עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אודה מראש עד העזרה בבחירת מפרט למחשב, מצ"ב השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-HD והדמיות 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVIS MEDIA COMPOSER - כבד, AFRER EFFECTS - תדיר, 3D MAX - תדיר. הכל לצורך פרנסה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאיל…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  2. שלום,אני מחפש המלצה לנייד לתואר בחינוך. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 ומעלה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך בגדר התקציב * האם …

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by irit23,

מה התקציב המקסימאלי? 6000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז למה לא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ₪ מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עבודה משרדית והמון צפייה בסרטים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות נראה לי עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן חשוב לכלול מערכת הפעלה מתי מתוכננת קני…

4. Started by eliom,

שלום רב. יש לי מחשב נייד hp דגם dv61340 15.6אינץ.ומספר דגם של המסך: claa156wb11a ולאחרונה הופיעו כמה פיקסלים שרופים במסך. ואני רוצה לקנות מסך חדש.. 1.האם הדגם של המסך שיש לי זה מט או מבריק? 2.מה איכותי יותר מט או מבריק? 3.אני רוצה לקנות באיביי. האם הדגם הזה יכול להתאים למחשב שלי? http://www.ebay.com/itm/CLAA156WB11A...312#vi-content או זה. http://www.ebay.com/itm/CHUNGHWA-CLA...p2054897.l4275 4.איזה עוד דגמים יכולים להתאים לדגם המחשב שלי?. תודה.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  5. שלום! אני מעוניין במחשב ברמה גבוהה (גם מעבד וזיכרון וגם כרטיס מסך מקצועיים) , היות והוא מיועד גם לאחד מבני הבית שעוסק בגרפיקה מתקדמת בתלת מימד ובהדמיות. מצד שני אנו גם מעוניינים במארז יפה וכמה שיותר קומפקטי, והבנתי מאנשים שאפשרויות הקירור בו מוגבלות ולא ניתן לשים חומרה חזקה באמת בכאלו מארזים. רציתי לדעת אם זה נכון באופן כללי . ואם יש מארזים \ קירורים שכן יכולים לקרר רכיבים 'חזקים' (לדוגמא xone של אינטל ו32gb זיכרון )גם בשטח קטן? יצויין כי איננו עושים שימוש במשחקים וכדו'.

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by idan.sharir,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 אולי יהיה אפשר לחרוג קצת אם זה יהיה הבדל משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר לתוכנות של עיצוב פנים כמו autocad , sketchup וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך גם מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא עדיף שיהיה בלי אורות מיותרים 7. האם האם יש צו…

• אהבתי!
    • 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. שלום לכולם! יש לי מחשב אסוס 100HE ואני רוצה לפצל את המסך שלו. תיאור הפיצול: משמאל מסך חיצוני. במרכז: המחשב עם המסך המקורי שלו. מימין: מסך חיצוני שני. נכון לעכשיו אני יכול לחבר רק מסך חיצוני אחד דרך הVGA שיש למחשב. איך אני יכול להוסיף עוד מסך אחד? שמעתי על ממירי USB ל VGA השאלה שלי היא האם הם יוצריך תוספת למסך אם שהם מפצלים אותו(שאני רואה את אותו המסך פעמיים)? מה אפשר לעשות?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

יש לי מחפב LENOVO 3000 N100 יש מקשי שיחזור בביוס מישהו זכר איך אני מפעיל את השחזור רציתי להתקין מחדש וינדוס וראיתי שיש פרטישן אחד ש 4500 GB

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  9. שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית,ולהביא אותו לארץ. המחשב ישמש כמחשב ראשי וכמעט ולא יתנייד,אז לא חשוב לי זמן סוללה טוב. מה אתם אומרים על המחשב הזה? http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=444788 אני לא כל כך מבין בנתונים אבל על פי הבנתי מדובר במחשב חזק,נכון? איך המעבד? והכרטיס מסך? חשוב לי שאני אוכל גם להריץ משחקים טוב. זיכרון 4 ג'יגה מספיק? השימושים הם בעיקר מוזיקה,סרטים,אינטרנט,וקצת משחקים. בקשר לאחריות,ניסיתי להביא מה הם רשמו אבל לא הצלחתי להבין אם האחריות שנה שהם נותנים היא אחריות בנלאומית,ואוכל לקבל את האחריות גם בארץ? בקשר למחיר,נראה משתלם לא? או שיש הצעות אחרות בערך בטווח מחירים הזה. לא הצלחתי למצוא שום חוות דעת על המחשב ברשת,כנראה הוא חדש מי…

