ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אמנם לא הכי קשור לפורום, אבל בכל זאת אני מנסה לתקן טעות טיפשית שעשיתי. הבאתי מארה"ב מעבד מעבד חדש עבור לוח שנמצא ברשותי ללא שימוש. לא השקעתי בבדיקה מוקדמת וכמובן שיצא שהסוקט לא מתאים. לכן אני מעוניין למכור את המעבד במחיר שנקנה. מי שמעוניין במעבד I5-4570S חדש לחלוטין בקופסא סגורה יכול להיכנס. דותן
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד אשר ישמש אותי בעיקר לצורכי תכנות, מדובר בעיקר על תכנות WEB PHP ו-JavaScript בצורה מקצועית, ובנוסף לכך C וC#. כמו כן אפעיל במחשב גם תוכנות עיצוב כמו: פוטושופ, פריהנד ואילוסטרייטור וכמובן אינטרנט ותוכנות סטנדרטיות. התקציב הוא 4500 ש"ח כאשר ניתן לחרוג עד ל5000 בערך במידה והשיפור משמעותי. הדברים החשובים לי הם לפחות 1GB ראם, דיסק קשיח לא פחות מ80GB, מעבד חזק וWI-FI. לגבי משקל ראיתי שהממוצע הוא 2.8 ק"ג, זה נראה לי סביר אבל הרבה מעל כבר יהיה כבד מדי. בנוסף לכך אריץ במחשב גם לינוקס כך שאם אתם מודעים לגבי תמיכת החומרה של המחשב בלינוקס זה יעזור. נתקלתי בלפטופ הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3180&scat=332&tcat= גם המחשב הזה: http:/…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום שמי שלומי אני לומד גרפיקה ומולטימדיה תלת מימד אני רוצה לבנות מחשב ולא יודע מה דרוש בגלל שפה האנשים מקצוענים ביותר הייתי רוצה לראות דוגמאות של מפרטים שיש לכם. כל מי שיכול בבקשה לעזור ולהגיד לי מה יש אצלו שהוא יודע שזה אכן מתאים לעבודה. השימושים: עריכת תמונות, עריכת וידאו, עיבוד אפקטים, יצירת קליפים, מולטימדיה דו מימדית ואנימציה תלת מימדית החלקים שהכי חשוב לי לדעת מה מתאים הם: לוח אם, מעבד, זכרון וכמובן כרטיס מסך. תודה לכל העוזרים. שלומי
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט (תואר ראשון במתמטיקה)? דרישות הסף שלי הם 8 ג'יגה זיכרון פנימי, עד 2 ק"ג, עד 4000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון התחלתי לבדוק אפשרות להביא נייד ומאוד מצאה חן בעיני סדרת הסטודיו של דל אך שאני מסתכל על האתר שלהם שממש טוב כל האפשרות של הבחירה איך אתה רוצה את המחשב שלך וממש חבל שבארץ אין אפילו משהו דומה! שמתי לב שמה שיש בארץ זה באופן ברור סדרה ישנה יותר ובעלת מאפיינים רבים ושונים החל מהצגים ששונים בסדרות עד למעבדים כרטיסי הרשת שבחדשים יש תקן N וכמו כן שנראה כאילו הם הסירו את הזיהוי בימוטרי.. אבל כל זה פחות משנה האם ידוע מתי הסדרה החדשה תגיע לארץ והם באמת שווה לחכות לה?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
תשמעו תכלס אני לא מבין יותר מדי במחשבים. ואין לי חשק זמן וחשק לחקור יותר מדי. השאלה היא איזה חנות או רשת אמינה יחסית{אני גר באזור השרון גם תל אביב זה בסדר}. והאם אפשר לקנות איזה מותג, ואפילו להפסיד מעט כסף כדי שלא יעבדו עלי יותר מדי עם החלקים. ועוד משהו, כדי לראות סרטים לאילו חלקים כדי לתת חשיבות. מסך? כרטיס מסך? זיכרון? זיכרון קשיח?
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, ושאר הדברים הרגילים. הדרישה לנייד עם מסך לא גדול במיוחד. אפשרות ל-ASUS בא בחשבון. המחשב מיועד לאחותי.
