ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,363 דיונים בפורום זה
-
:roll: כן זאת השאלה ,מה המפרט הכי זול שמובסס על אינטל I3 ומארז antec 2480 ? תנו מחיר ועם אפשר המלצה לחנות
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט כמה שיותר זול הכי זולים שמצאתי שמתאימים לתקציב שלי : [glow=red,2,300]AMD : [/glow] https://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5497&CatCode=3 [glow=red,2,300][glow=red,2,300]INTEL:[/glow][/glow] http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4404&CatCode=1 או המחשב מיועד לאינטרנט וקצת מוזיקה לבן אדם קצת מבוגר ... תודה מראש ....
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד דגם - Gatewey ML6714 , המחשב בן כשנתיים וחצי ולפני כחודש איבדתי את השנאי מתח. השבוע רכשתי שנאי חדש, כשחיברתי את המחשב למתח בעזרת השנאי המחשב מסרב להדלק. לקחתי אותו לבדיקה במעבדה השנאי נבדק ונאמר לי שהוא בסדר וגם מספק מתח יציב. אבל הטכנאי לא מצא את התקלה והודיע לי שהתיקון יעלה 600 ש"ח אם הוא יצליח לתקן ובמידה ולא לא ידרוש תשלום, אבל מייד הוסיף שהוא מוכן לקנות את המחשב ב 500 ש"ח במצבו הנוכחי למרות שבאתר הם מציינים שהם נותנים פרוט מדויק של התקלה. הלכתי למעבדה נוספת והסיפור חזר על עצמו פחות או יותר. וזה לא השאיר עלי רושם חיובי למרות שאני יודע שחומרה במחשבים ניידים זה עניין קצת יותר מסובך. והשאלה שלי היא, אם למישהו יש רעיון? או מכיר מעבדה אמינה?. אשמח לתגובות.…
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
הי התחלנו לחפש נייד לעבודה - אלו הנתונים שהגדרנו: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. אלו הדברים שאנחנו יכולים להגדיר. אז מה אפשר לעשות עם המידע הזה כדי לרכוש בסופו של דבר את המוצר הכי מתאים לנו?! נשמח לסיוע ממביני עניין :s05:
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטי מחשב.. זה הראשון: Intel Core i7-860 2.80 ~ 3.46 GHz x4 Quad Core 8MB Cache 4xHeat-Pipes Advanced Low Noise CPU Cooler Intel P55 Express Based Main Board Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) ATI Radeon HD4350 512MB Dual Monitor + HDMI - Silent (Passive) 500GB 7200-RPM SATA-II +16-MB Buffer (Single Platter) 1TB (1000GB) 7200-RPM SATA-II +32-MB Buffer - (Dual Platter) Low Noise (Modded) Midi Tower ATX 17DBa 120-mm Silent Rear Fan Low Noise 500W True Power Supply - 80 Plus Program מחיר-4,460 http://www.pcpower.co.il/product_info.php?cPath=150&products_id=1399 זה המפרט השנ…
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן, אני גר בכרמיאל והחנות שהכי נוח לי לקנות בה היא KSP ולכן אשמח אם תוכלו להציע לי מפרט טוב למשחקים דרך אתר החברה, שם יש מחירים וכו'... בעיקרון יעוד המחשב הוא למשחקים, בעיקר חדשים ואני הייתי רוצה להשקיע בו בין 2600 ל2800 ש"ח... (ניתן לחרוג מעט) אין צורך בציוד הקפי בכלל... לפי מה שהספקתי לראות באתר ישנם שאלות שעדיף שאענה לפני שתשאלו אותי... מיועד למשחקים כגון CRYSIS, ASSASSIN CREED 2. מסך יש, SAMSUNG 20'' Syncmaster, רזולוציה של 1600x900 אם אני לא טועה... ארצה כ.מסך טוב כדי שאוכל לשחק במשחקים של השנה הנוכחית ומשחקים שעתידים לצאת על איכות סבבה ולא מינימלית... אין צורך באוברקלוקינג... תודה מראש למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי חבר'ה אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט ממש טוב למחשב נייח לצורכי גרפיקה (בעיקר תוכנות תלת מימד ואנימציה כמו maya,Zbrush,photoshopcs4 ו-freehand) וקצת לצורך משחקים. תחום התקציב נע בין 3000-3500 אבל אפשר לחרוג ממנו קצת. אין צורך בציוד היקפי כמו מסך אוזניות או רמקולים. תודה. טל
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
הי, אני מחפש לבנות מחשב, יש לי כבר כמה חלקים שקניתי (אני בונה אותו לאט.. Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - HDD G.SKILL 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב- עבודה משרדית, תכני HD,פיתוח, VS2010, Eclipse, Netbean 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צורב 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. - ציינתי למעלה... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 9-10 7. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תקציב של 2000 ש''ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג רק במידה וזה אכן הכרחי. כ200-300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקרון שימוש באינטרנט מסנג'ר וכו'. גם משחקים, אבל קצת יחסית. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, כן צריך צורב. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי כי אני ישן עם המחשב דלוק אז אני מעדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתכוון לבצע אוברקלוק 8. …
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק, קל ועם זמן סוללה ארוך. נכון להיום (לא כולל Asus UL30JT שעוד לא יצא) מצאתי את שני המחשבים הבאים כמועמדים רציניים לקניה: Sony Vaio y series HP dm4 המחשב שיבחר יוזמן ישירות מהאתר של היצרן, לפי קסטומיזציה שלי (מעבד core i5 החזק שבחבורה, הסוללה החזקה יותר וכרטיס גראפי). למישהו יש המלצה מי מבין השניים עדיף?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה עזרה בהכנת מפרט. חשוב לי שהמחשב לא יאכזב אותי גם בעוד 3-4 שנים. התקציב שלי הוא עד 5,000 ש"ח. אין צורך בעזרים נלווים אך אני מתכוון לרכוש מסך HD (לא משתמש בכסף של התקציב) יש כמה דברים שהייתי רוצה שיהיו במחשב: מעבד intel core i5, וכ-4 ג'יגה ראם. אחד הדברים החשובים במחשב הוא הכרטיס מסך, חשוב לי שהוא יהיה בעל ביצועים גבוהים ששווים לביצועים של המעבד. ההארד דיסק צריך להיות לא פחות מחמש מאות ג'יגה אך עם יש אפשרות בלי לחרוג מהתקציב אז גם יותר זה טוב. בנוסף חשוב לי שכל שאר המרכיבים יהיו ברמת ביצועים גבוהה כמו של של המרכיבים הנ"ל. תודה מראש, ירדן.
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אהלן. התקציב שלי לא גדול, אני מודע לזה אבל אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שיתאים כמה שיותר מלשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1024*1280 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פעולה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שאפש…
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחר מספר התלבטויות והרצון האז של הגיימניג שהיה קיים בי בעבר החלטתי. אני לא צריך את זה יותר אולי בעוד 3 שנים יהיה לי זמן ועד אז חבל על הכסף. בקיצור אני לומד הנדסת מערכות מידע בטכניון. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם סוללה 9 תאים. מnotebookclub. עם מעבד core i5 520. מה דעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כיקשתי מפרט אך הצלחתי למתוח את התקציב, ופה דרושה עזרתכם. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1200 DELL U2410 * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקים כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן יש צורך ברמקולים כמה שיותר איכותיים, ובסט מקלדת ועכבר איכותיים. 4. האם יש רכיב ש…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט טוב למחשב גרפי?[br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 13:35:29 תקציב נע בין 2500 ל- 3000 ש"ח בערך אין צורך במסך
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש את הרכיבים הבאים קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪213 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ₪305 כרטיס מסך: Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪795 הלוח הוא p5kc מעבד q6600 אני מתכנן לעשות OC למעבד ואולי גם לכרטיס מסך בעתיד עכשיו אני צריך עזרה רק בעוד 2 רכיבים, 1) איזה ספק כוח לקחת (מזכיר שמתוכנן OC) 2) איזה דיסק קשיח לקחת? (אני רוצה 1TB) תודה מראש ליועצים
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים נטו, ברשותו מחשב נייד ליישומי אופיס ואינטרנט והוא צריך מחשב למשחקים חדשים כמו gta iv, fifa ואחרים בעלי דרישות גבוהות יותר. התקציב שלו בסביבות 3000-3500. יש לו מסך מחשב 19'' ולכן אין צורך במסך, כמו כן יש לו רמקולים, עכבר ומקלדת בבית ולכן התקציב מיועד נטו למחשב (מארז, לוח אם, מעבד, כ.מסך, הארד דיסק, כ.זיכרון, ספק...) אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 או 1440*1080. הגדרות המשחקים בינונית-גבוהות. השקט של המפרט לא קריטי. לא מתכוון לבצע המהרה במחשב הזה. לא צריך מערכת הפעלה. הוא גר בחיפה, אין חנות מועדפת (יש את אייבורי, ksp, פריבל...) בינתיים אין צורך בשדרוג בעתיד למחשב הזה. האם עדיף בטווח מחירים האלה מחשב של amd מאשר של in…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי כ 5 שנים טובות, הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן והמיושן. לצורך מאורע חגיגי זה (שבא יחד עם יום ההולדת שלי), מוקצבים כ 4,000 ש"ח עם חריגה קלה. אפשר לחסוך קצת, אבל מבחינתי גם אפשר לנצל הכל. השימושים העיקריים הם לצרכים משרדיים + מוזיקה + סרטים (HD כמובן) + תכנות (C++, JAVA וכו'...) על אף שהדרישות אינן "כבדות", אני רוצה מחשב שיהיה חזק וחדש דיו כדי שיחזיק את 5 השנים הבאות. מערכות הפעלה מתוכננות - וידנווס 7 + לינוקס אובונטו (הכל בבית, לא צריך לרכוש) כמה נקודות חשובות: א - מחשב מבוסס על מעבד אינטל. ב - שקט מוחלט! (10). דממה טוטאלית עד כדי מוות ג - אלגנטיות המארז (ללא צורך בלדים זוהרים, אבל חיצונית שייראה יפה). ד - אין לי צורך ב OC. ה - אין צורך בציוד…
