עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by moshemaman25,

היי אני חושב לקנות מחשב מחול זה המפרט אני ריך אוו בעיקר ללימודים אבל גם קצת למשחקים לא משחקים ממש כבדים. משחקי און ליין אז מה אתם אומרים ? המחשב יעלה לי בסביבות 330$ (יד שנייה ) Dell Inspiron N5010 (R15) - Original from Dell Corp. Intel® Core™ i3-330M Processor (3M Cache, 2.13 GHz) Memory : 4GB DDR3 1066MHz (2x2GB) HDD : 320GB Display : 15.6" WLED DVD : 8X DVD-RW Drive Graphic : 1GB ATI Radeon HD Web Cam : 1.3MP Reader Card : 7 in 1 Interface : 3xUSB, 1xHDMI, 1xVGA, 1xHeadphone, 1xMicrophone Color Case : Black

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים קלים, (סימס ופיפא), אינטנט, ואופיס וסרטים. * גודל המסך? 15.6 אינץ'+ עדיפות ל-17.3 אינץ' * משקל רצוי? אין. רק שיהיה ניתן לסחיבה שלא יהיה מאוד מאוד כבד.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני מתכוון לקנות עוד סוללה ויותר חשוב לי ביצועים על פני זמן סוללה לפי מה שהבנתי 9 cell זה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות גדולה ל-hdmi כדי שיהיה אפשר לצפות בטלוויזיה, ואת החיבור של ה-usb, ואת החיבור של הדיסק און קי יש בכל מחשב נכון?? גם אותם אני צריך. * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיפות לא חובה. * צורב DVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? דל, טושיבה, אסוס.…

• 4 תגובות
    • 961 צפיות
  3. Started by moshemaman25,

יש לי שאלה פשוטה מכיוון שאני רוצ הלרכוש מחשב מחול איך בדיוק אני יכול להוסיף אותיות בעברת למקלדת אח"כ <

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. שלום לכולם, היום אני הולך לבצע רכישה של dell xps 16 מאתר דל... רציתי לקבל חוות דעת אחרונה מבחינתכם על המחשב. וזאת מכיוון שאני סומך על ההמלצות של האנשים באתר. אומנם אני סטודנט ואני יותר צריך את המחשב ללימודים, אך בנוסף אני רוצה גם שיהווה לי תחליף לשולחני שלי. וזה מתבטא בכך שאני רוצה כרטיס מסך די חזק יחסית לניידים בכדי שיוכל להריץ לי ברמה סבירה. סה"כ המחיר כולל tax וכולל תיק הוא 1318$ בתחשב בעובדה שבארץ מחשב זה היה עולה בסביבות ה 8000 ש"ח בנוסף הוא מגיע עם שלוש שנות אחריות. קישור: http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dydwfs3&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&kc=laptop-studio-xps-16 וזה הקישור לhp http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv630…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  5. שלום אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לסטודנט הנדסת אלק'. 1. תקציב 4K 2. שמושים: MATLAB וכדומה, אופיס, גלישה, סרטים ומשחקים קלים. 3. אין צורך במסך, אולי סט מקלדת/עכבר שאתם ממליצים עליו. 6. השקט חשוב מאוד (10), המחשב שיש לי כיום מרעיש מאוד ומוציא חום. 7. לא מתעסק ב OC או מודינג. 8. אין צורך במערכת הפעלה, אני עובד עם XP. 9. חנות באזור אשדוד, העדפה לivory 11. אני עובד עם שני מסכים (בגלל נוחות לא גראפיקה) אז כרטיס מסך קצת יותר חזק. בעיקרון מחשב שקט מאוד, שיחזיק מספר שנים. תודה

• 5 תגובות
    • 904 צפיות
  6. התפקיד שלו יהיה בעיקר לאינטרנט סרטים וקצת משחקים קלים כמו פיפא תודה מראש1

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. Started by Belgid,

אני קונה מחשב לאדריכל והוא אמור להריץ תוכנות שרטוט, פוטושופ אילוסטרייטור ואוטוקאד + תכנת תלת מימד rhino 4.0 לוח אם intel dp55kg מעבד core i5 750 2.66hz זיכרון g.skill 8gb ddr3 1600mhz דיסק קשיח samsung 1tb 7200rpm צורב lg dvd-rw x22 מארז corq 3335 full alo כרטיס מסך leadtek nvidia gt220 1gb ספק כוח zalman 500w full psu גוף קירור למעבד של zalman אם יכולים להמליץ גם על שיפורים/שינויים ואם מישהו יכול לתת הצעת מחיר . לי הציעו 5,000 אני יודע שאולי אשנה את המעבד לI7 ואת הכרטיס מסך לgt240 זה יוצא תוספת של 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  8. Started by SlowMo,