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת לרכוש מחשב לצרכי גרפיקה בעיקר תוכנות אילוסטרייטור, פוטושופ ,פלאש, ,אופציה בעתיד לעריכת וידאו ואפטר אפקט וכמובן אופיס. כמו כן אשמח לדעות לגבי נייד או נייח תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
היי, אחותי סטודנטית ואני מנסה לעזור לה ברכישת נייד. לא ישמש למשחקים, ישמש לאופיס, אינטרנט ומדי פעם בטח תוכנה שנדרשת במהלך הלימודים. אפשרות ראשונה זו רכישה בארץ. אפשרות שנייה - בסוף החודש אני טס לחודש לארה"ב. אני תכננתי לקחת איתי נייד בכל מקרה אבל אפשרות אחרת זה לקנות לה בתחילת הטיול נייד (במשהו כמו 700$), לטייל איתו ואז לתת לה אותו כשאגיע לארץ. הבעיה, אני לא מתלהב לשלוח למלון כלשהו, אני לא אהיה באף מלון יותר מ 3 לילות וקצת חושש להזמין למלון ושזה יחכה לי שם. אולי אני טועה... לכן חשבתי על BESTBUY (לא מכיר עוד רשתות גדולות), יש להם הרבה סניפים ואוכל פשוט לרכוש שם בתחילת הטיול. מקריאה לגבי אחריות אני מבין שטושיבה ו DELL (רק חלקים) אמורים להיות בסדר? מה הייתם ממליצים? בארץ? ב…
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם, ידידה שלי, סטודנטית למשפטים, החליטה שהיא צריכה מחשב נייד בתקציב נמוך: 3000 +- שימושים: אופיס, גלישה באינטרנט, תוכנות צ'טים למינהם וסרטים. מסך מט עדיף, S-video , עדיף גם HDMI, שלא ישקול יותר מ2.5 ק"ג, אחריות ארוכה ככל הניתן. אלו הדברים בתמצות. הצעתי לה לגשת לחנות ולהרגיש מחשבים בגדלי 14.1" 13.3" 15.4" ולהתייחס למשקל, מקלדת, רזולוציית מסך ומבריק\מט. בעוד מספר שעות יהיו בידיי התשובות בנוגע למה אי אפשר להתפשר... בינתיים מצאתי את : A840 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a840.htm E310 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10729 W576M http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10561 אשמח להצעות ותגובות, יוסי.
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
המחשב הוא למשחקים ולאפשרות שיהיה בו OC כי אני לא יודע בינתיים איך עושים את זה. התקציב יכול גם קצת לחרוג למעלה. המפרט: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core ¤ 2,180.0 0 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ¤920.00 PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK ¤ 1,594 ש"ח Westren Digital 120GB SATA II JS 8MB 7200RPM x2(RAID_0) ¤ 1,010 THERMALTAKE BIGTYPHOON ¤240.00 Antec High Performance 1088 AMG ¤950.00 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK ¤350.00 3,174 LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 256MB 256BIT 154…
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 2500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אשמח אם אפשר לעמוד ביעדים וגם לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100-200 ש"ח, אבל תכלס מעדיף לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים - מוכן להתפשר על הגדרות גרפיות. אדריכלות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? Autocad, sketchup, photoshop, vectorworks. יבוצעו בו מדי פעם renders. ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, גודל המסך 22" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty, משחקי ספורט * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? בינוניות 3. האם יש צו…
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב גיימינג וסרטים ב1080p ושיתוף (כלומר - הוא יהיה דלוק רוב שעות היום). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: BF4, Watch Dogs, AC4, World Of Warcraft, Total War: Rome II, Paradox games -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1080p, 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרות פיתוח תוכנה ללימוד מכונה וhigh performance computing. חיפשתי מעט ויש כמה דברים שאני מעדיף בקונפיגורציה. 1. מעדיף מעבד i9 ללא סיומות k וללא f. ברירת מחדל i7. 2. מעדיף 12GB GPU NVidia 3080 TI ומעלה. 3. מינימום 32GB RAM 4. מעדיף שניי דיסקים נפרדים לאפשר dual boot בין windows ללינוקס ubuntu. 5. אם יש מערכת קירור איכותית למנוע כיבוי מחשב בשל התחממות GPU / CPU - אולי קירור כספית ? 6. אין מגבלה על הקופסה - המחשב יישב במשרד . שיהיה שקט ויציב בחום וכו... יתכנו משימות מגוונות ללימוד מכונה ואולי גם נושאי תמונה ווידאו אוודיו ותקשורת . האם כדאי שני כרטיסי רשת לאפשר חיבור שניי …
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני חייב עזרה לגבי מחשב נייד . בהשקעה של 6000 ש"ח אני לא מכור למשחקים . ללימודים,עבודה ,קצת גרפיקה. מה מומלץ מבין החברות : טושיבה,יבמ(לונבו),DELL או HP(מסקרן אותי הניידים שלהם אם מעבדי AMD) האם הם טובים כמו בנייחים ? אשמח לקבל גם דגמים. ממש תודה alzi
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד של MsI כבר שנתיים בערך ובאמצע עבודה פתאום הוא מהבהב כאילו הוא נכבה ניהיה מסך שחור לשנייה וחוזר ככה כמה פעמים וזה בא והולך מזה יכול להיות? תודה לעוזרים שבוע טוב!
