עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by OutRaGe,

מעבדי ?AMD? Price Units Total AMD Athlon 3000 64Bit 939 880 1 880 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total DDR 512Mb 400MHz AData /VT 240 2 480 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI-E 2290 1 2290 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA 7200 RPM 8MB Buffer-WD1600JD 510 1 510 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total DVD 16x48 Toshiba 140 1 140 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price + system assemly 5500 ¤ for payments 12 X 501 ¤ איך המפרט בכללי ?(ה-X800XL יותר טוב ? ) והספק יחזיק ? …

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  2. שלום, אני אצטרך 2 סקינים (מדבקות לגב המסך) ללפטופ 13.3" ובגיגול מהיר לא התרשמתי מהאתרים שמציעים סקינים. אני צריך שתהיה אפשרות להעלות תמונה אישית לייצור הסקין. אשמח לכמה הצעות לאתרים כאלה.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  3. שלום לכולם, הגיע הזמן לקנות לאחותי מחשב חדש והתקציב הוא 3500. אחת הדרישות היא להכניס את המסך viewsonic g90f לתוך המפרט. (לא משנה לי הצבע למרות שלמען האמת עדיף לי את השחור וזאת משום שהמארז שלי שחור, הרמקולים שחורים (ATP3) ושער הציוד ההיקפי כהה) זאת משום שהמסך הנ"ל יעבור אלי והLCD הנוכחי שלי (L1750HQ) יעבור אליה משום שאני צריך את הצבעים האמייתים של הCRT ומהירות התגובה של CRT. תודה מראש לכולם ד"א אם למישהו יש הצעה למסך איכותי לגרפיקה אחר שתקציב הנ"ל (של המסך הזה) אז אל תהססו לספר לי יום טוב.

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by sh_idan,

היי המחשב המדובר הוא מחשב לבן דוד שלי שהוא בערך בן 5. כמו שאתם מבינים הוא לא צריך יותר מדי וגם הורים שלו לא מבינים הרבה יותר ממנו הרכבתי לו איזה מחשב עם סלרון 333 מכל מיני שאריות שהיו לי, והוא הסתדר איתו די יפה אלא שהמחשב הזה מתחיל לעשות יותר מדי בעיות ולכן הגיע הזמן למחשב חדש ! לפי דעתי מספיק לוח אם סביר עם כרטיס מסך סביר עליו ככה שכבר יש חיסכון ענק בכ. מסך. בקשר למעבד- סמפרון זול אני חושב יספיק, זכרונות זולים היום אז אפשר לשים משו כמו 512, הארד דיסק- הוא לא יצטרך יותר מ10 גיגה... זהו פחות או יותר.... מסך מקלדת כל השטויות יש ככה שצריך רק תמארז מחכה תגובתכם תודה ! אגב, השימושים הם בעיקר אינטרנט ומשחקים של ילדים קטנים... המחשב המור להחזיק אצלו כמה שנים טובות אבל עדיין ל…

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by gilp123,

שלום, רכשתי מחשב נייד DELL VOSTRO 3500 . כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך יציאת HDMI אני מקבל רק 2 ערוצים ב SOUND של הטלוויזיה. כאשר אני רואה את אותו סרט עם DISK ON KEY הטלוויזיה מזהה DOLBY DIGITAL. האם אני מפספס משהו בהגדרות במחשב? האם יציאת ה - HDMI במחשב מוציאה רק שני ערוצים? כפי שאני יודע יציאת HDMI היא יציאה דיגיטלית שמוציאה גם DOLBY DIGITAL. אבקש את עזרתכם. גיל

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  6. שלום לכולם!רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם על הלוח P8Z77-V PREMIUM ואם משהו מכיר מקום שאפשר להשיג אותו בארץ. תודה רבה לכולם.

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  7. בעוד כמה ימים אני רוצה לקנות מחשב חזק חזק שיכול להריץ משחקים כמו CRYSIS COD 5 על הגראפיקה הכי הכי גבוהה והכול ושזה יזוז לי חלק אני רוצה לשמוע הצאות על דרישות התקציב שלי הוא עד 4000 שקל לא יותר

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  8. Started by lokorn,

אני קונה מחשב, המפרט שלו הוא 750 Quad Core i5 Turbo 2.66 G GP55US3L לוח אם CASE (antec three handred) מארז S12EP-650 650W Active PFC Retail ספק ATI RADEON 4770 512 mb DDR5 PCI-E Retail HDMI כרטיס מסך 800GB, 7200rpm wd דיסק קשיח זיכרון - אני רוצה לקנות זיכרון 4Gb KIT (2G X2) CL-9-9-9-24 Retail 1156 / AM2-3 או 2X2Gb CL-9-9-9-24 MICRON RENDITION 1156 / AM3 השאלה שלי היא מה ההבדל בין AM2 ל3, האם זה משנה אם זה 2 או 3 לגבי המפרט הזה ומה ההבדל בין לקנות 4GB kit ללקנות פעמיים זיכרון של 2GB אם יש בכלל הבדל. תודה.

