עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. עגלת הקניות מכילה את הפריטים הבאים: הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Sempron 64 (3000+) - [AM2]- RETAIL 308.76 ש"ח ASUS M2NPV-VM (nForce 430) - mATX לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 548.80 ש"ח 1GB NCP DDR II - 667 - NCP Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 446.70 ש"ח Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II 337.35 ש"ח ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (Black) - SATA- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 236.67 ש"ח .NEC CD-ROM X52 84.23 ש"ח SONY 3.5 FLOPPY DISK (SILVER) DRIVE - 1.44 58.20 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 319.78 ש"ח סך הכל לתשלום: 2,340.48 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,270.27 ש"ח

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  2. למומחים שלום אני צריך בבקשה עצה - איזה רכיבים צריך למחשב כדי שתוכנת SOLIDWORKS תעבוד עליו סבבה (לא צריך את המפרט היקר ביותר) אני צריך שיהיה שקט (לא מאוד) מחיר של 2000±500 (אם יש אפשרות להוזיל - יתקבל בשמחה) יש לי HD320Gb (כך שלא צריך HD) יש לי מארז ישן AMD (לא יודע אם כדאי להשתמש בו) יש לי תוכנת הפעלה WIN07-64BIT תודה אם אפשר תשובות המהירות - הזמן הוא חשוב

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  3. מעבד INTEL D820 2/8 GHZ DUAL CORE מארז ATX 450W + 2 USB קדמי לוח אם ASUS P5RCLA זכרון 1024MB DDR 2 667MHZ דיסק קשיח 250 GB 7200RPM SATA2 W.D כרטיס רשת 10/100, כרטיס קול 8 ערוצים + SDIF, מקלדת עכבר ורמקולים כרטיס מסך GEEFORCE 7300 256MB DDR/D/T מולטי פאנל קורא כרטיסי זכרון + SOUND + 1394 + USB סה"כ 2,560

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו באמצעות Adobe Premier ו-Adobe After Effects. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe After Effects באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש ציוד הקפי. אם נשאר תקציב, להוסיף מקלדת עריכה. 4…

5. יש לי עכשיו תקופה לחוצה ועד שממנים לי תמחשב זה חייב להעשות בזמן הקרוב אז אני צריך תשובה כמה שיותר מהר איך המחשב הזה : DELL INSPIRON N5110 שמגיע עם כרטיס מסך GT525M ??? הוא עולה לי 3240 שזה הכי זול בארץ נראה לי דבר נוסך זה שלמרות שהמחיר ממש טוב אני לא יודע אם החנות NETBOOKCLUB טובה ? אתם מכירים? מקווה לתשובה כמה שיותר זריז אולי אני יוכל להזמין כבר מחר בבוקר תודה על העזרה ( וכן אני יודע שאני קצת נסחף עם הסמיילים האלה חח)

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  6. 1. מה התקציב? 8-9 אלף מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו gta iv/cod5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט לא חייב במיוחד אבל שלא ירעיש כל כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הכל שיהייה מותקן בחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאי…

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  7. שלום לכולם, אשמח לעזרת מי שמבין בנושא. 1. יש לנו צורך במחשב נייח שיוכל להריץ סוליד קל [בלי יותר מידי חלקים בפרויקט - משטח שמכופפים לזווית 90 מעלות, ומסמנים חורי הברגה] כיום השימוש בדגם מאוווד מיושן של קוואדרו ומחשב נייד מיושן עוד יותר. מצאתי באזור המרכז בחנות פלונטר - P620 ב800 שח וכנראה זה יהיה הכרטיס. הבא בתור זה P2000 במחיר קרוב ל2000 שכנראה לא נוכל להוציא [ולא בטוח שיש צורך]. אשמח לבניית מפרט מסביב לכרטיס הזה בעוד כ-3K. אם ממש יועיל מבחינת ביצועים, אפשר עוד 3.5K. זה מה שניסחתי כרגע, מניח שהרבה כאן זה overkill - קישור להצעת המחיר https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=284734 פירוט …

