עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734758 הוא שווה 2600 ש"ח? הוא מיועד ללימודים בעיקר אבל גם למשחקים וסרטים אני מבין שהכטיס מסך הוא בילט אין ככה שזה לא להיט אבל למחיר שלו נראה לי משתלם.. אם יש משהו טוב יותר לצרכים שלי אותו מחיר או פחות זה יעזור תודה רבה.. יש גם את זה http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734709[br]פורסם בתאריך: 28.06.2010 בשעה 20:04:41 מישהו?זה ממש דחוף כי זה על מכרז..

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  2. DELL Latitude E6410 HP EliteBook 8440W ThinkPad T410s Lenovo לזה יש גם דגם עם multi touch Hp EliteBook 2740p Tablet PC המחשב לא יקנה בארץ לגבי העדפה אני מאוד רוצה מחשב מגע יש לי אחד כזה בעבודה של פנסוניק מוקשח וממש כיף לעבוד עימו בנוסף אני חושב יהווה יתרון בלימודים אם אני יוכל לכתוב עליו במקום במחברת. זמן סוללה אני חושב משהו כמו 6 שעות צפונה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  3. Started by chenrp,

שלום לכולם, חבר שלי הביא לי נייד של HP PAVILION 9700 כדי לבדוק אם ניתן לתקנו. המחשב לא נדלק כלל. כשלוחצים על POWER, נדלקים כל הנורות ונכבים לאחר שניה. ניסיתי הוצאה של סוללה וגם זה לא עזר. יש עצות נוספות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by sagivab,

אני צריך המלצה למחשב נייד בסביבות 2500 שקל אם עוד 300-500 שקל ישנו בהרבה אני מוכן להשקיע. הצרכים של המחשב הם אינטרנט אופיס וצפייה בסרטים בעיקר כך שכרטיס מסך לא משחק תפקיד גדול. חשוב לי שיהיה מעבד טוב זיכרון של 4GB וHD בנפח סביר משהו כמו 320GB אם יהיה פחות לא כל כך נורא. מסך גדול גם חשוב מבחינתי בסביבות 14+ זה סבבה. חשוב לי שתהיה יציאה של HDMI. אם יש עוד שאלות אז אני פה לענות ותודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  5. התפקיד שלו יהיה בעיקר לאינטרנט סרטים וקצת משחקים קלים כמו פיפא תודה מראש1

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by Titan123,

Toshiba Satellite L500-1U6 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751313 HP Presario CQ61-430EJ WK645EA http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=748403 אז ככה, קיבלתי הצעה לגבי 2 המחשבים האלה. ההצעה כוללת: קניה של המחשב במחיר: טושיבה: 2300 ש"ח אייץ' פי: 3100 ש"ח לאחר חודש החזרת המחשב וקבלת מלוא הכסף בחזרה. מעל לחודש(חודשיים-שלוש) ירידה של 40% מהמחיר, כך שיוצא למשך 3 חודשים תשלום של 300-400 ש"ח לחודש בהתאמה לכל מחשב. אם תוכלו בבקשה לעזור לי לבחור, מה המחשב הטוב יותר והמשתלם יותר. זה ישמש אותי לעבודה בחו"ל במשך חודש לפחות והמקסימום אולי עד 3 חודשים. המחשב יחליף נייח ויהיה כל הזמן בבית כך שאין צורך בהתניידות ממקום למקום עם המחשב. הצרכים שלי בעיקר סרטי HD, מוזיקה ומ…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by lior190,

שלום לכל חברי הפורום, אני טס לתאילנד מחר ואמרו לי שכדאי לי להביא מחשב נייד (כי שלי כבר ישן ולא מתפקד) . המליצו לי על HP כי החברה מייצרת שם את המחשבים שלה. לי היה בעבר מחשב של לנובו 3000 N200- מחשב כבד מאוד להתנייד עימו. הצרכים שלי הינם: מחשב לעבודה להתניידות רבה אך גם לעבודה מסיבית של שעות רבות בבית (משקל סביר לסחיבה בתיק). מחשב שיחזיק מעמד זמן רב ללא צורך בהטענה אינטרנט אופיס מצגות בפני לקוחות במשרדים אך גם במקומות פתוחים. אשמח לשמוע דעתכם על דגם מסויים שהינכם ממליצים עליו מתוך סידרת elitebook. מכירים מישהו שקנה מחשב נייד בתאילנד? אשמח לשמוע את דעתכם והאם אתם חושבים שכדאי לקנות שם (שהבנתי שהמחיר יכול להיות זול ב-40 אחוז מבארץ). והאם האחריות הבינלאומית שמקבלים שם תיהיה בת…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  8. ראיתי שהשוק פשוט מוצף במיליון דגמים של מיליון חברות ואין לי מושג מה לבחור. בעיקרון אני רוצה אותו לטיולים ועסקים בחו"ל. זה יכלול צפיה בסרטי HD, מוזיקה וCOD4 אונליין. ההתניידות שלי היא מהבית בישראל לטיסה בבן גוריון ומשם לדירה בחו"ל. המחשב בעצם יחליף נייח. אני לא סובל מסך גלוסי ובאמת שאני גם לא מבין מה השימוש בו. הייתי מעוניין גם להכניס פה עבודה עם הפוטושופ והאילוסטרייטור(בכל זאת אני גרפיקאי) אבל יש לי נייח חזק עם מסך יקר ואני מקווה לא להתבאס מהנייד כי בהחלט תהיה פה ירידה ברמה. מעוניין במסך 17" מט עם רזולוציה יחסית גבוהה. בשום פנים ואופן לא גלוסי! אם קיים פאנל S-PVA אז בהחלט עם זה. אני לא מסוגל לראות מסך שמשנה לי בהירויות וצבעים. אז אמרנו תכני HD ומשחק בודד שמעניין אותי, COD…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by moshemaman25,

היי אני חושב לקנות מחשב מחול זה המפרט אני ריך אוו בעיקר ללימודים אבל גם קצת למשחקים לא משחקים ממש כבדים. משחקי און ליין אז מה אתם אומרים ? המחשב יעלה לי בסביבות 330$ (יד שנייה ) Dell Inspiron N5010 (R15) - Original from Dell Corp. Intel® Core™ i3-330M Processor (3M Cache, 2.13 GHz) Memory : 4GB DDR3 1066MHz (2x2GB) HDD : 320GB Display : 15.6" WLED DVD : 8X DVD-RW Drive Graphic : 1GB ATI Radeon HD Web Cam : 1.3MP Reader Card : 7 in 1 Interface : 3xUSB, 1xHDMI, 1xVGA, 1xHeadphone, 1xMicrophone Color Case : Black

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by moshemaman25,

יש לי שאלה פשוטה מכיוון שאני רוצ הלרכוש מחשב מחול איך בדיוק אני יכול להוסיף אותיות בעברת למקלדת אח"כ <

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  12. שלום לכולם, היום אני הולך לבצע רכישה של dell xps 16 מאתר דל... רציתי לקבל חוות דעת אחרונה מבחינתכם על המחשב. וזאת מכיוון שאני סומך על ההמלצות של האנשים באתר. אומנם אני סטודנט ואני יותר צריך את המחשב ללימודים, אך בנוסף אני רוצה גם שיהווה לי תחליף לשולחני שלי. וזה מתבטא בכך שאני רוצה כרטיס מסך די חזק יחסית לניידים בכדי שיוכל להריץ לי ברמה סבירה. סה"כ המחיר כולל tax וכולל תיק הוא 1318$ בתחשב בעובדה שבארץ מחשב זה היה עולה בסביבות ה 8000 ש"ח בנוסף הוא מגיע עם שלוש שנות אחריות. קישור: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfs3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=laptop-studio-xps-16 וזה הקישור לhp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv630…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  13. שלום אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לסטודנט הנדסת אלק'. 1. תקציב 4K 2. שמושים: MATLAB וכדומה, אופיס, גלישה, סרטים ומשחקים קלים. 3. אין צורך במסך, אולי סט מקלדת/עכבר שאתם ממליצים עליו. 6. השקט חשוב מאוד (10), המחשב שיש לי כיום מרעיש מאוד ומוציא חום. 7. לא מתעסק ב OC או מודינג. 8. אין צורך במערכת הפעלה, אני עובד עם XP. 9. חנות באזור אשדוד, העדפה לivory 11. אני עובד עם שני מסכים (בגלל נוחות לא גראפיקה) אז כרטיס מסך קצת יותר חזק. בעיקרון מחשב שקט מאוד, שיחזיק מספר שנים. תודה

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  14. התפקיד שלו יהיה בעיקר לאינטרנט סרטים וקצת משחקים קלים כמו פיפא תודה מראש1

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  15. Started by Belgid,

אני קונה מחשב לאדריכל והוא אמור להריץ תוכנות שרטוט, פוטושופ אילוסטרייטור ואוטוקאד + תכנת תלת מימד rhino 4.0 לוח אם intel dp55kg מעבד core i5 750 2.66hz זיכרון g.skill 8gb ddr3 1600mhz דיסק קשיח samsung 1tb 7200rpm צורב lg dvd-rw x22 מארז corq 3335 full alo כרטיס מסך leadtek nvidia gt220 1gb ספק כוח zalman 500w full psu גוף קירור למעבד של zalman אם יכולים להמליץ גם על שיפורים/שינויים ואם מישהו יכול לתת הצעת מחיר . לי הציעו 5,000 אני יודע שאולי אשנה את המעבד לI7 ואת הכרטיס מסך לgt240 זה יוצא תוספת של 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  16. Started by SlowMo,

המפרט נועד לגיימינג,סרטים ונוחות כללית בשימוש במחשב. מבחינת ציוד היקפי יש צורך במסך חדש 19-21 אינץ' ובסט של מקלדת ועכבר די איכותיים לא משהו בשמיים כמו כן רמקולים לא משהו מפוצץ. השקט של המפרט די חשוב. מבחינת גרפיקה צריך משהו מספק לאיכות משחקים בינונית+ לא משהו מעבר. אין כוונה לבצע שדרוג למחשב בעתיד הקרוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  17. כמו כן אין צורך במסך. מפרטים מבוססי אינטל ו AMD יתקבלו בברכה 4 ג'יגה זכרון ו 1 טרה כונן קשיח. עדיפות שהמארז יהיה שקט ככול האפשר תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by hadar1981,

שלום פורום מקסים..... יש לי מחשב שבניתי בעבר לפני 3 שנים בערך לצורך עבודה תלת מימד ואנימציה. אני רוצה לשדרג למעבד i7 ובטח אני אצטרך לשדרג גם זיכרונות ולוח אם רציתי לדעת אם שווה לשדרג או לקנות מחשב חדש וכמובן אם אפשר לקבל המלצות על איזה מהמעבדים לקנות ואיזה זיכרונות ולוח אם תודה מראש CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung נ.ב אולי כדאי לציין שאני גר…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה לרכיבים שרשמתי למעלה לצורכי עבודה עם Lightroom, פוטושופ (עיבוד קבצי RAW) ומשחקים. את הרכיבים אני מזמין מחו"ל, כנראה מ-newegg אלא אם כן יש מקום יותר טוב. התקציב הוא עד 300-350 דולר ככה. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. שלום לכולם, אני נימצא בהתלבטות בין אם לשדרג את המפרט הנוכחי שלי או לקנות כבר חדש המפרט הוא מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 כרטיס מסך : xfx 8800gts ספק כוח של אנרמקס אני חושב שהוא 450, לא בטוח. רציתי לדעת האם פשוט כדאי לשדרג חלק 1 או 2 במחשב כדי שיעמוד במשחקים של היום ברמה טובה (הגדרות גבוהות - הכי גבוהות עם FPS נורמאלי) או שכבר רצוי לקנות אחד חדש? במידה ועדיף לשדרג, מה צריך לשדרג ולאיזה? במידה וכבר עדיף מחשב חדש, לאיזה מחשב עדיף? (בערך בתקציב של 4000-5000) תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. האם למחשבים הבאים יש קורא טביעות אצבע? HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA HP Pavilion dv6-3030ej WR750EA

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by fredi157,

ראיתי מחשב שנראה לי מחשב די טוב למחיר שלו ואפילו מצוין למרות שאני לא מבין במפרטי מחשב לכן אני לא מבין בקשר למעבד שלו לכן באתי לפה http://www.trg.co.il/pl_product~MAM2PH5501TB98004G~40~0.htm האם כדאי לי לשדרג לאחד מחמשת השדרוגים שיש לי או שככה הוא גם טוב

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  23. שלום רב, החלטתי לקנות את IdeaPad s12 של lenovo (הוא הכי מתאים לי מבחינת יחס גודל מסך - משקל. ועדין במחיר סביר) יש שתי תצורות עיקריות: 1. נפח זכרון של 1024MB, דיסק קשיח 160, חלונות xp, משקל 1.4 (בסביבות 1900 ש"ח) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735980 2. נפח זכרון 2048MB, דיסק קשיח 320, חלונות 7, משקל 1.6. (בסיבות 2750 ש"ח) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=744737 (יש גם הבדל בכרטיס מסך לפי מה שהבנתי) כיוון שקיבלתי המלצות רבות לקנות מחשב שיש בו 2GB זיכרון אני מתלבט האם לקנות את התצורה הראשונה ולהחליף זכרון או לקנות את התצורה השניה מראש. ההבדל במחיר, לאחר החלפת הזכרון הוא 400-500 ש"ח. נפח הדיסק-קשיח לא כ"כ משנה לי. אשמח לקבל עזרה בהתלבטות הזו אביב

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  24. אני רוצה נייד שיריץ את רוב המשחקים החדשים על high שיהיה 15.6 אינץ' וכמה שיותר קל (לא יותר מ 2.7 קילו) עד עכשיו מצאתי 2 ניידים שנראים לי מתאימים 1)hp dv6 הסדרה החדשה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej 2)toshiba l650 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 שניהם שוקלים 2.5 קילו ולשניהם כרטיס מסך 5650HD לטושיבה יש אחריות טובה יותר (שנתיים+אחריות no matter what) ולHP מעבד יותר טוב i5 520M מי מבין שניים עדיף או שיש נייד אחר שמתאים יותר תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחשב AMD : מפרט בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.