המפרט נועד לגיימינג,סרטים ונוחות כללית בשימוש במחשב. מבחינת ציוד היקפי יש צורך במסך חדש 19-21 אינץ' ובסט של מקלדת ועכבר די איכותיים לא משהו בשמיים כמו כן רמקולים לא משהו מפוצץ. השקט של המפרט די חשוב. מבחינת גרפיקה צריך משהו מספק לאיכות משחקים בינונית+ לא משהו מעבר. אין כוונה לבצע שדרוג למחשב בעתיד הקרוב. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. כמו כן אין צורך במסך. מפרטים מבוססי אינטל ו AMD יתקבלו בברכה 4 ג'יגה זכרון ו 1 טרה כונן קשיח. עדיפות שהמארז יהיה שקט ככול האפשר תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by hadar1981,

שלום פורום מקסים..... יש לי מחשב שבניתי בעבר לפני 3 שנים בערך לצורך עבודה תלת מימד ואנימציה. אני רוצה לשדרג למעבד i7 ובטח אני אצטרך לשדרג גם זיכרונות ולוח אם רציתי לדעת אם שווה לשדרג או לקנות מחשב חדש וכמובן אם אפשר לקבל המלצות על איזה מהמעבדים לקנות ואיזה זיכרונות ולוח אם תודה מראש CPU Type: QuadCore Intel Core 2 Q9450, 2000 MHz (6 x 333) Motherboard : Gigabyte EP35C-DS3R Memory: Kingston 2G-UDIMM 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM x 2 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) Disk Drive : WDC WD2000JS-22MHB0 ATA Device Disk Drive : WDC WD5000KS-00MNB0 ATA Device CASE : THERMALTAKE CASE VD2000BNS MATRIX BLACK Monitor: SyncMaster T200HD samsung נ.ב אולי כדאי לציין שאני גר…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, אני צריך המלצה לרכיבים שרשמתי למעלה לצורכי עבודה עם Lightroom, פוטושופ (עיבוד קבצי RAW) ומשחקים. את הרכיבים אני מזמין מחו"ל, כנראה מ-newegg אלא אם כן יש מקום יותר טוב. התקציב הוא עד 300-350 דולר ככה. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. שלום לכולם, אני נימצא בהתלבטות בין אם לשדרג את המפרט הנוכחי שלי או לקנות כבר חדש המפרט הוא מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 כרטיס מסך : xfx 8800gts ספק כוח של אנרמקס אני חושב שהוא 450, לא בטוח. רציתי לדעת האם פשוט כדאי לשדרג חלק 1 או 2 במחשב כדי שיעמוד במשחקים של היום ברמה טובה (הגדרות גבוהות - הכי גבוהות עם FPS נורמאלי) או שכבר רצוי לקנות אחד חדש? במידה ועדיף לשדרג, מה צריך לשדרג ולאיזה? במידה וכבר עדיף מחשב חדש, לאיזה מחשב עדיף? (בערך בתקציב של 4000-5000) תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. האם למחשבים הבאים יש קורא טביעות אצבע? HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA HP Pavilion dv6-3030ej WR750EA

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by fredi157,

ראיתי מחשב שנראה לי מחשב די טוב למחיר שלו ואפילו מצוין למרות שאני לא מבין במפרטי מחשב לכן אני לא מבין בקשר למעבד שלו לכן באתי לפה http://www.trg.co.il/pl_product~MAM2PH5501TB98004G~40~0.htm האם כדאי לי לשדרג לאחד מחמשת השדרוגים שיש לי או שככה הוא גם טוב

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  15. שלום רב, החלטתי לקנות את IdeaPad s12 של lenovo (הוא הכי מתאים לי מבחינת יחס גודל מסך - משקל. ועדין במחיר סביר) יש שתי תצורות עיקריות: 1. נפח זכרון של 1024MB, דיסק קשיח 160, חלונות xp, משקל 1.4 (בסביבות 1900 ש"ח) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=735980 2. נפח זכרון 2048MB, דיסק קשיח 320, חלונות 7, משקל 1.6. (בסיבות 2750 ש"ח) http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=744737 (יש גם הבדל בכרטיס מסך לפי מה שהבנתי) כיוון שקיבלתי המלצות רבות לקנות מחשב שיש בו 2GB זיכרון אני מתלבט האם לקנות את התצורה הראשונה ולהחליף זכרון או לקנות את התצורה השניה מראש. ההבדל במחיר, לאחר החלפת הזכרון הוא 400-500 ש"ח. נפח הדיסק-קשיח לא כ"כ משנה לי. אשמח לקבל עזרה בהתלבטות הזו אביב

