד (יש לה מסך וציוד היקפי) לשימושים משרדיים, אינטרנט, ועריכת וידאו חובבנית. רצוי להישאר בתקציב זה או לחסוך אם אפשר. לא צפוי OC. הרכישה תתבצע באזור תל אביב. אשמח להערות על טיב המפרט והצעות לשיפורים/החלפות אם יש. תודה ליאור מעבד Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz6MB L3 Cache s1150 –Tray מאוורר למעבד .Arctic Freezer 7 Pro Rev2 לוח אם Gigabyte GA-B85M-HD3 LGA 1150, Intel B85, DDR 3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Western Digital Caviar …
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי מהמפרטים יותר טוב רק לOC ולמשחקים ! עד 4500... מפרט 1: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤829 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay -------------------------------------------------------------- לוח אם ASUS P5Q ¤623 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 --------------------------------------------------------------- כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤265 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS ---------------------------------------------------------------- זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤298 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-2GBPK ---------------------------------…
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-