8. אח שלי הקטן מכור לWoW, ואני רוצה לפנק אותו לבר מצווה במחשב שיריץ את המשחק בגלל שהוא כרגע משחק בלפטופ מעפן. אני מחפש את המפרט המינימלי שיריץ את המשחק בצורה מקסימלית (אולטרא על רזולוציה הכי גבוהה. 1920x1090?) לא מעוניין בשקט, באוברקלוק, בשום דבר מזה. פשוט משהו שיעבוד חלק עם מערכת הפעלה חוקית. עכבר, מקלדת ורמקולים גם נחוצים. לגבי מסך אני לא יודע. יש לו בסלון טושיבה Full HD, אבל היום המסכי מחשב הם מסכי טלוויזיה או שעדיף משהו ייעודי? תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  9. המחשב מיועד לעבודות גראפיות בתוכנות פוטושופ ורוויט ואוטוקאד ובמיוחד לרינדורים הכרטיס מסך קצת יקר לי ורציתי לדעת האם הוא שווה את ההפרש.אם לא אשמח לחלופה. נראה לי זה מחשב מספיק חזק ואני לא ארגיש בהבדל. לא מיועד למשחקים!! Intel Core i7-920 Box-מעבד Gigabyte GA-EX58-UD3R- לוח אם Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MBא (אולי נעלה לGB500 כי ההפרש 50 שקל)-דיסק קשיח NY Quadro FX1800 768MB PCIe -כרטיס מסך מארז V9 -מארז SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 -ספק G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ-זיכרון

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  10. היי לאחר שנסגרתי על המפרט שיספק את צרכיי(שימוש בייתי, סרטים,EXCEL), מצאתי כי קיימים מספר דגמים שעונים פחות או יותר על אותם הצרכים והייתי רוצה לדעת אם יש עדיפות מסויימת לאחד מהדגמים הבאים : Dell Inspiron 15 3580 N3580-5092 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1013596 Lenovo IdeaPad 330-15 81DE00S7IV https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1019717 Asus VivoBook 15 X512FA-BQ220 https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1020140 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  11. היי אני צריך דחוף עזרה בבניה של המחשב החדש שאני מתחיל לבנות בעקרון כבר קניתי כרטיס מסך : XFX PVT98UZHF9 GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready Video Card ולוח אם: XFX MBN790IUL9 nForce 790i Ultra SLI DDR3 1600Mhz FSB Socket LGA 775 ATX Intel Motherboard ואני מתכנן לקנות זכרון פנימי : Corsair DHX 4 GB (2 X 2 GB) 240-Pin DDR3 1600MHz SLI Certified Memory Kit אני צריך עזרה לבחור ולהתאים את שאר הרכיבים כמו מעבד טוב, ספק כוח ומארז שיתאים לכל האלמנט ואני צריך שזה היה מערכת SLI תודה מראש חברים

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים הכי חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  13. שלום לכולם, בקצרה - אני מחפש בתקציב של כ4.2-4.4K נייד 13" מטעמי ניידות ומשקל, לדעתי זהו הגודל האולטימטיבי שכן המסך איננו קטן מדי עדיין לעבודה מחוץ לבית אך עדיין מאפשר תנאי ניידות טובים. זמן סוללה משופר ביחס למסכים גדולים יותר. מעבר לכך אני נוטה בעיקר לסדרות "עסקיות" אלו עם ניידים מאיכות גימור גבוהה ואמידות גבוהה יחסית - לא סדרה ביתית פלסטיקית ופשוטה יחסית. אני סטודנט להנד' תוכנה ומרבה לתכנת - ג'אווה, C.. ולכן מחפש נייד עם יכולות עיבוד מתקדמות - כמובן בהתאם לתקציב.. בתחילה הייתי מעוניין במעבד I5 430M עם מהירות שעון 2.26-2.53 עם TB, והדבר היחידי שנכנס לי לתקציב שהתלהבתי ממנו היה הווסטרו 3300 - מעבד 430M, מידות נאות, איכות חומר טובה והכל..החסרון בעיניי בו הוא שהוא בכל זאת מג…

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  14. Started by BuNKeR,

שלום לכולם אני עמוד לקנות מחשב שבעיקר עומד לשמש אותי למשחקים המפרט הנוכחי AMD ATHLON XP 2500 ------------------------------------------------------ Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ ------------------------------------------------------ ATi Radeon 9700 PRO ------------------------------------------------------ EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 ------------------------------------------------------ כל שאר הדברים אני קונה בהזדמנות אחרת חוץ ממארז אם למישהוא יש המלצה לגבי מארז ?? האם כדאי להמתין עד שהכרטיס החדש של ATI יצא לשוק ??? ובכלל הצעות ושיפורים יתקבלו בשמחה

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  15. Started by galgalgal2001,

