עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by litaei,

אני מתלבט בין 2 מפרטים לגיימינג אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור. Intel Core 2 Quad Q9400 2.5Ghz BOX Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET Transcend 2GB DDR2 800Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI צורב LG GH22 SATA x 22 Black RaidMax Apex Black SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus והמפרט השני: INTEL TOM COVE DH55TC DVI HDMI eSATA DDR3 1333 INTEL CORE i5 650 3.20GHZ 4MB BOX DDR3 2GB 1333 Mhz CL9 KINGSTON 500GB 32MB SATA 3 AADS WD GALAXY GEFORCE 9800GT 1GB DDR3 DVI / HDMI 256BIT DVRW LG X 22 SATA אין לי בעיה להוסיף או לשפר מאווררים אם צריך תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. שלום, חבר שלי מחפש מחשב נייד בגודל 13.3 לשימושים של סטודנטים. על המשקל להיות סביר, אני מניח שבגודל 13.3 זה לא עולה על 2ק"ג. זמן סוללה ארוך ככל האפשר. יציאת HDMI, בלוטוט לא בגדר חובה, למרות שזה יכול להיות נחמד. ואחריות בנלאומית חובה... בזמנו קניתי לחברה שלי את ה- ASUS UL30-X5 והוא עושה את העבודה מעל ומעבר למרות שראיתי שיש מעבדים חדשים יותר בשוק (I3, I5) ובלפטופ של ASUS אין את המעבד הזה. מה הייתם ממליצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  3. שלום לכולם, איזה כיף שגיליתי את האתר הזה והוא קיים! אז ככה.. 1. מחיר - עד 6000 ש"ח, אבל אני שמח אם זה יהיה פחות. 2. אני גרפיקאית במקצועי ועובדת 90% מהזמן על פוטושופ ואילוסטריטור, מעלה עבודות לאתרי אינטרנט ומעצבת אלבומים וכו'. 3. צריכה גם ציוד היקפי כולל מסך מינימום 20 אינץ וציוד היקפי, כולל צורב DVD וCD טוב, לפחות 3 יציאות USB- גם קדמיות. 4. --- 5. --- 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא בהיסטריה, נגיד 7 7. נדרש אוברקלוק 8. יש צורך בהצעת מחיר למערכת הפעלה + הרכבה 9. גרה במרכז-שרון, אבל לא ממש קריטי איפה המחשב מורכב 10. תמיכה בפוטושופ, USB קדמי (לפחות 2 קדמיים) 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה ש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני צריך המלצה בשביל חבר למחשב נייד 13" לאופיס ואינטרנט וכו', שימושים פשוטים. הבעיה שצריך שיהיה גם כונן אופטי, האם ניתן למצוא משהו במסגרת התקציב? ואם לא אז באיזו חריגה מדובר? המלצתי לו על נטבוק וכונן חיצוני, אבל הוא לא התלהב מהרעיון של להסתובב עם שני הדברים.. תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי - מקסימום 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך - לעמוד בתקציב עדיפות לDDR3!! גם בגלל הבדלי המחירים כעת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - אופיס, ואינטרנט א) פרנסה, יריץ Windows xp. ב) לא למשחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט - צורב 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה - אין צורך ומרכיב לבד 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית - בראשון לציון, חנות אמינה, לא KSP ואייבורי 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? - שיהיה אפשרות לזמינות חלקים בשנים הקרובות במחירים סבירים התלבטות בין אינטל ל-AMD (תמיד העדפתי אינטל, אבל הפעם אפשר גם AMD עדיפות למארז בינוני עד קטן (במחיר…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. ערב טוב, זקוק לחוו"ד/ אלטרנטיבה למפרט הבא. יירכש בTMS. מתוכנן להריץ WINDOWS 7 32BIT. האם הוא ירוץ חלק ומהר על המפרט הנ"ל? בעיקרון, התקציב הוא עד 2K ללא מסך, בשאיפה לרדת כמה שיותר נמוך מבלי לפגוע בביצועים. אשמח להארות לגבי דרכים לחסוך... אגב, את ההרכבה אני מבצע לבד. מעבד:? AMD Athlon X3 425 2.7Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪419 לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪454 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪174 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB Spin…

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  7. מעבדי אינטל Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ כרטיסי מסך GIGABYTE HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מארזים Antec Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer ספקי כוח SeaSonic 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 מחיר:5095 איך המפרט? האם יש משהו לשנות/לשפר? האם אפשר לבנות מחשב יותר טוב ויותר משתלם בתקציב של 5100 …

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  8. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות ב DOTNET וJAVA, עריכה גרפית תלת מימד,ואנימציה וכמובן אינטרנט ואופיס * גודל המסך?לפחות 15.6" * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לפחות שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI לא משנה * בלוטות?לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * זיכרון: לפחות 2 ג'יגה DDR3\DDR2 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא בינלאומית אבל אחריות לתווך ארוך 3 שניים לפחות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תקציב: 3000 ש"ח אשמח לעזרה. תודה רבה. [br]פורסם בתאריך: 2.07.2010 בשעה 11:52:08 כל כך הרבה צפיות ואף אחד לא מגיב? כי אין לכם זמן, או שהבקשה לא מסודרת? אשמח אם תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, עקב בעית חומרה בלוח-אם שלי אני רוצה לעשות למחשב "אוברול" - זה אומר לוח אם, מעבד וזיכרונות. . מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? עבודה משרדית, משחקים, גרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה) : פוטושופ, וורד, אקסל ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מרוצי מכוניות, יריות * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכ…

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  10. פעילה רציפה של מחשב נייד (10") כאשר הוא מחובר לחשמל באופן קבוע ואינו נכנס אף פעם למצב שינה יכולה לגרום לנזק? תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. שלום לא מתוכנן OC המחשב הוא מתנה לאח שהתחתן הוא לא מתכוון לשחק, אבל העדפתי להכניס גם כרטיס מסך בשביל סרטים המפרט שהרכבתי הוא כדקלמן: מעבד AMD Athlon II X3 435 Processor 2.9Ghz 1.5Mb BOX AM3 388 ש"ח לוח אם ASUS M4N68T-M AM3, nForce 630a, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDAudio 279 ש"ח דיסק קשיח Western Digital Caviar Green 500GB 3.5 32Mb SATA II WD5000AADS 220 ש"ח זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 276 ש"ח צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD 103 ש"ח מארז מארז ללא ספק Thermaltake V3 236 ש"ח ספק ספק כח Enermax Tomahawk 405W 231 ש"ח כרטיס מסך כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5450 Silent 512MB DDR3 PCIe 275 ש"ח סה"כ 2008 ש"ח דרושה רק חוות דעת אחרונה לפני שאני מזמין (ה…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  12. הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא יותר מתוכנות כמו Office. יהיה על המחשב win7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי אונליין, משחקי יריות (FPS) וכו'. למשל Call of Duty 6, WOW. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גב…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  13. Started by gman18,

אני מחפש מחשב נייד הכי זול שיש עד 1000 ש"ח רק לאינטרנט (מייל וגלישה) אם יש משהו ב-500 בכלל טוב

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by tomer4321765,

אני רוצה לקנות מחשב של טושיבה,אבל אני לא יודע איך היא מבחינת בנייה ואיכות אז איך היא באמת? המחשבים שלה בנויים טוב ואיכותיים? או שעדיף ללכת על חברה אחרת?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  15. הכי חשוב שיהיה בו מסך LED 15 ומעלה. זיכרון 4 גיגה ומעלה ןאם אפשר מעבד I5 אני מקווה שלא הגזמתי תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by דודיפלצת,

בעבודה יש לי Lenovo T510 והוא הגיע מהחנות עם תחנת עגינה מדגם ThinkPad Mini Dock Series 3, 4337-10U. באתר של לנובו רשום שזו אכן תחנה שמתאימה למחשב והחיבור מתאים אבל התחנה "קצרה" מדי למחשב. על התחנה יש "שיניים" מגומי שאמורות להיכנס למגרעות שבמחשב אבל כפי שכתבתי - התחנה קצרה מדי. צירפתי תמונות. מישהו יודע איזה דגם יתאים? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K-5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7+ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? כן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב כן, מערכת הפעלה לא. 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? בניתי מפרט מ-TMS שמהם נקנה מחשב קודם והייתי מרוצה מהשרות 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבו…

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. Started by scot,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד של דל מ-Notebookclub. המחשב מגיע עם אחריות לשנה, שניתן להאריך לשלוש בתוספת של 290 ש"ח. רציתי לדעת מניסיונכם אם התוספת לעוד שנתיים משתלמת או שהאחריות הזאת לא כוללת יותר מדי. יש מקומות שנותנים רק שנה של אחריות מלאה ואחר כך היא לא כוללת מלא דברים. תודה.

