עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by blacking,

1. מה התקציב המקסימלי? 1200 ש"ח, חריגה של גג 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר OFFICE וגלישה באינטרנט 3. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP אני צריך שהוא יריץ Windows 7, שיהיה לו צורב וזיכרון לפחות 250 GB.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  2. שלום לכולם - נתחיל בעובדה בטוחה - המחשב יהיה בעל מסך 24" (או הEIZO S2431W או הDELL 24) - השקט חשוב והקירור אפילו יותר מכיוון שהמחשב יהיה בחדר ללא מזגן כרגע (עד שיהיה לי כסף לקנות שטויות שוב) ועם אוברקלוק קליל יחסית. - כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים החדשים כך שאני אוכל להנות מהמסך האיכותי. - מולטי-סטקינג,קידוד+אופצייה לשימוש ב3D בעתיד ללא חשש ועיכובים (כך שהשאלה היא CI7 או Quad מבחינתי מכיוון שאין תיכנון לשידרוג בשנתיים הקרובות). - ברשותי כבר הZ-5500 בקופסא ככה שהשאלה האם הלוח אם יהיה מספיק בשבילם או לקנות בנוסף כרטיס קול (אסוס?) - מקלדת+עכבר+פאד איכותיים והכי חשוב נוחים לשעות עבודה רבות ושימוש במשחקים גם. - אני ככל הנראה יהיה מעוניין בVelociRaptor 150GB אחד למערכת…

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by Yehuda7,

יש לי lenovo g550 כשאני צופה בוידיאו באינטרנט במסך מלא מתקבל חלק הוידיאו וחלק שטח מת. כמו שאתם רואים בתמונה איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  4. * מטרות המחשב? בשביל סטודנטית, בעיקר אופיס ואינטרנט, מספיק חזק בשביל להפעיל כמה דברים במקביל. לא צריך להחזיק תוכנות גרפיות כבדות או משהו כזה * גודל המסך? בערך 13'' * משקל רצוי? לא בטוח לגבי משקל ספציפי, אבל חשוב שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מספיק HHD. הנפח לא ממש משנה, כנראה בכל מקרה לא ינוצל יותר מדי * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתהיה אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  5. Started by iluxa1,

tisleho col mifrat toov... [br]פורסם בתאריך: 6.08.2009 בשעה 13:33:02 מעבדיםIntel Quad Core Q9550 + Xigmatek S963 S1366 + ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 ¤2550 לוחות אם Gigabyte GA-G41M-ES2H LGA775 ¤369 מארזים RAIDMAX TORNADO + Window Black NO PSU ¤228 מאוררים למארז/גופי קירור Glacialtech 120mm ¤27 Scythe 120MM JAPAN SERVO 1850RPM ¤64 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus ¤235 זיכרונות A-DATA DDR2 4096MB 1066MHZ Gaming CL5 ¤370 כוננים קשיחים Seagate 160GB BARACUDA 7200.10 8MB ¤217 כוננים אופטיים LG GH22LP X22 IDE Black LightScribe ¤130 תוכנות Microsoft OEM Vista Home Premium HEB/ENG 64BIT ¤630 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤4820 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by rotem_o,

* מטרות המחשב? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. יחליף את הנייח (וישאר כמחשב יחיד) לכן חשוב שיהיה מספיק חזק בשביל להפעיל כמה דברים במקביל (אבל לא עבור תוכנות כבדות או משחקים) * גודל המסך? 14'-13' (נייד מספיק אך לא קטן מדיי) * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , VGA , USB3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חשוב שיהיה קשיח כמה שיותר גדול (*שאלה למטה*) ובנוסף כדאי שיהיה ניתן לשלב גם SSD קטן בעתיד. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינל…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כל כך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק שעתיד לצאת כעיקרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  9. אני עומד לרכוש מחשב אשר בסופו של דבר (לאחר קניית כרטיס מסך רציני בעוד 5 חודשים בערך) מיועד למשחקים ללא OC וללא ציוד הקפי. הסיבה שבחרתי בכרטיס מסך" חלש " היא כדי לחסוך כסף מהתקציב המקורי לטובת הכרטיסים החדשים שיצאו בעוד 5חודשים בערך (היות וב 5 חודשים הקרובים אני לא אשחק משחקים). התקציב המקורי: 6500 המפרט: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,542 1,542 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box IQ6600 884 884 1 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R 39218 613 613 1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 5000AAKS 553 277 2 זיכרון Corsair DDR2 1024MB 667MHz CL5 VS1GB667D2 253 253 1 כרטיס מסך Leadtek nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIe LV129 190 190 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD GSA-H62N…

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  10. שלום ברשותי מחשב בן 2 וחצי ואני רוצה לשדרג אותו. התקציב הוא בין 1000 ל 2000 ש"ח. המפרט כדלקמן: HDD WD250 GB AAKS לוח אם GYGABYTE GA-P35-DS3L ספק כח HEC 500TDT 500W מעבד- E6750 CORE2 DUO קירור למעבד- ZALMAN CNPS7500 כרטיס מסך- LEADTECH PX8800GT 512MB זכרון- SUPER TALENT DDR2 2GB 800MHZ CL5 מה במפרט הנ"ל הכי נחוץ לשדרג? תודה.