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם ומצטער על האורך מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש שימושים: צפייה בסרטים HD הקלטות אולי גלישה לא למשחקים חשבתי על: מעבד AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX האם יש צורך ביותר מזה? האם כדי אינטל? קירור מעבד SCYTHE BIG SHURIKEN זיכרונות 2 גיגה - אין צורך ביותר מזה כונן אופטי - מן הסתם לוח אם: לא משנה לי. עדיף קטן שיכנס למארז קטן עם FIREWIRE HDMI כרטיס מסך OB עדיף עם זיכרון משלו הבנתי שיכול לנגן HD אין צורך להרחיב כרטיס טלויזיה HAUPPAUGE PVR150 - מקור אנטנה על הגג ומאוחר יותר הוט אנלוגי מארז: אפשר גם 200-300 שח לא צריך מפואר עדיפות לגודל קטן תקציב הכל ביחד 2500 שח אין צורך בדיסקים קשיחים חשוב לי שיהיה FIREWIRE על לוח האם להקלטות ממצלמת וידאו - האם תוכנת מ…
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המפרט הוא למחשב נייח שאמור לשמש לעריכת גרפיקה ווידאו, להתחבר לטלויזיה ולהקרין סרטים ב- full HD וכמובן אינטרנט ואופיס. בתקציב הוא עד 5K כולל מסך, מקלדת ועכבר חוטיים. כמובן לנסות ולחסוך במידת האפשר. אפליקציות עקריות Pinnacle Studo, Proshow Producer, Photoshop (השימוש העריכת הגרפיקה והווידאו הוא חובבני). ציוד היקפי (צורב DVD ורמקולים ילקחו ממחשב ישן). המפרט צריך להיות מבוסס על מעבד AMD. בעיקרון לא מתוכננים שדרוגים עתידיים למעט זכרון. לא מתוכנן OC. חשיבות השקט במפרט 6. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. יש צורך בהרכבה בחנות. איזור מגורים פתח-תקוה ולכן עדיפות לחנות מאזור המרכז. תודה מראש, שלומי
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש. נייח. וחזק. שיריץ לי את התוכניות הכי כבדות.. ואת המשחקים הכי חדשים. סוג של מחשב לגיימרים. על גיימרים שמעתי שיש להם מחשבים מטורפים שאי אפשר להעלות על הדעת. אז בכל אופן, מחשב כזה זה לא מה שאני צריך.. אבל אני מחפש מחשב חזק עם מעבד חזק וכרטיס מסך חזק וכל מה שכרוך בזה. תודה רבה לעוזרים שגיא.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול אתכם שאלה בקשר לתמחור אני רוצה למכור את הרכיבים הבאים ולא יודע בכמה שוב, אם זה לא המקום אז אני מתנצל מראש ואם יש צורך להעביר את הנושא אז בבקשה. הרכיבים הם (אני רוצה למכור את כולם כחבילה) כ.מסך xfx 8800 gts 324 ספק ez-cool 450w מארז TT armor junior כמה כל החבילה שווה בערך? שאני אדע כמה לבקש תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב נייד מחול אני כנראה אקנה יד שנייה מאי ביי אבל זה לא משנה אני צריך עזרה במפרט תודה * מטרות המחשב-קצת מהכל אני משחק בעיקר משחקי רשת לא משהו כבד אשוב שיהיה יצאה של HD * גודל המסך?אני מעדיף חסית גדול * משקל רצוי?לא כזה משנה נדי עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אני צריך סוללה יחסית חזקה כי יש לי יום למודים ארוך אז לפחות 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן חשוב HD כי אני רואה סרטים דרך ה LCD * בלוטות?אין לי מושג מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB+ * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקצרה - אני מחפש בתקציב של כ4.2-4.4K נייד 13" מטעמי ניידות ומשקל, לדעתי זהו הגודל האולטימטיבי שכן המסך איננו קטן מדי עדיין לעבודה מחוץ לבית אך עדיין מאפשר תנאי ניידות טובים. זמן סוללה משופר ביחס למסכים גדולים יותר. מעבר לכך אני נוטה בעיקר לסדרות "עסקיות" אלו עם ניידים מאיכות גימור גבוהה ואמידות גבוהה יחסית - לא סדרה ביתית פלסטיקית ופשוטה יחסית. אני סטודנט להנד' תוכנה ומרבה לתכנת - ג'אווה, C.. ולכן מחפש נייד עם יכולות עיבוד מתקדמות - כמובן בהתאם לתקציב.. בתחילה הייתי מעוניין במעבד I5 430M עם מהירות שעון 2.26-2.53 עם TB, והדבר היחידי שנכנס לי לתקציב שהתלהבתי ממנו היה הווסטרו 3300 - מעבד 430M, מידות נאות, איכות חומר טובה והכל..החסרון בעיניי בו הוא שהוא בכל זאת מג…
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לעריכת מוזיקה ועבודה כללית בבית... א.האם כדאי להשקיע במעבד core i7 או שcore i5 יספיק לי... ב.האם הארד דיסק סאטא 3 תומך במערכת הפעלה 32 ביט או רק ב64 ביט?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-