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  16. אני רוצה נייד שיריץ את רוב המשחקים החדשים על high שיהיה 15.6 אינץ' וכמה שיותר קל (לא יותר מ 2.7 קילו) עד עכשיו מצאתי 2 ניידים שנראים לי מתאימים 1)hp dv6 הסדרה החדשה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej 2)toshiba l650 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 שניהם שוקלים 2.5 קילו ולשניהם כרטיס מסך 5650HD לטושיבה יש אחריות טובה יותר (שנתיים+אחריות no matter what) ולHP מעבד יותר טוב i5 520M מי מבין שניים עדיף או שיש נייד אחר שמתאים יותר תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מחשב AMD : מפרט בסדר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Black/9964891.p?id=1218206200334&skuId=9964891 האם אסוס טובים בניידים? האם המחיר סביר? יש לי חשיבות שהמחשב לא יעבור את השני קילו האם מישהו ממליץ על מחשב אחר בטווח מחירים דומה?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  19. Started by Gorge25,

יש לי E4300 עם Win7 רציתי לדעת איך לעזאזל אני יכול להשתמש במצלמה שלו כדי לצלם את עצמי בתמונה כל דרך תעזור תודה נ.ב. בטוח שהת'רד יהיה מאוד קצר

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. אהלן חבר'ה. בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש וחזק. היות והמחשב הקודם שבניתי כאן (P4 2.8 קשישא) עדיין עובד ומחזיק יפה מאוד WIN 7 (לאחר מס' שדרוגים), החלטתי ללכת על מפרט חדש ללא פשרות. 1. נתחיל בכך שאני מחפש מחשב שייתן ערך גבוהה למחירו, כלומר אין צורך ברכיבים יקרים שייתנו תוספת ביצועים קטנה. התקציב המקסימלי הוא 7000 ש"ח, ללא חריגות, כאשר במחיר זה אני כולל גם מסך, וסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. 2. שימושים צפויים - תכני HD (כולל עריכה וקידוד), משחקים ב-FHD (ע"ג טלויזיית LCD 46"). המחשב מיועד להריץ את כל סוגי המשחקים בהגדרות בינוניות-גבוהות, ברזולוציות של 1680x1080 ו-1920x1080 3. ציוד היקפי נחוץ - מסך 22" וסט מקלדת ועכבר. 4. אין צורך בכונן דיסקטים. 6. חשיבות השקט - 7 7. בשלב ראשוני …

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 2000, כמה שיותר עלות תועלת, עד 200 ש"ח חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משרדי ואינטרנט, אבל גם סרטים ומשחקים קלים. א) אופיס, אינטרנט, סרטים, משחקים ברמה של סימס 3 למשל. ב) מיועד לשימוש יומיומי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר סימס 3. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חשוב הכי גבוה, אבל שיהיה כיף. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד ומסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים לא הכרחי בכלל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט ח…

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD ,משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך LCD עוד לא נקנה אבל כנראה FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - למשחקים הכי כבדים וחדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות במיוחד 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by sabres207,

היי אני דורון, חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי למצוא מפרט יחסית זול למחשב סביר+ למטרות לא גדולות במיוחד... 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח יותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?עריכת וידאו (פרמייר, אפטר אפקט) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).כנראה ישמש בעיקר לשימושים ביתיים רגילים כמו אופיס, אינטרנט, מוסיקה וידאו וכו'. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה ס…

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by YoShow,

שלום! באוקטובר הקרוב אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה במקצוע 'הנדסת מחשבים בהתמחות פיזיקה יישומית'. לקראת הלימודים אני זקוק למחשב נייד, שיקל עלי בעת העבודה באוניברסיטה. יש לי כמה שאלות: 1. האם התואר המדובר 'דורש' מחשב בעל יכולת מינימאלית כלשהי? כלומר האם במסגרת התואר אני אצטרך לבצע חישובים ברמה גבוהה, אשר ידרשו מעבד חזק במיוחד? 2. אני רוצה שהמחשב כן יפעיל משחקים עכשוויים, אך קלים יחסית, כמו משחקי תפקידים ואסטרטגיה חדשים (לדוג' סטארקרפט 2 ואחרים). 3. אני מתעסק בעריכת מוזיקה... 4. אבא שלי טס בעוד שבוע לארה'ב. האם עדיף לי להעמיס עליו מחשב נייד בדרכו חזרה? 5. מכל החדשות של האתר אני מבין שלא חסרים 'ליינים' חדשים של מחשבים ניידים. האם מישהו מכם מכיר את ביצועיהם בשטח ויכול להמליץ על…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מחשב לאחותי ואשמח לקבל עזרה כאן. הדרישות פשוטות יחסית - אינטרנט, אופיס ושימושים רגילים. אין צורך במשחקים ולא מתוכנן אוברקלוק. צריך מסך "22 וציוד היקפי. התקציב הוא עד 3000 ש"ח אבל עדיף כמה שפחות. קראתי לא מעט בפורום והרכבתי מפרט שנראה לי מתאים. אשמח לקבל הערות מהמומחים AMD Athlon 2 X2 250 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪318 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1109 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET, יחידות 1 ₪454 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1158 Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪249 ht…

• 6 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים