עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rogichr,

שלום לכולם! אני חושב על רכישת Tablet 12.1 מעט איכותי . חשבתי לחכות כמה חודשים עד ליציאת HP 2730P אך לאחרונה נתקלתי בביקורות חיוביות על Fujitsu . אני יודע שHP טרם יצא וקשה להשוות בינהם . אך יחד עם זאת, מה דעתכם על בחירה בינהם ועל Fujitsu בפרט? http://store.shopfujitsu.com/fpc/Ecommerce/buildseriesbean.do?series=T4220

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מחשב לעבודה משרדית ושידרוג בעתיד כרגע אין לי הרבה כסף מעבד Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB מחיר לפריט - 670.0 לוח אם Asus P5LD2-VM 1394 מחיר לפריט - 559. זיכרון TWINMOS 1024MB DDR2 533MHz 4 PC4300 מחיר לפריט - 610.0 דיסק קשיח Western Digital WD1600YS 16MB 160GB מחיר לפריט - 387 מארז FOXCONN TLM-454 + 350W מחיר לפריט - 225 סך הכל : 2,451.00

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. שלום, אני כבר הרבה זמן משוטט באתר ועכשיו כשהגיע הזמן לקנות מחשב גם נרשמתי בכל מקרה, לנושא... אני רוצה לקנות מחשב שיריץ לי משחקים חדשים וכבדים באיכות טובה או מינימום בינונית וישנים יותר (MMORPG's בעיקר) באיכות הכי טובה שאפשר! אבל שגם יוכל להריץ הרבה תוכנות ברקע ןלראות סרטים באיכות טובה בלי להיות יותר מדי איטי (quad?) התקציב הוא 2500 מינימום אם אפשרות ליותר אבל רק במקרה שזה יעשה הבדל גדול בדרישות. הבנתי שבקרוב יוצאים כל מיני מעבדים וכרטיסי חדש חדשים ואולי כדאי לי לחכות או שלא? אני לא צריך ציוד היקפי למרות שכרגע אין לי מסך טוב בשביל הכרטיסי מסך שיש כיום (סתם LCD 19") ואני מתכנן לקנות איזה 20 או 22 HD, אם למישהו יש המלצה לאחד זול וטוב על הדרך אני אשמח (בלי קשר לתקציב הנ"…

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  4. המחשב שלי מעצבן אותי והחלטתי שאקנה מחשב חדש ואחבר את כרטיס המסך הישן בנתיים עד שתצא הסדרה החדשה של הכרטיסים, חשבתי על משהו כזה: https://www.tms.co.il/31677 מה אתם חושבים? המלצות כלשהן?

5. Started by unknowledgeable,

טעות

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  6. אהלן ... החלטתי אחרי הרבה זמן לשדרג את המחשב התקציב הוא 2200-2500 השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג וכרגע המעבד מהווה צוואר בקבוק בשבילי המערכת שלי היא Q6600 3.4 GIGABYTE GA-43 CROSAIR 550W HD6870 אלו הדברים החשובים בערך ... חוץ מהכרטיס מסך שיש לו שנה +- שאר הרכיבים בני 5 שנים +- אז הספק דיי מפחיד אותי האם אני יוכל להשאר איתו ללא OC ? חשבתי משהו באיזור מעבד: [..] INTEL 4670K : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - BOX - זמין במלאי ₪1173 לוח אם: [..] ASROCK Z87 PRO3 ₪694 זיכרון: [..] CORSAIR XMS3 8192MB (4096MBX2) : 1600, CL9 : CMX8GX3M2B1600C9 - זמין במלאי ₪340 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III - זמין במלאי ₪223 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Hadas Benisty,

הי, אני מתחילה עבודה חדשה והבוס ביקש ממני להגיד לו איזו עמדת עבודה לקנות עבורי. אני עובדת במחקר, הרבה חישובים כבדים במטלב. אני מבקשת לקבל המלצה למחשב עם כוח עיבוד רציני, עדיף כמה ליבות מהירות כדי שאוכל להריץ במקביל. תודה :)

8. Started by darking,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב טוב למשחקים שיחזיק כמה שיותר. כמובן שיריץ כל משחק (נתפשר לגבי crysis) על ההגדרות הכי גבוהות. הרכבתי מפרט מפוקס פי סי. אם אפשר שגם שאר המפרטים שתציעו יהיו משם. אני צריך שתתנו ספק למפרט הזה ותשפרו כמה שאפשר, כי יש מה לדעתי. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ¤889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤455 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1152 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm…