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  11. Started by Naveh Levanon,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד, מסך 15 אינץ׳, שישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס. גם קצת עריכת תמונות ווידאו אבל רק להכנת אלבומי תמונות וכו׳, לא לשימוש מקצועי, ולכן לדעתי לא צריך להשפיע על המפרט. פרט ל-SSD אני לא חושב שיש משהו במפרט הטכני שהוא הכרחי - האם אני טועה? ראיתי שיש מוצרים מתחת ל-2K (בעיקר Ideapads) אבל אני לא יודע אם הם משתלמים. אם יש מוצרים מומלצים (או להפך) אשמח לשמוע. אם יעד המחיר שלי לא סביר וצריך להעלותו ל-2.5 או 3 כדי לקבל מוצר משתלם גם אשמח לשמוע. להלן השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח 2. מה שי…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by rani1986,

מטרותמחשב? גלישה באינטרנט עבודות משרדיות , הורדות וצפיות בסרטים * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין חשיבות * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * Bluetooth? רצוי לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-750 * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כו עדיפות לחברה: ASUS , HP , Dell , Acer דרישות מיוחדות: חשוב שהמחשב יהיה בעיצוב יפה תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  13. Started by Kay.,

בחרתי לקנות את הנייד הזה: http://www.laptopdirect.co.il/item.asp?itemid=6153&catid= וממה שראיתי נייד נייד מציעים אותו בהכי זול. החנות הקבועה של המשפחה זה KSP, לא קניתי אף פעם במקום אחר. אז רציתי לשאול אם מישהו קנה בנייד נייד וכמה אמינים הם.

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  14. אהלן, המליצו לי לשאול פה את השאלה ולהעזר בחברי הפורום כדי לקבל תמיכה. קראתי את חוקי הפורום אז אנסה ללכת לפי הפורמט שהוצע: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בגדול חשבתי על עד 10K, אבל אפשר לחרוג אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וסטרימינג. הייתי מעדיף שגם יהיה רלוונטי עוד 6 שנים ולא אצטרך בהכרח לשדרג \ להחליף 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש לי הכל, אולי אקנה עוד מסך (היום יש לי אחד של 24 אינג') 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפש…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: (מעוניין באפשרות לשחק במשחקים די חדשים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  16. Started by Gil28,

מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1500 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1578 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤415 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤459 מארז: GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-FSCA1ANB ¤608 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤598 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤77 מחיר סופי: ¤6108 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 11 תגובות
    • 916 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 שקלים האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?- משחקים כבדים, עריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך VIEWSONIC 22 אינץ' לא תומך HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS\CALL OF DUTY\BATTLEFIELD ועוד * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוה…

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  18. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לחדר שישמש אותי לשימושים הבאים: * שימושים ביתיים סטנדרטיים (אינטרנט, חיבור כרטיס מסך לטלוויזיה וצפייה בסרטים וכו') * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) את המחשב רציתי לקנות לפני מספר חודשים אך למען האמת העדפתי לחכות על מנת לרכוש כרטיס DirectX10. חשוב לי מאוד כרטיס Directx10 כיוון שאני לא משדרג בתכיפות וכיוון שמחשב אצלי מחזיק מספר רב של שנים. (שכן המשחקים שאני משחק לא דורשים ביצועים שמימיים) ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא: א. בנוגע לכרטיס מסך, האם יש לי צורךב8600GTS או ש8600GT תהיה בחירה טובה יותר. ב. האם כדאי לי לבחור בE4300 במקום מעבד מסדרת ה6000. נקודה נוספת: אוברקלוקינג לא בא בחשבון הערה: התקציב שלי באמת …

• 13 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by 55511,

שלום אתמול קניתי מחשב נייד של טושיבה אבל המקלדת לא עובדת מה צריך לעשות תודה חג שמח

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  20. שלום היום שוטטתי בין חנויות המחשבים השונות בחיפוש אחר מחשב המיועד למשחקים בלבד. החוויה היתה קשה לכן אני פונה אליכם בתחינה לעזרה. הדרישות שלי הם פשוטות: הכי טוב שיש היום בעולם. לא מעניין אותי מחיר. (אני זקוק למארז בלבד- לא כולל מסך ותוספות חיצוניות) ממה שהבנתי אני זקוק למעבד עם PCI EXTREME? לא יודע מה זה אבל זה חזר מספר פעמים. כמו כן לא ברור לי מה כרטיס המסך הכי טוב של ATI או NVIDIA והאם הם עובדים עם PCI EXTREME. כמו כן מה לגבי DDR2? הכרחי? חשוב? עוזר? כמה זיכרון? באחת החנויות הציעו לי גם כונן של WD במהירות של 10000RPM? האם זה משנה משהו בביצועים בכל חנות קיבלתי תשובה אחרת (כנראה בהתאם למלאי שלהם) אבקש תשובות אוביקטיביות והמלצות על מקום קניה בבקשה תעזרו לצרכן המבולב…

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  21. Started by dorratz,

שלום אני צריך מחשב נייד ב-5000 ש"ח בשביל סטודנטית למשפטים. המחשב ישמש אותה לאופיס ולשמיעת שירים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים, אנא קחו את המפרט מ-KSP.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  22. היי מחפש מחשב נייד לשימושי גלישה באינטרנט, אופיס אינטרנט שיעבוד במהירות נורמלית בתקציב נמוך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1100-1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 עם סיבות טובות מאד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ועיבוד תמונות (דו-מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, לייטרום - עיבוד של תמונות בגודל RAW של 20מגה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום המפרט מיעד למשחקים חזקים.והוא לא מיעד ל OC זה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 640 1 640 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 245 2 490 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E 1040 1 1040 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 350 1 350 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 310 1 310 מארזים? Price Units Total Thermaltake Sviking VA4000BWS 420 1 420 מארזי…

• 12 תגובות
    • 915 צפיות
  25. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%)? לא הוחלט (רוב הסיכויים אשראי) | תקציב: 4000 ש"ח ללא חריגות 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? דברים סתמיים שיעלו את המחיר (כ. קול יעודי לדוגמא) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? במעבד: INTEL, ביצרן של לוח האם או הכרטיס מסך: GIGABYTE, בדיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים…

• 6 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.