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by Gwiz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Mw3 - BF3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא! 4…

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, טלוויזיה, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות\בנוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 14 תגובות
    • 960 צפיות
  11. שלום רב, בזמן האחרון התחלתי לחפש מחשב נייד. אחרי כמה וכמה עיונים בכמה וכמה אתרים, כגון KSP IVORY BUG OFFICE DEPOT וכו' אני קצת מבולבל. אני מחפש המלצה למחשב נייד רציני, מעבד חזק , זיכרון 4 ג'יגה , הארד דיסק 500 וכל התוספות שבאות עם כל מחשב נייד בסיס היום ( מצלמה, WIFI, BT וכו' ). לצערי כבר הרבה זמן שלא התעדכנתי במה חדש בעולם המחשבים לכן אני כבר לא כל כך מבין בקטע של המעבדים והמחשבים אז אני מבקש ממכם עזרה. מחשב מחשב עד 6-7 אלף ש''ח מקסימום. מחשב רציני, יפה שיריץ לי משחקים למרות שאני לא משחק במידה ויתחשק לי פעם ב..להתקין משו ליום יומיים ולהעביר את הזמן. בעיקרון המחשב יהיה לעבודה, אינטרנט, מוזיקה וסרטים. אין חברה מועדפת אך לא יודע למה אני חושב שמחשבים ניידים אמינים זה HP. אול…

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  12. שלום לכולם השאלה שלי היא ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד ולא משנה המפרט אני לא גיימר בכלל אבל חולה על ה- נ.ב.א לייב החדשים שיוצאים כל הזמן ופיפות למינהם ועוד כמה משחקי אסטרטגיות השאלה שלי היא: איזה כרטיס מסך במחיר הכי מינימלי כדאי לי שיהיה כבר במחשב הנייד שאני רוצה לקנות? זאת אומרת, כרטיס מסך הכי זול שאתם מכירים שישרת אותי רק לדבר אחד: שהמשחקי ספורט הכי חדישים (2007-2008) יעבדו חלק בלי לקרטע לא מעניין אותי משחקים אחרים מישהו מכיר מפרט של מחשב נייד שיש בו את אותו הכרטיס הספציפי? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  13. שלום אני מתעניין לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 6500 ש"ח יכול להתגמש עד 7000... האמת שביררתי קצת ובניתי את המפרט הזה: מעבד + לוח אם: 2159 ₪ - * מבצע * - Quad Core i7 7700K 4.2Ghz + Gigabyte Z270-Gaming K3 S1151 קירור אוויר למעבד: 199 ₪ - * מבצע * - Scythe Ninja 3 REV B - S-2011v3 / 1151 / 1150 זכרון: 575 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8G) Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 2029 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1556Mhz WindForce2 OC דיסק קשיח: 462 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 250GB SATA III 5 Years Warranty דיסק קשיח: 311 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO מארז …

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  14. איך הנייד הזה ? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115507 ירדתי מהעסקה של אורנג .... אני רוצה משהו שיריץ לי משחקים וסרטי HD בכיף , ב FPS טוב ... איך ACER בכללי בניידים ? והאם יש אפשרות לקבל אחריות בתשלום מ ACER בארץ ? אני לא מוצא את הנייד הזה בארץ אגב .. תודה ושובוע טוב אריק .

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  15. טוב מפרט טוב לפי דעתי למשחקים אני לא רוצה כרטיס קול וזה לא חשוב לי כל כך ואם אתם אומרים שהמפרט גרוע תגידו בדיוק מה ! לוח אם דגם: ECS SIS 741GX-M מהירות FSB: 333 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת AGPx4: כלול יציאת AGPx8: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 1.0: 2 סה"כ יציאת USB 2.0: 4 סה"כ דיסק קשיח טכנולוגיה: IDE נפח איחסון: 160 GB מהירות: 7200 RPM אחריות: 3 שנים מעבד סוג מעבד: AMD Athlon XP דגם מעבד: +3000 מהירות FSB: 333 MHz זכרון מטמון cache: 0.512 MB מארז סוג: ATX כולל ספק: 400 וואט כניסות USB מלפנים: 2 כניסות USB מאחור: 4 זכרון נפח: 512 MB סוג זכרון: DDR מהי…