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  9. אהלן, כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מחשב נייד לגרפקיה שלא יהיה פחות מ15" ועד 4000 ש"ח. את המחשב אני קונה מארה"ב ככה שאפשר אולי להביא משהו הרבה יותר טוב בסכום של 4000 ש"ח.. *לא משנה לי משקל וחשוב לי שיהיה עם SSD אם אפשר. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  10. . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם חריגה ל 6500 במידה וקיים שיפור משמעותי אפשר ל 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים לרוב FPS, עבודה עם תוכנות שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -SOLIDWORKS ועריכה קלה של PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD,BF ,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ -לאילו הגדרות גר…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אחרי מספר שנים שאני נמצא עם ה- Radeon r9 280x שלי ובעקבות איטיות קשה ב- Assasins creed Odyssey, מבין שצריך לשדרג. הייתי רוצה לשדרג רק את הכרטיס מסך מבלי לשדרג את המחשב כולו, כרגע נמצא עם: לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3 מעבד: i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 ספק: RAIDER 650 - RAIDER Series איזה כרטיס מומץ היום באזור ה1000 ש"ח והאם אני אצטרך להחליף ספק בשבילו?

12. Started by almogg,

1. תקציב 3000 ש"ח ניתן קצת לחרוג 2. עבדה משרדית , מולטי מדיה, סרטים במקביל, לא גיימינג 3.אין צורך בציוד היקפי ומסך 4. דיסק מהיר, זיכרון 8GB 5. השקט חשוב 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באופיס 8. רכישה באיבורי או ק.ס.פ. ירושלים 9. לא מתוכנן שדרוג 10. בקשות מיוחדות: א. חשובה מהירות ב. התאמה מירבית של לוח האם, המעבד והזכרון ג. הצעות מקבילות - אינטל / AMD והמלצה מה כדאי ד. הצעות עם כרטיס מסך נפרד ובלי והמלצה מה כדאי ה. מאוד חשוב קירור בכל חלקי המערכת ו. ספק כוח חזק מהנדרש

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אני רוצה מחשב שקט,בלי מסך,עד4000 שח גג .יש לי כבר מסך 17". המחשב הוא למשחק קאז'ואלי ולצפייה בHD. יצא לי קצת יקר אני מעוניין להוריד לעזור ה3500 אם זה אפשרי. המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤812 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤525 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤41 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤402 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ כמות: 1 - מחיר: ¤433 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כר…

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Started by Skipper,

שלום. קניתי שבוע שעבר מיני נייד של MSI עם מעבד של N280, בצד ימין יש לי יציאת VGA. רציתי לדעת: 1.אם יש אפשרות לתאם בין זה ל-HDMI? 2.האם אפשר לחבר לטלוויזיה איך שהוא? תודה, שי.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by flowmeter,

שלום רב אני זקוק למפרט עד 10K ללא מסך, כולל מקלדת, עכבר, ורמקולים. רוצה שתעזרו לי לבנות את המפרט הכי משתלם שיש. חשוב לי שיריץ חזק משחקים, וסרטים. את המפרט חשוב שתבנו לי מהאתר IQPC הנה לינק : http://www.iqpc.co.il/Home/BuildComputer.asp תודה

• 46 תגובות
    • 5.1k צפיות
  16. שלום לכולם, זה אולי טרד עם דרישות קצת חריגות מהרגיל אבל חשבתי לנסות פה בכל זאת - אני מנסה לתכנן מפרט מחשב לחברה בעבודה שלה כאדריכלית. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה בטובה ביותר שניתן (במסגרת התקציב) את התוכנות הבאות: revit autocad ilostraitor sketh-up v-ray photoshop primier maxwell אני מניח מראש שמדובר במחשב נייח אבל מי שיכול ומעוניין להגדיל ראש אני אשמח לשמוע גם מפרטים למחשב נייד עם אותן הדרישות. תקציב ייעודי: עד 12000 ש"ח כולל - מסך (טוב), ציוד הקפי (סטנדרטי), הרכבה ואחריות. אפשר גם לדבר על גיבוי ושיפור זיכרון (RAID למניהם וכו'). כמו כן, אם אתם מתעקשים שאין צורך בתקציב כזה אני בטוח שהיא תמצא מה לעשות עם שאר הכסף. בנוסף, את הרכיבי אינטל הבאים אני יכול לקבל בהנחה מס…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eranmor,