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! עזרתכם בבקשה, אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח(עדיף פחות) שימושי המחשב הם: בעיקר גיימינג בינוני(קצת Call of Duty, Operation Flashpoint 2 וכו') ותכני HD. בקשר למסך - 2מסכים, אחדLCD 17(ישן) ואחד טלוויזיה LCD 27 HD (משתמש ב''17 כאשר אני רואה טלוויזיה למשל - העדיפות שלי היא להשתמש כמה שיותר ב 27'') אין צורך בציוד היקפי, כוננים למיניהם, דיסק קשיח ומערכת הפעלה. השקט לא חשוב במיוחד. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אח שלי הקטן מכור לWoW, ואני רוצה לפנק אותו לבר מצווה במחשב שיריץ את המשחק בגלל שהוא כרגע משחק בלפטופ מעפן. אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את המשחק בצורה מקסימלית (אולטרא על רזולוציה הכי גבוהה. 1920x1090?) לא מעוניין בשקט, באוברקלוק, בשום דבר מזה. פשוט משהו שיעבוד חלק עם מערכת הפעלה חוקית. עכבר, מקלדת ורמקולים גם נחוצים. לגבי מסך אני לא יודע. יש לו בסלון טושיבה Full HD, אבל היום המסכי מחשב הם מסכי טלוויזיה או שעדיף משהו ייעודי? תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מחשב אז רציתי לשאול אותכם אם המפרט הזה הוא טוב אם לא בבקשה המליצו לי על משהו תקציב עד 6400 ש"ח מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1046 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900XT 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - R600XT - DX10 - RETAIL ¤2211 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤366 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK ¤694 מארז: NZXT LEXA BLACKLINE w/o PSU ¤539 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤598 קרור למעבד: THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤260 …
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב : לוח אם: דגם: PC-CHIPS מהירות FSB: 266 MHz כ.מסך משולב: 64MB עם מאיץ גרפי 3D כרטיס קול משולב: AC97 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 6 סה"כ דיסק קשיח: טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 60 GB מהירות: 7200 RPM מעבד: סוג מעבד: AMD דגם מעבד: 3400+ מהירות FSB: 266 MHz מארז: סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון: נפח: 128 MB (אפשרות לשדרוג ל 256MB ב 79 ש"ח ) מהירות: 400 MHz אחריות: 3 שנים
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הדרישות בכותרת חוץ מזה-שיהיה AMD שיהיה בו דיסק קשיח גדול (160 ג'יגה לפחות) ו-SATA כמובן כרטיס מסך, לא צריך יותר מ-6600GT, מאמין שיספיק לו מעל ומעבר ומסך דק איכותי 17 אינץ' של LG/MAG/BENQ, לא משנה-העיקר שיהיה טוב
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מחשב בן 4 CPU : E8400 + ARTIC COOLING 7 FREEZER PRO GPU : GIGABYTE 8800GT 700/920/1840 + ZALMAN COOLING M/B : GA-EP35-DS3 MEMORY : Corsair 1GBX2 XMS2 DHX DDR2-800 CL4 Kingston 1GBX2 PC2-6400 DDR2-800 CL5 PSU : CORSAIR VX550W 41A H/D : Western Digital 320Gb 16MB AAKS Western Digital 500Gb 16MB AAKS
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אהלן חברים, ראשית יש לכם פורום מעולה בעבר היה לי יוזר פעיל הרבה שנים פה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.0k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך בתקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ 500 ש"ח מקסימום חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מאומצת + HTPC סביר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בדפדפן וריבוי משימות (לא תוכנה ספציפית) - לא גיימר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - כרגע מחובר 23 אינץ' ב 1080p אבל צריך להישא…
-
קניתי לפני חודש Dell Latitude D620 עם מעבד daul core 2.0, דיסק קשיח 100/7200 וזיכרון 2X512. בדקתי את זמן הסוללה וכאשר רק וורד פעל הסוללה הספיקה לשעתיים וחצי בלבד... האם זה נורמלי? מישהו יודע מה זמן הסוללה המקובל למחשב כזה או איפה אני יכול לבדוק את הנתון הזה? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 20 אלף, כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרימייר, HD, ואפטר אפקט בנוסף למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כעיקרון מדובר בשדרוג למחשב קיים, אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) הארדיסקים: לא צריך 7200 יש כ 15 טירה. SSD כבר נמצא אך אפשר להוסיף לפחות טירה SSD. NVME: אפשר M.2 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ביותר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממש ל…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-