• 6 תגובות
    • 9.4k צפיות
  19. Started by com,

אז אחרי שמונה שנים שאני עובד בבית על נייח מבוסס XP1700 עם חצי גיגה זיכרון הגיע זמן להחליף. חשבתי לשים את הנייח אצל אחותי, ולהשתמש בנייד גם בבית ולסגור עניין. המחשב ישמש לגלישה ברשת, מוזיקה, ושימושים משרדיים קלילים. מה שכן, אני רוצה שיוכל להתחבר לנגן סרטים בHD כמו שצריך, כדי להתחבר ללסידי בחדר. (צריך HDMI) הפלטפורמה היא מסך 15, מכיוון שרוב העבודה על המחשב תיהיה בעיקר בבית נכון לעכשיו. מה שכן, לכל המחשבים היום יש מסך מבריק? אני לא יכול לסבול את זה. יש לפטופים עם מסך מט? מעבר לכך אני לא צריך יכולות עיבוד יוצאות דופן (כמו שאמרתי, אני עובד על מחשב מאוד מאוד ישן ומסתדר יופי..)

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

לאחרונה אני נמצא בהתלבטות בנוגע לשני הדגמים. את הדל אני יכול לרכוש בארץ ב3600-3700 עם I5, סוללת 6 תאים וכו'. ואת האסוס אני יכול להביא מחו"ל בעלות סופית של כ4100ש"ח. האסוס מגיע עם מפרט דומה מאוד, שנבדל בסוללה חזקה יותר - 8 תאים וכרטיס מסך משופר. בסה"כ המחיר בניהם מאוד קרוב אחד לשני אחרי שדרוג זכרון ל 4GB, ואז נשאלת השאלה מי עדיף? זמן סוללה חשוב למדי, ואני מקבל סוללת 8 תאים ולא 6, וגם יש הרבה ביקורות ברשת על זמן סוללה ארוך מאוד לאסוס (9.5 מוצהר מהיצרן, 6~ בפועל - עדיין מכובד) מעבר לסוללה, איכות החומרים של האסוס גבוהה יותר ועשוי ברובו מאלומיניום - כאשר החלק היחידי שנותר מפלסטיק הוא אזור המקלדת. מי לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ₪ האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ₪ 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב הם תכני HD ומשחקים ברזולוציה: 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? OC קל\בינוני וכן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. תקציב מקסימלי: 50,000 ש"ח, ללא חריגות וללא נסיונות לחסוך! 2. המחשב מיועד למשחקים ועבודה, ולריבוי פעולות של תוכנות כבדות, עם דרישות גרפיות גבוהות, המחשב יחובר למסך LED 50" ברזולוציית 2560X2048! 3. יש צורך בציוד היקפי: מקלדת, עכבר, מיקרופון לבד (יש לי כבר אוזניות של 1500 ש"ח) - לא צריך רמקולים! 4. ---------------------------------------------- 5. ---------------------------------------------- 6. 10 7. אני רוצה שבחנות יעשו לי אובר קלוק רציני! 8. --------------------------------------------- 9. --------------------------------------------- 10. אני רוצה מארז איכותי ונגיש מאוד לכל החיבורים האפשריים 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהר…

• 39 תגובות
    • 8.3k צפיות
  23. Started by meni85,

יש לי פה 4 מפרטים רציתי לשאול מה המפרט הטוב מביניהם כמובן שאני מעדיף את היותר זול הבעיה שתמיד אומרים שמה שזול שווה זול צריך מחשב שירוץ ובעיקר בתוכנות אדובי 1: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.415779 2: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.418995 3: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.415773 4: http://www.newegg.com/Product/ComboBundleDetails.aspx?ItemList=Combo.418998 תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום, אני מחפשת מחשב נייד אשר ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, מוזיקה ואינטרנט. משחקים כמעט ולא. חשוב שהכרטיס מסך יהיה איכותי ולא סתם מובנה, היות ומדי פעם ארצה לחבר אותו לטלויזיה - HD, שתהיה יציאת HDMI כמובן [סביר להניח שזה "ברירת מחדל"?] ושאוכל להריץ סרטים בצורה חלקה, לגבי זיכרון - 4GB כמו כן, אין לי מושג איך זה הולך במחשבים ניידים, אבל שאוכל לחבר אליו רמקולים 5.1 שברשותי - שהכרטיס קול יתמוך בהם, מסך - 15.6 אפשרי יותר אם יעמוד בתקציב. בנוגע למשקל - עדיפות שיהיה כמה שיותר קל. אבל לא חובה. התקציב שלי הוא עד 4000. חשבתי אולי על - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5540&CatCode=315 אבל אין לי ניסיון עם החברה "Acer", ואני חושבת יותר לכיוון של Dell, Asus ,Lenovo אולי טו…

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.