אז ככה יש אצלי בדירה מורה שרוצה לקנות מחשב חדש כי מה שיש לה כרגע מונה ממנה לגלוש ברשת באופן חופשי. אני צריך מחשב (לא נייד) שיוכל להריץ: שיהיה מותקן עליו ווינדוס XP (לא וויסטה!) אינטרנט סרטים שירים אופיס ומשחקים כמו סוליטר.. עכשיו אני יודע שכל מחשב יכול לעשות את זה אבל אני רוצה לקנות לה משהו שיחזיק לה לכמה שנים טובות. ראיתי בKSP כמה מהמערכות המחשב שלהם כמה דגמים שנראו לי טובים. אני אשמח אם תבחרו בשבילי את הדיל הטוב ביותר... הינה דוגמא למה שאני ראיתי שמצא חן בעיניי [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 917 צפיות
  16. שלום לכולם אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט ב4000 שקל שיכלול מסך(19"-24" ) , מקלדת , עכבר , ורמקולים השימושים הם בסיסיים לאינטרנט ועבודה משרדתית , ומעט למשחקים ( משהו בסגנון המנוע של HL2 ) אין צורך להשתגע על שקט או מארז יוקרתי תודה מראש ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 2500, עדיפות לרק 2000 ואפילו פחות עם אפשר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וגם תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, COD BO2 והמטרה שגם בעוד שנתיים שלוש יוכל להריץ משחקים חדשים גם אם באכות נמוכה, אבל ברזולוציה של FHD, כי אני משחק על הLCD הענק שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080, 46" -ל…

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  18. Started by spinchicken,

שלום לכולם - אני מחפש מחשב שישמש גם כמחשב ביתי וגם לאוניברסיטה, 13 - 14 ", שיהיה קל, מסוגל להריץ סימולציות במטלב ולהריץ משחקים לא כבדים מדי. יציאת HDMI והרבה יציאות USB

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  19. מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤632 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤371 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤401 מארז כולל ספק HEC 6A19B Black 400W ¤412 ואני צריך המלצות לגבי כרטיס מסך בסביבוב 500-600 שקל תודה.

• 19 תגובות
    • 917 צפיות
  20. ברצוני לקנות מחשב חדש לבית שיחליף את המחשב שלי שהוא כבר דיי זקן (פנטיום 4 ו512 מגה זכרון...) לאחרונה ראיתי הרבה מהמחשבים MiniATX שהם ממש קטנים וזה דיי קרץ לי דוגמא לאחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur=1&t=1 עוד ראיתי של לנובו http://www.aluf.co.il/view_prod_en.aspx?ProdID=2137433150 רציתי לשאול אם מחשב כזה יכול גם להריץ משחקים עדכניים בכבוד ? (המסך שלי syncmaster t260hd 26') שזה אפילו קצת יותר מפול הייץ' די ובכללי העצה שלכם אם כדאי לקנות מחשב כזה או שאם יש מקום פשוט להביא מחשב רגיל וזהו ?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  21. שלום לכולם... אני חושב שהכל כבר בכותרת אם חסר משהו תודיעי לי...

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  22. אהלן אנשים , אני מעוניין לקנות מחשב כמה שיותר חזק לשימוש ביתי . זה בעיקרון לעבודה באינטרנט , משחקים חדשים , צפייה בסרטים . בעיקרון רציתי מעבד של אינטל אבל אנשים אמרו לי שעדיף AMD . הייתי רוצה שהמחשב יוכל לעבוד עם ויסטה בצורה טובה ושיהיה לי אפשרות שידרוג בעתיד .. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by Kudo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?GTA V, Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  24. מיפרט למחשב ללא מסך! אבל שיכלול צורב DVD וכרטיס מסך חזק! תודה...

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by DeeKay,

טוף... אני לא מבין גדול בחומרה, אבל מהחיפושים והעבודה הקשה שעשיתי הסקתי שזהו מארז לא רע בכלל. תקציב: מקסימום 5000ש"ח. מעבד: P4 3.4GHz 550 FSB800 1MB Cache י-י 1700ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-8I915P Duo י-י 635ש"ח זכרונות: KINGSTON 512MB DDR2 533MHZ י-י 322x2ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE 6600GT 128MB DDR 128 BIT TV/DVI PCI-EXPRESS י-י 1200ש"ח מארז: EZCOOL י-י 220ש"ח אין צורך בציוד הקפי והמחשב בעיקר למשחקים(ולעבודה ב-Photoshop ו-Access). כרטיס מודם כבר יש לי(ה-Realtech הישן) ויש כבר קודק מובנה בלוח האם אז אין טעם לזרוק עוד כסף על כרטיס קול. אם יש לכם רעיונות למארזים טובים יותר, אשמח לשמוע עליהם. הטכנאי אגב, אמר שעדיף לוח אם יותר מתקדם ומעבד מסוג 3.0-3.2GHz 64 Bit. מובן שזה עולה יותר,…

• 11 תגובות
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.