ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני שלושה ימים את ה-INSPIRION 1525 ובשימוש הראשון פרקתי את הסוללה לגמרי ולאחר טעינה ארוכה היא החזיקה לי רק שעתיים. פרקתע אותה שוב והטענתי ועכשיו אני משתמש בו כמעט שעתיים והוא מראה לי שיש לי עוד 20 דקות . האם זה מצביע על סוללה דפוקה?
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה טיפה'לה ארוך, אודה מאוד אם תוכלו לקרוא ולעזור. ברשותי מס' חלקים יחסית חדשים (צורב, מארז וHD) ואני מעוניין לקנות "מחשב" חדש ל"עבודה משרדית", שזה אומר - גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים בעיקר, אך גם למשחקים (בעיקר NFS Carbon ו-FPS למיניהם... לא כאלה חדשים... אך אם בתקציב תהיה את האופציה - אשמח) מעבד ולוח - מה שתמליצו, מעדיף שאם בלוח יש כ.קול מובנה - שתהיה לו יציאה אופטית. זכרון פנימי - חשוב שיהיה 2 ג'יגה של חברה אמינה. דיסק קשיח - יש לי כבר 250GB SATA שרכשתי לפני חודש. צורב - יש לי צורב DVD שרכשתי לפני חודשיים. מארז - יש לי Compucase CI-6A19 כרגע שאשתמש בו, אך צריך ספק כח חדש וטוב ! כרטיס מסך - משהו עד 700 שקלים, שיריץ NFS Carbon ברזולוציה גבוהה בלי בעיות…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
השבוע צריך לקנות מחשב לסטודנטית לאנימציה !כך שהכל דחוף... עברתי ואספתי המלצות מאתרים שונים שניראים כך: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz - 3Y Warranty המחיר השבוע אמור לרדת Gigabyte GA-P35-DS3P OR ABIT PRO Intel Socket 775 ATX Motherboard and 1394 connect ???] DDR2 800 4G Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill Corsair, etc... - Life Time Warranty 320GB- SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - למערכת ותוכנות: 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital - for system and programs Samsung DVD-RW S203B Sata Black X20 or another או פיוניר ??? GRAPHICS CARD 3650 HD או 8600GT וכמה זכרון? מסך 226 SAMSUNG Antec Sonata 3 /550/500W smartpower…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מחשב נייד לאחותי שהשימושים העיקריים שלה זה גלישה באינטרנט, אופיס ושימוש יומיומי בסיסי במחשב. עברתי על השרשורים הקודמים בנושא ואהבתי את שני הדגמים של דל: DELL Vostro A840 DELL Vostro A860 כנראה שהייתי קונה אחד מהם אך אחותי מעוניינת שבמחשב תהיה מצלמה מובנית ולכן שניהם ירדו מהפרק, איזה מחשבים אחרים אתם מצעים שתהיה בהם מצלמה מובנית? איזו גירסת ויסטה כדאי לקחת עם המחשב? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
Athlon 64 3500+ Socket AM2 Asus M2NPV עם nVidia 6150 on board 2x Twinmos 512MB DDRII 667MHZ Hitachi deskstar 160GB SATAII Teac\Sony floppy NEC 3550A HEC Compucase CI-6A21 Generic PSU 400W MS Windows XP Home Edition המחשב מיועד לעבודה משרדית ומשחקים לייט... בעתיד אולי ישמש למשחקים כבדים יותר... רציתי לדעת אם כדאי באמת לקנות 3500+ או שאין שיפור משמעותי לעומת ה3200+ אני קונה ספק ג'נרי כי הספקי הנורמלי היחידים שיש בKSP עולים 600 שקלים ומעלה, אז אני פשוט אסתמך על האחריות, ואם יישרף הספק הם יחליפו אותו. אני מתלבט אם לקנות וינדואוס או לא. שמעתי שעכשיו אי אפשר לעדכן את הוינדואוס אם הוא לא מקורי והכל.. מה אתם חושבים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי מחשב DELL Inspiron 1545 T6400 250 GB 2GB זיכרון מחשב ממש חדש מהקופסא , שמתי לו XP ועוד לא מילאתי אותו במידע עכשיו כשאני עושה לו הפעלה מחדש אז המחשב נתקע בערך 30 שניות ואפילו יותר על השולחן עבודה (עוד לא מראה אייקונים) , ורק אחר כך יש אז הצליל הזה של כניסה לווינדווס מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין להחליף בשעה טובה את העגלה בת ה- 5 שלי. הדרישות הן כאלה: סכום - 3000 ש"ח דרוש מחשב בלבד (בלי מסך, מדפסת וכו') שימושים - בסיסיים. office, גלישה, מעט מולטימדיה. שום דבר שה-P2 שלי לא עושה עכשיו לאט. חשוב מאד - לא למשחקים. מפרט רצוי - מבוסס Athlon, דיסק SATA (לא יותר מ- 80GB), כרטיס מסך מינימלי, אין צורך בכרטיס קול (מעבר ל-on board), כרטיס רשת, DVD (מה דעתכם על DVD + צורב CD משולב? אני שוקל לחכות שצורבי ה-DVD יהיו באמת זולים, ולא לקנות כרגע צורב). בקשר לזכרון, כרגע ברור לי שאני לא צריך יותר מ- 256, אבל השאלה היא אם 2*256 יספיקו בעתיד. איך הדיסק המהיר ישפיע על השיקול?). עוד נקודה לא ממש קריטית - עדיף שלמארז תהיה יציאת usb מקדימה, ונורות (פעילות דיסק) ברו…
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לרכוש vostro 1320 בארה"ב. אני רוצה מחשב למטרות אינטרנט, אופיס, סרטים וכדומה. התקציב הינו 600$-700$ אם אפשרות חריגה קטנה.. המחיר עם מעבד -T-6570 הינו 649$. האם יש טעם בשביל השימושים האלה לשדרג ל P-8600 תמורת עוד147$? האם אני ארגיש את ההבדל? האם יש מחשב נוסף בגודל דומה שכדאי לי לקחת בחשבון בסכומים האלו? תודה, רועי
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מפרט, אני לא צריך שום ציוד הקפי חוץ מהמארז עצמו, יש ברשותי 1000-1200 שקל. שיהיה עם קירור בסיסי ל-OC בסיסי. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בה שלום וברכה, קיבלתי מפרט של מחשב בקורס גרפיקה ואנשים אמינים ומומחים במחשבים אמרו לי שזה קצת מוגזם... יש לי תקציב של עד 3500... יש כזה דבר? מחשב טוב לגרפיקה במחיר כזה? כולל מסך... או בלי מסך.... וכמה אמור לעלות תוכנות וכו? על מה אפשר להיתפשר ועל מה אסור? תודה מראש! ענקית!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פירוט מוצרים כמות. מוצרים סה"כ 1 Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 336 ש"ח 1 Thermaltake Smart Case Fan II 80mm A2178 65 ש"ח 1 OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 355 ש"ח 1 AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 590 ש"ח 1 ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 410 ש"ח 1 WD 80GB 7200RPM 8MB special versionשלוש שנים אחריות - קירור לכונן קשיח : ללא מאוורר - Ide Cable : ללא כבל 415 ש"ח 1 Thermaltake Smart Case Fan Blue LED 120mm 98 ש"ח 1 Thermalright SP97 for AMD - FAN : ללא מאוורר 288 ש"ח סה"כ 2,557 ש"ח טוב אז זה המפרט ,…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב, המחשב הנייח שלי הפסיק לעבוד והחלטתי להוציא אותו לגמלאות (8800GT, Q6600) ולקנות מחשב גיימינג חדש. קניתי אותו ב2007 והוא שירת אותי בצורה מצוינת והריץ משחקים חדשים ברמה סבירה עד היום, ואני מקווה להצלחה דומה עם המחשב החדש. על הדרך אני קונה מסך חדש אז אשמח לחוות דעת גם בנושא הזה. שימו לב שצירפתי למטה מפרט שחשבתי עליו אז אני אשמח לקבל פידבק ביחד עם ההמלצות שלכם לשינויים (אם יש כאלה). הנה פירוט על הצרכים שלי: א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 כולל המסך, אבל כל חיסכון מבורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשר להסתפק בפחות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם זה באמת משמעותי אפשר לחרוג עד 5000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עיקרי - תכנות, משני - משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד בתוכנות של סביבות פיתוח (VS, webstorm) (דורשות לא מעט RAM) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, saints row iv -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט הכי חזק שאפשר להוציא למשחקים בתקציב הזה + מסך מקלדת ועכבר ורמקולים תלכו על הכי מצומצם כדיי שיהיה אפשר יותר להשקיע במפרט עצמו אם אפשר מפרט אחד AMD ואחד אינטל תודה רבה לכם זה מפרט אינטל מה דעתכם עליו ? מסך: [..] BENQ LCD 19" T900HD 5ms DVI WIDE ₪649 מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX ₪426 לוח אם: [..] ASUS P5KPL-CM ₪303 זיכרון: [..] PATRIOT 2048MB DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 ₪161 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ₪609 צורב DVD: [..] SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA ₪111 מארז: [..] RAIDMAX APEX w/o PSU ₪162 סט מקלדת ועכבר: [..] GIGABYTE GK-KM6100 ₪61 רמקולים ואוזניות: [..] CREATIVE SBS265 ₪99 ספק כוח: [..]…
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי חברים, לפני כמה חודשים שאלתי פה שאלה דומה, הרכישה של המחשב נגררה ובסוף לא יצאה לפועל, אז שואל שוב (כי נראה שהדגמים שהומלצו אז כבר לא זמינים לרכישה) עם פרט חשוב נוסף - אפשרית רכישה מאילת בסוף השבוע הקרוב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤548 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 ¤537 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38430 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤359 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Axle nVIDIA GeForce 8600GT 256M PCIe ¤652 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AX8600GT-256 צורב SAMSUNG SH-S183A X18 DVD ¤175 http://skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S183A מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤388 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 קרור למעבד Thermaltake Venus Silent Boost for AMD 64 ¤1…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מעוניין בנייד שיכיל את התכונות הבאות: fireware = טוב ואיכותי [אני הולך להשתמש בזה הרבה] usb- לפחות 2-3 יציאות משטח לעכבר מסך בסביבות ה15.4 אינץ יכול להיות מצויין משך חיי סוללה מירביים [עדיפות] חשובה לי האחריות שתהיה למינימום שנה שיכול לסחוב פוטושופ ופלאש כמו גדול ללא כל סיבוכים. התקציב 4,500 ש"ח אני חושב שזה תקציב יחסית מכובד למחשב שאני מחפש תודה.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה לגבי מפרט למחשב בסך 7000 ש"ח בלי ציוד עקפי. חלקי מחשב עצמם... ואם אפשר להגיד לי מה זה ל סוג חלק. ואיזה חברות מובילות הטובות ביותר בכל סוג של חלק. תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
המחשב לשימוש משרדי (אינטרנט וכו') וכן תכנות ברמה בסיסית + פלטפורמת מסחר + שימוש לשעות הפנאי (סרטים סדרות וכו'). הדרישות הקשיחות יחסית של פלטפורמת המסחר הן: HD 7200 מעבד מעל 2.5 ג'הרץ זיכרון בין 2 ל4 ג'יגה. תוספת שלי - אפשרות חיבור למסך טלוויזיה (hdmi או display) מסך עדיף 15" ומשהו אבל לא חובה. תודה על העזרה מוסיף שאלה מאוחרת: אין לי אפשרות כרגע לקנות בארה"ב, אבל יש לי אפשרות להביא מאוסטרליה. האם באוסטרליה מחירי הניידים זולים יותר? אמנון
