עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי נייד של HP המשמש בתור דסקטופ ב 95% מהזמן. בהתחלה עבדתי עם הסוללה בחוץ כדי שהיא תישאר צעירה לנצח, אבל החלטתי שאני מעדיף להחליף סוללה פעם בכמה שנים מאשר שתהיה הפסקת חשמל וה HDD שלי יילך קיבינימט. השאלה היא, כיצד משמרים את אורך החיים של סוללות lithium ion המצויות כיום במחשבים ניידים?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. core 2 duo e6750 asus p5b kingston ddr2 667mhz 1gb*2 westwern digital wd160aajs thermaltake vb1000bns leadtek 8800gts 320mb enermax libert 400W צורב יש לי כבר, תודה

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום, יש לי כרגע מעבד: i5-3470 כרטיס: gtx 560 geforce זיכרון: 8 gb ram לוח אם: B75M-D2V המחשב כבר ישן ובקושי סוחב משחקים חדשים. האם יש טעם לשדרג אותו (החלפת כרטיס מסך והוספת זיכרון) או לקנות חדש? תודה לעוזרים.

4. Started by Bartleby,

אם המחשב כבוי ומחובר למטען והסוללה סיימה להיטען יש סכנה בלהשאיר אותו מחובר לחשמל אחרי שהסוללה סיימה להיטען? מדובר בgigabyte W468N אם זה משנה משהו... תודה.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by Yaniv,

לפני קצת פחות משנה פתחתי פה בקשה למחשב אך לצערי הרב הכסף הלך למקום אחר. אם אפשר אז לא לחרוג מהתקציב ועדיף לחסוך. [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD]מטרות המחשב? [/TD] [TD]המחשב ישמש להכל, גלישה באינטרנט, לימודים, אופיס, צפיה בסדרות, פוטושופ ומשחקים קלים עד בינוניים (בעיקר משחקי אינדי וLeague of Legends).[/TD] [/TR] [TR] [TD]גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? [/TD] [TD]מעדיף "15.6 ולגבי המסך ניראה לי מאט (עבודה באור יום).[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציית המסך? [/TD] [TD]1366x768 טוב בשבילי, אם יש 1920x1080 אז זה מצויין אך רק בתנאי שלא יבוא על עלות המחשב.[/TD] [/TR] [TR] [TD]דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? [/TD] [TD]תאורה במקלדת יהיה נחמד אך לא חובה.[/TD…

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by smulikon,

היי אני צריך לקנות מחשב בעיקר להורדות ולאינטרנט. איך המחשב הזה לדעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733002&came=572&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=E5400 יעשה את העבודה או שיש קאץ' מסויים???

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  7. באופן כללי מדובר במחשב נייח לשימוש בסיסי (גלישה באינטרנט, כתיבת מיילים) לשימוש אנשים מבוגרים ללא הבנה טכנולוגית ולכן רצוי אחריות של 3 שנים בלי אותיות קטנות קיבלנו הצעה מחנות למחשב ממותג לנובו ב 1.8K ללא מסך (דיסק 250GB,זיכרון 2GB מעבד אינטל E5???, לוח אם אינטל כרטיס מסך OB, אחריות לשנה בלבד) או מחשב דומה לא ממותג עם 500GB ב100 ש"ח פחות) 1. מה התקציב המקסימאלי? רצוי באזור 2.5K עם חריגות לשני הכיוונים (רצוי כלפי מטה...) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 3K אבל רק אם באמת החריגה מחוייבת ואם אפשר להסביר להדיוטות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינ…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by hiyal,

איזה זיכרון עדיף מ3 הבאים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=9647 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1723&products_id=6779 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1803&products_id=12037 איזה כרטיס מסך עדיף מ3 הבאים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1128&products_id=10203 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8511 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=10161 מה דעתכם על הלוח הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_321&products_id=7845 היה…

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by cohena11,

שלום, הוצע לי המפרט הבא למחשב לצורך עיצוב גרפי : המחשב קצת חורג מהתקציב של בערך 3000 ש”ח עם גמישות וכרטיס המסך של אינטל נראה לי קצת מוזר…. מבקש מפרט מקביל ביכולות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3300, גמיש במקצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית(לא וידאו), פוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, רצוי לא טרקטור… 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …

10. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. עדיף פחות - אזור 1,800 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי (כלומר גלישה באינטרנט ומשחקים קלילים אולי), ומעט שימוש בפוטושופ וכלים כמו Eclipse. אין צורך בציוד היקפי (מסך 22"). שקט לא קריטי, אך לא רועש מדי. לא מתוכנן OC. לא לכלול תוכנות מסוימות. חברות: Zigzag2000 בעדפיות ראשונה, RSM, IQPC ודומיהן אח"כ. לא מתוכנן שדרוג בעתיד. חשבתי לקחת מפרט שמבוסס סביב G620, אך ראיתי כמה מפרטים שכללו את A6-3500 וממעט קריאה נראה שהוא מעבד נפלא. מפרט סביב G620 יוצא בערך 1,800 ש"ח, האם שווה להוסיף עוד 200 ש"ח בערך ולקחת מפרט כמו הבא? זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד AMD X3 A6-3500 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מפרט די הרבה זמן בראש, אני ישמח להצעות לשיפור (אם יש) המחשב מיועד למשחקים, וסרטים בעיקר (הוא יהיה גם טלוויזיה )ו-OC של המעבד שהחנות עצמה תבצע.. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤1563 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤517 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤768 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤323 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤417 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1232 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤179 מסך: Samsung 22" Wide 226BW 2MS DVI…

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  12. Started by XpdX,

אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב שישמש לעבודה משרדית ושימוש בתוכנות כמו פוטושופ וכאלה.. ריבוי משימות ו"עמידה בלחץ"...משחקים פחות אבל תנסו להכניס כרטיס מסך כמה שיותר טוב בתקציב שנשאר כי אולי באחד הימים אני ארצה לשחק משהו.. אז התקציב הוא 3000 וצריך לכלול: -מעבד -לוח אם -זיכרון -כרטיס מסך -מארז + ספק - HD 80G -צורב DVD אשמח לקבל הצעות.. בתודה, רועי.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  13. אהלן, אחרי שסיימתי את הרכש הפרטי שלי (יצא מפרט פצצות, תודה לכל מי שסייע, עכשיו רק שיגיע המחשב) אני צריך עזרה במפרט חדש בשביל חבר. אז ככה, מחשב קומפלט (כולל מסך, מקלדת, עכבר, פלופי, וכל שאר הקישקושים) למשחקים, בלי OC בכלל. רצוי שיצא פחות מ6000 שקל. דברים שהוא מראש הגדיר שהוא חייב במחשב: 1. הרדיסק 80 ג'יגה לפחות 2. 512 מגה זכרון 3. כמה שיותר יציאות לUSB2 4. FireWire 5. צורב 6. מודם וכרטיס רשת Ethernet (נראה לי שOn Board?) 7. מסך "LCD 15. ההעדפה הכללית היא לכיוון אינטל (כי זה מה שהוא מכיר) אבל AMD אפשרי בהחלט. תודה, זהר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. בניתי מפרט ב-5,000 ש"ח שמטרותיו העיקריות : משחקים כבדים ועמידה בהפעלת כמה תוכנות יחד וכו' . אשמח לשמוע מה אפשר לשפר\להוסיף\לתקן עד 5,000 ש"ח, ללא חריגות. להלן המפרט: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 4466 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A21 Black Front USB 400W Case 465.00 ¤ 1 465 ¤ 1 8656 LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 215.00 ¤ 1 215 ¤ 2 6728 AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX 799.00 ¤ 1 799 ¤ 3 7048 Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 429.00 ¤ 1 429 ¤ 4 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 571.00 ¤ 1 571 ¤ 5 1109 Twinmos 512MB DDR 3200 Memory 270.00 ¤ 2 540 ¤ 6 8414 Albatron Geforce 79…

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (לא כולל כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, קצת עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dead space 1+2, Batman Arkham City, Deus Ex HR -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900x1200, בגודל 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pixraider,

המחשב המשרדי הישן שבק חיים, והגיע הזמן למחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:--- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.---- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  17. שלום כמו שרשום למעלה הזמנתי HTPC מKSP ורציתי לדעת אם שווה או האם כדי לשנות כמה דברים אני רוצה שהוא ישמש טוב לסרטי FULL HD 1080P ולהקלטת תוכניות טלוויזה רגילים וגם בHD שיוכל להקליט. שהממיר של יס יעבוד טוב איתו שהוא יהיה שקט וקריר רצוי כמובן כרטיס לא מובנה. וגם שיעבוד טוב עם מערכת רמקולים. Q6700 2.6 gigabyte GA P31 ES3G kingston valueram 2GB X2 seagate 1TB 7200 LG GH22NS DVD Thermaltake TR2 430W Themaltake bach home theater chassis series black arctic cooling alpine 7 pro cpu asus ati radeon EAH 4350 SILENT 512MB GDDR2 avermedia a verTV speedt fm tv tuner edimax wireless G מה דעתכם ? ואיך הכרטיס טלוויזיה ? יש לי מעט זמן לשנות את דעתי על המפרט. המפרט עולה בערך 4000 שקל