חשבתי על קניית מחשב נייד לאחותי הסטודנטית. הרעיון בגדול הוא לקנות חלקים איכותיים אך עם זאת במחיר נמוך יחסית. ראיתי בעיתון מודעה למחשב נייד ב3999 ש"ח בשקם אלקטריק. מעבד סלרון 1.4 GHZ 256MB זיכרון 40GB HD כונן צורב COMBO מסך 15" TFT יש כרטיס רשת מובנה + מודם וכרטיס מסך של INTEL EXTREME כולל מערכת הפעלה XP HOME אין תמיכה בWIFI או תקן אלחוטי אחר וגם המותג סנטרינו לא מופיע פה מה שאומר זמן עבודה יחסית נמוך השאלה שלי היא אם זה שווה את המחיר ומה בקשר לחנות, האם כדאי לקנות מחנות שמתעסקת בעיקר במוצרי חשמל ולא במחשבים? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by snird,

ממ אני קונה מחשב חדש ובהתחלה התקציב היה 4,000 אבל העליתי את אבא שלי ל 4,500 P: קיצור הנה מה שבניתי: מעבד: (1070 מקיי.אס.פי) Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם: (630 מנועה מחשבים) ASUS P5LD2 SEC LGA775 CONROE READY (כולל כ. רשת וכ. קול מובנים) http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3681 זיכרונות: (700 מקיי.אס.פי) 2X512MB Corsair DDR2 667 כרטיס מסך אסוס: (720 מקיי.אס.פי) 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E דיסק קשיח: (350 מקיי.אס.פי) 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II של סגייט. צורב די.וי.די: (230 מקיי.אס.פי) Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8 מארז: (615 מנועה מחשבים) Thermaltake Swing VB6000 Silver 430W (מגיע עם ספק כוח 430W) סך-הכל: 4485 ש"ח מה דעתכם? שווה את הכסף…

• 7 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by ddoolev,

חברה שלי חושבת לקנות מחשב גיימינג. ראינו את המפרט הזה: https://www.tms.co.il/45582 הבעיה היא שאני חושב שחסר עוד מאוורר למחשב. קצת קשה למצוא מידע על המארז הזה, אבל אני חושב שיש לו מאוורר רק מאחורה. כדי אולי להוסיף עוד אחד מקדימה? מה עם המפרט? נראה טוב? תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? • עריכת ווידאו • עריכת תמונות • עריכת מוזיקה • בניית אתרי אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות שבהן יעשה שימוש בתדירות גבוהה הן: • After Effects, Premiere, Photoshop, Cubase, Dreamweaver, Flash ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לצי…

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500-2,500 ש"ח. ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לילדים - גלישה, עבודות אופיס מצגת, יוטיוב. לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם …

22. Started by Guarding angel,

היי לא מזמן חבר שלי קנה בהשארתכם את החלקים הבאים: AMD 939 3500+ עולה לי 548ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6826 BIOSTAR TFORCE עולה לי 389ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=7007 HEC COMPUCASE 6A19+400W ART עולה לי 327ש"ח http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6998 7600GS DDR III (בהשראתי ) עולה לי 579ש"ח http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2222 אני מתכנן לקנות את אותם החלקים: *מעבד *לוח *מארז *זכרון *כרטיס מסך (7600GS DDR III קונה ממקום נפרד) חלקים שאין צורך לקנות: -יש לי HD 80GB של WD אלא IDE -צורב DVDLG ללא ציוד היקפי כולשהו הסכום שאני מציע הוא 2300ש"ח ללא חריגות,האם יש אופציה טובה יותר? (אנ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, בהתאמת מפרט של Lenovo T400 נתקלתי בכמה שאלות.. אודה לכם אם תוכלו לענות לי על כולם.. 1. בקשר לדיסק הקשיח.. 7200 סל"ד לעומת 5400 סל"ד.. מה יהיו ההבדלים מבחינת (ביצועים \ צריכת חשמל \ פליטת חום \ חסינות נגד פגיעות פיזיות) ?? בנוסף יש את ה- SSD שמוצע בנפח קטן.. מה יהיו ההבדלים באותם היבטים ?? 2. רשמו שם: Selection of Intel Turbo Memory hard drive cache does not allow a configuration with Integrated UWB WPAN. אני מבין שזיכרון הטורבו הוא להאצת ההעלאה של וויסטה ולתוכנות כבדות.. זה מדוייק ?? שווה ?? אבל אם אני אבחר בו לא הבנתי על מה אני מוותר ?? 3. צריך לבחור אחד מתוך: Express Card Slot & PC Card Slot Express Card Slot & Smart Card Reader Express Card Slot &a…

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by denzel12,

שלום רב, אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ול- office. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט התואם את התקציב הנ"ל כולל פירוט של כל רכיב. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by shul72,

יש לי אפשרות לבחור בין שני דגמים (מחשב מעבודה). אני משתמש במחשב רק לטובת העבודה (לא משחקים ולא סרטים). מה כדאי לבחור?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.