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
בכל התמונות שאני רואה באתר בקטוגוריה של הOC על מעבדי Intel Pentium D 820 2.8 רשום להם בCode Name : Presler ולי יש אותו מעבד ורשום : Code Name : SmithField עכשיו: 1) מה ההבדל? 2) מה יותר טוב? 3) למה שלי שונה? - זהו מפרט שקניתי : Intel Pentium D 2.8 2MB 800FSB (820) 2X256 DDR2 ASRock 775Dual-VSTA עכבר,מקלדת,רמקולים מתנה 80GB SATA HD 7200RPM W/D מארז... מאורר סטוק [sTOCK] של אינטל. בלי מסך בלי כרטיס מסך (הGF6600GT זה מהמחשב הישן שלי) ב1887 ש"ח. יצאתי בזול \ ביקר? איך המחשב הזה והחלקים שלו? תודה רבה על העזרה. henz12345 כמה תמונות : Everest: Tempetrue : http://img461.imageshack.us/img461/3412/tempsy5.jpg OverClock: http://img461.imageshack.us/img461/8467/overclockhj5.jpg CPU-…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
השימושים העיקריים יהיו : עבודות בוורד , שירים , איסיקיו, ואתרי אינטרנט כמו וואלה כייף וטיפו. לא זקוקים ל : צורב , מקלדת + עכבר , רמקולים. חוץ מההוצאה של 1500 שח על המחשב עצמו אנחנו מעונינים להוסיף עוד 800-900 בשביל מסך LCD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4K 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: מחשב לסלון להקרנת סרטים בעיקר HD ולמשחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים כגון סימס 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1024 x 1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צריך הכל 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכי…
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות בקרוב מחשב נייד וחושב זה זמן רב שה-Macbook Air הוא פשרה מצוינת בין ביצועים ל-form factor. הוא דק (חשוב לי יותר מהממוצע) וקל ועם זאת מתהדר במסך של 13.3" ומקלדת בגודל מלא. אבל, מעבר לזה שהוא יקר מאד (במיוחד בארץ), הוא כנראה גם מוגזם לשימושים שאני מייעד למחשב החדש, שהם עיבוד תמלילים, גלישה, שימוש בדוא"ל, שימוש בתוכנות מסרים מידיים, וידאו קל (DVD, youtube) ומוסיקה. הנטבוקים מאד קוסמים לי - הנחיתות שלהם מבחינת ביצועים מובנת, אבל היא לא אמורה להיות כל כך משמעותית בהתחשב בשימושים שלי ומעבר לכך, תג המחיר מאד מפתה. לנטבוק גם יתרונות על פני ה-Air בדמות זמן סוללה רב יותר, סוללה ניתקת, אפשרות לשדרוג הזכרון הפנימי, ריבוי כניסות ויציאות. אני לא רואה כל סיב…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב למטרת אופיס/אינטרנט/שיתוף קבצים. המחשב עובד כל הזמן. מעבד אתלון דואל 3800 65 WATT HD 160G צורב DVD כרטיס מסך מובנה בלוח אם 4 DIMM בלוח אם 1 G זכרון פנימי. מארז ATX - לא מידי ולא מיני שיעבוד ולא יתקלל מחנות עם אחריות רצינית. תודה מראש - ראיתי את ההצעה של אייבורי - אצליהם המעבד 89 וואט, המארז וספק לא לטעמי.
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הרכבתי מפרט בשאיפה שיספיק לטווח ארוך כמה שיותר. לציין כי איני משחק אך לא מוכן להתפשר על מפרט "פשוט". להלן המפרט שהרכבתי. ברצוני לקבל חו"ד מכם ואולי אף להאיר את עיני במשהו שאולי פיספסתי. המפרט הנוכחי שלי הוא: Q6600 ASUS P5K SE 8GB RAM GTX 550Ti ספק TT ToughPower 650W ו3 HD בנפחים שונים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-