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  16. שלום אנשים! זה המפרט של המחשב שלי: מעבד אינטל קונרו E6300 dual core ומאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם MSI P35 NEO 7.1 GLAN ספק כח EZCOOL 500W 12CM FAN זיכרון 3GB GOLD DDR2 667 OCZ ?(יושב על שלוש סלוטים) הארדיסק 16MB WD 250GB SATA 2 כרטיס מסך INNO 3D 7950GT 512 DDR3 256BIT DUAL DVI מסך LG 17LCD L1770HQ קניתי אותו לפני כשנתיים ועכשיו הוא מתחיל להראות סימני זיקנה ועייפות. הוא עדיין מריץ משחקים אבל יש כמה כאלה שמתחילים לתת לו פייט והוא מתחיל לגמגם וזה דבר שאסור לי להרשות..עם אנריל 3 התמודד יפה גם עם קול אף דיוטי 4 וכן הלף לייף אפיזוד 2 עד שבא לו קרייסיס ונתן לו נוקאאוט ,הזקן שלי הראה את המשחק כמעט כמו מצגת של פאואר פויינט.אולי אני טיפה מגזים... קרייסיס וורהד אמנם פעל טו…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  17. היי, התחלתי לקרוא פה כל מני המלצות אבל שום דבר לא היה חד משמעי ולא בדיוק מה שאני צריך.. אז ככה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תמונות וקצת פוטושופ * גודל המסך? לא משנה כל כך, הבנתי ש13 מספיק וגם לא זולל סוללה. * משקל רצוי? לא כל כך משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם אפשר אז גם USB3 * בלוטות? יהיה נחמד לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לפחות 320G * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שכן, לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות: עדיף 3 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה …

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  18. Started by toms979,

אחותי סטודנטית לפסיכולוגיה רוצה לרכוש מחשב נייד למטרות- כתיבת עבודות office לראות סדרות וסרטים ואינטרנט. כמו כן שהמחשב ירוץ מהר וחלק. מתלבט אם לרכוש את המחשב הזה באילת: http://ksp.co.il/?uin=35906&select=.268..271..213..2183..466. המחיר באילת יוצא 2240 שקל. משתלם? יש המלצות למחשב אחר במחיר בסדר גודל הזה? (עם ssd, מעבד i5 דור שישי ומעלה?) *לא צריך ווינדוס 10 כי מקבלים חינם מהאונברסיטה. תודה!

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  19. Buy Acer Laptop Swift 3 Intel Core i5 8th Gen 8250U (1.60 GHz) 8 GB Memory 256 GB SSD Intel UHD Graphics 620 14.0" Windows 10 Home 64-Bit SF314-54-53BQ with fast shipping and top-rated customer service.Once you know, you Newegg! https://m.newegg.com/global/il/product/34-316-540?ignorebbr=1

20. Started by benor,

עיקר השימוש הוא למשחקים אני צריך מפרט בלי מסך ובלי עכבר ומקלדת. תודה. עריכה: אני צריך את עזרתכם שוב התקציב בסוף ירד ל- 3000 עם חריגה עד 3300 ש"ח תודה.

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  21. אני רוצה בבקשה מפרט טוב הצעות תודה

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  22. בשל הירידה התלולה במחירי הנוטבוקים חשבתי להחליף את הנייד הכבד שברשותי, אך ממה שהבנתי בקרוב יוצאים לשוק מעבדי atom חדשים ( אטום הוא המעבד השולט כרגע בשוק לא?), שיציגו שיפורים בביצועים ובזמן הסוללה. לכן לפני שאני רץ לקנות אחד, האם שווה לחכות עוד כמה חודשים?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  23. Started by alons126,

מחשב נייד - HP Pavilion dv5-1130ej 1)מה יקרה לאחריות אם אני יתקין WIN7 מקורי שאני יקנה? 2)מה יקרה לדרייברים של הלפטופ אחרי השידרוג? איך אפשר לעדכן או לסדר את זה כך שלא היה בעיות? אפשר את מספר הטלפון לטמיכה של HP? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  24. הי, אשמח לעזרתכם בקניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 ש"ח ניתן לחרוג ב-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, בנוסף עריכה בפוטושופ ומשחקים לילד בגיל יסודי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב שיהיה שקט - בעלות תועלת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? , אשמח אם הוא יהיה קטן יחסית - …

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  25. בקשה קוראים לי מיקי בקרוב אני קונה מחשב ללא מסך ללא מקלדת ועכבר ללא כונני פלופי וסי די רום מחשב בלבד אני צריך שתעזרו לי להרכיב את המפרט הכי טוב שאני יכול להביא בסוכום הזה ושיהיה טוב למשחקים.. מעדיף מעבד של amd תודה לכל מי שעוזר לי..

• 12 תגובות
    • 960 צפיות

דיונים חדשים בפורומים