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  10. היי,הלך לי המחשב אחרי 8+ שנים. יש לי את הדיסקים הקשיחים (כולל SSD אחד שקניתי לא מזמן) ומסך חדש שאני אעביר למחשב החדש.מה שאני בעצם ארצה לקנות זה את המעבד, זיכרון לוח אם, כולל מאווררים ומארז נורמלי.המחשב ישמש לשימוש ביתי בסיסי (אינטרנט ואופיס) ובנוסף קצת עריכת וידאו תמונות ומשחקים (לא גיימר רציני אז זה לא משהו שהוא חובה).בנוסף, אני מעדיף להוסיף קצת כסף ושהמחשב יחזיק לי להרבה זמן (אם שדרוגים פה ושם בעתיד) ושלא כל שלוש שנים להחליף.הסתכלתי קצת על אחד המפרטים המומלצים שבאתר (למטה לדוגמא) אבל יש לי כמה שאלות שעלו לי וקיויתי שתוכלו לעזור. 1. מה אם אני אשתמש במעבד I5-4690 במקום ה-i7? מה מהמשעות בביצועים?2. חשבתי על האפשרות של להשאיר את ה-i7 אבל להוריד את הכרטיס מסך ( אולי יהיה כש…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  11. היי אני צריך מפרט למשחקים ב 6 אלף אני לא צריך HARD DISK ולא צריך מסך לא רמקלוים מה שממש ממש חשוב לי שהמחשב יהיה שקט כמו שחוזרים הביתה ב 5 בבוקר ביום שבת ויש שקט בחוץ :-) הקירור של המעבד, של הכרטיס מסך והספק כוח חייבים להיות סופר שקטים, המחשב הנוכחי שלי כרגע עושה לי בעיות שמיעה.... תודה מראש, עמית

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  12. היי.. מה קורה אנשים..? אני חדש פה... אז קודם כול.. קישור למחשב הנייד... (תחשיבו אותו ל-2G כי יש שם אפשרות להרחבת זיכרון ואני מרחיב אותו ל-2G...) http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=7387729 עכשיו.. השאלה שלי האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו...? אני צריך אותו גם בשביל לשחק משחקים כבדים וגם בשביל עבודה רגילה.. (גלישה ברשת... מסמכי אופיס תיכנות וכ'ו..) אז מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות אותו? או שאני יכול להשיג מחשב יותר טוב באותו מחיר? תגובות בבקשה

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  13. לראות תמפרט: http://siz.co.il/up/xnmm0muuz2mm.jpg - חשוב להדגיש,ללא ציוד היקפי וללא מסך! אני אשמח לדעה, לא למפרט חדש (אך יש משו קריטי, תכתבו) יום טוב ותודה. והאם זה נכון שמ4 ג'יגה זיכרון, צריך גרסא של 64 בית? (ווינדוס)

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  14. Started by avinos,

אהלן טוב אני רוצה לשדרג את הפנטיום 3 800 שלי כבר... ואני רוצה רק 3 רכיבים....מעבד, לוח אם ומארז חדש עם ספק התקציב שלי הוא עד 1200 ש"ח פחות או יותר הייתי רוצה שתמליצו לי בקשה על רכיבים טובים תודה.....

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  15. Started by rotem_o,

* מטרות המחשב? ישמש בעיקר לאופיס, אינטרנט, סרטים ומוזיקה. יחליף את הנייח (וישאר כמחשב יחיד) לכן חשוב שיהיה מספיק חזק בשביל להפעיל כמה דברים במקביל (אבל לא עבור תוכנות כבדות או משחקים) * גודל המסך? 14'-13' (נייד מספיק אך לא קטן מדיי) * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI , VGA , USB3 * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) חשוב שיהיה קשיח כמה שיותר גדול (*שאלה למטה*) ובנוסף כדאי שיהיה ניתן לשלב גם SSD קטן בעתיד. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינל…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  16. התקציב שלי היה 5K ויש חריגה מינורית, מה אתם אומרים? הספק יחזיק?? ה-8800GT בא עם מתאם לDVI רגיל נכון? מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 559 1 מארזים Raidmax Sagitta + Window 2x120MM+1x80 LED שחור - ללא ספק ¤ 313 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS ¤ 239 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 ¤ 361 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 443 1 כרטיסי מסך Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail - מוצר במלאי ¤ 1590 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב ח…