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  18. שלום. אני לא הכי יודע את ההבדלים אשמח אם תוכלו לעזור לי למצא אותם. הראשון זה המפרט שמוצע פה באתר: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ השני באייבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= (אם נניח שאני שם בצד את נושא ההארד דיסק) שאלה נוספת: שמעתי מאנשים שלא כדאי לקנות מאייבורי בגלל כל מיני תלונות על שירות גרוע משהו בסגנון של "אחרי שאתה קונה אין עם מי לדבר" מה דעתכם? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  19. תקציב מקסימלי: 1700 שקלים לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג ב- 100 שקלים. רק אם זה מאוד מוסיף. השימושים הצפויים: עבודה משרדית, צפייה בסרטים (בעיקר תכני HD), אינטרנט. משחקים פשוטים שיש ברשת המחשב אינו מיועד למשחקים. אין צורך בציוד היקפי. נדרשים כל הרכיבים במפרט. השקט לא קריטי (6). אין צורך במערכת הפעלה. הרכבה בחנות. אין העדפה לחנות מסויימת. גר במרכז. לא מתוכנן שדרוג משמעותי אך ייתכן שיתווסף כרטיס מסך חיצוני בעתיד. לא מתוכנן אוברקלוק_לא יודע מה זה.) המחשב ישמש לשימושים בסיסיים, אך הייתי רוצה( במידת האפשר) מערכת שאפשר לשדרג בעתיד במינימום השקעה תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by TectoR,

מדוע המחשבים שלהם כל כך יקרים ביחס למה שהם מציעים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_292_2174

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אהלן, ברשותי מחשב לא חדש במיוחד שככל הנראה הלך לעולמו (אני מאמין שהבורד נשרף). כבר מזה לא מעט זמן שחשבתי על שדרוג וכנראה שעכשיו זה זמן טוב לעשות את זה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 שקלים נשמע לי ריאלי. מעדיף לא לחרוג מזה במידת האפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים ה…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  22. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט ,יוטיוב יתאים? תודה תיאור המוצר: מחשב נייד HP מסך “15.6, מעבד AMD, דיסק קשיח 500GB, זיכרון 4GB, כולל WIN 7 אחריות לשנה ניתן לשדרג לזכרון 8 גיגה ב 199 ש''ח ומשלוח חינם ✶מעבד 4 ליבות AMD E2-7110 APU ✶מהירות: 1.8 GHz‏ ✶מטמון ‎2MB‏ ✶זיכרון DDR3L-1600 SDRAM בנפח 4GB ✶דיסק קשיח: 500‎ GB,‏ 5,400 סל”ד ✶כונן אופטי DVD+/-RW SuperMulti ✶מסך HD SVA דק, בגודל “‎15.6‎ עם אור LED אחורי וציפוי נגד בוהק ✶רזולוציה: 1366x768 ✶כרטיס גרפי: AMD Radeon R2‎‏ ✶קורא כרטיסי מדיה דיגיטליים במגוון תבניות תומך ב-SD‏, SDHC‏, SDXC‏ ✶רמקולים כפולים DTS Studio Sound‎™‎ ✶מצלמת HP TrueVision HD; מצלמת VGA של HP ✶מקלדת בגודל מלא בעלת…

23. שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה ו/ או חוות דעתכם למפרט הבא מעבד Intel c2d 6600 לוח Intel Guardfish 965 זיכרון Kingston 2X1024mb 800 כרטיס מסך Pci-Ex GeForce 5800 gt 512 mb ddr2 דיסק W.D. 320 gb מארז וספק גנרים המחשב מיועד בעיקר לגלישה/ הורדות קצת משחקים וקצת עריכת וידאו אשמח לחוות דעתכם לגבי המפרט מה אפשר להוסיף/ להוריד תקציב עד 3,500 ש"ח לכל היותר. קראתי גם מפרטים אחרים בתראדים אחרים כולל ההתלבטות בין AMD ל Intel גם אני מתלבט בין המעבד הנ"ל ל AMD Athlon 64 X2 6000 או אפילו 5600 גם לגבי כרטיס המסך אני מתלבט אם לא לקחת ATI ואם כן אז איזה צ'יפסט? אני מעוניין לבצע הזמנה מחר אשמח לתגובות לגבי השאלות ששאלתי על המפרט הנ"ל.

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  24. היי, בניתי מפרט למחשב בהתבסס על מפרט חזק לגיימינג כולל ציוד הקפי מהמפרטים המומלצים באתר. בדקתי את המפרט במספר חנויות שקראתי המלצות עליהן פה בפורום וב TMS יצא לי הכי זול. אשמח אם תעזרו לי לשפר את המפרט בהתאם לצרכים שלי, כי בסך הכל אני ממש לא מעודכן בשוק בשנים האחרונות (עברו בערך 5 שנים מאז שקניתי את המחשב הקודם) 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה500 ש"ח אם משהו באמת שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, צפיה בסרטים/סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avieini,

מחשב לשימוש ביתי/משרדי לא משהו מיוחד שלא יעשה הרבה בעיות פשוט מחשב סולידי וטוב יש למישהו אישוזהי הצעה? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.