• 17 תגובות
    • 902 צפיות
  17. שלום חברים. הגיע זמן לקנות כבר מחשב נייד! התקציב בכותרת(כדי שמנהלים לא יצעקו עלי ) בינתיים המחשב שהכי נראה לי זה מה שמצויין בכותרת. לינק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=16877 מבחינת מפרט הוא נראה טוב. האם יש משהו מהותי שצריך למנוע ממני לקנות אותו?(בבקשה בלי "תוסיף עוד 500 שקל ותקנה נייד עם C2D" אני צריך עוד ציוד נלווה וכבר זה יוצא שאני מותח את התקציב) האם יש הצעות אחרות יותר טובות?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by HellBoY,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? הולך לטייל הרבה אז חשבתי על 13.3 * משקל רצוי? מתחת ל2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? רצוי 500 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שלום לכולם, כמו שאתם רואים הדרישות לא גבוהות מדי, בסה"כ מחשב די פשוט שלא הולך להריץ תוכנות כבדות מידי ביומיום. מה שכן חשוב זה שיהיה כונן DVD מה שפוסל את הדגמים שראיתי מומלצים פה כמו ה V131 וה E320. (אגב, למה הפער מחירים הגבו…

19. האם אפשר להשיג מחשב טוב במפרט של 5000 ש"ח? המחשב מיועד קצת למשחקים והרבה לקידודי וידאו אודיו הרבה בתחום הזה. שמעתי שפה בתחום של קידודים מומלץ אינטל(וזה לא כולל את הFX-57 ששמעתי שגם עבר את אינטל) כמו שאמרו...חחחח. אם יהיה אפשרי לסדר מחשב ב-5000 שקל. תודה לעוזרים!!! לא כל כך הבנתי מה הייתה הבעיה בכל מקרה אולי הייתי צריך להוסיף שיש צורך במקלדת בעכבר ברמקולים ובהכל ממש הכל. העיצוב של המארז לדוגמא לא כל כך חשוב. מקווה שזה בסדר.

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  20. שלום אנשים, אני מחפש להחליף את המחשב הזקן שלי ורוצה משהו שיכול להריץ את המשחקים החדשים בFULLHD 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, WATCH DOGS, NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …

• 9 תגובות
    • 902 צפיות
  21. זה המפרט שלי: מה אני יכול לשפר ב- 510 שקל שנותרו לי, בלי שקל אחד נוסף? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  22. INTEL Core 2 Duo E6420, 1066Mhz, s775, 4MB GIGABYTE 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI 1GB Kingston HyperX CL5 X2 GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E Western Digital 160GB 7200RPM, 16MB, SATA II, Raid Edition Enermax Liberty ELT500AWT 500W * מארז פשוט בסביבות ה300 עד 450 שקל שאר הדברים כמו צורב עוד כונן קשיח ושטויות יעברו מהמארז הישן .. :] סה"כ מחיר : 5220 מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 902 צפיות
  23. אשמח אם תוכלו לייעץ להרכיב מחשב בסיסי לידל בן 4 משחקים ממש פשוטים ושימושי אינטרנט - לא משהו בעננים. אשמח אם תוכלו לבנות משהו אמין מ KSP בלבד (ולמרות שאני יודע שהם בעייתיים הם מטר מהעבודה שלי ואני לא בונה פה משהו גרנדיוזי). תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by dorratz,

שלום אני צריך מחשב נייד ב-5000 ש"ח בשביל סטודנטית למשפטים. המחשב ישמש אותה לאופיס ולשמיעת שירים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים, אנא קחו את המפרט מ-KSP.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  25. Started by darkman,

אז ככה המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולגלישה אני צריך הרד דיסק\לוח אם\זיכרות\מארז+ספק\מעבד בלוח אם רצוי שיהיה כרטיס קול\רשת\USB2 תודה לכל הועזרים Aviv.

• 4 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.